brak logo

DPM - Doradztwo Personalne Menedżer

Katowice

Opinie o DPM - Doradztwo Personalne Menedżer

emilia 2011-03-23 21:25:13
Nie bardzo rozumiem skąd taka opinia akurat tutaj. To chyba raczej forum dla pracujących, którzy pragną podzielić się opinią o obecnym lub byłym pracodawcy z innymi zaintetesowanymi. Niemniej jednak ciekawe, a co najważniejsze potwierdza rzeczywiście, jakie są prawdziwe intencje tego typu agencji.
billzone 2013-09-10 07:16:22
mała rodzinna firmeka i nikłe pojęcie o tym co robią, trzyma się dzięki zespołowi ,który się rozpada czego jestem przykładem, ludzie odchodzą z powodu słabej płacy, dziwnych umów, braku rozwoju, podejścia do pracowników i pozorów jakie stwarza ta firma na każdym kroku, robią duże halo i dobry PR, a wychodzi tandeta.
lumpo 2013-10-30 07:25:18
spokojna, mała firemka rodzinna z swoją atmosferą pracy
luiza 2013-12-02 10:22:27
Złe traktowanie przez szefostwo, słabe kompetencje pracowników.
gole 2013-12-06 07:03:04
duża rotacja kadry,trudne nie elastyczne podejście do pracowników, brak szacunku do wiedzy i doświadczenia zespołu, rozbuchany system nakazów , norm, brak spójności zarządzania
Abott 2013-12-09 12:46:19
Przestrzegam, zwłaszcza przed szefem
1
dolo 2014-01-13 16:03:28
małe płace, małe zarobki, za duże progi do premii nikt nie dostaje, problemy z umowami, olewanie, pomijanie i zapominanie o pracownikach, pracownicy uciekają, stażyści muszą sprzątać i zamiatać i myć podłogę
1
ola 2014-02-23 19:42:12
przepisywanie, bieganie po mleko, sprzątanie i tyle, odwołanie dyżuru bezpłatnych praktyk należy odrobić i zwracaj uwagę na strój, bo też patrzą
lucka 2014-03-26 10:04:07
masakra, nie polecam tej firmy nikomu
mona 2014-04-01 20:53:35
Rodzinna firma, i tylko rodzina się tam liczy. Stażyści- tka jak wyżej bieganie na pocztę, po mleko, zamiatanie... No i sterta CV do przepisania, a w zamian nawet na rozmowy nie chcą brać. Atmosfera sztywna, ale to wynika z open space'a i kamer na każdym kroku. Na szczęście dają referencje.
1
karolajna 2014-04-03 20:30:30
Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z praktyk w DPM-ie. Początkowo zapisałam się na 1 miesiąc a później nawet przedłużyłam o kolejny. Bardzo miła atmosfera, otwarty i życzliwy zespół i przesympatyczna koordynatorka. Bardzo dużo się nauczyłam i często chodziłam na rozmowy z Kandydatami a nawet interpretowałam testy. Z tego co wiem to większość moich koleżanek z Psychologii odbyła tam praktyki i dziewczyny też są bardzo zadowolone. Ogólnie polecam!
1
annap 2014-10-21 17:42:49
Ponawiam pytanie kolegi Damiana: czy oferta pracy po praktykach jest w jakimś stopniu realna czy to tylko mrzonki? Nadal tylko pocztar, sklep i sprzątanie?
kiki 2015-01-28 21:59:59
oj @nastr jak Ty słabo orientujesz się jeszcze w dorosłym życiu i rynku pracy ;) DPM prowadzi rekrutacje cały czas , ale dla swoich klientów. U nich na stronie możesz znaleźć wszystkie oferty pracy które obecnie mają wystawione, a przyznam , że jest tego sporo. Inna sprawa jesli chciałbym wzmocnić ich zespół...
Olka 2015-02-04 13:24:54
Marnie, marnie, marnie - nieciekawe praktyki, brak perspektywy zatrudnienia.
wert 2016-05-06 13:31:24
hej widze ze pojawlo sie kilka nowych ofert pracy od nich.na przyklad na stanowisko dyrektora finansowego- członika zarzadu oferuja samochód służbowy, telefon komórkowy, laptop
Zostaw swoją opinię o DPM - Doradztwo Personalne Menedżer - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DPM - Doradztwo Personalne Menedżer