logo Harmedy Sp. z o.o.

Harmedy Sp. z o.o.

Opalenica

Opinie o Harmedy Sp. z o.o.

Mariusz 2012-02-27 22:11:19
Super poduszka
szczególnie na stopy, kark, i lędźwie
Płock 2012-02-29 10:08:20
Popieram wszystkie wypowiedzi o pani Marzenie
PEŁEN PROFESJONALIZM, WIELKA KULTURA, UCZCIWOŚĆ.
POZDRAWIAM, JERZY
zakupiłem poduszkę ale jeszcze z małżonką kupimy matę
Super
Gratuluję Firmie takiego Handlowca
Wałbrzych 2012-03-16 11:39:48
Dla mnie poduszka za mała, ja tam mam matę i jestem zadowolona.Firma jak firma, ale kobieta która była u mnie, miła i kompetentna.Wszystko w porządku, co tu dużo mówić
pracownik firmy 2012-03-20 22:46:12
wielka szkoda i strata dla firmy wiecie o KIM PISZĘ
1
pytający 2012-05-14 19:32:31
Jakie warunki pracy w tej firmie? Jakie narzędzia pracy ( auto , tel . laptop i inne ) . Proszę o szczerość .
wojtek
Toruniak 2012-10-18 10:02:34
Pracowałem co prawda tylko 3 tygodnie, ale wnioski mam ;) Jeśli chodzi o kwestie od strony firmy do pracownika to naprawdę nie jest źle. Nie oszukują pieniądze na czas, na do widzenia nie obciążają jakimiś chorymi kwestiami. (usunięte prze administratora) Pozdro do wszystkich !!
Konsultant Handlowy 2012-11-10 12:52:40
Jak wygląda praca w tej firmie ? Jaka podstawa, jakie prowizje, jaki sprzęt służbowy ? Jak się sprzedaje teraz te produkty ?
2
Konsultant Handlowy 2012-12-21 22:25:54
Czy na początek są jakieś szkolenia(jak one wyglądają ? ) i egzaminy ? Firma oferuje kartę paliwową, czy pieniądze na paliwo ? Pozdr.
1
Konsultant 2013-01-15 16:05:01
Ile wynosi podstawa , jaka prowizja ?
1
Ph01 2013-01-19 17:20:36
Wiecej niz 160... A jeden blad w miesiacu mozna miec nie jest tak zle
2
bylypracownik 2013-01-22 19:50:14
praca w harmedy wyciagnela mnie z dolka finansowego niebede mowil co jak i ile ale jak sie ma obroty mozna ladnie zarobic.ale na dobry kawal chleba mozna zarobic
3city 2013-02-10 01:16:35
ja polecam tą firmę w odróżnieniu od innych z tych okolic(Buk,Opalenica),na pokazie była u mnie p.S i jej dyrektor,który przyjechał na kontrolę,naprawdę pełen profesjonalizm i super sprzęt,poleciłem znajomej nawet.Jak będziecie w trójmieście to dzwońcie,chętnie obejrzę inne Państwa produkty,pozdrawiam-zadowolony MARjan.
kl 2013-03-16 11:51:23
dlaczego negatywne opinie sa kasowane?
Paweł 2013-04-30 19:02:05
Pracowałem pół roku w regionie północnym - nie mogę powiedzieć złego słowa naprawdę polecam zmieniłem pracę myślałem że na lepszą powiem krótko to była zła decyzja... polecam firmę atmosfera naprawdę jest super.. z chęcią bym wrócił jakby to bylo kiedys mozliwe....
3
Iza 2013-05-07 09:09:25
Cześć Pawle,kilka pytań, jakie są warunki zatrudnienia w tej firmie i jak wyglada faktycznie ta praca?
Paweł 2013-05-19 10:26:42
Jak wygląda praca... teraz podobno jest otworzony nowy odzial telemarketingu i spotkania są umawiane z jednodniowym wyprzedzeniem wiec sa spotkania.. jak ja pracowałem był czasami problem ze spotkaniami.i samemu trzeba było wydzwonić... masz 4 spotkania dziennie.. sama wybierasz region gdzie masz jechac.. zaczynasz od 11 albo 12... konczysz ok 18 jest luz musisz tylko sprzedawac... masz wielkie wsparcie od kierownika to złoty człowiek... nie sprzedajesz nie utrzymasz sie... sprzedajesz masz spokoj i pieniadze... ja byłem przez 3 miesiace zatrudniony na umowie zleceniu.. po 3 miesiacach przeszedlem na własna dzialalnosc... teraz mam tylko problem z ostatnia wyplata - nie dostalem jej do dzis a juz minal miesiac po termienie.... wiec nie wiem czy to tylko moj przypadek czy juz tak jest....
KH 2013-08-20 19:26:38
Ostatnio słyszałem, że są same prowizje (bez podstawy) , czy to prawda ? Z góry dzięki za odp. ;) .
prawda 2013-08-27 23:59:29
anonim - 2013-08-27 19:11:29

Nie szukają obecnie w Harmedy do telemarketingu? Bo znalazłem ogłoszenie pracy w Szamotułach, ale już nieaktualne. Może zanieść cv? Fajna atmosfera?
Szukaj w Harmedy Szamotuły, a zobaczysz
666 2013-10-02 17:47:42
dziś byłem na rozmowie i chce dostać tę pracę..Warunki miszcz!
666 2013-10-14 10:59:37
rozmowa-dwa etapy,najpierw wiadomo o sobie,potem Pani opowiada o firmie,Sama mówi jak wygląda system prowizyjny na działalności(warunek konieczny po miesiącu,trzeba ją mieć),Pani pyta jakie mamy wrażenia,jakie są wg nas minusy i plusy tej pracy.Nie mam ściemniania i mydlenia oczu.Jest to sprzedaż bezpośrednia,więc z towarem jeździmy do wcześniej umówionych klientów.Nie My ich umawiamy.Robią to telemarketerzy(jak dla mnie to ogromny plus),praxca od pon do piątku w godzinach 11-18sta,czasem może wypaść jedno sporkanie w weekend.No i sprzedajemy(wszystko zależy od tego jakimi jesteśmy handlowcami,jak potrafimy się sprzedać bo przecież dzięki temu będziemy zarabiać).Auto jest do dyspozycji nawet dla siebie(rozliczamy się wg faktur,po za tym jest karta floty,ma ponoć gps ale jaki teraz samochód nie ma?),po co mamy ściemniać,że jesteśmy tu czy tu skoro to i tak można spradzić(nie chcesz nie pracuj-nic nie zarobisz).Mam nadzieje,że pomogłem wszystkim.Pozdrawiam
3
doktorek 2014-03-18 19:46:16
(usunięte przez administratora)pracuje w tej firmie od roku i jest to moja najlepsza praca w zyciu!! nikt mi nie stoi nad głową, nie ciśnie by jakieś progi wypracowywać i płacą na czas i chojnie:)) teraz czekam na pensie prawie 10000 a sprzęt ludziom sie podoba idzie jak woda tym bardziej ze jest to sprzet medyczny. Moge tu pracowac do emerytury!;]
2
John 2014-04-14 17:33:39
Cześć! Czujesz się wypalony! Tworzymy zespół handlowy w innej biznesowej branży, Jeśli masz żyłkę handlową i chcesz pracować w rozwojowej b2b branży (nie z emerytami)to pozostaw kilka słów o sobie!Oddzwonimy na pewno. Warto rozmawiać!(:- Prześlij cv apli2014@vp.pl
1
były pracownik 2014-05-26 16:15:59
Pracowałem - nie polecam. Trzeba być dnem moralnym, żeby wciskać taki kit ludziom, oszustwo które zwyczajnie ciężko udowodnić, przynajmniej jeśli chodzi o produkt... Dla handlowca może się wydawać super o ile nie ma on sumienia.
jacob 2014-07-07 11:15:01
1250 podstawy, paliwo to ile potrzebujesz tyle kasy dostajesz.. 500- 600 zł i rozliczanie z faktur. Gpsy NIBY są.. corsy mało palą nawet jak się żyłuje. prowizja dosyć szybko wypłacana.. Bo to się sprzedaje albo za gotówkę albo na raty (nie trzeba czekać do zapłacenia 1 raty przez klienta) prowizji ok 800 zł- 1000zł można wyciągnąć. Ogólnie to sekta.. Trzeba umieć mamić ludzi.
gosc 2014-07-16 21:44:23
baal gdzie ty chcesz isć jak harmedy juz nie ma :D
maciek 2014-08-20 21:41:18
jak to nie ma ? co sie stalo ? kiedys pracowalem jestem bardzo ciekawy
maciek 2014-08-24 21:56:15
czyli Patryk juz nie jest wlascicielem harmedy ? Czy firma harmedy istnieje ?
gość 2014-08-24 22:18:56
Aneta jakie głupoty ty piszesz, garnki ty wiesz wogóle co się sprzedawalo w harmedy? A nie eco vitalu chyba pomieszalas firmy, tak samo w remesie dyrektywy tak była ta sama osoba co w harmedy A nie PJ, więc jak nie wiesz nie pisz
2
maciek 2014-08-25 21:18:18
co sie stalo z harmedy ? pytam poo raz trzeci ;)
kojak 2014-08-26 22:11:03
dosyć się nakradli,teraz pora na słone kary dla tych złodziei.państwo powinno im te skody zlicytować i rozdzielić biednym emerytom.
kojak 2014-08-26 22:25:31
Aco to za kosmita?
gog 2014-09-08 15:50:05
Harmedy istnieje po wielu problemach jakie mieli.
Istnieje ale pod inna nazwa.
maciej 2014-09-09 21:59:22
a co to za problemy ? ktos moze cos wiecej napisac?
emerytka 2014-09-10 12:40:19
harmedy to oszuści straciłam 2000 zł dziwię sie że wogóle istnieją pod inną nazwą takich oszustów trzeba karać.
gazozo 2014-09-14 23:17:02
Benek już tak się nie chwal,że okradasz biednych emerytów.Pewnie nic innego poza tym nie potrafisz robić.Biedactwo.
ZŁE_ZŁO 2014-10-09 08:54:02
witam, jestem byłym pracownikiem
harmedy. faktycznie go nuż nie ma. dodam ze pan z harmedy i remesa nazywaja sie tak samo , ale to dwie inne osoby....
co do harmedy - wypłaty - zależy kto i ile ..... kiedys było inne harmedy - harmony sc - no i tam faktycznie szło zarobić , jednakze po roszadach i przejecuiu zarzadzania prez ekipe remesa harmedy posypało siew tak jak remes.
przykre .... bo harmony bylo inne .... jak remes 15 lat temu - kto jest w tej branzy od tego czasu wie o co chodzi.
co do harmedy - moja znajoma ma problemy natury prawnej z rozwiazaniem z nimi umowy, a firmy nie ma.... sprzedana do warszawy.
nie mówie o ekwiwalencie za urlop bo z tym byly zawsze problemy.... skody zalicytowac i mieszkania tez ... na oszustwie jak widac kiepsko idzie zbic interes..
dodam, ze obserwuje teraz branze z daleka sprzedajac produkt 100% wartosciowy zgodny z opisem POLSKI nie chinski w POLSKIEJ firmie która istnieje 22 lata. pozdrawiam swiat PH i stare HARMONY SC
gazozo 2014-10-09 18:12:56
popieram zlicytować skodziny i mieszkania i oddać na cele charytatywne.
emerytka 2014-10-18 19:07:27
przedewszystkim nie jestem z konkurencji ani nie sieję zamentu poprostu przyjechało dwóch kretynów no nie wiem dlaczego dałam sie namówić kupiłam to gówno chińskie po dwóch dniach zadzwoniłam,ze chciałabym odesłać tym samym zrezygnować z umowy osoba która ze mną rozmawiała wprowadziła mnie w błąd powiedziała że mam nic nie odsyłać tylko czekać bo przyjedzie osoba która zajmuje sie zwrotami jeszcze nadmieniłam żeby sie wyrobiła w ciągu 10 dni zapewniła że wszystko będzie pozytywnie załatwione (co mi tu będzie jakiś benek
pisał że pracownicy Harmedy mogliby sie odnieśc do sprawy)ja z nimi walczyłam pół roku jak by byli porządną firmą sprawa by była pozytywnie załatwiona poprostu trafiłam na oszustów chciałabym uczulić wszystkich ludzi,żeby nie chodzili na żadne pokazy ,nikogo nie zapraszali do domu gonic to dzadostwo
Bardzo proszę napisać czym to teraz zajmują się ci kretyni, ja osobiscie radzę skończyć szkołę i zająć się poważną pracą a nie wyłudzaniem od starszyćh ludzi ostatnich pieniędzy a tak na koniec życzę tym wszystkim z Harmedy a zwłaszca tej która odbiera telefony żeby za te oszustwa spotkała ich własciwa kara.
emerytka 2014-10-18 19:20:49
Popieram wpis wcześniejszy trzeba nie mieć sumienia i być zerem żeby zatrudnić sie w tej firmie sprzęt medyczny (to poprostu zwykłe chińskie dziadostwo a nie sprzęt medyczny to wiadomo kto tam pracuje poprostu naciągają , oszukują ludzi
gosc 2014-10-29 16:23:03
Denne opinie, wszędzie dziś naciagaja A leki, spożywa wszędzie są ceny wyzone jak chcecie tanio kupujcie u peoducenta? Mleko w sklepie kosztuje 2,50 rozwodnione rolnik sprzedaje za 1zł litr z którego można zrobić z 4litry to też naciągane?
Karol 2014-11-19 21:17:38
przeglądałem oferty pracy w necie i natknąłem się na te z Harmedy i zastanawiało mnie czy warto aplikować w tym miejscu czy dać sobie siana z tym. Więc żeby ocenić to dotarłem między innym na to forum. Czy ktoś jest mi w stanie nakreślić jak wygląda sytuacja wewnątrz bez tej otoczki piarowej ? Ile w stanie jest zarobić przeciętnie pracownik
1
halibut 2014-11-19 21:20:49
Po pierwsze, to prosiłbym nie tym tonem, nikt Cię tu od kretynek nie wyzywa, to i Ty nie musisz tego robić. Po drugie, to taka jest prawda, gdyby cokolwiek było nie tak, to Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów miałby tutaj sporo do gadania i gdyby rzeczywiście było by coś nie tak, to firma dostałaby karę.
emerytka 2014-12-10 13:39:33
To chyba byłeś jednym z tych naciągaczy,że Cię zabolało. Nie wypisuj takich bzdór że URZĄD OCHRONY KONKURENCJI I KONSUMENTÓW ma sporo do gadania wszystko przrobiłam. Poprostu porządna firma przyjmuje towar nadmieniam że był to 3-ci dzień po zakupie a nie wprwadza w błąd ludzi jak pracowałeś to dobrze wiesz jakie sztuczki stosowali.Jeżeli chodzi o wpis wcześniejszy to nastepny cwaniak
zapewne z tej samej branży będzie mi dawał wytyczne na jaki temat mam pisać
Poczytaj sobie opinie innych ludzi to może coś dotrze do Ciebie no chyba że bawi Cię to.
bosanova 2014-12-15 18:35:56
"UOKiK nałożył karę na Hermedy. Spółka podstępem namawiała klientów do zakupów".
150 000 w plecy!
Czy ktoś jeszcze szuka pracy w tej firmie?
~halibut - chciałeś ? Masz !
Musisz szybko zmienić nicka ,bo ten już się "skompromitował".
Hermedy = "TORUS GRUPA" = WELCOME2INVEST.COM LTD = Umorzenie
prowadzonej przeciwko podmiotowi egzekucji z uwagi na fakt, ze z egzekucji nie uzyska się sumy wyższej od kosztów egzekucyjnych w 2007 r.
1
inwalida 2015-01-01 21:42:39
Harmedy została nieźle ukarana przez UOKiK ,a sprzet który oferowała był chiński, co potwierdza orzeczenie UOKiK.
gazozo 2015-01-02 21:37:14
150000 kary?to dla tych złodzieji pikuś.Powinni dostać 1,5mln!!!
pawel 2015-01-21 19:05:49
taa a gdzie w silva med?
Natalia 2015-01-25 13:47:41
Cześć wszystkim, jestem tu nowa i mam problem i bardzo proszę was o pomoc. kupiłam masażer z Harmedy mam jeszcze gwarancję, a masażer przestał działać, nr z pieczątki handlowca nie odpowiada, w telefonie słychać ,, niema takiego nr '' a na stronie internetowej oprócz adresu email na który też nie mozna wysłać wiadomości, niema żadnej innej formy kontaktu. Proszę o pomoc co mam robić.
o_czarowana 2015-08-05 01:20:30
"Oczarowana" sposobami zarabiania pieniędzy przez krzywdzenie ludzi "ufnych" wyrywając im pieniądze na życie. Pfu!!! Może nie zaznacie spokoju _ życzę wam spełnienia "kto mieczem wojuje od miecza ginie". Oby jak najszybciej abyście nie mieli możliwości wyrządzać więcej ludzkich krzywd
jaro 2016-10-20 07:58:53
Nic dziwnego, za sprzęt o wartości 5tys zł a warty na rynku ok. 1000zł można emeryturę zrobić z kilka lat zaraz po liceum. Nieuczciwa marża, drodzy Państwo. Mydlenie oczu i zarabianie na niewiedzy klientów.
Zostaw swoją opinię o Harmedy Sp. z o.o. - Opalenica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Harmedy Sp. z o.o.