brak logo

LonzaPet

Gdańsk

Opinie o LonzaPet

anonim 2011-08-01 14:26:53
pracodawca do bani, nie wypłaca pensji na czas albo w ratach, (usunięte przez moderatora) jeśli odchodzisz z firmy to jesteś zapominanym pracownikiem jeśli chodzi o wynagrodzenie, możesz czekać nawet pół roku na wypłatę zaległości
1
anonim 2011-09-08 22:09:53
niestety zgadzam sie, jestem byłym pomiatanym pracownikien, odsyłam do opinii o lonzie , tam jest wiecej informacji na temat właścicieli tj (usunięte przez moderatora) .
Mają pare firm ale wszedzie tak samo szmacą pracownikow
anonim 2014-01-11 12:14:41
Uwaga!!!
(usunięte przez administratora) Przecież w firmie jest cudownie, wszyscy chodzą uśmiechnięci i nie mogą się nacieszyć, że pracują u najlepszego pracodawcy pod słońcem. Po prostu (usunięte przez administratora)są tak skromni, że czują się onieśmieleni słowami zachwytu i pochwał padających pod ich adresem. Aż się boję cokolwiek napisać, bo znowu jaśniepaństwo się zawstydzi,a przecież nikt tego nie chce. To by była nieuczciwa próba zjednania sobie ich przychylności, która standardowo jest już bezgraniczna.
Lepiej nie próbujmy zagłaskać naszej cudownej oazy radości, na tym usłanym troskami padole, bo co nam pozostanie?
Tylko rozpacz... :(
anomin 2014-01-11 12:38:47
Tak dział królewski się zajmuje pracą. (usunięte przez administratora). Zastanówcie się sami skąd one się biorą?
Korzystacie z tego, że w tym momencie jest rynek pracodawcy.
Ale wcześniej czy później przyjdzie rynek pracownika i wszyscy od was uciekną do lepszej firmy, bo chyba każda firma na pomorzu jest lepsza od waszego pożal się Boże konglomeratu.
anonim 2014-01-11 13:34:22
Firma ma ciekawy pomysł na PR, czyli tzw. walka z hydrą. Tylko pogratulować fachowców. Ale czemu nie. (usunięte przez administratora) Ludzie, którzy są zadowoleni z pracy u danego pracodawcy, nie traciliby czasu na hejtowanie, więc coś jest na rzeczy. Ale po co naprawiać to co w firmie działa źle.
Lepiej od razu uciszać niewygodnych.
Chyba, że nie ma się żadnego pomysłu na zarządzanie, tylko zganianie winy na klientów i pracowników albo nie przychylność sił wyższych.
anonim 2014-01-11 14:23:21
niestety opinia

anonim - 2011-08-01 14:26:53

jest nadal aktualna i nic sie nie zmieniło w tej kwestii
anonim 2014-02-15 21:56:55
(usunięte przez administratora)OMIJAJ SZEROKIM ŁUKIEM, chyba, że chcesz byś pracownikiem - wolontariuszem
anonim 2014-03-06 20:20:17
(usunięte przez administratora). Nic się nie zmienia i raczej się nie zmieni nigdy. Ta sytuacja trwa latami. Przestrzegam wszystkich ewentualnych pracowników i dostawców.
anuk 2014-03-06 23:35:07
Dobrego słowa użyłaś - "jakoś". Niestety przekłada się to na waszą "jakość" w stosunku do pracowników i dostawców. (usunięte przez administratora)
anatol 2014-04-08 19:38:59
tutaj masz referencje...cała firma to jeden wielki,albo raczej mały przypadek
thor 2014-04-15 22:48:09
Tam nic sie nie dzieje z przypadku. To jest śmiadomie obrany model biznesowy. Tylko jeszcze nie wiem jaki :/ Jakaś innowacja pewnie :)
palma 2015-01-20 16:30:24
trzeba przyznać że jeśli chodzi o minusy firmy LonzaPet to chyba już wyczerpaliście temat. ja natomiast podejdę w nieco inny szposób do tego tematu. napiszcie proszę kochani forumowicze jakie plusy ma zatrudnienie w terj firmie w i w czym ten pracodawca jest lepszy od innych na rynku? pozdrawiam wszystkie pomocne misie
iron 2015-01-23 19:11:43
masz tutaj plusy ;)
~miła atmosfera,
~wypłata na czas,
~opłacony zus,
~prestiż,
ida 2015-02-20 23:58:06
ta firma ma tylko i wyłącznie same plusy.
jest lepsza od innych firm na rynku we wszystkim. jest po prosu idealna. gdyby wszytskie firmy poszły jej śladem świat stałby się lepszym miejscem.
niestety... w tej firmie wszytsko jest zbyt piekne aby było prawdziwe.
oko 2015-03-25 17:39:37
firma beznadziejna, właściciele bezczelni i czują się bezkarni. kilka dni spóźnienia wypłaty to przejaw szczególnego traktowania, bo zdarza się, że nie płacą po kilka miesięcy. TAKA jest cudowna ta "firemka", no ale polecam każdemu kto ma za mało kłopotów ;)
oko 2015-04-09 17:14:37
@maniek, piszę jak jest. Pieniądze owszem oferują, ale później ich nie płacą. Zresztą mają problem z płatnościami nie tylko pracownikom, ale również kontrahentom.
2
nicki 2015-08-25 23:10:35
Dobra firma, która płaci godziwe stawki operatorom cnc. Sam tam pracuję i polecam każdemu.
1
babas 2015-09-02 12:35:54
rok założenia 1956? sprawdzic najlepiej w KRS. Pracodawca - jakich dziś wiele
sandra 2015-09-03 21:07:44
@michna, Zapracowane pieniądze w formie wypłaty nie trafiają na czas, do zusu nie trafiają w ogóle. Pracodawca zatrudnia raczej na umowy cywilno-prawne, a płaci z opóźnieniami. Wstyd się przyznać przed ludźmi, że się tam pracuje, lub pracowało.
cncmaccer 2016-04-19 00:16:38
Możliwe,że będą potrzebować na dniach. Złóż CV jeżeli masz w się czym pochwalić to możesz nawet podjechać, zapytać.
1
tujpa 2016-05-09 20:52:16
cncmaster, a powiedz - jakie oferty się trafią i skąd pewność że coś rzeczywiście będzie
Zostaw swoją opinię o LonzaPet - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LonzaPet