brak logo

Carpol

Michałowice

Opinie o Carpol

pracujący od niedawna 2014-10-01 16:21:46
Z zewnątrz to wygląd firmy jest super ,ale zaś w środku bez organizacja kończąca finałem niespełnionego jakościowca ,żenada
obłudny 2014-10-14 10:28:35
Wypowiedź Pani PREZES ROBI WRAŻENIE??? Ciekawe na kim? chyba na tych przy żłobie........, bo robol zostanie na zawsze robolem, któremu stale podnoszą normy, wydłużają czas pracy i obcinają kasę, hehhehehe i to wszystko w imię Najwyższego.
Bravo_G 2014-10-14 23:49:46
Obłudny, teraz dla odmiany, przeczytaj proszę ze zrozumieniem.

Kilka pytań:
Praca nie odpowiada ? Nie pasuje ? Czujesz się kimś znacznie ważniejszym urodzonym do innego stanowiska ? Czy umowę po przedstawieniu warunków pracy podpisałeś osobiście ? I ostatnie pytanie ... Czy masz rozum ? - Jeżeli na którekolwiek z napisanych pytań Twoja odpowiedź brzmi - TAK !

To ! - oszczędzając Swój niebywały, marnujący się talent, wyjątkowe umiejętności oraz oczywiście ponad przeciętną inteligencję - powinieneś natychmiast złożyć wymówienie !

Zapewniam, że Firma nie będzie robiła problemów i dopełni wszelkich formalności. Oczywiście odejście osoby tak ambitnej, inteligentnej, nie zastąpionej oraz z niespotykanym zaangażowaniem w swoje obowiązki – pozostawi być może cierń w sercach kolegów z którymi Masz szczęście pracować.

Z całą pewnością jestem przekonany, że znalezienie innej wymarzonej pracy akurat dla Ciebie to czysta formalność.

Życzę powodzenia i szczęścia które – skoro dostałeś pracę w Firmie CARPOL na pewno Miałeś.
1
admin 2014-10-25 00:44:27
Pytanie,czy masz rozum?
Nie pasuje do ogólnego zarysu wypowiedzi.
Ile procent pracowników Carpolu odpowie na nie twierdząco?
Ile procent pracowników Carpolu powinno złożyć wymówienia po odpowiedzi na to pytanie?
I ostatnie pytanie; czy Ty jesteś pracownikiem Carpolu?
szcześliwy 2014-10-25 21:10:22
Jesteś dość inteligentny admin ,z wypowiedzi kolegi bravo ,jasno wyłuskałeś ,ze obraża całą załogę.Chciał dowalić prawdzie i się skompromitował.Ten tok myślenia kolegi bravo pasował by mi do Floriana Dyzmy i jego magazynowej spółdzielni.
3
daro 2014-11-03 14:11:12
Dawaj chłopie do nas ,jak jesteś bystry to po kilku dniach sam stwierdzisz czy to ci odpowiada.
Informator 2014-11-20 11:00:43
Akurat ogłoszenia o PRACĘ na Gumtree są płatne .
lllllllllll 2014-11-22 13:14:47
Wiem i to dużo przetyrałem na spawalni i nie polecam ,stoisz po dziewięć godzin i non stop spawasz ,jesteś obserwowany przez stado lojalnych i monitorowany przez kamery ,nie wolno ci uchylić maski masz cały czas spawać i nie odwracać się od stołu.Na koniec usłuszysz ,że jesteś leniem i nierobem a jak kamera cie uchwyci że akurat się oparłeś czy zagadałeś z kolegą to możesz spodziewać się potrącenia wynagrodzenia
ja 2014-11-22 19:29:42
Jestem monterem i mam dość walki o kasę,nie polecam tej firmy
my 2014-11-24 15:22:51
Tak to jest jak godzimy się na wysokość wynagrodzenia po wykonanej pracy.Sami jesteśmy sobie winni,w ten sposób chlebodawca ma nas w garści ,płaci jak będzie miał i jak będzie chciał a robote ma już zrobioną.W ten sposób działa większość firm twierdząc że to motywuje pracowników .Ale jaką mamy gwarancję że nasza praca zostanie oceniona obiektywnie i uczciwie?W innej rzeczywistości gospodarczej,dobry pracodawca podpisywałby realne umowy i nie byłoby wątpliwości i niezadowolenia.Optymistyczne jest jednak to ,ze tacy fer pracodawcy w Polsce istnieją a ich odsetek jest całkiem duży,więc nie narzekajmy tylko ruszmy tyłki i podnieśmy sobie standard pracy i płacy.A o cyrkpol się nie martwmy da sobie świetnie rade i bez pracowników.
on 2014-11-29 08:55:35
No i ten kierownik który stale upokarza ,krzycz i to ma być motywacja dla pracownika ,wszystkich mieży jedną miar [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] leniuchy i stale o kase im chodzi,tak kierownik o nas myśli ,atmosfera do pracy pogarsza się z dnia na dzień,nawet Pani prezes już nas omija,to nie ta sama firma co kiedyś
jacek 2014-11-30 12:36:50
nie ma sensu podejmowac pracy w Carpolu szkoda czasu zdrowia na pierwszym miejscu jest donosicielstwo zeby kierownictwo mialo ucieche
MICHAL 2014-11-30 12:40:26
zatrudniaja jednego a drugiego zwalniaja musi byc rownowaga najlepiej znajomego
1
daro 2014-11-30 17:06:53
Święte słowa kolego ,kiedyś Pani prezes była piękna i biedna,teraz jest piękna i bogata .Po przekroczeniu pewnej sumy na koncie każdy człowiek się izoluje i zostaje sam ,no może nie sam lecz w towarzystwie pieniędzy.Ja jednak wole być bogaty w bezinteresownych przyjaciół ,a towarzystwo kasy mnie wali.Pozdrawiam wszystkich pracowników którzy posiadają godność i nie tolerują kumoterstwa.
michal 2014-12-01 12:51:23
masz racje kolego on szefowa jest moze piekna i bogata ale nie wie jaki ma balagan we wlasnej firmie i ilu ludzi przynosi jej straty chocby technolodzy kierowniczka magazynu tu powinna sie zainteresowac
2
mietek 2014-12-02 23:26:12
Sami plotkujecie jeden na drugiego, obgadujecie się w robocie nawzajem jak BABY. Biegacie do kierownika z zasłyszanymi niusami co, kto, gdzie i kiedy, żeby tylko być pierwszym w łasce. Potem sami się dziwicie, że tak was traktują. Jeśli sam nie szanujesz swojej pracy i swoich kolegów to nie dziw się, że tak samo jesteś traktowany przez kierownictwo. Atmosfera w firmie wyraźnie dołuje, ale jak więcej ludzi będzie tu biadolić i krytykować kierownictwo to będzie tylko gorzej. Stare konie i głaskania po główce potrzebują od pani prezes? Patrz na siebie i swoją pracę, dopiero potem krytykuj innych!
daro 2014-12-03 20:02:21
Słuchaj tym pracownikom to się nie przyjrzy .ta cała klika flora rządzi od dawna ,strach nie pozwala ich ruszyć .Sam florek się często chwali podczas rekrutacji pracowników ,że jest nie do ruszenia i bez niego to firma się zawali,i niech nie próbują pod nim kopać bo zbyt dużo wie o działalności.Już parę lat obserwuje ,że zwolnic dobrego niewinnego pracownika to pestka dla szefa,ale żeby florka rozliczyć to żelaznej damie odwagi brak.Więc robi co chce przekonany o swoim wrodzonym intelekcie.
Paweł 2014-12-13 10:46:43
Jak tam jest w tym carpolu ,zamieżam się zatrudnić
ess 2014-12-17 19:55:10
jak ci smakuje chleb z pod stołu to się nie zastanawiaj
pracownik 2014-12-21 05:37:51
Niektóre opinie o carpolu są bez pokrycia w realu ,firma jest naprawdę przyszłościowa i dba o pracowników
michal 2014-12-22 13:08:14
firma dba o pracownika szczegolnie o Tomka bo jest doskonały ucho śledzia
pracownik 2014-12-24 08:53:29
Jako pracownik mogę napisać że spora część opinii nie ma żadnego pokrycia w rzeczywistości :
Atmosfera między pracownikami-- jak dla mnie bardzo fajna
Wynagrodzenie --- zbliżone , lub wyższe niż w innych firmach w okolicy
Czepiacie się ISO--- przykładami się do pracy i nie mam z nim problemów
Czepiacie się Kierownika --- akurat tu się z wami zgadzam
Tomka zostawcie w spokoju , bo on jest akurat w porządku.
Generalnie w stosunku do innych firm gdzie pracowałem " Carpol" jest na plus
Rolex 2014-12-25 02:31:25
ile pracujesz w tej firmie kolego sympatyczny?
natas 2014-12-26 22:40:27
Jeśli chodzi o pod .5 Tomka zostawcie w spokoju , bo on jest akurat w porządku.To się zgadzam , tylko mi się wydaje ze chodzi o hipcia lacho....ga naszego ss mana :)
luk 2014-12-28 09:34:58
Hipciowi tą robote naraili jego kuzyni tak się chłopina zaangażował ,że po jakimś czasie załatwił im statusy bezrobotnych .Tak się odwdzięczył swoim krewnym dobry człowiek.
reality show 2014-12-29 14:30:55
Pracowałem, widziałem i uważam,że tragedii nie ma. Jednak co fakt to fakt organizacja fatalna. Pani Prezes czasami lata jak nawiedzona. Dobrze mieć pudełko wazeliny to wtedy łatwiej się ślizgać.
pracownik 2014-12-30 23:11:16
Niedawno minęły dwa lata.
karol 2015-01-15 18:20:49
Wszyscy gadają ,że będą prawdopodobnie zwolnienia ,a ja myślałem ,że niewolników się sprzedaje a nie zwalnia.
Bravo_G 2015-01-16 00:40:58
Ty KAROL-KU zostaniesz sprzedany - jesteś tak potrzebny w firmie - "jak rybie ręcznik"


ja 2015-01-16 20:52:20
Ostatnio firma jest zażądzana przez kobiety,i jest Super ,zmieniło się na dużo lepiej
miro 2015-01-17 17:36:35
Nie podniecajmy się tak ,nie raz słyszałem ,weżmy się, sprężmy się, popracujmy dłużej,jak wyjdziemy na prostą to się wam odwdzięczę, puste słowa po których następują następne wpadki ludzi od organizacji i znowu jak wyżej.Licze ,że tym razem zostaną wyciągnięte konsekwencje a niekompetencja i lenistwo kierownika zostanie odpowiednio nagrodzone.A jeżeli ten chłopina zostanie po czymś takim przywrócony na stanowisko to znaczy ,że szef oszalał albo ma tęgiego mojra przed kierowniczkiem .
1
admin 2015-02-01 20:35:41
Co się zmieniło?
I gdzie widzisz te lepiej?
A oprócz właścicielki firmy,ja osobiście nie widzę,żadnego innego kobiecego
zarządzania.
ok 2015-02-07 12:02:23
Zgadzam się z tobą odnośnie szefowej ,dawno trzeba było wziąć to oddane firmie towarzystwo za twarz i uporządkować hierarchie w zarządzaniu.Jest nadzieja że porządki nie skończą się na jednej osobie i powoli prezes dojdzie, kto jeszcze w dobrej wierze ,życząc jak najlepiej podle kombinował.Nie bronie florka ,ale nie tylko on powinien ponieść za ten stan odpowiedzialność.Jest jeszcze kilku mądrali ,którzy ładnie przez lata kroili z chleba ,który im się nie należał ,jednocześnie patrząc potulnie i udając mocno zaangażowanych i uczciwych.Można mnożyć przykłady firm ,w których działalność tych mocno zaufanych doprowadziła do poważnych kłopotów.Jest to dość kłopotliwe ,ale każdy pracownik obojętnie czy to jest fizyczny,kadrowa,księgowa czy nader uczciwy handlowiec winni być kontrolowani,przez co wiele furtek kombinacji można byłoby skutecznie zamknąć.Stara zasada doświadczonych pracodawców ,,WIEŻE I SPRAWDZE" powinna być stosowana standardowo.
1
marcin 2015-03-28 18:01:26
Czy ktoś orientuje się co się dzieje z Florianem.
admin 2015-05-17 22:14:43
Jak się znacie to powinieneś wiedzieć co porabia.
W innym przypadku, cóż Cię to interesuje.
BRAVO-G 2015-07-16 16:34:57
To nie jest TEN CARPOL - mam na myśli ogłoszenie.
natas 2015-08-22 21:32:25
CARPOL HMM obecnie... pani prezes gratki, udało się jakoś wyprowadzić firmę po zawirowaniach florka, ale.... bufetowa i sniente ryby z magazynu dalej graja w statki .... b4 crafter...b5 zatapiam sprinter pierwszy.... a gdzie ta przegroda.. b6 nie tam było b9.... tak to wygląda :)
Pracownik 2015-08-26 19:41:46
Powstała trzecia hala ale tam im dalej od oka prezesowej tym wiekrze kretynizmy odstawiają,opierdalacze tumany i tyle ale za taką kase za robienie nic warto wstac rano i tumanowi.polecam firme.
Bravo_g 2015-08-27 09:03:47
A gdzie uczyłeś się pisać ? w Tumanowie ? Kogo nazywasz tumanem skoro sam nie do dziś nie nauczyłeś się języka ?
Mara 2015-08-31 19:03:26
Jesteści bardzo obeznani w tym co dzieje się w tej firmie więc sądzę że też tam pracujecie więc tę wpisy dotyczą również was.
Ale nie rozumiem tego co robicie, żeby srać we własne gniazdo zawsze możecie zmienić pracę.
Ta kobieta zapewne wyprawa dla was flaki a wy ją traktujecie gorzej niż Hitler traktował żydów.
Jednym słowem mówiąc wywaliłbym was z roboty na zbity pysk z taką dyscyplinarką że żaden zakład pracy nawet by na was nie spojrzał
Pracownik 2 2015-09-17 22:11:44
Jest super.Wspaniała Pracodawczyni
Bravo_G 2016-03-18 10:14:58
Oferta pracy dla księgowej to jest płatne ogłoszenie umieszczone (wypromowane)akurat na tej stronie i dotyczy zupełnie innej firmy - CAR-POL LEASING ! Firma o której pisane są tu opinie to CARPOL Sp. z o.o. www.carpol.pl Zanim ktoś napisze jakieś swoje mądre spostrzeżenie lub rozważanie to może warto najpierw przeczytać ze zrozumieniem.
Bravo-G 2016-05-07 21:01:17
W sprawie pracy w Firmie CARPOL. Aktualnie zapotrzebowanie jest na:

- monter zabudów
- elektryk samochodowy
- formierz

Jeżeli są osoby poszukujące pracy, mogą wysłać swoje CV na: praca@carpol.pl

Wyjaśniam:

Firma CARPOL nie jest w Michałowicach.

Siedziba Firmy, biuro i zakład produkcyjny mieści się w NATOLINIE

www.carpol.pl


jasne :) 2016-09-20 11:22:43
warto
ona 2016-10-13 09:02:08
Jakie benefiy, bo nie zauważyłem? Chyba miske ryżu i to tylko dla wybranych
Bravo-G 2016-10-13 10:22:24
Skoro podpisujesz się "ona" to może w treści nie pisz "zauważyłem".

Natomiast jeżeli już nie zauważyłeś/łaś to chętnie przypomnę co oznacza samo słowo BENEFIT.

Benefit - świadczenie – ogólne określenie dodatkowego świadczenia pracodawcy dla pracownika.

W przypadku Firmy CARPOL jednym ze świadczeń jest np. prywatna opieka medyczna.
pacjent 2016-10-13 11:44:40
Opieka medyczna wyglada tak, przyjeżdza pan doktor raz w tygodniu, zapisujesz sie , gość Cie przyjmuje, zazwyczaj leczy tik-takami i zaleca jeść kisiel, recepy ma nierefundowane w 100 % płatne a zwolnienie l4 jest mega nieoplacalne w tej firmie lepiej chorowac i pracowac bo mozna sie potem rozchorowac raz jeszcze przy wyplacie
pacjent 2016-10-13 11:45:39
Opieka medyczna wyglada tak, przyjeżdza pan doktor raz w tygodniu, zapisujesz sie , gość Cie przyjmuje, zazwyczaj leczy tik-takami i zaleca jeść kisiel, recepy ma nierefundowane w 100 % płatne a zwolnienie l4 jest mega nieoplacalne w tej firmie lepiej chorowac i pracowac bo mozna sie potem rozchorowac raz jeszcze przy wyplacie
boss 2016-10-16 11:47:32
No ale dobrze, że w ogóle pojawia się ta opieka medyczna @pacjent, ale wiecie czy atmosfera teraz każdemu odpowiada? Wiadomo, że jak są benefity socjalne to znacznie urozmaicają każde zatrudnienie. Wiedzą że nawet one pasują każdemu. Dziękuję za odpowiedź
były 2016-11-13 16:57:11
Sukcesywnie kombinowanie jak oszczędzić na pensjach. Im więcej zespoły monterskie "robiły" aut na miesiąc, tym bardziej szefostwo bolało serce. Błędy też się zdarzają w takiej pracy na biegu, ale nawet gdy byłeś pewien, że wszystko zrobiłeś ok to i tak cię usadzili jak chcieli. I kara finansowa. I bez kasy za dane auto. Uwaga! Podp..........y jest w tej firmie jak mrówków. A nawet sabotażystów. Kolega koledze coś zepsuje po cichu, albo za....li. Spoko. Dziś ktoś jest twoim kumplem, a jutro nakabluje na ciebie, w swoim dobrze pojętym interesie. Ogólnie praca fajna, bardzo ciekawa. Praca z nowymi maszynami i dająca satysfakcję, niestety nie materialną. Jeżeli jesteś odporny na po.......ctwo, to idź tam pracować, ale pamiętaj! Cały czas na 150% swoich możliwości. Cóż, ludzie ludziom gotują taki los. Tak jest z polskimi pracownikami. Sami się wykańczają. Ale spoko, macie czas do powiedzmy 35-tki. Później jak was nie wyplują to może trochę zdrowia wam zostanie. Na potem. Kozaki do czasu. Benefity? HAHAHAHAHAHAHAha!!!!!!! Chyba w kasie firmy z oszczędności na zus-ie! Dobra, ciepła woda w kranie jest. Szafki w szatni podwójne. Ciuchy pierze firma, kiedy chcesz. Jest siłownia, nie za specjalna ale jest. Czasem jakaś imprezka na wolnym powietrzu dla rodzin, przy grillu. Szału nie ma, dooopy nie urywa, no ale zdarzy się. Teraz to trzeba się banderowskiego jazyka nauczat, bo oni też tam się wykazują. A jak. Oszczędności. Lub co innego ;-). Żeby być sprawiedliwym, to jak na tę okolicę to jest jeden z lepszych pracodawców, ale coś za coś.
3
Zostaw swoją opinię o Carpol - Michałowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carpol