Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Impel Cleaning Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Impel Cleaning Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kaska - 2014-11-17 21:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to wazne ze tu sie pracuje z umowa i ma sie staly dochod, u mnie to niezbedne, bo mam male dziecko i musze miec ta stabilnosc i pewnosc
zdjecie uzytkownika
kaska - 2014-11-19 21:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprzatanie w polsce jak widac, w dobrej firmie, moze byc na poziomie, to pocieszjace, bo wczesniej tak kolorowo nie bylo
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-11-25 19:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale na jakich jesteście umowach i czy macie najniższa krajowa .
zdjecie uzytkownika
karolina - 2014-11-26 21:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam normalnie umowe o prace i nie jestem na nijnizszej krajowej, wiec uwazam ze jest calkiem spoko
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-11-27 19:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro masz umowe o prace to masz tez grupe i na pewno nie sprzatasz szpitala.
zdjecie uzytkownika
martyna - 2014-11-27 20:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja akurat sprzatam biura, fajny sprzet mamy, co znacznie ulatwia prace
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-11-28 17:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
martyna powiedz czy masz grupę umowe o prace czy nie masz grupy i masz umowe zlecenie . i czy płaca ci najniższą krajową czy mniej . pytam dlatego bo my w olecku mamy z impelem w poniedziałek rozmowę i maja dla szpitala podać czy będziemy z nimi podpisywać umoew ja i moje kolezanki nie wiemy co robić poniewaz chodza słuchy ze na godz bedziemy miały 5 zł. netto to jest śmieszna stawka oraz umowy zlecenie.
zdjecie uzytkownika
martyna - 2014-11-30 13:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [majka - 2014-11-28 17:23:37]:
no ja mam umowe o prace i mi wychodzi stawka calkiem niezla, ale nie wiem szczerze mowiac jak maja inne dziewczyny, najlepiej idz na rozmowe i sie o wszystko zapytaj
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-11-30 21:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno pojde na rozmowe a potem dam ci znac co nam powiedzieli . pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
zota - 2014-12-01 01:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
impel to świetna firma np na start. jako pierwsza praca bo można się sporo nauczyć oprócz zarabiana pieniędzy ;) atmosfera normalna i można się zwrócić z problem jeśli się pojawi. kasa na czas nie trzeba przypominać.dla mnie idealnie.
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-12-01 17:10:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
impel dał nam 6,50 na godzine i umowy śmieciowe . nic wiecej czyli za miesiąc pracy w szpitalu zarobie 950zl gdzie do tej pory zarabiałam 1400zl przy obecnej firmie takze musze szukac u nas innej pracy .
zdjecie uzytkownika
baska - 2014-12-01 19:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie spotkalam sie z taka stawka, sama pracuje juz jakis czas i jest lepiej, wiec ja nie mam na co tutaj narzekac
zdjecie uzytkownika
mirka - 2014-12-03 21:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to w warszawie sa takie stawki? bo moja kolezanka tutaj pracuje i mowi calkiem co innego
zdjecie uzytkownika
grażka - 2014-12-04 07:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
impel w warszawie na sprzataniu wagonów to porazka płacą 6,70 na reke i to na nocy i na dniu ......a na pendolino oferują 15zl na h ciekawa jestem czym to sie różni.... bo przeciez i to i to sprzata sie tak samo
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-12-04 17:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czym różni sie szpital w olecku 6.50 brutto od szpitala w gdansku albo wrocławiu gdzie maja wiekszą stawkę
zdjecie uzytkownika
karina - 2014-12-04 21:03:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze stawki sa rozne ze wzgledu na to gdzie sie sprzata, warto sie podpytac chyba u zrodla
zdjecie uzytkownika
Kama - 2014-12-05 20:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dawno nie spotkałam się z firmą tak dobrze wyposarzoną sprzętowo. Wszytsko na wysokim poziomie. Dbają o reputację więc nie ma miejsca na ściemnianie, ale z drugiej strony również bardzo opiekują się pracownikiem. Ja tam jestem zadowolona.
zdjecie uzytkownika
Ela - 2014-12-05 20:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magda - 2014-11-12 09:05:44]:
W tej firmie musi być pożądek. To podstawa, ale ważne jest też, aby pracownicy czuli, że są częścią firmy i to co robią jest profesjonale. Takie pczucie daje praca w impel.
zdjecie uzytkownika
Lena - 2014-12-08 15:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kama - 2014-12-05 20:24:05]:
Zgadza się sporo nowoczesnych urządzeń które ułatwiają pracę. Ale chyb ao to chodzi w nowoczesnym sprzątaniu, zrobić dobrze i szybko. Klient zadowolony i pracownik.
zdjecie uzytkownika
janka - 2014-12-08 16:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta praca nie tylko jest dobra jako pierwsza, ale tez jeżeli chcemy dorobić, ja tak robię od jakiegoś czasu i sobie chwalę, każdy pieniądz jest dla mnie wazny i otrzymuję go na czas
zdjecie uzytkownika
karo - 2014-12-08 22:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja szukam dorywczej pracy, w miare elastycznej godzinowo, wiec mam nadzieje ze tutaj to znajde
zdjecie uzytkownika
ewelina - 2014-12-10 21:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako dorywcza jest niezla, stala rowniez, zalezy jak sie kto na rekrutacji dogada i kogo akurat potrzebuja
zdjecie uzytkownika
Edyta - 2014-12-15 19:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janka - 2014-12-08 16:36:27]:
Też nie narzekam na stawki, a co najważniejsze ze wszystkiego w czasie się rozliczają, ludzie są ok to samo tyczy się kierownictwa. Praca do łatwych i przyjemnych nie należy, lecz kto się nie boi spokojnie się odnajdzie.
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-12-16 21:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w biznesie od kilku lat, ale dopiero tutaj mam dobre warunki do pracy, nareszcie
zdjecie uzytkownika
rita - 2014-12-17 21:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli z opinie widze, ze narzedzia do pracy sa norma, bo boje sie ze bedzie tak jak w poprzedniej firmie, ze nie bylo nawet czym sprzatac
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Cleaning Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Impel Cleaning Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x