brak logo

Impel Cleaning

Warszawa

Opinie o Impel Cleaning

ala 2016-02-07 22:34:29
w administracji pracowalam 3 lata i musialam sie przeprowadzic, ale prace wspominam bardzo dobrze i gdyby nie zmiana miejsca zamieszkania, na pewno pracowalabym tam dalej
Miecio 2016-02-08 19:52:29
To fajnie, że tak ci się tam dobrze pracowało @ala :) Mam nadzieję, że i ja nie będę narzekać, bo wysłałem do nich CV na spedytora. Trzeba mieć aktualne zaświadczenia o wpisie na listę Kwalifikowanych Pracowników Ochrony Fizycznej a także dopuszczenie do posiadania broni.
iza 2016-02-13 18:12:51
ja tez wyslalam cv, to widze ze mi konkurencja rosnie, ale znaczy to tyle, ze warto sie u nich zahaczyc skoro jest duze zaintereswoanie
marysia 2016-02-17 21:15:42
zainteresowanie spore, bo jak bylam na rozmowie, to spotkalam kilka innych dziewczyn, cale szczescie prace dostalam i jest zadowolona
grześ 2016-02-22 11:46:24
ooo @marysia a mogłabyś napisac coś więcej o warunkach? Ty pewnie zatrudniłaś się na koordynatorkę czy sprzątaczkę, a ja myślę o spedytorze w Gdańsku :)
inga 2016-02-23 21:18:33
rozne stanowiska, rozne wymagania, ale to dobrze, bo mozna wybierac i oferte dopasowac do siebie
Yendrek 2016-02-25 11:19:43
o czym ty mówisz ? ja z 8,5 nie mogę znależć chętnych do pracy....
iwona 2016-02-29 19:58:59
u nas miejsc brakuje ostatnio, bo ciezko dostac prace w sprzataniu w tak dobrej firmie, wiec kazdy pracy pilnuje
mirka 2016-03-01 20:38:54
wiem jedno, wole prace na umowie niz tak jak jeszcze niedawno dorabialam u znajomych, ciesze sie ze udalo mi sie dostac prace tutaj
jabadabaduuu 2016-03-02 12:36:15
ja też nie wierzę w to co czytam, chyba osoby od marketingu dokonują tych pozytywnych wpisów. Praca w szpitalu za stawkę mniejsza niż minimalna. Byłam aż 2 dni i nikomu nie polecam. Kobiety są strasznie styrane tą pracą a wymagania co do czystości wielkie. Myślę, ze pracują tam tylko osoby bez wykształcenia lub te,które mają nóż na gardle.
2
agata 2016-03-10 15:32:52
wrazenie sa rozne, jednym sie podoba drugim mniej, to normalne, wazne jest to, ze tutaj jak sie chce pracowac i sie dobrze to robi, to mozna zagrzac miejsce na dluzej
nono 2016-03-14 18:13:20
No i tak powinno być, że ludzie, którzy się nie obijają i na robocie znają to nie muszą się obawiać o utratę pracy. Dlatego mam nadzieje, że jak się zatrudnię jako osoba sprzątająca to nie będę narzekać, a zarobki złe nie są, bo od 1850 zł brutto w górę.
ula 2016-03-19 16:27:49
przede wszystkim jest umowa, stala praca i grafikniezle ulozony, dosyc mialam sprzetania po znajomych raz bybo raz nie, nigdy nic pewnego, teraz jest inaczej
basia 2016-03-19 16:38:10
wiadomo, że nie każdemu taka praca fizyczna służy więc nie dziwie się niektórym komentarzom @ula ale dzięki za info bo to, że są w porządku pod względem warunków dużo wnosi i ich ogłoszenia wydają się konkretniejsze
martyna 2016-03-27 15:21:47
to prawda zenie kazdy nadaje siedo fizycznej pracy, moim zdnaiem jak ktos wie o co chodzi w sprzataniu tutaj na pewno sie odnajdzie
arrr 2016-03-29 20:20:11
To prawda, tu wystarczy chęć poznania i wdrożenia się w takie sprzątanie. Nie każdy się do tego nadaje, ale uważam, że IC to jedna z lepiej funkcjonujących firm tego typu
karolina 2016-04-03 16:06:26
jak ktos chce pracowac to pracowac bedzie wszedzie, a jak ktos lubi narzekac, to narzekac tez bedzie wszedzie, taka jest prawda, a tutaj sie pracuje
siła 2016-04-03 19:27:47
ludzie, jak komuś nei odpowiada praca stricte fizyczna na sprzątaniu to przeciez mają tez czasem lepsze oferty, teraz szukają kierownika służby na piętro w hotelu, próbujcie sił
Onna 2016-04-04 09:48:38
Firma Impel Warszawa, praca na Banku Narodowym pod kierownictwem Katarzyny T. to dramat. Wystrzegajcie się jak możecie tego miejsca. Pani kierownik wulgarna, nieprzyjemna bez poszanowania 2 człowieka. Organizuje zebrania na których omawiane są plotki. Krzyczy i używa wulgaryzmów, szantażuje pracowników. Organizacja pracy tam jest porażająca. Szkoda zdrowia.
lliinia 2016-04-05 19:37:14
a może to po prostu jest taki spósb motywacji do pracy? każdy ma swoje sposoby. jak widac tutaj to działa dobrze bo w usługach outsourcingowych dla przedsiębiorstw są w czołówce w kraju
kasia 2016-04-10 15:58:23
korporacja, z zasadami, wydaje mi sie ze warto sie u ich zahaczyc i sprobowac czy taki typ pracy odpowiada, czy jednak lepiej sie bujac po znajomych
cwil 2016-04-10 19:39:35
Ja pracuje Impel Szczecin i tam ludzi mają za śmieci okradają i okłamują.
3
kinga 2016-04-13 09:08:37
hmmm, ja sie nigdy z taka sytuacja nie spotkalam, opinia dosyc ogolna, ja sie trzymamprzy swojej, dobrze sie pracuje od lat
koleżanka 2016-04-23 20:17:19
To prawda.Ja pracuję w szpitalu w
Wadowicach i płacą 5.25 za godzinę .Śmieszne pieniądze.Jak w dzisiejszych czasach nie wstydzą się płacić tak śmiesznych pieniędzy .I to taka potężna firma jak impel. Dorabiają się na ludzkiej krzywdzie.
2
adriana 2016-04-24 15:55:37
ciezko uwierzyc w takie zarobki, sama u nich pracuje i jest znacznie lepiej, wiec ciezko mi sie wypowiedziec
olka 2016-05-01 16:42:04
ja tez nie narzekam, bo praca jest stabilna i wiadomo czego można się spodziewac
kamień 2016-05-05 21:32:33
@adriana, słowo przeciwko słowu.. dwie osoby piszą o jednej agencji i dwóch różnych stawkach. Nic z tego nie rozumiem.
monika 2016-05-08 15:37:03
jak zwykle prawda gdzies lezy po srodku, warto sprawdzić samemu i wlasna opinie sobie wyrobic
iwona 2016-05-15 14:42:36
to fakt,wlasna opinai zawsze jest wlasna, może to mało odkrywe prawdziwe, ja tak zrobiłam i dalej tutaj pracuje
Ghyhg 2016-05-15 15:16:14
Szukają bo nikt u nich nie chce pracować
2
hiszpanka 2016-05-29 13:05:34
Pracują, pracują i wielu jest zadowolonych. Do tej grupy i ja należę. Jestem w wieku przedemerytalnym, mam średnie wykształcenie. Zarabiam brutto nieco więcej niż najniższa krajowa, ale mam umowę o pracę, a dzięki przychylności koordynatorów(pozdrawiam p.Ilonę i p. Mariusza) i umiejętnie układanemu grafikowi, mam możliwość dodatkowych zarobków. Na rozmowie kwalifikacyjnej padło jedno podstawowe pytanie- czy mam doświadczenie w sprzątaniu . Wydaje mi się, że wiele zależy od kierowników obiektu. Ja miałam szczęście i trafiłam na LUDZI. Jestem z Warszawy.
marta 2016-05-29 15:53:58
szukaja, bo maja tyle pracy, ze ciezko to obrobic, i dobrze, im wiecej pracy tym lepiej, takie moje zdanie
marysia 2016-05-30 12:17:33
wole tuta niz po znajomych sie szwendac, umowa jest, grafik rowniez, wiadomo jak tydzien bedzie wygladal
alicja 2016-06-03 05:29:43
pewnie zelepiej pracowac w duzej stabilnej firmie, miec umowe, grafik, stabilnosc pracy
paulina 2016-06-10 05:43:51
to ogromna korporacja, nawet nie wiedzialam, ze tyu ludzi tutaj pracuje, ciesze sie ze i mi sie udalo dolaczyc
zosia 2016-06-11 14:49:14
no tak, podobno można śmiało spodziewać się elastycznego grafiku. Wiadomo, na stacjach zazwyczaj zatrudnia się studentów czy osoby, które nie wiążą z tym miejscem dalekiej przyszłości.
kamila 2016-06-17 05:41:09
dobry grafik i stale godziny pray, to sobie tutaj bardzo cenie
basia 2016-06-17 08:38:15
A jak z umowami @kamila? Studiuje i chce sobie dorobić w wakacje, mam nadzieje, że coś się dla mnie znajdzie
milka 2016-06-24 05:37:36
najlepiej zadzwon do kadr i sie podpytaj jakie maja opcje
kamila 2016-06-24 08:26:50
Zależy pewnie na jakie stanowisko @basia chcesz składać bo jest ich ostatnio sporo. Ja już mierze trochę wyżej i chciałabym dostać się na kierownika, niby widziałam ostatnio ogłoszenie ale też się zastanawiam czy mogę na umowę o pracę liczyć bo w ofercie zero na ten temat
anik 2016-07-04 02:16:36
sa tutaj umowy o prace, to firma juz bardzo z duzym doswiadczeniem, wiele sie zmienilo i umowa o prace to standard
jurek 2016-07-04 09:58:57
Hej, czy na stanwowisko Magazyniera dopiero rozpoczeli rekrtację? Widzialem oferte i zamierzam aplikować, napisali, że po okresie 3 miesiecy proby dają umowe o prace i podwyższkę, czy tak jest napewno? czy jak im sie nie spodobam to po 3 miesiacach dowiedzenia?
adam 2016-07-05 14:48:18
skoro tak pisza w ofercie to tak musi byc, w moim dziale zawsze po okresie probnym jest umowa o prace
zosia 2016-07-05 14:51:10
No i jak teraz wygląda tutaj praca jako Operator Wózka Widłowego/ Pracownik Magazynowy? bo chyba można zarobić całkiem dobre sumy, tylko czy rekrutacja nie jest trudna?
jarek 2016-07-16 12:43:10
jak sie ma papiery na wozek i doswiadczenie to nie ma zadnych problemow, jesli maja oczywiscie wolne miejsce
kaśm 2016-07-16 13:00:23
Jak są otwarci dla studentów @zosia to dość dobrze o nich świadczy, bo przecież trzeba dbać o młodzież, ale czy wypłata jest w pełni terminowa? Zależy mi na tym, bo wszystko inne jest o czasie tutaj w firmie.
jacek 2016-07-23 07:42:32
to jedna z niewielu firm ktora daje mozliwosc startu kariery, chwali im sie to bardzo
Wiks 2016-07-23 10:55:03
Ja uważam, że bardzo dobra sprawa że dają szansę, że coś się rozwija i że jest tutaj możliwość zrobienia kariery
maria 2016-07-26 12:19:02
sama zaczynalam od podstawowego szczebla kilka lat temu, dzis stanowisko o wielewyzej, trzeba sie wykazac spora determinacja, ale warto
xcvv 2016-07-26 15:32:48
@Wiks ciekaw jestem czy jest szansa na umowe o prace
Zostaw swoją opinię o Impel Cleaning - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Cleaning