brak logo

Impel Cleaning

Warszawa

Opinie o Impel Cleaning

ośmiornica 2017-01-30 15:13
zawsze się znajdą zadowoleni i ci mniej, ale ci co mają jakieś pretensje z reguły narzekają głośniej. jesli ktoś robi swoje, pracuje, to nie ma żadncyh problemów a impel jest konkretnym pracodawcą. można awnsować, dogadać się co do wolnego dnia gdy potrzeba i nie ma problemów z wypłatą.
2
zybert 2017-01-30 18:53
Jak w każdej firmie tak i w Impelu trafiają się trudni ludzie; budowanie relacji pracowniczych sprzyja efektywnej pracy więc trzeba się trochę postarać zamiast trwonić siły na bzdety.
2
lalka 2017-01-30 22:39
dokladnie hejterow nigdy nie brakuje a wystarczy brac sie za robote. chęć do pracy wystarczy bo praca w impelu zawsze sie znajdzie bez wzgledu na kwalifikacje. za to pewna kasa i w terminie.
3
bazyli 2017-02-02 19:44
Zastanawiają komentarze "czepiajacych" się indywidualnych animozji personalnych. W pracy wypadałoby się układać kulturalnie z innymi pracownikami, pamietając, że też mamy charakterki.Jak wiem Impel dba o dobre relacje, ja tak mam.
1
afrodyta 2017-02-02 19:58
W każdej branży są blaski i cienie. Jak zawsze prawda leży po środku. To dziwne, że jest taka reguła jatrzenia i narzekania, a na początku Impelowicze liczą na pracę jak na zbawienie. To jak to z wami jest?
ewa 2017-02-02 23:05
W mojej firmie też sprzątają panie z Impela i nie można im nic zarzucić, bardzo miłe, dokładne i zawsze uśmiechnięte.
1
imogena 2017-02-08 19:08
Popieram, obserwowanie takich partaczy to ewenement. Roszczenia....bez końca Jak komuś robota nie pasuje to wolna droga.....
1
GOŚĆ 2017-02-08 22:00
jak ci grzebią w mózgu robiąc pranie pracuj dalej ! Pijar działa...
Nik 2017-02-09 21:07
Ja jestem bardzo zadowolona z usług Impela, miałam do czynienia z kilkoma firmami i mam porównanie, tutaj pełen profesjonalizm
1
Ada 2017-02-19 18:53
W naszym biurze od pół roku sprząta impel i widać wielką różnicę po zmianie uslugodawcy. Profesjonalnie i uśmiechem Polecam
1
Oda 2017-02-28 20:35
U nas zmienili firmę sprzątającą. Teraz jest Impel i widac różnicę. Pełen profesjonalizm
1
X 2017-03-09 09:02
Pracuję w Impelu, obiektu nie wymienię.
Ochrona ciągle narzeka, małe zarobki mają-śmieciowe. W większości to ludzie z grupą, bo na takich zarabiają najwięcej. Daj sobie spokój, szukaj pracy w ochronie w innej firmie. Pozdrawiam.
1
Zażenowana 2017-03-09 09:30
Zaczęłam pracę kilka miesięcy temu. Byłam bardzo zadowolona! Kierownik w porządku, zawsze mogłam z Nim wszystko załatwić. Niestety po Nowym Roku wszystko się zaczęło zmieniać. Najpierw kwestia umowy-obiecywanie, że umowa będzie o pracę za najniższą krajową, do dzisiaj tejże umowy nie widziałam. Mało tego, od stycznia w dalszym ciągu nie dostałam umowy -zlecenie. Podwyżka? Kpina. Tylko mowa o niej, w rezultacie wypłata mniejsza.: ) Jestem bardzo rozczarowana zachowaniem mojego kierownika. Z tego co się orientuję, to wszystko zależy właśnie od kierownika, nasz niestety tylko dużo obiecuje. Telefonów nie odbiera, na wiadomości nie odpisuje-zwyczajnie nie szanuje ludzi. Ani jednej nadgodziny nie mam zapłaconej! Nie warto być sumiemnym i lojalnym, przynajmniej nie w tej firmie. Zapytacie dlaczego jeszcze tutaj pracuję? Ze względu na moją brygadzistkę, bo jest niesamowita, zawsze można na Nią liczyć. Co prawda jestem w trakcie szukania nowej pracy.Nie polecam Wam ludzie pracy w Impelu. Szczerze Wam odradzam. Na umowie zleceniu zabrali mi 25% z wypłaty, to już powinnam zgłosić do inspekcji pracy i uczynię to, bo jest nas 6 osób, szukamy więcej poszkodowanych. Za dodatkowe prace pieniędzy nie wypłacają. 700 okien kolega ze zmiany umył, miał dostać 800złotych za piętro, dostał 700złotych za 700 okien. To hańba jest! Wykorzystywanie ludzi. W kupie siła. Nie można tak traktować ludzi, którzy naprawdę nie opierdzielają się i rzetelnie pracują! XXI wiek, a ludzi traktują jak parobków do pracy za grosze. Jednak dopóki wszystko będzie zamiatane pod dywan, dopóty będą tak traktować ludzi.Smutna prawda, ale przecież trzeba utrzymać swoją drużynę, prawda? A skądś pieniądze trzeba wziąć-z nas, zwykłych pracowników oczywiście. Dbajcie o siebie ludzie i walczcie o swoje!
6
drut 2017-03-09 19:42
Pracuje w Impel już jakiś czas....ludzie ok, kierownik też, miałem kilka sytuacji awaryjnych, trzeba było się dogadać np. co do godzin i ze spokojem można było to zrobić. Więc to duży plus. Kasa płacona na czas, nie mam zastrzeżeń. Zależy mi na pracy, to jest chyba podstawa - dobre nastawienie!!
5
Pelna optymizmu 2017-03-11 18:42
Ja pracuje w Impel juz od roku i caly czas jestem tak samo zadowolona jak na poczatku. oczywiscie nie wszystko jest cacy ale jak to w zyciu nie wszytsko jest rozowe. mam porownanie bo to nie pierwsza moja praca w tej branzy dlatego teraz nie narzekam bo naprawde nie jest zle. oczywiscie wazni sa ludzie na ktorych trafisz , mi trafil sie naprawde fajny zespol az przyjemknie sie idzie do pracy. dla mnie liczy sie elastyczny czas pracy i fakt ze wyplata jest i w dodatku na czas. o to wbrew pozorom nie jest latwo...
2
ala 2017-03-11 19:38
Po powrocie z hiszpanii zatrudniałam się w impelu i warunki są tam naprawdę godne. Europejski poziom. Praca spoko
1
tola 2017-03-11 21:28
Dostałem pracę po krótkiej przyjemnej rozmowie. Zespół fajny, bo młody i energiczny. Dziewczyny super. Praca, jak praca czasem spoko czasem ciężko ale klimat ekstra i warunki ok
1
kinga 2017-03-23 20:41
Porównywalnie zarobki w Imelu są na zupełnie przyzwoitym poziomie, oczywiście zależą od rodzaju pracy, mój etet na sprzataniu jest całkiem niezły.
1
emma 2017-03-25 17:45
wiadomo, może i praca nie jest najlżejsza, ale miałam tego świadomość. Osobiście nie narzekam jak dla mnie spoko robota - na życie mi starcza
1
Ela 2017-03-25 23:08
Dla mnie robota jest dobra. Pensja wystarczająca, a zespół bardzo fajny. Głównie młode dziewczyny. Jestem zadowolona bo mam blisko do biur które sprzątamy
1
piotrek 2017-03-27 17:29
Wśród ofert Impela można odpwiednio przygotowując się poszukać całkiem opłacalnej roboty . Łatwiej w duzych miejscowościach, wiadomo. Peryferia po macoszemu, ale zawsze można dojechać. Byle się chciało chcieć.
1
wanda 2017-04-04 19:12
Coraz ppowszechniej pracodawcy korzystają z wynajmu firmy zewnetrznej do obsługi jakiegoś obszaru, chocby sprzatania. Z kim ostatecznie zawiera się umowę; z posrednikiem Impela czy z podwykonawca. Proszę o inf.
ola 2017-04-08 20:10
Pozytywnie mnie Impel zaskoczył. Ma dostęp do sprzetu który znacznie ułatwia pracę, zawsze jeśli ktoś chętny to może przejść szkolenie. Ogolnie fajny zespół i kasa zawsze w terminie. Polecam
1
filip 2017-04-14 18:26
Pogadajcie o wynagrodzeniach w Impelu bo się do nich wybieram;jakie macie doświadczenia?
cola 2017-04-22 12:18
Podobnie jak u konkurencji (mi troche wiecej wychodzi niz w poprzedniej firmie) z tą różnicą, że kasa jest na czas zawsze i nie ma gadek "jutro, za tydzien" itd wiec ja generalnie to polecam
1
Adrian 2017-04-23 13:34
Muszę pochwalić Impel jako klient. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Gratuluje profesjonalizmu
1
Zawiedziona 2017-05-09 10:35
Pracownice firmy Impel na Mostostalu Siedlce na drugiej zmianie mają dobrze pracują od 15 do 19 a mają płacone za osiem godzin pracy. Gdzie ta sprawiedliwość, gdzie kierownictwo???
3
jagoda 2017-05-09 18:37
Poczytałem oferty Impela i najwięcej dotyczy sprzatania; wysyłam swoje dane z myślą o pracy bo słyszałam że jest w elastycznym czasie a teraz dla organizacji dnia domowego jest mi to wygodne.
1
mundurowy 2017-05-10 19:21
Madorabiam do emerytury cieszy fakt, że godz.pracy elastyczne mogę ustawić dzień dla rodziny i mam na własne przym robotę w Impelu, jemności. Były mundurowy w ochronie.
danka 2017-05-18 18:42
Prawde mówiąc do pracy z mopem nie trzeba być himalajami intelektu, a po najważniejsze koażda praca jest potrzebna; tak pracuję i tak to wiem.
aldona 2017-05-19 09:05
Z mopem, miotłą, odkurzaczem,żadna praca nie hańbi a jest potrzebna. Kto nie musi niech patrzy w sufit i narzeka dalej lub czeka na mannę....
ciekawosc 2017-05-19 18:05
macie umowy na zlecenie i jest kierownik , brygadzista?? czyli ze jak na umowach o prace?? to nie pachnie przypadkiem stosunkiem pracy??
pat 2017-05-19 18:13
pochwalcie sie jeszcze ze moze umowa zlecenie i na wykonanie pracy macie 4 lub5 lub3 godziny??? odkiedy to na umowach smieciowych podlega sie pid kierowniczke lub brygadziste ktory codzien sprawdza wasze zlecenie? takie dzialanie to tylko na umowach o prace.
1
pat 2017-05-19 18:17
Pracodawcy często wykorzystują umowę-zlecenie jako zamiennik umowy o pracę, który stanowi dla nich niższy koszt. Jeśli z treści umowy wynika konieczność wykonywania obowiązków osobiście, odpłatnie oraz w warunkach nadzoru oraz w miejscu i o czasie wyznaczonym przez zleceniodawcę, to faktycznie mamy do czynienia z wykonywaniem umowy o pracę. Jeśli mimo to pracujemy na mocy umowy-zlecenia, to takie działanie pracodawcy może być podstawą do ukarania go grzywną w wysokości od 1000 do 30 000 zł na mocy art. 281 Kodeksu pracy, a także do powództwa o ustalenie stosunku prawnego w formie umowy o pracę, co wiąże się z dodatkowymi prawami dla zatrudnionego.
1
pat 2017-05-19 18:29
PO CO BRYGADZISTA STOI ZA PLECAMI PANI SPRZATAJACEJ? dlaczego tak jest? wskazywanie palcem czego nie zrobila? ona nie jest zaprogramowana ze zbierze pylek z kazdego milimetra, niema swobody w ilosci godzin , przychodzi o ktorej chce ale nie wyjdzie o ktorej chce i nie wykona zlecenia na poziomie idealnym w wyznaczonym czasie co potem skutkuje w stwierdzeniu ze zle sprzata, zlecenie to zlecenie wykonuje sie ale nie odpowiada sie za efek PO bo to nie dotyczy umowy zlecenia . Nie podlega sie zadnemu nadzorowi i zleceniobiorcom trudno rozroznic na jakiej zasadzie brzmienie Zlecenie o prace ma dzialanie.
maria 2017-05-20 18:00
Niby nic wielkiego z tym sprzątaniem, ale kasa się liczy i jakoś raźniej być użytecznym. Byle nie siedzieć bezczynnie.
1
dipol 2017-05-24 15:46
Płacą na czas i nie wyzyskują. Dla mnie zdecydowanie spoko
1
nina 2017-05-24 19:06
Jako ceniona na polskim rynku firma outsourcingowa Impel oferuje największą liczbę usług dla biznesu. Załapałam sie do sprzatania ; dogodne godziny pracy wieczorne, to mnie urzadziło w sensie dorabiania do utrzymania się na studiach.
1
ola 2017-05-30 20:55
Pracowałam w różnych miejscach, dla mnie Impel wypada najlepiej jeśli chodzi o traktowanie pracowników i oferowane warunki
kinga 2017-05-31 18:28
Być może w społecznym odbiorze praca sprzataczki nie jest najwyższych lotów i taka niby prostacka, ale jak byście się czuli mili państwo w stogu śmieci. Własnie się zatrudniłam w Impelu i nie jest to wcale obciach...taka sytuacja.
1
oda 2017-06-11 20:40
Pracuję w biurach w centrum z fajnymi dziewczynami. Praca nie jest łatwa ale warunki i atmosfera to rekompensują
1
Zadowolona 2017-06-14 10:50
Mam takie zdanie że Impel to firma którą tworzą ludzie i zależy w jakim zespole pracujesz. Ja miałam okazję pracować w Teatrze Narodowym w Warszawie. Moim kierownikiem był młody człowiek . Na początku wydawało mi się że sobie nie poradzi z takim obiektem i z trudną administratorką. Po trzech miesiącach zmieniłem opinię. Nigdy nie brakowało środków czystości. Pensja zawsze była na czas. Wsparcie też mieliśmy od tego człowieka. Chociaż był kierownikiem nigdy nie dostaliśmy żadnej kary na obiekcie bo nie jedno krotnie pomagał nam w ciężkich pracach takich jak dyżury na spektaklach bo ludzie nawalali . Na każdej premierze teatralnej był i sam osobiście pilnował by wszystko było jak trzeba , nawet za miłą umiał chwycić i sam posprzątać. Panie Mirku jeśli kiedyś Pan to przeczyta proszę wiedzieć że Stara ekipa z Teatru Narodowego w którym Pan był kierownikiem załogi sprzątającej miło pana wspomina i życzymy panu dalszych sukcesów. Mamy nadzieję że kiedyś jeszcze będziemy mieli okazję z panem współpracować.
2
dario221 2017-06-16 16:27
To jest dobra firma, mi sie dobrze pracuje tutaj
tristan 2017-06-27 19:09
Impel daje komfort i bezpieczeństwo Klientom dzięki rozwiniętej sieci – blisko 30 oddziałów oferujących usługi na terenie całego kraju.Branże różne. najpopularniejsze sprzątanie, ochrona, prowadzenie finansów.
tantok 2017-06-27 19:22
Solidny pracodawcal. zero spoznien z wyplatami, elstycznosc i ekipa sztos. pozdro dla Kamcia!
kamol 2017-06-28 07:20
podpisuje sie pod slowami tantoka jedna i druga reka
ola 2017-07-13 20:48
Pracuję tu od 5 miesięcy. Zaskoczyło mnie że zespół jest tak młody i energiczny. Z szefem też się można spoko dogadać. Praca spoko zwłaszcza w dużych biurach
ula 2017-07-19 10:40
Bałam się że trafie w jakiś zespół ze starszymi kobietami, a tu same młode dziewczyny. Jest wesoło praca w fajnych miejsach bo obsługujemy biurowce w centrum. Jest ok
moniczka71 2017-07-19 13:04
Mamy spoko kierowniczke, zawsze mozna sie z nia dogadac. Jak czasami mam jakis problem z dziecmi w domu to nawet mozna sie z kims zamienic. Pasuje mi taki uklad. I co najwazniejsze - wyplata jest zawsze na czas.
Julita 2017-07-20 11:52
@moniczka71 czy wiesz coś może a aktualnych ogłoszeniach rekrutacyjnych? Jak wygląda forma zatrudnienia, jest możliwość pracy na cały etat?
Zostaw swoją opinię o Impel Cleaning - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Cleaning