Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Impel Cleaning Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Impel Cleaning Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zoska - 2014-07-21 21:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie interesuje czy sie sprzata biura czy domy rowniez? bo nie ukrywam, ze biura jednak sprzata sie latwiej
zdjecie uzytkownika
agata - 2014-07-26 02:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o wszystko można dopytać jak się aplikuje do impela. oni mają jasno określone co i jak,mają zasady i pilnują tego samego u pracowników. to stwarza komfort pracy i pracuje się wydajnie. oczywiście wypłaty na czas co było tu napisane.
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-07-27 13:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma o stabilnej pozycji na rynku polskim, co jak slysze od znajomych jest ostatnio zadkoscia
zdjecie uzytkownika
Iza - 2014-07-27 22:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marta - 2014-07-27 13:50:11]:
No właśnie, dlatego ja wpoółpracuję z Impelem, mam pewność że wypłatę dostanę na czas i jest to pewna firma
zdjecie uzytkownika
Kosmita - 2014-07-28 09:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, myślę, że o Impelu nie da się mówić inaczej niż w samych superlatywach. Firma świetnie prowadzona i zarządzana. Do tego mają jeszcze inne działki zatrudnienia - ochrona, HR. Wydaje mi się, że wchodząc na rynek po prostu wiedzieli co chcą osiągnąć i jakim pragną być pracodawcą. W całej niechęci do pracodawców i wzajemnym zachowaniu, o którym można co i rusz gdzieś usłyszeć, IMPEL bije wszystkim co najmniej o 2 długości. I najlepsze jest to, że cały czas oferują w różnych miastach pracę. Raz na jakiś czas dochodzą nowe oferty, więc na pewno każdy coś dla siebie będzie w stanie znaleźć. A kwestie zarobków widocznie są na tyle dobre, że żaden z pracowników nie narzeka na nie - nie widziałem ani jednego niepochlebnego wpisu na ten temat.
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2014-07-30 21:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kosmita - 2014-07-28 09:15:51]:
Tak jak piszecie, Impel to dobra, stabilna firma. Może na początku nie jest to spełnienie marzeń, ale daje możliwość awansu. Wiadomo im większy zakres obowiązków i odpowiedzialność tym wyższe zarobki.
zdjecie uzytkownika
Igor - 2014-07-31 19:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współpracuję z Impelem już od dawna, faktycznie, to że firma jest duża i ciągle się rozwija daje dużo możliwości i zarobkowe i na awans
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-08-04 07:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlatego warto tam pracować, systematycznie kogoś potrzebują więc łatwo się wkręcić, tak było w moim przypadku. A teraz wiadomo że z praca różnie. U nich stabilizacja.
zdjecie uzytkownika
maja - 2014-08-09 13:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stabilizacja to w pracy podstawa, bo w dzisiejszych czasach kazdy ma jakis kredyt i rozne finansowe zobowaiazania i tutaj co miesiac jest wyplata na czas
zdjecie uzytkownika
mądrala - 2014-08-10 17:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiecie ,że Ci spekulanci podatki płacą w Emiratach Arabskich ,a nie w Polsce?
To nie jest firma uczciwa i przejrzysta.
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2014-08-11 12:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mądrala - 2014-08-10 17:54:42]:
Nie wiem gdzie płacą i raczej mnie to nie interesuje najważniejsze ze rozliczają się na czas i tak jak się podpisze umowę. To są dla mnie najważniejsze rzeczy.
zdjecie uzytkownika
alina - 2014-08-12 21:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polska korporacja ktora sie super zaczyna rozwijac i jak zwykle juz sie ktos spisku doszukuje, a moze poprostu maja dobry plan i go konsekwentnie realizuja
zdjecie uzytkownika
Rot - 2014-08-13 01:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mądrala A skąd takie informacje masz? Nawet jeśli nie płacą podatków w Polsce to nie zmienię zdania o WIELKOŚCI tej firmy. Widocznie stwierdzili, że użeranie się z polskimi urzędami będzie drogą przez mękę. Tak jak Karolina napisała, dopóki wszystko na relacji pracodawca-pracownik jest ok, wszystko będzie w porządku. Chociaż nie spodziewałbym się jakiś złych niespodzianek ze strony tej firmy, duża solidność gwarantowana.
zdjecie uzytkownika
Stach - 2014-08-13 17:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mądrala - 2014-08-10 17:54:42]:
Nie wiem gdzie Impel płaci podatki, ale moim zdaniem jest dobrze zarządzaną, rozwijającą się firmą. Poza tym dba o pracowników, wywiązuje się z umowy, a każdy kto chce się rozwijać ma szanse awansować w firmie.
zdjecie uzytkownika
żury - 2014-08-15 12:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pijany pracownik przychodzi do pracy i pracuje brygadzista Zbyszek M.pozwala na to co on robi na ostrobramskiej 77 Polsat w czasie pracy idzie do Almy po gorzale zostałem zwolniony za to ze donosiłem brygadziście ze on sobie po pija w pracy. ale mam ich gdzieś.?
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-08-16 17:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma dba ale o pracowników na stałe na umowe zlecenie nie 6,50 na godzinę plus za okna 37 zł które nie płacą umowę dali a pieniędzy nie wypłacają pensie też okrawają owszem płacą na czas ale o 10 zł co miesiąc mniej
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-08-17 20:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi placa na cza i nigdy nie dostalam mniej niz powinnam
zdjecie uzytkownika
fajka - 2014-08-18 19:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niki - 2014-08-16 17:06:17]:
Dziwne, mi się nie zdarzyło, żeby zapłacili mniej, a nie pierwszy raz współpracuję z Impelem. Może warto wyjaśnić w kadrach dlaczego.
zdjecie uzytkownika
Ewka - 2014-08-18 20:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ze mną rozliczają się ze wszystkiego. Jeśli chodzi o wypłatę to nie ma z tym żadnych problemów.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-08-19 22:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi sie raz wyplata spoznila, ale to tylko dlatego ze byl jakis blad w moim numerze konta, za pierwszym razem, potem jak to skorygowalam, to juz zawsze jest na czas
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-08-20 18:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia - 2014-08-19 22:04:54]:
Nie miałam takiego problemu nigdy :) Dobrze, że udało się to wyjaśnić, choć dziewczyny w płacach są ogarnięte
zdjecie uzytkownika
alina - 2014-08-21 22:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takie bledy wszedzie sie zdarzaja od czasu do czasu, wazne jak sie na nie reaguje, a tutaj problemu nie ma, wiedza dobrze ze kazdy pracuje po to aby finalanie dostac wyplate i szanuja to
zdjecie uzytkownika
paula - 2014-08-31 15:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podjęłam pracę w firmie"IMPEL CLEANING" bez podpisania jakiejkolwiek umowy.
Pani Halina bo tyle o niej wiem "nie przedstawiła się" kazała mi biegać po Katowicach z wiaderkiem i mopem o wodę musiałam się prosić lokatorów.Po dwóch dniach chciałam zrezygnować to mi powiedziano że żeby otrzymać jakiekolwiek wynagrodzenie muszę przepracować minimum 2 tygodnie a mówimy o kwocie ok.40-50zł.netto jak lubicie sprzątać klatki schodowe z fekalii jak rozumiem nie odpłatnie to to jest dobry adres. Ps.Czy takie praktyki stosuje szanująca się firma? sami sobie odpowiedzcie.
zdjecie uzytkownika
zuza - 2014-08-31 21:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wierze w taka sytuacje, pracuje u nich juz ponad rok i wszyscy pracujemy z umowa, wszystko jest dobrze poukladane i to co opisujesz to jakas abstrakcja
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-09-01 13:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tylko z umową innej sytuacji nie miałam, sprzątamy brudy, w jednym miejscu jest czyściej w innym brudno, to nie wina firmy. Jeżeli ktoś nie lubi takiej pracy to nie powinien jej szukać.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Cleaning Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski