brak logo

Impel Cleaning

Warszawa

Opinie o Impel Cleaning

asa 2016-12-21 23:38
Współpracuję z ekipą impela w moim biurze i jestem z pań bardzo zadowolona. to dobra firma usprzętowiona i precyzyjna.
Ja 2017-01-07 11:45
W Centrum zdrowia dziecka pracują ukraiński które okradają swoje koleżanki a nie jakaś pani Ilona po zgłoszeniu udaje że nic siè nie stało i trzyma stronę ukrainek
1
hiszpanka 2017-01-08 05:48
Bzdury piszesz. Pracuję w CZD i znam to środowisko. Są Polacy, którzy wciąż nie mają pieniędzy na jedzenie, papierosy( a palą jak przysłowiowe smoki) i żebrzą o kanapkę lub jednego papierosa, korzystają z nieobecności współpracowników i przeczesują szafki w poszukiwaniu cukru czy kawy. Ciągle czują się oszukiwani przez wymienioną przez Ciebie Panią Ilonę . Teraz i Ukrainki was okradają! OGARNIJ SIE KOBIETO!
Pani Ilono> Ja cieszę się, że mogę z Panią pracować. Współczuję, że musi Pani pracować z takimi zgorzkniałymi, wciąż niezadowolonymi ludżmi:(
sewer 2017-01-10 17:33
W Impelu czuję się jakby na swoim. Zgodnie z kwalifikacjami i umiejetnościami. Ważne żeby przygotować poprawnie CV i dobrze wypaśc na rozmowie. Papiery czyli świadectwa szkolne i inne np rekomendacje popłacaja.
patryk 2017-01-11 16:53
Niezależnie od negatywnych opinii niektórych frustratów Impel ma sie dobrze, a przede wszystkim zatrudnia masę osób, które tu się realizują. Tyle i az tyle.
3
Aneta 2017-01-11 20:48
Jak w każdej pracy są osoby które nic nie robią a za wszelką cene chcą podlizać się szefowej,wszyscy wiemy jaka jest prawda
A 2017-01-11 21:31
Moja znajoma pracowała w CZD w Międzyczasie.Jak wiemy Impel to duża firma ale mi chodzi o dział sprzątające.Zawsza będą opinie negatywne i pozytywne,moja jest negatywna.Pracują tam osoby za wschodniej granicy i z tego co wiem wychodzą dużo wcześniej i przełożeni nic nie wiedzą a inne osoby są poszkodowane.I to one nie mają kawy itd bo szkoda im pieniędzy i tylko na(krzywy ryj) ze tak to nazwę i jeszcze czują się poszkodowane.Ale nie wszystkich mierzymy jedną miarą,Co do kradzieży i grzebania po szafkach to pewnie prawda tylko kto to robi.Wiem że niektóre osoby lubią sobie wypić w pracy,no còź to jest Polska.Wynagrodzenie jest marne i umowa zlecenie ale jak zawsze znajdą się osoby które napiszą pozytywne opinie.Moja opinia jest negatywna
1
hiszpanka 2017-01-12 06:23
:)) Jak na osobę postronną dużo wiesz o pracownikach IMPEL-a sprzątających w CZD i atmosferze tam panującej wśród pracowników. Praca na umowę zlecenie? Przecież pod koniec ubiegłego roku i teraz proponowano UMOWY O PRACE, ale sporej grupy pracowników taka forma zatrudnienia nie interesuje, więc do kogo pretensje?? .
. Moja ocena(jeżeli chodzi o firmę i kierownictwo) pozostaje niezmienna-5 z plusem.
Ps. Drobna uwaga- CZD jest w Międzylesiu, a nie w Międzyczasie:)
A 2017-01-12 14:00
Masz rację w Międzylesiu
mania 2017-01-13 15:20
do tej pory miałam kontakt z impelem kilka razy i zawsze było to na plus. znam też parę osób, które w tej firmie pracowały, miały umowy, dostawały pieniądze na czas, dobre warunki pracy i się nie skarżyły. w różnych obiektach ;)
2
mateusz 2017-01-13 16:05
Poszukiwałem namiarów na Impel bo podobno mają niezłe warunki pracy w ochronie, ciekawe jak podchodzą do emerytów i osób niepełnosprawnych, słyszałem, że przyjaźnie. Jakieś wieści na ten temat?
Mariola 2017-01-13 19:26
nie mozna miec pretensji do impel za zatrudniaja obcokrajowcow. wg mnie to dobrze ze daja każdemu szanse. jesli ktos nie umie rozmawiac i dogadac sie ze np. raz jeden raz drugi wychodzi wczesniej to o co potem ma pretensje i do kogo? alkohol ? jak sie widzi i komus przeszkadza to trzeba zglaszac bo bez tego skad maja wiedziec ze cos takiego sie dzieje? dla mnie to kiepskie argumenty... impel to porzadna, terminowa i wyplacalna firma a to sa powazne argumenty :)
1
techno 2017-01-14 21:58
Impel to słaba firma, wypowiadam się konkretnie na temat tzw mistrzów zmiany, na terenie Woli.
Masakra bartosiewicz niby kierownik oszukuje ludzi na kase, proponuje doróbki na innych obiektach a potem nie wypłaca pieniędzy, zawsze znajdzie jakiś sposób żeby was okraść.
Kierownik bartosiewicz to zwykły oszust i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> To tylko takie małe ostrzeżenie. Nie oceniam całej firmy, ale uważajcie na BARTOSIEWICZA zwykłego złodzieja!!!
Chodzi konkretnie o ochronę
kika 2017-01-16 16:42
Praca z miotłą nie hańbi. Dla mnie angaż impelowski to ekstra gratka i dodatkowe pieniądze na własne potrzeby studenckie. Warto też czaić okazje stażowe.
1
Dorota 2017-01-16 20:40
słabo z tobom,to nei koncert życzen - kpisz sobie na dziale secucity,cgyba ze latasz z miotła.u nas skandal,wknajpie przy 1 maja 23,gdzie sprzatala moja zona,dziewczyna jej koordynatora z jakims lofrusem,przyszla o 2 w nocy - lofrus ten zarzygal posprzatana juz toalete na koniec pracy mojej kobiety, skandal, buractwo, wieś tańczy,wieś spiewa!!małe pieniandze,umowa zlecenia,brak ścier, szmatuw,mydła i płynów,niewspominajac o mopie.na glowie szefa lub brygadzisty wszystko(taka rotacja,ze z innych dzialów sie wspomagaja),choc koordynatorza to odpowiada,reszta pod stolem.
ksawery 2017-01-17 16:44
Przykre, że relacje z przełożoną są nieprzyjemne; ale taka pani też od kogoś zależy. Jest też prawo pracy, które broni interesów pracownika. Ogólnie w Impelu pracuje się bezkonfliktowo, ale czarne owce zdarzają się wszędzie.
karol 2017-01-17 17:03
mi się dobrze pracuje, stabilna praca, kasa w porządku. na ludzi też nie mogę narzekać, można się dogadać, nawet z szefem:D pracowałem wcześniej w podobnej firmie, w Impel zdecydowanie lepiej
1
Anka 2017-01-18 15:44
Impel czd .co za umowy oni zapewniają.większość pracowników pracuje na całe etaty bez umów które gwarantują jakiekolwiek prawa pracownicze.Z czego tu się cieszyć.Nie ma praeo fo urlopu nie ma prawa do zwolnienia.Wielkie aj waj jak człowiek zachoruje a pracownice nawzajem mało nie wydrapią sobie oczu na uciechę całego kierownicta.Żeby utrzymac się na stanowisku"głupiej "sprzataczki trzeba umiec wchodzic bez mydła w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownictwu.Wypłaty nieco ponad tysiąc zł.Może teraz coś się zmieni jesli chodzi o wynagrodzenie.Jesli stawiane są wysokie wymagania jesli chodzi o prace to równiez piwinny byc prawa do tego zeby wymagać od pracodawcy.Pracując na umowe zlecenie człowiek w zasadzie nie ma żadnych praw.Jedyne prawo to udowodnienie ze pracowałon sie na etat przed sądem a to graniczy z cudem bo durni ludzie boją się zeznawać.Każdy pilnuje własnego tyłka za te kilka grosinów które rzucą.A Pani kierownik lata po oddziałach i tylko ploty zbiera.
1
megan 2017-01-18 18:46
Nie tak ostro, mam zupełnie inne doświadczenie. W pracy tego rodzaju nie spija się śmietanki tylko tyra. Warunki określa się przed jej rozpoczęciem, to po co ten lament.
1
parol 2017-01-18 18:56
Nie ma przymusu. Najpierw staracie się ludziska o angaż, a potem jedziecie po bandzie. Nie jest najgorzej. Wszędzie trzeba tyrać. Miłego....
1
Bogus 2017-01-18 20:17
widocznie komuś odpowiada umowa zlecenie skro decyduje sie na prace. mi zalezalo na etacie i tak pracuje. nie zapominaj ze na zlecenie czesto wychodzi wiecej na reke dlatego sporo osob idzie na ten uklad. niestey zawsze cos za cos... jesli chodzi o towarzystwo top tak jak wszedzie roznie sie trafic moze. mi na szczescie udal sie sklad. z chlopakami dogaduje sie bez problemu i nikt nikomu klod pod nogi nie rzuca
2
Anka 2017-01-18 20:18
Dlaczego nie jechac po bandzie.Najlepiej to dać sobie jechac po garbie.Nikt tu nie mówi o unikaniu pracy.Dzisiaj nic za darmo nic nie ma.Chodzi o godziwe wynagrodzenie i warunki umowy no i szacunek mimo wszystko również do pracownika.Tylko dupolizom i kapusiom się wiedzie w takich firmach.Po za tym co tu dużo mówić czy rencista albo emeryt który ma juz jakis dochód i przychodzi jedynie dorobic będzie się skarżył... Absolutnie a na co on ma się sakrżyć.
2
omena 2017-01-19 18:30
Kazda szanujaca się firma ma swoje standardy, tak też jest w Impelu, jeżeli podejmujemy pracę to jest to też n naszej strony zobowiązanie a nie tylko roszczenie.
1
Dawid 2017-01-20 11:23
albo 'pachnącym'pracownikom... siedz sobie z panienka ktorej nikt nie ruszy , bo nie maja odwagi powiedziec mu ze sie nie myje , jak otwierasz okna ,przyjezdza brygadzista i je zamyka , a ty masz ochote wiac gdzie pieprz rosnie !! podsuwasz dezorodant jako aluzje , a on ci smieci do sprzatania , to sa wykwalifikowani pracownicy z doswiadczeniem w branzy cleaning zwlaszcza ze to praca fizyczna i po np. 12 h, przychodzi dyrekcja , kierownictwo szpitala i pytaja co tak 'pachnie' a ty nie wiesz co powiedziec?! przykre to, degradacja z rzekomym 'zrozumieniem' , powiesz komukolwiek ,cala wfirma wie o tobie.
Krystyna wawa 2017-01-20 14:11
W każdej pracy znajdzie sie ktoś kto narzeka... faktem jest że lepiej się pracuje jak ludzie są w porządku..na szczęście mi się udało i szef i ludzie są ok. Nie narzekam na Impel, raczej ich chwalę, zawsze można się dogadać, jest duża elastyczność, pieniążki też w porządku. Znam parę podobnych firm, Impel to naprawdę dobra firma.
2
magdalena 2017-01-20 19:36
To nieprawda, wciaz kandydaci zabiegają o pracę; nie przekłamujcie rzeczywistości. Jeszcze nie jest tak że praca szuka ludzi tylko na odwrót.
mikołaj 2017-01-20 20:12
Po co te personalne wycieczki, na mój gust nie trzeba dawać powodów do zachowania przełozonych. trzeba uczciwie tyrać, nic nie ma za darmo. Do roboty.....
1
Krystek 2017-01-21 21:27
owszem towarzystwo w pracy jest wazne ale praca jest od pracowania a nie plotkowania takze o co kaman?ide robie swoje i juz. kasa jest. elastyczne godziny. nic wiecej mi nie potrzeba
1
Tadek 2017-01-21 21:53
w impel praca jest dokałdnie taka sama jak wszedzie indziej z ta roznica ze placa na czas , idzie sie z nimi dogadac , mozna sie pozamieniac . rzetelna i wiarygodna firma!
1
metody 2017-01-22 19:04
Naokoło najczęsciej słyszy się biadolenie. Ciekawe czy tak chętnie "wygarniacie" swojemu pracodawcy w oczy te uwagi. Chyba niestety internet tylko uwlnia demony nienawiści . Przypominam impelowskiej braci, że ręki, która karmi nie gryzie się....
cyryl 2017-01-22 23:10
ciekawe czy ty bracie impelowcu taki czysty jesteś? narzekanie bylo i bedzie , a Impel to dobry pracodawca - stabilna firma, dbaja o swoich ludzi, warunki socjalne dobre - malo która firma to zapewnia.Z przelozonymi tez idzie się porozumiec , tzaba tylko wylozyc kawę na lawę .
1
felek 2017-01-23 19:19
Impel jest bez watpienia dużym rekinem na rynku obsługi monitoringu i ochrony; coraz więcej usług outsoursingowych opłaca się firmom, którym nie opłaca się zatrudniać bezpośrednio pracowników.
wanda 2017-01-23 19:28
Impel w wielu miejscach pośredniczy w obsłudze firm; zatrudnienie na określonych warunkach to pochodna z kim w rezultacie zawiera się umowę. Najważniejsze, że można tu poszukać czegoś odpowiedniego dla swoich umiejetności; sprzatanie; prosta rzecz; nikomu nie przynosi ujmy a pieniadze owszem.
wiktoria 2017-01-24 18:49
Odsyłam na stronę bloga impelowskiego, gdzie znajdują się bardzo ciekawe materialy nie tylko stricte firmowe ale ogólnorozpoznawcze. Praktyczne porady też na temat przygotowania swojej oferty osobistej dla pracodawcy by być atrakcyjnym kandydatem.
stef 2017-01-24 23:43
ile można tego narzekania słuchać. a to że gdzie indziej nie chcieli przyjąć, bo takich też znam, a impel dał szansę, to się nie pamięta nie? tu nie ma miejsca na ludzi, którym się nie chce, trzeba pracować i tyle. za pracę dostaje się kasę, bez proszenia jak w innych firmach i bez opóźnień. ale to też mało ważne, bo ktoś się kimś nie dogadał i już będzie na firmę nadawał. zastanówcie się czasem ludzie co piszecie.
2
bolko 2017-01-26 18:37
Różnie wypowiadacie się na forach o pracy w Impelu. Dla socjologów to ciekawe dlaczego niezadowolenie "wypluwa" się anonimowo w internecie. Przecież decyzji o pracy nie podejmuje się pod presją. No to jak?
3
lutek 2017-01-26 19:09
Zważywszy możliwości rynku pracy jaki tworzy Impel zawsze mozna się podczepić do pracy za całkiem dobre pieniądze.
1
ola 2017-01-26 20:48
Zgadza się jeśli ktoś chce to Impel daje szanse by się piąć, inaczej niż w innych firmach. Ale przecież nikogo nie zmusza aby szedł wyżej i się rozwijał
2
hela 2017-01-26 20:51
Kiedy zatrudniałam się w 2011 roku startowałam od najniższego stanowiska, wystarczyły trzy lata i teraz jestem kierowniczką zespołów. NIkt nie twierdzi że to praca łatwa, ale warto się rozwijać
Ewa 2017-01-26 20:54
Dadzą większą kasę jeśli robisz swoją robotę dobrze i się rozwijasz. Moja szwagierka już jest od kilku lat pracuje w impelu i zrobili ją managerką.
1
ośmiornica 2017-01-30 15:13
zawsze się znajdą zadowoleni i ci mniej, ale ci co mają jakieś pretensje z reguły narzekają głośniej. jesli ktoś robi swoje, pracuje, to nie ma żadncyh problemów a impel jest konkretnym pracodawcą. można awnsować, dogadać się co do wolnego dnia gdy potrzeba i nie ma problemów z wypłatą.
1
zybert 2017-01-30 18:53
Jak w każdej firmie tak i w Impelu trafiają się trudni ludzie; budowanie relacji pracowniczych sprzyja efektywnej pracy więc trzeba się trochę postarać zamiast trwonić siły na bzdety.
1
lalka 2017-01-30 22:39
dokladnie hejterow nigdy nie brakuje a wystarczy brac sie za robote. chęć do pracy wystarczy bo praca w impelu zawsze sie znajdzie bez wzgledu na kwalifikacje. za to pewna kasa i w terminie.
2
bazyli 2017-02-02 19:44
Zastanawiają komentarze "czepiajacych" się indywidualnych animozji personalnych. W pracy wypadałoby się układać kulturalnie z innymi pracownikami, pamietając, że też mamy charakterki.Jak wiem Impel dba o dobre relacje, ja tak mam.
afrodyta 2017-02-02 19:58
W każdej branży są blaski i cienie. Jak zawsze prawda leży po środku. To dziwne, że jest taka reguła jatrzenia i narzekania, a na początku Impelowicze liczą na pracę jak na zbawienie. To jak to z wami jest?
ewa 2017-02-02 23:05
W mojej firmie też sprzątają panie z Impela i nie można im nic zarzucić, bardzo miłe, dokładne i zawsze uśmiechnięte.
imogena 2017-02-08 19:08
Popieram, obserwowanie takich partaczy to ewenement. Roszczenia....bez końca Jak komuś robota nie pasuje to wolna droga.....
GOŚĆ 2017-02-08 22:00
jak ci grzebią w mózgu robiąc pranie pracuj dalej ! Pijar działa...
Nik 2017-02-09 21:07
Ja jestem bardzo zadowolona z usług Impela, miałam do czynienia z kilkoma firmami i mam porównanie, tutaj pełen profesjonalizm
Ada 2017-02-19 18:53
W naszym biurze od pół roku sprząta impel i widać wielką różnicę po zmianie uslugodawcy. Profesjonalnie i uśmiechem Polecam
Zostaw swoją opinię o Impel Cleaning - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Cleaning