Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Impel Cleaning Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Impel Cleaning Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Stach - 2014-08-13 17:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mądrala - 2014-08-10 17:54:42]:
Nie wiem gdzie Impel płaci podatki, ale moim zdaniem jest dobrze zarządzaną, rozwijającą się firmą. Poza tym dba o pracowników, wywiązuje się z umowy, a każdy kto chce się rozwijać ma szanse awansować w firmie.
zdjecie uzytkownika
żury - 2014-08-15 12:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pijany pracownik przychodzi do pracy i pracuje brygadzista Zbyszek M.pozwala na to co on robi na ostrobramskiej 77 Polsat w czasie pracy idzie do Almy po gorzale zostałem zwolniony za to ze donosiłem brygadziście ze on sobie po pija w pracy. ale mam ich gdzieś.?
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-08-16 17:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma dba ale o pracowników na stałe na umowe zlecenie nie 6,50 na godzinę plus za okna 37 zł które nie płacą umowę dali a pieniędzy nie wypłacają pensie też okrawają owszem płacą na czas ale o 10 zł co miesiąc mniej
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-08-17 20:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi placa na cza i nigdy nie dostalam mniej niz powinnam
zdjecie uzytkownika
fajka - 2014-08-18 19:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niki - 2014-08-16 17:06:17]:
Dziwne, mi się nie zdarzyło, żeby zapłacili mniej, a nie pierwszy raz współpracuję z Impelem. Może warto wyjaśnić w kadrach dlaczego.
zdjecie uzytkownika
Ewka - 2014-08-18 20:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ze mną rozliczają się ze wszystkiego. Jeśli chodzi o wypłatę to nie ma z tym żadnych problemów.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-08-19 22:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi sie raz wyplata spoznila, ale to tylko dlatego ze byl jakis blad w moim numerze konta, za pierwszym razem, potem jak to skorygowalam, to juz zawsze jest na czas
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-08-20 18:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia - 2014-08-19 22:04:54]:
Nie miałam takiego problemu nigdy :) Dobrze, że udało się to wyjaśnić, choć dziewczyny w płacach są ogarnięte
zdjecie uzytkownika
alina - 2014-08-21 22:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takie bledy wszedzie sie zdarzaja od czasu do czasu, wazne jak sie na nie reaguje, a tutaj problemu nie ma, wiedza dobrze ze kazdy pracuje po to aby finalanie dostac wyplate i szanuja to
zdjecie uzytkownika
paula - 2014-08-31 15:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podjęłam pracę w firmie"IMPEL CLEANING" bez podpisania jakiejkolwiek umowy.
Pani Halina bo tyle o niej wiem "nie przedstawiła się" kazała mi biegać po Katowicach z wiaderkiem i mopem o wodę musiałam się prosić lokatorów.Po dwóch dniach chciałam zrezygnować to mi powiedziano że żeby otrzymać jakiekolwiek wynagrodzenie muszę przepracować minimum 2 tygodnie a mówimy o kwocie ok.40-50zł.netto jak lubicie sprzątać klatki schodowe z fekalii jak rozumiem nie odpłatnie to to jest dobry adres. Ps.Czy takie praktyki stosuje szanująca się firma? sami sobie odpowiedzcie.
zdjecie uzytkownika
zuza - 2014-08-31 21:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wierze w taka sytuacje, pracuje u nich juz ponad rok i wszyscy pracujemy z umowa, wszystko jest dobrze poukladane i to co opisujesz to jakas abstrakcja
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-09-01 13:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tylko z umową innej sytuacji nie miałam, sprzątamy brudy, w jednym miejscu jest czyściej w innym brudno, to nie wina firmy. Jeżeli ktoś nie lubi takiej pracy to nie powinien jej szukać.
zdjecie uzytkownika
agata - 2014-09-04 22:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowa to u nich podstawa, wszystko legalnie, tak jak byc powinno, a co do brudu, no coz w koncu to praca polegajaca na sprzataniu
zdjecie uzytkownika
Agata - 2014-09-06 19:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paula - 2014-08-31 15:23:09]:
W Impelu bez umowy? Ni nie chce mi się wierzyć... Ja pracuję u nich 1,5 raku i umowa to jest podstawa, nie tylko u mnie ale generalnie to podstawa czegokolwiek. A zatrudniając się w sprzątaniu wiedziałam, ze łatwo nie będzie, praca to przecież sprzątanie
zdjecie uzytkownika
Łucja - 2014-09-06 19:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agata - 2014-09-06 19:28:09]:
No właśnie, też najpierw podpisałam papiery a później zaczęłam pracę
zdjecie uzytkownika
oliwier - 2014-09-07 14:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bez poapierow nawet nie zaczynam, wiec tutaj podobalo mi sie to, ze wszystko jest uporzadkowane i zgodne z prawem, niestety w dzisiejszych czasach firmy roznie dzialaja, a potem konczy sie no zle dla pracownika, tutaj takich sytuacji nie ma
zdjecie uzytkownika
Aneta - 2014-09-09 20:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchałam dziś radia mówili o tym ilu pracodawców nie przestrzega prawa i jest na bakier z pracownikami, miło czytać że w impel jest wszystko zgodne z prawem.
zdjecie uzytkownika
MARIA - 2014-09-10 13:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok firma jakoś sobie radzi faktycznie wypłata na czas ale spojrzeć z drugiej strony jak to płaca często poniżej najniżeszej krajowej umowa o praca dla osoby tylko z orzeczeniem a tak to umowa zlecenie i to jeszcze jakieś dzielone umowy na dwie spółki żeby płacić jak najmniej na nasze składki nie oszukujmy sie.Praca w szpitalu w Olsztynie koszmar....ogłaszają sie ciaglę natomiast nie podaja nazwy firmy czemu wiadomo sama nazwa Impel juz budzi zniesmaczenie ciągle ten sa nr tel którego i tak nikt nie odbiera porażka jedna wielka
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2014-09-10 13:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MARIA - 2014-09-10 13:26:07]:
Podaj linka do tej oferty! Chętnie zadzwonię i sprawdzę, czy to faktycznie oferta Impela... Ja jak szukałam pracy, to w Impelu udało mi się dostać pracę i nie jestem tym faktem zniesmaczona ;/
zdjecie uzytkownika
kari - 2014-09-11 20:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli to fajna firma z tego co czytam, wiec moze w koncu uda mi sie przelama zla passe, bo ide do nich na rozmowe w przyszly poniedzialek
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-09-14 13:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mozna sie dogadac, zeby tylko sprzatac biura? bo ja raczej nie jestem zwolenniczka sprzatania domow, zle sie czuje u innych w ich prywatne przestrzeni
zdjecie uzytkownika
Sabrina - 2014-09-16 08:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem dlaczego impel u niektórych budzie tyle emocji, pracuję u nich od kilku miesięcy i nie narzekam. Wiadomo praca do lekkich nie należy, ale rynek pracy nie rozpieszcza.
zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-09-17 22:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie tak, a tutaj przynajmniej wszystko jest zgodnie z prawem,na czas, bez problemu, ja to cenie
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-09-18 21:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli jak sie zatrudnie w impelu nie musze sie martwic o tak podstawoe sprawy, to swietnie
zdjecie uzytkownika
tora - 2014-09-21 23:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
impel jest bardzo porządną firmą przede wszystkim. rozwija się dynamicznie. dba o pracowników. ma jasne struktury. można by wymieniać plusy. dlatego warto samemu spróbować.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Cleaning Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x