Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Impel Cleaning Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Impel Cleaning Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Danuta - 2014-09-28 22:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pijani długo nie pracują, a takich sytuacji w tej firmie nie ma. Nie spotkałam się z takim przypadkiem a pracuję długi czas. Firma ma renomę i to się znikąd nie wzięło.
zdjecie uzytkownika
Karo - 2014-09-29 12:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ania - 2014-09-24 16:45:12]:
Wiesz co ja natomiast nigdy nie słyszałam i takich przypadkach. Z tego co widzę pracownicy Impela wiedzą jakie mają obowiązki, są uprzejmi i dokładni.
zdjecie uzytkownika
LUCIE - 2014-09-29 22:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwna opisnia wyssana z placa, mialam kilka razy stycznosc z pracownikami z impela i nigdy mi sie nie przytrafilo nic nieprzyjemnego
zdjecie uzytkownika
Kamila - 2014-09-30 21:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łatwo oczernić niestety trudno bronić siebie. Pracuję w Impelu kilka lat i żaden z moich kolegów czy koleżanek nie pije w pracy, po prostu szybko to by się skończyło utratą pracy.
zdjecie uzytkownika
MARIA - 2014-10-01 10:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kaśka - 2014-09-10 13:54:11]:
PODAJE NR ( usunięte przez administratora ) I ZNOWU JEST OGŁOSZENIE I NIKT NIE ODBIERA ....
zdjecie uzytkownika
eli - 2014-10-01 10:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ok pracowalam kilka lat na roznych obiektach co dofirmy 0 zastrzezen ale.,,,,.. mysle ze kierownicy niektorych obiektow pozostawiaja wiele do zyczenia i robia taka opinie firmie mialam stycznosc ostatnio na jednym ze szpitali w warszawie z takim pseudo kierownikiem ludzie do kierowania zespolem powinni byc wyksztalceni ludzie nie tacy co obejmuja stanowiska po tesciowej i robia wstyd firmie
zdjecie uzytkownika
glo - 2014-10-04 22:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda,że kierownicy powinni być wykształceni ale pracując w impelu nie spotkałam się z brakiem kompetencji. jakoś pod względem czynnika ludzkiego impel dobrze stoi. w poprzedniej firmie miałam z tym problem, więc doceniam ten aspekt tutaj.
zdjecie uzytkownika
Petro - 2014-10-05 18:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U mnie kierownik jest w porządku reszta chłopaków to samo, praca spokojna i nie ma co narzekać. Jestem zadowolony, mam kilku kolegów w innych firmach i tam różnie bywa.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-10-06 21:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i koledzy i kierownictwo sa wazni, bo sie czlowiek z nimi widzidzi codziennie, wiecej sie przebywa w pracy niz w domu i tutaj atmosfera jest naprawde ok
zdjecie uzytkownika
Agata - 2014-10-07 22:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako firma to zła nie jest ,ale te zarobki sa koszmarne to jest normalny wyzysk 1040 netto za 12/24 hektary do sprzatania na psy schodzi Impel
zdjecie uzytkownika
mewa - 2014-10-08 23:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja akurat na płacę nie narzekam. zarabiam tyle na ile się zgodziłam i już. warunki są dobre,mam spokój z przełożonymi, więc impel to był dobry wybór.
zdjecie uzytkownika
mark - 2014-10-09 18:59:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ok, wydaje mi sie ze firma idzie w dobrym kierunku, widac zmiany na lepsze
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-10-09 19:00:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od kilku lat pracuje w sprzataniu, rozne firmy przeszlam i tutaj jest dopiero porzadek w sensie organizacyjnym
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-10-13 11:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaja - 2014-10-09 19:00:46]:
Dodałabym jeszcze że i płacowym, bo nie zdarzyło mi się jeszcze by mi nie zapłacili lub spóźnili się z wypłatą.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-10-13 12:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowalam w firmie impel przez osiem miesiecy w aninie w szpitalu kardiologicznym. Na poczatku nie mialam nic do zarzucenia wiadomo jak to na poczatku wszystko sie podoba ale po jakiems czasie zauwarzylam ze nasza kierowiniczka pani ANNA ktora ma nie potrafi sie zachowac w obec pracownikow z szacunkiem stosowala mobing w obec nas czasami nawet zdarzalo sie ze wyzywala od gownniar i nie tylko ... ciage szukala czegos o co mozna zrobic awanture . nie dawali srodkwo czystosci scierek nawet mopow czesto brakowalo ... wykorzystywali nas mylysmy okna bez zabezpieczen ... chodz do tego powinna powinnysmy miec zabezpieczenia i uprawnienia...kierowincy pani Anna jak i brygadzista pan Marcin to tej pory znecaja sie psychicznie nad swoimi pracowincami .. czesto jest tak ze kobiety kotre maja zmiany co drui dzien musza przychodzic codziennie bo brakuje personelu a nie maja odwagi sie sprzeciwic bo za sprzeciwnienie by sie pozniej mscili .. i to ma byc dobra firma ...? ludzie sa traktowni jak smiecie nie moga nic powiedziec bo zaraz albo zwolnia albo beda sie mscic ..
zdjecie uzytkownika
weronika - 2014-10-13 21:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nigdy taka sytuacja u nas miejsca nie miala, atmosfere mamy naprawde spoko, wrecz przeciwnie, szacunek do pracownika spotkal mnie dopiero tutaj
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-10-16 15:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobre jedzenie i zawsze mili pracownicy, sa u nas w firmie, codziennie chodze na obiady, polecam
zdjecie uzytkownika
monika - 2014-10-17 12:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co slyszalam catering maja rowniez dobry, a jesli chodzi o sprzatanie to ja nie narzekam, u mnie w firmie sprzataja biura, zawsze jest czyto i wszystko na miejsce odlozone
zdjecie uzytkownika
Dominik - 2014-10-19 21:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też uważam że świetnie sprzątają, poprzednia firma leciała po łepkach, Impel sprząta dobrze, to zasługa głównie ludzi i renomy firmy.
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-10-20 14:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie sprzataja dobrze, bo ich dobrze do tego przygotowuja, sprzatanie np biur jest dosyc specyficzne i rozni sie od sprzatania np w domu
zdjecie uzytkownika
ilona - 2014-10-20 16:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję od 2 lat w impel clening, mamy do sprzątania głownie banki, nie narzekam, praca nie jest najlzejsza, ale dziękuję że mam pracę, ekipa też jest w porzadu i szefowa "normalna", jak czytam niektóre opinie to aż mi się wierzyć nie chce...
zdjecie uzytkownika
halina - 2014-10-22 14:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biura sprzata sie calkiem niezle, ja glownie rowiez na biurach pracuje, grunt to pracowac sumiennie, nikt wtedy sie nie czepia i ja sobie prace chwale
zdjecie uzytkownika
alina - 2014-10-26 12:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprzatam od lat, ale dopiero tutaj dostalam umowe, mam stale godziny prace i pensje na czas, w koncu osiagnelam stabilnosc
zdjecie uzytkownika
lila - 2014-10-28 22:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprzatanie gdzies na boku mija sie powoli z celem i dobrze ze sa firmy takie jak impel, ktore daja mozliwosc normalnej pracy
zdjecie uzytkownika
Liteka - 2014-10-30 11:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam wrażenie, że jedna i ta sama osoba regularnie dodaje opinie o Impelu. Myślę, że takie działanie jest bezzasadne bo do tej pory firma sam broniła się warunkami które oferowali, bo były naprawdę atrakcyjne. Myślę, że jest tak nadali osoby zdecydowane będą zadowolone z pracy tam, chociaż wiadomo, że wszystko zależy od tego na kogo się trafi.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Cleaning Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x