Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Impel Cleaning

Pracowałeś w firmie Impel Cleaning i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Renata - 2015-05-11 00:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xoxox - 2015-05-09 21:05:27]:
Jak można cokolwiek powiedzieć o firmie przepracowując jeden dzień, skąd wiesz kto ci ukradł dokumenty? Pracuję od kilku miesięcy i sobie chwalę.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-05-12 07:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje od kwietnia 2015 przy sprzataniu wagonow. ....ludzie uwazajcie. Podawana caly czas w ogloszeniach i w rozmowach kwota 1800 zl NETTO....robi sie juz na rachunku do wyplaty kwota 1800 BRUTTO.
zdjecie uzytkownika
OSZUKANY - 2015-05-12 12:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-07-08 11:34:49]:
Obiecanki cacanki..a rachunek i konto prawde powie..:)))tak sa nocki
zdjecie uzytkownika
Tomy - 2015-05-17 08:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukany - 2015-05-12 07:47:54]:
Stawka jest taka jak w umowie, u mnie wszystko się zgada, problemów nie widzę, co do pracy to jak każda inna, robisz swoje i problemów nie ma.
zdjecie uzytkownika
irena - 2015-05-17 14:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma monotoni, bo mi sie co raz zmienia miejsce, wiec sprzatam troche tu toche tam, mi to akurat odpowiada
zdjecie uzytkownika
ariel - 2015-05-24 21:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja wole sprzatac obiekty ktore znam i tak wlasnie mnie szefowa w grafik wpisuje i nie sprzatam nic w ciemno
zdjecie uzytkownika
Teresa - 2015-05-25 09:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ariel - 2015-05-24 21:32:56]:
Ten czy inny budynek jaka różnica robisz swoje sprzątasz i praca idzie jak ta lala. Pracuję już kilka lat i problemów w tej firmie nie widzę.
zdjecie uzytkownika
ulka - 2015-05-26 20:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprzatanie do trudnych zajęc nie nalezy i filozofii zadnej tu nie ma cale szczescie jako korporacja daja dobre warunki pracy, wiec ja sie tutaj dobrze czuje
zdjecie uzytkownika
Mirka - 2015-05-31 21:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ulka - 2015-05-26 20:44:52]:
Chyba każda kobieta wie jak sprzątać, więc ma odpowiednie kwalifikacje, reszta to chęć do pracy, zatrudniłam się przez przypadek, koleżanka poleciła gdy szukałam pracy i tu zostałam.
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-06-03 16:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na początku ok potem problem z umową wystawiona na inna firne i obsuniecia w wypatach zero szacunku dla pracowników zero przerwy i kierownik który zwalnia ludzi z dnia na dzień bez podania przyczyny nie polecam tej firmy tak sie dzieje we wrocławiu przy sprzątaniu pociagów
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-06-03 17:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprzatanie wagonów 1800 na rękę miało być a okazało sie że to jest brutto wyzysk i nic więcej 12 godz na nocce 4 osoby kture mialy idealnie posprzarac 5 składów po 6 wagonów to jest nierealne kierownik zmiany nie umie zarzadzac grupą ludzi i zwalnia bez powodu
zdjecie uzytkownika
kerri - 2015-06-05 03:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała - 2015-06-03 17:04:57]:
jesteś pewna , że te wszystkie aspekty o których piszesz nie były ujęte w umowie ? bo jeśli nie to masz przynajmniej na co się powołać jeśli będziesz musiała. Choć wydaje mi się , że to było bardziej przeoczenie z Twojej strony. Impel zazwyczaj akurat z umowami i określeniem ludziom ich zakresu prac nie ma problemow
zdjecie uzytkownika
dorota - 2015-06-07 14:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u mnie w umowie jest wszystko jasno napisane i jakos problemu ie widze, ciesze sie wrecz ze a umowe mam, bo w poprzedniej pracy nie bylo nawet o tym mowy
zdjecie uzytkownika
Alan - 2015-06-08 07:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kerri - 2015-06-05 03:53:20]:
Właśnie wiele osób nie patrzy dokładnie co ma w umowie a później niepotrzebnie narzeka. Nikt nie oszukuje lecz to co jest w umowie jest wypełniane.
zdjecie uzytkownika
ziutek - 2015-06-09 15:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kerri - 2015-06-05 03:53:20]:
Brygadzista czy kierownik - nie wiem kim jest na nocnej zmianie jest niezły - widziałem jak laskę "obracał" pod magazynem
zdjecie uzytkownika
hania - 2015-06-11 22:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję już w tej firmie kilka lat i nie mogę powiedzieć złego słowa. Profesjonalizm i nowoczesne podejście. Nie wiem skąd te zarzuy.
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-06-14 22:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosta praca w której każda kobieta spokojnie się odnajdzie. Trochę wprawy i szybko można zrobić swoje. Co najważniejsze wypłata na czas na ustalonych warunkach.
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-06-18 19:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprzatam w domu , a tu mi za to placa, polecam u nich, umowa i wszystko jest
zdjecie uzytkownika
majka - 2015-06-19 18:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agata - 2015-04-28 22:08:48]:
Firma jako taka dobra. Niestety mobing ze strony tylko jednej osoby. Przkre.
zdjecie uzytkownika
z. - 2015-06-21 00:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czemu nie wytrzymują psychicznie tej pracy. wszystko jest jak w normalnej pracy-stres, pracodawcy, kontrola itd. nic nadzwyczajnego :) mi się w impelu pracuje bardzo dobrze :)
zdjecie uzytkownika
Ewka - 2015-06-22 17:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z mobbingiem się nie spotkałam, wiadomo klienci chcą by było czysto i należy trzymać wyznaczone przez firmę standardy.
zdjecie uzytkownika
weronika - 2015-06-23 20:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czysto i szybko, grunt to wszystko na swoim miejscu, tego trzeba bardzo pilnowac
zdjecie uzytkownika
basia - 2015-06-25 19:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xoxox - 2015-05-09 21:05:27]:
Bardzo mi przykro, że spotkało cię coś takiego, nie wiem gdzie, ani z kim pracowałaś. Ja pracuję dla Impela od pół roku i nie narzekam. Miałam szkolenia z obsługi paru maszyn przyśpieszających pracę, do tego wypłata też jest godna.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: zero profesjonalizmu, liczy sie sztuka, niby pytaja o doswiadczenie, ale chca tylko dziure zatkac, i masz nie chorowac i nie miec dzieci

Pytania: banalne i prostackie jak ich koordynatorzy i kierownicy
zdjecie uzytkownika
Nala - 2015-06-28 17:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak mi słów na tą firmę....
zdjecie uzytkownika
Karola - 2015-06-28 20:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z mobbingiem nigdy się nie spotkałam, w pracy świetnie się odnalazłam i dogaduję z innymi, polecam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Cleaning

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Impel Cleaning?
Zadaj pytanie
alert