Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Impel Cleaning

Pracowałeś w firmie Impel Cleaning i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kola - 2015-03-10 22:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie czynnik ludzki jest ważny, na tyle ważny,że poprzednią pracę zmieniłam z tego powodu. w impelu jest normalnie- nikt dookoła Ciebie nie skacze ale też nie traktuje Cię jak tanią siłę roboczą czy przedmiot. plus fajne warunki pracy i mam przepis na dobrą atmosferę :)
zdjecie uzytkownika
gość_123 - 2015-03-11 18:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na terenie Pomorskim ludzie są wykorzystywani i jest stosowany mobing,w różnych zakladach gdzie są zatrudniani ,kierownictwo i brygadziści nie reagują np wszpitalach w Gdańsku w Tczewie w Wejcherowie i innych obiektach ludzie się boją odezwać bo są zaraz wyzywani od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają robić i być cicho,może ktoś szanowny przeczyta z Wrocłowia albo Gdyni i zainteresuje się tym bo ludzie już są u kresu sił,jesteśmy wykorzystywani mamy drugie grupy Niepełnosprawności a musimy pracować 8 godz,trzeba to zgłosić do PEFRONU to zabiorą im dofinansowanie .niech Impel nie myśli że my schorowani ludzie będziemy im kasę nabijać a zwłaszcza to kierownictwo w Gdyni niech się pilnują bo niedługo PIP zawita w progi tej firmy
zdjecie uzytkownika
renata - 2015-03-11 21:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawiam sie po co takie bzdury ludzie wypisuja, chyba poprostu pracowac im sie niechce i tyle, ja mam prace, cieszy mnie ona i zarabiam pieniadze, to najwazniejsze
zdjecie uzytkownika
ObserwatorMichel - 2015-03-12 19:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety podpiszę sie pod negatywami co do kadry kierowniczej Olsztyn porażka Kierowniczka Michelina wielka dama z pobliskiej wioski.Co za kobieta ludzi jak nic tylko jest przez układy.O nieuzasadnionych awansach już nie wspomnę.Ale wszystko do czasu jest.Szkoda mi ludzi że pracują jak woły :(
zdjecie uzytkownika
dora - 2015-03-15 23:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nas wszystko gra a też impel. właśnie kierownictwo sensowne i z głową. albo mam szczęście do ludzi, ale w impelu pracuje mi się dobrze od początku :) jest tak jak bym chciała mieć w pracy- fair, miła atmosfera i dobre zarobki.
zdjecie uzytkownika
iza - 2015-03-16 12:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze gdzie pracuje duzo kobiet bywa sporo spiec, wazne jak sie do tego podejdzie i jak sie to rozwiazuje, u nas w oddziale jest naprawde spoko
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-03-17 20:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Barbara - 2015-02-18 23:23:32]:
sprzątała pendolino przez 3 miesiące,umowa wstępna,następny przetarg przegrała,jesteś niedoinformowana
zdjecie uzytkownika
ranata - 2015-03-24 15:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprzatam biurowce i jest ok, stale godziny pracy i rjony, mi odpowiada
zdjecie uzytkownika
moni - 2015-03-26 00:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepsze do czego firma była zdolna to organizacja pospolitego ruszenia do pucowania obrzyganego stadionu we Wrocławiu na dzień przed imprezą. kilka zmian dla kilkudziesięciu osób z łapanki, brygadzistki biorące na litość ("błagam wyszorujcie to jeszcze raz bo mnie zabiją"), dostałam żrące środki czyszczące i czekałam pół godziny na rękawiczki które obiecała przynieść brygadzistka, pół godziny później powiedziała że "kłamała" i kazała myć gołymi rękoma. żal
zdjecie uzytkownika
agata - 2015-04-02 21:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje od jakiegos czasu i w porownaniu z poprzednia praca tutaj panuja jasne zasady, wywiazuja sie z wyplaty, a to ze czasem jest wiecej przacy to dla mnie normalne
zdjecie uzytkownika
KInga - 2015-04-08 12:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Czy to prawda że na Stadionie Narodowym szukają do sprzątania nadzoru? Słyszałam że kogoś zwolnili, kogoś zdegradowali? Gdzie można złożyć CV?
zdjecie uzytkownika
lulek - 2015-04-09 00:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak to w gdańsku jest? impel z tym sprzątaniem np. lotnisko?
zdjecie uzytkownika
misia - 2015-04-21 10:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
impel hehehe odeszlam tego haremu na poczatku bylo ok nie bylo co narzekac ale kierownik mysli ze ludzie to smiecie przeklenstwa wobec pracownikow to juz za duzo oby za te trzy lata nie wygrali przetargu w centrum zdrowia dziecka malo tego chcieli jeszcze okrasc z wyplaty mysleli ze na jelenia trafili nie polecam pracy w impelu centrum zdrowia dziecka
zdjecie uzytkownika
Ida - 2015-04-26 09:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misia - 2015-04-21 10:22:59]:
Mam odmienne doświadczenie, zgrana ekipa i szefostwo ok. Łatwo jest się wpasować i złapać rytm pracy wtedy nawet nie wiesz kiedy dzień ci zleciał.
zdjecie uzytkownika
agata - 2015-04-28 22:08:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracy sporo, to prawda, ale obowiazki dobrze rodzielone, co wazne, mi sie pracuje calkiem niezle
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-04-29 02:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@agata, a możesz napisac cos więcej, bo w sumie powtórzyłaś swój post z poczatku miesiąca, może jestes kims z biura? Jak możesz napisz coś o stawkach, umowach, socjalu itp.
zdjecie uzytkownika
Ada - 2015-05-03 23:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agata - 2015-04-28 22:08:48]:
A gdzie teraz nie trzeba sprzątać, dzięki temu mamy pracę, nie narzekam cieszę się że mogę coś robić i to za pieniądze. Impel to jedna z największych firm która się tym zajmuje.
zdjecie uzytkownika
nikita - 2015-05-04 23:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakby nie było co sprzątać to by nikt do pracy nie przyjmował ;) a tak wszyscy zadowoleni. mi się w impelu pracuje na spokojnie i to jest najważniejsze. nie martwię się o terminy, wypłaty czy atmosferę bo są w porządku.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-05-07 21:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowa umowa i jeszcze raz umowa, podstawa w dzisiejszych czasach tutaj jest, sprzatajac u z najomych nic z tego tak prawde na przyszlosc si enie ma
zdjecie uzytkownika
xoxox - 2015-05-09 21:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalna porażka. Pracowałam 1 dzień na sprzątaniu. Impel zatrudnia totalny margines społeczny. Po 4 godzinach pracy zeszłam na przerwę, żeby zobaczyć, że mój plecak jest opróżniony. Ukradziono mi wszystkie dokumenty i kartę do bankomatu. Po tym incydencie dowiedziałam się, że kradzieże zdarzają się często. Sprawa od razu trafiła na Policję. Zero szkoleń BHP. NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Renata - 2015-05-11 00:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xoxox - 2015-05-09 21:05:27]:
Jak można cokolwiek powiedzieć o firmie przepracowując jeden dzień, skąd wiesz kto ci ukradł dokumenty? Pracuję od kilku miesięcy i sobie chwalę.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-05-12 07:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje od kwietnia 2015 przy sprzataniu wagonow. ....ludzie uwazajcie. Podawana caly czas w ogloszeniach i w rozmowach kwota 1800 zl NETTO....robi sie juz na rachunku do wyplaty kwota 1800 BRUTTO.
zdjecie uzytkownika
OSZUKANY - 2015-05-12 12:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-07-08 11:34:49]:
Obiecanki cacanki..a rachunek i konto prawde powie..:)))tak sa nocki
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: zero profesjonalizmu, liczy sie sztuka, niby pytaja o doswiadczenie, ale chca tylko dziure zatkac, i masz nie chorowac i nie miec dzieci

Pytania: banalne i prostackie jak ich koordynatorzy i kierownicy
zdjecie uzytkownika
Tomy - 2015-05-17 08:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukany - 2015-05-12 07:47:54]:
Stawka jest taka jak w umowie, u mnie wszystko się zgada, problemów nie widzę, co do pracy to jak każda inna, robisz swoje i problemów nie ma.
zdjecie uzytkownika
irena - 2015-05-17 14:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma monotoni, bo mi sie co raz zmienia miejsce, wiec sprzatam troche tu toche tam, mi to akurat odpowiada
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Cleaning

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Impel Cleaning?
Zadaj pytanie
alert