Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Impel Cleaning

Pracowałeś w firmie Impel Cleaning i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lidka - 2015-11-19 21:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
musze przyznac ze moja kierowniczka to naprawde spoko bbka, nigdy mi sie nie zdazylo, zeby nie pozwolila sie zmaienic czy urwac wczesniej w razie awaryjnej sytuacji, a to jednak wazne w pracy
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-11-29 13:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajna kadra kierownicza duzo daje w codziennej pracy, my jeszcze do tego mamy zespol calkiem spoko, no i rozne mozliwosci rozwoju, kolezanka zaczynala od najniszego stanowiska, a teraz zostala kierownikiem, daje to spore mozliwosci
zdjecie uzytkownika
pablo - 2015-12-02 09:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Impel dla naszej firmy Clean Space http://www.cs-cleanspace.pl/ jest inspiracją tak powinna wyglądać profesjonalne sprzątanie
zdjecie uzytkownika
karina - 2015-12-02 21:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
impel to firma z perspektywami, widac, ze jak sie chce i pracuje, i ma si epomysl na siebie, mozna zajsc wyzej
zdjecie uzytkownika
kerri - 2015-12-05 13:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karina - 2015-12-02 21:32:07]:
no tak tylko , że trzeba ruszać zazwyczaj z płatnego stażu z którego jednak jakby nie patrzeć nie każdego biorą dalej do wspólnej podróży w zawodzie .
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-12-10 20:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo ze na stazu trzeba sie wykazac, normalne, ale fajnie ze jest u nich opcja pracy, no i z tego co wiem staz nie jest tylko formalnoscia ale mozna sie duzo nauczyc
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-12-12 21:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję dla Impela od 2 lat nie mogę narzekać. Oczywiście nie jest łatwy zawód, ale pracodawca dba o szkolenia i nowy sprzęt. To zawsze ułatwia.
zdjecie uzytkownika
km - 2015-12-15 02:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najgorszy syf brygadziści to banda złodziei
zdjecie uzytkownika
moja - 2015-12-15 17:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no @ola to chyba najwazniejsze. ale comnei zainteresowala to ze firma prowadzi staze. ja wlasnie chce zdobywac doswiadczenie handlu a teraz oferuja staz w pionie handlowym i co najlepsze jest odplatny
zdjecie uzytkownika
witek - 2016-01-03 21:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
staz na ktorym mozna sie duzo nauczyc, placa i jest szansa na prace, wiec opcje dobre
zdjecie uzytkownika
puuuk - 2016-01-04 00:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie staż, po którym jest mozliwość rozwinięcia w firmie skrzydeł, to bardzo dobra opcja i fajnie, że Impel taką możliwość oferuje. Zresztą, ich oferta na brygadzistę na przykład też jest super.
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-01-05 17:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [puuuk - 2016-01-04 00:31:25]:
ten staz brzmi ciekawie, juz po raz kolejny o tym slysze i wydaje mi sie ze tak naprawde jest to super opcja dla poczatkujacych
zdjecie uzytkownika
xcvv - 2016-01-06 23:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@aga no zawszw arto isc na taki staż czemu nie, ale widzialem ze mozna normalnie tez znalezc u nich zatrudneie na przyklad jako pracownik administracji
zdjecie uzytkownika
zuzia - 2016-01-11 17:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje przez 6 lat w impel oddzial suwalki woj. Podlaskie i tam to jest jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie dosc ze ukraina to jeszcze narkomany pijaki i zlodzieje a brygadzistki to fałszywe konfidentki.
zdjecie uzytkownika
ania - 2016-01-11 20:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zuzia, skoro pracujesz tu już 6 lat to chyba nie narzekasz na warunki, bo inaczej już dawno być odeszła. Sama się zastanawiam, czy nie zaaplikowac jako sprzataczka/salowa wymagania spełniam.
zdjecie uzytkownika
basia - 2016-01-15 14:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużym plusem jest tu nowoczesny sprzęt, który ułatwia sprzątanie w dużych firmach. Pracodawca dba o prawnika, co nie zawsze ma miejsce w innych firmach.
zdjecie uzytkownika
alicja - 2016-01-15 22:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprzet daje rade to fakt, a to jednak znacznie ulatwia codzienna prace
zdjecie uzytkownika
lont - 2016-01-15 23:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@basia no właśnie, to ogromny plus, że Impel Cleaning inwestuje w dobry sprzęt. To na pewno wpływa na jakość pracy i zadowolenie pracowników. Widać też, że wiele firm chce korzystać z ich usług, bo ciągle szukają osób sprzątających.
zdjecie uzytkownika
Wiolet - 2016-01-18 20:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli macie mało lat, albo z kolei bardzo dużo to praca w Impel Cleaning jest pracą dla Was, jestem pewny, że znajdziecie coś dla siebie, dobrze traktują ludzi
zdjecie uzytkownika
mark67 - 2016-01-19 18:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jesili chodzi o ochrone to jekie recenzjie znacie na temat impela
zdjecie uzytkownika
mona - 2016-01-20 12:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja nie wierzę w to co tu czytam....w szpitalu płaca 4.90zł za godzinę smieszne pieniazki....na nie których oddziałach dziewczyny sa traktowane jak szmaty.... czego tu chciec wiecej taka prawda....
zdjecie uzytkownika
zosia - 2016-01-20 20:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja jako brygadzistka bym sie u ncih widziałam, bo jest oferta, a mam potrzebne wykształcenie, a i premie widze nie gorsze sa. @mona a myślisz, ze atmosfera się zmieni?
zdjecie uzytkownika
kinga - 2016-01-28 21:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u mnie w zespole atmosfera jak najbardziej ok, wiec nie wiem o czym sie rozne dyskusje tocza
zdjecie uzytkownika
kerri - 2016-02-01 19:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kinga - 2016-01-28 21:41:41]:
możę w innych zespołach jest mniej fajnie niż w tym Twoim niestety... Niemniej może warto to sprawdzić. Widziałem , że szukają nadal tych ludzi do administracji
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-02-07 22:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w administracji pracowalam 3 lata i musialam sie przeprowadzic, ale prace wspominam bardzo dobrze i gdyby nie zmiana miejsca zamieszkania, na pewno pracowalabym tam dalej
zdjecie uzytkownika
Miecio - 2016-02-08 19:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To fajnie, że tak ci się tam dobrze pracowało @ala :) Mam nadzieję, że i ja nie będę narzekać, bo wysłałem do nich CV na spedytora. Trzeba mieć aktualne zaświadczenia o wpisie na listę Kwalifikowanych Pracowników Ochrony Fizycznej a także dopuszczenie do posiadania broni.
zdjecie uzytkownika
iza - 2016-02-13 18:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez wyslalam cv, to widze ze mi konkurencja rosnie, ale znaczy to tyle, ze warto sie u nich zahaczyc skoro jest duze zaintereswoanie
zdjecie uzytkownika
marysia - 2016-02-17 21:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zainteresowanie spore, bo jak bylam na rozmowie, to spotkalam kilka innych dziewczyn, cale szczescie prace dostalam i jest zadowolona
zdjecie uzytkownika
grześ - 2016-02-22 11:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooo @marysia a mogłabyś napisac coś więcej o warunkach? Ty pewnie zatrudniłaś się na koordynatorkę czy sprzątaczkę, a ja myślę o spedytorze w Gdańsku :)
zdjecie uzytkownika
inga - 2016-02-23 21:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozne stanowiska, rozne wymagania, ale to dobrze, bo mozna wybierac i oferte dopasowac do siebie
zdjecie uzytkownika
Yendrek - 2016-02-25 11:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2015-11-12 21:20:48]:
o czym ty mówisz ? ja z 8,5 nie mogę znależć chętnych do pracy....
zdjecie uzytkownika
iwona - 2016-02-29 19:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nas miejsc brakuje ostatnio, bo ciezko dostac prace w sprzataniu w tak dobrej firmie, wiec kazdy pracy pilnuje
zdjecie uzytkownika
mirka - 2016-03-01 20:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem jedno, wole prace na umowie niz tak jak jeszcze niedawno dorabialam u znajomych, ciesze sie ze udalo mi sie dostac prace tutaj
zdjecie uzytkownika
jabadabaduuu - 2016-03-02 12:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mona - 2016-01-20 12:31:44]:
ja też nie wierzę w to co czytam, chyba osoby od marketingu dokonują tych pozytywnych wpisów. Praca w szpitalu za stawkę mniejsza niż minimalna. Byłam aż 2 dni i nikomu nie polecam. Kobiety są strasznie styrane tą pracą a wymagania co do czystości wielkie. Myślę, ze pracują tam tylko osoby bez wykształcenia lub te,które mają nóż na gardle.
zdjecie uzytkownika
agata - 2016-03-10 15:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wrazenie sa rozne, jednym sie podoba drugim mniej, to normalne, wazne jest to, ze tutaj jak sie chce pracowac i sie dobrze to robi, to mozna zagrzac miejsce na dluzej
zdjecie uzytkownika
nono - 2016-03-14 18:13:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i tak powinno być, że ludzie, którzy się nie obijają i na robocie znają to nie muszą się obawiać o utratę pracy. Dlatego mam nadzieje, że jak się zatrudnię jako osoba sprzątająca to nie będę narzekać, a zarobki złe nie są, bo od 1850 zł brutto w górę.
zdjecie uzytkownika
ula - 2016-03-19 16:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przede wszystkim jest umowa, stala praca i grafikniezle ulozony, dosyc mialam sprzetania po znajomych raz bybo raz nie, nigdy nic pewnego, teraz jest inaczej
zdjecie uzytkownika
basia - 2016-03-19 16:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo, że nie każdemu taka praca fizyczna służy więc nie dziwie się niektórym komentarzom @ula ale dzięki za info bo to, że są w porządku pod względem warunków dużo wnosi i ich ogłoszenia wydają się konkretniejsze
zdjecie uzytkownika
martyna - 2016-03-27 15:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda zenie kazdy nadaje siedo fizycznej pracy, moim zdnaiem jak ktos wie o co chodzi w sprzataniu tutaj na pewno sie odnajdzie
zdjecie uzytkownika
arrr - 2016-03-29 20:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda, tu wystarczy chęć poznania i wdrożenia się w takie sprzątanie. Nie każdy się do tego nadaje, ale uważam, że IC to jedna z lepiej funkcjonujących firm tego typu
zdjecie uzytkownika
karolina - 2016-04-03 16:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktos chce pracowac to pracowac bedzie wszedzie, a jak ktos lubi narzekac, to narzekac tez bedzie wszedzie, taka jest prawda, a tutaj sie pracuje
zdjecie uzytkownika
siła - 2016-04-03 19:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie, jak komuś nei odpowiada praca stricte fizyczna na sprzątaniu to przeciez mają tez czasem lepsze oferty, teraz szukają kierownika służby na piętro w hotelu, próbujcie sił
zdjecie uzytkownika
Onna - 2016-04-04 09:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Impel Warszawa, praca na Banku Narodowym pod kierownictwem Katarzyny T. to dramat. Wystrzegajcie się jak możecie tego miejsca. Pani kierownik wulgarna, nieprzyjemna bez poszanowania 2 człowieka. Organizuje zebrania na których omawiane są plotki. Krzyczy i używa wulgaryzmów, szantażuje pracowników. Organizacja pracy tam jest porażająca. Szkoda zdrowia.
zdjecie uzytkownika
lliinia - 2016-04-05 19:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może to po prostu jest taki spósb motywacji do pracy? każdy ma swoje sposoby. jak widac tutaj to działa dobrze bo w usługach outsourcingowych dla przedsiębiorstw są w czołówce w kraju
zdjecie uzytkownika
kasia - 2016-04-10 15:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
korporacja, z zasadami, wydaje mi sie ze warto sie u ich zahaczyc i sprobowac czy taki typ pracy odpowiada, czy jednak lepiej sie bujac po znajomych
zdjecie uzytkownika
cwil - 2016-04-10 19:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracuje Impel Szczecin i tam ludzi mają za śmieci okradają i okłamują.
zdjecie uzytkownika
kinga - 2016-04-13 09:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmmm, ja sie nigdy z taka sytuacja nie spotkalam, opinia dosyc ogolna, ja sie trzymamprzy swojej, dobrze sie pracuje od lat
zdjecie uzytkownika
koleżanka - 2016-04-23 20:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zosia - 2016-01-20 20:23:19]:
To prawda.Ja pracuję w szpitalu w
Wadowicach i płacą 5.25 za godzinę .Śmieszne pieniądze.Jak w dzisiejszych czasach nie wstydzą się płacić tak śmiesznych pieniędzy .I to taka potężna firma jak impel. Dorabiają się na ludzkiej krzywdzie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: zero profesjonalizmu, liczy sie sztuka, niby pytaja o doswiadczenie, ale chca tylko dziure zatkac, i masz nie chorowac i nie miec dzieci

Pytania: banalne i prostackie jak ich koordynatorzy i kierownicy
zdjecie uzytkownika
adriana - 2016-04-24 15:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciezko uwierzyc w takie zarobki, sama u nich pracuje i jest znacznie lepiej, wiec ciezko mi sie wypowiedziec
zdjecie uzytkownika
olka - 2016-05-01 16:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez nie narzekam, bo praca jest stabilna i wiadomo czego można się spodziewac

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Impel Cleaning!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Cleaning
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert