Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Impel Cleaning

Pracowałeś w firmie Impel Cleaning i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zenon - 2015-02-18 21:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pierwzy raz slysze o tym, zeby ktos dostal za cos kare, a sporo moich znajomych pracuje w roznych miejscach w impelu
zdjecie uzytkownika
Barbara - 2015-02-18 23:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Impel daje możliwość pracy w ciekawych miejscach. Teraz podobno firma startuje do przetargu na sprzątnie pendolino. Sprzątanie z prędkością 200 km/h :)
zdjecie uzytkownika
Bela - 2015-02-18 23:29:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robert - 2015-02-08 19:03:22]:
Takie rzeczy powinni zgłaszać do centrali Impela. Z moich doświadczeń wynika, że żywo reagują na wszelki sygnały o nieprawidłowościach. to dobra i solidna firma
zdjecie uzytkownika
wawek - 2015-02-20 20:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bela - 2015-02-18 23:29:36]:
maja pendolino i jak zwykle wyzyskuja ludzi
zdjecie uzytkownika
impelowiec od 20lat - 2015-02-21 18:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Barbara - 2015-02-18 23:23:32]:
HA HA HA
Te sprzątanie będzie takie same jak jazda pendolino z prędkością 200KM.
zdjecie uzytkownika
ewelina - 2015-02-22 18:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z wyzyskiem sie spotkalam, nie raz, ale akurat nie tutaj, w impelu takie sytuacje nie mialy miejsca od kiedy pracuje juz 2 lata
zdjecie uzytkownika
krystyna - 2015-02-25 14:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Julka - 2015-01-18 19:50:36]:
wypłate to sie niestety nie zawsze dostaje , ja pracuje juz drugi miesiac za darmo .....
zdjecie uzytkownika
ula - 2015-02-25 21:05:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pierwszy raz slysze o takim przypadku, u mnie wyplata zawsze jest na czas a pracuje ponad dwa lata
zdjecie uzytkownika
antywirós - 2015-02-26 21:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest wina dyrektorów szpitali,zwalniaja swoich długoletnich pracowników po to aby pozbyć się starych śmieci. Za judaszowskie łapówki które dostają od prywatnych firm sprzątających na ich terenie, jeżdżą na wczasy po świecie,
zdjecie uzytkownika
impelowy - 2015-02-27 17:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ula - 2015-02-25 21:05:01]:
A ja ponad 25lat i powiem że jest coraz gorzej!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-28 09:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca łomża szpital ok ale pani brygadzistka ktòra uwaza sie za kirowniczke zero kultury osobistej zero zrozumienia dla pracownika a jeszcze niedawno sama zasuwala na mopie itam powinna wròcić
zdjecie uzytkownika
jasia - 2015-02-28 12:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czasami trafi sie przelozony, ktory jest delikatnie mowiac dziwny i slabo sie z nim pracuje, ale to kwestia podejscia moim zdaniem, zawsze mozna wpuscic jednym uchem i wypuscici drugim i poprostu robic swoje
zdjecie uzytkownika
amelia - 2015-03-02 21:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co racja to racja, ja za swoja kierowniczka rowniez nie przepadam, ale nie przeszkadza mi to w pracy, obowiazki swoje wykonuje i za to pieniadze dostaje
zdjecie uzytkownika
Maja - 2015-03-04 14:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jasia - 2015-02-28 12:12:37]:
Bez przesady, wiadomo ze ludzie maja różne charaktery i czasem bywają jakieś spięcia lecz ze wszystkim idzie się tu dogadać, na pracę i koleżanki nie narzekam.
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-03-05 21:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktos ma problem z godadaniem sie z ludzmi, to wszedzie bedzie mial i dlugo miejsca nie zagrzeje, taka prawda
zdjecie uzytkownika
Mewa - 2015-03-06 14:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga - 2015-03-05 21:51:10]:
Potwierdzam czasem jakaś osoba uważa że świat kręci się wokół niej i pracować się nie da, praca do gra drużynowa.
zdjecie uzytkownika
kola - 2015-03-10 22:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie czynnik ludzki jest ważny, na tyle ważny,że poprzednią pracę zmieniłam z tego powodu. w impelu jest normalnie- nikt dookoła Ciebie nie skacze ale też nie traktuje Cię jak tanią siłę roboczą czy przedmiot. plus fajne warunki pracy i mam przepis na dobrą atmosferę :)
zdjecie uzytkownika
gość_123 - 2015-03-11 18:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na terenie Pomorskim ludzie są wykorzystywani i jest stosowany mobing,w różnych zakladach gdzie są zatrudniani ,kierownictwo i brygadziści nie reagują np wszpitalach w Gdańsku w Tczewie w Wejcherowie i innych obiektach ludzie się boją odezwać bo są zaraz wyzywani od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają robić i być cicho,może ktoś szanowny przeczyta z Wrocłowia albo Gdyni i zainteresuje się tym bo ludzie już są u kresu sił,jesteśmy wykorzystywani mamy drugie grupy Niepełnosprawności a musimy pracować 8 godz,trzeba to zgłosić do PEFRONU to zabiorą im dofinansowanie .niech Impel nie myśli że my schorowani ludzie będziemy im kasę nabijać a zwłaszcza to kierownictwo w Gdyni niech się pilnują bo niedługo PIP zawita w progi tej firmy
zdjecie uzytkownika
renata - 2015-03-11 21:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawiam sie po co takie bzdury ludzie wypisuja, chyba poprostu pracowac im sie niechce i tyle, ja mam prace, cieszy mnie ona i zarabiam pieniadze, to najwazniejsze
zdjecie uzytkownika
ObserwatorMichel - 2015-03-12 19:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety podpiszę sie pod negatywami co do kadry kierowniczej Olsztyn porażka Kierowniczka Michelina wielka dama z pobliskiej wioski.Co za kobieta ludzi jak nic tylko jest przez układy.O nieuzasadnionych awansach już nie wspomnę.Ale wszystko do czasu jest.Szkoda mi ludzi że pracują jak woły :(
zdjecie uzytkownika
dora - 2015-03-15 23:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nas wszystko gra a też impel. właśnie kierownictwo sensowne i z głową. albo mam szczęście do ludzi, ale w impelu pracuje mi się dobrze od początku :) jest tak jak bym chciała mieć w pracy- fair, miła atmosfera i dobre zarobki.
zdjecie uzytkownika
iza - 2015-03-16 12:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze gdzie pracuje duzo kobiet bywa sporo spiec, wazne jak sie do tego podejdzie i jak sie to rozwiazuje, u nas w oddziale jest naprawde spoko
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-03-17 20:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Barbara - 2015-02-18 23:23:32]:
sprzątała pendolino przez 3 miesiące,umowa wstępna,następny przetarg przegrała,jesteś niedoinformowana
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: zero profesjonalizmu, liczy sie sztuka, niby pytaja o doswiadczenie, ale chca tylko dziure zatkac, i masz nie chorowac i nie miec dzieci

Pytania: banalne i prostackie jak ich koordynatorzy i kierownicy
zdjecie uzytkownika
ranata - 2015-03-24 15:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprzatam biurowce i jest ok, stale godziny pracy i rjony, mi odpowiada
zdjecie uzytkownika
moni - 2015-03-26 00:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepsze do czego firma była zdolna to organizacja pospolitego ruszenia do pucowania obrzyganego stadionu we Wrocławiu na dzień przed imprezą. kilka zmian dla kilkudziesięciu osób z łapanki, brygadzistki biorące na litość ("błagam wyszorujcie to jeszcze raz bo mnie zabiją"), dostałam żrące środki czyszczące i czekałam pół godziny na rękawiczki które obiecała przynieść brygadzistka, pół godziny później powiedziała że "kłamała" i kazała myć gołymi rękoma. żal
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Cleaning
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Impel Cleaning?
Zadaj pytanie