brak logo

Impel Cleaning

Warszawa

Opinie o Impel Cleaning

karina 2015-12-02 21:32:07
impel to firma z perspektywami, widac, ze jak sie chce i pracuje, i ma si epomysl na siebie, mozna zajsc wyzej
kasia 2015-12-10 20:29:20
wiadomo ze na stazu trzeba sie wykazac, normalne, ale fajnie ze jest u nich opcja pracy, no i z tego co wiem staz nie jest tylko formalnoscia ale mozna sie duzo nauczyc
ola 2015-12-12 21:10:32
Pracuję dla Impela od 2 lat nie mogę narzekać. Oczywiście nie jest łatwy zawód, ale pracodawca dba o szkolenia i nowy sprzęt. To zawsze ułatwia.
km 2015-12-15 02:43:00
Najgorszy syf brygadziści to banda złodziei
4
witek 2016-01-03 21:15:24
staz na ktorym mozna sie duzo nauczyc, placa i jest szansa na prace, wiec opcje dobre
aga 2016-01-05 17:46:17
ten staz brzmi ciekawie, juz po raz kolejny o tym slysze i wydaje mi sie ze tak naprawde jest to super opcja dla poczatkujacych
zuzia 2016-01-11 17:28:28
Pracuje przez 6 lat w impel oddzial suwalki woj. Podlaskie i tam to jest jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie dosc ze ukraina to jeszcze narkomany pijaki i zlodzieje a brygadzistki to fałszywe konfidentki.
basia 2016-01-15 14:30:10
Dużym plusem jest tu nowoczesny sprzęt, który ułatwia sprzątanie w dużych firmach. Pracodawca dba o prawnika, co nie zawsze ma miejsce w innych firmach.
alicja 2016-01-15 22:56:27
sprzet daje rade to fakt, a to jednak znacznie ulatwia codzienna prace
mark67 2016-01-19 18:06:56
a jesili chodzi o ochrone to jekie recenzjie znacie na temat impela
mona 2016-01-20 12:31:44
ja nie wierzę w to co tu czytam....w szpitalu płaca 4.90zł za godzinę smieszne pieniazki....na nie których oddziałach dziewczyny sa traktowane jak szmaty.... czego tu chciec wiecej taka prawda....
6
kinga 2016-01-28 21:41:41
u mnie w zespole atmosfera jak najbardziej ok, wiec nie wiem o czym sie rozne dyskusje tocza
ala 2016-02-07 22:34:29
w administracji pracowalam 3 lata i musialam sie przeprowadzic, ale prace wspominam bardzo dobrze i gdyby nie zmiana miejsca zamieszkania, na pewno pracowalabym tam dalej
iza 2016-02-13 18:12:51
ja tez wyslalam cv, to widze ze mi konkurencja rosnie, ale znaczy to tyle, ze warto sie u nich zahaczyc skoro jest duze zaintereswoanie
marysia 2016-02-17 21:15:42
zainteresowanie spore, bo jak bylam na rozmowie, to spotkalam kilka innych dziewczyn, cale szczescie prace dostalam i jest zadowolona
inga 2016-02-23 21:18:33
rozne stanowiska, rozne wymagania, ale to dobrze, bo mozna wybierac i oferte dopasowac do siebie
Yendrek 2016-02-25 11:19:43
o czym ty mówisz ? ja z 8,5 nie mogę znależć chętnych do pracy....
iwona 2016-02-29 19:58:59
u nas miejsc brakuje ostatnio, bo ciezko dostac prace w sprzataniu w tak dobrej firmie, wiec kazdy pracy pilnuje
mirka 2016-03-01 20:38:54
wiem jedno, wole prace na umowie niz tak jak jeszcze niedawno dorabialam u znajomych, ciesze sie ze udalo mi sie dostac prace tutaj
jabadabaduuu 2016-03-02 12:36:15
ja też nie wierzę w to co czytam, chyba osoby od marketingu dokonują tych pozytywnych wpisów. Praca w szpitalu za stawkę mniejsza niż minimalna. Byłam aż 2 dni i nikomu nie polecam. Kobiety są strasznie styrane tą pracą a wymagania co do czystości wielkie. Myślę, ze pracują tam tylko osoby bez wykształcenia lub te,które mają nóż na gardle.
7
agata 2016-03-10 15:32:52
wrazenie sa rozne, jednym sie podoba drugim mniej, to normalne, wazne jest to, ze tutaj jak sie chce pracowac i sie dobrze to robi, to mozna zagrzac miejsce na dluzej
ula 2016-03-19 16:27:49
przede wszystkim jest umowa, stala praca i grafikniezle ulozony, dosyc mialam sprzetania po znajomych raz bybo raz nie, nigdy nic pewnego, teraz jest inaczej
martyna 2016-03-27 15:21:47
to prawda zenie kazdy nadaje siedo fizycznej pracy, moim zdnaiem jak ktos wie o co chodzi w sprzataniu tutaj na pewno sie odnajdzie
karolina 2016-04-03 16:06:26
jak ktos chce pracowac to pracowac bedzie wszedzie, a jak ktos lubi narzekac, to narzekac tez bedzie wszedzie, taka jest prawda, a tutaj sie pracuje
Onna 2016-04-04 09:48:38
Firma Impel Warszawa, praca na Banku Narodowym pod kierownictwem Katarzyny T. to dramat. Wystrzegajcie się jak możecie tego miejsca. Pani kierownik wulgarna, nieprzyjemna bez poszanowania 2 człowieka. Organizuje zebrania na których omawiane są plotki. Krzyczy i używa wulgaryzmów, szantażuje pracowników. Organizacja pracy tam jest porażająca. Szkoda zdrowia.
3
kasia 2016-04-10 15:58:23
korporacja, z zasadami, wydaje mi sie ze warto sie u ich zahaczyc i sprobowac czy taki typ pracy odpowiada, czy jednak lepiej sie bujac po znajomych
cwil 2016-04-10 19:39:35
Ja pracuje Impel Szczecin i tam ludzi mają za śmieci okradają i okłamują.
7
kinga 2016-04-13 09:08:37
hmmm, ja sie nigdy z taka sytuacja nie spotkalam, opinia dosyc ogolna, ja sie trzymamprzy swojej, dobrze sie pracuje od lat
koleżanka 2016-04-23 20:17:19
To prawda.Ja pracuję w szpitalu w
Wadowicach i płacą 5.25 za godzinę .Śmieszne pieniądze.Jak w dzisiejszych czasach nie wstydzą się płacić tak śmiesznych pieniędzy .I to taka potężna firma jak impel. Dorabiają się na ludzkiej krzywdzie.
5
adriana 2016-04-24 15:55:37
ciezko uwierzyc w takie zarobki, sama u nich pracuje i jest znacznie lepiej, wiec ciezko mi sie wypowiedziec
olka 2016-05-01 16:42:04
ja tez nie narzekam, bo praca jest stabilna i wiadomo czego można się spodziewac
monika 2016-05-08 15:37:03
jak zwykle prawda gdzies lezy po srodku, warto sprawdzić samemu i wlasna opinie sobie wyrobic
iwona 2016-05-15 14:42:36
to fakt,wlasna opinai zawsze jest wlasna, może to mało odkrywe prawdziwe, ja tak zrobiłam i dalej tutaj pracuje
Ghyhg 2016-05-15 15:16:14
Szukają bo nikt u nich nie chce pracować
4
hiszpanka 2016-05-29 13:05:34
Pracują, pracują i wielu jest zadowolonych. Do tej grupy i ja należę. Jestem w wieku przedemerytalnym, mam średnie wykształcenie. Zarabiam brutto nieco więcej niż najniższa krajowa, ale mam umowę o pracę, a dzięki przychylności koordynatorów(pozdrawiam p.Ilonę i p. Mariusza) i umiejętnie układanemu grafikowi, mam możliwość dodatkowych zarobków. Na rozmowie kwalifikacyjnej padło jedno podstawowe pytanie- czy mam doświadczenie w sprzątaniu . Wydaje mi się, że wiele zależy od kierowników obiektu. Ja miałam szczęście i trafiłam na LUDZI. Jestem z Warszawy.
marta 2016-05-29 15:53:58
szukaja, bo maja tyle pracy, ze ciezko to obrobic, i dobrze, im wiecej pracy tym lepiej, takie moje zdanie
marysia 2016-05-30 12:17:33
wole tuta niz po znajomych sie szwendac, umowa jest, grafik rowniez, wiadomo jak tydzien bedzie wygladal
alicja 2016-06-03 05:29:43
pewnie zelepiej pracowac w duzej stabilnej firmie, miec umowe, grafik, stabilnosc pracy
paulina 2016-06-10 05:43:51
to ogromna korporacja, nawet nie wiedzialam, ze tyu ludzi tutaj pracuje, ciesze sie ze i mi sie udalo dolaczyc
kamila 2016-06-17 05:41:09
dobry grafik i stale godziny pray, to sobie tutaj bardzo cenie
milka 2016-06-24 05:37:36
najlepiej zadzwon do kadr i sie podpytaj jakie maja opcje
anik 2016-07-04 02:16:36
sa tutaj umowy o prace, to firma juz bardzo z duzym doswiadczeniem, wiele sie zmienilo i umowa o prace to standard
adam 2016-07-05 14:48:18
skoro tak pisza w ofercie to tak musi byc, w moim dziale zawsze po okresie probnym jest umowa o prace
jarek 2016-07-16 12:43:10
jak sie ma papiery na wozek i doswiadczenie to nie ma zadnych problemow, jesli maja oczywiscie wolne miejsce
jacek 2016-07-23 07:42:32
to jedna z niewielu firm ktora daje mozliwosc startu kariery, chwali im sie to bardzo
maria 2016-07-26 12:19:02
sama zaczynalam od podstawowego szczebla kilka lat temu, dzis stanowisko o wielewyzej, trzeba sie wykazac spora determinacja, ale warto
Haalinka 2016-08-02 20:23:25
Tak ana umowie zlecenie miałam 928brutto i na rękę otrzymałam 684 za 116godz
2
Haalinka 2016-08-02 20:52:26
Tak jal masz grupe to pomc moze ci dadzą bo za ciebie jeszcze kasę dostaną i tak się na niepełnosprawnych kur...a dorabiają
kinga 2016-10-15 11:42:32
Rozmawiałam z panią sprzątającą moje biuro, zresztą bardzo solidnie, czy warunki są dobre i o dziwo nie narzekała. Im skromniejsza osoba tym sensowniej myśli co do swoich kwalifikacji i wymagań. To tylko warszawce się trochę w głowach mąci od sodówki.
barbara 2016-10-15 11:53:16
No to bez przesady jak taka salowa ma pensję 1850 brutto i do tego ma orzeczenie więc umówmy się nie wykona czegoś w 100% tak dobrze jak pełnosprawni więc moim zdaniem to jest adekwatna pensja w sumie najniższa krajowa, która jest w Polsce w większości fabryk
Zostaw swoją opinię o Impel Cleaning - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Cleaning