brak logo

Impel Cleaning

Warszawa

Opinie o Impel Cleaning

Pelna optymizmu 2017-03-11 18:42
Ja pracuje w Impel juz od roku i caly czas jestem tak samo zadowolona jak na poczatku. oczywiscie nie wszystko jest cacy ale jak to w zyciu nie wszytsko jest rozowe. mam porownanie bo to nie pierwsza moja praca w tej branzy dlatego teraz nie narzekam bo naprawde nie jest zle. oczywiscie wazni sa ludzie na ktorych trafisz , mi trafil sie naprawde fajny zespol az przyjemknie sie idzie do pracy. dla mnie liczy sie elastyczny czas pracy i fakt ze wyplata jest i w dodatku na czas. o to wbrew pozorom nie jest latwo...
2
ala 2017-03-11 19:38
Po powrocie z hiszpanii zatrudniałam się w impelu i warunki są tam naprawdę godne. Europejski poziom. Praca spoko
2
tola 2017-03-11 21:28
Dostałem pracę po krótkiej przyjemnej rozmowie. Zespół fajny, bo młody i energiczny. Dziewczyny super. Praca, jak praca czasem spoko czasem ciężko ale klimat ekstra i warunki ok
1
kinga 2017-03-23 20:41
Porównywalnie zarobki w Imelu są na zupełnie przyzwoitym poziomie, oczywiście zależą od rodzaju pracy, mój etet na sprzataniu jest całkiem niezły.
1
emma 2017-03-25 17:45
wiadomo, może i praca nie jest najlżejsza, ale miałam tego świadomość. Osobiście nie narzekam jak dla mnie spoko robota - na życie mi starcza
2
Ela 2017-03-25 23:08
Dla mnie robota jest dobra. Pensja wystarczająca, a zespół bardzo fajny. Głównie młode dziewczyny. Jestem zadowolona bo mam blisko do biur które sprzątamy
2
piotrek 2017-03-27 17:29
Wśród ofert Impela można odpwiednio przygotowując się poszukać całkiem opłacalnej roboty . Łatwiej w duzych miejscowościach, wiadomo. Peryferia po macoszemu, ale zawsze można dojechać. Byle się chciało chcieć.
1
wanda 2017-04-04 19:12
Coraz ppowszechniej pracodawcy korzystają z wynajmu firmy zewnetrznej do obsługi jakiegoś obszaru, chocby sprzatania. Z kim ostatecznie zawiera się umowę; z posrednikiem Impela czy z podwykonawca. Proszę o inf.
ola 2017-04-08 20:10
Pozytywnie mnie Impel zaskoczył. Ma dostęp do sprzetu który znacznie ułatwia pracę, zawsze jeśli ktoś chętny to może przejść szkolenie. Ogolnie fajny zespół i kasa zawsze w terminie. Polecam
1
filip 2017-04-14 18:26
Pogadajcie o wynagrodzeniach w Impelu bo się do nich wybieram;jakie macie doświadczenia?
cola 2017-04-22 12:18
Podobnie jak u konkurencji (mi troche wiecej wychodzi niz w poprzedniej firmie) z tą różnicą, że kasa jest na czas zawsze i nie ma gadek "jutro, za tydzien" itd wiec ja generalnie to polecam
1
Adrian 2017-04-23 13:34
Muszę pochwalić Impel jako klient. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Gratuluje profesjonalizmu
1
Zawiedziona 2017-05-09 10:35
Pracownice firmy Impel na Mostostalu Siedlce na drugiej zmianie mają dobrze pracują od 15 do 19 a mają płacone za osiem godzin pracy. Gdzie ta sprawiedliwość, gdzie kierownictwo???
3
jagoda 2017-05-09 18:37
Poczytałem oferty Impela i najwięcej dotyczy sprzatania; wysyłam swoje dane z myślą o pracy bo słyszałam że jest w elastycznym czasie a teraz dla organizacji dnia domowego jest mi to wygodne.
1
mundurowy 2017-05-10 19:21
Madorabiam do emerytury cieszy fakt, że godz.pracy elastyczne mogę ustawić dzień dla rodziny i mam na własne przym robotę w Impelu, jemności. Były mundurowy w ochronie.
danka 2017-05-18 18:42
Prawde mówiąc do pracy z mopem nie trzeba być himalajami intelektu, a po najważniejsze koażda praca jest potrzebna; tak pracuję i tak to wiem.
aldona 2017-05-19 09:05
Z mopem, miotłą, odkurzaczem,żadna praca nie hańbi a jest potrzebna. Kto nie musi niech patrzy w sufit i narzeka dalej lub czeka na mannę....
ciekawosc 2017-05-19 18:05
macie umowy na zlecenie i jest kierownik , brygadzista?? czyli ze jak na umowach o prace?? to nie pachnie przypadkiem stosunkiem pracy??
pat 2017-05-19 18:13
pochwalcie sie jeszcze ze moze umowa zlecenie i na wykonanie pracy macie 4 lub5 lub3 godziny??? odkiedy to na umowach smieciowych podlega sie pid kierowniczke lub brygadziste ktory codzien sprawdza wasze zlecenie? takie dzialanie to tylko na umowach o prace.
2
pat 2017-05-19 18:17
Pracodawcy często wykorzystują umowę-zlecenie jako zamiennik umowy o pracę, który stanowi dla nich niższy koszt. Jeśli z treści umowy wynika konieczność wykonywania obowiązków osobiście, odpłatnie oraz w warunkach nadzoru oraz w miejscu i o czasie wyznaczonym przez zleceniodawcę, to faktycznie mamy do czynienia z wykonywaniem umowy o pracę. Jeśli mimo to pracujemy na mocy umowy-zlecenia, to takie działanie pracodawcy może być podstawą do ukarania go grzywną w wysokości od 1000 do 30 000 zł na mocy art. 281 Kodeksu pracy, a także do powództwa o ustalenie stosunku prawnego w formie umowy o pracę, co wiąże się z dodatkowymi prawami dla zatrudnionego.
4
pat 2017-05-19 18:29
PO CO BRYGADZISTA STOI ZA PLECAMI PANI SPRZATAJACEJ? dlaczego tak jest? wskazywanie palcem czego nie zrobila? ona nie jest zaprogramowana ze zbierze pylek z kazdego milimetra, niema swobody w ilosci godzin , przychodzi o ktorej chce ale nie wyjdzie o ktorej chce i nie wykona zlecenia na poziomie idealnym w wyznaczonym czasie co potem skutkuje w stwierdzeniu ze zle sprzata, zlecenie to zlecenie wykonuje sie ale nie odpowiada sie za efek PO bo to nie dotyczy umowy zlecenia . Nie podlega sie zadnemu nadzorowi i zleceniobiorcom trudno rozroznic na jakiej zasadzie brzmienie Zlecenie o prace ma dzialanie.
1
maria 2017-05-20 18:00
Niby nic wielkiego z tym sprzątaniem, ale kasa się liczy i jakoś raźniej być użytecznym. Byle nie siedzieć bezczynnie.
1
dipol 2017-05-24 15:46
Płacą na czas i nie wyzyskują. Dla mnie zdecydowanie spoko
1
nina 2017-05-24 19:06
Jako ceniona na polskim rynku firma outsourcingowa Impel oferuje największą liczbę usług dla biznesu. Załapałam sie do sprzatania ; dogodne godziny pracy wieczorne, to mnie urzadziło w sensie dorabiania do utrzymania się na studiach.
1
ola 2017-05-30 20:55
Pracowałam w różnych miejscach, dla mnie Impel wypada najlepiej jeśli chodzi o traktowanie pracowników i oferowane warunki
kinga 2017-05-31 18:28
Być może w społecznym odbiorze praca sprzataczki nie jest najwyższych lotów i taka niby prostacka, ale jak byście się czuli mili państwo w stogu śmieci. Własnie się zatrudniłam w Impelu i nie jest to wcale obciach...taka sytuacja.
1
oda 2017-06-11 20:40
Pracuję w biurach w centrum z fajnymi dziewczynami. Praca nie jest łatwa ale warunki i atmosfera to rekompensują
1
Zadowolona 2017-06-14 10:50
Mam takie zdanie że Impel to firma którą tworzą ludzie i zależy w jakim zespole pracujesz. Ja miałam okazję pracować w Teatrze Narodowym w Warszawie. Moim kierownikiem był młody człowiek . Na początku wydawało mi się że sobie nie poradzi z takim obiektem i z trudną administratorką. Po trzech miesiącach zmieniłem opinię. Nigdy nie brakowało środków czystości. Pensja zawsze była na czas. Wsparcie też mieliśmy od tego człowieka. Chociaż był kierownikiem nigdy nie dostaliśmy żadnej kary na obiekcie bo nie jedno krotnie pomagał nam w ciężkich pracach takich jak dyżury na spektaklach bo ludzie nawalali . Na każdej premierze teatralnej był i sam osobiście pilnował by wszystko było jak trzeba , nawet za miłą umiał chwycić i sam posprzątać. Panie Mirku jeśli kiedyś Pan to przeczyta proszę wiedzieć że Stara ekipa z Teatru Narodowego w którym Pan był kierownikiem załogi sprzątającej miło pana wspomina i życzymy panu dalszych sukcesów. Mamy nadzieję że kiedyś jeszcze będziemy mieli okazję z panem współpracować.
3
dario221 2017-06-16 16:27
To jest dobra firma, mi sie dobrze pracuje tutaj
tristan 2017-06-27 19:09
Impel daje komfort i bezpieczeństwo Klientom dzięki rozwiniętej sieci – blisko 30 oddziałów oferujących usługi na terenie całego kraju.Branże różne. najpopularniejsze sprzątanie, ochrona, prowadzenie finansów.
tantok 2017-06-27 19:22
Solidny pracodawcal. zero spoznien z wyplatami, elstycznosc i ekipa sztos. pozdro dla Kamcia!
kamol 2017-06-28 07:20
podpisuje sie pod slowami tantoka jedna i druga reka
ola 2017-07-13 20:48
Pracuję tu od 5 miesięcy. Zaskoczyło mnie że zespół jest tak młody i energiczny. Z szefem też się można spoko dogadać. Praca spoko zwłaszcza w dużych biurach
ula 2017-07-19 10:40
Bałam się że trafie w jakiś zespół ze starszymi kobietami, a tu same młode dziewczyny. Jest wesoło praca w fajnych miejsach bo obsługujemy biurowce w centrum. Jest ok
moniczka71 2017-07-19 13:04
Mamy spoko kierowniczke, zawsze mozna sie z nia dogadac. Jak czasami mam jakis problem z dziecmi w domu to nawet mozna sie z kims zamienic. Pasuje mi taki uklad. I co najwazniejsze - wyplata jest zawsze na czas.
Julita 2017-07-20 11:52
@moniczka71 czy wiesz coś może a aktualnych ogłoszeniach rekrutacyjnych? Jak wygląda forma zatrudnienia, jest możliwość pracy na cały etat?
komo 2017-07-27 13:08
dziekuje za szanse ktora mi daliscie. Teraz moge w koncu sie skupic na sobie i zyciu swoim i w koncu ruszyc z miejsca
impelka 2017-07-27 15:18
dobrze mi sie tu pracuje, dogaduje sie z kolezankami z pracy, nawiazaly sie przyjaznie, wiec atmosfera na plus. mamy zapewniony wszelki sprzet i materialy do pracy, stawka godzinowa tak jak sie umawialam z szefem na poczatku, poza tym mozna sie dogadaac godzinowo :)
Lalek121 2017-07-28 13:24
Potrzebuje Pania co drugi dzien na 12h do obsługi kuchenki oddziałowej do szpitala Sw.Rodziny w Warszawie. kontakt 510 013 121 Impel Joanna
Hurrem 2017-07-30 12:54
W Impel Cleaning pracuje juz 2 lata, na poczatku bylo ciezko, ale teraz to juz sie wkrecilam. Praca nie sprawia wiekszych trudnosci, mamy wszystko zapewnione. Zespol jest sprytny, mlody i energiczny, dlatego szybko sie ze wszystkim wyrabiamy.
pola 2017-08-04 00:29
Pracuję z fajnymi młodymi dziewczynami, a od niedawna także z Ukrainkami. Zespół pełen energii, szef też jest spoko, a warunki zgodne z wynegocjowanymi.
krzysiek 2017-08-09 21:44
pracuję prawie rok bez premii za 2100 brutto za 7-lat emerytura. Impel z PFRON otrzymuje 1725 zł.za mnie, za co będę żył na emeryturze !!!? Pracownik się nie liczy tylko pieniądz ( tylko jak najwięcej wyssać).
2
ida 2017-08-09 22:54
Pracuję z fajnymi dziewczynami. W większości młode, pełne energii kobitki. Warunki są spoko, kasa zawsze na czas
fazer 2017-08-14 11:33
fajnie się pracuje. ekipa jest sympatyczna, kierwniczka jest tez w porzadku do nas. wsyzstko ok w sumie
Stella 2017-08-21 12:26
Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć czy Impel ma jakieś oferty pracy? Nic nie mogę znaleźć a słyszałam sporo o firmie?
Julita 2017-08-22 23:06
@Stella - co dokładnie słyszałaś o pracy w Impel Cleaning? Czy ktoś z Twoich znajomych miał szansę zdobycia doświadczenia zawodowego u tego pracodawcy? Wszelkie informacje na temat zatrudnienia będą przydatne dla innych użytkowników, którzy także zainteresowani są potencjalnymi ofertami pracy.
odon 2017-08-26 21:26
Firma zmieniła ekipę sprzątającą. Od tego czasu widać różnice w pracy pań. Impel Cleaning to firma która wie jakie zasady panują w firmach. Profesjonalizm to słowo które tu się nasuwa na język
odon 2017-08-26 21:27
Firma zmieniła ekipę sprzątającą. Od tego czasu widać różnice w pracy pań. Impel Cleaning to firma która wie jakie zasady panują w firmach. Profesjonalizm to słowo które tu się nasuwa na język
Renia 2017-08-29 14:21
ja trafilam na fajny zespół. brygadzistka to fajna równa babka zawsze mozna sie z nia dogadac. dziewczyny tez ok nie ma p roblemu zeby sie zamienic jak nagle cos wyskoczy. odpowiada mi elastyczny czas pracy bo sama ogarniam opieke nad dzieckiem
ola 2017-09-15 07:58
kierowniczka jest spoko babka, w ekipie młode dziewczyny, więc atmosfera w pracy super. Z kasątez nigdy problemu nie ma
Zostaw swoją opinię o Impel Cleaning - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Cleaning