Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Impel Cleaning Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Impel Cleaning Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-10-13 11:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaja - 2014-10-09 19:00:46]:
Dodałabym jeszcze że i płacowym, bo nie zdarzyło mi się jeszcze by mi nie zapłacili lub spóźnili się z wypłatą.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-10-13 12:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowalam w firmie impel przez osiem miesiecy w aninie w szpitalu kardiologicznym. Na poczatku nie mialam nic do zarzucenia wiadomo jak to na poczatku wszystko sie podoba ale po jakiems czasie zauwarzylam ze nasza kierowiniczka pani ANNA ktora ma nie potrafi sie zachowac w obec pracownikow z szacunkiem stosowala mobing w obec nas czasami nawet zdarzalo sie ze wyzywala od gownniar i nie tylko ... ciage szukala czegos o co mozna zrobic awanture . nie dawali srodkwo czystosci scierek nawet mopow czesto brakowalo ... wykorzystywali nas mylysmy okna bez zabezpieczen ... chodz do tego powinna powinnysmy miec zabezpieczenia i uprawnienia...kierowincy pani Anna jak i brygadzista pan Marcin to tej pory znecaja sie psychicznie nad swoimi pracowincami .. czesto jest tak ze kobiety kotre maja zmiany co drui dzien musza przychodzic codziennie bo brakuje personelu a nie maja odwagi sie sprzeciwic bo za sprzeciwnienie by sie pozniej mscili .. i to ma byc dobra firma ...? ludzie sa traktowni jak smiecie nie moga nic powiedziec bo zaraz albo zwolnia albo beda sie mscic ..
zdjecie uzytkownika
weronika - 2014-10-13 21:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nigdy taka sytuacja u nas miejsca nie miala, atmosfere mamy naprawde spoko, wrecz przeciwnie, szacunek do pracownika spotkal mnie dopiero tutaj
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-10-16 15:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobre jedzenie i zawsze mili pracownicy, sa u nas w firmie, codziennie chodze na obiady, polecam
zdjecie uzytkownika
monika - 2014-10-17 12:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co slyszalam catering maja rowniez dobry, a jesli chodzi o sprzatanie to ja nie narzekam, u mnie w firmie sprzataja biura, zawsze jest czyto i wszystko na miejsce odlozone
zdjecie uzytkownika
Dominik - 2014-10-19 21:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też uważam że świetnie sprzątają, poprzednia firma leciała po łepkach, Impel sprząta dobrze, to zasługa głównie ludzi i renomy firmy.
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-10-20 14:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie sprzataja dobrze, bo ich dobrze do tego przygotowuja, sprzatanie np biur jest dosyc specyficzne i rozni sie od sprzatania np w domu
zdjecie uzytkownika
ilona - 2014-10-20 16:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję od 2 lat w impel clening, mamy do sprzątania głownie banki, nie narzekam, praca nie jest najlzejsza, ale dziękuję że mam pracę, ekipa też jest w porzadu i szefowa "normalna", jak czytam niektóre opinie to aż mi się wierzyć nie chce...
zdjecie uzytkownika
halina - 2014-10-22 14:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biura sprzata sie calkiem niezle, ja glownie rowiez na biurach pracuje, grunt to pracowac sumiennie, nikt wtedy sie nie czepia i ja sobie prace chwale
zdjecie uzytkownika
alina - 2014-10-26 12:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprzatam od lat, ale dopiero tutaj dostalam umowe, mam stale godziny prace i pensje na czas, w koncu osiagnelam stabilnosc
zdjecie uzytkownika
lila - 2014-10-28 22:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprzatanie gdzies na boku mija sie powoli z celem i dobrze ze sa firmy takie jak impel, ktore daja mozliwosc normalnej pracy
zdjecie uzytkownika
Liteka - 2014-10-30 11:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam wrażenie, że jedna i ta sama osoba regularnie dodaje opinie o Impelu. Myślę, że takie działanie jest bezzasadne bo do tej pory firma sam broniła się warunkami które oferowali, bo były naprawdę atrakcyjne. Myślę, że jest tak nadali osoby zdecydowane będą zadowolone z pracy tam, chociaż wiadomo, że wszystko zależy od tego na kogo się trafi.
zdjecie uzytkownika
edyta - 2014-11-01 12:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprzatam w impelu od roku, dostalam na wstepie umowe o prace, dobre warunki w pracy mam zapewnione i ekipa calkiem sympatyczna, wiec jak dla mnie wszystko jest calkiem niezle
zdjecie uzytkownika
Iwona - 2014-11-04 10:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Liteka - 2014-10-30 11:21:34]:
Raczej w to wątpię, prawdą za to jest ze firma się broni ofertą i warunkami. Najważniejsze że rozlicza się na czas ze wszystkiego. Kto pracy się nie boi i idzie mu sprzątanie ten się odnajdzie.
zdjecie uzytkownika
basia - 2014-11-04 22:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dopiero zaczynam i sie zastanawiam jak bedzie, ale opinie sa dobre, wiec i ja jestem dobrej mysli
zdjecie uzytkownika
radi - 2014-11-06 21:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasa na czas, obowiazki do zniesienia bez problemu, wiec gdzie ja znajde lepsza robote
zdjecie uzytkownika
Basia - 2014-11-07 20:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [glo - 2014-10-04 22:46:19]:
Parę lat pracowałam dla tej firmy i nie mogę złego słowa powiedzieć. Wszystko zaawsze na czas, da się się dogadać. Polecam tę firmę
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-11-09 13:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprzata sie u nich dobrze, wszystko jest fajnie zorganizowane, co ulatwia znaczaco prace
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-11-11 13:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w wielu firmach sprzatajacych paradokaslanie panuje nieporzadek i totalny chaos, dobrze ze tutaj jest inaczej, ktos powaznie zastanowil sie nad organizacja pracy
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-11-12 09:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zbyt duża firma by pozwoliła sobie na chaos, jestem zadowolona i z płacy i z pracy w impelu, lubię sprzątać i nie sprawia mi to żadnego problemu.
zdjecie uzytkownika
aska - 2014-11-13 17:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi sie ze to moze byc moje miejsce, bo juz mam dosyc tylko pracy dorywczej i ciaglego scierania sie ze swiatem
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-11-13 17:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukuje informacji na temat kadrowej (magdy) na uck Gdańsk..
zdjecie uzytkownika
Dominik - 2014-11-15 16:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aska - 2014-11-13 17:13:03]:
Wiem co czujesz też kiedyś od czasu do czasu tylko pracowałam. Na szczęście było wolne miejsce i koleżanka mi powiedziała. Pracuję ciągiem już od ponad roku i jestem bardzo zadowolona.
zdjecie uzytkownika
kaska - 2014-11-17 21:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to wazne ze tu sie pracuje z umowa i ma sie staly dochod, u mnie to niezbedne, bo mam male dziecko i musze miec ta stabilnosc i pewnosc
zdjecie uzytkownika
kaska - 2014-11-19 21:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprzatanie w polsce jak widac, w dobrej firmie, moze byc na poziomie, to pocieszjace, bo wczesniej tak kolorowo nie bylo
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Cleaning Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x