Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Impel Cleaning

Pracowałeś w firmie Impel Cleaning i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
z. - 2015-06-21 00:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czemu nie wytrzymują psychicznie tej pracy. wszystko jest jak w normalnej pracy-stres, pracodawcy, kontrola itd. nic nadzwyczajnego :) mi się w impelu pracuje bardzo dobrze :)
zdjecie uzytkownika
Ewka - 2015-06-22 17:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z mobbingiem się nie spotkałam, wiadomo klienci chcą by było czysto i należy trzymać wyznaczone przez firmę standardy.
zdjecie uzytkownika
weronika - 2015-06-23 20:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czysto i szybko, grunt to wszystko na swoim miejscu, tego trzeba bardzo pilnowac
zdjecie uzytkownika
basia - 2015-06-25 19:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xoxox - 2015-05-09 21:05:27]:
Bardzo mi przykro, że spotkało cię coś takiego, nie wiem gdzie, ani z kim pracowałaś. Ja pracuję dla Impela od pół roku i nie narzekam. Miałam szkolenia z obsługi paru maszyn przyśpieszających pracę, do tego wypłata też jest godna.
zdjecie uzytkownika
Nala - 2015-06-28 17:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak mi słów na tą firmę....
zdjecie uzytkownika
Karola - 2015-06-28 20:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z mobbingiem nigdy się nie spotkałam, w pracy świetnie się odnalazłam i dogaduję z innymi, polecam.
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-07-04 21:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałam przy sprzątaniu składów kolejowych i muszę przyznać, że zaproponowana pensja powiększyła się o premię. Dodatkowo kierownik jest ok i zawsze pomoże kiedy trzeba się zamienić w grafiku
zdjecie uzytkownika
irka - 2015-07-04 22:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajny kierownik to podstawa dobrych relacji, u mnie kierownicy zazwyczaj byli porzadnymi luddzmi, raz tylko trafila sie dziwna babka, ale na szczescie dlugo nie pracowala
zdjecie uzytkownika
zainteresowana87 - 2015-07-05 11:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli jest tak, jak piszecie, to chyba spróbuję złożyć aplikację do nich. Szukam pracy, a ciężko o coś konkretnego i z dobrym zarobkiem, w miarę. Niestety w Warszawie szukają teraz tylko na kierownika zarządzającego, ale może poczekam i pojawi się coś ciekawego. Cieszy mnie fakt, że panuje tam dobra atmosfera
zdjecie uzytkownika
malwina - 2015-07-05 14:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warto sprobowac wystartowac w rekrutacji, a noz sie uda, mi wyszlo t na dobre, wyszlam z domu, zarabiam, jestem samodzielna
zdjecie uzytkownika
Mirka - 2015-07-05 21:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kiedyś pracowałam w impelu dorywczo teraz na stałe, nie żałuje. Ludzie są świetni, a i nigdy nie ma opóźnień z wypłatą.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-07-11 22:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem że szukają kierownika na Stadion, podobno poprzednia ekipa zajmowała się bardziej sobą niż pracą. Gdzie można składać CV?
zdjecie uzytkownika
Martyna - 2015-07-12 20:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janek - 2015-07-11 22:21:56]:
Poszukaj na ich stronie, tak zrobiłam gdy starałam się o angaż, nie żałuję swojej decyzji.
zdjecie uzytkownika
Anita - 2015-07-18 22:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi znajoma powiedziała że jest wolny wakat i tak minęło już trzy lata. Praca normalna, jestem zadowolona, łatwo można się dostosować i praca nie stanowi większego problemu.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-19 19:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem w tej firmie ok ale kierownik Paweł W rzenujacy ciezko doprosic sie o co kolwiek umowy srodki czystosci brak slow ale w innych dziedzinach byl bardzo dobry. ...........widziałem jak obracal jedna pania z firmy
zdjecie uzytkownika
zyga - 2015-07-19 21:46:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli chodzi o tego p Pawła w z dworcoww w wwarszawie to się zgdzam z tobą kolego cwaniaczek i oszukuje ludzi mówi co innego a co innego wychodzi ludzie wykonuja za niego prace ciężko o co kolwiek się doprosic a pies na baby na maksa ze nikt z przelozonych sietym nie zainteresuje ale to juz nie moj problem firma spoko ale z dala od tego Pana pseudo kierownika Pawła W
zdjecie uzytkownika
zyga - 2015-07-19 21:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli chodzi o tego p Pawła w z dworcoww w wwarszawie to się zgdzam z tobą kolego cwaniaczek i oszukuje ludzi mówi co innego a co innego wychodzi ludzie wykonuja za niego prace ciężko o co kolwiek się doprosic a pies na baby na maksa ze nikt z przelozonych sietym nie zainteresuje ale to juz nie moj problem firma spoko ale z dala od tego Pana pseudo kierownika Pawła W
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-19 22:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt angażuje sie na nocnych zmianach w swoje obowiązki ( wiecie jakie ).
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2015-07-21 19:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem w tej firmie brak slow klamcy wyzyskiwacze pracujesz za marne grosze nie mozna tylko powiedziec ze te marne grosze wplywaly na konto a co do pana pseudo kierownika Pawła to prawda zostal prawdopodobnie przeniesiony na wawe ciekawe za co .........machlojki (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ogri - 2015-07-21 22:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mocne słowa widzę lecą, ale chyba mieliście jakiegoś pecha albo nie wiem. w impelu pracuję już jakiś czas i nie ma żadnych wałów. nie wnikam w kontakty jakie mają przełożeni z innymi pracownikami, pracuję na swoim stanowisku i wszystko się dobrze układa.
zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-07-22 10:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie kazdy sie do tej pracy nadaje, taka prawda, zlej baletnicy i rabek u spodnicy przeszkadza... praca dobra, wszystko czego trzeba jest
zdjecie uzytkownika
wiktoria - 2015-07-23 14:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u mnie w grupie dziewczyny sa akurta fajne, kierowniczka rowniez, zawsze mozna sie dogadac co do grafiku, a jak ja mam 2 dzieci, to elastycznosc jest dla mnie bardzo wazna
zdjecie uzytkownika
Aga - 2015-07-26 11:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zosia - 2015-07-22 10:55:52]:
Mi bardzo zależało na pracy trochę szukałam i zdecydowałam się na impel nie żałuję ludzie są normalni a z wypłata nigdy nie ma problemu.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: zero profesjonalizmu, liczy sie sztuka, niby pytaja o doswiadczenie, ale chca tylko dziure zatkac, i masz nie chorowac i nie miec dzieci

Pytania: banalne i prostackie jak ich koordynatorzy i kierownicy
zdjecie uzytkownika
Maria - 2015-07-28 21:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też pracuje w tej firmie atmosfera zależy od koordynatora my pracujemy W jedno osobowym składzie I to prawda co do Pana Pawła Wejsa kłamał oszukiwał co do środków babiarz faktycznie zmienił się Pan kordynator na pana Marcina I wszystko gra jak w zegarku firma nie taka zła tylko nie wiesz jakiego przełożonego będziesz mieć no i podwyżki by się przydaly
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-07-30 19:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szef to szef, raz lepszy raz gorszy, ogolnie niezle mi sie trafilo, a poza tym dla mnie wazne jest wykonanie pracy i tyle
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Cleaning

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Impel Cleaning?
Zadaj pytanie
alert