Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Impel Cleaning

Pracowałeś w firmie Impel Cleaning i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Basa - 2015-09-16 11:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest ok, fajny zespół i sprzęt, który ułatwia sprzątanie w dużych firmach. Pracodawca dba o prawnika, co nie zawsze ma miejsce w innych firmach.
zdjecie uzytkownika
malwina - 2015-09-17 15:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wazne ze sa srodki do pracy, bo ciezko sie sprzata bez, tutaj wszystko jest, wystarczy wykonywac swoja prace
zdjecie uzytkownika
Renia - 2015-09-19 20:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raczej bez chemii to mordęga, choć wierzę w to że na rynku są firmy co chcą na tym przyoszczędzić, lecz to męczarnia musi być. Na szczęście Impel stosuje inne standardy.
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-09-20 14:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest czym pracowac, wszystko jasne od poczatku, grafik niezle rozpisany, ja nie widze powodu do zlego slowa
zdjecie uzytkownika
tat - 2015-09-24 05:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, ja aplikowałem na staż w pionie handlowym i szczerze mówiąc mam wielką nadzieję, że się do mnie odezwą. Staż zaczyna się teraz w listopadzie, jest stażem płatnym co mi się bardzo podoba, bo prócz zdobycia nowej wiedzy to podreperuje swój budżet. No i staż trwa 6 miesięcy, i dobrze bedzie to wyglądało później w CV.
zdjecie uzytkownika
ada - 2015-09-27 14:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o nie wiedzialam ze maja platne staze, nie czesto sie to spotyka, musze sie wiecej dowiedziec na ten temat
zdjecie uzytkownika
Dada - 2015-09-27 17:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od czegoś trzeba zacząć, bo jak masz puste CV to marnie wygląda, warto zahaczyć o taka firmę jak Impel.
zdjecie uzytkownika
iga - 2015-09-29 19:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sie szuka firmy rozwojowej to dobrze sie tutaj trafi, sa mozliwosci, trzeba sie poprostu wykazac
zdjecie uzytkownika
Ala - 2015-10-04 09:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można się tu zaczepić na krócej lub dłużej, mi zleciało już kilka miesięcy, praca jak i ludzie mi tu odpowiadają.
zdjecie uzytkownika
alicja - 2015-10-04 14:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda ze zatrudniaja osoby w roznym wieku? bo ja akurat jest po 40 i z praca w takim wieku latwo juz nie jest
zdjecie uzytkownika
gość22 - 2015-10-16 23:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem umówiona na rozmowę kwalifikacyjną do Impel Cleaning we Wrocławiu do biura jako asystent działu handlowego... Podpowiedzcie - jaka atmosfera, jak płacą, jacy przełożeni? czy gra w ogóle warta świeczki czy sobie odpuścić? Proszę podpowiedzcie coś!!!
zdjecie uzytkownika
basia - 2015-10-22 20:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co slyszalam jest niezle, wiadomo praca stresujaca, ale jak to w dziale handlowym, mysle ze warto sprobowac, nastaw sie pozytywnie i tyle
zdjecie uzytkownika
bożena - 2015-10-24 10:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie moze za to jakie stawki maja tutaj sprzataczki i czy orzeczenie o niepełnosprawności to nie jest aby jakas konieczna sprawa? Sporo się naczytałam w Internecie, że tu się idzie po kosztach i bez orzeczenia nie ma szans, a stawki i tak sa małe, nie wiem ile w tym jest prawdy to pytam u źródła. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
amelia - 2015-11-01 20:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to poprostu miejsce gdzie sie dobrze pracuje, tak bym to najkrocej ujela
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-11-08 16:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca calkie w porzadku, czasami az nadmiar, ale gdzie tak nie ma, ja ogolnie jestem zadowolona
zdjecie uzytkownika
moja - 2015-11-10 21:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to fajnie ze dobrze sie pracuje w firmie Impel Cleaning. a wlasnie poszukuja osoby na stanowisko kierownik obiektu, na ktore chce sprobowac aplikowac. wiem ze oferuja samochód, telefon i laptop służbowy, ale do ich wymogow naleza wykształcenie min. średnie, doświadczenie w branży usług porządkowo-czystościowych, w sumie mozna sprobowac. ale jak tam z umowa?
zdjecie uzytkownika
Hania - 2015-11-12 17:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracując na umowe zlecenie masz 5.50zł netto a na umowe o pracę z grupą niepełnosprawności najniższą krajową ale pracujesz 20 godzin za darmo .
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-11-12 21:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brygadzistka zespołu sprzątającego szukająca pracownika do koordynowania innej grupy zachowywała się karygodnie, mając obok siebie również starsze Panie kandydujące na inne stanowiska pracy. Słuchawka w uchu, ubrana jak do stajni, zaniedbana, lakier na paznokciach odpryśnięty. Dodatkowo brak kultury, przekleństwa, darcie papy, traktowanie tych Pań jak zwierzęta. Myślałam, że zapadnę się pod ziemię, byłam zażenowana i zszokowana tym zjawiskiem. Nie polecam!
zdjecie uzytkownika
kaczy - 2015-11-13 01:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przedstawiane przez was opinie trochę kłócą się z tym jakie do tej pory miałem wyobrażenie o impelu - mieli całkiem niezłą opinię.
zdjecie uzytkownika
ada - 2015-11-14 17:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam o nich dobre zdanie, fajni ludzie, praca w dobrych warunkach, pipenadze na czas, ciezko to znalezc gdzie indziej w firmach sprzatajacych
zdjecie uzytkownika
supcio - 2015-11-15 20:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@moja - super, że tylko średnie wykształcenie, bo przy wyższym byłoby dużo trudniej osiągnąć, a tak to spokojnie można się załapać.
zdjecie uzytkownika
praktykantka - 2015-11-17 23:47:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale wykształcenie średnie wcale nie jest złe, a zawsze kursy, szkolenia itp. itd. pomagają uzyskać brakującą wiedzą w praktyce :)
zdjecie uzytkownika
MarcyM - 2015-11-18 13:50:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ada - 2015-11-14 17:52:11]:
A kiedy jest płacone wynagrodzenie za przepracowany miesiąc?
zdjecie uzytkownika
eza - 2015-11-19 13:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Impelu przynajmniej nie jest komplikowana dodatkowo przez przełożonych i ich przełożonych. Prosto z mostu mówi się czego się oczekuje i co ma się w zamian. To czysty układ, dlatego pracuje się dobrze.
zdjecie uzytkownika
lidka - 2015-11-19 21:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
musze przyznac ze moja kierowniczka to naprawde spoko bbka, nigdy mi sie nie zdazylo, zeby nie pozwolila sie zmaienic czy urwac wczesniej w razie awaryjnej sytuacji, a to jednak wazne w pracy
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-11-29 13:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajna kadra kierownicza duzo daje w codziennej pracy, my jeszcze do tego mamy zespol calkiem spoko, no i rozne mozliwosci rozwoju, kolezanka zaczynala od najniszego stanowiska, a teraz zostala kierownikiem, daje to spore mozliwosci
zdjecie uzytkownika
pablo - 2015-12-02 09:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Impel dla naszej firmy Clean Space http://www.cs-cleanspace.pl/ jest inspiracją tak powinna wyglądać profesjonalne sprzątanie
zdjecie uzytkownika
karina - 2015-12-02 21:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
impel to firma z perspektywami, widac, ze jak sie chce i pracuje, i ma si epomysl na siebie, mozna zajsc wyzej
zdjecie uzytkownika
kerri - 2015-12-05 13:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karina - 2015-12-02 21:32:07]:
no tak tylko , że trzeba ruszać zazwyczaj z płatnego stażu z którego jednak jakby nie patrzeć nie każdego biorą dalej do wspólnej podróży w zawodzie .
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-12-10 20:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo ze na stazu trzeba sie wykazac, normalne, ale fajnie ze jest u nich opcja pracy, no i z tego co wiem staz nie jest tylko formalnoscia ale mozna sie duzo nauczyc
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-12-12 21:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję dla Impela od 2 lat nie mogę narzekać. Oczywiście nie jest łatwy zawód, ale pracodawca dba o szkolenia i nowy sprzęt. To zawsze ułatwia.
zdjecie uzytkownika
km - 2015-12-15 02:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najgorszy syf brygadziści to banda złodziei
zdjecie uzytkownika
moja - 2015-12-15 17:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no @ola to chyba najwazniejsze. ale comnei zainteresowala to ze firma prowadzi staze. ja wlasnie chce zdobywac doswiadczenie handlu a teraz oferuja staz w pionie handlowym i co najlepsze jest odplatny
zdjecie uzytkownika
witek - 2016-01-03 21:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
staz na ktorym mozna sie duzo nauczyc, placa i jest szansa na prace, wiec opcje dobre
zdjecie uzytkownika
puuuk - 2016-01-04 00:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie staż, po którym jest mozliwość rozwinięcia w firmie skrzydeł, to bardzo dobra opcja i fajnie, że Impel taką możliwość oferuje. Zresztą, ich oferta na brygadzistę na przykład też jest super.
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-01-05 17:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [puuuk - 2016-01-04 00:31:25]:
ten staz brzmi ciekawie, juz po raz kolejny o tym slysze i wydaje mi sie ze tak naprawde jest to super opcja dla poczatkujacych
zdjecie uzytkownika
xcvv - 2016-01-06 23:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@aga no zawszw arto isc na taki staż czemu nie, ale widzialem ze mozna normalnie tez znalezc u nich zatrudneie na przyklad jako pracownik administracji
zdjecie uzytkownika
zuzia - 2016-01-11 17:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje przez 6 lat w impel oddzial suwalki woj. Podlaskie i tam to jest jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie dosc ze ukraina to jeszcze narkomany pijaki i zlodzieje a brygadzistki to fałszywe konfidentki.
zdjecie uzytkownika
ania - 2016-01-11 20:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zuzia, skoro pracujesz tu już 6 lat to chyba nie narzekasz na warunki, bo inaczej już dawno być odeszła. Sama się zastanawiam, czy nie zaaplikowac jako sprzataczka/salowa wymagania spełniam.
zdjecie uzytkownika
basia - 2016-01-15 14:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużym plusem jest tu nowoczesny sprzęt, który ułatwia sprzątanie w dużych firmach. Pracodawca dba o prawnika, co nie zawsze ma miejsce w innych firmach.
zdjecie uzytkownika
alicja - 2016-01-15 22:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprzet daje rade to fakt, a to jednak znacznie ulatwia codzienna prace
zdjecie uzytkownika
lont - 2016-01-15 23:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@basia no właśnie, to ogromny plus, że Impel Cleaning inwestuje w dobry sprzęt. To na pewno wpływa na jakość pracy i zadowolenie pracowników. Widać też, że wiele firm chce korzystać z ich usług, bo ciągle szukają osób sprzątających.
zdjecie uzytkownika
Wiolet - 2016-01-18 20:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli macie mało lat, albo z kolei bardzo dużo to praca w Impel Cleaning jest pracą dla Was, jestem pewny, że znajdziecie coś dla siebie, dobrze traktują ludzi
zdjecie uzytkownika
mark67 - 2016-01-19 18:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jesili chodzi o ochrone to jekie recenzjie znacie na temat impela
zdjecie uzytkownika
mona - 2016-01-20 12:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie wierzę w to co tu czytam....w szpitalu płaca 4.90zł za godzinę smieszne pieniazki....na nie których oddziałach dziewczyny sa traktowane jak szmaty.... czego tu chciec wiecej taka prawda....
zdjecie uzytkownika
zosia - 2016-01-20 20:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jako brygadzistka bym sie u ncih widziałam, bo jest oferta, a mam potrzebne wykształcenie, a i premie widze nie gorsze sa. @mona a myślisz, ze atmosfera się zmieni?
zdjecie uzytkownika
kinga - 2016-01-28 21:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u mnie w zespole atmosfera jak najbardziej ok, wiec nie wiem o czym sie rozne dyskusje tocza
zdjecie uzytkownika
kerri - 2016-02-01 19:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kinga - 2016-01-28 21:41:41]:
możę w innych zespołach jest mniej fajnie niż w tym Twoim niestety... Niemniej może warto to sprawdzić. Widziałem , że szukają nadal tych ludzi do administracji
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: zero profesjonalizmu, liczy sie sztuka, niby pytaja o doswiadczenie, ale chca tylko dziure zatkac, i masz nie chorowac i nie miec dzieci

Pytania: banalne i prostackie jak ich koordynatorzy i kierownicy
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-02-07 22:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w administracji pracowalam 3 lata i musialam sie przeprowadzic, ale prace wspominam bardzo dobrze i gdyby nie zmiana miejsca zamieszkania, na pewno pracowalabym tam dalej
zdjecie uzytkownika
Miecio - 2016-02-08 19:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To fajnie, że tak ci się tam dobrze pracowało @ala :) Mam nadzieję, że i ja nie będę narzekać, bo wysłałem do nich CV na spedytora. Trzeba mieć aktualne zaświadczenia o wpisie na listę Kwalifikowanych Pracowników Ochrony Fizycznej a także dopuszczenie do posiadania broni.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Impel Cleaning!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Cleaning

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert