Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DB Schenker

Pracowałeś w firmie DB Schenker i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lilo - 2015-08-24 16:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dddooo - 2015-08-23 23:16:45]:
Super. Naprawdę dddooo jestem z ciebie dumny. Błyskotliwość i spostrzegawczość na 6. No co ty? jakże mógłbym mieć za złe takiemu uczniowi.
zdjecie uzytkownika
PiS - 2015-08-24 17:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LILO I dddooo znajdzie sobie inne forum proponuje szpital w Rybniku a nie forum zakładowe, ludzie chcą wiedzieć co dzieje się w firmie a nie czytać wasze żygowiny
zdjecie uzytkownika
amz - 2015-08-24 18:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobrze płacą hejterom...
a może mają swoje biurka w centrali?
zdjecie uzytkownika
Pflug - 2015-08-24 19:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam Wszystkich
Mam pytanie odnośnie zaorania Jęzora, czy szanowny Agrarmanager podstawił już swój hiper Traktor z pługiem i broną?
zdjecie uzytkownika
fck - 2015-08-24 21:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pflug - 2015-08-24 19:29:45]:
Jęzor góra do końca roku , w tym czasie powolny rozkład i upychanie ludzi po różnych lokalizacjach , do tego propozycje nie do odrzucenia bo na PDO nie ma co liczyć . Za zamknięcie możliwie najlepszej obecnie lokalizacji na śląsku proszę podziękować nieudolnej zabrzańskiej klice rządzącej .Oby wam bokiem wyszło .
zdjecie uzytkownika
qwa - 2015-08-24 21:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [fck - 2015-08-24 21:19:10]:
Nie ma się co dziwić, jak baby posadzili na stołkach dyrektorów i młokosów po byle jakich studiach z pałami napakowanymi wiedzą książkową bez grama praktyki na stanowiskach wymagających poruszania się w temacie transportu kolejowego to tak musiało się to skończyć.
zdjecie uzytkownika
Pflug - 2015-08-25 11:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Agrarmanager orkę już rozpoczął, pierwsze skiby już poszły.
Czekam na bronę.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-08-25 11:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobre....zwalniają gościa, który ma rok do emerytury ( fachowca), a zostawiają zielonych tylko dlatego, że Ktoś go nie lubił...to się nazywają kryteria wyboru. Ja bym im tego nie darował. A propo. .....jak się mają wagony zaginione w akcji ?
zdjecie uzytkownika
dddooo - 2015-08-25 13:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PiS - 2015-08-24 17:50:46]:
Znajdziemy sobie, u ciebie na wsi,za wychodkiem w którym spędzasz urlopy.Podoba się ?
zdjecie uzytkownika
dddooo - 2015-08-25 13:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-08-25 11:51:43]:
Może ci zieloni są bardziej sexy? To też są jakieś kryteria.Różni ludzie różnie postrzegają otoczenie.HAHAHA.
zdjecie uzytkownika
dddooo - 2015-08-29 23:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co? Nie podarowaliście temu gościowi co ma rok do emerytury,nie znam Go,ale płakać mi się chce jak na to patrzę,jakież to wasze,k... szok.Jaki by k.... nie był,to bym się i tak ulitował i coś wymyślił . Ale ok, myślenie boli.Oby ci podobni mieli tak samo przechlapane,oni tam wiedzą kto, nie chce mi się nawet z was śmiać.Po prostu k... nie.
zdjecie uzytkownika
lilo - 2015-08-30 09:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I ponownie zażyłeś za dużo dddoooustnych używek? Szkoda bo już była widoczna lekka poprawa☺.
zdjecie uzytkownika
stiwen - 2015-08-30 14:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej Borynio impreska udana? warto tam robic impreze oddzialowa?
zdjecie uzytkownika
dddooo - 2015-08-31 22:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lilo - 2015-08-30 09:03:53]:
Nauczycielu,takie ich zachowanie,jak i ci co to zrobili,z mojego punktu widzenia człowieka,jest na traeżwo kompletnie nie do przyjęcia.Przykro mi.
zdjecie uzytkownika
/// - 2015-09-01 10:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dddooo i lilo.Nam wszystkim jest przykro,że na tym forum piszą swoje wypociny taki ci..e jak Wy.
zdjecie uzytkownika
gk - 2015-09-01 11:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co dalej ze sosnowcem jęzor?
zdjecie uzytkownika
:-( - 2015-09-02 22:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Protor razem z "wełnistymi istotami" z Zabrza ma w czterech literach warsztat na Jęzorze. Zniszczyć, zgnoić, zaorać w tym są bezkonkurencyjni.
zdjecie uzytkownika
dddooo - 2015-09-02 23:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [/// - 2015-09-01 10:17:55]:
Tak sobie możesz mówić do rodziny u siebie na wsi,ale nie do nas.Pakuj tekturową walizkę i spadaj do siebie kozy paść.
zdjecie uzytkownika
/// - 2015-09-03 09:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dddooo - 2015-09-02 23:08:36]:
Prawda boli.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-03 15:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
amz - 2015-09-03 15:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Był sobie gospodarz
i miał kilka koni starych i kilka młodszych
i przyszedł pan do gospodarza i kazał mu sprzedać stare konie
i gospodarz tak zrobił
i powiedział pan: oszczędzaj na nowych koniach(…)
i gospodarz tak zrobił
i zobaczył pan zbiedzone młode konie i kazał wywieźć je do lasu – (tam gdzie słońce zachodzi)
i powiedział pan: potrzebne są konie- idź i wypożycz konie, które sprzedałeś…
zdjecie uzytkownika
On_z_NJ-. - 2015-09-03 18:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie kolejarze - Proponuję przenieść dyskusję na "Opinie o DB Schenker Rail Polska S.A." http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,611428
To, zostawmy kierowcom w DB Schenker.
zdjecie uzytkownika
dddooo - 2015-09-03 22:21:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [amz - 2015-09-03 15:46:15]:
jesteś genialny,szacun
zdjecie uzytkownika
dddooo - 2015-09-03 22:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [/// - 2015-09-03 09:07:40]:
Przykro mi,niestety nikogo tam nie mam,jak wielu innych co przyjechali tu zabrać nam pracę i rozmnożyli się jak insekty i teraz udają panów ale charaktery mają te same.Autobusami k... was zwozili w pukułkach i z drewnianymi łyżkami za paskiem,lepiej nie fikaj bo opiszę jak jedziesz do siebie na wiochę,a wierz mi że tego byś nie chciał.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-04 16:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
lilo - 2015-09-04 16:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednak dddooo jesteś debilem ...to już pewne.
zdjecie uzytkownika
PW - 2015-09-04 20:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:-( - 2015-09-02 22:55:43]:
Jak przystało na volksdeutsch'ów, robią wszystko aby przypodobać się gebelsowskim świniom.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DB Schenker

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DB Schenker ?
Zadaj pytanie
alert