Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DB Schenker

Pracowałeś w firmie DB Schenker i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dfg - 2014-11-17 22:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [haha hihi - 2014-11-16 12:58:48]:
Ach,jak ja Ci zazdroszczę dostałeś rękawice,bateryjkę i pewnie taki fajny gwizdek zapewne z groszkiem.Jak ja Ci zazdroszczę.Zapewnę Mikołaj już blisko.Jak ja bym dostał takie gadżety to też bym nie mówił skąd jestem.A kasą się nie przejmuj,co tam kasa,za to Mikołaj fundnie Ci extra gumiaki i czarną pastę do nich.
zdjecie uzytkownika
Elektrowóz - 2014-11-18 08:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam, czy mógłby ktoś chociaż pozdrowić maszynistow elektrycznych. Bo same przychlibianie się oraz głupie usmieszki ze strony dizla to trochę mało!
-przepracowany jeleń.
zdjecie uzytkownika
dfg - 2014-11-18 16:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Elektrowóz - 2014-11-18 08:38:06]:
Pozdrowionko dla Szanownego Pana,nie ma sprawy.Ave wspaniały elektronku,pędzący na wstecznym pozdrawiają Cię.Hip,hip hura.
zdjecie uzytkownika
luk - 2014-11-18 16:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sprawdzie co dzieje się na Jezorze odchocący kierownik gnoji pracowników którzy mu impres nie urządzali z warsztatu.
zdjecie uzytkownika
oloi - 2014-11-19 09:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [luk - 2014-11-18 16:38:37]:
znam to z doświadczenia,jest na to jedna tylko rada .Trzeba zrobić wyprawkę wino typu dżez i np.pasztetowa,byle dużo tak od serca.Spakować to do tornistra i można pomknąć na łąkę do zająca na imrezę.Można też zawinąć to w ogromny papier i zrobić róg obfitości z którego można czerpać do woli.
zdjecie uzytkownika
oloi - 2014-11-19 17:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oloi - 2014-11-19 09:38:32]:
zapomniałem wam również dodać że ów pasztetową można nabić do tuby po silikonie i wsadzić w maszynkę do wyciskania,wtedy będzie można sobie dozować dowolną ilość tego specjału bez obawy o zabrudzenie.
zdjecie uzytkownika
oloi - 2014-11-20 15:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [oloi - 2014-11-19 17:37:03]:
a jak już wszystko zostanie zjedzone,a chce się imprezować dalej to trzeba na tubach,papierach i starym tornistrze upiec sobie zająca tego z imprezy.
zdjecie uzytkownika
morwa - 2014-11-20 20:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co mozna zauwazyc wiele sie mowi, nie wiele sie robi. Jezeli jakis aspekt funkcjonowania firmy komus nie odpowiada to dlaczego jeszcze jej nie zmienil? Lepiej narzekac cale zycie.. poza tym w sile pracownikow zawsze mozna podjac proby dyskutowania na temat podwyzek, pllepszenia warunkow... mysle, ze sa oni otwarci na dialog.
zdjecie uzytkownika
JezorRobolik - 2014-11-20 21:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
... Zobaczyłem..... iż padł ostatni bastion na Jęzorze "Królicza Nora" ...... . Pozdrowienia dla tych co broną podestu z szafkami, Jesteśmy z wami ......
zdjecie uzytkownika
qwa - 2014-11-21 09:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [JezorRobolik - 2014-11-20 21:00:51]:
Dialog jaki dialog te tumany są niereformowalni, jedyne lekarstwo to wywieźć całe to DB na furze gnoju z POLSKI jak Jagnę w "Chłopach".
zdjecie uzytkownika
u74 - 2014-11-23 11:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie liczy sie tylko kajzen ,człowiek nie.
zdjecie uzytkownika
u74 - 2014-11-23 11:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie liczy sie tylko kajzen ,człowiek nie.
zdjecie uzytkownika
hop luftmysza - 2014-11-24 11:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hopy napiszta lypij jak wam sie podoba system was*o , manipulacje planistow i wszystkich mundrych, co byśta bron Boże nadgodziny nie zrobili.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-11-26 11:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To wszystko to ograniczania kosztów. Likwidacja planistek, zwalniania ludzi z wiedzą. Pozostali, którzy się w tej firmie liczą tylko młodzi ambitni ze znajomością języka angielskiego bez jakiejkolwiek wiedzy technicznej i doświadczenia ale za to ze stawką większą niż średnia krajowa.
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwy - 2014-11-26 20:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gali nabiłeś sobót więcej niż inni a jeszcze doisz tą krowę? czy ty naprawdę nie masz dość? Jako kolega tylko ciebie ostrzegam chociaż juz słyszałem pomruki niezadowolenia pośród załogi i ekipy od gpsów w zabrzu. Jest szansa, że już na świeta sprawisz prezent najbliższym i będziesz wiecej czasu spędzał z rodziną.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-11-27 09:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprawiedliwy, moze najwyzszy czas zebys koledze w oczy powiedzial, co o nim myslisz itp.a nie wypisywal na forum. Uczepiles sie go i widze, ze nie dajesz za wygrana. Gali to, Gali tamto. Miej odwage i powiedz mu to wszystko . Sam, widocznie masz cos za uszami i boisz sie konfrotacji z nim.
zdjecie uzytkownika
jankowice - 2014-11-27 15:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ja nie chce nikogo straszyć ale mam wieści , że od nowego tygodnia moją być kontrole 2 i 3 zmian , chyba każdy wie , że chodzi o paliwo . Wspomnę także , że kontrole ma przeprowadzi policyja
zdjecie uzytkownika
kuznica wa - 2014-11-27 19:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dooood - 2014-11-10 14:15:54]:
Ślimaków to było skupisko kiedy pracowali tacy co teraz psy wieszają. Nieszczęśliwi co to im narzędzia i materiały blokowali i pewnie z tego powodu z kabin loco było widać tylko podeszwy butów tych "nieszczęśliwych" Ten zakład istnieje już lat x-dziesiąt i wpisy w stylu pobożnych życzeń kilku pożal się Boże "fachowców" tego nie zmienią.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-11-27 21:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
A KTO MA ZAŁOGĘ DOGLĄDAĆ ???? Jak dozoru jest jeden koleś co, albo zajmuje sie paczkami z rekawicami, gumowcami i ubraniami roboczymi, albo wykłóca sie z warsztatem o lokomotywy, albo siedzi nad raportami i szychtownicami, albo układa obłożenia, albo jakieś dekady oblicza, albo właśnie tankuje lokomotywy, albo jakies zestawienia tworzy, albo wisi na telefonach, albo segreguje odpady, albo go nie ma bo jakies zebranie zalicza czy inne szkolenie ????????????? A żeby się nie nudził to jeszcze mu planistkę zabrali :)))...KTO MA DOGLĄDAĆ ZAŁOGĘ ????????? Nie wspomnę o zacieśnianiu współpracy z kontrahentami lub jakąkolwiek ludzką komunikację z pracownikami. Jak taki kolo ma kreować wizerunek firmy tak ważny w DB ??? Gdzie tu mowa o jakości usług ??? Jak z nim pogadać, jak nie ma dla ciebie czasu ? Proponowałbym w ramach KAIZENu podłączać takim cewniki moczowe i kroplówki z odżywkami z glukozy żeby nie marnowali czasu na kibel i jedzenie... Może Pani dyrektor od projektu "ADMINISTRACJA" się tym zajmie ? Czysty zysk !!!!!! Żal patrzeć.
zdjecie uzytkownika
dooood - 2014-11-28 04:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
AAAAAAAAAHAHAHAHAHA,ale musisz mieć jazdę co?Ale chyba pracujesz za wolno musisz przyśpieszyć,bo niemców już nie ma, co skończyło się leżenie i kapowanie na kolegów,a to pech.Kazali wam na KW teraz pracować?AAAAA to musi być straszne,przerażające.Witamy w rzeczywstości super fachowcu panie profesorze kamyczku.AAAAHAHAHA ,mówisz że podeszwy wystawały to co robiłeś całą dniówkę skoro to wiesz,pewnie latałeś za nimi i donosiłeś kierownikowi,ale jego też już nie ma,no nie, znów masz pecha.Mówisz ten zakład,pomyliłeś się,to kiedyś był zakład,teraz niestety to tylko większy garaż,a szkoda.Powiem ci coś wprost,co rano budzisz się i wiesz że będziesz sobie nurkował w kanale,a nagrodę za dobrą służbę dostaniesz rękawice,ale jest super no nie?Tak będzie wyglądać twoje życie dopuki będziesz przechdził badania i dobrze kablował poprostu bajka.HAHAHAHA.A Ci co wystawiali zelówki poprostu byli cwańsi od ciebie,to był taki przystanek z ciekawości a teraz pracują sobie w cieple,bądż na siebie.A ty kolego spraw sobie nowe gumioki bo zima idzie i trzymaj się ciepło.HAHAHAHA.Jak kiedyś będę na pogorii 3 to sobie wezmę koc i flaszkę,pomacham ci z mojego pikniku,a ty będziesz tam dymał,bo masz monitoring.Cześć KUNTAKINTE.A zapomniał bym,skup ślimaków musi być będziesz miał pracę.HAHAHAHA
zdjecie uzytkownika
dooood - 2014-11-28 04:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dooood - 2014-11-28 04:31:03]:
to jest odpowiedz na kużnica wa od dooood .post wyżej
zdjecie uzytkownika
Alek M. dyżurny Jankowice - 2014-11-28 10:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kuznica wa - 2014-11-27 19:52:01]:
Nick jest prawdziwy żeby nie było złudzeń,bo Ty kolego z nickiem "jankowice"ewidentnie masz ze sobą jakiś problem.Wnioskując z tych Twoich wypowiedzi piszesz rzeczy niedorzeczne na dzień dzisiejszy o tym oddz.więc faktycznie albo Ci strasznie brakuje dawnych czasów albo drażnisz tylko atmosferę pomiędzy wszystkimi żeby tylko się kłócili.Takie informacje co tu podajesz nikt Ci takich nie udzieli,a policja żeby weszła na teren kopalni i cokolwiek sprawdzała to najpierw musi być zgłoszenie szefostwa o podejrzeniu jakiegokolwiek przestępstwa i dopiero może ktokolwiek przyjechać z zewnątrz plus Twój dozór inaczej policja nie może nic,ponieważ mamy takie extra prawo w Naszym kraju.Także jak się na czymś nie znasz nie zabieraj się za to,bo nie ma sensu,a wiadomości masz wyssane z palca BURAKU JEDEN CO ANI NIE POTRAFISZ SIĘ UJAWNIĆ,BO SAM NIE JESTEŚ PEWNIE CZYSTY TYLKO WYPISUJESZ BZDURY I PIERNICZYSZ ATMOSFERĘ W FIRMIE.Z resztą 99%ludzi co tu piszą to zwykłe tchórze i buraki co nie potrafią spojrzeć w twarz jeden drugiemu tylko za plecami najlepiej.Gali także nie masz się czym przejmować Cyt."Jeśli obrobili Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za plecami_To pomyśl jaki wzbudzasz strach,że nie powiedzieli Ci tego prosto w twarz..."
zdjecie uzytkownika
Präsident - Vibrationselement - 2014-11-28 18:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Damen, Herren und der Rest der Menge wirklich über Themen spezifische gegenseitige Spucken schreiben einander gegenseitig ist ein Barometer der Ihre Intelligenz.
zdjecie uzytkownika
Präsident. Vibrierender Hahn - 2014-11-28 18:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bitte Aussagen über das Ergebnis in "meine" Firma . Die Anzahl der Stunden / Stundenarbeit ist auch diskutiert werden. Bitte Ihre Beobachtungen.
zdjecie uzytkownika
... - 2014-11-29 00:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak nikt z niemiec by nie odpisał na te wszystkie posty ucz się dalej języków obcych poligloto za dychę
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DB Schenker
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DB Schenker ?
Zadaj pytanie
x