Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DB Schenker

Pracowałeś w firmie DB Schenker i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
inkwizytor - 2016-03-26 16:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bąk to dddooo. nie dokarmiac trolapsychopaty, który zmienił nick i myśli, że nikt go nie pozna. żałosny styl cię zdradza pajacu.
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2016-03-26 20:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponoc oo maja podwyżki,całe 130zł brutto......Chyba oszaleje ze szczęścia....
zdjecie uzytkownika
yamao - 2016-03-26 23:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś chce zdobyć troche doswidczenia to może spokojnie iśc do nich do pracy jako Stażysta w Pionie Logistyki Kontraktowej Zespół Tender Management.
zdjecie uzytkownika
olo - 2016-03-28 11:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Daniel - 2016-03-26 20:15:48]:
Mam nadzieje że za te ochłapy większość młodych kochanej firmie podziękuje.
zdjecie uzytkownika
posz.pracy - 2016-03-28 12:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yamao - 2016-03-26 23:01:45]:
nie siej propagandy, mam wykształcenie kolejowe wyższe i jakoś mnie przyjąć nie chcieli,ktoś tu na forum miał rację,że trzeba mieć zawód np.piekarz, no i znajomości
zdjecie uzytkownika
olo - 2016-03-28 17:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [posz.pracy - 2016-03-28 12:06:08]:
Nima tak łaps.Jak chcesz być za roz ważnym kierownikiem to trzeba mieć plecy jak szwarceneger.Zrob se na początek dyżyrnego,a potem pomalutku do góry.
zdjecie uzytkownika
BĄK - 2016-03-29 04:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak na poważnie,dziś się już nic nie składa z ćwiartek jak się śmiałem wcześniej,bo i po co, to nie lata 80te,wiesz co się robi? NIC,po prostu nic, pchasz sprzęta dalej i patrzysz się na takiego śmiejąc się w sobie.A tu co bym miał? Trochę węgla bym se przyniósł w reklamówce,weżcie sobie.
zdjecie uzytkownika
Stary - 2016-03-29 10:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Młodym maszynistom dali wyrównania,co niektórzy dostali nawet po 550zł do brutta a starym pracownikom mają dać po 130zł podwyżki....
zdjecie uzytkownika
kuba - 2016-03-29 10:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie takie podwyżki to nie za bardzo są uczciwe, ale fakt, że jednak są! No i teraz też studenci mogą się poduczyć troche, bo widze, że jest oferta jako Stażysta w Pionie Sprzedaży.
zdjecie uzytkownika
posz.pracy - 2016-03-29 10:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2016-03-28 17:52:47]:
mam dyżurnego ruchu,i co???,pracowałem jako nastawniczy także,a jednak nawet z wykształceniem wyższym kolejowym po kursach, nie chcą( widocznie brakuje mi tego piekarza),a tak poważnie nie mam znajomości aaaa tak Firma kolejowa
zdjecie uzytkownika
BĄK - 2016-03-29 14:40:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [posz.pracy - 2016-03-29 10:40:36]:
U nas było dwóch z wyższym kolejowym,równe chłopaki były,pracowali razem z nami ale gdzieś się zbyli,co tam gadać.Jak nie masz pola lub roli,albo czegoś nie hodujesz to nawet jakbyś ręce do łokci star to i tak nie masz szans.
zdjecie uzytkownika
trol - 2016-03-31 06:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [inkwizytor - 2016-03-26 16:53:10]:
inkwizytor=akwizytor,który poza jadem nie ma nic do zaoferowania
zdjecie uzytkownika
falko - 2016-03-31 10:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
naprawde taka kiepska jest atmosfera? bo ciężko oceniać firmę tylko po jednym pracowniku.. co do ofert to patrzyłem i mają oferty staży w dziale sprzedaży i to płatne.
zdjecie uzytkownika
Nie będzie lepiej - 2016-03-31 14:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [falko - 2016-03-31 10:46:17]:
A jaka może byc atmosfera jak jednym(maszynistom) dają duże minimalne brutta a innym stanowiskom nie dają nic.....
zdjecie uzytkownika
Nina - 2016-03-31 22:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BĄK - 2016-03-25 19:21:15]:
prawda,prawda....
zdjecie uzytkownika
BĄK - 2016-03-31 23:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [falko - 2016-03-31 10:46:17]:
nie spróbowałeś,to nie mów,nie sądż książki po okładce.
zdjecie uzytkownika
r - 2016-04-02 10:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i nawet ja spróbuję pomimo tego że jestem osobą młodą w branży, na szcześcioe są oferty stażów, prawo jazby kat B mam tylko angielski podszkolę i startuj e
zdjecie uzytkownika
BĄK - 2016-04-04 23:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [r - 2016-04-02 10:49:50]:
,,i nawet ja spróbuje,,..... nie jesteś gorszy od innych,spróbuj, od niemców można wiele nauczyć i tedy nie wyroluje cię już nikt.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-04-04 23:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, kilka dni temu pojawiła się oferta na stanowisko Asystenta Prezesa Zarządu, co prawda oczekiwania są wysokie, ale wydaje mi się, że samo stanowisko jest dość prestiżowe i niesie za sobą dobre warunki pracy.
zdjecie uzytkownika
abb - 2016-04-06 17:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
A jak stacja Jęzor z lokomotywownią jeszcze czy już zaorana.
zdjecie uzytkownika
Heniek - 2016-04-07 17:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BĄK - 2016-04-04 23:01:11]:
Od niemców można się czegoś nauczyć???
zdjecie uzytkownika
BĄK - 2016-04-08 10:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Heniek - 2016-04-07 17:34:08]:
No,techniki i organizacji,no bo skąd mieli by tak dobrze u siebie? Musieli jakoś do tego dojść.Zauważyłeś że jak oni coś robią u siebie to robią to dobrze,trzeba robić tak samo tyle że u siebie.
zdjecie uzytkownika
jast - 2016-04-09 11:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idz na kierownika to zmienisz pare rzeczy i bedzie dobrze no chyba, ze tez bedziesz przytakiwal i szostke czy piatke zgarnial
zdjecie uzytkownika
BĄK - 2016-04-09 17:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jast - 2016-04-09 11:59:21]:
ja się do tego nie nadaje nie umiał bym kogoś wcisnąć w trawnik,to mnie przerasta umysłowo i z wykształcenia,ja widzę czarno biało czyli jest dobrze albo żle.
zdjecie uzytkownika
BĄK - 2016-04-10 14:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BĄK - 2016-04-09 17:11:13]:
dodam jeszcze że nie można nakręcać komuś uszu tylko po to żeby je nakręcać,a samemu nic nie robić,ale się wykazywać,tak jak powiedziałem to mnie przerasta.Dla tego lepiej wcisnąć jakiegoś sprzęta,chłopak przynajmniej się poczuje,a pózniej sorry przyroda.Ale wiesz co wcale jest mi ich nie szkoda,a oni łyk,łyk,łyk i mogą się lansować.Bryka ze śmietnika,ale nowa.
zdjecie uzytkownika
prawda - 2016-04-10 21:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie ten BĄK to dawny dddooo czyli forumowy trefniś, błazen i pajac. nie piszcie z kretynem bo dajecie tym samym sprowadzic sie do jego rangi
zdjecie uzytkownika
prawda - 2016-04-10 21:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie ten BĄK to dawny dddooo czyli forumowy trefniś, błazen i pajac. nie piszcie z kretynem bo dajecie tym samym sprowadzic sie do jego rangi
zdjecie uzytkownika
BĄK - 2016-04-11 17:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BĄK - 2016-04-10 14:04:06]:
to jest wasza mentalność,sorry,ale nic na to nie poradzę,bo wolę na takim dobrze zarobić w 5 minut,a póżniej się z was śmiać tak jak wy kiedyś z nas,to jest wasz autoportret,widzisz jaki jesteś mały jeden z drugim i tak ci to zamkną, nikt nie odpisuje?Brakło buraczanych kozaków,co nie jeżdzi? To se popchaj geniuszu,...kozę,hahaha,jestem tylko zwykłym pracownikiem winnicy,a więc przekażmy sobie palec pokoju,dowidzenia,doniezobaczenia.HAHAHAH.
zdjecie uzytkownika
jast - 2016-04-11 18:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co ci wyksztalcenie do siedzenia w biurze, chyba komputer potrafisz wlaczyc, aaaa piateczka na konto leci
zdjecie uzytkownika
BRRRRRR - 2016-04-12 08:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZGADZAM SIĘ Z TYM ŻE OSOBY BEZ WYKSZTAŁCENIA ZARABIAJĄ OKOŁO 5 TYS. A Z WYKSZTAŁCENIEM SZUKAJĄ PRACY. A TAM SIEDZĄ OD WIELU LAT NA STOŁKACH I NIESTETY NAWET NIE MA EGZAMINÓW SPRAWDZAJĄCYCH WIEDZĘ -CZY KTOŚ SIĘ ROZWIJA CZY STOI W MIEJSCU. MASAKRA
zdjecie uzytkownika
wera - 2016-04-12 11:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a szkolenia za pieniądze czyje sie takze odbywają i forme mają imper do zgonu, tez by sie ktos tym zainteresował opinia idzie w swiat
zdjecie uzytkownika
BĄK - 2016-04-12 17:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BĄK - 2016-04-11 17:08:32]:
unoszę kciuk w górę i mówię jest OK,choć wiem że nie jest, palec to palec nie mówiłem jaki,teraz już nie mam moralniaka,mogę odejść.
zdjecie uzytkownika
jast - 2016-04-13 22:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie znam nikogo na stolku przynajmniej u nas, zeby sie rozwijal, jak usiadl tak siedzi i nikt go nie ruszy
zdjecie uzytkownika
MNIAM - 2016-04-14 16:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jast - 2016-04-13 22:55:43]:
Wiesz co to jest autyzm? Właśnie to co powiedziałeś.Pamiętam jak jakiś czas temu,jeszcze na KW przyszli inni z likwidowanego zakładu,(zakład niedaleko sosnowca),jejku, co oni to nie są.Kumpel ich przeszkalał na kanale, powiem wprost banda nieokrzesanych młotków,z napisem,, TAKIE CHŁOPY,,wszystko im się należy.Należy im się autyzm,nieróbstwo,kiełbasa i ziemniory po kieszeniach i brud plus wodogłowie z takim samym zachowaniem.Nie dziwcie się teraz że ich zamknęli i mieli rację.Za takich właśnie cierpią inne niewinne osoby.A jak się któremu to nie podoba co powiedziałem to niech spada do Jaworzna ćwiczyć autyzm i robić babki z piasku w byłej kopalni.I polecam takim film ,,co gryzie Gilberta Grapea ,, Arni jest tam the best.
zdjecie uzytkownika
zof - 2016-04-15 02:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A podwyzki beda????
zdjecie uzytkownika
mniam - 2016-04-15 14:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MNIAM - 2016-04-14 16:22:42]:
Tylko do drugiego na gotowiznę,najpierw jeden zakład,póżniej drugi,a inni do widzenia.I się żyje z bananem na twarzy,fajnie jest, co nie? Szarańcza.
zdjecie uzytkownika
Realista - 2016-04-17 21:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zof - 2016-04-15 02:47:27]:
Prądu i gazu....
zdjecie uzytkownika
jast - 2016-04-18 08:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Beda,albo juz byly???
zdjecie uzytkownika
pp - 2016-04-18 20:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jast - 2016-04-18 08:15:29]:
W grudniu
zdjecie uzytkownika
szef - 2016-04-19 10:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz być skuteczny i działać tanio. Takie czasy. Drogie eksperymenty to w NASA.
zdjecie uzytkownika
jorg - 2016-04-19 13:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szef - 2016-04-19 10:41:15]:
Najlepiej prawie darmo w db schenker.
zdjecie uzytkownika
jast - 2016-04-22 09:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W maju bedzie
zdjecie uzytkownika
jast - 2016-04-22 09:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W maju bedzie
zdjecie uzytkownika
jorg - 2016-04-23 10:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W maju bedzie jak w raju.
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2016-04-24 08:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jorg - 2016-04-23 10:29:48]:
hahaha to mnie rozśmieszyłeś hahah.jak zwykle najwięcej dostana pupile kierowników...
zdjecie uzytkownika
zof - 2016-04-24 11:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tadek - 2016-04-24 08:11:18]:
to już wiadomo kto dostanie dziękuję przynajmniej u nas na oddziele
zdjecie uzytkownika
j23 - 2016-04-25 11:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dej boże że kierownik to podzieli sprawiedliwie.To jest staż pracy,zangażowanie,kiedy ostatni raz dostało się podwyżke.
zdjecie uzytkownika
Gienek - 2016-04-25 20:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [j23 - 2016-04-25 11:09:42]:
Chyba sam nie wierzysz w to co piszesz....W tej firmie nie biora pod uwage stażu pracy-Młody maszynista ma takie samo brutto co stary pracujący w tej firmie 20 lat więcej niż młody....
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wszystkie rekrutacje ustawione pod "swojaków". Niemcy wymagają rekrutacji, więc są robione, wygrywa ten kto ma wygrać. Wiedza, doświadczenie- bez znaczenia. Albo się jest "przyjacielem królika" albo się nie jest. I tyle...
Pytania: Pytania rodem z "podręcznika młodego hr- owca". Ale po co się wysilać skoro i tak wszystko wiadomo...
zdjecie uzytkownika
j23 - 2016-04-26 11:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jak zawsze, dupolizy górą.
zdjecie uzytkownika
bob - 2016-04-28 19:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [j23 - 2016-04-26 11:49:59]:
Nie przejmuj się takimi,wcześniej czy póżniej i tak pójdą na ślimaki.Ale pamiętaj że zawsze możesz takiemu powiedzieć tak; Prawda jest o tobie taka,jesteś kabel zjedz ślimaka.Otwarcie sezonu łowieckiego,czyli darz bór.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie DB Schenker !


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DB Schenker
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert