brak logo

DB Schenker

Zabrze

Opinie o DB Schenker

do 2016-08-08 00:26:10
Kolego, specjalista do spraw zwolnień,tak powinien się przedstawić. Zawsze jest na czasie,zwłaszcza w tych czasach.Ale niech to powie normalnie,tak.Słuchajcie no, jesteście numerkami na mojej liście i macie problem,a ja kasę .Szkoda ci go ,bo mnie nie,taki lekką ręką wysyła ludzi do domu żeby się wykazać.Co myślisz że byłby tam dla zabawy.
romek 2016-08-08 08:31:07
Chyba nie szukają nikogo @kamrol, bo zobacz, że rotacji wśród pracowników nie ma, a to oznacza, że nie pokazało się nic. Może jest jednak szansa na jakieś oferty pracy? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
zof 2016-08-08 11:15:21

Praca w DB jest super przykładowo Zofiówka posterunki - jedna skała na zmianę, więc się człowiek nie napracuje . Ja poleciłbym tą Firmę każdemu, jeśli chodzi o atmosferę to już gorzej wiadomo ......tym co się nudzi........., ale za taką kasę POLECAM
yuvbn 2016-08-08 11:18:59
A ludzie tak narzekają @zof, że to źle tamto ale nikt nie wspomina o takich lajtowych zmianach
zof 2016-08-08 11:28:33
narzekają, itd.. bo im się nudzi jak pisałem wcześniej POLECAM Bocznice Jastrzębskie sprawdź u źródeł nie znam nikogo kto by na zarobki narzekał hmmm
444 2016-08-08 12:34:00
oj tam zawsze znajdzie sie ktos komu sie cos nie spodoba prawda? nigdy nie ebdzie tak ze sie przeciez wszystkim godzi a powiedz jakie sa tutaj mniej wiecej zarobki
zof 2016-08-08 13:20:30
bardzo dobrze jak dla mnie, jedna skała i 3.300 to chyba super, ale mają więcej oooo dużo więcej nadgodziny , soboty itd.....najlepiej pytaj u źródeł nie na forum, bo znajdą się tu i tacy co nażekają nie wiem na co?????
DB to super Firma
romek 2016-08-08 13:41:42
Kiedyś to mieli oferty na specjalistów ds. kadr, ale ostatnio nic się nie pokazało.
do 2016-08-08 14:52:44
Przyjacielu odpowiedż wprost;Widziałeś jak goście są szkoleni,spalają się w robocie a póżniej wyskakują na święta i podobne,nie tylko u was,widziałeś,bo ja k.... tak.Są wybory wśród swoich,powiedziane ofen .Jeśli to przetrwasz to jesteś dobry,ja umie pływać ale inni nie bardzo .I jeszcze ktoś musi taki kawał wymyślić i póżniej to klepnąć.To jest taki zwykły niedowartościowany maminsynkowaty perwer,picuś cycuś wystawiający całej reszcie opinię, po prostu w domu nie idzie,wyładuję się w pracy.Tyle mam do powiedzenia,do widzenia.
1
do 2016-08-08 15:08:17
Jeszcze ostatnie masz taką stawę na łapę,to się nie chwal,wszędzie są uprzejmi.
romek 2016-08-08 15:15:00
Ja to się zastnawiam czy jest szansa na jakieś premie do zarobków, wiadomo coś o tym? Dzięki za odpowiedź
zof 2016-08-08 18:42:24
Wiem, ze sa uprzejmi donosiciele, ale ja pisze prawde ,ze w DB jest super praca u nas tez jest Pani grilll ale to wszyscy wiedza
1
bat 2016-08-08 20:27:08
donosiciele... ty się weź nie przejmuj takimi ludźmi, z nimi nie wygrasz, masz super pracodawce to postaraj się po prostu na pracy skupić moim zdaniem
1
do 2016-08-09 03:08:51
Pamiętaj z donosicielem najlepiej rozmawiać o pogodzie,pierdołach i takie tam bla,bla,żeby nie miał się do czego przyczepić i żeby zachodził w głowę o co mu chodzi,nic konkretnego bo szczeli z ucha,a jak się do takiego nie odezwać to wymyśli jakąś swoją wersję czegoś nie z tej ziemi i mu uwierzą dla świętego spokoju,żeby się wykazać.
1
bor 2016-08-09 03:59:05
"Wypisz wymaluj" Pani grilll z Zofiowki strach sie bac Czy to Ta???
krus 2016-08-09 09:31:49
A jesteście w stu procentach pewni, że tu ktokolwiek donosi? Czasami mam wrażenie, że ludzie snują za dużo teorii spiskowych, a prawda leży zupełnie gdzieś indziej...
bor 2016-08-09 13:17:59
Czytaj ze zrozumieniem TU nikt nie donosi, pisza o Pani grill, ktora informuje wl.reszta jest w porzadku, a "grill" to impreza na ktora sie przychodzi .... a kto tam byl????wiemy wszyscy stad przydomek Pani grilll
Nie ma sie czym przejmowac, zawsze tez mozesz zaprosic na impreze kie.... nikt nikomu mie zabrania Koniec w tym temacie sa powazniejsze rzeczy
1
Wik 2016-08-09 14:07:12
No mi się wydaje, że to chyba normalna sprawa jest
do 2016-08-09 16:40:07
A fajna ona jest,może coś można zaradzić.Jest wiele sposobów.
do 2016-08-09 16:41:08
A fajna ona jest,może coś można zaradzić.Jest wiele sposobów.
Janke 2016-08-09 16:42:11
Słuchajcie nie wiem czy kogoś obchodzi kto na kogo donosi, jeśli już piszecie to chyba lepszy będzie temat zarobków, umów czy chociażby benefitów bo chyba do tego jest forum
do 2016-08-09 19:19:10
Uderz e stół ,a nożyce się odezwią.
bor 2016-08-09 20:08:56
Np.????
bea 2016-08-09 20:18:27
Zarobki sa ok, o jakie stanowisko Ci chodzi??????
Aron 2016-08-09 20:19:21
No powiem że ja pracę polecam, co chyba dziwne nie jest
do 2016-08-10 00:20:11
Coś mi się zdaje,(to moje prywatne domysły niczym nie poparte i na pewno się mylę) ale śmię przypuszczać tak sam w sobie że chyba stawki opierają się o grila,czyżby sami swoi ? To nie dla mnie,ja stronie od spędów a z kablowania zawsze miałem niedostateczny.Cenie sobie spokój.
e40 2016-08-10 09:37:23
a orientuje się ktoś jak teraz jest u was z rekrutacjami na jakieś stanowiska biurowo- administracyjne? przede wszystkim chciałabym wiedzieć czy jako osoba świeżo po studiach mam szansę u was na taką pracę
zof 2016-08-10 13:14:22
Zapewne w wiekszosci ma ocene niedostateczna, ale dlaczego jeszcze istnieja takie osoby jak Pani grilll z zofiowki dlaczego nikt tym nic nie robi???????
Tomek 2016-08-10 13:16:59
Oni chyba w ogóle nie mają aktualnych ofert pracy, szukałem u nich na stronie i na goworku też ale nic nie ma
do 2016-08-10 13:46:00
Dlaczego istnieją? Bo ludzie są wygodni i praktyczni,wykazują się, plus kwestia charakteru. Dlatego pewnie jest tym, tak jak ją nazywacie.Moim zdaniem przepływ informacji,każda okazja jest dobra by polepszyć sobie byt.Pozostaje być sprytniejszym.
1
falko 2016-08-10 14:24:24
Program Stażowy w Spedycji Lotniczej w obszarze Obsługi Operacyjnej Klienta jest u nich teraz potrzebny no i zastanawiam się czy wato aplikować.
koo 2016-08-10 17:23:39
Chyba ktoś tu pomylił pojazdy,cóż zdarza się,fachowiec.
Miszka 2016-08-10 19:27:10
Ja to się zastanawiam co tak naprawdę poeta miał na myśli, aczkolwiek te Wasze opinie o przedstawicielach handlowych są super i jeśli byłaby możliwa, mógłbym pracować tutaj dlatego dajcie proszę znać.
DB Cargo 2016-08-10 22:17:22
to nie forum DB Cargo łosie
zof 2016-08-10 22:44:58
Pozostane przy zasadzie kto dolki kopie sam w nie wpada predzej czy pozniej I koniec w tym temacie
A praca tutaj jest ok
do 2016-08-11 02:27:11
Znakomite podejście do sprawy i pamiętaj nic na pokaz,tylko fakty.
Miko 2016-08-11 08:15:40
Słuchajcie jeśli chodzi o przedstawicieli czy oni teraz kogoś szukają? Bo chyba ogłoszeń żadnych u nich nie ma
bea 2016-08-16 12:00:35
Nie wiem czy takie znakomite?????no chyba ze ona rzadzi na tej bocznicy
1
krzysiek 2016-08-16 12:18:07
Akurat na Zabrze właśnie nic ostatnio się jakoś nie pojawia @Miko ktoś wie czy świadczy to o to, że w końcu jakoś wszystko się ustabilizowało i ludzie nie narzekają na warunki pracy? Jeśli ktoś ma jakieś informacje na ten temat podzielcie się, inni nadal szukają pracy
pektozol,muchozol i sanitozol 2016-08-17 15:58:34
Przyjacielu,ty musisz być elastyczny,jak nie to z góry spisujesz się na przegraną,pomyśl,jakiś wspólny np.prezent typu;buty crocsy na szpileczce z nogi od taboretki(w domu sami przytniecie), piękny bukiet kwiatów polnych(jakże proste i szczere)do wyboru i koloru,a na końcu ekstrawagancki surwiwalowy grill z pralki frani z wyżymaczką do zmiękczania potraw z nawiewem przez wąż,druga młodość frani.Myślę że powinno poskutkować.
pektozol,muchozol i sanitozol 2016-08-17 16:05:48
A jeszcze,wirnik od frani można zaadoptować do napędu kury na rożnie w pionie (kura jak baletnica,spektakl, taka sztuka nowoczesna).
gomez 2016-08-17 16:25:49
a taki Mistrz w oddziale napraw lekkiego utrzymania lokomotyw to mam nadzieję że u was od razu dostaje umowę o pracę bo się zastnawiam nad wysłaniem cv
Copson 2016-08-19 18:34:05
Witam czy ktos pracuje jako kurier w db shenker baza w pyskowicach, moze ktos sie wypowiedziec na temat pracy, zarobkach, atmosferze, rozwazam podjecie pracy u jednego z podwykonawców i chcialbym sie dowiedziec co i jak z gory dziekuje za odpowiedzi
popka 2016-08-19 21:31:46
@ Copson słyszałam że atmosfera jehst w miare okej, ale pamietaj, że zdania zawsze będą podzielone.
do 2016-08-20 15:21:27
wychodząc z siebie nie trzaskaj dżwiami.
sowa 2016-08-20 15:28:38
czy wie ktoś gdzie najlepej szukać ogłoszeń o prace u nich
bea 2016-08-24 05:01:31
Wyslij CV , na jastrzebskie bocznice sie przyjmij na wyksztalcenie nie patrza super atmosfera, oprocz p.grilll
falko 2016-08-24 08:50:26
CHyba i tak nie było ostatnio żadnej oferty pracy, a szkoda.
do 2016-08-25 14:47:36
słuchaj sowa,każdą pannę da się urobić,cierpliwość popłaca,wcześniej czy póżniej pęknie.
hgj 2016-08-25 14:59:52
@ do - o czym ty w ogóle mówisz? Czy zatsnowiłe sie chociaż przez chwile dnad swoimi słowami? Czasem warto pomyśleć zanim się coś napisze na forum ...
Zostaw swoją opinię o DB Schenker - Zabrze
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DB Schenker