Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DB Schenker

Pracowałeś w firmie DB Schenker i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
abc - 2014-11-10 13:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Kuźnica Warzyńska jeszcze istnieje czy już zaorana i sprzedana.
zdjecie uzytkownika
dddddddddddfffffffffffffffff - 2014-11-10 14:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qwerty - 2014-11-10 00:05:27]:
masz rację,może pomerdać,ale tym z przodu.
zdjecie uzytkownika
dooood - 2014-11-10 14:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc - 2014-11-10 13:00:38]:
coś słyszałem,ale nie wiem czy to prawda podobno całodobowy skup ślimaków,zaś inni mówią że chodowla pasztetów ale ja bym im nie wierzył.
zdjecie uzytkownika
dyżurny infra - 2014-11-10 15:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałem o zwolnieniach w małych grupach szopa wagonowcy ..prawda to słyszal ktoś o tym..
zdjecie uzytkownika
jejek - 2014-11-10 20:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co ja wiem ,a mam rodzine w zabrzu to kierownik z jankowic przejmuje elektownie, a tamten na chwałowice . Do tego dodam , że szykują sie na elektrowni cięcia w personelu tj. robotniczych, bedzie ich na zmianie po 3 plus 2 maszynistów, ale to od nowego roku. Do tego jak każdy się spodziewał dodatek idzie w pizdziec a dojdzie obowiązkow po kursach plus pare złotych za nowe kwalifikacje 2900 brutto.
zdjecie uzytkownika
abcd - 2014-11-10 23:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dyżurny infra - 2014-11-10 15:49:29]:
A dokładniej gdzie tak znowu zwalniają,można coś bliżej.
zdjecie uzytkownika
bcd - 2014-11-12 01:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tu masz kolego rację,za mały ,ale myślę że stary prelowski kwadratowy dolnospłuk będzie w sam raz.Wystarczy go zmodyfikować paskami ze starego tekturowego tornistra,dołożyć odblaski i jest gitara.Tam to dopiero można naładować.
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwy - 2014-11-13 17:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
GALI a po ile u ciebie teraz ropa? bo mówią że masz drożej niż na Crabie:) ogarnij się szejku malowany.
zdjecie uzytkownika
u74 - 2014-11-15 23:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sprawiedliwy,powtarzasz się ,zmień płyte.
zdjecie uzytkownika
haha hihi - 2014-11-16 12:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrwiam wszystkich jeśli chodzi owarunki to się poprawiły teraz są ubrania, rękawice, latarki, radia, gwizdki, WOSy dla maszynistów, KIB, KIP pare lat temu niebyło rękawic a co dopiero reszta, jedyny problem to KASA jest za mało względem innych firm (konkurencji), i prosze nie piszcie kto co robi bo forum czytają wszyscy. Po takich komentarzach czekajcie na kontrole !!!!
zdjecie uzytkownika
u74 - 2014-11-16 15:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dużo tych pierdół piszą ,,ludzie'' z kierownictwa.
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-11-16 15:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No niestety jest to takie wołanie podświadome o pomoc...
Wiadomo kierownicy znają pracowników, czasem wcześniej pracowali i sami w tym uczestniczyli, więc próbują nie ruszać g....
Tu mogą się wyżalić poprzez rynsztokowy styl licząc, że może "góra" zainterweniuje, bo sami nie dają z tym rady :(
zdjecie uzytkownika
haha hihi - 2014-11-16 22:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem ustawiaczem i różne żeczy dzieją się na oddziale ale nikt nie dowie się jaki to oddział,
A po waszych wypowiedziach można tylko śmiać się i płakać.
zdjecie uzytkownika
dfg - 2014-11-17 22:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [haha hihi - 2014-11-16 12:58:48]:
Ach,jak ja Ci zazdroszczę dostałeś rękawice,bateryjkę i pewnie taki fajny gwizdek zapewne z groszkiem.Jak ja Ci zazdroszczę.Zapewnę Mikołaj już blisko.Jak ja bym dostał takie gadżety to też bym nie mówił skąd jestem.A kasą się nie przejmuj,co tam kasa,za to Mikołaj fundnie Ci extra gumiaki i czarną pastę do nich.
zdjecie uzytkownika
Elektrowóz - 2014-11-18 08:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam, czy mógłby ktoś chociaż pozdrowić maszynistow elektrycznych. Bo same przychlibianie się oraz głupie usmieszki ze strony dizla to trochę mało!
-przepracowany jeleń.
zdjecie uzytkownika
dfg - 2014-11-18 16:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Elektrowóz - 2014-11-18 08:38:06]:
Pozdrowionko dla Szanownego Pana,nie ma sprawy.Ave wspaniały elektronku,pędzący na wstecznym pozdrawiają Cię.Hip,hip hura.
zdjecie uzytkownika
luk - 2014-11-18 16:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sprawdzie co dzieje się na Jezorze odchocący kierownik gnoji pracowników którzy mu impres nie urządzali z warsztatu.
zdjecie uzytkownika
oloi - 2014-11-19 09:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [luk - 2014-11-18 16:38:37]:
znam to z doświadczenia,jest na to jedna tylko rada .Trzeba zrobić wyprawkę wino typu dżez i np.pasztetowa,byle dużo tak od serca.Spakować to do tornistra i można pomknąć na łąkę do zająca na imrezę.Można też zawinąć to w ogromny papier i zrobić róg obfitości z którego można czerpać do woli.
zdjecie uzytkownika
oloi - 2014-11-19 17:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oloi - 2014-11-19 09:38:32]:
zapomniałem wam również dodać że ów pasztetową można nabić do tuby po silikonie i wsadzić w maszynkę do wyciskania,wtedy będzie można sobie dozować dowolną ilość tego specjału bez obawy o zabrudzenie.
zdjecie uzytkownika
oloi - 2014-11-20 15:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [oloi - 2014-11-19 17:37:03]:
a jak już wszystko zostanie zjedzone,a chce się imprezować dalej to trzeba na tubach,papierach i starym tornistrze upiec sobie zająca tego z imprezy.
zdjecie uzytkownika
morwa - 2014-11-20 20:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co mozna zauwazyc wiele sie mowi, nie wiele sie robi. Jezeli jakis aspekt funkcjonowania firmy komus nie odpowiada to dlaczego jeszcze jej nie zmienil? Lepiej narzekac cale zycie.. poza tym w sile pracownikow zawsze mozna podjac proby dyskutowania na temat podwyzek, pllepszenia warunkow... mysle, ze sa oni otwarci na dialog.
zdjecie uzytkownika
JezorRobolik - 2014-11-20 21:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
... Zobaczyłem..... iż padł ostatni bastion na Jęzorze "Królicza Nora" ...... . Pozdrowienia dla tych co broną podestu z szafkami, Jesteśmy z wami ......
zdjecie uzytkownika
qwa - 2014-11-21 09:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [JezorRobolik - 2014-11-20 21:00:51]:
Dialog jaki dialog te tumany są niereformowalni, jedyne lekarstwo to wywieźć całe to DB na furze gnoju z POLSKI jak Jagnę w "Chłopach".
zdjecie uzytkownika
u74 - 2014-11-23 11:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie liczy sie tylko kajzen ,człowiek nie.
zdjecie uzytkownika
u74 - 2014-11-23 11:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie liczy sie tylko kajzen ,człowiek nie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DB Schenker
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x