Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DB Schenker

Pracowałeś w firmie DB Schenker i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
j-23 - 2014-10-18 18:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sprawiedliwy,to co robisz nie jest śmieszne.Jest tragiczne.Żenada.
zdjecie uzytkownika
888888 - 2014-10-20 06:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kolorowy - 2014-10-17 10:33:36]:
założę się że jesteś jakimś znajomaskiem,albo musiało cię to bardzo ruszyć albo masz coś na sumieniu.Pewnie jesteś sflustrowany bo ktoś coś wie.Jeśli tak to może się to skończyć faktycznie supermarketem super prawdziwy facecie.
zdjecie uzytkownika
Stanik - 2014-10-20 15:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym pracować na jankowicach jako maszynista, słyszałem, że można dorobić na różne sposoby. Aktualnie jeżdżę volvo 2,8 l. na disel więc mam nadzieję , że damy rade. Koledzy prośba o rade jak dobrze filtrować bo mi zapycha ciągle do mechanika muszę jeździć? Wiem , że coraz gorzej z wypłatami a zima bliżej a i wonglem nie pogardza czy złomikiem , prosze o kontakt pozdrawiam Stanik ze sortownii.
zdjecie uzytkownika
ustawiacz - 2014-10-20 16:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wy tylko potrafcie narzekać jak się żyło nad stan to teraz pasa zaciskać się nie bójcie. Część z nas odeszła na elektrownei rbk i teraz mamy po 4. 5000 brutto a wy bidujcie na zaladunkach czy przetoku. A jak był czas decydować to każdy się śmial z was , że i tak elektrownia będzie szenkerowska itd . A teraz to my smiejemy się z waszych błedów i 2600 brutto ustawiacza po 16 latach pracy . Więc nie narzekajcie bo to smieszne a trzebabylo jak facet podjąć męską decyzję a nie tankować auto .
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-10-20 16:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stanik , Ja robie jako ustawiacz moj brat i ojciec ale zarabiam na tyle , że nie muszę dorabiać, mam kilka aut w rodzinie i jakoś daje rade, osobiście nie cierpię złodziei ropy bo przez tych to mało zarabiamy . Robie już 8 lat i leci jakoś a w schenkerze to jest dobrze tylko trzeba się dostosować. Najwięksi cwaniacy juz wylecieli ale na paru jeszcze się kręci bat , także jak przyjdziesz to bedzie już łatwiej . WSZYSTKICH ZŁODZIEI DO WIEZIENIA !!!!
zdjecie uzytkownika
kaptin - 2014-10-20 20:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oj Swiety Sebastianie piszesz ze zlodzieje do wiezienia ??? A sam popierdalasz z plecakami wiec do wiezienia Sw.sebastianie idziesz
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-10-20 20:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Plecak to co innego jak kaflok sie ma to cza palić a co innego sprzedawać baryłki ropy jak pan dyżurny wegel na 1 sprzedawał z bandą złodziejaszkow. Juz nie wspomne o łapciuchu , szewce dratewce wiec o jydynb plecak sie nie dosrawaj.
zdjecie uzytkownika
ustawiacz - 2014-10-20 20:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A my kraść nie musimy jak pisałem tylko biedaki jak wy musicie na lewo całe życie. Kłucicie się jak banda baranów a niestety my teraz też jestesmy szenkerowce tylko , że nas stać na wszystko.
zdjecie uzytkownika
sprawiedliwy - 2014-10-20 22:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gali złodzieju jak Ty dziecku w oczy spoglądasz? Czego ty go uczysz? jakim autorytetem może być tatu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> wstyd będzie przed rodziną jak wylecisz ale na basenie za biletera się załapiesz...byle do lata:)
zdjecie uzytkownika
kaptin - 2014-10-21 03:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sebus jak ja lubie z toba robic [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o zlodziejach a sam popdpierdalasz co sie o kryzysie gadasz a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tego robisz slyszalem ze duzo osob lubi z toba robic bo masz wzrostu 130 i niemusisz klekac na kolana jak ci pale podaja
zdjecie uzytkownika
j23 - 2014-10-21 10:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żenada.
zdjecie uzytkownika
ZARZĄD_DBSchenker - 2014-10-21 10:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie pracownicy dziękujemy Wam za prawdę,włosy nam dęba stają od jutra kolejne przykręcenie śruby :)premie i podwyżki już sobie wzięliście :)
Zarząd DBSchenker:)
zdjecie uzytkownika
j23 - 2014-10-21 11:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już niedługo zarząd sam będzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na torach.
zdjecie uzytkownika
Jankowice - 2014-10-21 12:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kupie rope albo węgiel , po 4 za albo 5 ktoś coś wie jak na jankowicach kupić? Ja słyszałem , że wystarczy podejść pod samochod maszynioka i poprosić i bańke . Moge ewentulnie pod garazem lub piwnica poczekac. Znane marki handlarzy to golf, fiesta, skoda felicja , audi. pozdrowienia dla Seby od zyczliwego za to że ma dlugi język , czekam aż złapią cię na gorącym.
zdjecie uzytkownika
888 - 2014-10-21 13:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziadowskie forum dla frustratów.
zdjecie uzytkownika
frajerzy Sawickiego? - 2014-10-21 14:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeden dla jaj podszyje sie pod "stanika" (bezdomny) co komputer telefon widział w telewizji a potym prowadzi rozmowę z drugim co się podszył A frajerzy to łykają i odpisują widać przynajmiej na jakiej zmianie to wypisywane było i idzie sie domyślić jakie kolesiostwo to pisze
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-10-21 16:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tu chodzi tylko o sprawiedliwość bo wy doicie loki na handel a nie do baku. Trzeb ROZRÓŻNIĆ plecak od bańki . Wy z placu zawsze doiliście do baniek na sprzedaż i można nazwiskami wymieniać od dyżurnych po ustawiaczy i określić zmiany kto i gdzie. Ja plecakiem nikomu nie robie krzywdy a reszta doi i przez to mało zarabiamy.
zdjecie uzytkownika
RaDziK - 2014-10-21 17:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do sprawiedliwy i kaptin: skoro wiecie kto bierze i kiedy to czemu nic z tym nie robicie?Boicie się że przy okazji i "Wam" się skończy źródełko?Jeśli z nim pracujecie i coś "Wam" nie pasuje to powiedzcie mu to w twarz "Kozaczki za dychę" a nie kryjecie się jak dzieci.Żenada!!!
zdjecie uzytkownika
jejek - 2014-10-21 17:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że niedługo wszyscy się pozabijacie na jankowicach tak dalej być nie może, górniką pozabierali wągiel a część chopów przypisuje sobie deputat na centralne a i jeszcze gorzej bo na tankszteli to od nowośći fury nie tankowali przez 20 lot a yno disle w głowie. Na usprawiedliwienie dodom , że przikła idzie z gory pieruńskie kokoczynioki i pekińczyki. Pozdrawiam i oby wom glajzy zawsze prosto lezły :)
zdjecie uzytkownika
jejek - 2014-10-21 17:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Radzik każdy wie kto i ile biere na jankowicach to już przesada bo po chałpach łupy trzymają a wiela już ich pozawierali i pozwalniali a dalej biorą to co blyszczy no banie.
zdjecie uzytkownika
cichy - 2014-10-21 18:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [seba - 2014-10-21 16:01:03]:
seba tu nie ma co rozróżniać - plecak czy bańka , jedno i drugie to złodziejstwo tak samo jak ropa na handel i ropa do baku . Twoje sumienie i moralność jak i cały TY jest prymitywna . Ciekawe jak nazwiesz tego , który Ci ukradnie auto żeby sobie pojeździć a jak tego który rozbierze na części ? Moim zdaniem krótko - skurwiałym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Tak samo jest w TWOIM przypadku .
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-10-21 19:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cichy - 2014-10-21 18:23:22]:
Cichy zrób se laske i daj mi spokoj , pewnie łoisz razem z innymi a na mnie sie wyżywasz , już niejeden poszedl na zwolnienie i pewnie niejeden pojdzie. Firma była kiedyś rodzinna każdy ufał drugiemu i kazdy dzielił sie po równo a teraz 5to jeden drugiego podpieprza tyle mam do powiedzenia. Jak radwany kroili na 1 z pięknym panem i resztą watahy to nikt nic nie mowił. Na strozowaniu tez zawsze na minusie zaostawiacie az w koncu bedzie przypał. Niedziele to dla was obfite dni i noce ale to sie pewnie ukróci . Tylko czekać az infra porobi kontrole a ciecie z kopalni zaostrza wzrok i apetyt na premie.
zdjecie uzytkownika
Strażnik_Texasu - 2014-10-21 19:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chopy jeszcze,jeszcze czytam te wasze gówniane przekręty już prokurator zbiera na was dowody :)będę się przyglądał jak pukają do waszych drzwi o 6 rano :)chyba święta tego roku będą smutne :)w końcu zrobią z wami porządek.
zdjecie uzytkownika
anioł stróż - 2014-10-21 20:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwierz mi strażniku texasu,że całe "kierownictwo"w cudzysłowiu oczywiście,bo to żadne kierownictwo tylko banda nieudaczników na Jankowicach o wszystkim wiedzą i pozwalają na to,ponieważ to sami kolesie z kolesiami z przetoku.Twierdzenie p.Artura P.jest takie,bo tak to idzie zrozumieć ja im nadgodzinki i soboty do wypłacenia,bo są mi potrzebni żeby góra go nie napierdzielała,a on im jako premie na wszystko pozwala oczywiście wybranym"swoim"kolesią każdy wie o kogo chodz zmiana pani Z.+pan kolega ich największy donosiciel z całego oddziału nk-13 pan M.B.z Kłokocina jak już nie jest w skale to od razu bierze L-4 bo nie dorobi to jest faktycznie żenada i faktycznie mam nadzieję,że w końcu ktoś z tym burdelem zrobi porządek na Jankowicach
zdjecie uzytkownika
colboy - 2014-10-21 22:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oby policja się zainteresowała bo to wygląda na niezły rozgardiasz, a ile to trzeba by posprawdzali bagazniki aut na parkingu i bliskie krzoki . Na zaladunkach ropy nie kradną bo nie ma dostepu ale podobno w placu to az banki pekają . I TAK SAMO ZMIANA PANI Z. a ile razy platforma z 106 czy 304 poszla w las, radwany niedokonca wysypane tez na utarg, jak się da to przy najblizszej okazji cza zrobic porzadek ze zlodziejami i dzownic kaj trzeba.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DB Schenker
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x