Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DB Schenker

Pracowałeś w firmie DB Schenker i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
radek - 2014-10-23 12:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, ja mam taką sytuację, że się przeprowadziłem i teraz musze tutaj poszukać sobie roboty, co sądzicie o tej firmie? dodam, że jestem studentem i niestety nie każda godzina mi pasuje jeśli chodzi o prace, na pewno na popołudnie bym chciał pracowac, bo mam wtedy wolne, pozdrawiam i czekam na opinie.
zdjecie uzytkownika
Jankowice - 2014-10-23 19:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2014-10-23 12:34:15]:
Zapraszamy do nas , idzie przyrobic na boku pomimo niskiego brutta, jaki masz kurs bo wiesz studenciakow tu u nas nie potrzebuja a ludzi do roboty. Jak przyjdziesz to uważaj z kim gadasz bo kapują do kierownikow i nosza czteropaki jak orzeł , a o banke ropy to cię zniszczą jak bambo chytrusek.
zdjecie uzytkownika
Prorok - 2014-10-23 22:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty sprawiedliwy może okażesz się taką świętą myszką która nigdy nic w życiu nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tej firmy ? Założę się że Ciebie złapali i teraz żal ściska twoje wstrętne dupsko że innym możliwe się wciąż udaje a ty nie możesz bo jesteś pod nadzorem ludzi. Oj jak mi przykro jak patrzę na Ciebie, prawda o tobie jest taka że w necie jesteś kozakiem a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w świecie bo na prawdę nie spojrzysz w oczy ludziom których tu oczerniasz a tu wypiszesz wszystko co Ci leży na sercu, wiesz jesteś zwyk [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która tylko dąży do tego by stać się konfidentem, i co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kogoś, będzie ci lżej na sercu ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mać pojmij fakt że jak firma Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rucha w dupsko i sobie na to pozwalasz to inni nie pozwolą, dlatego oni te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chcą ruchać te firme w dupsko, chociaż za pewne z twoim poziomem przedstawionym w postach powyżej mogę stwierdzić że liżesz dupsko przełożonemu byś mógł wciąż tu pracować.
zdjecie uzytkownika
Prorok - 2014-10-23 22:38:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"Zostać tu to tyle co w życiu poddać się " Cytat chodzący po hali w kłokociniu. Cała prawda o tym co tu należy zrobić.
zdjecie uzytkownika
j23 - 2014-10-24 10:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo ,,prorok''tak trzymać.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-10-24 11:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprawiedliwy nie udawaj swietego, bo aureola dawno juz ci wygasla. Uwazasz sie za sprawiedliwego? Nie badz smieszny! Jestes zwykłym lizus [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] który pewnie dostał od kierownika extra bonus, żeby na forum wypisywać i od złodzieji wyzywać. Sam pewnie kradłeś , a teraz chcesz uchodzić za lojalnego pracownika. Jestes żałosny.
zdjecie uzytkownika
j23 - 2014-10-24 16:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głodowe pensje w polskich firmach,piszą o tym na wirtualnej polsce.DB shenker jest niestety w czołówce i robole czy kombinują czy nie są temu winni.
zdjecie uzytkownika
czorny M.B - 2014-10-24 21:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZARAZA NA JANKOWICACH.
zdjecie uzytkownika
czorny M.B - 2014-10-24 21:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anioł stróż - 2014-10-21 20:09:28]:
Nie chcą cie już słuchać,że zwalasz na mnie,przyjdz może ty mnie uzdrowisz znachorze i odj....baj się od mojego L-4.Widzę że za mną tęsknisz,wracam w poniedziałek c..to,wiem kto ty,i uważaj.
zdjecie uzytkownika
nj4 - 2014-10-25 06:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kaplita bierz rekawice i do roboty na kolowrot praca czeka czeka a nie leserstwo a swoja droga jak kierownik to moze tolerowac to nie wiem.
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwy - 2014-10-27 20:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Gali jeżeli ty dostaniesz ocene pracownika 3 to wszyscy inni powinni dostać co najmniej 4. Złodziej jesteś i tyle. Wiesz, że wszyscy wiedzą i wszyscy widzą. Nie wstyd ci?
zdjecie uzytkownika
qwa - 2014-10-28 13:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu zaczynają rozdawać "laurki", podobno na Jęzorze zaczęli dawać wypowiedzenia i to pracownikom po 50-tce ze stałą umową. To jest banda szubrawców. Gdzie takie chłopy dostaną robotę ?
zdjecie uzytkownika
NJ-4 - 2014-10-28 14:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qwa - 2014-10-28 13:22:21]:
PKP CARGO SERVICE ZATRUDNIA BEZ PROBLEMÓW I SRAĆ NA SKARBONKĘ SZENKUSIA.
zdjecie uzytkownika
Prorok - 2014-10-28 15:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprawiedliwy jeżeli trzymają takiego debila za pracownika jak ty to powinni przyjmować każdego z ulicy. Zmień już płytę stajesz się nudny. On jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a ty jeste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie potrafisz nic powiedzieć w oczy prosto.
zdjecie uzytkownika
biały generał - 2014-10-28 15:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wy dalej swoje przecież każdy wie jakie auta WYWOŻĄ ropę i węgiel z Jankowic. Przez nich my na załadunkach mamy mało a ci z placu kradną co tylko się da i denerwuje mnie , że przez nich nie idzie zarobic . Bambo i reszta maszynistów albo biora kase albo sami jak szejki w arabii na ropie siedzą . A zeby jeszcze sprzedał po taniości to cene życzy sobie jak na statojlu. Jankowice są do sprawdzenie moim zdaNIEM przez policje bo może oni zrobią porządek ze szubrawcami . Koniec komuny i wynosu ropy z pracy , przestawcie sie na uczciwą pracę a nie wy się obłowice a my niskie stawki p[rzez długie lata.
zdjecie uzytkownika
klient db - 2014-10-29 08:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co na to (usunięte przez administratora)kierownik, jak czytam to olej napędowy leje się beczkami
zdjecie uzytkownika
czechowiczanin - 2014-10-29 09:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie, ile może zarobić pocxzatkujący manewrowy na kopalni w Czechowicach Dziedzicach - praca w systemie turnusowym.
zdjecie uzytkownika
NJ-4 - 2014-10-29 15:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czechowiczanin - 2014-10-29 09:15:04]:
JAKA PRACA W SYSTEMIE TURNUSOWYM/GRAFIK MASZ NA TYDZIEŃ ZMIENIĄ CI GO 3 RAZY W TYGODNIU BĘDZIESZ ROBIŁ NADGODZINY TERAZ ZIMA TO OKOŁO 230 GODZIN NA MIESIĄC.ZAROBISZ JAK CI NIE WYBIJE GONERA LUB KAPITA NA KWARTAŁ RAZ W ROKU LEPSZĄ KASĘ.
zdjecie uzytkownika
kzn21 - 2014-10-29 17:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto to pisze takie głupoty o beczkach.Teraz piątki nie za bardzo można nalać.A ty poczytaj sobie lepiej bajki.
zdjecie uzytkownika
Raz,dwa,trzy siedzisz Ty... - 2014-10-29 20:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo tylko tak dalej panowie widac ten co to pisze i podszywa się tu za niejednego kolegę musiał zostac odcięty od zródełka lub na dzień dzisiejszy ma malutko,a przyzwyczajony był do większych pieniędzy.Trudno takie jest życie kolego chcesz pracowac i miec podwyżki itd to pracuj uczciwie.Miłej pracy panie kolego:)
zdjecie uzytkownika
frajerzy Sawickiego - 2014-10-29 22:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wes się powies albo podetnij sobie żyły albo najlepiej dokonaj samo spalenia w śmietniku kturym cię mama kiedyś zostawila
A potym odznaczony zostaniesz pośmiertnie to znaczy powieszony za jajko linka z chaszpla i na semafor
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-10-29 22:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co sprawiedliwy, wstyd pracowac z takim tchórzem jak Ty! Na forum umiesz bluzgac, ale w oczy nie umiesz powiedziec. Co do ocen pracownika powinienes dostac zero, bo dla takich tchórzow jak ty to sklali brakuje. Jezeli jestes twardzielem, to wyjdz przed szereg. P. S . Nie wyjdziesz bo sie boisz , ze inni Cie wsypia, ze sam kiedys kradłes i miales korzysc z tego. Nic dodac, nic ujac. Żałosny jestes.
zdjecie uzytkownika
11111 - 2014-10-30 12:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [qwa - 2014-10-28 13:22:21]:
Kolego,wiesz na pewno że to całkiem w ich stylu i nie ma się czemu dziwić.To jest po prostu zwykła przeczkolna złośliwość z kozą w nosie.Pamiętam też ostry przypadek z zakładu koło Pogorii 3,kiedy to została zwolniona pewna grubka ludzi na samo euro 2012,ostatni dzień ich pracy przypadał na rospoczęcie mistrzostw,czyste świństwo a wiemy kto tam wtedy dowodził i na to pozwolił to zwykły ptysio a nie facet.Nas póżniej też wywalono i to dużo,a zakład sprzedano.Ci co się uchowali i tam zostali mogą teraz odetchnąć z ulgą że to już inna firma.
zdjecie uzytkownika
bolek - 2014-10-30 15:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolek - 2014-10-29 22:08:18]:
On nie jest żałosny,tylko cwańszy od was wszystkich razem wziętych.Wie jak grać żeby Was sprowokować i Mu się to udaje.Tak trzymać sprawiedliwy,pociągnij ich jeszcze trochę to sobie sami zaczną skakać do gardeł,niewytrzymają ciśnienia w tych czasach,pamiętaj najpierw zbiorą się w kupę i się poprą,póżniej ktoś pęknie (zawiedzie czynnik ludzki),masz zielone możesz ich znokałtować i z daleka obserwować tą całą kotłowaninę.Lepsza niż mydlana opera.A na końcu będą mogli zrobić tylko jedno to poco się zebrali,czli kupę.HAHAHAHAHAHA.Tak trzymać.Stary posłuchaj to jest walka o ogień w deszczowy dzień,jest jazda są emocje.Pozdrawiam Pana Bambo Cytruska ,przyznaję ma Pan zajebistą ksywę.HAHAHAHAHA.
zdjecie uzytkownika
Zniesmaczony - 2014-10-30 16:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy wielcy odważni kozacy pisząc anonimowo w internecie a w oczy nikt nikomu nic nie powie bo się boi,ot cała prawda o tych internetowych tchórzach.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DB Schenker
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x