Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DB Schenker

Pracowałeś w firmie DB Schenker i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Strażnik_Texasu - 2014-10-21 19:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chopy jeszcze,jeszcze czytam te wasze gówniane przekręty już prokurator zbiera na was dowody :)będę się przyglądał jak pukają do waszych drzwi o 6 rano :)chyba święta tego roku będą smutne :)w końcu zrobią z wami porządek.
zdjecie uzytkownika
anioł stróż - 2014-10-21 20:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwierz mi strażniku texasu,że całe "kierownictwo"w cudzysłowiu oczywiście,bo to żadne kierownictwo tylko banda nieudaczników na Jankowicach o wszystkim wiedzą i pozwalają na to,ponieważ to sami kolesie z kolesiami z przetoku.Twierdzenie p.Artura P.jest takie,bo tak to idzie zrozumieć ja im nadgodzinki i soboty do wypłacenia,bo są mi potrzebni żeby góra go nie napierdzielała,a on im jako premie na wszystko pozwala oczywiście wybranym"swoim"kolesią każdy wie o kogo chodz zmiana pani Z.+pan kolega ich największy donosiciel z całego oddziału nk-13 pan M.B.z Kłokocina jak już nie jest w skale to od razu bierze L-4 bo nie dorobi to jest faktycznie żenada i faktycznie mam nadzieję,że w końcu ktoś z tym burdelem zrobi porządek na Jankowicach
zdjecie uzytkownika
colboy - 2014-10-21 22:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oby policja się zainteresowała bo to wygląda na niezły rozgardiasz, a ile to trzeba by posprawdzali bagazniki aut na parkingu i bliskie krzoki . Na zaladunkach ropy nie kradną bo nie ma dostepu ale podobno w placu to az banki pekają . I TAK SAMO ZMIANA PANI Z. a ile razy platforma z 106 czy 304 poszla w las, radwany niedokonca wysypane tez na utarg, jak się da to przy najblizszej okazji cza zrobic porzadek ze zlodziejami i dzownic kaj trzeba.
zdjecie uzytkownika
6wwwwww - 2014-10-22 04:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [colboy - 2014-10-21 22:36:06]:
a jaki problem założyć na loka przepływometr lub jakieś jego pochodne urządzenie,tak jak w samochodach.Nad wszystkim czuwa komputer,jak ulejesz choć troszkę sprzęt nie odpali i wtedy zaczyna się problem.Urządzenie robi pomiar spalania oraz powrotu reszty do baku z praelewu,jeśli się nie zgadza masz frytki.Można tylko zatankować i koniec.Nic się nie zgubi.
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwy - 2014-10-22 10:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sam widzisz Gali. ludzie zmądrzeli i zauważyli że przez złodziei tylko gorzej zarabiają a wszyscy mamy takie same wpłaty rodziny baki i żołądki. niech firma da bonus za złapanie czy ujawnienie złodzieja to ludzie zrobią z takim jak ty porządek. bo większość to wpożądku ludzie którzy chcą robić i zrobić ale nie zrobią bo przez takich jak ty firma zamiast dać ludziom to debety pokrywa.
zdjecie uzytkownika
frajerzy Sawickiego - 2014-10-22 11:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w monolog Edy i Stanika o złych warunkach socjalnych też byście uwierzyli?

Ludzie nie lykajcie tych sciem! co tylko szydzą z innych .

A tego cwaniaka co imieniem się za kogoś podpisuje za jaja powiesić stalową linka z chaszpla i na semafor A i się nie martw odpowiednia osoby twoj ip już mają i podobno KGB już się tym interesuje.
zdjecie uzytkownika
6wwwwww - 2014-10-22 12:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [6wwwwww - 2014-10-22 04:19:06]:
A zapomniałem ,urządzenia tego typu potrafią się też komunikować z bazą,pracodawca może na bieżąco sobie monitorować pracę silnika,spalanie,lokalizację loka,wszystko zależy od oprzyrządowania tegoż urządzenia a jest ono przebogate.W razie majstrowania przy nim stoisz,a w polu nic przy nim nie zrobisz bez odpowiedniej wiedzy i programów w języku powiedzmy to tak,technicznym .
zdjecie uzytkownika
6wwwwww - 2014-10-22 13:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [6wwwwww - 2014-10-22 12:50:28]:
to samo tyczy się przewożonych towarów siła tkwi w fotografii cyfrowej i porównaniu uzyskanych obrazów z miejsca AiB,procesorowi zajmie to ułamki sekund.Muszą wyglądać tak samo i wtedy już wiadomo.A dzisiejsze urządzenia komunikują się bezprzewodowo i wszędzie.Są to nawet kamery,byle o odpowiednich parametrach.Podam przykład.Siedzi żołnierz w krzakach i czeka na pojazd wroga,pojazd pojawia się.On wtedy kładzie na ramię nowoczesną małą wyżutnie,powiedzmy robi zdjęcie celu wciska start i daje nogę na inną pozycję. Nie sprawdza czy trafił robi to za niego kamerka która porównuje obraz żeczywisty tym jaki ma wpamięci i steruje rakietką .Z reguły osiąga cel i jest chroniczny brak kół pojadzu.
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-10-22 15:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [frajerzy Sawickiego - 2014-10-22 11:23:37]:
Twoje ip idzie do kgb razem z paliwem, koniec złodziejstwa i jazdy za frii . Co ty cwaniczku myślisz , że kraść ot można bez końca?
zdjecie uzytkownika
Tomcio paluszek - 2014-10-22 16:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też pracowałem w tej pożal się boże na jankowicach i dobrze kazdy wie Seba kto to ty i twoja familia , także nie obgaduj innych bo sam na pełnym jeździsz a i pewnie wegla ci nie brakuje. Zwolniłem sie z jankowic i poszedłem na lepsze i zycze tak każdemu byle tylko nie zabral ze sobą nawyków gdzie do ręki przyrośnieta jest bańka.
zdjecie uzytkownika
kaptin - 2014-10-22 19:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do radzik i seby: radzik tobie to sie juz sperma odbija zenada muszkieterku.
I sebus ty to juz przesadnie wpierdalasz wszystkich zadzwnon na psy a ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] im kaganiec a ty dostaniesz go na pysk.
zdjecie uzytkownika
6wwwwww - 2014-10-22 19:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak chcecie to opowiem wam taki kawał,jak wywalono pewną grupkę ludzi którzy pracowali i nic nie ukradli w byłym zakładzie koło Pogorii,że wam buty ze śmiechu pospadają.Tylko drobny szkopuł ta rzecz miała miejsce naprawdę,a ja ich znałem dobrze.
zdjecie uzytkownika
pustynny beduin - 2014-10-22 20:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sebastian, to ty? wariat jesteś i zero , sam nosisz jak wilk razy kilka , a pamietaj , że wilka też .... zły los spotkał. Pogadamy w robocie ! To , że na jankowicach sie kradnie rope i wegiel to wiedomo wszyscy sie domyśla a nie podpuszczaj ludzi.
zdjecie uzytkownika
ustawiacz - 2014-10-22 23:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bida aż piszczy z jankowic , dobrze żesmy poszli z tego syfu a nie pakowac sie w zlodziejstwo . Kto z was może to godom wom lepiej se pitojcie z tego przytułku pijusów i patusów. No chyba ze plecok wongla wom styka i zeby kilka piw na szychcie doic to sie nie dziwia .
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-10-23 12:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, ja mam taką sytuację, że się przeprowadziłem i teraz musze tutaj poszukać sobie roboty, co sądzicie o tej firmie? dodam, że jestem studentem i niestety nie każda godzina mi pasuje jeśli chodzi o prace, na pewno na popołudnie bym chciał pracowac, bo mam wtedy wolne, pozdrawiam i czekam na opinie.
zdjecie uzytkownika
Jankowice - 2014-10-23 19:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2014-10-23 12:34:15]:
Zapraszamy do nas , idzie przyrobic na boku pomimo niskiego brutta, jaki masz kurs bo wiesz studenciakow tu u nas nie potrzebuja a ludzi do roboty. Jak przyjdziesz to uważaj z kim gadasz bo kapują do kierownikow i nosza czteropaki jak orzeł , a o banke ropy to cię zniszczą jak bambo chytrusek.
zdjecie uzytkownika
Prorok - 2014-10-23 22:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty sprawiedliwy może okażesz się taką świętą myszką która nigdy nic w życiu nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tej firmy ? Założę się że Ciebie złapali i teraz żal ściska twoje wstrętne dupsko że innym możliwe się wciąż udaje a ty nie możesz bo jesteś pod nadzorem ludzi. Oj jak mi przykro jak patrzę na Ciebie, prawda o tobie jest taka że w necie jesteś kozakiem a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w świecie bo na prawdę nie spojrzysz w oczy ludziom których tu oczerniasz a tu wypiszesz wszystko co Ci leży na sercu, wiesz jesteś zwyk [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która tylko dąży do tego by stać się konfidentem, i co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kogoś, będzie ci lżej na sercu ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mać pojmij fakt że jak firma Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rucha w dupsko i sobie na to pozwalasz to inni nie pozwolą, dlatego oni te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chcą ruchać te firme w dupsko, chociaż za pewne z twoim poziomem przedstawionym w postach powyżej mogę stwierdzić że liżesz dupsko przełożonemu byś mógł wciąż tu pracować.
zdjecie uzytkownika
Prorok - 2014-10-23 22:38:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Zostać tu to tyle co w życiu poddać się " Cytat chodzący po hali w kłokociniu. Cała prawda o tym co tu należy zrobić.
zdjecie uzytkownika
j23 - 2014-10-24 10:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo ,,prorok''tak trzymać.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-10-24 11:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprawiedliwy nie udawaj swietego, bo aureola dawno juz ci wygasla. Uwazasz sie za sprawiedliwego? Nie badz smieszny! Jestes zwykłym lizus [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] który pewnie dostał od kierownika extra bonus, żeby na forum wypisywać i od złodzieji wyzywać. Sam pewnie kradłeś , a teraz chcesz uchodzić za lojalnego pracownika. Jestes żałosny.
zdjecie uzytkownika
j23 - 2014-10-24 16:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głodowe pensje w polskich firmach,piszą o tym na wirtualnej polsce.DB shenker jest niestety w czołówce i robole czy kombinują czy nie są temu winni.
zdjecie uzytkownika
j23 - 2014-10-24 16:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głodowe pensje w polskich firmach,piszą o tym na wirtualnej polsce.DB shenker jest niestety w czołówce i robole czy kombinują czy nie są temu winni.
zdjecie uzytkownika
czorny M.B - 2014-10-24 21:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZARAZA NA JANKOWICACH.
zdjecie uzytkownika
czorny M.B - 2014-10-24 21:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anioł stróż - 2014-10-21 20:09:28]:
Nie chcą cie już słuchać,że zwalasz na mnie,przyjdz może ty mnie uzdrowisz znachorze i odj....baj się od mojego L-4.Widzę że za mną tęsknisz,wracam w poniedziałek c..to,wiem kto ty,i uważaj.
zdjecie uzytkownika
nj4 - 2014-10-25 06:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kaplita bierz rekawice i do roboty na kolowrot praca czeka czeka a nie leserstwo a swoja droga jak kierownik to moze tolerowac to nie wiem.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DB Schenker
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x