brak logo

TARTAK OLCZYK

Świdno

Opinie o TARTAK OLCZYK

j23 2012-05-13 20:56
Popieram poprzednie opinie. Na plus przemawiaja chyba tylko terminowe wypłaty. Nie wysokie wypłaty. A normy coraz wyższe. Ludzi sie tu traktuje jak zło konieczne. (usunięte przez administratora)
8
Wioletta 2012-10-24 11:16
Mój mąż tam pracował,to był koszmar,po nocach śniła mu się ta praca.
A zarobki jakie były takie są ,tylko norma wzrasta.
5
pracownik 2013-01-30 15:29
Absolutnie sie zgadzam z woimi przedmówcami!! Rownież tam pracuje i jest tak jak mówią! ręcę opadaja!!!
5
aaaaa 2013-08-01 18:19
wszystko ponizej jakiejkolwiek krytyki. (usunięte przez administratora)
3
Ren 2013-10-23 22:36
Witam! Chciałabym podjąć pracę w tym zakładzie bez względu na stanowisko.Jestem po Politechnice w Częstochowie.Jakie kryteria muszę spełnić,aby znaleźć zatrudnienie.Czy muszę mieć zaplecze.Pozdrawiam!
12
kolo 2014-10-08 07:26
Ktoś wie coś na temat pracy kierowcy? Jakie zarobki, atmosfera i w ogóle? Ogłaszają się że poszukują kierowców...
młody 2014-10-10 21:23
Drwal co to za autoreklama??? Mogłeś podać jeszcze nr telefonu do działu handlowego...
4
apis183 2014-10-22 18:43
Witam
Chciałem się dowiedzieć jak wyglądają zarobki. Wiem, że trzeba się liczyć z własną działalnością gospodarczą i teraz mam pytanie czy jeśli dostanę 2,5tyś to z tej kasy mam sobie odliczyć ZUS czy jeszcze odliczyć podatek? Czy są jakieś premię i jak są o ile są płacone nadgodziny?
bula 2014-11-08 19:09
Jak na własne działalności to śmieszne pieniądze się tam zarabia. I do tego mają ciekawy system ''premi'' - lawinowo obciążają za przysłowiowe bele (usunięte przez administratora)
3
JanNiezbędny 2015-02-26 14:00
Współpracuję z firmą Tartak Olczyk od 16 miesięcy. Jako podwykonawca jestem bardzo zadowolony z przedstawionych mi warunków.
1
Lemon 2015-03-04 09:07
jestem na wlasnej dzialalnosci. praca bardzo pewna, atmosfera nie zawsze ok - kwestia przyzwyczajenia. przerabialem kilka firm tego typu i na ten moment tartak olczyk OK.
3
Ja 2015-03-15 13:18
Pracowalem tam jako kierowca i jesli lubisz pracowac i do tego chcesz zarobic niema sprawy i wcale nie musisz miec dwuch kart.Najpierw mozesz zrobic swoje czyli polaniec a potem mozesz wozic towar po placu lub cos innego pod warunkiem ze chce ci sie.Jedyna wada tego wszystkiego to to ze auta sa do wymiany i te stare Many i kontenery to juz wstyd jak na taki zakla.Mysle o powrocie tam na kierowce ale tylko i wylacznie Miedzynarodowka.
1
anonim 2015-09-05 16:11
Witam, ja tez tam pracuje od ponad roku, praca jak wszedzie ale zarobki mnie rozbrajaja. Osobiscie sprawdzilam to i wiem ze placa tyle ile im sie podoba, pracowalam mniej i wiecej zarabialam niz jak wypracowywalam przez caly miesiac norme a czasami wiecej.Nie warto bo im ciagle malo i malo
anonim 2015-09-05 16:16
Sluchaj, sprobowac mozesz i sam bedziesz wiedzial czy Ci sie to oplaca czy nie. Ja tez nie narzekam, mialam przejsciowe problemy z osobami ktorymi pracowalam i z kierownictwem ale teraz jest ok
kierowca bombowca 2015-11-29 18:37
A jak oceniacie nową stację paliw? Według mnie myjnia jest (jak narazie) w porządku ale na samej stacji szału nie ma. Gaz trzeba tankować samemu więc wolę jachać do konkurencji gdzie mi zatankują.
Nowy 2016-01-07 20:02
Słyszałem ze mozna zarobić i 10 tys
Nowy 2016-01-07 20:03
Słyszałem ze mozna zarobić i 10 tys
Nowy 2016-01-10 18:56
Ile mozna zarobic pracując fizycznie.a ile np w biorze?
Nowy 2016-01-15 16:34
To ile można zarobić tak realnie?
Nowy 2016-01-22 22:09
3000 za ile godzin pracy?
D.K 2016-02-04 09:44
Witam Panowie wjec powiem tak jesli chodzi o prace na zakladzie to od niecale ( usunięte przez administratora ).Natomiast ja nie polecam pracy tam bo ze swojego doswiadczenia wiem ze im wieksza rotacja pracownikow tym wieksze problemy.Takiej rotacji pracownikow jak u Olczyka niema nigdzie.A jesli chodzi o lidera Drzewnego to tylko moze w Polsce bo sa duzo wieksze zaklady niz Olczyk na ktorych Bylem np w Sloweni,NIemczech czy Itali.pozdrawiam
6
D.k 2016-09-23 10:46
Nie polecam spedytor zero profesjonalizmu do tego wiecznie nerwowa masakra.
7
Adam 2016-09-23 22:31
Wiesz co, generalnie może trafiłeś na jakiś gorący okres, nie wydaje mi się, aby tak było zawsze, chyba z tego co wiem jest w miarę normalnie przez większość roku, może przed świętami pracowałeś kolego?
Paweł 2016-11-05 12:38
Witam obecnie jest prowadzona rekrutacja na stanowisko informatyka na OLX i zastanawiam się nad aplikowaniem na to stanowisko.

Może ktoś z obecnych lub byłych pracowników opisac warunki pracy w biurze, atmosferę. Czy bez problemu można zaplanować dwutygodniowy urlop i na niego iść.

Czy stanowisko informatyka jest nowe, obecny informatyk odchodzi czy dział się rozrasta?
Robert 2016-11-12 00:28
Cześć
Co prawda pracę na Tartaku zakończyłem 2 lata temu, ale widzę że nikt nie odpowiada więc postaram się Ci trochę pomóc. Stanowisko informatyka nie jest nowe, ale czy tworzą nowy etat, czy poprzedni odchodzi tego nie wiem(przypuszczam jednak że ta druga opcja jest bardziej prawdopodobna). Na pewno na początku będzie umowa zlecenie a potem praca na własnej działalności(na produkcji ten okres próbny trwał 3 miesiące, nie wiem jak w biurze). Pracowników z biura dobrze wspominam, kulturalni, mili ludzie, gorzej z kierownikami i pracownikami na produkcji ale z nimi nie będziesz miał za dużo kontaktu. Co do urlopu to nie wiem, ale weź pod uwagę że to praca na outsourcingu więc ewentualne urlopy są bezpłatne.
Pozdrawiam
A.B.B 2016-11-27 16:40
Witam mam zamiar pracować w tartaku, jestem Ukrainę, że doradzić
Paweł 2016-12-07 07:56
Robert dzięki za info.
3
Jelen 2017-05-10 00:30
Pracowalem 2 lata. Wesolo nie bylo. Straszna inwigilacja w pracownika co zwieksza wydajnosc a zmniejsza jakosc. Szef Junior nie rozmawia z pracownikami w ogole gdyz ma ich za zwyklych szarakow (odpad=oflis). Gdy przechodzi obok, automatycznie pracownikowi przyspiesza oddech, cisnienie 300/200 :) skutkiem tego jest fakt ze 8 godzin mija ci jak 5 minut :)Mozna by pisac dlugo o minusach. Brakuje im "jeleni" z okolic wiec sprowadzaja zza wschodniej granicy. Co do wyplat to zawsze w terminie. Ogolnie
3
Zostaw swoją opinię o TARTAK OLCZYK - Świdno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TARTAK OLCZYK