brak logo

P.H.U.P. Kim Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o P.H.U.P. Kim Sp. z o.o.

ja 2010-09-26 23:02:36
to szczera prawda;)
Byly pracownik 2013-01-24 22:33:15
ja - 2010-09-26 23:02:36

to szczera prawda;)
Firma KIM to firma krzak praconikow traktuja jak [usunięte przez moderatora] i w dodatku ich okradaja, swoim pracownikom serwuja premie ujemne bo nie wyrobili niby smiesznego targetu co jest smieszne zycze jak najszybszego upadku firmy, w ksiegowosci nic sie nie da zalatwic na wszystko trzeba czekac, pracownikom nie daja ubran ani posilkow regeneracynych ktore sa obowiazkowe pracujac w temperaturach ujemnych i grubo ponizej zera, zarzad to jedna wielka kpina z niedouczonymi ludzmi bez szkoly albo po nieukonczonych zawodowkach, chca tylko brac nie dajac nic w zamian. Zycze zeby poczuli to samo co czuja pracownicy czyli upokorzenie.
Niezadowolony Klient 2015-02-19 09:38:33
Nie Polecam [...]
3
zakon 2015-10-10 18:46:50
W firmie KIM są w zasadzie 2 pozytywne rzeczy: ludzi się raczej nie zwalnia i wypłaty są na czas. Reszta to totalny cyrk, ludzie świeżo zatrudnieni pracują przez wiele miesięcy bez żadnej umowy. Ludzie z tzw góry są niekompetentni, często wręcz chamscy i prymitywni. Poraża pazerność właściciela, który nawet nie potrafi tego ukryć. Typowe dla tej firmy jest rozpoczynanie setek spraw i nie kończenie żadnej, mnóstwo działań jest bezproduktywnych i nie mających żadnego sensu. Nie istnieje coś takiego jak zarządzanie. Zapomnijcie o funduszu socjalnym, jedyne na co tę firmę stać w stosunku do pracownika to paczka świąteczna za ok. 200 zł. To jedyna premia za cały rok pracy. Żadnych perspektyw, żadnej przyszłości, zero wdzięczności za pracownicze zaangażowanie. Unikajcie tej firmy, bo nic dobrego Was tam nie czeka. Można by tak pisać bez końca, na szczęście mnie tam nie ma.
7
BoB 2015-10-22 10:46:58
Miałem wątpliwą przyjemność kontaktu z tą firmą jako nowy pracownik. Potwierdzam, że kadra kierownicza to bufony lansujące się na nie wiadomo jakich asów biznesu. Pisze to jako osoba z doświadczeniem na rynku pracy. Należy im się nagana za niechęć do podpisywania jakichkolwiek umów o prace, nie zapewnienie narzędzi do pracy, wygórowane oczekiwania, nierealnie wywindowane plany. Najchętniej przyjmowaliby każdego nowego na długi niepłatny staż.
2
QWERTY 2016-02-06 19:36:35
Radze wszystkim omijać ta firmę szerokim łukiem !!!!!!!!!!!!!

Nie można wyegzekwować umowy o pracę i co innego mówią na spotkaniu o prace a co innego wychodzi po czasie próbnym (niektórzy pracownicy pracują w tej firmie na własnej działalności a są zatrudnieni jako sprzedawcy i magazynierzy.
Pani kadrowa to powinna dawno iść na emeryturę a nie zatruwać życie pracownikom i popisywać się swoja niekompetencja nie potrafi załatwić najprostszych rzeczy a czas oczekiwania to nawet miesiąc.

TAK JAK KTOŚ TU NAPISAŁ KIM TO FIRMA KRZAK PROWADZONA PRZEZ POLSKIEGO BIZNESMENA WYZYSKIWACZA I ŻEBY NIE STALI KLIENCI (nie wiem co ich tu trzyma bo ceny kim ma bardzo wysokie nawet po rabatach)TO DAWNO PRZESTAŁA BY ISTNIEĆ.
4
kapral 2016-02-19 12:58:35
Zgadzam się ze wszystkim co napisał qwerty, a szczególnie na temat pani kadrowej. Wygląda ona tak, że nawet czarownice już tak nie wyglądają. Kompetencje na poziomie małego Kazia.
5
Grzegorz z Chetyna 2016-03-02 09:18:12
Ta pani kadrowa to chyba już jest na emeryturze i sobie dorabia zabierając miejsce pracy młodszym.
4
loko 2016-03-17 09:51:41
kapral ty to powinieneś jak najmniej kłapać jadaczkom bo jak pracowałem w KIM-ie to wszyscy mieli cie dość na elektrycznym, twojego zarozumialstwa i chamstwa (także w stosunku do klientów) i wiem ze nadal się to nie zmieniło.
Nie wiem czemu jeszcze cie trzymają w tej firmie i mam nadzieje że w końcu jakiś klient się wnerwi i zrobi porządek z tobą.

A ogólnie nie polecam nikomu pracy w KIM masa bałaganu, płaca byle jaka i brak szacunku dla pracownika (nawet tego co długo pracuje).
Jedyny plus to to że wypłaty były pewne choć tylko patrzyli za co urwać z ISO.
Z umowami i kadrowa to też prawda.
5
loko 2016-05-01 19:53:49
Firma to tez ludzie którzy w niej pracują a z tym jak widać nie jest najlepiej.
a poczytaj sobie pozostałe opinie (qwerty czy zakon) a zobaczysz ze to nie jedyny problem w tej firmie.
2
/lkn 2016-05-21 22:38:01
firma to przede wszytskim ludzie którzy w niej pracują. Ludzie tworzą firme. Firma to ludzie. Zawsze tak uwazałam, uważam i będę uważała. Bez ludzi tak naprawdę nie byłoby nic. Ludzie to podstawa!!! :)
3
Totalnie niezadowolony klient 2016-10-29 15:31:57
Szefowie dymają pracowników ? A jak pracownicy dymają klientów ? Jako drobny klient muszę niestety muszę niestety potwierdzić że do momentu zakupu sprzedawcy liżą klientowi d.. a później gnoją na całego. Kupiłem u nich towar mimo że jest znacznie drożej niż w sklepach internetowych licząc na to że w razie problemów, konieczności podmiany czegoś zaproponują JAKĄKOLWIEK pomoc (nawet jeżeli ta pomoc będzie w jakimś stopniu płatna). Przeliczyłem się. Jakiś podstarzały tępak na stanowisku sprzedawcy zaproponował że może mi co najwyżej sprzedać dodatkowy towar, oczywiście z paskarskim narzutem charakterystycznym dla tej firmy, (cena ponad 20% wyższa niż sklepy internetowe), dowolnie kompromisowe propozycje zrobienia CZEGOKOLWIEK z już zakupionym, nienaruszonym towarem odbijały się jak od ściany (byłem to skłonny oddać choćby i za pół ceny byle się pozbyć). Propozycja aby po prostu pamiętali że jest coś takiego u mnie i przy najbliższej okazji wzięli ode mnie a nie od producenta też nie przeszła "bo nie mają czasu aby pamiętać". Czyli w skrócie: ceny mają jak w luksusowych drogich sklepach a traktowanie klienta jak za komuny. W tej chwili sklepy internetowe są od nich lepsze pod każdym względem - ceny, jakości i nawet szybkości obsługi. Zresztą oni nie mają nawet swojego sklepu internetowego. Wniosek: omijać szerokim łukiem, lepiej znaleźć sobie sklep internetowy i ewentualnie sprawdzić w rankingach opinii - wyjdzie taniej i lepiej.
laki luk 2016-10-31 08:22:12
I mamy tu przykład klienta tępaka (Totalnie niezadowolony klient) który nie jest w stanie zrozumieć że tu piszemy o pracy w KIM a nie o kupowaniu.
Jak panu tak odpowiadają zakupy i ceny w sklepach internetowych to jazda tam kupować i niech pan nie zawraca głowy.
Takich jak pan młodych tępaków w tygodniu mamy na pęczki co najpierw kupują a potem myślą nad tym co kupili i czy jest to im potrzebne, a co do cen to co drugi chciałby towar z "najwyższej półki" a płacić jak za "chiński szmelc" bo na taki ich stać.
1
QWERTY 2016-10-31 10:55:16
Patrząc na słownictwo jakiego pan używa to jest pan jednym z tych młodych ch mów z pustymi kieszeniami co chcą uchodzić za "bogaczy".
Ale polecam dobrego psychologa młodą tępotę da się leczyć
1
Zostaw swoją opinię o P.H.U.P. Kim Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U.P. Kim Sp. z o.o.