Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o NSK ISKRA

Pracowałeś w firmie NSK ISKRA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Miszczuk - 2013-11-14 12:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pingpong - 2013-11-06 18:53:11]:
Jak tam podwyższyli cos Wam te kieszonkowe?
zdjecie uzytkownika
polk - 2013-11-18 23:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [haha - 2013-02-20 14:32:37]:
podwyżki to kpina 30 groszy na rok jak nie chorujesz
zachoruj to 0 podwyżki

zdjecie uzytkownika
ck - 2013-11-22 01:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ilu tam jeszcze frajerow (usunięte przez administratora) za glodowe stawki?? wpuscili japoncow no i macie dobrobyt he powinnismy przegonic tych (usunięte przez administratora) ,w naszym kraju w naszym miescie taka firma kiedys wspaniala ech
zdjecie uzytkownika
FRANEK - 2013-12-12 11:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
to co sie dzieje w brygadzie A wj 1 [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Stary - 2013-12-12 20:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A co się takiego dzieje
zdjecie uzytkownika
zdegustowany pracą w nsk - 2014-02-07 01:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam wszystkich pracowników nsk w Kielcach (oraz osoby zainteresowane). Chciałbym podzielić się spostrzeżeniami swoimi na temat tejże firmy. Zacznę od początku, czyli od rekrutacji. Jeżeli ktoś zamierza dostać się tam do pracy bez żadnych znajomości, niemożliwe (zaznaczam, że mówię tutaj o pracy na produkcji). Jak już nasze CV "wzbudzi" uwagę kierownika to jesteśmy zapraszani na rozmowę-można w trakcie rozmowy poprosić o obejrzenie przyszłego stanowiska pracy. Następnym etapem rekrutacji jest wypełnienie testu. I tutaj pojawia się WIELKIE rozczarowanie, test jest złożony z dość różnorodnych pytań, z różnych dziedzin, poczynając od polityki, na rysunku technicznym kończąc (jeszcze raz zaznaczam, że ubiegamy się o pracę na produkcji jako pracownik fizyczny- prościej mówiąc- co ma piernik do wiatraka). Ludzie pracują na wydziale szlifierskim jak w amoku (śmiało mogę powiedzieć że na innych wydziałach też) - wiem bo tam pracuję. Jeżeli planujesz tam zrobić karierę to musisz mieć bardzo szerokie plecy inaczej będziesz tyrał na dwóch liniach do końca bez opamiętania (klapki na oczy i wiooooo). Nie dziwi mnie fakt, że pracują tam osoby 50+, bo gdzie mają pójść do pracy w tym wieku tym bardziej, że ich kariera zawodowa w większości przypadków zaczyna się w Iskrze i pewnie też tam się skończy. Osobiście pracuję tam kilka miesięcy i robię wszystko ażeby wytrwać tam jeszcze maksymalnie 2 miesiące. Pracując tam uwsteczniasz się w rozwoju w zastraszającym tempie. Teraz króciutko na temat kompetencji ludzi pracujących w zakładzie. To część wiadomości zwłaszcza do Was panowie kierownicy. Niejednokrotnie pytając na obróbce szlifierskiej zwłaszcza pracownice, dlaczego coś jest tak a nie tak, słyszymy odpowiedź że tak musi być. Żeby któraś potrafiła wytłumaczyć jak ustawić zegar pod dany wymiar promienia pierścienia to zapomnij (może pięć z nich to potrafi reszta odpowie, że to nastawiacz ustawia). Miałem okazję popracować troszkę na W-15 przy kontroli łożysk, oczywiście jako robol pospolity, posprawdzać, policzyć ale broń Boże cokolwiek zapisać. Od zapisywania była już specjalnie zatrudniona i przeszkolona do tego celu osoba (nie pomylę się jak napiszę że pewnie mama ewentualnie wujek pracuje w kontroli jakości). Ciągnąc temat dalej zaśmiałem się w głos jak zaszła potrzeba ażeby osoba od zapisków napisała na karcie że wymiar odbiegał od normy o ..... mikronów (bo w takich jednostkach operuje się w nsk). Narysowałem dziewczynie na blacie stołu jak to wygląda symbol "µ" (oczywiście ruch palca tylko)a ta patrzy jak na idiotę .Dalej idąc pokazuję jej symbol na aparacie (na którym de facto mierzyła luz w mikronach kilka chwil wcześniej)a ona na to, że musi się mistrza spytać jak się pisze mikron. Faktycznie jak już mistrz przyszedł to spytała : jak napisać mikron? Na litość Boską, tego uczą a przynajmniej uczyli na fizyce w szkole podstawowej. Z tego co się zorientowałem dziewczyna pracuje nie krócej niż dwa lata. A chodziło przecież o taki mały zapis "µm" ;)
zdjecie uzytkownika
tom - 2014-02-13 13:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [byly w13 - 2013-02-15 14:50:32]:
Auchan z okazji wejścia fuzji z Real rozlosuje 20 konsoli Xbox
Nie wierzysz... Trudno niech skorzysta kto inny ;)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
eks pracownik - 2014-02-23 23:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
chory zakład kierwonik tylko patrzy by premie dostac zero rzowoju podziekowalem za prace w tym (usunięte przez administratora) zakladzie
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-03-02 22:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W nsk nie opłaci się pracowac....to po co pracowac? pozdrawiam A-Team
zdjecie uzytkownika
Kamil-mistrz patelni ;) - 2014-03-03 13:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pracując kilka lat odchodząc powinienem czuć że cos tracę, dobre zarobki, świetny zakład a ja nie czułem nic (usunięte przez administratora)Pozdrawiam kolegów tylko za Wami tesknie ipamiętajcie ze ten kto najmniej pracuje najwiecej zarabia ;) Budze się czasem z krzykiem w nocy że mam przebicie szlifu na koniec zmiany na dwóch liniach...aaaaaa :)
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-05-05 22:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [zdegustowany pracą w nsk - 2014-02-07 01:19:43]:
Witam. A a jak są tam traktowane osoby z wyższym wykształceniem?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-08 21:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zdegustowany pracą w nsk - 2014-02-07 01:19:43]:
zegar to możesz w domu ustawiać FACHOWCU
zdjecie uzytkownika
Ewil - 2014-05-27 21:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@ja, widze, ze pracujesz w NSK Iskra, mozesz napisac, czy jestes zadowolony z pracy, tak ogólnie, czy aplikowałbys drugi raz?
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-06-24 17:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ja - 2014-05-08 21:42:23]:
a tak jak z niższym :) jeden pieron czy po podstawówce czy z tytułem dr hab :)
W dzisiejszych czasach nie ma znaczenie wyksztalcenie byle by jednostka byla zdolna do pracy :) (2 rece , 2 nogi i w miarę rozwinięty umysł)
Zarobki bardzo niskie. Dobra pensja zaczyna sie po kilkunastu latach pracy w zakladzie. Tylko kto bedzie czekać 20 lat zeby dostac dobrą pensje jak za 20 lat bedzie ona warta tyle co teraz 1200 na reke :)
jedyny plus pensja na czas ale pensja okrutnie niska. Zasada prosta nabyc doswiadczenia w NSK i uciekac w swiat :)
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-07-23 19:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gdzie woda do picia w takie upalne dniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gdzie my żyjemy ludzieeeeeeeeeeeeeee nie ma inspekcji pracy jak temperatura ponad 39 stopni to jest oszczednosc
zdjecie uzytkownika
gringo - 2014-07-24 23:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NSK Iskra to jeden ze światowych wiodących producentów łożysk wałeczkowych, technologii liniowej, komponentów samochodowych i układów kierowniczych, oferuje produkty standardowe jak i na konkretne zamówienia dla głównych sektorów przemysłu. Zakres ich produktów obejmuje: łożyska kulkowe i wałeczkowe, zespoły łożyskowe, prowadnice liniowe, śruby kulowe, zespoły łożyskowe piasty, kolumny kierownicze. Póki co jednak dla Polski NSK Group nie ma ofert pracy.
zdjecie uzytkownika
Desperat - 2014-08-13 20:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Warunki zatrudnienia znośne - umowa o prace w dzisiejszych czasach to rzadkość, tutaj ją masz. Atmosfera w pracy - nie najgorsza, zdarza się nawałnica pracy ale jak nie dasz sobie wejść na głowę idzie wytrzymać. Rozwój zawodowy - Zero, jak przydzielą cie do jakiejś maszyny to przy niej zdechniesz. I najważniejsze ZAROBKI- ŻENADA, aż wstyd się przyznać. 1500 zł miesięcznie to zwykłe (usunięte przez administratora),
zdjecie uzytkownika
zuzaa - 2014-08-18 01:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Chcialam tam dostac prace, ale nie mam tam zadnych znajomosci. Jak myslicie, mam jaka kolwiek szanse ???
zdjecie uzytkownika
Marcziano - 2014-08-18 22:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy jak wysoko mierzysz.Na fizycznego robola nie trzeba miec w NSK znajomości...
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-09-13 20:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znajomosciiiiiiiiiiiiiiiiii i to w takim zakladzie reka reke myje
zdjecie uzytkownika
jozue - 2014-09-23 18:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NSK to wiodący producent łożysk tocznych, produktów technologii liniowej, komponentów samochodowych i układów kierowniczych. Oferuje produkty standardowe jak i dedykowane na zamówienia dla głównych sektorów przemysłu. Swoje rozwiązania oferuje na całym świecie dzięki własnej sieci dystrybucyjnej posiadającej biura sprzedaży na wszystkich kontynentach.
zdjecie uzytkownika
wojak-szwejk - 2014-09-23 19:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej, słyszałem, że kiedyś tam w WJ-1 zmienili majstrów, czy to prawda??? podobno któryś tam bardzo szaleje?, tak?
zdjecie uzytkownika
zuzik - 2014-10-17 17:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jozue - 2014-09-23 18:53:04]:
no muszę przyznać , że nie spodziewałem się , że ISKRA jest taką światową firmą... wręcz przeciwnie sama nazwa sugerowała mi , że to typowa Polska firemka bez większych perspektyw. Wystarczyło jednak skorzystać z ich oferty , aby zauważyć, że jest to firma o dużo większym , globalnym potencjale w tej branży
zdjecie uzytkownika
igor - 2014-12-31 20:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, zweryfikuje ktoś powyższe opinie o pracy w NSK ISKRA, bo jako, że tutaj nie pracuje, to nie wiem ile z tych negatywnych jest prawdziwa? Może wiecie, czy szukają kogoś, zaniósłbym CV zaraz na poczatku nowego roku, ewentualnie podajcie mi jakies kontakt do działu HR'u... Pensja dociera na czas i ogółem wszystko ok?
zdjecie uzytkownika
m - 2015-02-07 14:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje od prawie roku, praca może nie jest szczytem moich marzeń ale są też plusy. Pensja zawsze na czas,pracując w brygadzie ok.2500 brutto bynajmniej na początku, dodatki na święta, paczki dla dzieci. Patrząc w perspektywie dzisiejszych ofert, a w większości to śmieciówki nie jest najgorzej.
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-02-26 19:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja po dwóch latach zap-nia w żółtym kołchozie za 1600-1700 dowiedziałem się że dostanę podwyżkę na świętego Dygdy i podziękowałem dziadom. Teraz po dwóch latach pracy w innej firmie mam netto tyle co w nsk brutto :) Trzeba szukać lepszej pracy a nie dawać się wykorzystywać Japońcom i ich sługusom.
zdjecie uzytkownika
Szybki 747 - 2015-03-31 14:51:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki takie sobie ale z czasem jest coraz lepiej wiem bo robie tam juz prawie 2 lata, organizacja srednia, tu gdzies wyczytalem ze nie ma wody przy 39 stopniach gosciu albo jestes glupi albo slepy wody wszedzie pelno stoi i co dwa dni jest dostawa nowej :) z tym ze bez znajomosci sie nie dostaniesz to prawda kazdy nawet zwykly pracownik fizyczny musi byc przez kogos polecony wiec osoby zainteresowane praca w NSK bez nikogo znajomego nawet nie macie co tam wchodzic :) teraz tak WW1 tokarska jak mam byc szczery to tam jest prze.... ale czasami jest wesolo zwlaszcza na palarni w brygadzie B :) Hartownia chyba najlepszy wydzial dla zwyklego pracownika tylko latem naprawde jest tam bardzo cieplo za to troche wieksze zarobki, nikt cie nie gania szefostwo nawet spoko wiec nie jest zle, szlifierska jak dla mnie to maja tam troche pracy ale i tak lepiej niz na tokarskiej :) montaz zarobki chyba najmniejsze ale za to czasami fajne dziewczyny mozna tam poznac i jest ciszej niz na innych wydzialach :) takze sa pozytywy i negatywy i przypominam ze caly czas mowie o WW1 brygada B nie wiem jak w innych ale wiem jedno Na WW2 odradzam prace kazdemu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle . Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-04-01 14:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracowałem w iskrze 20 lat temu jako tokarz na 9-tce na kanałku. Chciałbym wrócić do NSK-a, ponieważ moje zarobki w dotychczasowej pracy to około 1900 zł. na rękę, aczkolwiek muszę zaznaczyć, iż te zarobki są od jakichś 10 lat. Moja praca polega głównie na dźwiganiu ciężkich rzeczy, powyżej 20-u, 50-u, a nawet 80-u kg. w ciągłej 8-godzinnej pracy, choć niekiedy rzeczy są też lżejsze. Z Iskry pamiętam to, że nie było żadnego dźwigania, "wiadomo, łożysko nie jest ciężkie, żeby go zmierzyć na mikrometrze". Moje pytanie brzmi: na jakie zarobki mogę liczyć przez pierwszy rok pracy? Mój wiek to 40 lat, wykształcenie średnie- techniczne. Może niekoniecznie przyjmą mnie na produkcję...może jakieś inne działy? Z góry dziękuję za udzielenie informacji.
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-05-06 16:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jacek - 2015-04-01 14:22:51]:
tak 11zl na godz
zdjecie uzytkownika
ale - 2015-05-13 22:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy sa nadgodziny, czy mozna dorobic? Praca od pn do pt i w weekendy tez? Prosze o odp. Najnizsza mnie nie interesuje bo mam dzieciaki na utrzymaniu proszę o inf.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-05-14 18:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ale - 2015-05-13 22:45:21]:
2 lata temu, jak tam jeszcze pracowałem, nie było nadgodzin ani nie można było dorobić.Praca na 3 zmiany od pn do pt, albo system czterobrygadowy - praca też w weekendy (1 weekend w miesiącu wolny) a wolne w ciągu tygodnia. Poza tym hałas, opary chłodziwa, latem na hali upał dużo większy niż na zewnątrz przy wilgotności 100%, zimą zimno. Uważam, że jak na zapieprz w takich warunkach płacą mało. Jedyny plus to umowa o pracę i wypłaty bez opóźnień.
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-06-07 23:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jacek - 2015-04-01 14:22:51]:
10,50 na ww 13 umowa n a3 miechy ,tokarz automaty-wielowrzecionowe
zdjecie uzytkownika
IDZIK - 2015-06-17 16:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10,5 dostajecie na rękę za pracę na tokarce - czy to są jakieś kpiny.....? Nie wiem jak wy, ale ja bym wolał za tą kasę pracować w supermarkecie i mieć mniejszą ilość obowiązków i przede wszystkim nie aż tak dużo odpowiedzialności za niepoprawność wykonywanych czynności. Dziwię się niektórym że godzą się na pracę za takie pieniądze.
zdjecie uzytkownika
kamikaze - 2015-07-04 09:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam jak wygląda praca na stanowisku kontroler jakości produkcji?
zdjecie uzytkownika
lilka - 2015-08-18 19:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba nie moze byc tak zle. z tego co widze firma sie dosyc mocno rozwija. nawet organizuja staze w NSK ISKRA. co jest dobra szansa dla mlodych ludzi ktorzy chca rozpoczac swoja kariere. ale mam takie pytanie czy po tych stazach jest w ogole mozliwosc pozniejszego zatrudnienia w firmie? gdyz przy nastepnych naborach sama bym sie chciala zalapc.
zdjecie uzytkownika
twój czas twoja strata - 2015-08-29 16:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lilka - 2015-08-18 19:22:29]:
Może i kołchoz się rozwija. Przecież na cysorza i fukushimy trzeba ciągle dawać kasę więc jakieś inwestycje muszą robić żeby się złomowisko nie rozpadło. A staże są głównie po to żeby mieć darmowe lub prawie darmowe popychadła do roboty. Taka kariera że do tej pory kolki ze śmiechu dostaję jak sobie przypomnę.
zdjecie uzytkownika
Antek - 2015-09-04 07:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [twój czas twoja strata - 2015-08-29 16:44:58]:
Lilka kotku pracowalem w NSK 5 lat miesiac temu sie zwolnilem.
Na staze przyjmuja bo maja umowe z PŚ ze stazu nic nie wyniesiesz nic nie zarobisz jedynie bedzie cie zbieralo na wymioty :)
Zarobek po stazu jak dadza ci prace najnizsza krajowa + dodatki do nocki....
Wyciagniesz moze z 1600 na reke i tu marzenia o zarabianiu pieniedzy sie koncza bo nigdy nie dojdziesz do pensji 2tys na reke !!!!
Moja rada jest taka spierd.... jak najdalej z kielc bo tu nie ma pracy i nic nie osiagniesz tylko garbia, chyba ze jestes lekko nie kompletna to zapraszam do iskry :)
Jestes mloda osoba moze po studiach moze nie w takich ludzi sie w kielcach nie inwestuje jedynie w tzw fachowcow co przynosza korzysc pracodawcy
Ja sie zwolnilem bo juz mi sie niedobrze robilo ale ze mialem doswiadczenie i fach w reku znalazlem prace w 2 tygodnie za lepsze pieniadze na lepszych warunkach i bez stresu. NSK zabija w czlowieku chec zycia jest wampirem co wysysa z ciebie krew nie dajac ci w zamian nic.
A w NSK sa niezle stanowiska pracy ale na nie sie nikt nie dostanie bo sie malo kto zwalnia a jak sie zwolni robia sztuczna rekrutacje i zatrudniaja kogos z rodziny lub znajomych
Pozdro
zdjecie uzytkownika
Dżony Brawo - 2015-09-16 21:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanie odnośnie pracy na kuźni. Jak wyglądają tam zarobki, warunki pracy, czy szefostwo na tym wydziale jest ok? Są możliwości rozwoju? Prosiłbym o rzetelną informację.
zdjecie uzytkownika
mania - 2015-09-18 01:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w kuźni z tego co wiem nie jest łatwa @Dżony Brawo, ale teraz nie szukają w ogóle ludzi do pracy tam w firmie. Sam chciałem aplikować na stanowikso inżyniera procesu, bo wynagrodzenie było dobre, ale ktoś mnie uprzedziła, a tak od lutego przestali w ogóle kogokolwiek szukać, troche dziwne to jest.
zdjecie uzytkownika
Barca - 2015-09-19 17:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile może zarobić inżynier procesu w nsk na start? Sa tam podwyzki? jak wygladaja zarobki?
zdjecie uzytkownika
Grzechu92 - 2015-10-16 16:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy umowy próbne są czesto przedluzane czy porobisz 3 miesiace i dziekuja za wspolprace?
zdjecie uzytkownika
gaber - 2015-10-18 06:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem pewien, no ale wydaje mi się, że jeśli przez te trzy miesiące się sprawdzisz to nie powinno być żadnych problemów z tym, żeby przedłużyć umowę, no ale jeśli jednak jesteś leniem i nie dajesz rady to możliwę że jednak mogą Ci podziękować za współpracę, no ale nie ma co się od razu zniechęcać.
zdjecie uzytkownika
NOWY - 2015-10-22 12:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Barca - 2015-09-19 17:04:07]:
Witam na start maksymalnie 2400 brutto wiecej nie dostaniesz.
Po 2 latach ok 200 brutto podwyzki a dalej to juz tylko inflacyjna kazdego roku jakies 2-4%
zdjecie uzytkownika
Gabka92 - 2015-10-25 15:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest mało??!! ludzie, wszedzie jest najnizsza krajowa czyli na reke 1300zł!!!!
zdjecie uzytkownika
NOWY - 2015-12-01 06:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Gabka92 - 2015-10-25 15:41:20]:
Gabka92 uwierz mi ze to mało !!!
Za taka prace obowiazki i stres to sa psie pieniadze. Ludzie stad uciekaja jak przed zarazą. Presja ogromna nie zarta nawet 3 tyś na reke.
zdjecie uzytkownika
zuzik - 2015-12-07 18:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NOWY - 2015-12-01 06:54:16]:
rzeczywiście jeśli chodzi o pracę w iskrze to za mniej niż 3,5 na rekę to bym się tutaj nie poakzywał. Powiedzcie ile własciwie Wam oni płacą w tej chwili
zdjecie uzytkownika
Kebab - 2015-12-23 19:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rok stażu jako specjalista ds. produkcji i mam na rękę 1640zł
zdjecie uzytkownika
waldek - 2015-12-30 16:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie to ciekawi oferta jako Specjalista ds. Zakupów Nieprodukcyjnych, ktoś pracował na takim stanowisku? bo nie napisali nic o systemie zmianowym, tylko ze 8 godzin.
zdjecie uzytkownika
Aga83 - 2016-01-07 09:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te wszystkie opinie i tak szczerze mowiac to praca w tym zakladzie jest o wiele lepsza od tej ktora teraz wykonuje. Pracuje ciezko fizycznie, dzwigam ciezkie przedmioty i to jeszcze biegiem bo pracuje w systemie akordowym wiec jezeli chce zarobic wiec normalne ze trzeba szybko, kierownictwo popelnia duzo bledow za ktore nam sie obrywa, traktuja nas jakbys my byli niewolnikami, jezeli nic sie nie odzywam to zarobie 1800 zl ale jezeli tylko zwroce uwage koorynatorowi ze cos zle zrobil i ja nie bede za to odpowiadac moje zarobki sa o wiele mniejsze, prawda jest taka ze wszedzie jest dobrze gdzie nas nie ma. W takich czasach zyjemy niestety
zdjecie uzytkownika
mrugel - 2016-01-09 02:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Aga83 jeśli w Twojej firmie jest nieciekawie to może spróbuj się zatrudnić w tej firmie, są przecież szkolenia, a jak nie no to jeszcze możesz spróbować stażu.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NSK ISKRA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert