Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o NSK ISKRA

Pracowałeś w firmie NSK ISKRA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
m - 2015-02-07 14:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje od prawie roku, praca może nie jest szczytem moich marzeń ale są też plusy. Pensja zawsze na czas,pracując w brygadzie ok.2500 brutto bynajmniej na początku, dodatki na święta, paczki dla dzieci. Patrząc w perspektywie dzisiejszych ofert, a w większości to śmieciówki nie jest najgorzej.
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-02-26 19:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja po dwóch latach zap-nia w żółtym kołchozie za 1600-1700 dowiedziałem się że dostanę podwyżkę na świętego Dygdy i podziękowałem dziadom. Teraz po dwóch latach pracy w innej firmie mam netto tyle co w nsk brutto :) Trzeba szukać lepszej pracy a nie dawać się wykorzystywać Japońcom i ich sługusom.
zdjecie uzytkownika
Szybki 747 - 2015-03-31 14:51:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zarobki takie sobie ale z czasem jest coraz lepiej wiem bo robie tam juz prawie 2 lata, organizacja srednia, tu gdzies wyczytalem ze nie ma wody przy 39 stopniach gosciu albo jestes glupi albo slepy wody wszedzie pelno stoi i co dwa dni jest dostawa nowej :) z tym ze bez znajomosci sie nie dostaniesz to prawda kazdy nawet zwykly pracownik fizyczny musi byc przez kogos polecony wiec osoby zainteresowane praca w NSK bez nikogo znajomego nawet nie macie co tam wchodzic :) teraz tak WW1 tokarska jak mam byc szczery to tam jest prze.... ale czasami jest wesolo zwlaszcza na palarni w brygadzie B :) Hartownia chyba najlepszy wydzial dla zwyklego pracownika tylko latem naprawde jest tam bardzo cieplo za to troche wieksze zarobki, nikt cie nie gania szefostwo nawet spoko wiec nie jest zle, szlifierska jak dla mnie to maja tam troche pracy ale i tak lepiej niz na tokarskiej :) montaz zarobki chyba najmniejsze ale za to czasami fajne dziewczyny mozna tam poznac i jest ciszej niz na innych wydzialach :) takze sa pozytywy i negatywy i przypominam ze caly czas mowie o WW1 brygada B nie wiem jak w innych ale wiem jedno Na WW2 odradzam prace kazdemu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle . Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-04-01 14:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracowałem w iskrze 20 lat temu jako tokarz na 9-tce na kanałku. Chciałbym wrócić do NSK-a, ponieważ moje zarobki w dotychczasowej pracy to około 1900 zł. na rękę, aczkolwiek muszę zaznaczyć, iż te zarobki są od jakichś 10 lat. Moja praca polega głównie na dźwiganiu ciężkich rzeczy, powyżej 20-u, 50-u, a nawet 80-u kg. w ciągłej 8-godzinnej pracy, choć niekiedy rzeczy są też lżejsze. Z Iskry pamiętam to, że nie było żadnego dźwigania, "wiadomo, łożysko nie jest ciężkie, żeby go zmierzyć na mikrometrze". Moje pytanie brzmi: na jakie zarobki mogę liczyć przez pierwszy rok pracy? Mój wiek to 40 lat, wykształcenie średnie- techniczne. Może niekoniecznie przyjmą mnie na produkcję...może jakieś inne działy? Z góry dziękuję za udzielenie informacji.
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-05-06 16:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jacek - 2015-04-01 14:22:51]:
tak 11zl na godz
zdjecie uzytkownika
ale - 2015-05-13 22:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy sa nadgodziny, czy mozna dorobic? Praca od pn do pt i w weekendy tez? Prosze o odp. Najnizsza mnie nie interesuje bo mam dzieciaki na utrzymaniu proszę o inf.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-05-14 18:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ale - 2015-05-13 22:45:21]:
2 lata temu, jak tam jeszcze pracowałem, nie było nadgodzin ani nie można było dorobić.Praca na 3 zmiany od pn do pt, albo system czterobrygadowy - praca też w weekendy (1 weekend w miesiącu wolny) a wolne w ciągu tygodnia. Poza tym hałas, opary chłodziwa, latem na hali upał dużo większy niż na zewnątrz przy wilgotności 100%, zimą zimno. Uważam, że jak na zapieprz w takich warunkach płacą mało. Jedyny plus to umowa o pracę i wypłaty bez opóźnień.
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-06-07 23:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jacek - 2015-04-01 14:22:51]:
10,50 na ww 13 umowa n a3 miechy ,tokarz automaty-wielowrzecionowe
zdjecie uzytkownika
IDZIK - 2015-06-17 16:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10,5 dostajecie na rękę za pracę na tokarce - czy to są jakieś kpiny.....? Nie wiem jak wy, ale ja bym wolał za tą kasę pracować w supermarkecie i mieć mniejszą ilość obowiązków i przede wszystkim nie aż tak dużo odpowiedzialności za niepoprawność wykonywanych czynności. Dziwię się niektórym że godzą się na pracę za takie pieniądze.
zdjecie uzytkownika
kamikaze - 2015-07-04 09:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam jak wygląda praca na stanowisku kontroler jakości produkcji?
zdjecie uzytkownika
lilka - 2015-08-18 19:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba nie moze byc tak zle. z tego co widze firma sie dosyc mocno rozwija. nawet organizuja staze w NSK ISKRA. co jest dobra szansa dla mlodych ludzi ktorzy chca rozpoczac swoja kariere. ale mam takie pytanie czy po tych stazach jest w ogole mozliwosc pozniejszego zatrudnienia w firmie? gdyz przy nastepnych naborach sama bym sie chciala zalapc.
zdjecie uzytkownika
twój czas twoja strata - 2015-08-29 16:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lilka - 2015-08-18 19:22:29]:
Może i kołchoz się rozwija. Przecież na cysorza i fukushimy trzeba ciągle dawać kasę więc jakieś inwestycje muszą robić żeby się złomowisko nie rozpadło. A staże są głównie po to żeby mieć darmowe lub prawie darmowe popychadła do roboty. Taka kariera że do tej pory kolki ze śmiechu dostaję jak sobie przypomnę.
zdjecie uzytkownika
Antek - 2015-09-04 07:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [twój czas twoja strata - 2015-08-29 16:44:58]:
Lilka kotku pracowalem w NSK 5 lat miesiac temu sie zwolnilem.
Na staze przyjmuja bo maja umowe z PŚ ze stazu nic nie wyniesiesz nic nie zarobisz jedynie bedzie cie zbieralo na wymioty :)
Zarobek po stazu jak dadza ci prace najnizsza krajowa + dodatki do nocki....
Wyciagniesz moze z 1600 na reke i tu marzenia o zarabianiu pieniedzy sie koncza bo nigdy nie dojdziesz do pensji 2tys na reke !!!!
Moja rada jest taka spierd.... jak najdalej z kielc bo tu nie ma pracy i nic nie osiagniesz tylko garbia, chyba ze jestes lekko nie kompletna to zapraszam do iskry :)
Jestes mloda osoba moze po studiach moze nie w takich ludzi sie w kielcach nie inwestuje jedynie w tzw fachowcow co przynosza korzysc pracodawcy
Ja sie zwolnilem bo juz mi sie niedobrze robilo ale ze mialem doswiadczenie i fach w reku znalazlem prace w 2 tygodnie za lepsze pieniadze na lepszych warunkach i bez stresu. NSK zabija w czlowieku chec zycia jest wampirem co wysysa z ciebie krew nie dajac ci w zamian nic.
A w NSK sa niezle stanowiska pracy ale na nie sie nikt nie dostanie bo sie malo kto zwalnia a jak sie zwolni robia sztuczna rekrutacje i zatrudniaja kogos z rodziny lub znajomych
Pozdro
zdjecie uzytkownika
Dżony Brawo - 2015-09-16 21:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanie odnośnie pracy na kuźni. Jak wyglądają tam zarobki, warunki pracy, czy szefostwo na tym wydziale jest ok? Są możliwości rozwoju? Prosiłbym o rzetelną informację.
zdjecie uzytkownika
mania - 2015-09-18 01:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w kuźni z tego co wiem nie jest łatwa @Dżony Brawo, ale teraz nie szukają w ogóle ludzi do pracy tam w firmie. Sam chciałem aplikować na stanowikso inżyniera procesu, bo wynagrodzenie było dobre, ale ktoś mnie uprzedziła, a tak od lutego przestali w ogóle kogokolwiek szukać, troche dziwne to jest.
zdjecie uzytkownika
Barca - 2015-09-19 17:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile może zarobić inżynier procesu w nsk na start? Sa tam podwyzki? jak wygladaja zarobki?
zdjecie uzytkownika
Grzechu92 - 2015-10-16 16:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy umowy próbne są czesto przedluzane czy porobisz 3 miesiace i dziekuja za wspolprace?
zdjecie uzytkownika
gaber - 2015-10-18 06:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem pewien, no ale wydaje mi się, że jeśli przez te trzy miesiące się sprawdzisz to nie powinno być żadnych problemów z tym, żeby przedłużyć umowę, no ale jeśli jednak jesteś leniem i nie dajesz rady to możliwę że jednak mogą Ci podziękować za współpracę, no ale nie ma co się od razu zniechęcać.
zdjecie uzytkownika
NOWY - 2015-10-22 12:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Barca - 2015-09-19 17:04:07]:
Witam na start maksymalnie 2400 brutto wiecej nie dostaniesz.
Po 2 latach ok 200 brutto podwyzki a dalej to juz tylko inflacyjna kazdego roku jakies 2-4%
zdjecie uzytkownika
Gabka92 - 2015-10-25 15:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest mało??!! ludzie, wszedzie jest najnizsza krajowa czyli na reke 1300zł!!!!
zdjecie uzytkownika
NOWY - 2015-12-01 06:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Gabka92 - 2015-10-25 15:41:20]:
Gabka92 uwierz mi ze to mało !!!
Za taka prace obowiazki i stres to sa psie pieniadze. Ludzie stad uciekaja jak przed zarazą. Presja ogromna nie zarta nawet 3 tyś na reke.
zdjecie uzytkownika
zuzik - 2015-12-07 18:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NOWY - 2015-12-01 06:54:16]:
rzeczywiście jeśli chodzi o pracę w iskrze to za mniej niż 3,5 na rekę to bym się tutaj nie poakzywał. Powiedzcie ile własciwie Wam oni płacą w tej chwili
zdjecie uzytkownika
Kebab - 2015-12-23 19:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rok stażu jako specjalista ds. produkcji i mam na rękę 1640zł
zdjecie uzytkownika
waldek - 2015-12-30 16:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie to ciekawi oferta jako Specjalista ds. Zakupów Nieprodukcyjnych, ktoś pracował na takim stanowisku? bo nie napisali nic o systemie zmianowym, tylko ze 8 godzin.
zdjecie uzytkownika
Aga83 - 2016-01-07 09:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te wszystkie opinie i tak szczerze mowiac to praca w tym zakladzie jest o wiele lepsza od tej ktora teraz wykonuje. Pracuje ciezko fizycznie, dzwigam ciezkie przedmioty i to jeszcze biegiem bo pracuje w systemie akordowym wiec jezeli chce zarobic wiec normalne ze trzeba szybko, kierownictwo popelnia duzo bledow za ktore nam sie obrywa, traktuja nas jakbys my byli niewolnikami, jezeli nic sie nie odzywam to zarobie 1800 zl ale jezeli tylko zwroce uwage koorynatorowi ze cos zle zrobil i ja nie bede za to odpowiadac moje zarobki sa o wiele mniejsze, prawda jest taka ze wszedzie jest dobrze gdzie nas nie ma. W takich czasach zyjemy niestety
zdjecie uzytkownika
mrugel - 2016-01-09 02:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Aga83 jeśli w Twojej firmie jest nieciekawie to może spróbuj się zatrudnić w tej firmie, są przecież szkolenia, a jak nie no to jeszcze możesz spróbować stażu.
zdjecie uzytkownika
Generaleq22 - 2016-02-25 13:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w NSK już prawię rok czasu na stanowisku tokarz automatowy. Zarobki nie są takie złe. 1900 na rękę, a za dobry miesiąc jak więcej nidzieli to nawet 2 tysie.Praca po 8h wychodzisz robisz swoje i idziesz do domu i nic cie nie interesuje. Do tego umowa o pracę plus dodatki i wszelkie świadczenia. Pracuje na luzie i mam wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jak narazie nikt mi nic nie poiwedział, że źle pracuję. Pozdro Nieroby !
zdjecie uzytkownika
lilka - 2016-03-10 11:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
aplikuję na technika jakości i te opinie upewniają mnie ze to słuszny wybór. Umowa o pracę w międzynarodowym zespole,możliwości rozwoju i szkolenia.@kebab wiesz coś więcej o płacach??
zdjecie uzytkownika
zuzik - 2016-03-12 11:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lilka - 2016-03-10 11:56:05]:
jeśli chodzi o płacę to raczej tajemnica ludzi tutaj zatrudnionych. A co do ofert to poszukują z takich najświeższych stanowisk inżyniera - ale to raczej staż
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-03-14 12:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zuzik, tak to staż, ale według mnie to nic złego zacząć od stażu, bo jak się sprawdzisz, to na pewno będzie istniała możliwość zatrudnienia. Dodatkowo na pewno można się wiele nauczyć. W ofercie stażu widziałem, że trzeba mieć wyższe wykształcenie techniczne.
zdjecie uzytkownika
wiwwi - 2016-03-16 12:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak. Zawsze jest szansa, że po stażu mogą zatrudnić na stałe. Jak dla mnie to taki rodzaj okresu próbnego, dzięki któremu ktoś może zdobyć bardzo duże doświadczenie, a do tego zarobić, bo widzę, że staż jest płatny. Tyle, że trzeba mieć wykształcenie wyższe techniczne (mechaniczne, mechaniczno elektryczne, automatyka-robotyka) i dobrą znajomość rysunku technicznego.
zdjecie uzytkownika
egen - 2016-03-18 12:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie tylko na staż można w nich się załapać bo szukają też teraz technika jakości, słyszałem, że praca może i do lekkich nie należy ale chociaż wypłata na czas i umowa o pracę jest
zdjecie uzytkownika
flex - 2016-03-18 12:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyplata zawsze na czas umowa o prace tez jest. I na tyle plusow duzy minus to bardzo niskie stawki i zero perspektyw. Dobra praca dla absolwentow popracowac rok zrobic krótki staż i isc dalej tu niestety nic sie nie osiagnie i nie wiele nauczy.Z fizycznymi pracownikami jest jeszcze gorzej stawka nizsza a warunki ciezsze.
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2016-03-20 13:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiesz może @flex czy taki staż u nich jest płatny? chętnie bym się zaczepił tak jak piszesz na jakiś rok żeby zdobyć trochę doświadczenia ale oczywiście nie za darmo
zdjecie uzytkownika
flex - 2016-03-21 13:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiktor - 2016-03-20 13:24:58]:
Tego nie wiem ale mozna popytac bo ciagle sa rotacje takze praca jest i staze tez sa a czy platne tego nie jestem pewien
zdjecie uzytkownika
flus - 2016-03-22 13:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co mi wiadomo to staże na szczęście są płatne i to z możliwością zatrudnienia jeśli człowiek będzie się im sprawdzał :) trzeba aplikować poprzez firmę z dopiskiem staż
zdjecie uzytkownika
No i co? - 2016-03-25 09:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytałeś mnie kiedyś Pawełku czy jakby między liniami była kupa czy bym ją zauwazył? Widzisz mnie juz tam nie ma a ty dalej tkwisz w tym gó-wnie.... hahaha ;)
zdjecie uzytkownika
Jaro - 2016-03-30 19:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że jest praca w Wałbrzychu, wiecie można zatrudnić się na kilka miesięcy i szukać pracy dalej i hajs odkładać. Pracował ktoś może u nich jako technik jakości i może powiedzieć mi jak to wygląda u nich w przeliczeniu na zarobki.
zdjecie uzytkownika
Antos - 2016-03-31 12:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jaro - 2016-03-30 19:04:59]:
JARO daruj sobie zarobki to najnizsza krajowa zanim dojdziesz do 2 tys na reke minie ci poł zycia albo i całe :)
zdjecie uzytkownika
No i co no i co? - 2016-03-31 19:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [No i co? - 2016-03-25 09:42:11]:
Jak to mądry majster kiedyś powiedział: "Wszyscy tkwimy w tym gównie po uszy az cieżko nie zauwazyć"
zdjecie uzytkownika
Jaro - 2016-04-01 21:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stary, za coś trzeba żyć @Antos a jak nie masz jak się ruszyć z miejsca bo Cię nie stać, to co robisz, jesz tynk czy bierzesz się za pracę. Wiadomo, że chciało by się mieć zarobki na poziomie 10 tys, ale co z tego. PZDR
zdjecie uzytkownika
KOLOMBOFAJANSO - 2016-04-05 13:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W skrócie:
Zarobki - 11,50/h w tym momencie(przynajmniej na tokarskiej)
Czas płacy - perfekcyjny, zawsze na czas, 10 pieniążki na koncie muszą być
Warunki pracy - dosyć ciężkie, jednak da się przyzwyczaić, dużo stresu(przydatne mocne nerwy),ludzie tam pracujący w większości sympatyczni.
Wolne - bez brygady pn-pt weekend wolny, w brygadzie 1 weekend w miesiącu a tak w zależności od planu wolne na tygodniu.

Podsumowując: jak na Kielce, praca dobra
zdjecie uzytkownika
lilka - 2016-04-05 14:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy nie wiecie jak jest zatrudnianiem kobiet?Można dostać jakieś sensowne stanowisko @KOLOMBOFAJANSO, bo z tego co piszesz to jakby praca dla mężczyzn raczej?
zdjecie uzytkownika
KOLOMBOFAJANSO - 2016-04-05 23:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lilka zależy co rozumiesz poprzez "sensowne stanowisko", pracuje tam wiele pań, starszych i młodszych, na wszystkich stanowiskach, od obróbki tokarskiej po kontrolę jakości. Także nie, to nie praca wyłącznie dla mężczyzn.
zdjecie uzytkownika
Antoś - 2016-04-06 07:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jaro - 2016-04-01 21:56:53]:
Jaro pewnie ze trzeba z czegoś zyć ale jak patrzysz co robisz i dostajesz na start 11.5 brutto czyli 8.3zl netto i perspektywa zadna a jestes [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak bura [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to lepiej isc krasc !!
zdjecie uzytkownika
KOLOMBOFAJANSO - 2016-04-06 12:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Antoś dziwne bo pracując prawie 2 lata nigdy mi się nie zdarzyło być " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak bura [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; i nie widzę żeby ktoś był, przynajmniej u mnie na wydziale. Chyba zależy akurat na kogo i gdzie się trafi. Bynajmniej nie zdarza się to na WW-9. A jeśli chodzi o twoją wypowiedź dotyczącą dojścia do 2tys na rękę, to nie trwa to aż tak długo. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2016-04-19 23:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po 20 latach pracy w Iskrze rzuciłem to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Odkryłem że świat jest dużo bardziej kolorowy i zmieniłem zawód. Wyjechałem. Teraz przyzwoicie komunikuję się w 4 językach które przyszły same (z niewielką pomocą z mojej strony) jestem samozatrudniony i odkładam co miesiąc 10-12 tys.zł/mies. Oprócz tego mam normalne koszty utrzymania za granicą. Pracuję 3 miesiące a następnie robię sobie mies. wakacji. Te 20 lat w NSK to było o 10 za dużo. Pozdrawiam kolegów z NSK. A.
zdjecie uzytkownika
OLO - 2016-04-21 21:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja ucieklem z nsk po 2 latach najgorsze 2 lata mojego zycia !!!!!!
Za ta prace zarabiac tak marne pieniadze to jest dramat. Kadra nsk to w 70 % ludzie ze wsi takze maja oplacony zus a dorabiaja u siebie. Mieszkaniec Kielc nie moze sobnie pozwolic na takie zarobki.
zdjecie uzytkownika
ćma - 2016-05-05 21:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
e tam, bajki opowiadasz i tyle, przecież jakoś te dwa lata jednak tam wytrzymałaś więc na pewno nie było tak źle. Łożyska wałeczkowe to nie jest łatwy kawałek chleba alem już tak nie dramatyzuj proszę
zdjecie uzytkownika
Młoda - 2016-05-16 23:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nsk... jak tam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyzysk nafta i inne substancje od których można nabawic się uczulenia. System pracy 3 zmiany i do emerytury nie ma życia szarości i senność to się będzie pamiętać. Zarobki jak na taki wyzysk są żadne bo jeśli robisz na to żeby zrobić opłaty zjeść i dojechać do pracy to jak niewolnik bo każdy grosz się liczy. Jak dla mnie to nie ma plusów bo jeśli mam życie poznać na 2 dni przed śmiercią to wolę umrzeć teraz.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie NSK ISKRA!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NSK ISKRA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert