Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o NSK ISKRA

Pracowałeś w firmie NSK ISKRA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kamil-mistrz patelni ;) - 2014-03-03 13:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pracując kilka lat odchodząc powinienem czuć że cos tracę, dobre zarobki, świetny zakład a ja nie czułem nic (usunięte przez administratora)Pozdrawiam kolegów tylko za Wami tesknie ipamiętajcie ze ten kto najmniej pracuje najwiecej zarabia ;) Budze się czasem z krzykiem w nocy że mam przebicie szlifu na koniec zmiany na dwóch liniach...aaaaaa :)
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-05-05 22:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [zdegustowany pracą w nsk - 2014-02-07 01:19:43]:
Witam. A a jak są tam traktowane osoby z wyższym wykształceniem?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-08 21:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zdegustowany pracą w nsk - 2014-02-07 01:19:43]:
zegar to możesz w domu ustawiać FACHOWCU
zdjecie uzytkownika
Ewil - 2014-05-27 21:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@ja, widze, ze pracujesz w NSK Iskra, mozesz napisac, czy jestes zadowolony z pracy, tak ogólnie, czy aplikowałbys drugi raz?
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-06-24 17:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ja - 2014-05-08 21:42:23]:
a tak jak z niższym :) jeden pieron czy po podstawówce czy z tytułem dr hab :)
W dzisiejszych czasach nie ma znaczenie wyksztalcenie byle by jednostka byla zdolna do pracy :) (2 rece , 2 nogi i w miarę rozwinięty umysł)
Zarobki bardzo niskie. Dobra pensja zaczyna sie po kilkunastu latach pracy w zakladzie. Tylko kto bedzie czekać 20 lat zeby dostac dobrą pensje jak za 20 lat bedzie ona warta tyle co teraz 1200 na reke :)
jedyny plus pensja na czas ale pensja okrutnie niska. Zasada prosta nabyc doswiadczenia w NSK i uciekac w swiat :)
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-07-23 19:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gdzie woda do picia w takie upalne dniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gdzie my żyjemy ludzieeeeeeeeeeeeeee nie ma inspekcji pracy jak temperatura ponad 39 stopni to jest oszczednosc
zdjecie uzytkownika
gringo - 2014-07-24 23:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NSK Iskra to jeden ze światowych wiodących producentów łożysk wałeczkowych, technologii liniowej, komponentów samochodowych i układów kierowniczych, oferuje produkty standardowe jak i na konkretne zamówienia dla głównych sektorów przemysłu. Zakres ich produktów obejmuje: łożyska kulkowe i wałeczkowe, zespoły łożyskowe, prowadnice liniowe, śruby kulowe, zespoły łożyskowe piasty, kolumny kierownicze. Póki co jednak dla Polski NSK Group nie ma ofert pracy.
zdjecie uzytkownika
Desperat - 2014-08-13 20:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Warunki zatrudnienia znośne - umowa o prace w dzisiejszych czasach to rzadkość, tutaj ją masz. Atmosfera w pracy - nie najgorsza, zdarza się nawałnica pracy ale jak nie dasz sobie wejść na głowę idzie wytrzymać. Rozwój zawodowy - Zero, jak przydzielą cie do jakiejś maszyny to przy niej zdechniesz. I najważniejsze ZAROBKI- ŻENADA, aż wstyd się przyznać. 1500 zł miesięcznie to zwykłe (usunięte przez administratora),
zdjecie uzytkownika
zuzaa - 2014-08-18 01:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Chcialam tam dostac prace, ale nie mam tam zadnych znajomosci. Jak myslicie, mam jaka kolwiek szanse ???
zdjecie uzytkownika
Marcziano - 2014-08-18 22:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy jak wysoko mierzysz.Na fizycznego robola nie trzeba miec w NSK znajomości...
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-09-13 20:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znajomosciiiiiiiiiiiiiiiiii i to w takim zakladzie reka reke myje
zdjecie uzytkownika
jozue - 2014-09-23 18:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NSK to wiodący producent łożysk tocznych, produktów technologii liniowej, komponentów samochodowych i układów kierowniczych. Oferuje produkty standardowe jak i dedykowane na zamówienia dla głównych sektorów przemysłu. Swoje rozwiązania oferuje na całym świecie dzięki własnej sieci dystrybucyjnej posiadającej biura sprzedaży na wszystkich kontynentach.
zdjecie uzytkownika
wojak-szwejk - 2014-09-23 19:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej, słyszałem, że kiedyś tam w WJ-1 zmienili majstrów, czy to prawda??? podobno któryś tam bardzo szaleje?, tak?
zdjecie uzytkownika
zuzik - 2014-10-17 17:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jozue - 2014-09-23 18:53:04]:
no muszę przyznać , że nie spodziewałem się , że ISKRA jest taką światową firmą... wręcz przeciwnie sama nazwa sugerowała mi , że to typowa Polska firemka bez większych perspektyw. Wystarczyło jednak skorzystać z ich oferty , aby zauważyć, że jest to firma o dużo większym , globalnym potencjale w tej branży
zdjecie uzytkownika
igor - 2014-12-31 20:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, zweryfikuje ktoś powyższe opinie o pracy w NSK ISKRA, bo jako, że tutaj nie pracuje, to nie wiem ile z tych negatywnych jest prawdziwa? Może wiecie, czy szukają kogoś, zaniósłbym CV zaraz na poczatku nowego roku, ewentualnie podajcie mi jakies kontakt do działu HR'u... Pensja dociera na czas i ogółem wszystko ok?
zdjecie uzytkownika
m - 2015-02-07 14:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje od prawie roku, praca może nie jest szczytem moich marzeń ale są też plusy. Pensja zawsze na czas,pracując w brygadzie ok.2500 brutto bynajmniej na początku, dodatki na święta, paczki dla dzieci. Patrząc w perspektywie dzisiejszych ofert, a w większości to śmieciówki nie jest najgorzej.
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-02-26 19:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja po dwóch latach zap-nia w żółtym kołchozie za 1600-1700 dowiedziałem się że dostanę podwyżkę na świętego Dygdy i podziękowałem dziadom. Teraz po dwóch latach pracy w innej firmie mam netto tyle co w nsk brutto :) Trzeba szukać lepszej pracy a nie dawać się wykorzystywać Japońcom i ich sługusom.
zdjecie uzytkownika
Szybki 747 - 2015-03-31 14:51:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki takie sobie ale z czasem jest coraz lepiej wiem bo robie tam juz prawie 2 lata, organizacja srednia, tu gdzies wyczytalem ze nie ma wody przy 39 stopniach gosciu albo jestes glupi albo slepy wody wszedzie pelno stoi i co dwa dni jest dostawa nowej :) z tym ze bez znajomosci sie nie dostaniesz to prawda kazdy nawet zwykly pracownik fizyczny musi byc przez kogos polecony wiec osoby zainteresowane praca w NSK bez nikogo znajomego nawet nie macie co tam wchodzic :) teraz tak WW1 tokarska jak mam byc szczery to tam jest prze.... ale czasami jest wesolo zwlaszcza na palarni w brygadzie B :) Hartownia chyba najlepszy wydzial dla zwyklego pracownika tylko latem naprawde jest tam bardzo cieplo za to troche wieksze zarobki, nikt cie nie gania szefostwo nawet spoko wiec nie jest zle, szlifierska jak dla mnie to maja tam troche pracy ale i tak lepiej niz na tokarskiej :) montaz zarobki chyba najmniejsze ale za to czasami fajne dziewczyny mozna tam poznac i jest ciszej niz na innych wydzialach :) takze sa pozytywy i negatywy i przypominam ze caly czas mowie o WW1 brygada B nie wiem jak w innych ale wiem jedno Na WW2 odradzam prace kazdemu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle . Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-04-01 14:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracowałem w iskrze 20 lat temu jako tokarz na 9-tce na kanałku. Chciałbym wrócić do NSK-a, ponieważ moje zarobki w dotychczasowej pracy to około 1900 zł. na rękę, aczkolwiek muszę zaznaczyć, iż te zarobki są od jakichś 10 lat. Moja praca polega głównie na dźwiganiu ciężkich rzeczy, powyżej 20-u, 50-u, a nawet 80-u kg. w ciągłej 8-godzinnej pracy, choć niekiedy rzeczy są też lżejsze. Z Iskry pamiętam to, że nie było żadnego dźwigania, "wiadomo, łożysko nie jest ciężkie, żeby go zmierzyć na mikrometrze". Moje pytanie brzmi: na jakie zarobki mogę liczyć przez pierwszy rok pracy? Mój wiek to 40 lat, wykształcenie średnie- techniczne. Może niekoniecznie przyjmą mnie na produkcję...może jakieś inne działy? Z góry dziękuję za udzielenie informacji.
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-05-06 16:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jacek - 2015-04-01 14:22:51]:
tak 11zl na godz
zdjecie uzytkownika
ale - 2015-05-13 22:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy sa nadgodziny, czy mozna dorobic? Praca od pn do pt i w weekendy tez? Prosze o odp. Najnizsza mnie nie interesuje bo mam dzieciaki na utrzymaniu proszę o inf.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-05-14 18:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ale - 2015-05-13 22:45:21]:
2 lata temu, jak tam jeszcze pracowałem, nie było nadgodzin ani nie można było dorobić.Praca na 3 zmiany od pn do pt, albo system czterobrygadowy - praca też w weekendy (1 weekend w miesiącu wolny) a wolne w ciągu tygodnia. Poza tym hałas, opary chłodziwa, latem na hali upał dużo większy niż na zewnątrz przy wilgotności 100%, zimą zimno. Uważam, że jak na zapieprz w takich warunkach płacą mało. Jedyny plus to umowa o pracę i wypłaty bez opóźnień.
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-06-07 23:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jacek - 2015-04-01 14:22:51]:
10,50 na ww 13 umowa n a3 miechy ,tokarz automaty-wielowrzecionowe
zdjecie uzytkownika
IDZIK - 2015-06-17 16:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10,5 dostajecie na rękę za pracę na tokarce - czy to są jakieś kpiny.....? Nie wiem jak wy, ale ja bym wolał za tą kasę pracować w supermarkecie i mieć mniejszą ilość obowiązków i przede wszystkim nie aż tak dużo odpowiedzialności za niepoprawność wykonywanych czynności. Dziwię się niektórym że godzą się na pracę za takie pieniądze.
zdjecie uzytkownika
kamikaze - 2015-07-04 09:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam jak wygląda praca na stanowisku kontroler jakości produkcji?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NSK ISKRA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy NSK ISKRA?
Zadaj pytanie
alert