Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-03-20 15:01:15 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o NSK ISKRA - kielce. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-03-24 13:04:24 odpowiedz | cytuj
druga Japonia
Uniżony pracownik - 2010-01-12 21:15:46 odpowiedz | cytuj
Druga Japonia, a nawet Irlandia.Praca za michę ryżu.Bród,smród i ubustwo.
modo - 2010-03-15 16:25:52 odpowiedz | cytuj
1500 zł na rękę po 4-rech latach roboty na trzy zmiany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. polecam desperatom.
robak - 2010-04-05 17:35:31 odpowiedz | cytuj
Z ciekawości jaka stawka na rękę na godzinę? do byłych i obecnych pracowników z pozdrowieniami, co by innych na minę nie wsadzić
moby - 2010-04-14 10:48:59 odpowiedz | cytuj
faktycznie dla desperatów, brud, smród i bieda to mało powiedziane
- - 2010-07-15 15:42:56 odpowiedz | cytuj
Addeco szuka dla NSK desperatów na montaż za 8,5 PLN/g. Zdecydowanie lepiej pracować w jakimś sklepie czy pizzerii.
duzo lat - 2010-08-02 19:14:42 odpowiedz | cytuj
tam pracowałem, szkoda czasu i zawracania sobie gitary, 45C w lecie pot po d...e sie leje g...o zarobki 3 zmiany , wyzysk skośnookich s....now, nic dodać i nic odjąć.
Antyzdebokowalojaglowarzoch - 2010-08-19 17:05:19 odpowiedz | cytuj
Pracuje to parę lat więc mam już nakreślony obraz:
1.Zarobki- dno i wstyd się przyznać...
2.Atmosfera- coś w rodzaju szpitala psychiatryczneg o głównie w TEAM'ach
3.Wymagania jakie stawia Ci zakład - najlepiej być alfą i omegą
4.Obowiązki-robisz za innych a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tego masz,ludzie są często bez kompetencji i wiedzy.
5.Współpraca z zagranicą (Japonią) Oni mas mają za ciemnotę, a sami są kretynami siedzącymi po 20 h w pracy, płacą ludziom na michę ryżu
6.Polityka Jakości- najważniejsza jest ilość nie jakość.
7.Warunki pracy-ruiny dawnych hal z PRL chlapniete tu i tam farbą, grzyb, syf,smród i ubóstwo.Cieknące dachy to standard
8.Kariera zawodowa-ZERO:karierę robi Pan Z.,K.,J.,M.,W. żerując na pracownikach itd
9.Jakość produktów: Jaka płaca taka płaca i będzie gorzej
Tyle w temacie
byly pracownik - 2010-08-24 21:25:32 odpowiedz | cytuj
pracowalem tam w 1994-96 mialem 4 maszyny na kanalku czy warto tam wracac bo mialem tel,czy dac se spokoj,prosze o podpowiedz
darek - 2010-08-26 19:27:14 odpowiedz | cytuj
teraz mają 10 maszyn i trzy razy większe zadanie.Odradzam
darek - 2010-08-26 19:27:21 odpowiedz | cytuj
teraz mają 10 maszyn i trzy razy większe zadanie.Odradzam
ile? - 2010-08-27 17:58:19 odpowiedz | cytuj
dzieki!!! napewno tam nie wroce. 10 maszyn? 2 nie mozna bylo obrobic jak sie zapchaly wiorami mowie o fuji, to jest chore!!! a tak na marginesie, w mojej firmie gdzie robie 12 lat to 1500 zl,niektore firmy w kielcach daja tyle na poczatek dlatego szukam roboty nara.
anonim - 2010-10-24 10:27:52 odpowiedz | cytuj
- - 2010-07-15 15:42:56

8.5 brutto!!! zeby nie było watpliwosci
hirek - 2011-04-04 16:20:37 odpowiedz | cytuj
u żółtego jeszcze nikt nigdzie na świecie nie zarobił, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wyzyskiwacze
Seki - 2011-05-09 20:20:44 odpowiedz | cytuj
Macie tyrać dla cesarza a nie biadolić i cieszcie się że jeszcze ten złom produkujecie. Miska ryżu już nie starcza?????? Normy w górę a sami powyzdychacie tak jak ten gościu na 9.
gnida - 2011-06-23 20:33:00 odpowiedz | cytuj
a pracuje tam taki stanisław sitek (pseudo)-gnida
anonim - 2011-09-23 17:08:14 odpowiedz | cytuj
Ja pracuje na 9 i jeszcze żyję. :)
Kamil Jasek - 2011-09-23 17:11:31 odpowiedz | cytuj
Ja pracuję na 9 lini i jeszcze żyję. Kamil Jasek
Kamil Jasek - 2011-09-23 19:57:49 odpowiedz | cytuj
W pracy nie ma nudów to fakt 12 maszyn do obsługi na lini szlifierskiej, ale jak jeszcze jedną linię dla operatorów dołożą to prędzej w niedzielę między liniami się k-wa na plecy wyłożę i będę jak JEZUS niż normę zrobię :) Niech najpierw sami pokażą że się da.
Kamil Jasek - 2011-09-23 22:07:39 odpowiedz | cytuj
Seki - 2011-05-09 20:20:44

Jakość łożysk jest na bardzo wysokim poziomie bo ludzie tam pracujący sami z siebie wychodzą, żeby było dobrze wykonane. Trochę pudru na jaja i można na dwóch liniach robić, żeby sie nie zatrzeć, ale najpierw niech technolodzy pokążą że się da spełnić oczekiwane wymagania :)
anonim - 2011-09-28 16:19:11 odpowiedz | cytuj
Podobno w Japoni jeden operator obsługuje naraz 6 takich samych lini szlifierskich (takie same maszyny) jak w zakładzie w Kielcach...to niech Go tu przyślą i niech pokaże jak sie to robi a cała wypłate Mu oddam. POZDRAWIAM całą NSK Bearings Kamil Jasek
Antek - 2011-10-06 20:14:25 odpowiedz | cytuj
A ja jestem bardzo zadowolony mam 12 maszyn i dostalem 9 zeta na godzine brutto. Ciesze sie ze mam prace i zyje godnie. Inni nie maja pracy i zebraja ja sobie zarabiam na swoja przyszlosc. Planuje popracowac tam jak najdluzej a i jeszcze atmosfera jest OK. POLECAM!!!!!!!!!!
HA ha - 2011-10-23 23:23:17 odpowiedz | cytuj
Antek ty jajcarzu:-)
Ja tam pracowałem 4 lata temu od razu po szkole.
Zarobki wtedy 700zł plus 100zł premii uznaniowej. Normalnie szał nic tylko je*ać do emerytury wstyd się przyznać że się tam pracuje. Praca 3 zmianowa. Po 3mc podziękowałem jeszcze się bezczelnie pytali dlaczego rezygnuje czy źle mi u nich czy coś takiego. Normalnie brak perspektyw na jutro. Zrezygnowałem bo zaczołbym pracować w systemie 4-brygadowym (sobota, niedziela w pracy, wolne na tygodniu) Ludzie nie za tą kase na wache tylk zarobić a gdzie życie.
Z tego co wiem to teraz wcale nie jest lepiej. Ciekawe jak płacą angolom na wyspach też mają zakład.
Wg. mnie ten zakład powinien być nadal państwowy ewentualnie w rękach polskiego kapitału a nie sprzedali żółtkom. Japońce to wiedzą jak robić interesy najlepiej kupić za grosze zaklad w ciemnej polsce sprowadzić stare już wycofane maszyny ze szrotu i zatrudnić naiwnych polaków którzy marzą o pracy w międzynarodowej spółce a całą kase wywozić za ocean.
Pozdro
anonim - 2011-11-02 13:14:57 odpowiedz | cytuj
Antek – nowela Bolesława Prusa z roku 1880. Podejmuje tematykę trudnego życia na wsi w XIX wieku, a co za tym idzie niełatwego losu dzieci. Jako główne problemy XIX-wiecznej wsi zostały ukazane zacofanie ludności, wykorzystywanie dzieci do ciężkich prac oraz brak możliwości kształcenia i rozwijania talentów przez dzieci i młodzież.
x