Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: MTL ASCO sp. z o.o


Oceniono 30 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
MTL ASCO sp. z o.o
Wielowiejska 53
44-120 Gliwice
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
obecny - 2013-11-21 08:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak męczymy się.Magazyn kuleje po zwolnieniu kolejnego magazyniera.Ilu ich jeszcze?Kobiecina nowa była otworzyła oczy i (usunięte przez administratora) zawczasu.Wszystko jest ok:)
zdjecie uzytkownika
Ptysia - 2013-11-29 22:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PtysiaMnie dochodzą słuchy że jest ktoś kto założył im sprawę w sądzie.
Grubsza sprawa się kroi:)
Jak coś wiecie więcej to piszcie kto to taki...
zdjecie uzytkownika
leon - 2013-12-04 23:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Pyskowicach tez tak zle ? Jak tam jest ?
zdjecie uzytkownika
Goebbels - 2013-12-05 13:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Nie dajcie sie na to nabrać!!!
Obiecują a rzeczywistość jest z goła inna.
zdjecie uzytkownika
Goebbels - 2013-12-05 13:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zjadło mi linka...
(usunięte przez administratora) Jedna rada:
za pracę którą wam zaoferują to wołajcie min.3000pln brutto...choć nie wiem czy to i tak nie za mało.
zdjecie uzytkownika
zorro - 2013-12-06 18:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ofertę wrzucili na pracuj.pl nie wierzcie w to co tam piszą.oferta tylko dla desperatów.
zdjecie uzytkownika
krzychu - 2013-12-11 20:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, widziałem ofertę pracy na zastępce kierownika magazynu, może ktoś opisać jak wygląda praca tam na magazynie?
zdjecie uzytkownika
wąż - 2013-12-16 09:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Omijać szerokim łukiem lub nawet dalej.
Nie polecam!!!
zdjecie uzytkownika
iii - 2013-12-30 12:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
krzychu powodzenia hahahah
zdjecie uzytkownika
Maxx - 2014-01-17 15:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osobiście uważam że praca w MTL ASCO daje szanse wszystkim którym zależy na dobrym doświadczeniu i dobrym wynagrodzeniu a firma jest bardzo stabilna i trwa już na rynku prawie 25 lat. Sam pracuje już od lat i bardzo doceniam ze moja pensja niezależnie od sytuacji gospodarczej jest regularnie wypłacana i nie musze się tym stresować czy będzie wypłacona czy nie. Poza tym ta firma daje szanse na ciągły rozwój, poznanie świata bo są organizowane wyjazdy handlowców do firm współpracujących w Chinach, we Włoszech. Kto narzeka na MTL ASCO to po prostu nie ma chęci do pracy...
zdjecie uzytkownika
Prawdomówny - 2014-01-27 10:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Maxx chyba się z ch.ja zerwałeś.Pensja w innych firmach też wpływa normalnie.Piszesz o tym jak o jakiejś rzeczy rzadko spotykanej.Wniskuje że jesteś handlowcem.Pewnie tym śmierdzielem Zo..iem co po nim w kiblu tak wali:)Tylko handlowcy i handlowcy.Reszta się nie liczy?Kolejny idiota na magazyn przyszedł.Zobaczymy jak długo.Popytaj jak pracuje się na magazynie lub w serwisie.Zapytaj ile razy byli w Chinach na szkoleniu haha.
zdjecie uzytkownika
zziizii - 2014-01-28 11:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
dokładnie. jak serwis jezdzi na szkolenia to ilu ma możliwość ???
jedzie stała ekipa z wodzem PUUU na czele.
zbyt duże skupienie na samych handlowcach, a cała reszta leży i upada jeszcze niżej.
ciekawe jak sie wiedzie byłym kierownikom magazynu, którzy opuscili to miejsce, koledze z serwisu, ktory byl dobrym fachowcem
i kolezance, ktora siedziała z tymi patafianami.............................
zdjecie uzytkownika
ttttt - 2014-02-14 19:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierownik magazynu zwalnia się(usunięte przez administratora)Inwentaryzacja dalej nie zrobiona a poprzednia ekipa była na finiszu(usunięte przez administratora)Nie polecam!
zdjecie uzytkownika
ttttt - 2014-02-19 21:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cienki to chłopie jestes Ty,
W żadnym zdaniu nie skłamalem.Ty wyskakujesz z tekstem że ktoś jest cienki.Widzę co się dzieje.Ty pewnie też ale za biurkiem wygodniej...pewnych faktów nie dostrzegasz
zdjecie uzytkownika
marecki - 2014-02-20 18:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie, to nie chat onetu, tylko powazne forum, piszcie lepiej co tam się dzieje w MTL Asco, bo mnie zainteresowało, to co napisali powyżej.
zdjecie uzytkownika
*** - 2014-02-25 10:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zziizii - 2014-01-28 11:54:44]:
u nas wszystko ok;) pozdr koleżanka
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-03-31 22:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio tak jest jak napisał kulfon, bo poprzedni komentarz na temat mtl asco był jednak bardziej pozytywny.
MTL ASCO sp. z o.o "Wywiad z Joanna Sakamoto - Członek Zarządu w firmie MTL ASCO sp. z o.o"
Kilka słów o powstaniu i działaniu firmy MTL ASCO Sp. z o. o.. Firma MTL ASCO Sp. z o. o. od 1992 roku działa w branży urządzeń transportu wewnętrznego, zarówno po stronie sprzedaży, jak i przy obsłudze po sprzedażowej.   Co może Pani powiedzieć o firmie i jej siedzibie? Firma MTL ASCO Sp. z o.o jest firmą rodzinną, dbającą o swoich pracowników jak również klientów. Siedziba mieści się w Pyskowicach koło Gliwic.    Gł&o...
zdjecie uzytkownika
byly klient - 2014-05-21 12:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ma dobrze zorganizowany pion telemarketingu, osoby które dzwonią do klientów. Niestety handlowcy ignorują ich prace i nie wysyłają ofert handlowych za tymi rozmowami
zdjecie uzytkownika
roman - 2014-05-21 13:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widocznie prości ludzie nie nadają się na kierownicze stanowiska. Tutaj potrzeba niestety trochę cwaniactwa
zdjecie uzytkownika
dd - 2014-06-09 18:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli ogólnie jest kiepska współpraca między działami, tak? bo jeśli tak wyglądają struktury w firmie, to troche kiepsko, chyba każdy dział powinien sobie pomagać, w końcu interes jest wspólny, więc nie rozumiem dlaczego tak się ignorują
zdjecie uzytkownika
cez - 2014-06-17 15:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam, MON od tych popap....ów zakupił w 2011 roku za grube miliony wózki widłowe, HELI 200, RSH i Samsony róznych typów. Do dnia dzisiejszego nawet raz nie pofatygowali się, aby zrobić przeglądy gwarancyjne. A przecież to są publiczne pieniądze, wyrzucone w błoto. Nierzetelna firma, o decydentach w MON-ie nie wspominając.
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-08-26 23:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzychu - 2013-12-11 20:46:48]:
kiepsko
zdjecie uzytkownika
mirinda - 2014-08-27 13:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no pewnie, że najlepiej jest pogadać z przełożonym jak jest problem, ale też nie każdy jest "ludzki" i wysłucha Cię i coś zrobi w danej sprawie... ale z tego co ostatnio słyszałam w MTL ASCO nie ma jakiś szefów tyranów, więc jak na Twoim miejscu bym spróbowała pogadać, nic przeciez się nie traci wtedy
zdjecie uzytkownika
MTL ASCO sp. z o.o - 2014-09-16 13:41:40 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo chcieliśmy Państwu podziękować za wszystkie opinie oraz komentarze umieszczane na portalu Gowork.pl dotyczące naszej firmy. Cenimy sobie Państwa zdanie zarówno tam gdzie nas chwalicie; jak również takie, które może służyć jako konstruktywna krytyka.
Jednocześnie informujemy, że w wypadku obrazy oraz pomówień skierowanych względem naszej firmy oraz jej pracowników, będziemy konsekwentnie dochodzili swoich praw.

Z poważaniem
Zarząd Firmy MTL ASCO Sp. z o.o.
zdjecie uzytkownika
paola - 2014-09-25 12:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam pytanie do Państwa czy czy trwają obecnie rekrutacje jakieś, bo podoba mi się Pństwa firma i chciałem złożyć aplikację. Nie widzę niestety żadnych ofert pracy na portalach czy w internecie, czy jest jakiś inny sposób rekrutacji, napisac maila, jakoś przez strone w formularzu wysłać swoje CV??
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MTL ASCO sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x