Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: MTL ASCO sp. z o.o

zdjecie uzytkownika
ttttt - 2014-02-14 19:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierownik magazynu zwalnia się(usunięte przez administratora)Inwentaryzacja dalej nie zrobiona a poprzednia ekipa była na finiszu(usunięte przez administratora)Nie polecam!
zdjecie uzytkownika
ttttt - 2014-02-19 21:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cienki to chłopie jestes Ty,
W żadnym zdaniu nie skłamalem.Ty wyskakujesz z tekstem że ktoś jest cienki.Widzę co się dzieje.Ty pewnie też ale za biurkiem wygodniej...pewnych faktów nie dostrzegasz
zdjecie uzytkownika
marecki - 2014-02-20 18:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie, to nie chat onetu, tylko powazne forum, piszcie lepiej co tam się dzieje w MTL Asco, bo mnie zainteresowało, to co napisali powyżej.
zdjecie uzytkownika
*** - 2014-02-25 10:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zziizii - 2014-01-28 11:54:44]:
u nas wszystko ok;) pozdr koleżanka
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-03-31 22:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio tak jest jak napisał kulfon, bo poprzedni komentarz na temat mtl asco był jednak bardziej pozytywny.
zdjecie uzytkownika
byly klient - 2014-05-21 12:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma ma dobrze zorganizowany pion telemarketingu, osoby które dzwonią do klientów. Niestety handlowcy ignorują ich prace i nie wysyłają ofert handlowych za tymi rozmowami
zdjecie uzytkownika
roman - 2014-05-21 13:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widocznie prości ludzie nie nadają się na kierownicze stanowiska. Tutaj potrzeba niestety trochę cwaniactwa
zdjecie uzytkownika
dd - 2014-06-09 18:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli ogólnie jest kiepska współpraca między działami, tak? bo jeśli tak wyglądają struktury w firmie, to troche kiepsko, chyba każdy dział powinien sobie pomagać, w końcu interes jest wspólny, więc nie rozumiem dlaczego tak się ignorują
zdjecie uzytkownika
cez - 2014-06-17 15:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam, MON od tych popap....ów zakupił w 2011 roku za grube miliony wózki widłowe, HELI 200, RSH i Samsony róznych typów. Do dnia dzisiejszego nawet raz nie pofatygowali się, aby zrobić przeglądy gwarancyjne. A przecież to są publiczne pieniądze, wyrzucone w błoto. Nierzetelna firma, o decydentach w MON-ie nie wspominając.
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-08-26 23:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzychu - 2013-12-11 20:46:48]:
kiepsko
zdjecie uzytkownika
mirinda - 2014-08-27 13:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no pewnie, że najlepiej jest pogadać z przełożonym jak jest problem, ale też nie każdy jest "ludzki" i wysłucha Cię i coś zrobi w danej sprawie... ale z tego co ostatnio słyszałam w MTL ASCO nie ma jakiś szefów tyranów, więc jak na Twoim miejscu bym spróbowała pogadać, nic przeciez się nie traci wtedy
zdjecie uzytkownika
MTL ASCO sp. z o.o - 2014-09-16 13:41:40 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo chcieliśmy Państwu podziękować za wszystkie opinie oraz komentarze umieszczane na portalu Gowork.pl dotyczące naszej firmy. Cenimy sobie Państwa zdanie zarówno tam gdzie nas chwalicie; jak również takie, które może służyć jako konstruktywna krytyka.
Jednocześnie informujemy, że w wypadku obrazy oraz pomówień skierowanych względem naszej firmy oraz jej pracowników, będziemy konsekwentnie dochodzili swoich praw.

Z poważaniem
Zarząd Firmy MTL ASCO Sp. z o.o.
zdjecie uzytkownika
paola - 2014-09-25 12:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam pytanie do Państwa czy czy trwają obecnie rekrutacje jakieś, bo podoba mi się Pństwa firma i chciałem złożyć aplikację. Nie widzę niestety żadnych ofert pracy na portalach czy w internecie, czy jest jakiś inny sposób rekrutacji, napisac maila, jakoś przez strone w formularzu wysłać swoje CV??
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-10-09 16:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co sądzicie o pracy handlowców? bo ja słyszałem, że coś u nich w dziale jest dosyć średnio.. a też nie wiem czy na pewno czy to są plotki, więc moze tutaj się dowiem czy faktycznie coś się dzieje czy nie? poza tym też chciałbym wiedzieć jakie są godziny pracy i czy tylko cały etat wchodzi w grę u nich?
zdjecie uzytkownika
Robcio - 2014-10-09 21:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile handlowiec może wyciągnąć na rękę i jaka jest szansa awansu? zwykły handlowiec, kierownik dyrektor regionalny ile zarabiają.



zdjecie uzytkownika
MTL ASCO Sp. z o.o. zarząd - 2014-10-10 13:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma MTL ASCO Sp. z o.o. daje duże szanse rozwoju każdemu pracownikowi. Dla handlowców osiągających dobre wyniki sprzedaży warunki płacowe mogą być bardzo motywujące.
zdjecie uzytkownika
MTL ASCO Sp. z o.o. zarząd - 2014-10-10 13:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [paola - 2014-09-25 12:50:47]:
Paola, dziękuję za zainteresowanie pracą w naszej firmie. Aczkolwiek może się zdarzyć, że w danym momencie nie szukamy nowych pracowników, bardzo proszę o podesłanie na adres naszej firmy CV. Rozpatrujemy każdą osobę i wracamy do niej w momencie kiedy wyniknie potrzeba zatrudnienia.
Pozdrawiam
MTL ASCO sp. z o.o "Wywiad z Joanna Sakamoto - Członek Zarządu w firmie MTL ASCO sp. z o.o"
Kilka słów o powstaniu i działaniu firmy MTL ASCO Sp. z o. o.. Firma MTL ASCO Sp. z o. o. od 1992 roku działa w branży urządzeń transportu wewnętrznego, zarówno po stronie sprzedaży, jak i przy obsłudze po sprzedażowej.   Co może Pani powiedzieć o firmie i jej siedzibie? Firma MTL ASCO Sp. z o.o jest firmą rodzinną, dbającą o swoich pracowników jak również klientów. Siedziba mieści się w Pyskowicach koło Gliwic.    Gł&o...
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-10-19 14:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca w asco nie jest zla,ale niektorzy pracownicy'czopek i rodzina sp.z o.o.'przypisuja sobie zaslugi innych pracownikow!sami nic nie robia generja duze koszta o ktorych pan adam nawet nie wie .serwisanci pracuja po 12h na dobe i dalej jest zle.gdyb nie to ze mieszkam blisko to juz dawno odszedlbym z firmy.a najgorsze jest to czym wiecej pracujesz ,starasz sie to tego nikt nie zauwaza i jeszcze cie gnoja!ale nie wszyscy pracownicy sa zli w firmie.
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-10-29 12:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale kto dokładnie generuje takie wysokie koszty? chodzi tutaj o pracowników czy o to, że szef jakoś nie umie rozłożyć tych obowiązków? fakt, że może być dosyć demotywujące, to, że nikt nie nagradza za wyniki, za to, że jednak ktoś robi "coś ponad norme", zdarzają się jkieś premie uznaniowe od czasu do czasu?
zdjecie uzytkownika
MTL ASCO Sp. z o.o. zarząd - 2014-10-29 13:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi Użytkowniku Adam
Bardzo dziękujemy za komentarz. Każde zdanie jest dla nas cenne i obiecujemy, że dołożymy wszelkich starań aby ulepszyć nasze środowisko pracy.
zdjecie uzytkownika
Runner - 2014-10-29 23:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, ze mtl asco pojawia sie na rożnych imprezach nie tylko branżowych, nawet mialem okazje spotkać przedstawicieli firmy podczas tegorocznego maratonu. Jak widać firma wciąż sie rozwija. Z tego co słyszałem opinie są bardzo podzielone. Tak jest wszędzie. Dobra opinie czasem cieżko sobie wypracować a czasem nie. Czy robicie Państwo nabór na stanowiska biurowe typu kadry lub księgowość,? Zdarzają sie rownież takie rekrutacje? Z tego co widzę były ogłoszenia na inżynierów i serwisantów. Proszę o infoscje odnoście projektów rekrutacyjnych.
Dziekuje
zdjecie uzytkownika
MTL ASCO Sp. z o.o. zarząd - 2014-10-30 11:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi Runner, bardzo dziękujemy za opinię. Staramy się.
W przypadku zainteresowania pracą w naszej firmie bardzo proszę podesłać dokumenty do centrali naszej firmy.
Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
dd - 2014-11-13 13:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nie ma jakieś aplikacji bezpośrednio przez stronę? i czy mailowo czy pocztą do tej centrali trzeba wysłać dokumenty aplikacyjne? nie wiem już sama co robić, bo nie mają na razie żadnych ofert pracy, a tak wysyłać na ślepo swoje CV to też tak średnio w sumie jest, więc już sam nie mam pojęcia co zrobić.
zdjecie uzytkownika
MTL ASCO Sp. z o.o. zarząd - 2014-11-13 13:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dd - 2014-11-13 13:04:13]:
Witam,
Bardzo dziękuję za zainteresowanie naszą firmą. Rzeczywiście w tej chwili nie posiadamy informacji na stronie internetowej na temat wolnych stanowisk, aczkolwiek via Pracuj.pl poszukujemy ludzi na stanowisko Asystent w dziale serwisu wózków widłowych oraz Specjalistę do Obsługi Klientów Strategicznych w Dziale Wózków Widłowych oprócz tego na bieżąco rozpatrujemy wszystkie wchodzące do naszej firmy CV. Bardzo proszę o przesłanie CV na adres naszej centrali. Z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-11-27 16:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosze o informacje w jakiej postaci proponowana jest umowa na poczatek i jaki etat (3/4 czy tez caly). jezeli chodzi o doswiadczenie to jest to bardzo wazny element rekrutacji??
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MTL ASCO sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x