Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: MTL ASCO sp. z o.o

zdjecie uzytkownika
Maxx - 2014-01-17 15:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osobiście uważam że praca w MTL ASCO daje szanse wszystkim którym zależy na dobrym doświadczeniu i dobrym wynagrodzeniu a firma jest bardzo stabilna i trwa już na rynku prawie 25 lat. Sam pracuje już od lat i bardzo doceniam ze moja pensja niezależnie od sytuacji gospodarczej jest regularnie wypłacana i nie musze się tym stresować czy będzie wypłacona czy nie. Poza tym ta firma daje szanse na ciągły rozwój, poznanie świata bo są organizowane wyjazdy handlowców do firm współpracujących w Chinach, we Włoszech. Kto narzeka na MTL ASCO to po prostu nie ma chęci do pracy...
zdjecie uzytkownika
Prawdomówny - 2014-01-27 10:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Maxx chyba się z ch.ja zerwałeś.Pensja w innych firmach też wpływa normalnie.Piszesz o tym jak o jakiejś rzeczy rzadko spotykanej.Wniskuje że jesteś handlowcem.Pewnie tym śmierdzielem Zo..iem co po nim w kiblu tak wali:)Tylko handlowcy i handlowcy.Reszta się nie liczy?Kolejny idiota na magazyn przyszedł.Zobaczymy jak długo.Popytaj jak pracuje się na magazynie lub w serwisie.Zapytaj ile razy byli w Chinach na szkoleniu haha.
zdjecie uzytkownika
zziizii - 2014-01-28 11:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
dokładnie. jak serwis jezdzi na szkolenia to ilu ma możliwość ???
jedzie stała ekipa z wodzem PUUU na czele.
zbyt duże skupienie na samych handlowcach, a cała reszta leży i upada jeszcze niżej.
ciekawe jak sie wiedzie byłym kierownikom magazynu, którzy opuscili to miejsce, koledze z serwisu, ktory byl dobrym fachowcem
i kolezance, ktora siedziała z tymi patafianami.............................
zdjecie uzytkownika
ttttt - 2014-02-14 19:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierownik magazynu zwalnia się(usunięte przez administratora)Inwentaryzacja dalej nie zrobiona a poprzednia ekipa była na finiszu(usunięte przez administratora)Nie polecam!
zdjecie uzytkownika
ttttt - 2014-02-19 21:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cienki to chłopie jestes Ty,
W żadnym zdaniu nie skłamalem.Ty wyskakujesz z tekstem że ktoś jest cienki.Widzę co się dzieje.Ty pewnie też ale za biurkiem wygodniej...pewnych faktów nie dostrzegasz
zdjecie uzytkownika
marecki - 2014-02-20 18:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie, to nie chat onetu, tylko powazne forum, piszcie lepiej co tam się dzieje w MTL Asco, bo mnie zainteresowało, to co napisali powyżej.
zdjecie uzytkownika
*** - 2014-02-25 10:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zziizii - 2014-01-28 11:54:44]:
u nas wszystko ok;) pozdr koleżanka
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-03-31 22:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio tak jest jak napisał kulfon, bo poprzedni komentarz na temat mtl asco był jednak bardziej pozytywny.
zdjecie uzytkownika
byly klient - 2014-05-21 12:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma ma dobrze zorganizowany pion telemarketingu, osoby które dzwonią do klientów. Niestety handlowcy ignorują ich prace i nie wysyłają ofert handlowych za tymi rozmowami
zdjecie uzytkownika
roman - 2014-05-21 13:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widocznie prości ludzie nie nadają się na kierownicze stanowiska. Tutaj potrzeba niestety trochę cwaniactwa
zdjecie uzytkownika
dd - 2014-06-09 18:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli ogólnie jest kiepska współpraca między działami, tak? bo jeśli tak wyglądają struktury w firmie, to troche kiepsko, chyba każdy dział powinien sobie pomagać, w końcu interes jest wspólny, więc nie rozumiem dlaczego tak się ignorują
zdjecie uzytkownika
cez - 2014-06-17 15:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
witam, MON od tych popap....ów zakupił w 2011 roku za grube miliony wózki widłowe, HELI 200, RSH i Samsony róznych typów. Do dnia dzisiejszego nawet raz nie pofatygowali się, aby zrobić przeglądy gwarancyjne. A przecież to są publiczne pieniądze, wyrzucone w błoto. Nierzetelna firma, o decydentach w MON-ie nie wspominając.
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-08-26 23:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [krzychu - 2013-12-11 20:46:48]:
kiepsko
zdjecie uzytkownika
mirinda - 2014-08-27 13:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no pewnie, że najlepiej jest pogadać z przełożonym jak jest problem, ale też nie każdy jest "ludzki" i wysłucha Cię i coś zrobi w danej sprawie... ale z tego co ostatnio słyszałam w MTL ASCO nie ma jakiś szefów tyranów, więc jak na Twoim miejscu bym spróbowała pogadać, nic przeciez się nie traci wtedy
zdjecie uzytkownika
MTL ASCO sp. z o.o - 2014-09-16 13:41:40 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo chcieliśmy Państwu podziękować za wszystkie opinie oraz komentarze umieszczane na portalu Gowork.pl dotyczące naszej firmy. Cenimy sobie Państwa zdanie zarówno tam gdzie nas chwalicie; jak również takie, które może służyć jako konstruktywna krytyka.
Jednocześnie informujemy, że w wypadku obrazy oraz pomówień skierowanych względem naszej firmy oraz jej pracowników, będziemy konsekwentnie dochodzili swoich praw.

Z poważaniem
Zarząd Firmy MTL ASCO Sp. z o.o.
zdjecie uzytkownika
paola - 2014-09-25 12:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam pytanie do Państwa czy czy trwają obecnie rekrutacje jakieś, bo podoba mi się Pństwa firma i chciałem złożyć aplikację. Nie widzę niestety żadnych ofert pracy na portalach czy w internecie, czy jest jakiś inny sposób rekrutacji, napisac maila, jakoś przez strone w formularzu wysłać swoje CV??
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-10-09 16:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co sądzicie o pracy handlowców? bo ja słyszałem, że coś u nich w dziale jest dosyć średnio.. a też nie wiem czy na pewno czy to są plotki, więc moze tutaj się dowiem czy faktycznie coś się dzieje czy nie? poza tym też chciałbym wiedzieć jakie są godziny pracy i czy tylko cały etat wchodzi w grę u nich?
zdjecie uzytkownika
Robcio - 2014-10-09 21:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile handlowiec może wyciągnąć na rękę i jaka jest szansa awansu? zwykły handlowiec, kierownik dyrektor regionalny ile zarabiają.



zdjecie uzytkownika
MTL ASCO Sp. z o.o. zarząd - 2014-10-10 13:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma MTL ASCO Sp. z o.o. daje duże szanse rozwoju każdemu pracownikowi. Dla handlowców osiągających dobre wyniki sprzedaży warunki płacowe mogą być bardzo motywujące.
zdjecie uzytkownika
MTL ASCO Sp. z o.o. zarząd - 2014-10-10 13:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [paola - 2014-09-25 12:50:47]:
Paola, dziękuję za zainteresowanie pracą w naszej firmie. Aczkolwiek może się zdarzyć, że w danym momencie nie szukamy nowych pracowników, bardzo proszę o podesłanie na adres naszej firmy CV. Rozpatrujemy każdą osobę i wracamy do niej w momencie kiedy wyniknie potrzeba zatrudnienia.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-10-19 14:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca w asco nie jest zla,ale niektorzy pracownicy'czopek i rodzina sp.z o.o.'przypisuja sobie zaslugi innych pracownikow!sami nic nie robia generja duze koszta o ktorych pan adam nawet nie wie .serwisanci pracuja po 12h na dobe i dalej jest zle.gdyb nie to ze mieszkam blisko to juz dawno odszedlbym z firmy.a najgorsze jest to czym wiecej pracujesz ,starasz sie to tego nikt nie zauwaza i jeszcze cie gnoja!ale nie wszyscy pracownicy sa zli w firmie.
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-10-29 12:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale kto dokładnie generuje takie wysokie koszty? chodzi tutaj o pracowników czy o to, że szef jakoś nie umie rozłożyć tych obowiązków? fakt, że może być dosyć demotywujące, to, że nikt nie nagradza za wyniki, za to, że jednak ktoś robi "coś ponad norme", zdarzają się jkieś premie uznaniowe od czasu do czasu?
zdjecie uzytkownika
MTL ASCO Sp. z o.o. zarząd - 2014-10-29 13:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi Użytkowniku Adam
Bardzo dziękujemy za komentarz. Każde zdanie jest dla nas cenne i obiecujemy, że dołożymy wszelkich starań aby ulepszyć nasze środowisko pracy.
zdjecie uzytkownika
Runner - 2014-10-29 23:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, ze mtl asco pojawia sie na rożnych imprezach nie tylko branżowych, nawet mialem okazje spotkać przedstawicieli firmy podczas tegorocznego maratonu. Jak widać firma wciąż sie rozwija. Z tego co słyszałem opinie są bardzo podzielone. Tak jest wszędzie. Dobra opinie czasem cieżko sobie wypracować a czasem nie. Czy robicie Państwo nabór na stanowiska biurowe typu kadry lub księgowość,? Zdarzają sie rownież takie rekrutacje? Z tego co widzę były ogłoszenia na inżynierów i serwisantów. Proszę o infoscje odnoście projektów rekrutacyjnych.
Dziekuje
zdjecie uzytkownika
MTL ASCO Sp. z o.o. zarząd - 2014-10-30 11:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi Runner, bardzo dziękujemy za opinię. Staramy się.
W przypadku zainteresowania pracą w naszej firmie bardzo proszę podesłać dokumenty do centrali naszej firmy.
Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
dd - 2014-11-13 13:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nie ma jakieś aplikacji bezpośrednio przez stronę? i czy mailowo czy pocztą do tej centrali trzeba wysłać dokumenty aplikacyjne? nie wiem już sama co robić, bo nie mają na razie żadnych ofert pracy, a tak wysyłać na ślepo swoje CV to też tak średnio w sumie jest, więc już sam nie mam pojęcia co zrobić.
zdjecie uzytkownika
MTL ASCO Sp. z o.o. zarząd - 2014-11-13 13:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dd - 2014-11-13 13:04:13]:
Witam,
Bardzo dziękuję za zainteresowanie naszą firmą. Rzeczywiście w tej chwili nie posiadamy informacji na stronie internetowej na temat wolnych stanowisk, aczkolwiek via Pracuj.pl poszukujemy ludzi na stanowisko Asystent w dziale serwisu wózków widłowych oraz Specjalistę do Obsługi Klientów Strategicznych w Dziale Wózków Widłowych oprócz tego na bieżąco rozpatrujemy wszystkie wchodzące do naszej firmy CV. Bardzo proszę o przesłanie CV na adres naszej centrali. Z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-11-27 16:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosze o informacje w jakiej postaci proponowana jest umowa na poczatek i jaki etat (3/4 czy tez caly). jezeli chodzi o doswiadczenie to jest to bardzo wazny element rekrutacji??
zdjecie uzytkownika
sowa - 2014-12-11 19:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poważnie się zastanawiam czy pójść do nich na zatrudnienie, moja branża, ale w związku z tym że parę lat już w tym bizneszie siedzę to mam swoje warunki które rekrutujące mnie firma musi spełnić. po pierwsze i najważniejsze, musze mieć normalny etat i umowę i pracę. czy to jest możliwe w tej firmie??
zdjecie uzytkownika
MTL ASCO sp. z o.o - 2014-12-12 16:00:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sowa - 2014-12-11 19:24:38]:
Szanowny użytkowniku "Sowa",
w sprawie formy zatrudnienia proszę skonsultować się z naszym działem Personalnym. Z pozdrowieniami.
zdjecie uzytkownika
pan parówka - 2014-12-26 00:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram podejście pana użytkownika Sowa, trzeba od siebie jak najbardziej wymagać i od firmy również jeśli się jest doświadczsonym kimś i ma się świadomość własnej wartości. drugi wielki plus dla firmy że jest aktywna na tego typu forum, szacun ogromny. a teraz firma prowadzi jakiekolwiek rekrutacje?
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-01-19 19:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mozecie napisac wprost, czy sa tu szanse na umowe o prace, czy stabilne zatrudnienie? Po to przecież jest takie forum, a jak samo MTL Asco robi z tego tajemnice, to może odstraszyć potencjalnego kandydata. Chyba nie jest to wielki sekret. To także oszczędność zarówno czasu aplikanta, jak i firmy, bo po co ma się iść na rozmowę, jak się okaże, że to zatrudnienie na zleceniu.
zdjecie uzytkownika
wózek - 2015-02-05 23:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, firma działa podobno w branży urządzeń transportu wewnętrznego, zarówno po stronie sprzedaży, ale i przy obsłudze posprzedażnej - czy to znaczy, ze może potrzebują pracowników do serwisu wózków? Czy zatrudniają wykwalifikowanych serwisantów, czy do ustaerk jeżdżą pracownicy z produkcji? Ktoś wie coś na ten temat?
zdjecie uzytkownika
agnieszka - 2015-04-09 17:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w zasadzie to chciałam ponowić pytanie arka z poprzedniego postu, a mianowicie zanim zdecyduję się wysłać do nich cv to muszę najpierw wiedzieć jak to u nich jest z umowami. zdaję sobie sprawę że zapewne nie doistanę od razu umowy o pracę ale chociaż jeśli jest to możliwe to chce wiedzieć iel trzeba u nich przepracować na taką umowę
zdjecie uzytkownika
MTL ASCO sp. z o.o - 2015-04-10 10:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W odpowiedzi na pytanie użytkownika "Arek" oraz "Agnieszka" informuję, że w firmie są możliwe wszelkie formy zatrudnienia w zależności od ustaleń z osobą zainteresowaną podjęciem pracy. W uzupełnieniu chciałam dodać, że poszukujemy "perełek" entuzjastów pełnych optymizmu i zapału do pracy. Wszystkich takich serdecznie zapraszamy na rozmowy oraz o podsyłanie CV.
Serdecznie pozdrawiam, Joanna Sakamoto
zdjecie uzytkownika
kermit - 2015-08-12 19:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobrze, załóżmy, że ja jestem takim entuzjastą, czy tam perełką, ale pytanie teraz co takiego mtl asco jest w stanie mi zaoferować, bym wybrał ich, a nie inną firmę. Nie wiem, może macie jakąś stronę, gdzie to firma się ogłasza, gdzie można by przejrzeć oferty na wolne stanowiska, poczytać o wymaganiach, jak i ofercie w zamian. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
MTL Zarzad - 2015-08-14 09:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kermit - 2015-08-12 19:11:52]:
Szanowny(a) Kermit,
Bardzo dziękuję za zainteresowanie naszą firmą. W obecnym momencie rzeczywiście nie mamy na stronie internetowej żadnej informacji dotyczącej wolnych postów, w związku z czym bardzo proszę o podesłanie swojego CV do naszego biura lub na adres e-mailowy sakamoto@mtlasco.pl. W razie zainteresowania na pewno z Panem (Panią) się skontaktujemy.
Serdecznie pozdrawiam,

MTL ASCO SP. z o.o.
zdjecie uzytkownika
zdezorientowany - 2015-09-03 10:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, od teego jaka forme umowy otrzymacie, zalezy rowniech troche od Was, co jestecie w stanie zaoferowac danej firmie.
Zacznij wymagac od siebie dopiero pozniej od innych.
Jezeli jestes perelka to pomysl co Ty im czy innej firmie mozesz zaoferowac.
To samo dotyczy wynagrodzenia, zalezy za ile i na jakich warunkach sie sprzedaz!!!!

zdjecie uzytkownika
maczek - 2015-09-12 00:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co wymagać od siebie skoro można strzelać fochy, oczerniać wszystkich dookoła a w sobie winy nie widzieć ? Nie zdarzyło się jeszcze żeby pracodawca dał coś ot tak od siebie za darmo. Na wszystko trzeba solidnie pracować, a przede wszystkim wykazać się i zostać zauważonym - myślę, że to są główne powody niepewności.
zdjecie uzytkownika
cez - 2015-12-31 08:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przepraszam wszystkie osoby zatrudnione w firmie MTL ASCO Sp.z o.o. Pyskowice za umieszczanie na portalu internetowym "go work" obraźliwych i kłamliwych sformułowań i opinii kierowanych pod ich adresem a mogących naruszać ich dobra osobiste.Jednocześnie oświadczam,że wszystkie opinie negatywne o firmie MTL ASCO Sp.z o.o. w Pyskowicach są nieprawdziwe lub niczym nie uzasadnione.Niniejsze przeproszenie powinno przywrócić dobre imię samej firmy,a przede wszystkim stanowić zadośćuczynienie dla pomówionych pracowników.
Arkadiusz Lebiedziński.
zdjecie uzytkownika
roman - 2016-01-02 14:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Moim zdaniem sporo zależy od tego jak pracodawcę podchodzi do swoich pracowników, jakie warunki i narzędzia im zapewnia.Słyszałem że w Asco w tej kwestii jest bardzo dobrze
zdjecie uzytkownika
były - 2016-01-02 22:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to zależy jakie stanowisko.na serwisie dostawałem stare zużyte narzędzia po poprzedniku.
MTL ASCO sp. z o.o
MTL ASCO sp. z o.o
"Wywiad z Joanna Sakamoto - Członek Zarządu w firmie MTL ASCO sp. z o.o"
Kilka słów o powstaniu i działaniu firmy MTL ASCO Sp. z o. o.. Firma MTL ASCO Sp. z o. o. od 1992 roku działa w branży urządzeń transportu wewnętrznego, zarówno po stronie sprzedaży, jak i przy obsłudze po sprzedażowej.   Co może Pani powiedzieć o firmie i jej siedzibie? Firma MTL ASCO Sp. z o.o jest firmą rodzinną, dbającą o swoich pracowników jak również klientów. Siedziba mieści się w Pyskowicach koło Gliwic.    Głównym produktem Państwa firmy są wózki widłowe?  Obecnie wśród głównych obszarów aktywności Spółki możemy wyróżnić:   Sprzedaż/ wynajem oraz serwis i naprawa urządzeń transportu wewnętrznego w szczególności: sprzedaż podnośników widłowych, wózków paletowych producentów takich jak HELI, Unicarriers (były TCM), sprzętu firmy ATLET oraz części zamiennych do powyżej wymienionego sprzętu.   Co jeszcze oprócz tego?  Serwisowanie wózków podnośnikowych, ich konserwacja i naprawy bieżące. Poza tym sprzedaż i montaż systemów magazynowych (regały wyso...
zdjecie uzytkownika
wepa - 2016-01-04 18:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest u nich praca na stanowisku Specjalista ds. Marketingu, tylko wydaje mi się, ze jest to jeden etat, wiec szanse sa małe w sumie no i mają spore wymagania.
zdjecie uzytkownika
Zainteresowana - 2016-02-10 22:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
Gdzie MTL ASCO umieszcza oferty pracy?
Niestety nie widzę wolnych wakatów.
Pomóżcie!
zdjecie uzytkownika
Maz - 2016-02-22 14:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co @zainteresowana w tym momencie faktycznie jeśli chodzi o oferty pracy to jest dość ciężko, nie widziałem takich od jakiegoś czasu, ale patrz na ich stronę www
zdjecie uzytkownika
Zarzad Firmy MTL ASCO - 2016-02-22 15:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zainteresowana - 2016-02-10 22:07:26]:
Wita,
w odpowiedzi na pytanie. W tej chwili poszukujemy osób na stanowisko handlowca w różnych regionach Polski, więc jeżeli Państwa interesuje taki rodzaj pracy jak najbardziej rosimy o przesłanie swojego CV na sakamoto@mtlasco.pl

Z poważaniem, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nosal - 2016-03-10 19:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warto śledzić stronę internetową firmy, @maz albo po prostu wysłać swoje cv może akurat potrzebują nowych pracowników ale się nie ogłaszali, jeżeli rzeczywiście jesteś zainteresowana @zainteresowana to na pewno znajdziesz coś dla siebie
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-03-17 00:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zarzad Firmy MTL ASCO - 2016-02-22 15:19:26]:
Dzień dobry,

czy na stanowisko młodszego handlowca wymagane jest doświadczenie w sprzedaży czy oferują Państwo gruntowne przeszkolenie wdrażające?

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Zarzad Firmy MTL ASCO - 2016-03-17 10:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michał - 2016-03-17 00:07:37]:
Witam,
Bardzo dziękuję za pańskie zainteresowanie naszą firmą. Generalnie zapewniamy nowo przyjętym handlowcom gruntowne szkolenie produktowe, wyjazdy do miejsc w których są produkowane. Również dodatkowo organizujemy szkolenia podnoszące umiejętności negocjacyjne.
zdjecie uzytkownika
alno - 2016-03-20 15:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super, dziękuję, że odpowiedzieliście po części na moje pytanie, chociaż to nie był mój wcześniejszy komentarz, to bardzo fajnie z waszej strony, że zapewniacie takie szkolenia :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie MTL ASCO sp. z o.o!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MTL ASCO sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert