MTL ASCO sp. z o.o

Gliwice

Opinie o MTL ASCO sp. z o.o

były 2013-04-12 09:14:25
Na początku będzie ok, ale po trzech miesiącach się zacznie. Byłem pracownikiem kilku firm, szczerze wszystko inne jest lepsze od tej firmy.
achim 2013-04-21 14:00:23
co prawda, to prawda, nie jest tak źle, może kilku ludzi mam [usunięte przez moderatora] w głowach, ale generalnie jest ok. kasa mogłaby być lepsza, ale jest zawsze na czas. handlowcy zarabiają za dużo, a to często straszne [usunięte przez moderatora]
piotr 2013-05-29 13:56:12
tam są 2 firmy? Jedna zajmuje się lokomotywami a a druga jakimiś wózkami? Składam ofertę pracy do tej kolejowej - reil. macie jakies opinie na ten temat?
alibaba 2013-06-03 22:27:20
Dlaczego bez sensu? To jest jego praca. Chciałbyś mieć takiego pracownika, który świadomie i z determinacją robi Cię w [usunięte przez moderatora] się z Ciebie śmieje?
alibaba 2013-06-04 15:53:08
miało być z premedytacją i z determinacją to wykorzystują ;)
sceptyk 2013-07-02 20:13:22
tak pracowałem a może i pracuje?się domyślaj:)
1
daje do myślenia 2013-07-04 17:09:17
Witam. Jako były pracownik potwierdzam negatywne opinie o firmie MTL ASCO. Firma nie traktuje klientów poważnie, nie wspominając o pracownikach.
jw 2013-08-25 23:21:31
atmosfera - katastrofa, zarobki - żałosne.
Oczywiście jeżeli chodzi o normanych pracowników.
1
zmartwiony 2013-09-27 05:37:11
Cała firma kuleje.Wiecznie czegoś brakuje.Nie ma kogoś kto by to ogarnął[usunięte przez moderatora] kopałbym handlowców.Amatorka na najwyższym poziomie.
2013-10-11 02:51:48
tak męczymy się...zbieramy dowody na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] które tam robią...ja nie popuszczę:)
OBECNY 2013-11-15 09:34:58
ha ha ha.MTL ASCO (usunięte przez administratora) nie zakład pracy.
obecny 2013-11-21 08:13:10
Tak męczymy się.Magazyn kuleje po zwolnieniu kolejnego magazyniera.Ilu ich jeszcze?Kobiecina nowa była otworzyła oczy i (usunięte przez administratora) zawczasu.Wszystko jest ok:)
Ptysia 2013-11-29 22:00:24
PtysiaMnie dochodzą słuchy że jest ktoś kto założył im sprawę w sądzie.
Grubsza sprawa się kroi:)
Jak coś wiecie więcej to piszcie kto to taki...
1
leon 2013-12-04 23:02:56
W Pyskowicach tez tak zle ? Jak tam jest ?
Goebbels 2013-12-05 13:33:17
(usunięte przez administratora) Nie dajcie sie na to nabrać!!!
Obiecują a rzeczywistość jest z goła inna.
Goebbels 2013-12-05 13:36:33
zjadło mi linka...
(usunięte przez administratora) Jedna rada:
za pracę którą wam zaoferują to wołajcie min.3000pln brutto...choć nie wiem czy to i tak nie za mało.
zorro 2013-12-06 18:53:48
ofertę wrzucili na pracuj.pl nie wierzcie w to co tam piszą.oferta tylko dla desperatów.
krzychu 2013-12-11 20:46:48
Witam, widziałem ofertę pracy na zastępce kierownika magazynu, może ktoś opisać jak wygląda praca tam na magazynie?
2
wąż 2013-12-16 09:42:35
(usunięte przez administratora)Omijać szerokim łukiem lub nawet dalej.
Nie polecam!!!
iii 2013-12-30 12:34:04
krzychu powodzenia hahahah
Maxx 2014-01-17 15:06:37
Osobiście uważam że praca w MTL ASCO daje szanse wszystkim którym zależy na dobrym doświadczeniu i dobrym wynagrodzeniu a firma jest bardzo stabilna i trwa już na rynku prawie 25 lat. Sam pracuje już od lat i bardzo doceniam ze moja pensja niezależnie od sytuacji gospodarczej jest regularnie wypłacana i nie musze się tym stresować czy będzie wypłacona czy nie. Poza tym ta firma daje szanse na ciągły rozwój, poznanie świata bo są organizowane wyjazdy handlowców do firm współpracujących w Chinach, we Włoszech. Kto narzeka na MTL ASCO to po prostu nie ma chęci do pracy...
Prawdomówny 2014-01-27 10:34:16
Maxx chyba się z ch.ja zerwałeś.Pensja w innych firmach też wpływa normalnie.Piszesz o tym jak o jakiejś rzeczy rzadko spotykanej.Wniskuje że jesteś handlowcem.Pewnie tym śmierdzielem Zo..iem co po nim w kiblu tak wali:)Tylko handlowcy i handlowcy.Reszta się nie liczy?Kolejny idiota na magazyn przyszedł.Zobaczymy jak długo.Popytaj jak pracuje się na magazynie lub w serwisie.Zapytaj ile razy byli w Chinach na szkoleniu haha.
3
zziizii 2014-01-28 11:54:44
dokładnie. jak serwis jezdzi na szkolenia to ilu ma możliwość ???
jedzie stała ekipa z wodzem PUUU na czele.
zbyt duże skupienie na samych handlowcach, a cała reszta leży i upada jeszcze niżej.
ciekawe jak sie wiedzie byłym kierownikom magazynu, którzy opuscili to miejsce, koledze z serwisu, ktory byl dobrym fachowcem
i kolezance, ktora siedziała z tymi patafianami.............................
4
ttttt 2014-02-14 19:20:56
Kierownik magazynu zwalnia się(usunięte przez administratora)Inwentaryzacja dalej nie zrobiona a poprzednia ekipa była na finiszu(usunięte przez administratora)Nie polecam!
1
ttttt 2014-02-19 21:37:41
cienki to chłopie jestes Ty,
W żadnym zdaniu nie skłamalem.Ty wyskakujesz z tekstem że ktoś jest cienki.Widzę co się dzieje.Ty pewnie też ale za biurkiem wygodniej...pewnych faktów nie dostrzegasz
*** 2014-02-25 10:31:06
u nas wszystko ok;) pozdr koleżanka
byly klient 2014-05-21 12:36:21
Firma ma dobrze zorganizowany pion telemarketingu, osoby które dzwonią do klientów. Niestety handlowcy ignorują ich prace i nie wysyłają ofert handlowych za tymi rozmowami
1
cez 2014-06-17 15:14:46
witam, MON od tych popap....ów zakupił w 2011 roku za grube miliony wózki widłowe, HELI 200, RSH i Samsony róznych typów. Do dnia dzisiejszego nawet raz nie pofatygowali się, aby zrobić przeglądy gwarancyjne. A przecież to są publiczne pieniądze, wyrzucone w błoto. Nierzetelna firma, o decydentach w MON-ie nie wspominając.
3
:) 2014-08-26 23:55:45
kiepsko
1
MTL ASCO sp. z o.o 2014-09-16 13:41:40 [pracodawca]
Bardzo chcieliśmy Państwu podziękować za wszystkie opinie oraz komentarze umieszczane na portalu Gowork.pl dotyczące naszej firmy. Cenimy sobie Państwa zdanie zarówno tam gdzie nas chwalicie; jak również takie, które może służyć jako konstruktywna krytyka.
Jednocześnie informujemy, że w wypadku obrazy oraz pomówień skierowanych względem naszej firmy oraz jej pracowników, będziemy konsekwentnie dochodzili swoich praw.

Z poważaniem
Zarząd Firmy MTL ASCO Sp. z o.o.
Robcio 2014-10-09 21:18:03
Ile handlowiec może wyciągnąć na rękę i jaka jest szansa awansu? zwykły handlowiec, kierownik dyrektor regionalny ile zarabiają.



1
MTL ASCO Sp. z o.o. zarząd 2014-10-10 13:14:50
Firma MTL ASCO Sp. z o.o. daje duże szanse rozwoju każdemu pracownikowi. Dla handlowców osiągających dobre wyniki sprzedaży warunki płacowe mogą być bardzo motywujące.
1
MTL ASCO Sp. z o.o. zarząd 2014-10-10 13:19:23
Paola, dziękuję za zainteresowanie pracą w naszej firmie. Aczkolwiek może się zdarzyć, że w danym momencie nie szukamy nowych pracowników, bardzo proszę o podesłanie na adres naszej firmy CV. Rozpatrujemy każdą osobę i wracamy do niej w momencie kiedy wyniknie potrzeba zatrudnienia.
Pozdrawiam
1
adam 2014-10-19 14:18:36
praca w asco nie jest zla,ale niektorzy pracownicy'czopek i rodzina sp.z o.o.'przypisuja sobie zaslugi innych pracownikow!sami nic nie robia generja duze koszta o ktorych pan adam nawet nie wie .serwisanci pracuja po 12h na dobe i dalej jest zle.gdyb nie to ze mieszkam blisko to juz dawno odszedlbym z firmy.a najgorsze jest to czym wiecej pracujesz ,starasz sie to tego nikt nie zauwaza i jeszcze cie gnoja!ale nie wszyscy pracownicy sa zli w firmie.
2
MTL ASCO Sp. z o.o. zarząd 2014-10-29 13:17:06
Drogi Użytkowniku Adam
Bardzo dziękujemy za komentarz. Każde zdanie jest dla nas cenne i obiecujemy, że dołożymy wszelkich starań aby ulepszyć nasze środowisko pracy.
Runner 2014-10-29 23:27:54
Widzę, ze mtl asco pojawia sie na rożnych imprezach nie tylko branżowych, nawet mialem okazje spotkać przedstawicieli firmy podczas tegorocznego maratonu. Jak widać firma wciąż sie rozwija. Z tego co słyszałem opinie są bardzo podzielone. Tak jest wszędzie. Dobra opinie czasem cieżko sobie wypracować a czasem nie. Czy robicie Państwo nabór na stanowiska biurowe typu kadry lub księgowość,? Zdarzają sie rownież takie rekrutacje? Z tego co widzę były ogłoszenia na inżynierów i serwisantów. Proszę o infoscje odnoście projektów rekrutacyjnych.
Dziekuje
MTL ASCO Sp. z o.o. zarząd 2014-10-30 11:50:36
Drogi Runner, bardzo dziękujemy za opinię. Staramy się.
W przypadku zainteresowania pracą w naszej firmie bardzo proszę podesłać dokumenty do centrali naszej firmy.
Pozdrawiamy
MTL ASCO Sp. z o.o. zarząd 2014-11-13 13:29:25
Witam,
Bardzo dziękuję za zainteresowanie naszą firmą. Rzeczywiście w tej chwili nie posiadamy informacji na stronie internetowej na temat wolnych stanowisk, aczkolwiek via Pracuj.pl poszukujemy ludzi na stanowisko Asystent w dziale serwisu wózków widłowych oraz Specjalistę do Obsługi Klientów Strategicznych w Dziale Wózków Widłowych oprócz tego na bieżąco rozpatrujemy wszystkie wchodzące do naszej firmy CV. Bardzo proszę o przesłanie CV na adres naszej centrali. Z góry dziękuję
MTL ASCO sp. z o.o 2014-12-12 16:00:46
Szanowny użytkowniku "Sowa",
w sprawie formy zatrudnienia proszę skonsultować się z naszym działem Personalnym. Z pozdrowieniami.
wózek 2015-02-05 23:43:57
Witajcie, firma działa podobno w branży urządzeń transportu wewnętrznego, zarówno po stronie sprzedaży, ale i przy obsłudze posprzedażnej - czy to znaczy, ze może potrzebują pracowników do serwisu wózków? Czy zatrudniają wykwalifikowanych serwisantów, czy do ustaerk jeżdżą pracownicy z produkcji? Ktoś wie coś na ten temat?
MTL ASCO sp. z o.o 2015-04-10 10:59:25
W odpowiedzi na pytanie użytkownika "Arek" oraz "Agnieszka" informuję, że w firmie są możliwe wszelkie formy zatrudnienia w zależności od ustaleń z osobą zainteresowaną podjęciem pracy. W uzupełnieniu chciałam dodać, że poszukujemy "perełek" entuzjastów pełnych optymizmu i zapału do pracy. Wszystkich takich serdecznie zapraszamy na rozmowy oraz o podsyłanie CV.
Serdecznie pozdrawiam, Joanna Sakamoto
MTL Zarzad 2015-08-14 09:30:43
Szanowny(a) Kermit,
Bardzo dziękuję za zainteresowanie naszą firmą. W obecnym momencie rzeczywiście nie mamy na stronie internetowej żadnej informacji dotyczącej wolnych postów, w związku z czym bardzo proszę o podesłanie swojego CV do naszego biura lub na adres e-mailowy sakamoto@mtlasco.pl. W razie zainteresowania na pewno z Panem (Panią) się skontaktujemy.
Serdecznie pozdrawiam,

MTL ASCO SP. z o.o.
zdezorientowany 2015-09-03 10:15:23
Ludzie, od teego jaka forme umowy otrzymacie, zalezy rowniech troche od Was, co jestecie w stanie zaoferowac danej firmie.
Zacznij wymagac od siebie dopiero pozniej od innych.
Jezeli jestes perelka to pomysl co Ty im czy innej firmie mozesz zaoferowac.
To samo dotyczy wynagrodzenia, zalezy za ile i na jakich warunkach sie sprzedaz!!!!

cez 2015-12-31 08:25:10
Przepraszam wszystkie osoby zatrudnione w firmie MTL ASCO Sp.z o.o. Pyskowice za umieszczanie na portalu internetowym "go work" obraźliwych i kłamliwych sformułowań i opinii kierowanych pod ich adresem a mogących naruszać ich dobra osobiste.Jednocześnie oświadczam,że wszystkie opinie negatywne o firmie MTL ASCO Sp.z o.o. w Pyskowicach są nieprawdziwe lub niczym nie uzasadnione.Niniejsze przeproszenie powinno przywrócić dobre imię samej firmy,a przede wszystkim stanowić zadośćuczynienie dla pomówionych pracowników.
Arkadiusz Lebiedziński.
1
były 2016-01-02 22:33:16
to zależy jakie stanowisko.na serwisie dostawałem stare zużyte narzędzia po poprzedniku.
Zainteresowana 2016-02-10 22:07:26
Witam,
Gdzie MTL ASCO umieszcza oferty pracy?
Niestety nie widzę wolnych wakatów.
Pomóżcie!
2
Zarzad Firmy MTL ASCO 2016-02-22 15:19:26
Wita,
w odpowiedzi na pytanie. W tej chwili poszukujemy osób na stanowisko handlowca w różnych regionach Polski, więc jeżeli Państwa interesuje taki rodzaj pracy jak najbardziej rosimy o przesłanie swojego CV na sakamoto@mtlasco.pl

Z poważaniem, (usunięte przez administratora)
Michał 2016-03-17 00:07:37
Dzień dobry,

czy na stanowisko młodszego handlowca wymagane jest doświadczenie w sprzedaży czy oferują Państwo gruntowne przeszkolenie wdrażające?

Pozdrawiam
Zarzad Firmy MTL ASCO 2016-03-17 10:26:10
Witam,
Bardzo dziękuję za pańskie zainteresowanie naszą firmą. Generalnie zapewniamy nowo przyjętym handlowcom gruntowne szkolenie produktowe, wyjazdy do miejsc w których są produkowane. Również dodatkowo organizujemy szkolenia podnoszące umiejętności negocjacyjne.
bandos 2016-05-07 20:07:35
Jeśli zatrudniasz się w tej firmie jako Elektronik @alno to szkolenia są bardzo ważne, stąd też są one w firmie, ogólnie praca no ciężka nie jest, ale żeby się zatrudnić, to musisz jednak już mieć wykształcenie wyższe, dużą uwagę kładą również na doświadczenie
Zostaw swoją opinię o MTL ASCO sp. z o.o - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MTL ASCO sp. z o.o