brak logo

CGP - Centralna Grupa Pośrednictwa

Warszawa

Opinie o CGP - Centralna Grupa Pośrednictwa

jaaaaa 2011-11-15 14:08:24
Byłam tam na rozmowie, całkiem fajna i przyjemna babka ze mną rozmawiała, atmosfera chyba spoko...Zaprosili mnie na dzień próbny. Nie wiem czy mam iść? Jak radzicie bo po tych wszystkich wypowiedziach nie najlepiej wypadła sama firma ale z doświadczenia wiem, że wszystkim się niestety nie dogodzi...
nowy 2011-11-24 01:10:46
Witam czy pracował ktoś z was może w firmie CGP w Warszawie która mieści się na Słomińskiego praca jako kurier ? Ponoć dostarczanie umów do klienta , same podpisywanie ? Pozdrawiam !
***** 2011-12-09 13:46:36
Kiedyś raz do nich wysłałam cv (bo nie napisali w ogłoszeniu że są z tej firmy) od tamtej pory dzwonią do mnie codziennie po kilka razy (a minęły 2 tygodnie od wysłania cv). Rozmowy rozłączam albo nie odbieram. Nic to nie daje. Masakra
supertelemarketerka 2012-01-26 23:43:47
pracowałam tam ok. miesiac i ledwo wytrzymałam: dzieciarnia, hałas , wydzieranie sie , brak powaznego podejscia, muzyka bardzo głosna w tle, ledwo słychac klientów
Ankaa 2012-02-01 14:46:36
lol to dobrze ze tam nie poszlam na rozmowe, bo mialam isc ale po przeczytaniu tych opini darowalam sobie, żenua ;]
klownwqw 2012-02-09 20:58:35
pracowal ktos jako kurier w CGP na slominskiego 19 / 522??? jak sie na tym wychodzi???
kick 2012-02-19 17:25:41
Witam, czy ktoś z Was pracuje tam na stanowisku "osoby wypełniającej umowy"?
Zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną właśnie na to stanowisko i po przeczytaniu opinii o tej firmie, nie wiem czy iść. Ale z drugiej strony wszelkie żale z Waszej strony tyczyły się tylko stanowiska konsultanta telefonicznego.
Jest tu ktoś również zaproszony na rozmowę o "wypełniacza umów"?
Pzdr.
ja 2012-02-22 19:03:22
CGP to totalna pomyłka. O umowę trzeba się prosić codziennie, a i tak jej nie dostaniesz. Przez głośną muzykę nie słychać ani klienta ani klient nas nie słyszy.Cały czas krzyczą,żeby rozmawiać głośniej, gdzie w rezultacie mamy się drzeć do słuchawki. ( usunięte przez administratora )...ZERO PROFESJONALIZMU
Szkoda czasu, nerw i gardła.
Michał 2012-03-13 22:56:08
ja dostałem zaproszenie na rozmowę do CGP na asystent ds. rekrutacji,czy to też call center??
Nadia 2012-03-18 17:15:01
Mnie tez zaprosili na rozmowe obiecujac stanowisko sekretarki, a na miejscu okazalo sie, ze mam pracowac na sluchawce, przynajmniej jakis czas, na probe. Moja kolezanka miala tak samo. Teraz jak przeczytalam opinie to juz wcale z tym bagnem nie chce miec nic wspolnego
smile 2012-03-28 18:00:26
juz kazdy wie, ze nie warto tam pracowac wiec daruj sobie ;]
:))) 2012-04-13 15:09:11
Potwierdzam :) !!!!
Sylwia 2012-06-22 17:58:31
Dziś wysłałam aplikację do tej firmy w odpowiedzi otrzymując odpowiedź od Autorespondera o temacie "Automatyczna Odpowiedź" (pełen profesjonalizm). Nie podali nawet nazwy firmy, jedynie datę i miejsce umówionego spotkania (magiczne: Słomińskiego 19 nr lokalu 522). Nie pominę również błędu gramatycznego w mailu ;)
:) 2012-07-22 21:28:46
Ja tam pracuję i jestem bardzo zadowolona. Atmosfera fajna, ludzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] iści, a i na wypłatę nie narzekam. Muszę wyjść wcześniej? Nie ma problemu. Nie mogę przyjść do pracy? Nikt mi głowy za to nie urywa. Może nie jest to wymarzona praca, ale nie narzekam. :)
ooo 2012-08-07 15:03:13
Witam, czy ta firma o której Państwo piszą ma również swój oddział w Legionowie w Błękitnym Centrum?
były pracownik 2012-08-15 20:07:43
pracowałem tam ok. 5 m-cy. czytałem tu opinie ale się skusiłem i na początku (bardzo krótkim początku) myślałem, że będzie ok. potem było już tylko gorzej z dnia na dzień. dziś już nie pracuję, kasy całej nie dostałem i raczej nie zanosi się, że dostanę. tak więc również ostrzegam przed tą firmą. umowa umową a płacą tak jak oni uważają, więc wiadomo... w sumie po przeliczeniu wyszło mi, że wyszedłem u nich na zero albo nawet straciłem na tej pracy - wiadomo na ich rzecz. dziwne wyliczenia (nie do sprawdzenia), podziały kasy itp. żerują na ludziach jak mogą i tyle!!! a te super wpisy to chyba robią sobie sami, albo te dwie osoby na krzyż, które mają tam chody, reszta dla nich to hołota, więc uważajcie, tam się nie da zarobić nawet na minimum przeżycia.
Buhahaha 2012-09-21 09:31:02
Bardzo rzetelna firma. Pieniążki na czas. Wysokie prowizje. Płacą za nadgodziny. Za zostanie 2 godziny dłużej wychodzi 100 zł więcej do dniówki. W skali miesiąca jest to 3 tys zł (+ podstawa + prowizja). Miałem zamiar wyjechać do Norwegii, ale dzięki pracy w tej firmie zostałem tutaj - w Polsce. Mam 26 lat a kupiłem mieszkanie, postawiłem dom, zastanawiam się czy nie kupić sobie drugiego - wypoczynkowego - na Mazurach nad jeziorem.
Zresztą co ja Ci będę opowiadał. ;)
monio 2012-10-04 13:31:12
Pytanie do zorientowanych w temacie firma o której piszecie jeszcze funkcjonuje? no i czy otworzyli nową siedzibę jeśli tak dajcie lokalizacje dzięki za info pozdro dla wszystki poszkodowanych jestem z wami sie ma
un 2012-10-10 12:47:58
Czy to prawda, że znów ta firma nie płaci pracownikom od miesiąca?
Martial 2012-11-03 08:14:17
Ja przeczytałem umowę i tak jak mówisz powinienem dostać hajs po dwóch miesiącach od daty ukończenia umowy. niestety termin minął a ja kasy na koncie jakoś nie widzę
eeeee 2012-11-05 12:39:01
Ja też nie mam kasy do tej pory. Czy jest ktoś zorientowany co w takiej sytuacji można zrobić?
Grzybu 2012-12-16 11:41:15
tak pracuję i pracować mam zamiar dalej;)
ala 2013-01-29 11:02:51
Gdzie jest teraz siedziba CGP?
.. 2013-01-31 20:03:20
zmienili siedzibę, bo mieli już za dużo wrogów?
oszukana zla 2013-02-04 20:17:55
ja pracowalam ponad dwa miesiace poczatek fainy jak przyszlo do kasy zaczely sie problemy atoze polowa umuw jest podpisana a to ze niepowracaly itp umowy w ostatnim miesiacu pracy nie dostalam
pieniedzy tagze mimo iz wyrobilam norme w umowie zgosilam to na policie oraz do inspekci te umowy co daja sa lipne poniewaz to sa ksera
sknerus 2013-02-10 19:12:31
Dostałem ofertę pracy na słuchawie. Jak tam wygląda teraz praca? Jak atmosfera no i przede wszystkim jak pieniądze? Słyszałem, że robią jakieś umowy z RWE, jak się domyślam firmom. O co w ogóle w tym chodzi?
poznany 2013-02-12 12:10:36
Głownie chodzi o to, żeby się trzymać jak najdalej od tej firmy. Bo to i pieniędzy brak
1
czekający 2013-03-05 19:49:12
A na pit 11 to jak długo trzeba czekać - bo 28 luty już minął?
... 2013-03-18 13:51:59
Gdzie jest teraz ich siedziba?
cienki bolek 2013-04-26 18:07:22
W legionowie błekitne centrum II piętro.(usunięte przez administratora)
isc czy nie isc?:D 2013-06-11 12:35:39
Hej, tak czytam i już sama nie wiem.. czy mówicie tez o call center w legionowie w błękitnym centum ? tam tez taka lipa?
gruby bolek 2013-07-30 11:13:54
Pracowniku z Legionowa,według mnie to w każdym kawałeczku:)
Pracowałem w CGP w Warszawie a w Legionowie byłem tylko na rozmowie,boksy z CGP,komputery z CGP,meble z CGP,nawet szafa ze sprzętem którą trzymali w magazynku chyba ta sama:)

Kate 2013-08-22 19:08:00
z rwe niby od każdej otrzymanej faktury, czyli w rzeczywistości tyrasz za free.. Przyjmują WSZYSTKICH
II 2014-03-26 16:12:26
Witam,może jest nadzieja,że jeszcze ktoś z poszkodowanych tu zagląda na forum. Dlatego proszę o jakiś kontakt. Pozdrawiam
poszkodowany 2014-04-17 07:58:39
Już dawno nie zaglądałem na forum. Też jestem poszkodowany. Byłem na policji w Warszawie, Makowie Mazowieckim. Wiem, że teraz przesyłane były dokumenty do prokuratury.
1
II 2014-04-26 13:43:58
Jesli jest to mozliwe czy mozemy porozmawiac bądź też się spotkać w powyższej sprawie. Jest to dla mnie istotne . Myślę ,że dla Pana w tej sytuacji również. Myślę,że moglibyśmy sobie wzajemnie w związku z powyższym pomóc. Proszę o jakiś kontakt za pośrednictwem którego moglibysmy nawiązać rozmowe.
II 2014-05-23 08:51:17
Na odpowiednim!
Tomasz 2014-10-24 18:23:28
Ściemniaryyy, nie dajcie się nabrać. Szkoda czasu.
Loliitka = Anka 2014-11-18 12:25:13
Podpisz sie a nie strasz sie wybielać
Damian 2014-11-25 19:45:07
Wszystko jedna wielka ściema
romanoo 2015-02-03 14:59:54
a jak wygląda słuchajcie w nich praca konkretnie, chodzi mi o dział Hru, nie wiecie czy kogoś potrzebują do rekrutacji nowych pracowników, bo w komentarzach pojawiły się opinie, że dział będzie się teraz powiększał już i chyba przyda im się dodatkowa para rąk do pracy, no nie? a jako pośrednicy to są całkiem nieźli
Tomek 2015-05-03 08:28:02
Nie idzcie bo będziecie pracowali za darmo. Oni są nie wypłacalni
1
Dorota 2015-06-28 17:48:01
Komornik puka
oszukana zla 2015-06-30 21:28:04
mi dotej pory nie odal 3 tysiecy
do daro 2015-08-07 19:17:40
W tej firmie to można liczyć tylko na chodzenie na przesłuchania do policji, powodzenia

1
Gusia 2015-11-21 11:05:19
Żenująca, nie wypłacalna..
1
No Name 2016-04-17 13:28:52
Żenujące jest to jak sami próbujecie zrobić sobie dobry komentarz. Aż mi Was żal.. prawda jest taka, że nie da się żerować na innych bez echa. Jak widać towarzystwo bez kasy i klasy.
1
no name 2016-05-11 19:52:08
znam poziom pani A i jest bardzo niski :)
1
Lucky 2016-07-04 17:13:28
Czyżby klopy w modzie na słuchawce
ajak 2016-07-13 19:54:19
Ja to bym się załapał do nich, bo chyba miały się pojawić jakieś oferty pracy, czyż nie? Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię o CGP - Centralna Grupa Pośrednictwa - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CGP - Centralna Grupa Pośrednictwa