Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-03-20 13:02:00 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Yves Rocher - Łódź. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-03-20 13:29:48 odpowiedz | cytuj
Słowa kojarzące się z Yves Rocher (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): przyjemna, specjalizacyjna
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ...zbyt krótko tam pracowałam .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .wszyscy konsultanci świetni, zastżeżenia można mieć jedynie do kierownictwa i to tego najniższego szczebla - kierowniczki salonu.
Od jakiej stawki można negocjować pensję? 7 zł netto na umowę zlecenie.
Najbardziej podobało mi się w Yves Rocher: kontakt z "żywymi ludźmi", możliwość doradzania, sześciogodzinny system pracy;)
Najbardziej nie podobało mi się w Yves Rocher: patrz na atmosferę;)
NiebieskoOka25 - 2010-04-20 14:23:53 odpowiedz | cytuj
Mnie Yves Rocher kojarzy sie najbardziej z miłą i profesjonalną obsługą.Niedawno odwiedziłam Yves w Porcie Łódź.Byłam pod wrażeniem podejścia dziewczyn do klienta.Bardzo przyjazne,cierpliwe i niezwykle uprzejme.Napewno tam wrócę.:):):)No i oczywiscie produkty,ktore Yves ma w ofercie sa niesamowite.Polecam sklep:P
Chwytnopalczasta - 2011-01-07 18:48:17 odpowiedz | cytuj
Niebieskooka, a PRACĘ polecasz? Bo to o PRACY forum i ludzie chcą czytać opinie PRACOWNIKÓW, a nie klientów. Super, że Ci się udały zakupy, ale nie krzyw statystyk, plz...
nagietka - 2011-02-22 00:09:00 odpowiedz | cytuj
pracca w YvRocher świetna, dobre warunki pracy, extra system zmianowy rzadko się taki spotyka, i jak się tam pracuje to już tę pracę się trzyma bo dobrze tam jest :)
anonim - 2012-03-16 16:50:59 odpowiedz | cytuj
Praca w YR jest naprawdę godna polecenia, 6-godzinny dzień w pracy, szkolenia, konkursy pracownicze, premie. Wynagrodzenie uzależnione od stażu pracy w YR; minusem jest praca w weekendy (przeważnie dwie niedziele w miesiącu i trzy soboty), Ogólnie polecam firmę jako pracodawce :)
x