brak logo

Ogrody Rakoczy Piotr Rakoczy

Kobierzyce

Opinie o Ogrody Rakoczy Piotr Rakoczy

makuro 2012-10-17 11:12:25
Uwaga[usunięte przez moderatora] i, nie płacą swoich zobowiązań, nie polecam współpracy.
DDeveloper 2013-01-23 11:45:26
A ty koleżanko/kolego Makure masz jakiś dowód tego co mówisz ?
Jeśli masz to podrzuć.
Nasza firma często korzysta z usług Ogrody Rakoczy
I póki co złego słowa powiedzieć się nie da.
Warsztaty Pracy Twórczej 2013-01-28 14:39:45
A mnie ten wpis sprowokował by się firmie przyjrzeć i ... miłe zaskoczenie - bardzo ciekawa strona internetowa:

www.ogrodyrakoczy.pl

Nic do firmy nie mam :)
alibi 2013-01-29 11:58:02
Firma spoko szef szalony ale dają rady robią fajne tematy i w środowisku ogrodniczym są liderem .
Luksza 2013-03-30 11:19:47
Szalony? Delikatnie powiedziane. Poznałam ostatnio pana Piotra.
Czternaście razy użył zwrotu "to znaczy ?"
Pozostałe to "Dlaczego ?"
Panie Piotruś, szkoła nie była pana mocną stroną.
1
Byłam blisko 2 2013-06-28 11:25:20
To się Pan naraził pracownikom, ale że aż tak ...., trochę trudno mi w to uwierzyć.
Czas 2013-07-13 17:29:16
To zależy, na jakie stanowisko aplikujsze? Z tego co wiem nie prowadzą teraz żadnego naboru..
Czas 2013-07-17 23:49:30
Nie radzę, prędzej czy później zostaniesz oszukany. Złóż tę aplikację gdzieś indziej. Powodzenia.
2
dostawca 2013-09-16 09:13:20
to prawda[usunięte przez moderatora] !!!. nic nie sprzedawajcie na termin - nie zapłacą.
prezes kłamie i obiecuje zapłatę a potem nie odbiera telefonów. księgowa [usunięte przez moderatora] - tak samo obiecuje a potem nie dotrzymuje słowa.
tylko gotówka lub przedpłata. nie popierajcie[usunięte przez moderatora] !!!!
2
inkwizycja 2014-01-01 14:26:53
Witam a więc sytuacja wygląda następująco umowa jest na zlecenie dostaje się ją na miesiąc pod koniec przepracowane danego miesiąca umowa jest na około 500 zł wynagrodzenie na rękę to około 1500 zł niestety w ratach.. szkoda pracowników powinni się zbuntować bo w większości to świetni fachowcy którzy znają się na robocie
2
Henio 2014-03-09 18:29:06
Nie wiem, czy powinniście głośno takie rzeczy pisać, a Ogrody Rakoczy powinni zmienic swoje zwyczaje, bo w razie kontroli może być krucho.
1
Czas 2014-03-21 02:48:34
Witam, śmieszne zjawisko.. W lipcu 2013 został dodany tutaj przeze mnie obszerny post na temat firmy Ogrody Rakoczy. Padło w nim sformułowanie "śmieszne pieniądze" w związku z czym Alan napisał Swój post a mianowicie:
"alan - 2013-07-13 09:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czas to możesz napisać co masz na myśli pisząc śmieszne pieniądze? Napisz taką kwotę orientacyjną jak możesz"
Przeglądam teraz wszystkie posty a mojego brak. Przykra sprawa..
Młody 2014-07-13 16:04:02
Heh, pracowałem tam, ogólnie pracownicy są super, mega fachowcy, a co do pracowników z biura to wygląda tak, 9 zł na godzinę + 20 % premii, a teraz zrobili od 11 do 14 zł na godzinę bez premii (gdzie na wypłatę dostałem 9,50 jakimś cudem)
Umowa jest miesięczna, umowę roczną ma może z 6 osób, na umowie miesięcznej widnieje ok 400-500 zł! i umowę otrzymujemy w połowie miesiąca, co do odzieży roboczej jest dostępna chociaż ciężko np. o nowe buty czy coś, Ogólnie ciężko się dostać do pracy ale można się duużo nauczyć i kasa nawet nawet więc średnio polecam
1
Wisieleec 2015-02-11 10:40:21
Ogrody Rakoczy to nie tylko architektoniczne projekty ogrodowe ale przede wszystkim realizowanie tych projektów i wcielanie ich w życie. Dodatkowo w swojej ofercie mają pielęgnację ogrodów oczywiście po fachowym ich urządzeniu i wykonaniu zlecenia. Uważają się za lidera w okręgu dolnośląskim, ale zastanawiam się czy ich doświadczenie i wiedza nie pójdą gdzieś dalej na okręgi chociażby opolskie czy lubuskie.
1
Virt 2016-03-05 00:22:44
Stanowczo nie polecam pracy w tej " wspanialej " firmie, ktora jest liderenm w branży ogrodniczej( na marginesie buahahaha). Zarobki beznadziejne, prezes sam nie wie czego chce... Trzeba mu powiedziec co ma robic bo on ewidentnie nie radzi sobie z ta firma. Dobrze ze ma wykwalifikowanych pracownikow. To oni trzymaja jeszcze ta firme na poziomie. Zero organizacji... Milion pretensji... Ogolnie nie polecam.
tips 2016-07-14 13:00:00
Chyba już po firmie! Outlet zarósł krzakami i zniknęli
3
lew 2016-08-03 11:56:44
To prawda już po firmie... ale tak to bywa jak jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w firmie, długi i nieogarnięty "prezesina"
1
transportowiec 2016-08-11 09:14:17
STABILNE ZATRUDNIENIE??? O czym ty człowieku piszesz...75% ludzi jest na umowach śmieciowych podpisywanych z miesiąca na miesiąc bez żadnej gwarancji zatrudnienia! Reszta ma umowy o pracę ale od najniższej krajowej. Wynagrodzenie z wielkimi opóźnieniami (nawet do 2 miesięcy) jest wypłacane pod stołem, jedna wielka lewizna z zusem, podatkami etc... Zalegają płatności z kasą u każdego podwykonawcy z którym kiedykolwiek współpracowali (jestem jednym z nich) 2 lata temu miałem nieprzyjemność współpracy do dzisiaj nie dostałem reszty kasy ale już machnąłem ręką... Jak najdalej od tej firemki!
3
konik45 2016-08-11 09:34:40
ale jego, tak jam i z resztą mnie, interesuje te pozostałe dwadzieścia pięć procent - jak mniemam i wnioskuję z twojego komentarza - może jednak mieć umowę o pracę - możesz napisać w takim razie o jakich stanowiskach mówimy?
Zostaw swoją opinię o Ogrody Rakoczy Piotr Rakoczy - Kobierzyce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ogrody Rakoczy Piotr Rakoczy