brak logo

P.P.U. MIRS

Wrocław

Opinie o P.P.U. MIRS

Miszcz82 2010-03-09 13:45:45
Firma średnia na jeża. W przypadku braku zamówień drastyczna redukcja etatów. Prezes jest z wykształcenia ekonomistą, więc liczy się tylko rachunek ekonomiczny, a ludzie to tylko narzędzia. Wynagrodzenie netto w postaci stawki podstawowej + "premia uznaniowa" ( część wynagrodzenia na czarno). Kariery to raczej tam nie da rady zrobić. Atmosfera na budowie ok, a w biurze trochę sztywno i niemiło.
lipa 2012-10-03 15:14:41
ta firma to porazka, [usunięte przez moderatora] i nic wiecej, nie polecam ani pracy u nich ani zadnej wspolpracy bo i tak cie oszukaja tak aby wyjsc na swoje MIRS ŻENADA!
frajer 2013-09-03 20:41:48
nie zenada tylko porazka nie polecam wrecz odradzam
1
oszukany 2013-09-03 20:46:59
współpracowalem z tą firmą,i nigdy wiecej,nieterminowe przelewy i jak wogóle są.zawsze cos znajda na koniec.firma BE
2
uwaga 2013-09-25 11:18:25
Panowie ktorzy zostali przez nich oszukani prosze o kontakt mariusz9270@wp.pl ja rowniez zostalem oszukany, mysle ze zbiorowe zawiadomienie w prokuraturze ich ruszy.
mariusz9270 2013-11-20 12:08:54
witam nie udalo sie zebrac nikogo nikt sie nie odzywa proze o kontakt (usunięte przez administratora)
oszukany 2013-12-03 11:52:07
ciekawe kto usuwa te opisy,bylo ich wiecej
wkurwiony 2013-12-06 08:29:44
dlacego mój opi został przez kogos usunięty zadam wyjasnien,to co opisałem to prawda,cooo prawda boliomijac ta firme szerokim lukiem nie dotrzymują slowa
wkurwiony 2013-12-06 08:34:46
mamy przykład(usunięte przez administratora) powodzenia
czas żeby internet pomgl nam odzyskiwac pieniądze od nieuczciwych g.w i inwestorów którzy nie chcą placic podwykonawca z czego my podwykonawcy mamy placic ludzia.
wkurwiony 2013-12-25 20:37:50
nikt kolego się nie odezwie bo każdy myśli ze to prowokacja mirsa musisz szukac inaczej
palant 2014-06-06 09:26:38
Ja też zostałem oszukany przez firmę MIRS i nie polecam współparacy z tą firmą
On 25 2014-07-16 17:59:16
Warto tam podjąć prace w biurze świeżo po studiach ?
sachara 2014-10-16 13:29:04
a ja myślę że to że firma MIRS działa na rynku od 25 lat bez przerwy o czymś świadczy , są głosy niezadowolenia owszem ale w internecie fajnie sie pisze o czyms źle bo jest sie anonimowym, podwykonawcy którzy narzekają moga iść do sądu jeżeli czują sie pokrzywdzeni ... Firma MIRS nigdy nie zalegała z wypłatami ani nie płaciła na raty dla pracowników zatrudnionych bezpośrednio , nie zdarzyło sie to przez całe 25 lat
kalo 2015-02-04 03:14:45
współpracowałem w pewien sposób z firmą mirs gdy ta zajmowała się kładkami, za których wykonanie była odpowiedzialna oraz przy realizacji jednego z budynków przemysłowych które firma już podczas swojego dotychczasowego istnienia wykonała. Współpraca układała nam się dobrze i szczerze mówiąc nie mam im nic do zarzucenia
mariusz 2015-02-08 22:11:17
praca moze i praca, ale jak robisz u nich jako podwykonawca to kasy niestety nie zobaczysz, oszusci i tyle ja nie jestem anonimowy jak uwazacie, chodzi o budowe hali w glubczycach dla firmy GALMET, kasa za tynki nie zaplacona, telefonow nie odbieraja, prezesa dziwnie w firmie nigdy nie mozna zastac, ale trafi jescze kosa na kamien, moze wam pracownikom placa z tych pieniedy co nie zaplaca podwykonawca bo ja by im zaplacili to by dla was moze nie starczylo, troche sie na budowie o nich nasluchalo i wiele widzialo, taki madry ktos tu jest, sadzisc sie tak? czlowieku jak przez nich na suchy chleb nie mam to za co mam sie sadzic? Ogolnie omijac mirs z daleka i jako podwykonawca i jako pracownik i tak cie wkoncu kiedys tak przerobia ze wspomnisz ten moj wpis tutaj.
galileusz 2015-03-15 15:32:22
to prawda i prawde piszesz,ale jeszcze trzeba dodac iż potrafią tak zrobić ze zabierają pracowników firmom które u nich robia RADZE UWAZAC,co do pracownikw to nic nie wiem ale podwykonawców jak tylko im się uda to robia w wala,zawsze trzeba im zostawic ,,cos" na koniec bo jak nie to pieniądze dostaniesz za dwa miesiące za pol roku,bo jesteś niegrzeczny,polecam tym którzy nie wierza a później z checia przeczytam ich post pozdrawiam wszystkich wydymanych więcej i mniej i przyszłych
ekonom 2015-03-15 16:05:54
kalo mówisz o czasach bardzo odległych ekonomia w tej firmie trochę się zmieniła od czasu kładek, ekonomia tej firmy sprowadza się do tych firm z których można wyciągnąć wszystko co się da i to na "prawie" ich umowy, i to Panowie jest właśnie ekonomia firma za wszelką cenę musi przetrwać, opinie ,jakie opinie kto je czyta!?, Pobudka czytajcie umowy zanim podpiszecie, i dopiero wtedy lamentujcie, jeżeli będziecie na prawie to na pewno zapłacą ::kiedyś:: kiedy będzie im wygodnie, no cóż ale w końcu zapłacą
NOWY 2015-04-07 15:20:59
Mogłby sie ktos podzielic inforacją na temat zarobków?
Zleceniodawca 2015-04-17 09:28:21
Moja Firma oszukana została przez nich podwójnie.
Raz za fakt nie wykonania zamówionej konstrukcji zgodnie ze zleceniem.
Drugi raz za złożenie przez nich pozwu zapłaty za TO nie wykonane "dzieło".
Trzeci raz za twierdzenie iż mają własne biuro konstrukcyjne - co okazało się nieprawdą. Zlecali biuru na Karłowicach wykonywanie ustalonych zmian za pokaźną odpłatnością - nie informując inwestora. Działanie to było oczywiście na Jego dodatkowy rachunek. Taką zmianę rysunków winni "Aneksować" w Nadzorze Budowlanym - czego nie zrobili. Okazało się też, że wynajęty projektant nie miał uprawnień do wykonywania dokumentacji konstrukcji powyżej 1000 m.kw.
Cynizm, wyłudzanie należności i "kombinatorstwo" prawne. Nie polecam i ostrzegam. Nadal jest MIRS naszym dłużnikiem.
potencjalny pracownik 2015-07-21 12:26:51
Zamierzam złożyć aplikacje do pracy w tej firmie. Czy może ktoś powiedzieć, jakie są zarobki w firmie oraz jaka jest atmosfera pracy. Czy jest to firma gdzie można się rozwinąć czy należy trzymać się z daleka?
Interesują mnie opinie pracowników a nie podwykonawców. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam
Karol 2016-10-04 12:33:53
Witam ,zastanawiam się nad pracą w firmie Mirs, czy warto pracować tam czy nie ?
34rtg 2016-10-04 19:35:35
@Karol wiesz zawsze jednak warto chyba sproowac w sumie czemu by nie nic nie tracisz tak na prawde..teraz to ja widze ze szukają pracownika na stanowisko dźwigowego w Olenniscy, Wroclawiu daj znac jak yblo
Marta 2016-11-16 13:15:56
Nie wiem jak płacą pracownikom, ale jako kontrahent jest to bardzo nierzetelna firma. Zakupili towar w zeszłym roku i nie płacą. Sprawa skierowana do windykacji. Ale nie ma kontaktu. Nikt nic nie wie, a szef nie raczy odpowiedzieć na maile i telefony. Firma ta nie nadaje się do współpracy.
Jack 2016-11-25 20:25:32
Witam. Zastanawiam się nad pracą w tej firmie. Może ktoś podpowie co i jak. Jest umowa? Jak płacą? Będę wdzięczny
Zostaw swoją opinię o P.P.U. MIRS - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.U. MIRS