Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Montana

Pracowałeś w firmie Montana i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jarząbek - 2011-01-27 19:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo dobra firma,dbają o ludzi,zawsze na czas wypłata,mogłaby być większa,ale coż
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2011-07-07 10:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez moderatora)!!! Pracowałem u nich tydzień!! Nie otrzymałem za to wynagrodzenia i przez ten tydzień nie doprosiłem się umowy!! Nie płacą swoim pracownikom, a co dopiero podwykonawcom!! NIE POLECAM!!!!!
zdjecie uzytkownika
Robol - 2011-07-18 09:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy nie robilismy przypadkiem w tej samej ekipie.. no ale mniejsza, ta firma to jakaś fikcja, ściema, na kase za uczciwą pracę nie ma co liczyć, dobrze że porobiłem tam tylko 4 dni bo i tak mi nei zapłacą
zdjecie uzytkownika
majster - 2011-07-18 19:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ty tam wypisujesz nawet nie wiesz jak w(usunięte przez moderatora) wala pieniedzy nie ma na czas a umowa jest fikcyjna NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
były majster - 2011-10-08 23:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez administratora] to spoko gość. Mnie kase wypłacili ile zarobiłem tyle dostałem . nie było problemu. ale robota nie była łatwa.pozdro dla chłopaków. przez firme przewineło sie 300 od maja.
zdjecie uzytkownika
murarz akrobata - 2011-10-09 14:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Był w tej firmie taki jeden [usunięte przez administratora] czy jakoś tak. Młody chłopak, student za pomocnika robił. Z nim można było pogadać. Zawsze jakieś informacje miał. Tylko to chyba byl jakiś od szefów gościu podstawiony. Wiecie jak macie inna możliwość zatrudnienia to lejcie na multi-montane.
zdjecie uzytkownika
Full - 2011-10-19 01:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe wiecie co papraki mozecie sobie pisac co chcecie i mowiec ze jestem podsawiony ale smiac mi sie chce z was pracuje u nic 4 miesiace i zawsze ma wyplate godziwa ok 1800 uwazam ze za moja prace to ok pracoalem tak jak mowiecie i na wame i na gizycku ale fakt dojazdy ciezkie robota ciezka ale wiem za co robie moze i wyrzucaja ludzi sam prezes mowil ze kolesi co robia 2 dni i odchodza nie zaplaci nikomu i to fakt nie zaplacil wam za wasza "solidna" prace popatrzecie na inne firmy budowlane w olsztynie np[usunięte przez administratora] ludzie do multi montany od nich przychodzili ze koles 4 miesiace nie placi i cisza nik sie nie wymadrza na ich temat a tu jakas nagonka durnie jestescie nie umiecie pracowac to nigdzie kasy nie dostaniecie a to ze tak kolego w [usunięte przez administratora] dostales na budowie jak nigdy wczesniej to pewnie byles na strzelnicy w gizycku i tak z czystym sumienim powiem nigdy nie bedziesz mial kasy za swoja pace [usunięte przez administratora]narzekac to cala polska mentalnosc pozdrowienia dla ciebie i twoich glodnych dzieci kolego ja fakt moze i [usunięte przez administratora] w tej firmie moze i w weekendy ale mozecie mnie nazywac pupilem tej firmy ja sie poprostu wywiazuje z zalozonego planu gadajacie i krytykujcie obscie mieli co do gara za pare dni wlozyc zal mi was a firma jak firma czasami moze sa i opoznienia w kasie pare dni ale kasa jest [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
jedyny taki majster - 2011-10-22 19:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z kolegą co pisał przede mną. Jak ktoś nie potrafi pracować to nigdzie mu nie będzie dobrze. Na początku było powiedziane ze wypłata jest 10. i była. Ze jak ktoś ucieka po tygodniu to nic nie dostanie i nie dostał. Jasne i logiczne. A że robota była ciężka to chyba każdy wiedział.Tak jest na budowach. A teraz piszą wielce urażeni. Porobili 2 tygodnie dostali zaliczki i nie było ich przez 10 dni w robocie bo pili albo robili przeprowadzki w domu albo jeszcze coś innego. [usunięte przez administratora]nieraz się darł to fakt ale jeżeli coś obiecała to słowa dotrzymał. Wypłatę dostałem taką na jaką zarobiłem i jaką sobie wyliczyłem. Byli tez "fachowcy" co tak po szpachlowali w Giżycku że nikt nie chciał po nich poprawiać bo [usunięte przez administratora] na ścianie fale dunaju zostawili. I oni teraz piszą biedaki.[usunięte przez administratora]nierobów i kombinatorów.
zdjecie uzytkownika
do FULL - 2011-10-22 23:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pisz, że to jest firma ok bo tak nie jest. Odszedłem z tej firmy do innej w innym mieście. [usunięte przez administratora] był zadowolony z mojej pracy i nigdy nic nie mówił. Zwolniłem się pierwszego i miałem przyjść 10 po wypłatę. [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
robotnik - 2011-11-14 15:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowałem tam jeden dzień i nie otrzymałem forsy za swoją robote,ale z nimi idzie się dogadać ,nie zapłaciłem kary tylko dali mi fuchę na dworcowej i dostałem co chciałem i jeszcze jeden ten chyba prezes dał mi na koniec 0,7 finlandje(chociaż jeden potrafił docenić fachowca i moją godność i moj honor).nie było tak zle, nie przyjezdzali i nie interesowali sie moją robotą,na koniec piątka ibyło dobrze,ja do nich nic nie mam....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-06 15:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś z obecnych pracowników może się wypowiedzieć jak teraz wygląda praca w firmie Multi Montana?
zdjecie uzytkownika
złota piącha .. - 2013-08-08 15:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma [usunięte przez administratora] ,rezygnuj jak najszybciej ..
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-14 19:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
złota piącha.. czy możesz powiedzieć coś więcej o tym dlaczego lepiej nie pracować w firmie Multi Montana?
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-05-18 16:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sie własciwie stało z firmą Multi Monta, bo nie słyszałem o nich ostatnio nic ciekawego, może Wy wiecie lepiej.
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-05-30 03:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nic nie wie, czy w ogóle montana ma obecnie jakies budowy, bo kumpel kiedyś u nich robił i sobie chwalił.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Montana
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski