Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Montana

Pracowałeś w firmie Montana i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jarząbek - 2011-01-27 19:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo dobra firma,dbają o ludzi,zawsze na czas wypłata,mogłaby być większa,ale coż
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2011-07-07 10:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez moderatora)!!! Pracowałem u nich tydzień!! Nie otrzymałem za to wynagrodzenia i przez ten tydzień nie doprosiłem się umowy!! Nie płacą swoim pracownikom, a co dopiero podwykonawcom!! NIE POLECAM!!!!!
zdjecie uzytkownika
Robol - 2011-07-18 09:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy nie robilismy przypadkiem w tej samej ekipie.. no ale mniejsza, ta firma to jakaś fikcja, ściema, na kase za uczciwą pracę nie ma co liczyć, dobrze że porobiłem tam tylko 4 dni bo i tak mi nei zapłacą
zdjecie uzytkownika
majster - 2011-07-18 19:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ty tam wypisujesz nawet nie wiesz jak w(usunięte przez moderatora) wala pieniedzy nie ma na czas a umowa jest fikcyjna NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
były majster - 2011-10-08 23:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez administratora] to spoko gość. Mnie kase wypłacili ile zarobiłem tyle dostałem . nie było problemu. ale robota nie była łatwa.pozdro dla chłopaków. przez firme przewineło sie 300 od maja.
zdjecie uzytkownika
murarz akrobata - 2011-10-09 14:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Był w tej firmie taki jeden [usunięte przez administratora] czy jakoś tak. Młody chłopak, student za pomocnika robił. Z nim można było pogadać. Zawsze jakieś informacje miał. Tylko to chyba byl jakiś od szefów gościu podstawiony. Wiecie jak macie inna możliwość zatrudnienia to lejcie na multi-montane.
zdjecie uzytkownika
Full - 2011-10-19 01:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe wiecie co papraki mozecie sobie pisac co chcecie i mowiec ze jestem podsawiony ale smiac mi sie chce z was pracuje u nic 4 miesiace i zawsze ma wyplate godziwa ok 1800 uwazam ze za moja prace to ok pracoalem tak jak mowiecie i na wame i na gizycku ale fakt dojazdy ciezkie robota ciezka ale wiem za co robie moze i wyrzucaja ludzi sam prezes mowil ze kolesi co robia 2 dni i odchodza nie zaplaci nikomu i to fakt nie zaplacil wam za wasza "solidna" prace popatrzecie na inne firmy budowlane w olsztynie np[usunięte przez administratora] ludzie do multi montany od nich przychodzili ze koles 4 miesiace nie placi i cisza nik sie nie wymadrza na ich temat a tu jakas nagonka durnie jestescie nie umiecie pracowac to nigdzie kasy nie dostaniecie a to ze tak kolego w [usunięte przez administratora] dostales na budowie jak nigdy wczesniej to pewnie byles na strzelnicy w gizycku i tak z czystym sumienim powiem nigdy nie bedziesz mial kasy za swoja pace [usunięte przez administratora]narzekac to cala polska mentalnosc pozdrowienia dla ciebie i twoich glodnych dzieci kolego ja fakt moze i [usunięte przez administratora] w tej firmie moze i w weekendy ale mozecie mnie nazywac pupilem tej firmy ja sie poprostu wywiazuje z zalozonego planu gadajacie i krytykujcie obscie mieli co do gara za pare dni wlozyc zal mi was a firma jak firma czasami moze sa i opoznienia w kasie pare dni ale kasa jest [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
jedyny taki majster - 2011-10-22 19:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z kolegą co pisał przede mną. Jak ktoś nie potrafi pracować to nigdzie mu nie będzie dobrze. Na początku było powiedziane ze wypłata jest 10. i była. Ze jak ktoś ucieka po tygodniu to nic nie dostanie i nie dostał. Jasne i logiczne. A że robota była ciężka to chyba każdy wiedział.Tak jest na budowach. A teraz piszą wielce urażeni. Porobili 2 tygodnie dostali zaliczki i nie było ich przez 10 dni w robocie bo pili albo robili przeprowadzki w domu albo jeszcze coś innego. [usunięte przez administratora]nieraz się darł to fakt ale jeżeli coś obiecała to słowa dotrzymał. Wypłatę dostałem taką na jaką zarobiłem i jaką sobie wyliczyłem. Byli tez "fachowcy" co tak po szpachlowali w Giżycku że nikt nie chciał po nich poprawiać bo [usunięte przez administratora] na ścianie fale dunaju zostawili. I oni teraz piszą biedaki.[usunięte przez administratora]nierobów i kombinatorów.
zdjecie uzytkownika
do FULL - 2011-10-22 23:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pisz, że to jest firma ok bo tak nie jest. Odszedłem z tej firmy do innej w innym mieście. [usunięte przez administratora] był zadowolony z mojej pracy i nigdy nic nie mówił. Zwolniłem się pierwszego i miałem przyjść 10 po wypłatę. [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
robotnik - 2011-11-14 15:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowałem tam jeden dzień i nie otrzymałem forsy za swoją robote,ale z nimi idzie się dogadać ,nie zapłaciłem kary tylko dali mi fuchę na dworcowej i dostałem co chciałem i jeszcze jeden ten chyba prezes dał mi na koniec 0,7 finlandje(chociaż jeden potrafił docenić fachowca i moją godność i moj honor).nie było tak zle, nie przyjezdzali i nie interesowali sie moją robotą,na koniec piątka ibyło dobrze,ja do nich nic nie mam....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-06 15:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś z obecnych pracowników może się wypowiedzieć jak teraz wygląda praca w firmie Multi Montana?
zdjecie uzytkownika
złota piącha .. - 2013-08-08 15:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma [usunięte przez administratora] ,rezygnuj jak najszybciej ..
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-14 19:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
złota piącha.. czy możesz powiedzieć coś więcej o tym dlaczego lepiej nie pracować w firmie Multi Montana?
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-05-18 16:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sie własciwie stało z firmą Multi Monta, bo nie słyszałem o nich ostatnio nic ciekawego, może Wy wiecie lepiej.
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-05-30 03:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nic nie wie, czy w ogóle montana ma obecnie jakies budowy, bo kumpel kiedyś u nich robił i sobie chwalił.
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-10-14 14:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jarosław Polak robi teraz za przedstawiciela handlowego ...
zdjecie uzytkownika
grypser - 2014-10-29 15:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest kilka montan na rynku obecnie, możecie jasno i klarownie sprecyzować czym zajmuje się akurat własnie ta i na jakie stanowiska są aktualnie jakieś nabory?
zdjecie uzytkownika
anonim 2 - 2014-11-04 14:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warmińskie Przedsiębiorstwo Rozwoju Biznesu Grzegorz Greszta, ul. ketrzynskieo 8, olsztyn
zdjecie uzytkownika
wprb oszukany - 2015-01-13 22:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OSZuści!!!
Ludzie przestrzegam Was. Omijajcie firme szerokim łukiem. Umawiaja sie na 10 złotych na godzine a przy wypłacie okazuje sie że zarabiasz 5 złotych na godzine człowieku.
Dominik ten ze sklepu na Ketrzyńskiego 8 to też mówi co mu powiedza (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
him - 2015-02-26 01:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam wolę skupić się na temacie dotyczącym warunków pracy w firmie, a konkretnie firma jasno przedstawia warunki wspołpracy, czy wynagrodzenia wypłacane są terminowo oraz jak wygląda proces rekrutacji i rozmowa kwalifikacyjna czy da sie wybrnac z odpowiedzi i przejsc kolejne etapy jezeli sa w tej firmie..
zdjecie uzytkownika
Awers - 2015-03-27 19:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem trochę tych wcześniejszych wpisów. Jeżeli rzeczywiście wcześniej była mowa o kwotach wyższych to na jakiej podstawie ktoś oferuje niższą stawkę... Rozumiem, że normalnie wszystko jest podpisane na umowie więc pracownik, który czuje się wykorzystany ma de facto podkładkę dochodzenia swoich praw.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Montana
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Montana?
Zadaj pytanie