brak logo

Anglo Interiors

Sète

Opinie o Anglo Interiors

pati 2010-02-18 17:25:37
bo komu się nie powiodło to zawsze będzie narzekał!!!
red 2010-02-26 21:55:43
Praca jest faktycznie kiepska, ale nie przyszło ci do głowy że kierownicy są też kiepsko opłacani więc co byś chciał inżynierów?
Za taka kasę to tam wszyscy są taniocha, spawacze, wajzerzy itp
Tylu(usunięte przez moderatora)spawaczy w życiu nie widziałem, nadają się do spawania sprzętu rolniczego a nie mebli sklepowych.
Przed wyjazdem trzeba przeczytać umowę i poszukać na forum info a nie jechać jak ostatni frajer a później płakać jak baba
jestem 2010-03-07 16:44:23
ludzie nie popelniajcie tego blendu i nie jedzcie tam do tej stolarni totalna tragedia ludze ktorzy przyjechali zostali zwonieni po 4 dniach po prostu traktuja ludzi jak przedmioty
zawiedziony pracownik 2010-09-30 22:48:36
bo trzeba tam przepracować parę miesięcy i wypowiadać się
anonim 2011-01-20 23:08:37
To dziwne, że ponad 200 Polaków pracuje poprzez agencje i nie narzeka, a osoby bezrobotne gardzą stawką 4,75 funta na godzinę i bezpłatnym zakwaterowaniem. Czy w Polsce dostaną ok 20 zł za godzinę i płacą w domu tylko rachunki?
Pozdrawiam ;]
anonim 2011-02-08 21:52:38
ja wytrzymalem 2 miesiace ;) (usunięte przez moderatora), wogole praca 12h, pn-sb, w mieszkaniach po 12 osob, (2-3 na podlodze nie ma mebli), jak jest kontrola to to nagle w domu sa tylko 4 osoby, .... mozna opowiadac godzinami .. never ending story
koński lachociąg 2011-02-18 18:12:04
Skąd wiesz że 200 osób pracuje i nie narzeka? Myślisz że każdy z nich ma dostęp do neta i będzie posty tu klepać? (usunięte przez moderatora) Niedługo zrobią że za 3.50 będą przyjeżdżać bo w kraju nędza
xxx 2011-09-27 13:37:16
Ludzie, zastanówcie się 2 razy zanim podejmiecie pracę w Anglo Eri,
(usunięte przez moderatora) cieżka praca za malę pieniądze
abc 2011-12-24 09:18:22
Byłem w tej firemce. Śmieszna manufakturka, totalny bałagan. Polecam zdesperowanym.
WOLF 1966 2012-01-24 20:00:25
też tam pracowałem na szczęście dla wszystkich firma upada i (usunięte przez moderatora)
uihguyifg 2012-01-29 14:16:43
wszyscy jadą na tym samym wózku myślisz że w polsce znajdziesz robotę za taką kase ? powodzenia
jkfhguio 2012-01-29 17:25:13
zgadzam się z tobą ale dlaczego przez (usunięte przez moderatora) cierpią ludzie którzy przyjechali żeby zarobić ,a w tej chwili siedzą w chatach bo nie ma pracy zaorać to całe anglo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aro 2012-02-10 17:48:31
czy ktoś wie co teraz dzieje się w Anglo eri????
kałboj 2012-02-26 19:59:42
Guys...don't panic. Believe me. This time next year it will be business model company...I promisse.
Now I can buy this staff for lower price.
ciarko 2015-02-17 03:01:07
hah, może dla kogoś niewprawionego w pracy za granicą brzmi to podejrzanie ;) dla mnie to całkiem normalne, ponieważ nawet jak dostajesz jakiś dach nad głową to często brak jest chociażby pościeli, a więc śpiwór wtedy jest najlepszym rozwiązaniem. Nie oszukujmy się warunki bytowe nie są w Anglo specjalnie dobre
kasia 2015-03-04 19:12:15
mi się wydaje, że firma ogólnie bardzo dobrze prosperuje na rynku ogólnie, ale też nie wydaje mi się, żeby było tak, że oni mają jakieś zastrzezenia wieksze do pracy, niby i hejty też się pojawiają, ale nie są az takie straszne moim zdaniem, no nie wiem co Wy o tym sądzicie tak naprawde? czekam na wasze opinie.
mieczysława 2015-03-19 23:08:43
też tak analizując rynek i działania samej firmy Anglo Interiors widze że raczej się bardzo dobrze mają - jednak czy realnie przekłada się to na miejsca pracy i nowe zatrudnienia? bo tak się składa że chcę w tej branży zacząć wreszcie wymarzoną prace i właśnie w kontekście Anglo Interiors jako pracodawcy się zastanawiam, czy słusznie?
r 2016-05-15 21:58:25
A TAK NA SERIO... to czy ta firma jeszcze w ogóle działa? coś od dawna cichio o nich, żeby losu Anglo eri nie podzielili, ale w sumie nową fabrykę mają więc...
Zostaw swoją opinię o Anglo Interiors - Sète
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Anglo Interiors