brak logo

Pneumatik S.A.

Wysogotowo

Opinie o Pneumatik S.A.

joskin 2011-06-18 18:32:51
Firma , w której w przeważającej części zatrudnieni są ludzie z bliższej i ( usunięte przez administratora ). Prezes potrafi nawet ci powiedzieć , że za wolno idziesz po korytarzu. ( usunięte przez administratora )Jak ktoś ma mocne zdrowie psychiczne może spróbować. Ale musi się przygotować , że wszystko co dobrze to robią ( usunięte przez administratora ), a spoza układu są ci źli. Prezes to ( usunięte przez administratora )ze swoimi( usunięte przez administratora ) które wciela w życie.
anonim 2011-07-27 09:29:12
W 100% się zgadza. ( usunięte przez administratora ). Żadnych szkoleń. A młodzi, którzy przychodzą też długo miejsca nie zagrzewają. Nie polecam.
alpinus 2011-08-29 21:37:51
jesień średniowiecza!! praca uwstecznia, a atmosfera zabija psychikę - nie liczy się to jak pracujesz, ale to jak donosisz.
anonim 2011-09-03 11:45:39
Firma pozbyła się wszystkich wartościowych pracowników, którzy tworzyli firmę od początku jej istnienia. Przy zwalnianiu totalny brak klasy, prezes używa nieczystych chwytów. Prezes uważa się za pępek świata, zadufany w sobie do granic możliwości. Pieniądze i władza to przecież tak upaja. Nie upoważnia jednak do traktowania ludzi jak szmaty.
1
korono 2011-09-19 11:02:48
Wraz z przypływem gotówki, prezes zlekceważył podstawową prawdę, iż to LUDZIE tworzą firmę i są jej najwyższą wartością. Poważne firmy to rozumieją, większość prywaciarzy niestety nie.
ciastek 2012-02-08 18:04:29
zawistny człek sam na siebie sznura w końcu ukręci, a jak mówią starzy Bóg nierychliwy ale sprawiedliwy.....cdn
wilibald 2012-02-25 14:40:15
Firma szuka Elektryka serwisanta. Podpowie ktoś jak płacą ???
1
goly 2012-03-01 18:02:54
chłopie płaca, bo muszą
gosc 2013-05-17 12:37:09
A na jakie stanowisko ubiegasz sie o prace?
na_szczescie_juz_tam_nie_robie 2013-06-13 21:33:36
A z familii jestes? Jesli nie to szkoda Twojego czasu na kapiel w tym szambie. Zreszta nikt nie zyje wiecznie, latka leca, zdrowko juz nie te a nastepcow mimo przeswiadczenia wlasciciela o genialnosci genow brak.
Albo sie zatrudnij a sam sie przekonasz :)
1
tez_juz_tam_nie_robie 2013-09-05 10:45:28
100%swieta prawda to co napisal juz_tam_nie_robie !
1
Marlon 2013-10-19 16:53:00
Co to za firma zna ktoś ją pierwszy raz o niej słyszę.
1
bba 2013-11-03 21:27:49
co to za firma ?
1
śpich 2013-12-13 17:22:22
trafiłem tam zaraz po szkole, pracowałem 2 lata. Teraz trafiłem to inne większego serwisu, znacznie większego producenta i twierdze że to były 2 lata stracone. choć dobrze wspominam pewne rzeczy. Kase zdecydowanie nie. Ale w CV fajnie wygląda. Weście wiem co to praca 8h :). Pozdrawiam
kico 2014-02-15 11:09:37
cieszyć się ? to chyba masz wyjątkowo niskie poczucie wartości siebie. Można się tam chwilowo zatrzymać, w momencie gdy szuka się poważnegoi rzetelnego pracodawcy. Poza tym to faktycznie STRATA CZASU. Pieniądze niewielkie, rozwój żaden.
aaaa 2014-03-08 00:12:18
O widzę, że firma nie daj się. (usunięte przez administratora)
2
ramzes 2014-06-21 14:26:58
czesc. bylem u nich na rozmowie na stanowisko handlowca. dostalem dwie wizytowki (Pneumatik i Ekomakpol-o co chodzi?).wlasciciel bardzo krecil. nie potrafil wytlumaczyc systemu prowizyjnego. rozmowa na zasadzie "dogadamy sie"-bardzo podejrzane. Byla z nim jakas mloda kobieta z tej drugiej firmy, nic nie mowila bardzo niesmiala (sekretarka, mlodsza zona wg wizytowki prezes ale to chyba niemozliwe jakas taka cicha). bardzo podejrzany ten wlasciciel wiec raczej nie polecam.
Marek 2014-07-21 21:46:02
Firma mogla by wystepowac smialo w FAMILIADZIE.

Aplikaowalem na stanowisko Technik serwisu / Elektryk ze dwa lata temu. Placili wtedy 2000 netto. Wiec dalem se spokoj. Czy na dzien dzisiejszy moga zaoferowac cos wiecej? Ilu serwisantow przewinwlo sie przez firme przez ostatnie dwa lata?

Zastanawiam sie czy jest sens wysylac CV !!!
was_jest_niehigieniczny 2014-07-23 17:25:41
@ marek robilem tam jako serwisant wiec wiem co mowie. nie laduj sie w to szkoda Twojego czasu. jesli masz doswiadczenie 9 na 10 firm da ci lepsze warunki niz druzyna z familiady

@ hieron - pan nie sciemnia panie prezesie
śpich 2014-10-13 23:18:19
A powiodło mi się gdzie w inne firmie. A tak naprawdę to w każdej firmie tego typu praca wygląda podobnie. Często wszystko jest organizowane na a szybko. Jedziesz w trasę wiedząc że i tak nic nie zrobisz albo wszystko będziesz musiał sobie sam organizować, to nieuniknione. Kreatywnego myślenia wymagają wszędzie. Teraz już minęło sporo czasu i miło czasem pogadać z firma pneumatik. Jak się ucieszyłem że jakiś patent, ślad po mnie pozostał tam do dziś. Ale idzie się tam gdzie płaca i warunki lepsze. Pozdrawiam.
Marek 2014-10-25 23:34:24
Zatrudnili w końcu tego Technika serwisu Elektryka, bo ogloszenie pojawialo sie kilka razy.
Beto 2015-02-16 08:14:37
Jak sama nazwa wskazuje Pneumatik zajmuje się urządzeniami pneumatycznymi czyli są to wszelkiego rodzaju sprężarki, kompresory, które wymagają wysokiej sprawności. Aby to wszystko mogło zaistnieć potrzebny jest odpowiedni serwis z doświadczeniem, aby potem się nie okazało, że firma staje przez brak jednej maszyny. Myślę, że ich usługi wiele osób zrekomenduje.
Marek 2015-02-27 13:26:44
Zajechali nastepnego "Technika serwisu - Elektryka"? ogloszenie sie pojawiło.
Nowy 2015-03-02 12:31:17
Czyli nie warto pchać się do nich na elektryka? Aż tak wyzyskują człowieka?
Waldi 2015-03-10 11:33:58
Czytając te opinie nie wyśle swojego CV na stanowisko elektryko - automatyka widzę że to strata czasu, potrafię się cenić jako specjalista w branży, poszukam gdzie indziej pracy
Filipek 2015-03-12 13:24:41
Składałem CV w lipcu 2014 na stanowisko Technik serwisu Elektryk Automatyk Na rozmowie zaproponowano mi stawkę 2000zł !!! miesięcznie !!! (śmiech)dałem sobie spokój. Wolę poszukać czegoś za lepsze pieniądze. Wątpię bardzo aby ta firma zaoferowała duże lepsze warunki na dziś skoro ogłoszenia rekrutacyjne pojawiają się regularnie, a rotacja techników jest bardzo duża, DLACZEGO? KASA!
Marek 2015-03-12 20:52:32
LASY SIE WYCINA SWIAT SIE ZMIENIA
W POZNANIU TRUDNO O JELENIA.

Ponizej 3000 netto za 160 godzin nikt tej roboty ne weznie.
1
Mark 2015-04-02 12:40:14
Powiem tak każdy odchodzący z Familiady będzie miał lepiej niż tkwiąc tam z tym rodzinnym wyzyskiem
Marek 2015-04-06 21:37:44
W rodzinie nie ma utalentowanych i tanich ludzi do serwisu. Takich od switu do zmierzchu. Za 2 kola.
1
abc 2015-04-14 08:12:44
Firmy z całą pewnością nie polecam - bardzo zła atmosfera wśród pracowników, wszechobecne opłacalne donosicielstwo. Zarząd = właściciele -brak szacunku dla pracowników, niskie kompetencje ale wysokie mniemanie o sobie i do tego porażający brak kultury. Warto sobie oszczędzić tego rodzaju doświadczenia tym bardziej że zarobki niskie a wymagania nierealne. Uczciwość czy to wobec pracowników czy klientów jest tam nieznanym pojęciem.
handlowiec 2015-04-20 22:24:16
Cześć, tak czytam Wasze opisy i odczucia mam różne, choć zaczynają przeważać te negatywne. Zamierzam się u nich zatrudnić na stanowisku PH. Może mi ktoś coś szerzej na ten temat napisać?
doradca 2015-04-24 07:50:56
Nie zatrudniaj sie tam, bedziesz zalowal.
- niska placa, ktora moze zostac obnizona na kazdym etapie zatrudnienia (argumentacja - kryzys, fakty - wydatki/inwestycja prywatna wlasciciela),
- brak prowizji ("podstolowe" prowizje zalezne od humoru wlasciciela),
- zapomnij o jakiejkolwiek podwyzce nawet tej inflacyjnej,
- niski poziom intelektualny zarzadzajacych firma,
- zla atmosfera pracy.
Marek 2015-04-25 00:18:09
To w rodzinie nie znajdzie sie Przedstawiciel Handlowy?
Monk 2015-04-26 18:12:20
Powiem tak szukaj dalej nic tam po Tobie perspektywy żadne sprzątaczka lepiej zarobi a i ją docenią
zainteresowany 2015-05-04 14:38:38
Ale czy ta firma ma handlowców? Ktoś tam pracuje, ponieważ widziałem ogłoszenie na to stanowisko a tutaj każdy wypowiada się na temat serwisanta? I nie wiem czy być zainteresowanym odnośnie PH. Czy jest jakaś podstawa, prowizja, jak to wygląda.
Monk 2015-05-05 17:58:08
Szukaj dalej i nie trać czasu bo nikt tam Cię nie doceni i jako pH czy serwisant i na rozwój nie licz raczej tylko na rozstrój i niech nikt nie mówi że wszędzie trzeba pracować i przyjmując się do pracy zgadzasz się na warunki jakie Ci daje pracodawca bo to co jest później to jest inna bajka każdy kto tam pracował wie co mówię chcesz się rozwijać idź dalej chcesz traktować pracę jako poczekalnia na dworcu to jest to jak nasza kolej
zainteresowany 2015-05-06 16:49:06
No dzięki za informacje. Ale czy mógłbyś dokładniej rozwinąć swój temat odnośnie zdania "warunki jakie Ci daje pracodawca bo to co jest później to jest inna bajka każdy kto tam pracował wie co mówię" tzn. że co, wielkie wymagania odnośnie osiągów, ciągła praca pod presją czy odwrotnie? Czy nie wypłacają? to są istotne wiadomości o których nikt nigdy nie chce mówić...
si 2015-05-07 20:15:10
Czytaj ze zrozumieniem kolego bo wszystko juz zostalo napisane. Zatrudnij sie u tego malego wasa a sam sie przekonasz, no chyba ze lubisz byc traktowany w odbyt. Reasumujac marna pensja, brak prowizji, marne narzedzia pracy, wszelkie normy/procedury to wolna amerykanka - no chyba ze szukasz takiego folkloru :)
Hirek 2015-07-02 13:55:00
Wyr...am handlowca i kupie sobie nowe Audi.
olo 2015-07-25 13:10:03

elektryk automatyk z dyspozycyjnością za 2000zł śmiech hahaha niech szukają...
LASY SIE WYCINA SWIAT SIE ZMIENIA
W POZNANIU TRUDNO O JELENIA.
ZOLL 2015-08-08 12:18:55
Jak poczytałem te opinie to zrezygnowałem w wysyłki CV praca ma dawać satysfakcję zawodowa a nie być toksyczną atmosferą
Gajowy 2016-03-11 22:47:37
Ponownie jeleń poszukiwany.

czytaj Serwisant - Elektryk
aaaa 2016-06-03 12:06:53
Firma bardzo rodzinna czyli ojciec jest szefem a syn, który nie ma za bardzo o niczym pojęcia stara się powoli przejmować jego obowiązki więc jest trochę śmiesznie jak przychodzi szef z pytaniem o konkretną ofertę a za chwilę z tym samym pytaniem przychodzi synek. Generalnie sprężarki niesprzedajne. Jeśli sam klient nie przyśle zapytania o sprężarkę to zapomnij że sprzedasz podczas wizyty handlowej. Sprężarki są drogie a klienci głównie patrzą na cenę więc jest to praca dla handlowca, który jest naprawdę wyżeraczem. Ludzie w samej firmie w porządku poza tym, że wszyscy śmieją się z asystenta jest całkiem ok.
Zostaw swoją opinię o Pneumatik S.A. - Wysogotowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pneumatik S.A.