brak logo

JAWENT JAROSŁAW WELSANT

Toruń

Opinie o JAWENT JAROSŁAW WELSANT

lex 2010-12-11 17:29:03
gorszej firmy nie znam
anonim 2011-02-08 10:23:20
lex - 2010-12-11 17:29:03

gorszej firmy nie znam

Najgorszy (usunięte przez moderatora) wszech czasów!!!!!! PRACA W AKORDZIE A WYPŁACA TYLKO DIETY I KARZE SIĘ W (usunięte przez moderatora) CAŁOWAĆ!!!
robj 2011-02-09 12:32:39
najpierw sprawdz co jest na umowie bo wedlug niej jezeli chcialby mnie oszukać to za dwanascie dni dostal bym 288,93 € podstawowej polskiej wypłaty + 516 € diety i odciągnął by mi za mieszkanie 164,72€ wiec dostałbym 640 ,21€ według tego co ty twierdzisz 1h równalaby się 6,66 € a ja dostałem 1170 € czyli jedna godzina wyszła 12,18 € wiec koles nie umiesz liczyc i zastanów sie co wypisujesz jak ktos jest nierobem to nierobem zostanie
Robin Hood z Poznania 2012-01-21 12:11:54
Odzyskałem poprzez komornika należne me pieniądze od firmy która prowadzi Welsant
oszukany 2012-05-23 17:20:42
jak je odzyskałeś ile czekałeś bo ja też mam taki problem
Poznaniak760 2013-09-05 16:28:03
Życzę wszystkim żeby odzyskali kasę a(usunięte przez moderatora) w końcu trafił tam gdzie jego miejsce już dawno jest !!! , najgorsza firma(szopka) jaka może być uciekać zdala! wszędzie tylko nie jawent [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] matacz i co nie tylko , oby go szlak trafił !! , dużo by tu pisać o tej czarodziejskiej firmie .
rc01 2013-09-08 15:11:31
Witam, ktoś może podać, gdzie teraz Jawent robi? Na jakich budowach i dla kogo? To istotne jeśli chodzi o odzyskanie waszej kasy. Jeśli ktoś wie to niech pisze tu, albo na maila ryszardc01@wp.pl Pozdr
wąsacz 2013-09-17 17:31:06
stupek - 2013-09-14 22:45:51

powiedzcie mi jak to jest z pracą w Jawent.. piszecie, że gość jest niewypłacalny czy nie płaci pracownikom, a zapewnia ciągłość zleceń?
Jak nie ma roboty w Polsce albo jest zima to lądujesz w Belgii i tam (usunięte przez moderatora) chyba że jest tam mróz i nie pozwalają robić to znowu lądujesz w Polsce na urlopie bez płatnym!! . W Belgi to robota na akord trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak głupi osioł a opóżnienia z kasą tam niestety też są...
Pracownik 2014-01-22 15:12:27
Witajcie jestem ciekawy kto wystawi nam PIT za 2013 rok,ponieważ nie można sie dodzwonić do firmy,jak nie dostanę to Urząd Skarbowy będzie się domagał,od Firmy...........
WŁASCICIEL 2014-02-03 05:08:31
NIECH CIĘ O TO GŁOWA NIE BOLI NA PEWNO PIT DOSTANIESZ NA CZAS ZGODNIE Z USTAWĄ PODATKOWĄ
WŁAŚCICIEL 2014-02-03 06:00:14
POWIEM JESZCZE JEDNO DLA NIEROBÓW W TEJ FIRMIE NIE MA MIEJSCA WSZYSCY PISZECIE JAK JEST ŹLE W TEJ FIRMIE TYLKO JAKOŚ CZY PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ CHCECIE DO NIEJ WRÓCIĆ A JA ZAWSZE TWIERDZIŁEM ZE FIRMA TO WY PRACOWNICY I JAK O NIĄ BĘDZIECIE DBALI TAK BĘDZIE BYŁY OKRESY ŻE BYLI PRACOWNICY CO O NIĄ DBALI I BYŁO DOBRZE BYŁY PREMIE , BYŁY IMPREZY , JEŹDZILIŚCIE NA WYCIECZKI TEGO TU NIKT NIE NAPISAŁ - BO CI WSZYSCY CO TU PISZĄ TO SĄ OSOBY KTÓRE TYLKO PACZYŁY JAK SIĘ WYKRĘCIĆ OD ROBOTY , DUŻO KASY ZAROBIĆ(usunięte przez administratora)
pracownik 2014-03-03 18:32:02
Witam!Pan właściciel odpowiedział mi na temat pitu ,że nie ma mnie boleć głowa.A jednak głowa mnie rozbolała bo pitu jak nie było tak nie ma.I co mi na to Pan właściciel powie!!!!?????????????????
właściciel 2014-03-10 10:25:45
dziwne bo wszyscy jakoś dostali proszę podać publicznie imię i nazwisko to zaraz sprawdzimy czy przyszła od Pana zwrotka czy też może nie odbierał Pan poleconego i za moment pit Pana się cofnie jak to już było z paroma osobami nie trzeba być anonimowym tylko jawnie podać imię i nazwisko . Jeżeli Pan nie chce zrobić tego publicznie podaję maila biuro@jawent.pl . Podkreślam jeszcze raz wszystkie pity pracowników pracujących na umowę o pracę i umowę zlecenie zostały wysłane 28.02.2014 roku za pośrednictwem poczty polskiej do wszystkich pracowników i proszę osoby nie związane z firmą a wypowiadające się na tym forum o nie wprowadzanie nerwowej atmosfery , proszę się zająć swoimi firmami w których pracujecie i wreszcie odczepić się od mojej firmy . Podkreślam jeszcze raz , że Firma P.W. Jawent jest firmą uczciwą istniejącą na rynku od 20 lat i nadal będzie istniała - nikt i nic jej nie zniszczy nawet wasze nie zgodne z prawdą wygłaszane opinie . Jak komuś nie chce się pracować to nikt i nic go do tego nie zmusi , a ludzi w Europie wschodniej jest pełno który będą chcieli pracować . Bardzo dobrze , że wreszcie pozbyłem się wszystkich nierobów którzy myśleli , że za bycie w pracy i nich nie zrobienie ktoś im do 1500 euro.
1
Garuda2014 2014-07-08 14:57:17
daj spokój człowieku gdzie ty ku.. szukasz roboty wszedzie ale nie jarosław gruby welsant prosze!!!.
pika 2015-01-15 08:50:17
Zastanawiam się nad podjęciem współpracy z tą firmą. Co prawda ich strona nie jest zbyt treściwa http://www.jawent.pl/ ale może znajdzie się jakaś dobra dusza, która podpowie jak obecnie sytuacja u nich się przedstawia, na jakie pieniądze można liczyć i co takiego wymagają podczas rozmowy rekrutacyjnej. Dzięki
marcin 2015-01-26 21:27:05
Panie pika niech pan tego nie robi,wszedzie tylko nie tam.Sam tam pracowałem i co miesiac proszenie sie o pieniadze oszukiwal ile mógł,tak jak on tak i jego zaklamana żona .Z góry panu mowie ze praca na czarno.Z miesiaca na miesiac bedzie pan czekal na dokumenty zatrudnienia i TAK ICH PAN NIE DOSTANIE,gdy pan z tej firmy odejdzie wmowi panu ze pan nigdy u niego nie pracowal.Takie sa zasady tej firmy.POZDRAWIAM I ODRADZAM.
znajomy 2015-03-04 22:56:32
:DDDDDDDDDDDDDD No i wreszcie dobierają sie Grubasowi i Grubasce do du.. Koniec dorabiania sie na ludzkiej krzywdzie.Do poczytania na stronie, Nasze komunikaty.pl.Ajeszcze sprostowanie Panie Garuda brak jednego zera na końcu .
znajomy 2015-03-29 22:02:15
Panie Amego nadejdzie czas sprawiedliwosci a wtedy będziemy swiętowac :)
Mirosław 2015-04-09 20:51:29
Na razie grubas tonie w długach ,może gdy uda mu sie sprzedac sielinkoską rudere to jakos wyjdzie panie LANK ,tylko kto to kupi zatopione piwnice z cuchnacymi zapachami.
Marcin 2015-05-03 23:07:13
NO KOLEGO BUDOWLANCU Z BARDZO FACHOWEJ I SOLIDNEJ FIRMY PONOC :))))) TAK ŻES ZBUDOWAŁ :)))
Marcin 2015-06-13 02:03:14
A sielinkowska rudera stoi i niszczeje tam jedynie maska na nos , kajak no i mozna popływac :DDDDDD
klient 2015-06-14 21:13:15
No niestety u grubasa ani profesionalizmu ani szacunku dla ludzi.Tak jak w budowlance tak i w gastronomii .Totalna masakra w obu przypadkach .
praktykant 2015-06-22 14:34:40
gdyby byla opinia -1 to bym taka dala, ja zaluje ze bylam tam na praktykach o wyplate do teraz sie dopominam i ciagle mnie w konia robia!!! chodzi o ich restauracje we lwowku
sąsiad 2015-06-23 23:39:16
Bo u grubasów jest jedna zasada ,pracuj a o wyplate sie nie pytaj,w Opalenicy w kawiarni było 2 uczniów i tez pieniędzy nie dostawali ,ze o pracownikach juz nie wspomnę.Nawet dzierżawy za kawiarnie nie płacił dlatego miał wypad .Ludzie wszedzie do pracy tylko nie u grubasa i grubaski .
marek 2015-06-28 00:26:35
W lwówku tez nie płacił ludziom i poodchodzili.Co za perfidnosc w jakich czasach ten czlowiek zyje nigdy ludziom nie płacił i nie płaci czy on mysli ze będą dla niego za darmo pracowac gdzie ten czlowiek ma mózg.Jeszcze nigdy nie słyszalem o pracowawcy aby tak wykorzystywał ludzi .
znajomy 2015-07-22 23:40:20
Hahaha Jaras ma opis na otodom: LUKSUSOWY dom na sprzedaz no tutaj poszedl po bandzie .Przerobiona stara chata :)))Nawet w takich przypadkach kłamie .Byłem w tej chacie za darmo bym tego nie chciał .
Marcin 2015-07-23 23:54:00
No a widzieliscie ta cene ?? smiechu warte .
bejbi 2016-05-14 12:30:01
a jednak skoro firma kompleksowe usługi w zakresie budownictwa świadczy i istnioeje chyba już ze dwadzieścia na rynku to nawet za te praktyki to jednak mogłaby jakoś porządnie zapłacić jak ktoś zdolny jest
Zostaw swoją opinię o JAWENT JAROSŁAW WELSANT - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JAWENT JAROSŁAW WELSANT