Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o JAWENT JAROSŁAW WELSANT

Pracowałeś w firmie JAWENT JAROSŁAW WELSANT i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
oszukany - 2012-05-23 17:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak je odzyskałeś ile czekałeś bo ja też mam taki problem
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-28 18:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zbiku, a możesz napisać jakiś konkret, nie wiem argumentację dlaczego to niezłe, sam wiesz co ;). Ktoś pracuje w Jawent i jest zadowolony?
zdjecie uzytkownika
Poznaniak760 - 2013-09-05 16:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Życzę wszystkim żeby odzyskali kasę a(usunięte przez moderatora) w końcu trafił tam gdzie jego miejsce już dawno jest !!! , najgorsza firma(szopka) jaka może być uciekać zdala! wszędzie tylko nie jawent [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] matacz i co nie tylko , oby go szlak trafił !! , dużo by tu pisać o tej czarodziejskiej firmie .
zdjecie uzytkownika
rc01 - 2013-09-08 15:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ktoś może podać, gdzie teraz Jawent robi? Na jakich budowach i dla kogo? To istotne jeśli chodzi o odzyskanie waszej kasy. Jeśli ktoś wie to niech pisze tu, albo na maila ryszardc01@wp.pl Pozdr
zdjecie uzytkownika
stupek - 2013-09-14 22:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiedzcie mi jak to jest z pracą w Jawent.. piszecie, że gość jest niewypłacalny czy nie płaci pracownikom, a zapewnia ciągłość zleceń?
zdjecie uzytkownika
wąsacz - 2013-09-17 17:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stupek - 2013-09-14 22:45:51

powiedzcie mi jak to jest z pracą w Jawent.. piszecie, że gość jest niewypłacalny czy nie płaci pracownikom, a zapewnia ciągłość zleceń?
Jak nie ma roboty w Polsce albo jest zima to lądujesz w Belgii i tam (usunięte przez moderatora) chyba że jest tam mróz i nie pozwalają robić to znowu lądujesz w Polsce na urlopie bez płatnym!! . W Belgi to robota na akord trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak głupi osioł a opóżnienia z kasą tam niestety też są...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-19 18:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w Belgii to jakiś oddział tej Polskiej firmy, czy to zupełnie inny pracodawca??? bo to tak dziwnie być przerzucanym między Polską a Belgią zależnie od pogody..
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-01-22 15:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie jestem ciekawy kto wystawi nam PIT za 2013 rok,ponieważ nie można sie dodzwonić do firmy,jak nie dostanę to Urząd Skarbowy będzie się domagał,od Firmy...........
zdjecie uzytkownika
WŁASCICIEL - 2014-02-03 05:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-01-22 15:12:27]:
NIECH CIĘ O TO GŁOWA NIE BOLI NA PEWNO PIT DOSTANIESZ NA CZAS ZGODNIE Z USTAWĄ PODATKOWĄ
zdjecie uzytkownika
WŁAŚCICIEL - 2014-02-03 06:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POWIEM JESZCZE JEDNO DLA NIEROBÓW W TEJ FIRMIE NIE MA MIEJSCA WSZYSCY PISZECIE JAK JEST ŹLE W TEJ FIRMIE TYLKO JAKOŚ CZY PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ CHCECIE DO NIEJ WRÓCIĆ A JA ZAWSZE TWIERDZIŁEM ZE FIRMA TO WY PRACOWNICY I JAK O NIĄ BĘDZIECIE DBALI TAK BĘDZIE BYŁY OKRESY ŻE BYLI PRACOWNICY CO O NIĄ DBALI I BYŁO DOBRZE BYŁY PREMIE , BYŁY IMPREZY , JEŹDZILIŚCIE NA WYCIECZKI TEGO TU NIKT NIE NAPISAŁ - BO CI WSZYSCY CO TU PISZĄ TO SĄ OSOBY KTÓRE TYLKO PACZYŁY JAK SIĘ WYKRĘCIĆ OD ROBOTY , DUŻO KASY ZAROBIĆ(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Mikołaj - 2014-02-16 21:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak czesto jest, że człowiek zapomina co było dobre, a skupia się tylko na ostatnich wadach. Oby jawent czekały jeszcze lepsze chwile.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-03 18:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!Pan właściciel odpowiedział mi na temat pitu ,że nie ma mnie boleć głowa.A jednak głowa mnie rozbolała bo pitu jak nie było tak nie ma.I co mi na to Pan właściciel powie!!!!?????????????????
zdjecie uzytkownika
właściciel - 2014-03-10 10:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-03-03 18:32:02]:
dziwne bo wszyscy jakoś dostali proszę podać publicznie imię i nazwisko to zaraz sprawdzimy czy przyszła od Pana zwrotka czy też może nie odbierał Pan poleconego i za moment pit Pana się cofnie jak to już było z paroma osobami nie trzeba być anonimowym tylko jawnie podać imię i nazwisko . Jeżeli Pan nie chce zrobić tego publicznie podaję maila biuro@jawent.pl . Podkreślam jeszcze raz wszystkie pity pracowników pracujących na umowę o pracę i umowę zlecenie zostały wysłane 28.02.2014 roku za pośrednictwem poczty polskiej do wszystkich pracowników i proszę osoby nie związane z firmą a wypowiadające się na tym forum o nie wprowadzanie nerwowej atmosfery , proszę się zająć swoimi firmami w których pracujecie i wreszcie odczepić się od mojej firmy . Podkreślam jeszcze raz , że Firma P.W. Jawent jest firmą uczciwą istniejącą na rynku od 20 lat i nadal będzie istniała - nikt i nic jej nie zniszczy nawet wasze nie zgodne z prawdą wygłaszane opinie . Jak komuś nie chce się pracować to nikt i nic go do tego nie zmusi , a ludzi w Europie wschodniej jest pełno który będą chcieli pracować . Bardzo dobrze , że wreszcie pozbyłem się wszystkich nierobów którzy myśleli , że za bycie w pracy i nich nie zrobienie ktoś im do 1500 euro.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-06-19 18:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, co tam słychac obecnie w firmie Jawent? Pracujecie, zarabiacie, atmosfera jest ok? Nie szukaja nowych osób aby? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Garuda2014 - 2014-07-08 14:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcin - 2014-06-19 18:41:44]:
daj spokój człowieku gdzie ty ku.. szukasz roboty wszedzie ale nie jarosław gruby welsant prosze!!!.
zdjecie uzytkownika
nico - 2014-10-22 12:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kazdy kij ma dwa konce, nie mozna calej winy zwalac na właściciela, bo nie wierze, ze jest taki zly i okrutny. Gdyby tak było, to byście długo tam popracowali, a tak przynajmniej mieliście pracę, ktora wam dawala pieniadze na zycie. Wiec nie dramatyzujcie, tylko cierpliwosci i idzie zawsze porozmawiac w cztery oczy, wtedy zawsze mozna sie dogadac
zdjecie uzytkownika
polek - 2014-12-31 12:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za atmosferę w firmie to nie jest odpowiedzialny tylko pracodawca, to oczywiste. Jeśli pracownik ma gdzieś, to po co pracodawca ma się starać ? bez sensu, lepiej zmienić sobie pracownika i ma po kłopocie, a uwieżcie że ludzi do pracy na tym rynku roboty jest jak mrówków i coraz więcje się ich robi, ech.
zdjecie uzytkownika
pika - 2015-01-15 08:50:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się nad podjęciem współpracy z tą firmą. Co prawda ich strona nie jest zbyt treściwa http://www.jawent.pl/ ale może znajdzie się jakaś dobra dusza, która podpowie jak obecnie sytuacja u nich się przedstawia, na jakie pieniądze można liczyć i co takiego wymagają podczas rozmowy rekrutacyjnej. Dzięki
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-01-26 21:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie pika niech pan tego nie robi,wszedzie tylko nie tam.Sam tam pracowałem i co miesiac proszenie sie o pieniadze oszukiwal ile mógł,tak jak on tak i jego zaklamana żona .Z góry panu mowie ze praca na czarno.Z miesiaca na miesiac bedzie pan czekal na dokumenty zatrudnienia i TAK ICH PAN NIE DOSTANIE,gdy pan z tej firmy odejdzie wmowi panu ze pan nigdy u niego nie pracowal.Takie sa zasady tej firmy.POZDRAWIAM I ODRADZAM.
zdjecie uzytkownika
znajomy - 2015-03-04 22:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:DDDDDDDDDDDDDD No i wreszcie dobierają sie Grubasowi i Grubasce do du.. Koniec dorabiania sie na ludzkiej krzywdzie.Do poczytania na stronie, Nasze komunikaty.pl.Ajeszcze sprostowanie Panie Garuda brak jednego zera na końcu .
zdjecie uzytkownika
Amego - 2015-03-18 08:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaki z tego plus dla pracowników płynie? Bo rozumiem, że zakład w Toruniu nadal funkcjonuje i w jakiś sposób zatrudnia dalej pracowników? Trochę szkoda, że trzeba czegoś takiego doświadczyć żeby przyszła sprawiedliwość. To powinien być naturalny odruch każdego człowieka, ale widocznie w Welsancie panują jakieś inne warunki.
zdjecie uzytkownika
znajomy - 2015-03-29 22:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Amego nadejdzie czas sprawiedliwosci a wtedy będziemy swiętowac :)
zdjecie uzytkownika
lank - 2015-04-04 02:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma Jawent zajmują się inwestycjami budowlanymi, choć nie do końca wiem jak im się w tej kwestii wiedzie. Nie mniej podobno firma ciągnie ze sobą pewne kłopoty, które gdy wyjdą na jaw w nieodpowiednim momencie mogą naprawdę być bardzo problematyczne. I tu zaczyna się niestety robić problem, z którym mam nadzieje że sobie poradzą
zdjecie uzytkownika
Mirosław - 2015-04-09 20:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na razie grubas tonie w długach ,może gdy uda mu sie sprzedac sielinkoską rudere to jakos wyjdzie panie LANK ,tylko kto to kupi zatopione piwnice z cuchnacymi zapachami.
zdjecie uzytkownika
henryk - 2015-04-22 14:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o jakich piwnicach Wy piszecie, bo chyba już się zgubiłem w opiniach. Jesli ktoś może to sprostowac to będę naprawde wdzięczny, pozdrawiam pracowników!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JAWENT JAROSŁAW WELSANT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy JAWENT JAROSŁAW WELSANT?
Zadaj pytanie