logo Platinum Financial

Platinum Financial

Poznań

Opinie o Platinum Financial

ciekawska87 2011-01-22 21:17:41
Witam. Czy to prawda co jest napisane na temat tej firmy? jestem osobą, która chciała nawiązać współprace z ta firmą, zainwestować pieniądze ale teraz się nad tym poważnie zastanawiam. Czy ( usunięte przez administratora )est rzetelna osobą lub( usunięte przez administratora ) Proszę o więcej szczegółów na temat tej firmy
4
ciekawska87 2011-01-27 15:26:41
Powiem panu szczerze, że nikt ze znajomych, którzy korzystali z usług tego biura nie byli osobiście w siedzibie firmy teraz wiem przynajmniej dlaczego....a co do kompetencji p( usunięte przez administratora ) jest to człowiek godny zaufania?
Nimfa 2011-02-16 14:33:49
Witam.
Ja z ta firmą współpracuje od 3 tyg. ale dopiero teraz znalam te opinie i powiem jedno-dla mnie nie liczy sie bióro,które jest w kamienicy ale obsługa osób tej firmy, a z niej jestem b. zadowolona.
1
anonim 2011-02-22 15:17:22
Za kilka miesięcy albo szybciej już nie będziesz taka zadowolona ze współpracy. Niestety słyszałam o tej firmie jak zarabiają na pracownikach[usunięte przez moderatora] . Usiądź i przeczytaj umowę jeszcze raz, zwłaszcza punkt o zerwaniu umowy.
Gdynianka 2011-02-26 16:01:39
Nie można uogólniać myślę, że są ludzie zadowoleni z usług tego Biura, ja jeszcze nie , ale wierzę,że jest to kwestia najbliższych dni. Jestem klientką Biura dość długo jeszcze nie do końca usatysfakcjonowaną (mój problem nie jest prosty , ale do rozwiązania), jak tylko moja sprawa dobiegnie końca wyrażę swoją opinię. Zależy mi tylko na uczciwości i będę obiektywna
anonim 2011-06-09 14:40:12
Witam. Ja również korzystam z usług biura w łodzi i dziwią mnie te wszystkie zarzuty. Z całą pewnością mogę polecić usługi Pana ( usunięte przez administratora ) z którym współpracuję. Posiadam 3 polisy inwestycyjne którymi pan ( usunięte przez administratora )się zajmuję i zawsze mogę liczyć na pomoc w każdej sprawie
oliwka 2011-11-22 15:50:47
Witam moglibyście mi powiedzieć o co pytają na rozmowie
4
Edyta 2011-12-30 21:49:17
Witam. Jakiś czas temu zadzwonił do mnie doradca tej firmy, pan ( usunięte przez administratora ). Umówiłam się na spotkanie. Zdziwiło mnie tylko to iż na spotkaniu pojawił się dodatkowo przełożony( usunięte przez administratora )Spotkanie wspominam miło, ciekawie. Mimo iż nie skorzystałam z dalszej współpracy, bardzo miło wspominam obu Panów. Pozdrawiam
adam 2012-02-17 15:03:52
Porażka( usunięte przez administratora ) piszą tutaj głupoty. Ludzie nie udało wam się w branży to nie wylawajcie osobistych żali tutaj. jak jest się beznadziejnym to trzeba się realizować gdzie indziej. Znam chłopaków z platinum i przyznam, że robią dobrą robotę i zarabiają dobre pieniądze. Jak wam żal to weźcie się do roboty zamiast anonimowo wylewać żale.
2
anonim 10 2014-12-01 19:13:14
Kto czekał na nowe oferty pracy w Platinum Financial to ma dzisiaj dobry dzień, niech zajrzy na nowe ogłoszenie które opublikowali. Moim zdaniem oferta godna uwagi. Poszukuję osób do pracy w charakterze doradcy fiansowego - z predyspozycjami do telefonicznej  sprzedaży p...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5653683?keywords=&region=
galix 2015-02-18 23:18:37
Platinum financial proponuje swoim klientom kredyty gotówkowe, hipoteczne, samochodowe, konsolidacyjne ,firmowe, pożyczki hipoteczne, ubezpieczenia, programy inwestycyjne, emerytalne oraz otwarte fundusze emerytalne...uff, także tak naprawdę proponuje im wszystko co rynek finansowy ma do zaoferowania
1
anabell 2015-05-27 13:22:53
a ja zdecydowanie odradzam!n nie byłam na rozmowie ale już podczas rozmowy telefonicznej udało mi się przejrzeć firmę na wylot. Z racji tego, że poszukuję pracy w zawodzie wysyłam aplikację na stanowiska TYLKO związane z administracją. Aplikowałam również do tej firmy na ofertę pracy pracownika administracyjno - biurowego i co się okazało? otóż zaproponowano mi stanowisko " przedstawiciela". Takie przekręty to właśnie świadczą o firmie. Nie polecam tam w ogóle aplikować chyba, że ktoś jest zainteresowany przedstawicielstwem.
anabell 2015-06-01 21:21:55
gdyby rozmowa toczyła się na zasadzie propozycji to ok, jednak już na wstępie powiedziano mi, że aplikowałam na przedstawiciela. Nie uważasz, że to czyste oszustwo?Moim zdaniem tak.
Jedna wielka zenada 2015-07-12 20:16:55
Znajomy tam pracuje bo chciał mnie wkręcić, zwykle call center.. Jedynymi doradcami są kierownicy oddziałów oraz prezesi w Poznaniu.
Jedna wielka zenada 2015-07-12 20:16:56
Znajomy tam pracuje bo chciał mnie wkręcić, zwykle call center.. Jedynymi doradcami są kierownicy oddziałów oraz prezesi w Poznaniu.
Grus 2015-07-13 19:00:39
Totalna bzdura. Dużo ofert bankowych nie mają i ciągna na meritum banku.żadnych hipotek i samochodowek. W firmie same przekręty !!! Wobec pracowników i klientow !!! Ostrzegam !!!
1
Pracownik 2015-07-17 14:43:42
Witam,
Szukając pracy dla żony zwróciłem uwagę na opinie o mojej firmie Platinum Financial. W odpowiedzi na wcześniejszy zarzut co do stanowiska administracyjnego - to rekrutacja została zakończona a wybrani kandydaci otrzymali propozycję na stanowisko Doradcy Klienta. Pracuję w Firmie dwa lata i jestem zadowolony. Nauczyłem się dobrze sprzedawać, poznałem produkty bankowe a to co dla mnie jest najważniejsze to zarabiam fajną kasę i pracuję z fajnymi ludźmi. Fakt, że Firma wyspecjalizowała się w kredytach gotówkowych i firmowych - ale czy to zarzut? ....Meritum to jeden z dziesięciu banków, które mamy w ofercie. Zawsze w każdej firmie można znaleźć coś co by można ulepszyć, zmienić, jak np. zamiast 26 - 36 dni urlopu :) ale jest ok !!! Polecam Pracownik
1
anabell 2015-07-24 08:56:43
jaki sens jest w dodawaniu ogłoszeń na stanowiska administracyjne gdzie treść daje jasno do zrozumienia, że to praca BIUROWA a nie sprzedaż. Ja wiedziałam, że aplikowałam na stanowisko BIUROWE a nie na DORADCĘ KLIENTA - zwykłe oszustwo i nabijanie ludzi w butelke. Jak już nie dopytasz przez tel to można się na rozmowie pojawić będąc przekonanym, że to pracownik biurowy a w rzeczywistości SPRZEDAŻ. Nic nie mam do osób, które w ten sposób zarabiają ale jeśli firma dodaje kłamliwe ogłoszenia to tylko traci na wiarygodności.
Pozdrawiam
alma 2015-07-30 16:30:12
@anabell chyba jednak bardzo Ci zależało, żeby się tam dostać, skoro nadal tak bardzo przeżywasz, że zaproponowano Ci inne stanowisko! Szukaj wytrwale dalej, na pewno znajdziesz odpowiednią dla siebie pracę.
anabell 2015-08-04 21:45:45
znalazłam i jestem zadowolona. Moje wypowiedzi miały na celu przestrzec innych, którzy nie takiej pracy szukają bo niedługo rynek opanują same takie ogłoszenia.
gość 2015-09-23 08:52:30
Mnie tez oszukano. W ogłoszeniu pisali umowa o pracę mówiłam ze nie szukam pracy na zlecenie, na rozmowie powiedziano że zlecenie jest przy okresie próbnym tylko, a okazało się ze nikomu po okresie próbnym nie dano umowy o pracę i ciągle nakręcali na zlecenie, wieczne zlecenie, wiedziałam że tak będzie i nie mam tego zamiaru dłużej ciągnąć. Jak już coś kręci firma wiadomo jak będzie dalej.
lolo 2016-07-12 20:27:13
Banda sekciarzy mamiących swoich współpracowników super zarobkami. Rzeczywistość jest jednak inna... Tylko głupi może się dać omamić.
Anonim 2016-07-26 12:20:25
Czy ktoś sie orientuje ile wynosi podstawa u nich?
były pracownik 2016-09-07 17:12:54
podpisz umowę zlecenie a wtedy zobaczysz jacy oni są dobrzy nie polecam i serdecznie ostrzegam przed kontaktem z tą firmą
grzechu 2016-09-07 21:10:51
a co konkretnie masz na myśli? chcialem wyslac cv i teraz sie zastanawiam..
pracownik 2016-09-08 10:34:46
wypłata ZAWSZE na czas a nawet przed
1
jku 2016-09-09 15:04:15
A co ma elektromonter do Platinum Financial?
ghby 2016-10-17 13:41:28
mają teraz ogłoszenie na województwo pomorskie
Tyłek 2016-10-17 18:21:26
No firma jest w porządku, tak było od zawsze i będzie
1
anonim 2016-11-25 23:18:08
tak, 1200 na rękę na umowę zlecenie.
1
Anka 2016-11-28 20:20:45
Tez tak uwazam.
1
MAJKA 2016-11-28 20:25:17
Musialas byc beznadziejna z doswiadczenia wiem bo sama pracowalam pol roku I z umowa o pracè nie bylo problemu.Trzeba bylo oczywiscie sie postarac I tyle.A po to chyba idzie sie do pracy co nie???(po pol roku otwarlam swoja firme)
1
Xxxx 2016-11-28 20:29:21
Hej.Ja pracuje ponad dwa lata I uwazam ze jest zdecydowanie ok.Wyplata na czas,konkursy,premie,opieka medyczna,a przede wszystkim super atmosfera!!!Polecam
1
Zostaw swoją opinię o Platinum Financial - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Platinum Financial