brak logo

F. P. H. Amber Apple

Gdańsk

Opinie o F. P. H. Amber Apple

anonim 2011-05-12 19:20:18
Nie polecam nikomu firmy Amber aplle (usunięte przez administratora) ,jest to niewolnicza praca za grosze standardem jest praca po 10 godzin dziennie ale w praktyce robi sie do 20 , a jak sie wyjdzie wcześniej to (usunięte przez administratora)go zwolni.Ponadto mr. (usunięte przez administratora)jest to bardzo wredny człowiek bez szacunku dla ludzi.
anonim 2011-08-26 13:23:18
Łagodnie pprzedstawiona sytuacja. Rzeczywistość jest o wiele brutalniejsza
banda jebanych brudasów!!! 2011-12-28 20:04:45
To normalne i codzienne odzywki szefostwa tej Firmy,...nieroby (usunięte przez administratora) wolne będziecie mieli ale po19-nastej.Jak chcesz tolerować takie teksty to idź do (usunięte przez administratora).Najniższe stawki-niewolnicza praca nawet w niedziele.Kilka takich wypowiedzi z firmy mam nagrane jeśli koś będzie miał z nimi problem chętnie udostępnię,mi to już wisi.
1
anonim 2012-01-09 02:56:07
Hmmm kolego chyba nadawałeś śię do tarćia chrzanu:):)nierozumiem twojego postu i jaki jest sens tego??? jedyną osoba która stosuje obelgi jesteś ty, nic mi niemowi takie cos jak niewolnicza praca a jeżeli to że chciałeś zostawać sam i oto też prośiłeś aby zostawac pogodzinach i tak to nazywasz to chyba masz ze sobą jakiś problem ??chyba twój poziom intelektualny jest znacznie obniżony bo inaczej tego nazwać niemożna :)wiem wiem nieradziłeś sobie w pracy i niemogłeś sobie z nią poradzić zreszta tak jak w życiu :) zawsze skarżyłeś śię mamie bo koledzy śię z ciebie smiali jak ći nic niewychodziło.Jeżeli czegoś niepotrafisz to poprostu śię do tego nienadajesz i niewiem poco zmyślasz tyle żeczy???popełniałeś wiele błedów i wiele szans miałeś ty to najlepiej wiesz , więc zamiast oczerniać kogoś na portalach i niszczyć jego imie wez śię za jakąś prace odpowiednią dla śiebie np.stróż nocny:) myślę że to było by odpowiednie dla ćiebie :):)tam nietrzeba nic robić jedynie śiedzieć i palić szlugi;)ALE jeżeli ktoś ci zaoferuje pracę poszanuj go zato i nieoczerniaj kłamliwie!! ,a jeżeli ći to też nie wyjdzie radze wygrać w totka :):)i wtedy możesz robić to co wychodzi ći najlepiej 'śćiemniać, palić szlugi i gadać przez tel:)' podpisano kolega po fachu:"):)
2
Do buraka 2012-01-19 13:12:35
Z jakiego drzewa się urwałeś buraku ja mam szanować prace u (usunięte przez administratora) po tyle godzin za psi grosz...........................niech zacznie szanować mnie jako pracownika a ja się odpłacę .....................
profis 2012-04-05 21:01:19
A ja tam pracowałem (usunięte przez administratora) fajna kobieta a jej tato nie gadajcie jeden z najlepszych jubilerów a to że się przeklina to niby co w tym złego??? Płacą regularnie jak w zegarku a czy dają najniższą to bym sie z wami kłucił!! jak sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie pracuje z miłości do piękna to kasy przybywa.a jak sie komuś nie chce to niech nie trąbi na nich bo to do dupy gadanie.....mimo że już tam nie pracuje POLECAM TĄ FIRME I TYCH LUDZI!!!!
1
jubiler 2013-09-12 20:19:53
Nie pracowałem w tej firmie ale znam ludzi którzy tam byli i nic pozytywnego nie usłyszałem o nich nie będę pisał co bo po co wystarczy że były to opinie negatywne. P.S. Bardzo dobrze że ludzie dzielą się swoimi doświadczeniami z pracy u wyzyskiwaczy.
1
gość 2013-09-18 14:35:57
pracowałem w różnych firmach, rożnie płacą, ale jak się sam nie przekonam to te wpisy mnie nie przekonają, jak z jednej tak z drugiej strony, jedno jest pewne nikt mnie nie zmusi do niewolniczej pracy, a jeśli nie płacą to odchodzę, mam pomysły na życie. Wiadomo że życie płata figle, tak i pracodawcy są różni jak i pracownicy, są chwile że przywaliło by się jak jednemu tak drugiemu, to są nerwy i w danej chwili robimy coś czego nie powinniśmy. Dużo piszecie ale tak naprawdę to nic z tego nie wynika, wszystkim chodzi o płace, więc napiszcie ile się tam zarabia?, ile za co? jakie są warunki pracy?
1
gość 2013-09-18 15:51:48
było ogłoszenie z Gniezna firmy Futurat, tam akurat mało płacą o ile wierzyć pismakom, dzwoniłem na telefon podany w ogłoszeniu i o dziwo nic się nie dowiedziałem o pracy i płacy mało tego rozmówca a domniemywam że to był Szef nie był skory do rozmowy wręcz był odpychający na dzień dobry jest to zły omen i potwierdziło się co pisali pracownicy z Futuratu.
gość 2013-09-18 15:58:33
a może tak piszecie aby nie mieć konkurencji, brak chętnych do pracy w Amber Apple was stawia w lepszej sytuacji, i pewnie dlatego nie ujawniacie płacy bo się boicie że będzie spore zainteresowanie co się równa z konkurencją o miejsce w firmie. więc jak jest?
niktwazny 2013-12-09 08:14:11
pracowałem tak kilka lat temu i jeżeli coś to komuś da to wówczas sytuacja była jak z tych czarnych scenariuszy, 300 godzin za tysiąc trzysta na rączkę.
1
largo 2014-03-02 23:13:00
nie no takiej tragedii jak w Amber Gold to jeszcze raczej nie ma. Ale miejmy nadzieję, że coś zacznie zmieniać sięw AA na lepsze
arek 2014-03-13 13:07:58
Przecież Amber Apple zajmuje się produkcją wyrobów ze srebra oraz bursztynu, nie mają nic wspólnego z gold.
1
kamol 2014-04-01 22:29:28
Zbieżność nazw i już ludzie złe warunki węszą, może niech w końcu jakiś z pracowników Amber Apple napisze jak obecnie sie pracuje i wyjasni sprawę.
zraz 2014-04-19 18:23:11
To jest jak najbardziej realne!Policz sobie-11,12 godz przez 5 dni w tygodniu+sob(rozmaicie godzinowo-od 5 do 8)+czasami niedziele.Tak sie zdarzalo-nie twierdze,ze bylo norma.Ale zapewniam,ze jest to mozliwe(chociaz wyplata byla wtedy wieksza niz 1300;)
anuiagrafik 2015-02-25 13:11:36
ja również jako jeszcze studentka zainteresowana jestwem takim zatrudnieniem w firmie F. P. H. Amber Apple ale nie wiem czy dam radę to wszystko pogodzić, przede wszystkim moje pytanie brzmi czy jest szansa żwe jak pójdę do nich do pracy to będę mogła sobie sama dla siebie odpowiedni grak ustalać zawsze?
Odrowąż 2015-06-19 09:35:58
Firma koszmarna, niewolnictwo i wyzysk,pracownik jest jak niewolnik w Południowej Virginii.
alur 2016-05-14 20:32:54
Oczywiście @Romo, zanim przystąpisz do rozmowy o pracę to musisz się zorientować na co stać firmę. Toteż dobrze przygotować sobie kwotę którą chcesz zarabiać. Tutaj ponad 2500
Zostaw swoją opinię o F. P. H. Amber Apple - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F. P. H. Amber Apple