brak logo

PHU Premium

Gdańsk

Opinie o PHU Premium

????? 2011-08-08 20:43:49
bardzo ciekawe( usunięte przez administratora )dnia 10 maja 2011.niedługo dopiszę ciąg dalszy bo dziś dla ( usunięte przez administratora )
1
anonim 2011-08-09 09:19:26
No byś się przedstawił to i twoją historię opiszemy - zły dotyk boli przez całe życie - współczuję
Jacek 2011-08-28 17:00:16
Kolejna szarmancka odpowiedz elokwentnej osobistości. Ja jeżdżę u ( usunięte przez administratora )już prawie rok. Nie mówię kiedyś dawno , dawno temu wypłaty były wypłacane ze spóźnieniami ponad 7 dniowymi. Aktualnie od dłuższego czasu - mówię o ponad pół roku , zawsze są na czas. Firma się rozwija. Mamy coraz więcej samochodów. Mój , którym aktualnie jeżdżę jest ze wszystkim - aż chce się jeździć. Wypłata: ja aktualnie mam ( usunięte przez administratora ) Diety i inne też są - mam przeczucie kolego że nie piszesz prawdy - nie udało ci się przetrwać w naszej firmie tylko z 2 powodów ( usunięte przez administratora )ć - kolego nawigacja jest po to aby znaleźć adres już w miejscowości - do nawigacji w aucie służy w pierwszej kolejności mapa potem urządzenie nawigacyjne z aktualnie 7 mapami na karcie pamięci - no i co z tego bo nie rozumiem??? , jak nie potrafiłeś się odnaleźć to nie wyjeżdża się z miasta. ( usunięte przez administratora ) Aktualnie nie słyszę o takich wpadkach , czyli w( usunięte przez administratora ) Jeśli potrafiłeś tak łatwo wydawać nie swoją kasę , zmień profesję - po 2 winny się tłumaczy. Ja złego słowa nie powiem - PHU Premium , zwycięskiej firmy się nie zmienia .
Rafał 2011-08-28 22:17:07
hahaha ale mnie tu długo nie było. Tyle boskich wypowiedzi. [usunięte przez administratora] - bo myślę że to twoje wypociny , chłopie pełen ogar - słyszałem od chłopaków z Premium jak nie mogłeś w Sochaux trafić do PSA , hahahaahaha nawet na drogach lokalnych są znaki na zone z Peugeotem - ale ty zawsze swój świat miałeś. Ja napisze od siebie. Jest taka chwila w życiu przedsiębiorcy że zawsze musi spotkać jakiegoś pacana na drodze do sukcesu. Ja nie pracuję bezpośrednio w Premium , jestem podwykonawcą dla Premium. Mam swoje auto i sam wiem jak trudno prowadzi się taki biznes , gdzie ludziska chcą tylko brać , nic dać od siebie. Nie jest to opinia o wszystkich , jednak wielu można taką łatkę przykleić. Już widziałem takich kierowców co paliwo sprzedawali i uważali że to normalka - sam zresztą kupiłem od jednego łepka z Premium łańcuchy - ale podobno już ta gnida nie robi . Nie ma co cukrować - normalna firma - takich pomimo wszystko jeszcze mało. Ja zachęcam do współpracy.
J 2011-08-29 10:12:05
Ja nie wiem o czym tu nie którzy piszą - ja jeżdżę i zarabiam . Mam nadzieje że będę pracował długo i że zawsze będę miał do czynienia z tak kompetentnymi ludźmi -( usunięte przez administratora )
anonim 2011-09-08 14:41:40
nie wiem jak tam było wcześniej ale kilka miesięcy jeździłem w premium i było w miarę spoko, teraz poleciałem acz wiem sam za co ci co narzekają i obrażają się wzajemnie to widocznie tylko to potrafią.. pozdro dla kierowców z jajem liczę, że wrócę i tym razem już na spokojnie będę sobie pracował :)
Jacek 2011-09-15 14:52:24
A mnie się podoba - nowe auto , kasa aktualnie zaraz po powrocie z kółka - polecam. Aaaaa i jedni z nie licznych co ZUS potrafią zapłacić.
anonim 2011-11-17 18:26:36
czlowieku czy ty czytasz co piszesz?( usunięte przez administratora )Jezdzilem dla nich rok i wiem jakie sa stawki wiec co Ty za kit ludziom probujesz wcisnac??
Łukasz 2011-11-18 16:57:54
A ty jesteś następny? Znam wszystkich co jeżdżą długo i na pewno nie ma wśród nich( usunięte przez administratora )
anonim 2011-11-18 20:53:51
To jak tam w Premium??? Maja teraz baze niedaleko mnie robicie tylko 4/1 czy kółka też. Szukaja kierowcow??
BYLY PRACOWNIK 2011-11-21 06:03:07
Jak lubisz pracowac za darmo to jedz:)
Wojtek 2011-11-22 08:13:38
Tak jak pisze poprzednik , jak jesteś ( usunięte przez administratora )będziesz pracował za darmo - ja pracuje normalnie i mnie płacą. ( usunięte przez administratora )
Matematyk 2011-12-01 08:30:36
Jak ciebie nic nie interesuje to po co piszesz. Firma jak każda inna , rozwija się , a zawsze znajdzie się czarna owca , co zamiast szukać pracy , siedzi w necie i pisze bzdury. Ja polecam przekonać się samemu.
vonsky 2011-12-01 09:24:08
Mam takie pytanie: Czy jest szansa zatrudnienia w tej firmie dla kierowcy spoza Trójmiasta i okolic? Pilnie potrzebuję pracy.
PHU Premium 2011-12-02 08:27:20
Zapraszamy do złożenia aplikacji mailem biuro@phupremium.pl lub osobiście w nasiej siedzibie.
www.phupremium.pl
oszukany przez phu premium 2011-12-26 21:07:52
Przestrzegam przed firma phu premium,nie placa tyle na ile jest to uzgodnione i warunki pracy tez sa do bani!!!
oszukany przez phu premium 2011-12-26 21:18:46
Ludzie na cholere wy piszecie te wszystkie bzdury,jesli chcecie sie naprawde jaka ta firma jest i jacy sa jej wlkasciciele to przejdzcie sie na policje tam wam udziela wszelkich informacjii i jeszcze akta pokaza heh to porada dla niezaradnych.
jacy ci ludzie sa naiwni!!! 2011-12-26 21:42:36
czytajac te wszystkie (dobre) opinie na tej stronie o firmie phu premium, mam wrazenie ze pisze je sam ( usunięte przez administratora ) w zasadzie to konca nikt nie dojdzie kim on jest bo to ( usunięte przez administratora ).Najlepiej co mu w zyciu wychodzi to [usunięte przez moderatora] kasy na co obszerna lista dowodow jest do wgladu na policjii.
Ciekawski. 2012-01-06 21:00:24
Czyli piszesz, że jak przejde sie na policje to mi pokażą akta każdego obywatela o jakiego zapytam ?? Ciekawe ?? A czy sam wiesz co piszesz ?? Może prawda leży po środku ?? Może pracodawca nie taki jakiego byś sie spodziewał ..
sylwek 2012-01-08 11:10:57
Masz racje ciekawski! Nie ma takiej możliwości prawnej by policja udzielała jakichkolwiek informacji na czyjkolwiek temat. Poza tym gdyby to była prawda, że właściciel wyłudza pieniądze, na co są niby dowody, poszedłby siedzieć nawet na 8 lat (art.286 kk) i szybciutko posadziłby firmę, bo pokrzywdzeni upomnieliby się o swoje i na to wszystko wjechałby komornik. A z tego co się orientuję ta firma się rozwija i chyba sam się u nich zatrudnię. Te wszystkie nieprzychylne opinie na temat tej firmy, jak sądzę, pisane są przez byłych pracowników, którzy mieli zbyt wielkie oczekiwania wobec pracodawcy, albo sami próbowali oszukać na różne sposoby lub po prostu nie dawali rady ogarnąć swoje obowiązki, czy niszczyli sprzęt. Wiem doskonale jak to wszystko wygląda, bo pracowałem już w nie jednej firmie transportowej i w każdej z nich pracował kierowca, który notorycznie miał albo braki w przewożonym towarze albo wychodziło mu takie spalanie, że trudno sobie wyobrazić, a potem się dziwi że połowa (albo i więcej) wypłaty zostaje u szefa! Aż żal mi takich ludzi.
UCIEKAJCIE od nich z daleka 2012-01-08 14:22:27
Witam serdecznie!
Niestety miałem okazje pracować w tej firmie jako kierowca-jeśli kogoś interesuje praca społeczna a czasem nawet ma ochotę dopłacić to oczywiście proszę iść i jeździć za darmo,ja do dziś walczę o swoje wynagrodzenie!!!( usunięte przez administratora )którzy nie dość że pracują jak niewolnicy to jeszcze nie dostają kasy!!!!Nie wiem jak mam ostrzegać innych przed nieuczciwością Panów od PHU Premium, proszę niech was nie zwiedzie ich uprzejmość bo to naprawde............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Robert 2012-01-09 00:37:51
Kolejny strasznie oszukany , ale przez samego siebie . Masakra !!!!!!!!. Człowieku jakbyś potrafił pracować i być uczciwym , pewnie nadal miał być uczciwą , dobrze płatną pracę. Do Biedronki zmykaj na ochroniarza.
taki jeden 2012-01-13 00:23:21
@Robert
Więcej takich wpisów. Co, ciągłe ruchy kadrowe, bo za friko nikt nie chce jeździć?
Robert 2012-01-13 23:47:09
A co jeszcze nie znalazłeś pracy w której mógłbyś oszukiwać i nic nie robić. Żenujące są wpisy oszukali mnie itp. Ludzie zastanówcie się co piszecie. Znam to od kuchni. Telefon firmowy rachunek 1400 zł i więcej , uszkodzony samochód bo wjazd na stację był za wąski , napalone w kabinie pomimo zakazu , przepał , nie możność rozliczenia się z delegacji , bo rachunek zgubił , bo na stacji nie wydał automat , bo przycisku nie wcisnąłem , podłożone paragony itp no i na koniec oczywiście pretensje do szefa , że nie zapłacił jak było pierwotnie planowane. Gdyby nie [usunięte przez moderatora] to pewnie Premium miało by teraz nie 30 a 50 samochodów. Dziwny jest fakt iż są w naszej firmie osoby co już w latach mogą liczyć zatrudnienie. Nie wiem dlaczego pracują , ale mogę tylko przypuszczać że im jest dobrze . Nie lawirują , jeżdżą eco , mają z tego kasę i o to chodzi. Takich ludzi szukamy , a nie szemrawców , pijaków parkingowych , nie umiejącym nawet adresu znaleźć , którzy po trasie 15000 km przyjeżdżają i mówią że im samochód za dużo spalił. Ty się ich pytasz jak jeździłeś? a on na to 1 ,2,3 ,4 , 5 , iii po 3 tygodniach gość odkrywa że auto ma 6 skrzynię. Dlatego wszystkich życzliwych prosimy wreszcie się ogarnijcie. Znajdźcie pracę swoich marzeń i się od nas odwalcie. Bo do teraz nie możemy się otrząsnąć po współpracy z wami - trauma na lata!!!!
5.7 2012-01-26 14:46:41
Witam.

Czytając te negatywne opinie na temat rzekomych [usunięte przez moderatora] jestem w szoku i rzeczywiście widać, iż wypisują to osoby które właśnie \\\\\\\"grubo\\\\\\\" naruszały regulamin. Jestem nowym kierowcą, jako narzędzie pracy dostałem nowy, idealnie wyposażony samochód i co najważniejsze, dano mi regulamin i zasady jakie panują w firmie. Przez miesiąc byłem w trasie, przestrzegałem moim zdaniem proste i normalne zasady i jakoś żadnego problemu nie ma! Licząc kilometry + podstawę każdy obliczy czy mu taka praca odpowiada więc dlaczego ktoś piszę że PHU Premium [usunięte przez moderatora]? A więc mam odpowiedź, jadąc do UE dostaje telefon z roamingiem, pieniądze na delegację na konto... Więc to oznacza swojego rodzaju pokusę... Mogę wydać coś z pieniędzy na delegację, podzwonić do dziewczyny z telefony firmowego ale kto ma za to płacić? Bardzo łatwo jest wydać w UE nie swoje pieniądze, a potem przyjechać i wyzywać firmę że to potrąciła. Ze swojej strony mogę i z doświadczenia mogę powiedzieć że jeśli kierowca robi swoje, przestrzega regulamin nie ma prawa źle na tą firmę mówić. Gdybym się kiedyś zawiódł napiszę otwarcie o tym. Zgadzam się z ( usunięte przez administratora )w tej kwestii, pewnie gdybym ja był właścicielem to bym delikwenta tam zostawił jakby mi sprzedał łańcuchy albo ukradł paliwo to byście pisali że jestem największy krętacz w 3mieście... Tyle...

Pozdrawiam.
michal 2012-02-01 23:37:48
Przeglądając internet trafiłem na opinie o firmie premium z Bolszewa/Wejherowa. Miałem nieszczęście pracować w tej \"firmie\". Napiszę tu moje wspomnienia z tego okresu, wspominam je jako koszmar i nikomu tego nie życze. Zaznaczam że są to moje subiektywne odczucia ale prawdziwe. Jak udało mnie sie zaobserwować w czasie pracy to phu premium i phu paltrans to jest jedna i ta sama firma, mająca tego samego właściciela i dwóch figurantów. Jeden z nich załatwia jedzenie a drugi wychodzi z psem. Decyzje podejmują nie oni ale największy z nich. Mają śliczne autka i w nosie pracowników. Nigdy nie otrzymałem wypłaty w dniu 10 każdego miesiąca jak również nigdy nie była ona taka jak ją wyliczyłem - była mniejsza. Nigdy nie otrzymałem żadnego dokumentu dlaczego wysokość wynagrodzenie jest taka jaka jest a nie taka jaką wyliczyłem sam. Kazali tankować tanio paliwo i dlatego miałem zjeżdżać z trasy i szukać tanich stacji ale przy wypłacie usłyszyszałem że zjeżdżałem na własny koszt, bo trasa ma mniej kilometrów niż wpisałem do karty drogowej. Kazali nie przekraczać określonej prędkości i nie przekraczać określonego spalania, miały być za to wypłacane \"oszczędności\". Nigdy nic nie dostałem. Powroty i dojazdy miałem robić \"landówkami\" najkrótsza trasą. Nieważne jest, że tą trasą jedziesz np.10 godz, a inną / ale tam trzeba płacić/ jechałbym 6 godz lub podobnie i miałbym więcej czasu na sen i byłbym wypoczęty. Miałem jeździć cały czas i nie daj Boże abym zgłosił przerwę. Jeżdżąc w tej firmie często stałem i czekałem na zlecenia z jazdą było gorzej. Po 4 tygodniach pracy dostawałem na rękę nie więcej niż 2500 zł. Kiedy policzyłem sobie swoje koszty wyjazdu / finansowe, rodzinne i psychiczne / doszedłem do wniosku, że nie warta skórka wyprawki i już tam nie pracuję na szczęście. Jeżeli ktokolwiek szuka pracy to nie polecam żadnej z tych firm.
1
Michał Szymkowicz 2012-02-03 09:15:21
michal - 2012-02-01 23:37:48

Przeglądając internet trafiłem na opinie o firmie premium z Bolszewa/Wejherowa. Miałem nieszczęście pracować w tej \"firmie\". Napiszę tu moje wspomnienia z tego okresu, wspominam je jako koszmar i nikomu tego nie życze. Zaznaczam że są to moje subiektywne odczucia ale prawdziwe. Jak udało mnie sie zaobserwować w czasie pracy to phu premium i phu paltrans to jest jedna i ta sama firma, mająca tego samego właściciela i dwóch figurantów. Jeden z nich załatwia jedzenie a drugi wychodzi z psem. Decyzje podejmują nie oni ale największy z nich. Mają śliczne autka i w nosie pracowników. Nigdy nie otrzymałem wypłaty w dniu 10 każdego miesiąca jak również nigdy nie była ona taka jak ją wyliczyłem - była mniejsza. Nigdy nie otrzymałem żadnego dokumentu dlaczego wysokość wynagrodzenie jest taka jaka jest a nie taka jaką wyliczyłem sam. Kazali tankować tanio paliwo i dlatego miałem zjeżdżać z trasy i szukać tanich stacji ale przy wypłacie usłyszyszałem że zjeżdżałem na własny koszt, bo trasa ma mniej kilometrów niż wpisałem do karty drogowej. Kazali nie przekraczać określonej prędkości i nie przekraczać określonego spalania, miały być za to wypłacane \"oszczędności\". Nigdy nic nie dostałem. Powroty i dojazdy miałem robić \"landówkami\" najkrótsza trasą. Nieważne jest, że tą trasą jedziesz np.10 godz, a inną / ale tam trzeba płacić/ jechałbym 6 godz lub podobnie i miałbym więcej czasu na sen i byłbym wypoczęty. Miałem jeździć cały czas i nie daj Boże abym zgłosił przerwę. Jeżdżąc w tej firmie często stałem i czekałem na zlecenia z jazdą było gorzej. Po 4 tygodniach pracy dostawałem na rękę nie więcej niż 2500 zł. Kiedy policzyłem sobie swoje koszty wyjazdu / finansowe, rodzinne i psychiczne / doszedłem do wniosku, że nie warta skórka wyprawki i już tam nie pracuję na szczęście. Jeżeli ktokolwiek szuka pracy to nie polecam żadnej z tych firm.
Całe nasze szczęście - podaj imię nazwisko to napisze jakie miałeś osiągnięcia
mafia z 3miasta 2012-02-03 13:37:20
Ludzie, przed każdym wyjazdem się Was zniechęca do jazdy. Jazda za granicą nie jest łatwa. Każdemu to powtarzamy !! Wy jak baby zamiast się zapytać przed wyjazdem co i jak to po wyjezdzie ( pracy ) wylewacie swoje żale na internecie. Nigdy w twarz nie powiecie..


ps wiekszość kierowców jest bez matury i doświadczenia w żadnych poważnych zawodach i Wy liczycie na 5 tys zł pensji, spania w hotelach i wyżywienia ?? Ludzie ... z czym do ludzi..
michał 2012-02-05 02:19:52
( usunięte przez administratora )- 2012-02-03 09:15:21

michal - 2012-02-01 23:37:48

Przeglądając internet trafiłem na opinie o firmie premium z Bolszewa/Wejherowa. Miałem nieszczęście pracować w tej \\\"firmie\\\". Napiszę tu moje wspomnienia z tego okresu, wspominam je jako koszmar i nikomu tego nie życze. Zaznaczam że są to moje subiektywne odczucia ale prawdziwe. Jak udało mnie sie zaobserwować w czasie pracy to phu premium i phu paltrans to jest jedna i ta sama firma, mająca tego samego właściciela i dwóch figurantów. Jeden z nich załatwia jedzenie a drugi wychodzi z psem. Decyzje podejmują nie oni ale największy z nich. Mają śliczne autka i w nosie pracowników. Nigdy nie otrzymałem wypłaty w dniu 10 każdego miesiąca jak również nigdy nie była ona taka jak ją wyliczyłem - była mniejsza. Nigdy nie otrzymałem żadnego dokumentu dlaczego wysokość wynagrodzenie jest taka jaka jest a nie taka jaką wyliczyłem sam. Kazali tankować tanio paliwo i dlatego miałem zjeżdżać z trasy i szukać tanich stacji ale przy wypłacie usłyszyszałem że zjeżdżałem na własny koszt, bo trasa ma mniej kilometrów niż wpisałem do karty drogowej. Kazali nie przekraczać określonej prędkości i nie przekraczać określonego spalania, miały być za to wypłacane \\\"oszczędności\\\". Nigdy nic nie dostałem. Powroty i dojazdy miałem robić \\\"landówkami\\\" najkrótsza trasą. Nieważne jest, że tą trasą jedziesz np.10 godz, a inną / ale tam trzeba płacić/ jechałbym 6 godz lub podobnie i miałbym więcej czasu na sen i byłbym wypoczęty. Miałem jeździć cały czas i nie daj Boże abym zgłosił przerwę. Jeżdżąc w tej firmie często stałem i czekałem na zlecenia z jazdą było gorzej. Po 4 tygodniach pracy dostawałem na rękę nie więcej niż 2500 zł. Kiedy policzyłem sobie swoje koszty wyjazdu / finansowe, rodzinne i psychiczne / doszedłem do wniosku, że nie warta skórka wyprawki i już tam nie pracuję na szczęście. Jeżeli ktokolwiek szuka pracy to nie polecam żadnej z tych firm.
Całe nasze szczęście - podaj imię nazwisko to napisze jakie miałeś osiągnięcia
Szczęście to mają Ci którzy już u Pana nie pracują. Widzi Pan ja mam taką głupią kulturę i tak mnie wychowano, że mimo tego iż mam \"zero \" szacunku do Pana to Pana nie tykam. A na \" ty\" nie chciałbym być z kimś takim jak \"PAN\". Myślę że już pora aby kierowcy poszkodowani przez phu premium i \"PANA\" się skrzyknęli i wspólnie skierowali sprawę do kilku odpowiednich organów. Mam nadzieję że odezwą się inni byli pracownicy tej \"szacownej firmy\" i wspólnie coś postanowimy. Tej sprawy nie można tak zostawić. To nie jest koniec. C.d.n.
xxx 2012-02-09 01:53:28
Z przykrością muszę przyznać, że ta firma nie jest taka za jaka się podaje. Niestety( usunięte przez administratora ) i to w żywe oczy kłamią i obiecują.A później jest całkiem co innego. Odradzam wszystkim którzy chcą u nich pracować!
Wojciech S. 2012-02-10 14:17:34
Witam!
Panowie przestancie bronic tego typu ludzi ktorzy predzej czy pozniej nazywaja swoich najlepszych( usunięte przez administratora ) to uslyszal moj adwokat w trakcie rozmowy z Premiumka. Oczywiscie jestem kolejnym kierowca ktory ( usunięte przez administratora )Ludzie darujcie sobie ta firme jak chcecie utrzymac siebie lub swoja rodzine. No chyba ze lubicie byc nazywani od [usunięte przez moderatora].
Jeszcze jedno i najwazniejsze ! SPRAWDZAJCIE CZY PREMIUMKA ODPROWADZA ZA WAS SKLADKI ZUS! Nie musze pisac jakie sa koszty leczenia w UE dla osob bez ubezpieczenia.
Moja przygoda z ta firma konczy sie w ten sposob ze kieruje sprawe do sadu za niewyplacanie wynagrodzenia. Wszyscy ktorzy zostali oszukani niech pisza na pozew15@gmail.com W kupie sila :) A martwia niech sie( usunięte przez administratora )r />
michał 2012-02-18 01:45:37
Koledzy poszkodowani przez premium lub paltrans / bo to jest jedna i ta sama firma i właściciel / trzeba sprawdzić czy były za Was płacone składki ZUS i w jakiej wysokości. Czy otrzymaliście świadectwa pracy?. W jakiej wysokości i czy były odprowadzane zaliczki na poczet podatku. Czy otrzymywaliście jakiekolwiek dokumenty potwierdzające wypłatę zarobku i jego wysokości /dlaczego jest taka a nie inna jaką sami wyliczyliście /. Mam jeszcze parę innych pytań don Was ale muszę jeszcze trochę poczekać bo czas pracuje na Naszą korzyść. Nie mogę tego \\\\\\\\\\\\\\\"PANA\\\\\\\\\\\\\\\" uprzedzać o pewnych rzeczach, trzeba go postawić przed faktami dokonanymi. Mam nadzieję, że się skrzykniemy i nareszcie zrobimy porządek z tym \\\\\\\\\\\\\\\" PANEM\\\\\\\\\\\\\\\". Jeżeli ktoś ma kopie dokumentów przewozowych lub ma zapisane trasy przewozu ładunków wraz z datami lub ma zdjęcia dotyczące tych ładunków to proszę je zabezpieczyć i nikomu nie udostępniac oryginałow bo mogą się bardzo przydać. Dzięki. Pozdrawiam poszkodowanych. A do \\\\\\\\\\\\\\\"PANA\\\\\\\\\\\\\\\" informacja, że to nie koniec. C.D.N.
PHU Premium 2012-02-20 10:41:24
Panie( usunięte przez administratora )W tym tygodniu za nie rozliczone delegacji - kierujemy przeciwko Panu sprawę do Sądu Rejonowego w Wejherowie , niech mi Pan wierzy jest to karalne - weksel także wykorzystamy , aby takie małe ludziki wiedziały gdzie jest ich miejsce. Ma Pan na adwokata to i znajdzie się 8000 zł za nie rozliczone delegacje..
Wojciech S. 2012-02-20 13:44:00
PHU Premium - 2012-02-20 10:41:24

( usunięte przez administratora ) W tym tygodniu za nie rozliczone delegacji - kierujemy przeciwko Panu sprawę do Sądu Rejonowego w Wejherowie , niech mi Pan wierzy jest to karalne - weksel także wykorzystamy , aby takie małe ludziki wiedziały gdzie jest ich miejsce. Ma Pan na adwokata to i znajdzie się 8000 zł za nie rozliczone delegacje..
Utarczki słowne na tym etapie są już zbędne. Każdy się broni jak potrafi. Wystawił mi Pan świadectwo pracy ZA POROZUMIENIEM STRON a teraz nazywa mnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] m i straszy wekslem? a co do \"aby takie małe ludziki wiedziały gdzie jest ich miejsce\" - małe ludziki wiedzą gdzie jest ich miejsce a tacy jak ja domagają się tego co im się należy.


Dla przyszłych pracowników- Panowie teraz już widzicie jak traktowani są kierowcy PHU PREMIUM. Nic dodać nic ująć.
PHU PREMIUM 2012-02-20 21:33:28
Mamy w swoich szeregach pracowników , którzy pracują dla nas już od nastu miesięcy. Doceniają pracę , szanują sprzęt i pieniądze , są za to należycie wynagradzani. Plew się odrzuca. Na internet i opinie mają czas TYLKO ci co pracy nie mają , odpowiedz dlaczego : To jak tajemnica poliszynela. Nie będziemy więcej zabierać głosu w tej jałowej dyskusji. Dla chętnych na przyszłość podamy w biurze telefony do kierowców , którzy jeżdżą z nami od 3 i więcej lat. Nie zmieniają zakładu pracy , więc mniemamy że im się praca podoba.
Szukający pracy 2012-02-20 22:32:33
Nie wiem czy Szanowni Panstwo PHU PREMIUM zauważył że owe forum służy do wyrażania opinii,swoich doświadczeń i przede wszystkim do tego by ( usunięte przez administratora ).W tym momencia,nazywając kierowców( usunięte przez administratora )czy jakoś tak bronią się Państwo rękoma i nogami przed jakimikolwiek negatywnymi opiniami,tak naprawde świadczy to tylko i wyłącznie o tym,że ma Panstwa firma ma wieeeeele na sumieniu i chyba nie do końca jest tam tak fantastycznie jak Phu Premium twierdzi-taka moja uwaga po przeczytaniu wszystkich opinii i całej konwersacji...Czytając to wszystko szczerze współczuje tym którzy mieli to nieszczęście i pracowali dla Panstwa-( usunięte przez administratora )szystkie nawet najmniejsze i tak naprawdę nieistotne potknięcia kierowców... Pozatym Pisząc ciągle o stałej chęci przyjęcia nowych pracowników potwierdzacie fakt ogromnej rotacji, co samoistnie świadczy o tym,że nie do końca jest tam tak pięknie skoro ciągle szukaja nowych kierowców(zapewne dlatego że starzy popracują trochę i uciekają z firmy najczęściej będąc na minusie...) Proszę zastanowić się zanim cokolwiek Panstwo pisza bo w tym momencie sami siebie ośmieszacie i pogrążacie swoją firmę....

PS Firma istnieje od 2 lat wiec ciekawe skąd ten 3 letni pracownik (chyba adwokat hehe:) Pozdrawiam
KALKULATOR 2012-02-21 18:26:22
Trzy miesiące temu zrobiłem niekorzystny wpis dla PHU Premium. Po kilku dniach został skasowany.
Najbardziej bawią mnie wpisy tzw. "zadowolonych kierowców" pojawiające się od czasu do czasu w tym miejscu. To jawna propaganda stosowana jak za PRL-u pisana przez właściciela PHU Premium.
Gdybym ja pracował w tej firmie i faktycznie byłoby mi tam dobrze, trzymałbym gębę zamkniętą na kłódkę i nie chwalił wszem i wobec w necie "fantastycznych warunków panujących w tej firmie". Pomaganie szefowi w naborze nowych kierowców nie byłoby w moim interesie. Konkurencja nie jest mi do niczego potrzebna.
Także Panowie Kierowcy PHU idzie w zaparte. Kłamstwo powtarzane wielokrotnie zawsze zdobędzie kilku naiwnych. I najważniejsze: proces rekrutacji w tej firmie pozostawia wiele do życzenia jeśli PHU nie potrafi wybrać kierowców doświadczonych i uczciwych.
Firma na odpowiednim poziomie posiada stosowne narzędzia, wiedzę do przeprowadzania doboru kierowców na najwyższym poziomie. PHU tutaj wiecznie się tłumaczy nieuczciwością i brakiem doświadczenia w trasie zatrudnianych przez siebie kierowców. Więc kto tam przeprowadza rekrutację? Osoba bez wiedzy i narzędzi w tym zakresie? Niepotrafiąca odrzucić cwaniaka i pokraki autostradowego?
To firma KRZAK !!!
michał 2012-03-06 23:39:21
Witam kolegów "kochających" premiumke i paltransa proponuję odwiedzić stronę etransport.pl forum uwaga na firmę premium, tam jest też kilku kolegów zainteresowanych tymi firmami. Powinniśmy się zjednoczyć i dołożyć tym """"PANOM""""". NIE MOGĄ oni BYĆ NA GÓRZE. POWINNI BYC TAM GDZIE JEST ich MIEJSCE CZYLI JAK TO MÓWI większy WŚRÓD MALUTKICH LUDZIKÓW, BO TACY SĄ. '''''panie większy'''' TO NIE KONIEC. CDN
Mlody 2012-03-08 18:25:00
FIRma porazka naprawde uwazajcie jezdzilem dla nich 2 miechy po 1 miesiacu problem z wyplata 2 miesiac problem calkowicie grozili kumplowi policja smieszne i zalosne nie jest to firma godna polcenie a to ze niby kierowcy jezdza tyle lat to sciema po 2 mialem placone od km 22 pierwszy miech 2 miech 3 tys stale plus premie kasy niewidze wogole i caly czas czekam sprawa napewno bedzie skierowana do sadu i chlopacy 12 .03 .2012 zapraszam pod firme miedzy godzin gdzies 10 a 12 rano na wywiad beda reporterzy trzeba zaprzestac tego chlamu tego jak po podpisaniu umowy traktuja czlowieka pozdrawiam i lepiej sie niezatrudiajce w tej firmie
Madzia 2012-03-09 09:43:48
wlasnie dzwonil Pan z szefostwa znakomitego premium na moj numer do mojego faceta z groźba ze go polamie... ok powodzenia;] moze moj facet nie jest wredny ale za to ja baardzo..zglosilam kolegow do interwencji wejherowskiej telewizji na policje do inspekcji pracy itd itd gdzie sie dalo poprostu ..zobaczymy kto bedzie gora bo ja jako wredna sucz po trupach do celu ! wezcie sie faceci tez spotkajcie pod firma i zrobcie im taki dym ze im mozg w poprzeg stanie bo sa żałośni tylko nie pomyślą ze jako cwana babka moge miec nagrywnanie rozmow ahhh..glupi nikt nie jest i wie jak robia faceci z danych firm i kazdy jest na to w jakis sposob przygotowany ;] przykro mi i grozic moga swojej rodzince nie mojej;)
michał 2012-03-17 20:26:56
WITAM WSZYSTKICH ZWOLENNIKÓW firmy premium i jej wielkiego szefa. JAK UDAŁO MNIE SIĘ STWIERDZIC TO ta mała firma juz nie szuka kierowców do swojej filii w SZWAJCARII. NIE TYLKO W SZWAJCARII ALE NIE SZUKA ICH W OGÓLE. CZYZBY JAKIEŚ PROBLEMY? NIE MA KIEROWCÓW KTÓRYCH MOŻNA OSZWABIĆ? MAM NADZIEJĘ, ŻE KOLEJNE KONTROLE DOPROWADZĄ pana DO MIEJSCA W KTÓRYM pan POWINIEN PRZEBYWAC JUZ OD KILKU LAT. JESZCZE RAZ PROSZĘ WSZYSTKICH ABY PRZESYŁALI WSZELKIE INFORMACJE NAWET ANONIMOWO DO P.I.P , ZUS I U.S. A MOŻE POMOŻE TO KOMUKOLWIEK DO DOBRANIA SIĘ DO TEGO pana [usunięte przez moderatora] jego USTAWIENIA W TYM MIEJSCU GDZIE PRZEBYWAJĄ malutkie grube ludziki. WSZYSCY [usunięte przez moderatora] POWINNI ZNAĆ SWJE MIEJSCE I POWINNI PONOSIĆ ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA SWOJE CZYNY. LUDZIE PRZEKAZUJCIE CO WIECIE DO ZUS PIP I US. NIE DAJCIE MU ODETCHNĄĆ. POWINIEN PONIEŚĆ KONSEKWERNCJE ZA swoje UCZYNKI. PAMIĘTAJCIE TEŻ, ŻE premium i paltrans MAJĄ TEGO SAMEGO właściciela. pana [usunięte przez moderatora]. inni to figuranci. on STOI Z BOKU ALE BEZ JEGO ZGODY nikt NIE PODEJMIE ŻADNEJ DECYZJI.
Oszukany 2012-03-18 23:41:39
No też słyszałem że [usunięte przez moderatora] zamyka jedną firmę!!!Teraz się wymiga od dłużników, pewnie otworzy nową pod inna nazwą i ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na nas! [usunięte przez moderatora] nie wypłacił mi do dziś kasy!!! [usunięte przez moderatora]
Najmniejszy... 2012-03-20 23:04:43
Chodzcie śmiało.. jest Nas mało ..
Dawaj śmiało 2012-03-27 23:37:22
to tylko ja - trosze odwagi, przyjdz i powiedz to w twarz. Klawiatura ci pęknie niedługo, internetowy napinaczu ...
TAG !! 2012-04-06 22:18:58
Tak, wszystko wypisuje 1 osoba z Premium i 3( usunięte przez administratora )
Ludzie macie odwagę ?? Przyjdzcie i powiedzcie w twarz co myślicie .. Nie wypisujcie bzdur, internetowi napinacze.
D 2012-04-16 23:59:18
Jakimi kumplami ?? Na ciebie wystarczy sam trzepak ...

PHU Premium 2012-11-24 08:21:22
Czytając ten wątek można dojść do wniosku że wszyscy piszący tutaj - oceniam 5 do 7 osób , to najuczciwsi ludzi na świecie , tylko pracodawca ich( usunięte przez administratora ) Drodzy tak nie jest. Po pierwsze zawsze każda sprawa ma swoje drugie dno , po drugie nie ogłaszamy się jako pracodawcy idealni. Zawsze jak są ludzie , to i są waśnie. Te ideały co tu się udzielają w większości przypadków u kolejnych pracodawców robią to samo co u nas. Albo dewastują sprzęt , albo kradną , albo nie dojeżdżają na czas bo impreza na parkingu była ważniejsza. Firma PHU Premium istnieje od lutego 2000 roku. Przez ten czas mieliśmy wielu pracowników. Przeszło 300tu a nie zadowoleni to max 10 osób. Nie każdemu się da dogodzić. Napiszę więcej: Są tacy co dzwonią po zmianie zakładu pracy żeby ich przyjąć z powrotem. Reasumując do konstruktywnych wniosków na pewno nie dojdzie się poprzez czytanie tych bzdur. Bo oni nadmierne pochlebstwa , ani nadmierne oszczerstwa nie są nigdy miarodajne. Powyższych piszących zapraszam do przeanalizowania swojej postawy , a potem do rozliczenia własnego sumienia , bo większość z Was ma więcej na sumieniu niż szef kilogramów.
marysia wędka 2015-01-26 17:14:35
widzę że odnośnie PHU Premium dyskusja nie jest jakaś namiętna. szkoda bo liczyłam że rozważając propozycję pracy u nich dowiem się tutaj wszystkiego na bieżąco o tej firmie. przede wszystkim zależy mi na informacji czy jednak miałabym szansę na otrzymanie umowy pracę na czas nieokreślony? uważam że zasługuję
wołek 2015-03-28 03:17:33
A tak szczerze - czy ktoś próbował do nich składać swoje papiery, bo wydają się być na tyle małym przedsiębiorstwem, że raczej 1-2 osoby to jest wszystko co mogą zatrudnić. Podejrzewam, że na chwilę obecną może wcale nie być potrzeby zatrudniania nie wiadomo jakiej ilości osób, bo Europa wcale z kryzysu nie wyszła.
lena 2016-05-11 23:27:56
z doświadczenia @fikus wiem że bezpośredni kontakt i złożenie papierów bezpośrednio w firmie zwiększa szansę zatrudnienia. Jedź i zawieź CV
Zostaw swoją opinię o PHU Premium - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHU Premium