Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dzierzbud Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dzierzbud Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nowy - 2011-03-07 09:28:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę o informację o zarobkach w tej firmie i lokalizacji w niemczech miasto gdzie znajduje się praca... tylko szczerze...z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2011-03-08 16:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam się na akord robi ?
zdjecie uzytkownika
ster - 2011-03-26 21:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ma oddzial w Essen i kolo Rostocka , pracuje sie tam na akord. Wyplaty sa regularne , (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Robot - 2011-07-02 18:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma bardzo w porządku, świetna obsługa, pracownicy ok, pracuje się elegancko(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jaaaaag - 2011-11-05 22:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
najmądrzejsi są ci którzy nic nie robią. a poza tym na forum każdy ma dużo do powiedzenia a kiedy jest okazja żeby wyrazić swoje zdanie to wtedy nie ma nikogo
zdjecie uzytkownika
jakto - 2012-01-20 17:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to jest, że (usunięte przez administratora) niszczy relacje pracownicy - szef??? Jak on chce prowadzić zbrojarnie kiedy opowiada pracownikom o życiu prywatnym szefa a do szefa skarży i obgaduje pracowników??? Coś chyba jest tam nie tak.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2012-03-16 17:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dno dno i jeszcze raz dno jak ktoś ma ochotę popracować z konkretnymi (usunięte przez administratora) i to jeszcze za pół darmo to polecam szybko się tam odnajdzie a jeśli posiadasz choć troszkę rozumu to będziesz tego poważnie i bardzo szybko żałował pracują tam ludzie (usunięte przez administratora)a sama praca raczej sezonowa
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-01-20 19:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ma ktoś aktualne wiadomości o tej firmie? jakie warunki, zarobki?
zdjecie uzytkownika
zbrojarz - 2014-01-21 13:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to poraszka same konfidenty szkoda słów
zdjecie uzytkownika
hint - 2014-02-13 18:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zbrojarz, po pierwsze to pisze się porażka, a po drugie, to konfidentów boja się w dzierzbud tylko Ci, co mają coś na sumieniu.
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-02-21 17:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam kombinują na maksa a obiecja zlote gory potem masz wypowiedzenie bo nie sprzedajesz i masz swoje zdanie i nie podporządkowujesz sie kierowniczkom i pokażesz że masz swoja cene i nie będziesz robić za normlna stawke w niedziele po 12 godzin a w tygodniu po 15-18 czasem kasa w dwóch turach a później okazuje sie że część im oddajesz bo trzeba podpisac zwrot "zaliczek" i nici ze zwrotu z podatku
zdjecie uzytkownika
Jark - 2014-02-23 11:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
qwerty, nie wiem co w tym dziwnego, jak ktoś nic nie sprzedaje, to oczywiste raczej, że zobaczy wypowiedzenie.
zdjecie uzytkownika
Mirasss - 2014-04-11 11:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Jeśli można się z nimi dogadać że chce się zjechać tego i tego dnia na tyle i tyle i nie robią problemów to znaczy ze są ludźmi i życie rozumieją.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-19 22:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak czesto macie zjazdy do domu? w ramach nagłego wypadku dzierzbud pozwala na zjazd bez jakis dodatkowych konsekwencji?
zdjecie uzytkownika
XXX - 2014-06-26 17:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam dostalem oferte pracy na prefabrykacji w Niemczech,7 euro na reke.
Chcialem zapytac czy jest ok i czy warto.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rachi - 2014-06-30 20:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@XXX, może napiszesz wiecej szczegółów, bo takich fabry w Niemczech to jest kilka, chociaz miasto...
zdjecie uzytkownika
eddy - 2014-07-08 22:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To faktycznie nie brzmi zbyt pozytywnie, jesli oczywiście to prawda z tymi godzinami. Chyba, że nie pracujecie codziennie, ale systemem dzień pracy, dzień wolnego.
zdjecie uzytkownika
zbrojarz - 2014-09-22 10:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma porażka za pracę po 12h 1500 euro śmiech na sali . Dają papiery żeby nie mieć zwortu podatku. Kolejny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kierownicy są tylko po to żeby gonić do pracy zero szacunku do ludzi . Nie polecam !! Ciężka praca za śmieszne pieniądze , nic się nie należy urlop bezpłatny , zwrot podatku a jak chcesz się o rodzinne ubiegać to ci nawet papierów nie wystawią . NIE POLECAM NIKOMU !! lepiej na truskawki jechać te same pieniądze i o ile lżejsza praca !!! Kierownicy głąby nawet rysunków nie potrafią czytać !!
zdjecie uzytkownika
cieśla - 2014-09-25 13:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostałem oferte za 1700 euro na ręke praca po 10 godz jak więcej zrobimy to więcej na ręke do 2500 euro ale jak czytam OPINIE TO JUŻ MI SIĘ NIE CHCE JECHAĆ BO WIDZE ŻE CIULAJĄ a jak mam tyrać po 15-18 godzin to wole w POLSCE robić po 10 godzin za 4500 tyś na ręke
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-09-25 20:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Dzierzbud Sp. z o.o. jest wiodącym producentem i eksporterem wysoko przetworzonych wyrobów ze stali. Swoim klientom oferują kompleksowe przygotowanie, dostawę oraz montaż na placu budowy zbrojeń prefabrykowanych konstrukcji żelbetowych. Jestem równiez zaskoczony niektórymi komentarzami, spodziewałem sie, że jest lepiej.
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2014-10-03 21:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich czytających opinię.
Ten tekst zamieszczam ku przestrodze ludzi którzy wiążą nadzieję z tą firmą!!!

Byłem Kierownikiem w Elsenfeld .
Piękne słowa , obietnice i tp.A tak na prawdę P Florian W ma wszystkich pracowników w D....e. włącznie z kierownikami.
Totalny chaos a już szczególnie w biurze w Achim.
tam nikt nad niczym nie panuje.
Ale nie o tym chciałem pisać!
Prawda jest bolesna ,byłem z ludźmi na werku po 16 godzin , a jak przyszło do wypłaty to dostali po 1500 €.
Patent jest banalnie prosty albo pracownik wytrzyma albo przyjdą następni.
MAJĄ PRACOWAĆ DO BÓLU!!!
Dostałem wypowiedzenie w lipcu bieżącego roku ponoć strona niemiecka nie chciała ze mną pracować,co jest nie prawdą gdyż rozmawiałem z Niemcami na ten temat.W prawdzie nie powiedzieli mi tego w prost ale myślę , że chodziło oto iż nie pracowałem fizycznie.Gdyż były takie przesłanki. Ale sory nie po to się uczyłem żeby pracować fizycznie.
Tak czy siak za miesiąc lipiec wynagrodzenia nie otrzymałem.
Ja nie zbiednieję ale pomyślałem,że napiszę parę słów o firmie Dzierzbud , bo uważam, że ludzie powinni byś świadomi co ich może spotkać.
A i jeszcze jedno, to co pisali moi poprzednicy to wszystko prawda.Oczywiście te nie chlubne wypowiedzi.
A dla pana który pisze , cytuję ....hej cwaniacy czemu piszecie anonimy.... informuję, że ja nie jestem anonimowy i wszyscy wiedzą kto był Kierownikiem do lipca bieżącego roku w Elsenfeld.

Z pozdrowieniami Panie Florianie W.
Ps.Chętnie udzielę info.
zdjecie uzytkownika
alojzy - 2014-10-20 20:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robił ktoś w Hannoverze?
zdjecie uzytkownika
edwin - 2014-10-21 00:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Naprawdę ogrom negatywnych wpisów jest zatrważający, dziwi mnie, ze sam Dzierzbud nie zabiera głosu w sprawie, przecież trudno oceniać warunki znając głos tylko jednej ze stron... Firma chyba nie należy do najgorszych, skoro utrzymują się w branży, dziwi mnie więc trochę jak to jest wszystko możliwe...
zdjecie uzytkownika
Tom - 2014-10-22 16:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował ktoś na werku koło Monachium??
zdjecie uzytkownika
tibi - 2014-10-24 09:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dostałem oferte pracy w niemczech z firmy dzierż-bud wszystko co zostało mi opisane przez pracodawce wydaje sie super warunki ale jak przeczytałem te opinnie to już samniewiem co robic czy jechać zaryzykować???
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dzierzbud Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x