Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dzierzbud Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dzierzbud Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
on - 2011-01-13 22:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I bardzo dobrze przydupasy poleca po koleji,widocznie zgioł palec w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Flora hehehhe,macie przykład jak firma dzierzbud szanuje ludzi dopóki donoszą są ok,(usunięte przez administratora)zreszta bliski juz koniec tej firmy niedługo zostanie sam(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-18 17:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej cwaniacy podpisywac sie imieniem inazwiskiem
zdjecie uzytkownika
on - 2011-01-22 21:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech się śmieje ten sie smieje kto się śmieje ostatni,dzięki za pozdrowienia tylko ja jeszcze pracuje może nawet z Tobą jesteś zastepcą (usunięte przez administratora) objałeś po nim telefon?
Pozdrawiam DZIERZBUD
zdjecie uzytkownika
on - 2011-02-03 10:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego święta racja piwo Ci się należy zgadza się prywatny folwark,ale komuniści kierownicy i dyrektorzy kontraktu już są starzy więc czas maja policzony zresztą jak firma Dzierzbud też biedny (usunięte przez administratora) co on zrobi z sobą na emeryturce albo bezrobociu,będą mu się odbijac krzywdy które wyrządził ludziom (usunięte przez administratora)!!!!
zdjecie uzytkownika
di........? - 2011-02-14 19:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam chlopaky.jak firma nie vpadla?(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nowy - 2011-03-07 09:28:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę o informację o zarobkach w tej firmie i lokalizacji w niemczech miasto gdzie znajduje się praca... tylko szczerze...z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2011-03-08 16:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam się na akord robi ?
zdjecie uzytkownika
ster - 2011-03-26 21:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ma oddzial w Essen i kolo Rostocka , pracuje sie tam na akord. Wyplaty sa regularne , (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Robot - 2011-07-02 18:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma bardzo w porządku, świetna obsługa, pracownicy ok, pracuje się elegancko(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jaaaaag - 2011-11-05 22:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
najmądrzejsi są ci którzy nic nie robią. a poza tym na forum każdy ma dużo do powiedzenia a kiedy jest okazja żeby wyrazić swoje zdanie to wtedy nie ma nikogo
zdjecie uzytkownika
jakto - 2012-01-20 17:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to jest, że (usunięte przez administratora) niszczy relacje pracownicy - szef??? Jak on chce prowadzić zbrojarnie kiedy opowiada pracownikom o życiu prywatnym szefa a do szefa skarży i obgaduje pracowników??? Coś chyba jest tam nie tak.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2012-03-16 17:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dno dno i jeszcze raz dno jak ktoś ma ochotę popracować z konkretnymi (usunięte przez administratora) i to jeszcze za pół darmo to polecam szybko się tam odnajdzie a jeśli posiadasz choć troszkę rozumu to będziesz tego poważnie i bardzo szybko żałował pracują tam ludzie (usunięte przez administratora)a sama praca raczej sezonowa
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-01-20 19:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ma ktoś aktualne wiadomości o tej firmie? jakie warunki, zarobki?
zdjecie uzytkownika
zbrojarz - 2014-01-21 13:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to poraszka same konfidenty szkoda słów
zdjecie uzytkownika
hint - 2014-02-13 18:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zbrojarz, po pierwsze to pisze się porażka, a po drugie, to konfidentów boja się w dzierzbud tylko Ci, co mają coś na sumieniu.
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-02-21 17:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam kombinują na maksa a obiecja zlote gory potem masz wypowiedzenie bo nie sprzedajesz i masz swoje zdanie i nie podporządkowujesz sie kierowniczkom i pokażesz że masz swoja cene i nie będziesz robić za normlna stawke w niedziele po 12 godzin a w tygodniu po 15-18 czasem kasa w dwóch turach a później okazuje sie że część im oddajesz bo trzeba podpisac zwrot "zaliczek" i nici ze zwrotu z podatku
zdjecie uzytkownika
Jark - 2014-02-23 11:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
qwerty, nie wiem co w tym dziwnego, jak ktoś nic nie sprzedaje, to oczywiste raczej, że zobaczy wypowiedzenie.
zdjecie uzytkownika
Mirasss - 2014-04-11 11:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Jeśli można się z nimi dogadać że chce się zjechać tego i tego dnia na tyle i tyle i nie robią problemów to znaczy ze są ludźmi i życie rozumieją.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-19 22:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak czesto macie zjazdy do domu? w ramach nagłego wypadku dzierzbud pozwala na zjazd bez jakis dodatkowych konsekwencji?
zdjecie uzytkownika
XXX - 2014-06-26 17:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam dostalem oferte pracy na prefabrykacji w Niemczech,7 euro na reke.
Chcialem zapytac czy jest ok i czy warto.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rachi - 2014-06-30 20:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@XXX, może napiszesz wiecej szczegółów, bo takich fabry w Niemczech to jest kilka, chociaz miasto...
zdjecie uzytkownika
eddy - 2014-07-08 22:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To faktycznie nie brzmi zbyt pozytywnie, jesli oczywiście to prawda z tymi godzinami. Chyba, że nie pracujecie codziennie, ale systemem dzień pracy, dzień wolnego.
zdjecie uzytkownika
zbrojarz - 2014-09-22 10:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma porażka za pracę po 12h 1500 euro śmiech na sali . Dają papiery żeby nie mieć zwortu podatku. Kolejny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kierownicy są tylko po to żeby gonić do pracy zero szacunku do ludzi . Nie polecam !! Ciężka praca za śmieszne pieniądze , nic się nie należy urlop bezpłatny , zwrot podatku a jak chcesz się o rodzinne ubiegać to ci nawet papierów nie wystawią . NIE POLECAM NIKOMU !! lepiej na truskawki jechać te same pieniądze i o ile lżejsza praca !!! Kierownicy głąby nawet rysunków nie potrafią czytać !!
zdjecie uzytkownika
cieśla - 2014-09-25 13:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostałem oferte za 1700 euro na ręke praca po 10 godz jak więcej zrobimy to więcej na ręke do 2500 euro ale jak czytam OPINIE TO JUŻ MI SIĘ NIE CHCE JECHAĆ BO WIDZE ŻE CIULAJĄ a jak mam tyrać po 15-18 godzin to wole w POLSCE robić po 10 godzin za 4500 tyś na ręke
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-09-25 20:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Dzierzbud Sp. z o.o. jest wiodącym producentem i eksporterem wysoko przetworzonych wyrobów ze stali. Swoim klientom oferują kompleksowe przygotowanie, dostawę oraz montaż na placu budowy zbrojeń prefabrykowanych konstrukcji żelbetowych. Jestem równiez zaskoczony niektórymi komentarzami, spodziewałem sie, że jest lepiej.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dzierzbud Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x