brak logo

Dzierzbud Sp. z o.o.

Dzierzgoń

Opinie o Dzierzbud Sp. z o.o.

ja 2015-05-14 18:37
Pracował ktoś na zbrojarni w okolicach Bawarii przez ta firme?
lopez 2015-05-15 09:27
Nie do Dzierzbudu. Tam zarobicie dla rodziny tyle samo co w polsce. Nie polecam wyjezdzac bo nie ma warunkuuw. A majstrowie nic nie robia. Tyle w tej sprawie.
meggie 2015-05-15 21:28
Jak ktos sie wypowiada to niech sie podpisuje. Potem przerabane na calej linii maja wszyscy. Masakra ludzie. Jak sie nie podoba to do domu. Inni chca pracowac.
ja 2015-05-20 13:37
Na temat Pana Tomeckiego wie ktoś coś?
4
meggie 2015-06-02 17:18
Bo taka jest prawda. Moj mąż zapieprza tam za dwoje i on nie ma czasu pisać tu takich idiotyzmów. Jak ktoś nie ma ochoty robić to niech się zwolni. A anonimowość to kretynizm.
walus 2015-08-05 15:51
A GDZIE tak jest i jak skoro wiesz ile godzin robisz
Meggie 2015-08-10 20:43
Nie wiem moj maz tam nie robi ale mowil ze afera byla gdzies.
Styro 2015-09-10 11:43
Witam firma Fortus poszukuje fachowców na zbrojarnie w niemczech , firma dobrze i systematycznie płaci,poszukuje też spawaczy ze znajomoscią czytania rysunku 0( usunięte przez administratora ) (nie pijących)
mako 2015-09-10 11:52
WITAM,KTO MA NR. TELEFONU DO "RAMBO" Z GORY DZIEKI RENE
pracownik 2015-09-29 12:16
Panowie mam pytanie dostałem propozycję pracy w tejże firmie na stanowisku cieśla zbrojarz czy obietnica 2000 tys euro na rękę jest faktycznie możliwa? czy tylko obiecują a później wychodzi inaczej??? prosze o odpowiedz
4
WALUS 2015-11-17 15:45
MOZE napiszesz wiecej co to za praca
klop 2015-12-30 16:29
ty angol tak nie sap bo takiego menela jak ty to w kazdej firmie wyrzuciliby po tygodniu.
The Allah 2016-01-21 10:35
LUDZIE PISZECIE TAKIE WYNATURZENIA ŻE GŁOWA BOLI .DOSKONALE WIECIE ZE ZAKLADY PREFABRYKACJI W NIEMCZECH TO JEDEN WIELKI WYZYSK I OSZUSTWO ,TO SA POLSKIE OBOZY PRACY.WIEC DLACZEGO TAM SIE PCHACIE .JA OSOBISCIE TEZ PRACOWAŁEM NA PREF. TERAZ PRACUJE W NIEMCZECH NA BUDOWIE I NIE NARZEKAM PRZYNAJMNIEJ NIE MA TAKIEGO OSZUSTWA.
4
krzysiek 2016-01-22 12:11
dostalem oferte od tej firmy na prace w szwecji czy ma ktos pojecie jak tam jest
maniak 2016-01-22 18:32
Witam.Dospałem propozycję od tej firmy na pracę jako zbrojarz-spawacz na prefabrykacji w Uehlfeld.Podsterujcie mnie czy warto,jakie warunki,jak zakwaterowanie i socjal no i jak z zarobkami.Pozdrawiam.
kiki 2016-01-25 10:28
Ktoś pracuje,pracował w Uehlfeld-jak tam jest ?.
polo1 2016-02-01 19:32
Witam słyszał ktoś o prefabrykatach koło Berlina , co to za zakład bo tam mają oferty
2
polo1 2016-02-06 11:41
opinie podzielone daje do myślenia ,żadnych konkretów
polo1 2016-02-06 17:09
Tylko czy godziny pracy przekładają sie na godziny płacy ,czy też bazują na systemie typowym dla polskich firm zajmujących sie prefabrykacją.
1
mały 44 2016-02-07 10:29
Witam a po ile godzin tam sie zasówa
WALUS 2016-02-09 17:08
CAŁY czas bo niedaja podwyzek
WALUS 2016-02-09 17:13
Masz racje i dlatego jest zle i puzniej na głodowa emeryture idziesz
polo1 2016-02-09 22:20
to ile tam sie zarabia nikt nie wie
pepe 2016-02-26 17:29
firma dno omijać szerokim łukiem nie polacam
3
WALUS 2016-02-29 16:26
MAŁO TYLE TO I W POLSCE ZAROBISZ DUZO OBIECUJAa puzniej wychodzi inaczej
Rambo 2016-03-04 19:17
Ale wy jesteście wszyscy naiwni pracowałem i ucieklem w podskokach atmosfera jak w kiblu na melinie zarobki głodowe a opinie niby tych zadowolonych śmieszą do łez, a gdzie wy buraki byście indziej prace dostali filozofowie po podstawówce, ten kto nie wierzy niech idzie i sam się przekona :-)
3
stary 2016-03-18 19:36
firma dno oszustwo na kazdym kroku nie polecam wyzysk totalny tyle to w PL dostałem wypłaty, a tu zasówałem 2 lata
1
WALUS 2016-03-21 16:46
Aco to za praca koło berlina wie ktos cos
1
WALUS 2016-03-24 07:05
TO JAK cos to podaj konkrety
cheetos 2016-04-01 21:48
Witam
Jakie są konkrety odnośnie pracy w Dzierżbudzie?Obecnie poszukują operatorów maszyn zbrojarskich w Niemczech.Oferują stawkę godzinową, Czyli ile???
Słyszałem,że pracuje się tam po 14 albo i więcej godzin na dobę...
Anty 2016-04-12 10:00
Praca kolo Berlina...hmmm praca po 14 godzin,atmosfera tragedia,stawka niska,brak szacunku dla pracowników,zero wolnych sobót,poprostu wysysaja z człowieka wszystkie soki odradzam....
1
Maniek 2016-04-30 11:56
Nie wiem czy bardziej sie śmiać z ludzi którzy piszą te banały czy z tych którzy w nie wierzą....Jestem obecnie pracownikiem Dzierzbudu i wcale nie narzekam praca po 9 godz, zarobek około 1600 euro. Czy byście chcieli zarabieć po 3 tysiaki w 8 godz, to życze powodzeniea. A co do atmosfery to powiem że jeśli ktoś jest chamem to odnoszą się do niego jak do chama, ja nie narzekam bo koledzy są spoko....Osobiście polecam tą Firme.
1
max 2016-05-01 12:32
Jedno wielkie dno obiecają po dwa tysiące tyle muszą mówić na wstępie bo nie mają już pracowników do roboty są miesące że nawet 800euro płaci jak chwile nie ma roboty to zaraz urlop bezpłatny za cały miesiąc jak się przerobi 1770-1800 euro ale za 270-280 godzin ogólnie jak wyjdzie 7 eoro na godzinę to jest dobrze i takie są realne stawki na całych niemczech w tej firmie nie polecam pracowałem tam kilka miesięcy i nie mam zamiaru wracać do tej firmy
7
rus 2016-05-18 13:01
a gdzie tak maniek jest w 9 godz taka kase chyba przy 12 godz bo inaczej nieda rady
xxx 2016-07-05 21:26
Uwaga obiecuja po 8 euro po miesiacu obozowej pracy po 12 godzin minus godzina za przerwe wychodzi duzo mniej nie polecam i mam nadzieje ze kiedys znajdzie sie bat na oszusta jacusia
11
Operator 2016-07-06 20:45
Znajomy pracował za 7,5 euro na godzinę.Ponoć robi się po 14 godzin,ale można wyciągnąć spokojnie 2000 euro miesięcznie...Warunki socjalne dobre.
To jak to jest? Jedni narzekają,inni chwalą...
7
rus 2016-07-19 16:03
BO to włazi dupy to chwala a tak to masz tylko 6.50 i zasuwasz 14 godz. a znajomy cie oszukał a pozatym 1godz na przerwe musisz odpisac
7
seb 2016-08-17 20:32
Może napisz jakisnumer tel ;)
1
rus 2016-08-24 17:15
A gdzie pracujesz maniek
Klint 2016-09-11 16:25
Pracowałem na prefabrykacji w Uehlfeld kilka miesięcy.Pojechałem jako zbrojarz-spawacz a spawarkę widziałem ze dwa razy na warsztacie(śmiech).Na umowie 8,50 natomiast w realu 7,50 i żeby się obsrać nie było szans na podwyżkę .Podobno teraz coś podnieśli bo rotacja jak na targu.Praca na stołach po 10 -11 godz pn-czw,po 8 w piątki a soboty bardzo, bardzo rzadko.Codziennie 1 godz odpada na 2 przerwy.Warunki socjalne bardzo dobre(cały dom),firma kupuje nawet papier do d..y i wszelkie środki czystości.Tylko micha cię obchodzi bo dojazd do firmy busem służbowym.Słabo wychodzą godziny to i wypłata(wypłata na czas).Nigdy nie przekroczyłem 1400e.Tak było w moim przypadku.A,- jeszcze internet i telewizja we własnym zakresie.Pozdrawiam.
Nowy 2016-09-25 13:01
Po opiniach widzę ze jedni polecają inni odradzają. Ja mam ofertę z firmy dzierzbud za 8 euro na godzinę ale ponoć mogę negocjować wyższa stawkę. Może ktoś się wypowie konkretnie, ktoś kto pracował lub pracuje kilka lat
Mariusz 2016-10-10 21:21
Jesli masz plan byc niewolnikiem to trafiles.
4
kierownik 2016-12-26 11:30
majster ,,PISZCZAŁA [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nr 1 ;) druga zmiana od 13-do 4,5 rano i tak w kółko
A 2017-01-08 17:49
Można negocjować, ale tylko w dół
cheetos 2017-01-12 06:42
Jaką stawkę oferują operatorom maszyn zbrojarskich?
Posiadam 3 letnie doświadczenie i obecnie pracuję w Niemczech w innej firmie,ale wychodzi mi niecałe 6 euro na godzinę...Czas zmienić pracę
oszukany 2017-01-13 10:47
Pracowałem w firmie Dzierzbud 2 lata zarobki słabe do ilosci godzin i ciezkiej pracy na akord.Wytrzymalem caly kontrakt ale bardzo duzo osób sie przewinelo przez ten czas na moim stanowisku ponad 10,a co najgorsze musialem zwrocic podatek bo firma oszukuje jednego roku placi podatek a na nastepny oszukuje .Jedyne co jest na czas to pensja.Nie polecam ale tez pewnie sa gorsze firmy Polskie na rynku Niemieckim.Pozdrawiam
oszukany 2017-01-13 11:03
Co do stawki Ja w 2013 mialem taka sama jak teraz daja i żadnej podwyżki przez 2 lata.Kto sie nie sprawdzal otrzymywal po miesiacu wypowiedzenie.Mialem wracac po karencji dwumiesiecznej ale jak skonczyl mi sie kontrakt to poczulem sie jakbym wyszedl z wiezienia.Duzo daje atmosfera w pracy i na kwaterze i ludzie z jakimi pracujesz ale jak jestes z kims 24h to psychicznie trzeba byc silnym albo pic i palic trawe albo wracac do kraju i zyc biednie ale szczesliwie.Pozdrawiam i mimo wszystko zycze powodzenia i wytrwalosci
Patryk 2017-01-15 21:10
jak wysłać aplikację do tej firmy?jakiś adres lub link...
lobos 2017-01-16 17:13
dzisiaj dostalem propozycje do karlsruhe. praca po 10 godzin 1600-1800euro + soboty wyplaty i nie ma zwrotu podatku (3klasa) jak jest naprawde mógłby ktoś napisac. z góry dzieki
zibi 2857 2017-01-30 18:16
meggie to czemu sie nie podpisalas!
Zostaw swoją opinię o Dzierzbud Sp. z o.o. - Dzierzgoń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dzierzbud Sp. z o.o.