brak logo

MEGALUX

Poznań

Opinie o MEGALUX

anonim 2010-09-19 20:30:27
Brak szacunku dla pracowników ,wykorzystywanie na maksa, bardzo niskie zarobki,
anonim 2010-09-22 19:14:01
nie polecam - (
anonim 2011-08-08 16:11:24
okropna firma i szefostwo niby tak slodko a jak co do czego przyjdzie to zwalniają wciaz za cos a zwłaszcza za papierosa zabieraja premie w tej firmie sa same kapusie jedna na druga donosi psyche trzeba miec silna zarobki takie sobie nie jest tak zle no ale co z tego jak wciaz sie słyszy po premi hahaha niektore dziewczyny sa spoko ale na jedna trzeba bardzo uwazac ale jaja
anonim 2011-12-16 15:54:17
A ja jestem zadowolona; Jak ktoś che pracować i robi swoje to nie ma powodów do narzekań, a jak za sprzątanie to płacą naprawdę dobrze;
7-1-1 2012-10-11 00:19:21
wybacz że to pisze ale tobie chyba ta chemia której używają zaszkodziła skoro wypisujesz takie opinie.Ta praca to porażka,wyzysk za śmieszne pieniadze,a także permanentny brak poszanowania pracownika.
Były pracownik 2013-03-07 17:16:26
Witam

Pracowałem w tej firmie od czerwca 2012. Na początku było pięknie i różowo - do czasu. Obiecywaną miałem odzież roboczą i po 5 miesiącach umowę o pracę. Spodnie wg zapewnień szefowej były cały czas szyte/ już jechały / zmienili firmę / i inne wymówki. Co do umowy to szefowa zapomniała zabrać dokumentów z biura, zapomniała wypisać skierowania na badania (dziwne, że osoby z orzeczeniem i niepełnosprawności dostawały umowę bez jakichkolwiek problemów) i koniec końców umowy o pracę nigdy nie dostałem. Na umowie najniższa możliwa stawka a premia wypłacana na umowie o dzieło. Stracić premię można za cokolwiek co się nie spodoba szefostwu. Oczywiście chorować też nie można bo i podstawa i CAŁA premia w plecy. Mógłbym jeszcze pisać ale szkoda na TĄ firmę klawiatury i sił.

Jeśli szukacie pracy gdzie będziecie pracować za 2 a i tak premię uwalą to zapraszam do Megaluxu.

Mam nadzieję, że już nie trafię na takiego pracodawcę.
1
anonim.. 2013-04-26 12:52:29
I gdzie tu sprawiedliwosc! bylaby jedna odwazna osoba w tej firmie to mogla by zawalczyc o swoje prawa.
anonim!! 2013-04-26 13:24:32
Na poczatku bylo slodko.. chodzi mi dokladnie o traktowanie przez pracodawce podobalo mi sie, praca rowniez, ale po krotkim czasie wszystko sie zmienilo, hmm.. duzo by tu pisac a nie bede marnowac swojego czasu na tych ludzi.Napisze krotko co o tym mysle.. pracownicy sa nie szanowani w ogole, potrafia zwolnic pracownika bez podania powodu, nawet gdyby powiedzieli jaki to powod to nie mowiac o tym prosto w oczy lecz wysylajac sms-a. (Nie maja odwagi nawet w normalny sposob poinformowac czlowieka, zostalam potraktowana jak sciera do podlogi)! tam nie da sie pracowac wykorzystuja tylko ludzi na maxa, musisz robic i siedziec cicho. A jedna na druga gada jak najgorzej zeby sie tylko podlizac szefostwu. Mozna sie starac z calych sil ale wciaz im cos nie pasuje nawet nie potrafia docenic czlowieka tylko krytykuja. To tyle z mojej strony reszte zostawie dla siebie. Nie polecam.
1
anonim 2013-10-06 00:04:21
to pracodawca, który nie szanuje pracownika, nie dba o podstawowe zasady bhp, używa niesprawnego sprzętu, przez co naraża ludzi, a zarobki - brak słów - pięknie jest tylko w trakcie rozmowy - czar pryska po otrzymaniu pierwszej wypłaty!!
Maro 2015-01-23 12:23:00
pracuje już wiele lat , i jak czytam te bzdury to żal mi tych ludzi , widocznie ich kompetencja była na poziomie "0" , albo jak zwykle bywa to co z HR-u szukają frajerów i na to wygląda ;)
japal 2015-02-25 23:32:25
Uważajcie, aby nie pomylić firm, bo ten MEGALUX jest z Poznania i zajmuje sie tym, co napisał kolega powyżej, jest tez w Polsce inna firma o tej samej nazwie, ale siedzibę ma w Policach obok Szczecina. Może ktoś wie jak obecnie płaca na takim sprzątaniu, jest chociaż minimalna krajowa? Bo przecież raczej nie wymagają wysokich kwalifikacji.
kiełbasa 2015-04-17 20:38:17
Megalux to firma zafajdana. Unikać jak ognia!!! Szef jeszcze ujdzie,ale szefowa to zgrozaaa!!!!nie polecam!!! Gorzej byc nie może...premia jest wysoka,ale na kazdym kroku ja tracisz...ehh.....pracownice to same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko dwie sa spoko!! Pozdrawiam Pani Iwonko!!!
erfg 2016-05-07 13:32:25
@blak no jest teraz w dalszym caigu u nich rekrutacja na stanpwisko pracownika gospodarczego w Gdyni stawka 15 zł za /h chociaz to chpodizlo o odsnieaznie wiec podjrzewam ze na chwile obecna to moze chodzic z cala pewnoscia o inne obowiazki jednak :D
Zostaw swoją opinię o MEGALUX - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MEGALUX