logo MARS Dystrybucja Farmaceutyczna Nowy Sącz

MARS Dystrybucja Farmaceutyczna Nowy Sącz

Nowy Sącz

Opinie o MARS Dystrybucja Farmaceutyczna Nowy Sącz

hmm 2014-02-21 00:21
możecie podać oficjalną stronę www firmy MARS, szukam i nie mogę znaleźć będę wdzięczny za pomoc :-)
Franek Dolas 2014-02-24 21:00
Odkąd pamiętam jako podstawa była najniższa krajowa, a jeśli teraz 2000 to widać dobrze się dzieje w Marsie, a jeśli chodzi o Roomstera to z elektryki jest jeszcze zapalniczka.
anonim 2014-02-24 22:33
Wracając do byłych pracowników mi kierowników np. podkarpacie. To wychodzą na jaw jakimi byli pracownikami heh . Liczyli tylko na chwilę , mieli gdzieś klientów, w nieuczciwy sposób składali oferty ,mając kompetencje nie wykazywali się możliwościami jakie są w firmie . Przeczekali moment nic nie robiąc w ostatnim kwartale ubiegłego roku. Znaleźli się pod inna flagą ( firmą ) obiecując dużo lepsze nagle warunki handlowe!!!! . Skąd nagle one się wzięły, było ich stać na to, że by dać klientom lesze ceny itp. hmn. CZY tak postępuje prawdziwy handlowiec ? Handlowiec który jeździ po tych samych klientach i nagle zmienia zadanie . Cos tu jest nie tak sprawdźcie sami :)
marti 2014-03-13 20:26
MARS Dystrybucja Farmaceutyczna działa na polskim rynku od 2005 roku, także doświadczenia nie mają zbyt dużego, widac jeszcze wielu rzeczy muszą się nauczyć.
plaza 2014-03-15 13:56
jest stronka tylko trzeba troche poszukać bo pod domena Mars jest setki firm. adres http://www.tdlm.pl/
mio 2014-03-22 11:14
Mars ma już 3 gwiazdki na goworku, firma rośnie w oczach :) ciekawe, czy na facebooku też maja profil :)
billy 2014-04-22 21:56
pracuje dla Marsa od niedawna. Wg mnie jest ok. Jeśli jako ph nie zszargałeś sobie dobrego wizerunku na sklepach poprzez lata pracy, to sprzedaż coś zawsze. Co do poprzedniej ekipy z Lubelszczyzny to nierozliczane nagrody bony itepe mówią o Was same za siebie. A ph usfarmacji który podaje się za ph Marsa musi być kretynem.
1
billy 2014-04-23 21:07
Ph. Nie wiem co masz na myśli poprzez trzepać kase.. Firma napewno jest bardzo elastyczna i potrafi dostosować się do rynku, już jest o krok przed np merkurym a za chwile będzie o dwa...tak myśle.
anonimm 2014-04-25 16:40
o krok moze o dwa ?? zastanow sie co piszesz kolego i powdzenia
billy 2014-05-10 19:24
taka "moja" opinia. sukcesów życze
anonimm 2014-05-28 22:27
.(usunięte przez administratora) skądże znowu billy możesz być i o sekunde szybciej po co ci kroki?? ale co to zmienia :| trzeba sobie jakoś radzić rynek coraz trudniejszy klienci coraz mniej chłonni niczego dobrego to nie wróży milej pracy Panie i Panowie
żenada_na_gowork 2014-06-25 15:18
W sieci, komentarz może dodać każdy Kowalski(a), więc Panowie (jakub, nano) debatujący o ilości gwiazdek powinni puknąć się w czółko.Ciekawe jak długo Merkury pociągnie zatrudniając takich nieuczciwych ludzi. Kadra do pozazdroszczenia :) Dziś piszecie tutaj a za jakiś czas będziecie jechać po Merkurym i każdej kolejnej firmie. Wszędzie dobrze, tam gdzie nas nie ma. Pozdrawiam :D
1
julek 2014-07-25 12:52
RW dalej tam dyrektoruje :) bo na pracy dyrektora to on się nie znał. Z tego co czytam małopolska i Lubelszczyzna chyba mają nowych ( usunięte przez administratora ) Niema już( usunięte przez administratora ) A co się stało takie porządne chłopaki. :)
1
KOZI 2014-09-02 09:08
PRACOWAŁEM KRÓTKO,ALE ZAUWAŻYŁEM: FIRMA MARS SKŁADA SIĘ Z LUDZI UCZCIWYCH I MNIEJ... PO KTÓREJ STRONIE SIĘ ZNAJDZIESZ ZALEŻY OD CIEBIE.ROBIŁEM CO MOGŁEM A MNIE SPUŚCILI,NIE WYWIĄZUJĄC SIĘ Z UMOWY.
KOZI 2014-09-30 10:43
(usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora) J
1
KOZI 2014-10-03 08:47
(usunięte przez administratora)
polo 2014-10-03 12:05
@kozi skontaktuj sie ze mna .Pilne
KOZI 2014-10-03 13:58
A ktoś Ty?
polo 2014-10-03 16:34
@kozi podaj jakos swoje namiary to pogadamy.
KOZI 2014-10-04 09:16
Podaj adres mail
polo 2014-10-04 13:37
@kozi cześć . jeżeli możesz napisz krótko ile zarabiałeś , jaka jest atmosfera w firmie. może administrator nie zdąży usunąć
KOZI 2014-10-05 07:58
Jak widać admin kasuje wszystkie wiadomości o firmie,te prawdziwe.
polo 2014-10-05 13:34
Odpowiedz na Kozi. dzięki za informacje przeczytałem wszystko .Jak masz jeszcze coś ciekawego na temat pracy w tej firmie to mi napisz. Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam.
KOZI 2014-10-05 17:24
Po prostu nie polecam.
KOZI 2014-10-29 08:43
Tak,ale duza rotacja pracowników mówi sama za siebie,powodując też utratę zaufania, a w konsekwencji brak miejsca na rynku.(usunięte przez administratora)
1
KOZI 2014-10-30 08:48
Wiarygodność firmy widać po adminie , który kasuje niewygodne komentarze. Wielka ściema!!!!!
kozi 2014-11-16 10:52
Sami widzicie ...
KOZI 2014-12-01 12:50
Tak,nabiałem. Chyba że dla tego że jaja se robią. HE HE.
KOZI 2014-12-01 12:52
Z PRACOWNIKÓW RZECZ JASNA ;)
kozi 2014-12-31 08:44
Z doświadczenia powiem że ok 2 tys ale musisz się nakombinować a żadnego wsparcia od firmy ceny kosmos konkurencja mocna i kary finansowe za bezterminowo spłaty.
1
Grunwald 1410 2015-01-24 20:59
Ożesz ku - rwa mać dajcie siana robota jak każda inna! trzeba zaiwaniać! Non stop pier - do - lenie jak tu źle Ci co odeszli niech szukają i chwalą inne tematy po co siejecie zamieszanie dla tych którzy chcą tu przyjść i zrobić coś dobrego dla Naszej firmy. Jak macie czas źle pisać to znaczy że po odejściu jest Wam gorzej niż Wam było tutaj! Przecie nawet psychologa nie trzeba żeby to stwierdzić!!!
NIKT WAM TEGO NIE BRONI - ale - WY już macie to za sobą a jak narzekacie to byliście GÓ - WNO! warci. Ja tu jestem już 8 lat i mimo tego, że UsPhar Nas spuściła bo mieliśmy swoje racje!!! Ułożenie SKU, Rotacja, Wstrzymanie Monopolu, Dobro Klienta, Marża InCash dla Psd! Firmy typu inna Planeta czy Garażuwy takie jak Tales, Gamax, frega, NoName itp. Zostaną prędzej czy później kopnięte przez Molocha US w przysłowiową "D" bo sami będą dostarczać swoje Produkty a swoje PZ I CO WTEDY? CI CO NIE PRZETRWAJĄ mając relacje zwiększony asortyment, Swoje stojaki - POLEGNĄ! Przecież US działa na niekorzyść innych Producentów czyli również na niekorzyść MARŻY Hurtowni jak i Psd. Nawet PH US PHAR już od dawna wiedzą, że nie będzie dobrze dopuki nie będą mieć własnej dystrybucji swoich SKU. Robią tam tylko bo mają 2800 Pod + 2x Tyle Ściemnionej Premi na rękę. To siedzą nieroby bo im dobrze! Szacun dla przełożonych US którzy widzą ściemnine cyfry regionalnych hmm :) Info dla konkurencji: dalej działamy i to ostro się rozwijamy! Szefostwo mocno wierzy w lojalnch oddanych pracowników i JESZCZE WAM POKAŻEMY :) Wkrótce zacznie jeszcze bardziej premiować i doceniać ludzi którzy wiele poświęcili dla tej firmy. Oczywiście nie mowię tu o kierownikach którzy z racji stażu pracy mogli by sie dużo bardziej POSTARAĆ!
5
gość 2015-01-27 15:24
Hmn osiem lat pracujesz a i tak z treści wynika że narzekasz . chwalisz się zarobkami i masz wiedzę na temat wynagrodzenia w konkurencji dobre . Twój Nick ciebie demaskuje. Heh widzisz tylko siebie ciężko zapracowanego i nikogo innego. Szkoda że masz taka małą wiedze nt. zakresu obowiązków innych ludzi w firmie . A tak w ogóle to podpisuję się pod tym, iż jest dobrze i będzie lepiej w firmie :)
1
kozik 2015-02-01 08:52
Wazelina na codzień. To właśnie firma dla dziobakow,rozum przyjdzie pozniej
1
Dyli 2015-09-21 20:01
Witam, jest mi ktoś w stanie powiedzieć jakimi autami jeżdżą handlowcy tej firmy?
Dyli 2015-09-21 20:01
Witam, jest mi ktoś w stanie powiedzieć jakimi autami jeżdżą handlowcy tej firmy?
Dyli 2015-09-22 23:45
Ja właśnie przyjmuję się na ph do tej firmy. Czytałem opinie na tymże forum jak widać dużo jest negatywnych, mimo to chcę spróbować zobaczymy co będzie i jak będzie. Podstawa jest niska, ale składowych na premie sporo
B.S.N.T 2016-01-30 01:48
Wstydzę się za niektórych Pseudo niby Kierowników............porażka ...
11
Marcino 2016-07-07 08:26
Jaka jest tam podstawa na PH?
obecny 2016-08-29 08:24
Ludzie co tu sie dzieje ?
Przychodzi tu jakis byly kierownik z Kargo
tam go wywalili za wyniki i za opowiadanie bajek a my bierzemy byle co ???
Heyah 2016-10-15 06:21
Hej hej czy wiecie czy pracuje jeszcze ten nowy regionalny z północy ?
aret 2016-10-15 09:02
Aż tak wiele to może nie ma @mean ale na stronie teraz aktualne na Małopolskę stanowisko ciekawe czy skoro to tak duży region to czy da się przez to większą premię wyrobić, ktoś ma jakieś doświadczenia?
były pracownik 2017-01-23 19:42
Jest to najgorsza firma w jakiej przyszło mi się pracować, dyrektor to osoba, która nie grzeszy kompetencjami a zajmuje stanowisko tylko dzięki temu, że jest dobrym znajomym właściciela, co niestety tylko pogrąża firmę, chwytają się brzytwy otwierając nowe regiony, zamiast walczyć o te już zajęte chociaż praktycznie nie ma już dla nich przyszłości. Odradzam pracę w tej firmie, jedyny plus to samodzielność, ogólnie nikt nie zaprząta głowy jakimiś wymogami (chociaż to też zależy od kierownika) z drugiej jednak brak elastyczności i dostosowania się do rynku. Zarobki drastycznie małe, na dodatek PH ponosi odpowiedzialność finansową za produkty przeterminowane, których nie sprzedał w określonym czasie (przeważnie 3 miesiące przed końcem terminu), mało tego jak przekroczy się spalanie paliwa powyżej limitu na 100km pracownik ponosi nadwyżkę kosztów co jest bardzo przykre.
7
Xxx 2017-01-24 07:34
Kolego a wiesz cos o tych nowych regionach bo słyszałem ze poszukują na północy ?
Sam nie wiem czy aplikować ale lepsze to niz w domu siedzieć chyba co ?
były pracownik 2017-01-25 07:57
Jeśli nie oczekujesz dużo od pracy lub nie masz nic innego to warto spróbować zawsze jakieś doświadczenie wpadnie
xxx 2017-01-25 09:16
ile mozna zarobic ?
Jacek 2017-03-03 17:11
Wszystko zależy od Regionu i jego Regionalnego.
Podkarpacie super
Małopolska super
Śląsk tragedia
Kierownik zapatrzony w jedna z pracownic z którą nie wiadomo co robią bo co chwila się spotykają. Dziewczyny możecie dużo zarobić bo nawet jest w stanie odbierać dobrych klientów mężczyznom i dawać Pani X ale pytanie czy idziecie tam jako przedstawicielki czy jednak inna branża. Ogólnie 8h ale praca mało rozwojowa i nic nie znaczącą firma na rynku
6
xxx 2017-03-16 22:09
Ja pracuje w Marsie prawie 3 - lata , jest ok. Kasa sie zgadza , czas pracy ok. , auto nowe , atmosfera ludzka i po robocie zadnych smiesznych raportow. Ja polecam ta firme
1
BYŁY 2017-05-11 21:36
TAAAAAAAAAA ...
6
Niezmyślony 2017-06-19 14:41
Nie Polecam tej zakłamanej firmy , ponieważ byłem na rozmowie kwalifikacyjnej już 2 razy , przez Urząd Pracy W Nowym Sączu. A więc sytuacja wyglądała tak że po tych 2 spotkaniach miałem grzecznie czekać na telefon od firmy Mars a dokładnie od kierownika działu MAGAZYN ponieważ jak się tłumaczył , "rozmowy kwalifikacyjne są przedłużane w terminie , więc proszę czekać od nas na telefon w najbliższym czasie" Termin mija i mija a telefonu nie dostałem z ich strony , po czym sam osobiscie musiałem po kilka razy dzwonić i się dokładnie dopytać , więc dostałem odpowiedź po długim czasie oczekiwania że muszę sie zgłosić do urzędu że jednak nie zostanę przyjęty. Ok pogodziłem się z tym bo przecież jest dużo ofert pracy , parę dni poźniej miałem się zgłosić do urzędu i to zrobiłem po czym dostałem informację że jednak chcą mnie przyjąć do pracy w firmie MARS , ok wszystko ładnie i pięknie. Pani w Urzędzie informuje że mam czekać na telefon z Urzędu Pracy w sprawie wydania ponownego skierowania do tej firmy w celu zatrudnienia, po czym dostaję telefon po 3 tygodniach czekania od Urzędu że jednak odmawiają przyjęcia. Cały proces trwał 1,5 miesiąca + stracone paliwo + odstawienie różnych innych ofert pracy + stracony czas na tak naprawdę głupoty. Suma Sumarum , ludzie zastanówcie się czy chcecie składać w województwie małopolskim w firmie MARS jakiekolwiek podanie o prace , bo ta firma nie zasługuje na dobre opinie , a jeśli są to dobre opinie to napewno przekupione. Wiadomość szczególnie kieruję do " kierownictwa i szefostwa " tej firmy ale również do poszukujących pracy.
7
Patrycja 2017-08-04 11:53
@Niezmyślony rozumiem, że jesteś niezadowolony z procesu rekrutacyjnego w firmie MARS Dystrybucja Farmaceutyczna Nowy Sącz. Czy ktoś może miał podobne odczucia/doświadczenia związane z rekrutacją? A może ktoś też był skierowany z urzędu pracy na rozmowę? Zapewne osoby starające się o prace chciałyby usłyszeć czy to była jednorazowa przykra sytuacja czy jedna to codzienność.
Zostaw swoją opinię o MARS Dystrybucja Farmaceutyczna Nowy Sącz - Nowy Sącz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MARS Dystrybucja Farmaceutyczna Nowy Sącz