logo Select Uitzendbureau b.v.

Select Uitzendbureau b.v.

Uitgeest

Opinie o Select Uitzendbureau b.v.

anonim 2010-09-17 22:39:32
Jak narazie wszystko jest ok, kasa na czasopisma a to jest najwazniejsze
XxX 2010-11-09 16:17:57
Kontynuacja Olinexu więc nie polecam! Kasa na czas? Bo nie płacą( usunięte przez administratora )",a spytajcie kogokolwiek kto tam robi to usłyszycie jak jest nprawde! [treść usunięta przez moderatora] Ale jak chcecie to jedźcie tam a wspomnicie moje słowa!!!!
tfgol 2011-05-28 22:04:36
nie polecam pracowałem tam( usunięte przez administratora )
Dawid 2011-06-09 11:01:53
Czym spowodowane sa twoje oskarzenia ?
Pracownik 2011-06-09 11:07:06
Ja tam nie narzekam, kasa jest na czas a to chyba najwazniejsze. Firma stara sie zeby wszystko bylo OK. Napewno pracowalem w firmach w ktorych bylo o wiele gorzej.
weraaaa 2012-10-16 16:46:22
Dajcie spokój,firma beznadziejna,obiecują cuda a tak naprawde to najgorsza firma,powinni ją ( usunięte przez administratora ),warunki mieszkalne tragiczne,gorzej niz w stajni,współczuje ludziom którzy tak jadą ale nie wiedzą tak naprawde co ich tam czeka:(Pewnie( usunięte przez administratora )będzie oferował pełen wypas ale to wszystko jedna wielka ściema!!!!!!!!!!!!!!!!
jo 2012-11-06 14:54:59
Ja nie wiem o co ci chodzi my mieszkamy i pracujemy u nich juz prawie 6 miesiecy i jest ok
2
pracownik 2013-04-16 14:28:13
Maja rozne oferty my pracyjemy na kwiatkach, z godzinami jest roznie raz sa a raz nie ma ale srednio te 35 godzin mamy
Aga 2013-05-06 16:00:53
w select nie jest tak źle :) pracowałam tam pół roku :) wypłaty zawsze były na czas, po prostu trzeba być w porządku i nie odwalać;) wiadomo za leżenie nikt pieniędzy nie dostanie ; ). zakwaterowanie słabe raczej...ale da się to przeżyć :)
Pracownik 2014-01-26 12:21:27
Nie polecam tej firmy pracowalem 2 miesiace wraz z dziewczyna i wyrzucili nas bo za dobrze pracowalismy i staly pracownik zauwazyl konkurecje i szybko nas urzadzil nagadal glupot szefowi i koordynatorce to co tu sie dzieje to jaja koordynatorka powiedziala nam ze stoi po srodku wiec jak macie doswiadczenie i chec do pracy to nie przyjezdzajcie przez select
1
pracodawca 2014-01-27 00:50:17
Panie Darku niech mi pan wierzy ze wyleciał pan z pracy tylko i wyłącznie przez swoje zachowanie!
1
pracodawca 2014-02-24 17:03:25
(usunięte przez administratora) Anonimowo tez moge napisac rozne rzeczy na czyjs temat problem sie zaczyna kiedy trzeba sie pod czyms podpisac.
1
Daria 2014-02-24 20:21:32
biuro jest ok pieniądza zawsze na czas, warunki mieszkalne bywały czasem lepsze ale z taką fajną ekipą nie dało się narzekać. tylko mało godzin było ale Dawid zawsze postarał się żeby jakąś prace nam załatwić. także ja polecam to biuro bo trafiały się o wiele gorsze.
2
informacja z źycia wzieta 2014-03-05 17:18:34
Co?! Nom kasa na czas, wypłata wpływa na konto co tydzień, warunki mieszkalne prawie katastrofa, tyle że trafiłam na dobre towarzystwo w domku, mieszkałam w Beverwijk. Może i praca nie jest zła gdyż układanie bukietów nie jest takie trudne ale trzeba się wprawić bo chodzi Memet i krzyczy na Ciebie i rzuca bukietem jak mu sie nie podoba, sznela i sznela caly czas, tak samo jak drugi tylko już polak Sławek cały czas drze morde na każdego. Przez telefon i e-mail obiecuja cuda, jak w każdej firmie. Mi mówiła niejaka pani Grażyna, żebym była gotowa na pracę 6 miesieczna, po dwóch tygodniach zostałam zwolniona. W sumie nawet nie zdąrzyłam zarobic na bilet powrotny i gdyby nie pieniadze ktore mialam ze soba to nie wiem jak bym sobie poradzila też na szczescie zdarzyłam znalezc nowa prace. Bez żadnego wytłumaczenia wyrzucaja Cie z pracy i mam na wyprowadzkę tydzień bo do końca miesiąca jest mieszkanie opłacone. W tym, źe przez ten tydzien znaleźli mi 3 dni pracy dorywczej żebym miala za co zapłacić bo jednak tam mieszkam. O wakacyjne trzeba upominać sie 5 razy jak nie wiecej i to nie wiadomo czy Ci je dadzą. Godziny pracy? Owszem są ale tylko wtedy gdy jest zapotrzebowanie na bukiety, święta takie jak walentynki czy dzień kobiet, z tego co opowiadały koleżanki dłużej tam pracujące, bywa tak, że zdarza sie tylko iż biorą Cie do pracy aby mogli Ci sciagnac na mieszkanie i ubezpieczenie bo oni za Ciebie nie zapłacą. Solarisy przychodzą niezgodne z prawdą i nie na czas, nawet gdy miałaś wypłatę na + powiedzmy 3 euro, bo nawet takie zdarzały sie moim koleżankom w tygodniu, to na solarisie pisało na minus, bo oni musza sobie poukładac w firmie wszystko. Podsuwaja ludziom umowy przedawnione o pare lat gdy ich tutaj jeszcze nie bylo, wszysko daja po holendersku i nawet nie wiesz co podpisujesz. Kolezanka dostala w tamtym miesiacu umowe z 2011 roku, gdy nawet jeszcze nie myslala o wyjezdzie do Holandii, to jest jakas chora firma!!! A Ty później musisz rozliczac siez tych lat, tyle że za późno i na swoj koszt. Nie polecam nikomu.
2
dawid / pracodawca 2014-03-06 09:14:30
Moze i towarzystwo w domku bylo za dobre ;) Bo niech mi pani wierzy ze tak sobie nasz klient z pracy pani nie wyrzucil. Poprostu, dwa tygodnie okazalo sie dla pani za malo zeby chociaz minimalnie zalapac produkcje bukietow niestety ale do tej pracy sie pani najwidoczniej nienadawala, co nie znaczy ze nie potrafi pani wykonywac innej pracy. Skoro w tej firmie jest tak zle to dlaczego pani w swoim wpisie zaznacza ze sa dziewczyny ktore tam dlugo pracuja ? Jak one to wytrzymuja ? - Odpowiedz jest prosta to sa osoby ktore sie do pracy przykladaja !!! Teraz w temacie pracy na 6 miesiecy - praca byla na 6 miesiecy tylko ze nasz klient stwierdzil tak jak pisze powyzej ze z pani bukieciarki nigdy nie zrobi i na tym zakonczyl wasza wspolprace (wszystko wedlug przepisow CAO ABU). Czy az tak malo pani zarobila ze po dwoch i pol tygodniach nie starczylo nawet na bilet ? Nie wierze ! Chyba ze chciala pani samolotem Lot-u do Polski wracac ? Dlaczego kazalismy sie wyprowadzic do konca miesiaca ? Bo jak pani wie prowadzimy dzialanosc gospodarcza polegajaca na wysylaniu ludzi do pracy a nie prowadzimy darmowego hotelu, jak pani mieszka to musi pani zaplacic chyba jest to logiczne. Jezeli ma pani mieszkanie w polsce i jedzie pani na miesiac na wakacje do turcji to tez musi pani czynsz oplacac czy nie ? Praca dorywcza na 3 dni ? - Przeciez nikt nikogo nie zmuszal zeby tam isc padlo pytanie kto chce i pani sie na to zgodzila , prawda ? Wakacyjne pieniadze - Przepisy pracy ABU CAO wyraznie mowia ze biuro pracy ma 6 tygodni od ostatniego dnia pracy na rozliczenie pracowniaka z wszystkich naleznych mu rezerwacji, my robimy wyjatek i wyplacamy to tydzien po zakonczeniu pracy tylko wymagamy jednej rzeczy; prosby o wyplacenie rezerwacji na papierze lub wyslanej meilem! Jezeli to dla pani byl wielki problem to niestety bedzie pani musiala czekac 6 tygodni. Niech mi pani wierzy ze to co jest na salarisie zawsze jest przelewane na konto. A teraz niech mi jeszcze pani wytlumaczy jaki mielibysmy interes w tym zeby ludzie nam podpisywali umowy z 2011 r ? Bo ja naprawde nie umiem sobie nic wymyslec. Moze poprostu byl blad w jakiejs umowie, wtedy wypada najpierw do nas zadzwonic w celu korekty umowy a nie odrazu sie zalic na portalach internetowych.

Pozdr. z Holandii
4
pracujaca 2014-03-06 17:36:08
KOLEZANKA NA GORZE MA RACJE TEZ MNIE WYRZUCILI A PRZEZ 2 TYG PRACOWALAM 4 DNI TO JAK MIALAM SIE NAUCZYC BUKIETOW W TYLE DNI.? ABSOLUTNIE NIE POLECAM, POZDRAWIAM PANA (usunięte przez administratora)
3
informacja z życia wzięta 2014-03-07 09:53:13
Hahahaha nom dobry żart, w sumie przez 2i pol tyg powinnam zarobic na bilet, ma Pan racje, ale w ciągu tego czasu pracowałam chyba 6 dni wiec nie, nie zarobiłam, przepraszam że nie podkreśliłam iż niby przez ten okres 2 i pol tyg bylam niby w pracy bo siedziałam w domku gdyż nie było pracy.
Wzajemnie pozdrawiam.
2
Dawid / pracodawca 2014-03-07 10:53:00
Ja sie co do tego niestety nie zgadzam bo w tym okresie akurat praca byla ! To ze pani sie do pracy nie nadawala to niestety nie moge na to nic poradzic. A na przyszlosc radze sie najpierw kontaktowac z pracodawca a dopiero potem oczerniac firme na portalach internetowych. Bo jak sobie dobrze pamietam to do mnie nie zadzwonila pani ani razu z pretensjami podczas pani pobytu w naszej firmie !
1
crom 2014-07-25 22:35:39
jest tam jakas praca najlepiej w szklarni
dawid 2014-07-28 09:54:30
Witam, niestety na szklarnie nie mamy teraz zadnych przyjec
Paweł 2014-08-18 09:22:52
Witam pracowałem przez Selecta i z ręką na sercu mogę powiedzieć że jest to dobre biuro . Czasami zachodziły pomyłki lecz wszystko dało się załatwić drogą polubowną
więc polecam
grzes 2014-08-27 16:40:41
Witam Panie Dawidzie przyjmujecie moze do pracy pary bo jesli tak to prosze powiedz na jakie stanowiska pozdrawiam
nowa 2014-09-26 14:36:07
Mam pytanie, czy firma Select Uitzendbureau B.V. zmieniła nazwę na Agripool Uitzend BV? Czy to jest to samo? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
Dawid 2014-09-30 10:38:16
Nie, firma Select Uitzendbureau nigdy nie miala nic wspolnego z firma Agripool Uitzend bv
Weronika 2014-10-11 22:29:30
Firma ok :D Pracowałam przez prawie 4 mies na cebulach w Oostwoud :) Wszytko było ok :) Kasa na czas i wakacyjne po napisaniu do Pana Dawida za parę dni :)
POLECAM!
Bullimo 2015-01-07 09:10:41
Ze stresem? Myślę, że ten stres w większości przypadków pracownicy sami sobie stwarzają. Jeżeli ktoś jest przekonany o słuszności swojego wyjazdu i jest gotowy podjąć odpowiednie decyzje w swoim życiu to nie ma się co stresować. Oczywiście opuszczenie ojczyzny to duża rzecz, ale co jeśli nie jest ona w stanie zapewnić minimum życia?
johnny 2015-03-08 14:14:36
kolejna holenderska firma, agencja pracy która swoich pracowników już od wielu lat werbuje z Polski. Jednak w ostatnich latach werbuje z coraz gorszym chyba skutkiem , ponieważ Polacy chętniej wybierają obecnie skandynawie gdzie zarobić można już naprawdę dużo więcej niż w krajach beneluksu. Choć i tak narzekac nie mogą
Doroato 2015-03-26 02:40:52
Siemka, korzystał ktoś realnie z biura pośrednictwa pracy tymczasowej tego Select Uitzendbureau ? Jeśli tak to gdzie wylądowaliście, w jakiej robocie i czy byliście zadowoleni z ich pośrednictwa? bo ja chce wyjechać do pracy, własnine może do Holandii, ale że firm pośredniczących jest dość sporo to najpierw cche się dowiedzieć jak to wygląda w każdej. Czy Select pobiera opłatę od pracownika czy pracodawcy za pośredniczenie?
Dawid 2015-03-26 08:51:25
Zadne biuro pracy nie moze pobierac oplaty za posredniczenie od pracownika i firma Select tez tego nie robi
Dawid 2015-04-10 15:13:35
Powtarzam to jako wlasciciel agencji pracy w Holandii, agencje nie moga pobierac zadnych oplat od pracownika za posredniczenie. Tak stanowi prawo. Agencja zarabia pieniadze poprzez oddelegowanie pracownika do firmy ale to firma placi agencji pieniadze a nie pracownik. Nigdy nie wyjezdzajcie do pracy z agencji gdzie trzeba zaplacic pieniadze za znalezienie pracy.
Paula 2015-04-16 15:26:56
Witam, jak wygląda wyjazd par, bez małżeństwa ? Czy można mieć pokój razem bez żadnych problemów ?
bart 2015-06-28 00:38:11
ponawiam pytanie w/w (paula) wie ktos cos na ten temat?? panie Dawidzie moze pan cos napisac na ten temat jak to wyglada u was. Z gory dziekuje za dop
dominik 2015-07-06 17:12:10
Najlepsza firma z jaką miałem okazje współpracować wypłaty zawsze na czas i okej, koordynator zawsze jest w stanie pomóc i nigdy nie zostawi Cię obojętnie. Oby więcej takich uczciwych firm było. Polecam!!!
Dawid 2015-07-07 10:32:23
Wyjazdy w parach.......... raczej nie, z tego wzgledu ze nie zawsze jestesmy w stanie zapewnic prace w tej samej firmie a to sie wiaze rowniez z zakwaterowaniem w innym miejscu. Dlatego raczej nie prowadzimy ofert pracy dla par.
weronika 2015-11-13 19:06:30
cze powie mi ktos jak to teraz tam wyglada ?? sa godziny i wg? teraz na cebulki lili ?? jest ktos tam i moze cos powiedziec na ten temat ?
Tadayoshi 2015-11-24 15:53:01
Wybieram się na pracę na cebulkach w Oostwoud. Ktoś ma jakieś opinie na temat pracy tam bądź zakwaterowania? Czego się mogę spodziewać?
abc 2016-02-17 22:09:12
Hej ☺ wie ktoś może jakie stawki obowiązują w tej agencji? wypłacane są nadgodziny czy 200% za pracę w niedzielę lub święta?
1
zainteresowana 2016-04-08 21:17:27
pytanko ?? a nawet trzy pytanka

1.. co o tej Agencji ktoś kto tam pracuje może powiedzieć ?
2... jakie warunki mieszkalne i ogólnie proszę bez ściemy

3 .jak jest z pracą normę tygodniową da radę zrobić ? pozdrawiam
zainteresowana 2016-04-08 21:29:25
coś więcej jak z tą agencją .. jak z wyjazdem jak na miejscu ? jak już tam dojedzie się bo czytając opinie tutaj różne człowieki ... ktoś tam pracuje z tej Agencji i mógłby na obecną chwilę napisać coś wiecej ..pozdrawiam
zainteresowana 2016-04-08 21:32:03
coś ktoś moze napisac wiecej o tej agencji
1
ombre 2016-04-22 18:54:24
agencja normalna. w tej branzy gdzie kazda z agencji stara sie wyjac jeszcze dodatkowa gotówke od swoich pracowników, ta sie wyróżnia. wiekszośc agencji ma dobre i złe oferty. ta najczęściej ma dobre. sporo na wiekówke ale podchodza uczciwie do sprawy. chocby ich ostatnia oferta. Texel, sprzatnie dla osób na wiekówce ale zakwaterowanie darmowe. nie tak jak w niektóych innych , musicie tez wiedziec ze nie toleruja szmaciartswa łajdactwa i koorestwa. naduzywanie alkoholu-wyjazd. jaranie zielska w pracy-wyjazd,, kradzieze - wyjazd. bez żadnych problemów. jestęs uczciwy i chcesz pracowac- bedziesz pracował/a.
2
Goszi 2016-08-11 16:36:57
Czesc,jedzie ktoś 19-go na szklarnie z tej firmy?
Piszcie na maila malgorzata.szambelan@onet.eu
Xd 2016-08-25 21:41:18
Witam, firma ta firma jest dla Tych, którzy przyjeżdżaja do PRACY, a nie na WAKACJE! Praca na Borówkach, jest ciężka - ale jeżeli jest przyjeżdżasz z nastawieniem do pracy to na akord zarobisz tyle i będziesz w stanie się starał. Lecz jak to wiele osób tam przyjeżdża,slyszy iż jest akord - poddają się obrazu, dlatego że NIE WIERZĄ W SWOJE MOŻLIWOŚCI I? NIEEE, TO DLA TEGO IZ Przyjechało na WAKACJE. W Holandii marihuany jest legalna, ale po co Polic trawę skoro można, nielegalnie palić w Polsce, nic ekscytującego palić w Coffee. W BARDZO POLECAM TĘ FIRMĘ, TRZEBA PODEJŚĆ Z OSTRA MOTYWACJA DO PRACY I Z UŚMIECHEM. PIENIĄDZE WYPŁACANA NA CZAS! ZLTZN. JEŻELI MASZ KONTO HOLENDERSKIE MASZ PIENIĄDZE PW TEN SAM DZIEŃ NA KONCIE, A JEŻELI MASZI POLSKIE KONTO MASZ W CZWARTEK PO POŁUDNIU JUŻ NA PEWNO!! PAN ROBERT, JEST WYROZUMIAŁY - WZGLEDEM SWOICH PRACOWNIKÓW (CHORBA) JEŻELI MASZ JAKIEŚ PROBLEM, A NIE WIESZ JAK POWIEDZIEĆ GO PANU ROBERTOWI - POWIEDZ TO Małżonek,. ONA wyjaśni mu o co chodzi. JEST MIŁO SUPER I SYMPATYCZNIE, WARUNKI MIESZKALNE NIE SA ZA DOBRE ALE STARCZY ŁÓŻKO,, BO I TAK CO W TYM DOMU BĘDZIESZ - W OD PON DO SOB PRACA, CAŁY DZIEŃ PRACA - NIE SPODZIEWAJ IE SIĘ LUKSUSOWE BO ZA LUKSUSY PŁACISZ X4 WIĘCEJ, MO TO TYLE POLECAM BARDZO! PS POZDRAWIAMY Z POLSKI I DZIĘKUJEMY ZA WSPÓŁPRACĘ, W PRZYSZŁYM ROKU TEŻ SIĘ WYBIERAMY DO Pana.
samoocena 2016-08-25 21:51:12
@ Xd - poruszyłeś faktycznie istotną kwestię - ze liczy sie tak naprawde nastawienie do pracy. Nie wiem czemu ludzie mają taką małą wiare w siebie, tez tego nie jestem w stanei zrozumieć. Niska samoocena?
Sylwia 2016-11-27 18:27:47
Witam,szukam pracy,Jestem doświadczoną ,zdyscyplinowaną,raczej bezkonfliktową osobą.Chcę zmienić firmę a o TEJ słyszałam wiele dobrego...dyspozycyjna od zaraz praktycznie ,bez zjazdów Świątecznych itp rzeczy.Będę wdzięczna za odpowiedź czy są jakieś szanse.Pozdrawiam Sylwia.
Zostaw swoją opinię o Select Uitzendbureau b.v. - Uitgeest
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Select Uitzendbureau b.v.