logo Select Uitzendbureau b.v.

Select Uitzendbureau b.v.

Uitgeest

Opinie o Select Uitzendbureau b.v.

Aga 2013-05-06 16:00
w select nie jest tak źle :) pracowałam tam pół roku :) wypłaty zawsze były na czas, po prostu trzeba być w porządku i nie odwalać;) wiadomo za leżenie nikt pieniędzy nie dostanie ; ). zakwaterowanie słabe raczej...ale da się to przeżyć :)
1
Pracownik 2014-01-26 12:21
Nie polecam tej firmy pracowalem 2 miesiace wraz z dziewczyna i wyrzucili nas bo za dobrze pracowalismy i staly pracownik zauwazyl konkurecje i szybko nas urzadzil nagadal glupot szefowi i koordynatorce to co tu sie dzieje to jaja koordynatorka powiedziala nam ze stoi po srodku wiec jak macie doswiadczenie i chec do pracy to nie przyjezdzajcie przez select
2
pracodawca 2014-01-27 00:50
Panie Darku niech mi pan wierzy ze wyleciał pan z pracy tylko i wyłącznie przez swoje zachowanie!
1
pracodawca 2014-02-24 17:03
(usunięte przez administratora) Anonimowo tez moge napisac rozne rzeczy na czyjs temat problem sie zaczyna kiedy trzeba sie pod czyms podpisac.
1
Daria 2014-02-24 20:21
biuro jest ok pieniądza zawsze na czas, warunki mieszkalne bywały czasem lepsze ale z taką fajną ekipą nie dało się narzekać. tylko mało godzin było ale Dawid zawsze postarał się żeby jakąś prace nam załatwić. także ja polecam to biuro bo trafiały się o wiele gorsze.
2
informacja z źycia wzieta 2014-03-05 17:18
Co?! Nom kasa na czas, wypłata wpływa na konto co tydzień, warunki mieszkalne prawie katastrofa, tyle że trafiłam na dobre towarzystwo w domku, mieszkałam w Beverwijk. Może i praca nie jest zła gdyż układanie bukietów nie jest takie trudne ale trzeba się wprawić bo chodzi Memet i krzyczy na Ciebie i rzuca bukietem jak mu sie nie podoba, sznela i sznela caly czas, tak samo jak drugi tylko już polak Sławek cały czas drze morde na każdego. Przez telefon i e-mail obiecuja cuda, jak w każdej firmie. Mi mówiła niejaka pani Grażyna, żebym była gotowa na pracę 6 miesieczna, po dwóch tygodniach zostałam zwolniona. W sumie nawet nie zdąrzyłam zarobic na bilet powrotny i gdyby nie pieniadze ktore mialam ze soba to nie wiem jak bym sobie poradzila też na szczescie zdarzyłam znalezc nowa prace. Bez żadnego wytłumaczenia wyrzucaja Cie z pracy i mam na wyprowadzkę tydzień bo do końca miesiąca jest mieszkanie opłacone. W tym, źe przez ten tydzien znaleźli mi 3 dni pracy dorywczej żebym miala za co zapłacić bo jednak tam mieszkam. O wakacyjne trzeba upominać sie 5 razy jak nie wiecej i to nie wiadomo czy Ci je dadzą. Godziny pracy? Owszem są ale tylko wtedy gdy jest zapotrzebowanie na bukiety, święta takie jak walentynki czy dzień kobiet, z tego co opowiadały koleżanki dłużej tam pracujące, bywa tak, że zdarza sie tylko iż biorą Cie do pracy aby mogli Ci sciagnac na mieszkanie i ubezpieczenie bo oni za Ciebie nie zapłacą. Solarisy przychodzą niezgodne z prawdą i nie na czas, nawet gdy miałaś wypłatę na + powiedzmy 3 euro, bo nawet takie zdarzały sie moim koleżankom w tygodniu, to na solarisie pisało na minus, bo oni musza sobie poukładac w firmie wszystko. Podsuwaja ludziom umowy przedawnione o pare lat gdy ich tutaj jeszcze nie bylo, wszysko daja po holendersku i nawet nie wiesz co podpisujesz. Kolezanka dostala w tamtym miesiacu umowe z 2011 roku, gdy nawet jeszcze nie myslala o wyjezdzie do Holandii, to jest jakas chora firma!!! A Ty później musisz rozliczac siez tych lat, tyle że za późno i na swoj koszt. Nie polecam nikomu.
3
dawid / pracodawca 2014-03-06 09:14
Moze i towarzystwo w domku bylo za dobre ;) Bo niech mi pani wierzy ze tak sobie nasz klient z pracy pani nie wyrzucil. Poprostu, dwa tygodnie okazalo sie dla pani za malo zeby chociaz minimalnie zalapac produkcje bukietow niestety ale do tej pracy sie pani najwidoczniej nienadawala, co nie znaczy ze nie potrafi pani wykonywac innej pracy. Skoro w tej firmie jest tak zle to dlaczego pani w swoim wpisie zaznacza ze sa dziewczyny ktore tam dlugo pracuja ? Jak one to wytrzymuja ? - Odpowiedz jest prosta to sa osoby ktore sie do pracy przykladaja !!! Teraz w temacie pracy na 6 miesiecy - praca byla na 6 miesiecy tylko ze nasz klient stwierdzil tak jak pisze powyzej ze z pani bukieciarki nigdy nie zrobi i na tym zakonczyl wasza wspolprace (wszystko wedlug przepisow CAO ABU). Czy az tak malo pani zarobila ze po dwoch i pol tygodniach nie starczylo nawet na bilet ? Nie wierze ! Chyba ze chciala pani samolotem Lot-u do Polski wracac ? Dlaczego kazalismy sie wyprowadzic do konca miesiaca ? Bo jak pani wie prowadzimy dzialanosc gospodarcza polegajaca na wysylaniu ludzi do pracy a nie prowadzimy darmowego hotelu, jak pani mieszka to musi pani zaplacic chyba jest to logiczne. Jezeli ma pani mieszkanie w polsce i jedzie pani na miesiac na wakacje do turcji to tez musi pani czynsz oplacac czy nie ? Praca dorywcza na 3 dni ? - Przeciez nikt nikogo nie zmuszal zeby tam isc padlo pytanie kto chce i pani sie na to zgodzila , prawda ? Wakacyjne pieniadze - Przepisy pracy ABU CAO wyraznie mowia ze biuro pracy ma 6 tygodni od ostatniego dnia pracy na rozliczenie pracowniaka z wszystkich naleznych mu rezerwacji, my robimy wyjatek i wyplacamy to tydzien po zakonczeniu pracy tylko wymagamy jednej rzeczy; prosby o wyplacenie rezerwacji na papierze lub wyslanej meilem! Jezeli to dla pani byl wielki problem to niestety bedzie pani musiala czekac 6 tygodni. Niech mi pani wierzy ze to co jest na salarisie zawsze jest przelewane na konto. A teraz niech mi jeszcze pani wytlumaczy jaki mielibysmy interes w tym zeby ludzie nam podpisywali umowy z 2011 r ? Bo ja naprawde nie umiem sobie nic wymyslec. Moze poprostu byl blad w jakiejs umowie, wtedy wypada najpierw do nas zadzwonic w celu korekty umowy a nie odrazu sie zalic na portalach internetowych.

Pozdr. z Holandii
5
pracujaca 2014-03-06 17:36
KOLEZANKA NA GORZE MA RACJE TEZ MNIE WYRZUCILI A PRZEZ 2 TYG PRACOWALAM 4 DNI TO JAK MIALAM SIE NAUCZYC BUKIETOW W TYLE DNI.? ABSOLUTNIE NIE POLECAM, POZDRAWIAM PANA (usunięte przez administratora)
5
informacja z życia wzięta 2014-03-07 09:53
Hahahaha nom dobry żart, w sumie przez 2i pol tyg powinnam zarobic na bilet, ma Pan racje, ale w ciągu tego czasu pracowałam chyba 6 dni wiec nie, nie zarobiłam, przepraszam że nie podkreśliłam iż niby przez ten okres 2 i pol tyg bylam niby w pracy bo siedziałam w domku gdyż nie było pracy.
Wzajemnie pozdrawiam.
3
Dawid / pracodawca 2014-03-07 10:53
Ja sie co do tego niestety nie zgadzam bo w tym okresie akurat praca byla ! To ze pani sie do pracy nie nadawala to niestety nie moge na to nic poradzic. A na przyszlosc radze sie najpierw kontaktowac z pracodawca a dopiero potem oczerniac firme na portalach internetowych. Bo jak sobie dobrze pamietam to do mnie nie zadzwonila pani ani razu z pretensjami podczas pani pobytu w naszej firmie !
1
crom 2014-07-25 22:35
jest tam jakas praca najlepiej w szklarni
dawid 2014-07-28 09:54
Witam, niestety na szklarnie nie mamy teraz zadnych przyjec
Paweł 2014-08-18 09:22
Witam pracowałem przez Selecta i z ręką na sercu mogę powiedzieć że jest to dobre biuro . Czasami zachodziły pomyłki lecz wszystko dało się załatwić drogą polubowną
więc polecam
grzes 2014-08-27 16:40
Witam Panie Dawidzie przyjmujecie moze do pracy pary bo jesli tak to prosze powiedz na jakie stanowiska pozdrawiam
nowa 2014-09-26 14:36
Mam pytanie, czy firma Select Uitzendbureau B.V. zmieniła nazwę na Agripool Uitzend BV? Czy to jest to samo? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
Dawid 2014-09-30 10:38
Nie, firma Select Uitzendbureau nigdy nie miala nic wspolnego z firma Agripool Uitzend bv
Weronika 2014-10-11 22:29
Firma ok :D Pracowałam przez prawie 4 mies na cebulach w Oostwoud :) Wszytko było ok :) Kasa na czas i wakacyjne po napisaniu do Pana Dawida za parę dni :)
POLECAM!
Bullimo 2015-01-07 09:10
Ze stresem? Myślę, że ten stres w większości przypadków pracownicy sami sobie stwarzają. Jeżeli ktoś jest przekonany o słuszności swojego wyjazdu i jest gotowy podjąć odpowiednie decyzje w swoim życiu to nie ma się co stresować. Oczywiście opuszczenie ojczyzny to duża rzecz, ale co jeśli nie jest ona w stanie zapewnić minimum życia?
johnny 2015-03-08 14:14
kolejna holenderska firma, agencja pracy która swoich pracowników już od wielu lat werbuje z Polski. Jednak w ostatnich latach werbuje z coraz gorszym chyba skutkiem , ponieważ Polacy chętniej wybierają obecnie skandynawie gdzie zarobić można już naprawdę dużo więcej niż w krajach beneluksu. Choć i tak narzekac nie mogą
Doroato 2015-03-26 02:40
Siemka, korzystał ktoś realnie z biura pośrednictwa pracy tymczasowej tego Select Uitzendbureau ? Jeśli tak to gdzie wylądowaliście, w jakiej robocie i czy byliście zadowoleni z ich pośrednictwa? bo ja chce wyjechać do pracy, własnine może do Holandii, ale że firm pośredniczących jest dość sporo to najpierw cche się dowiedzieć jak to wygląda w każdej. Czy Select pobiera opłatę od pracownika czy pracodawcy za pośredniczenie?
Dawid 2015-03-26 08:51
Zadne biuro pracy nie moze pobierac oplaty za posredniczenie od pracownika i firma Select tez tego nie robi
Dawid 2015-04-10 15:13
Powtarzam to jako wlasciciel agencji pracy w Holandii, agencje nie moga pobierac zadnych oplat od pracownika za posredniczenie. Tak stanowi prawo. Agencja zarabia pieniadze poprzez oddelegowanie pracownika do firmy ale to firma placi agencji pieniadze a nie pracownik. Nigdy nie wyjezdzajcie do pracy z agencji gdzie trzeba zaplacic pieniadze za znalezienie pracy.
1
Paula 2015-04-16 15:26
Witam, jak wygląda wyjazd par, bez małżeństwa ? Czy można mieć pokój razem bez żadnych problemów ?
bart 2015-06-28 00:38
ponawiam pytanie w/w (paula) wie ktos cos na ten temat?? panie Dawidzie moze pan cos napisac na ten temat jak to wyglada u was. Z gory dziekuje za dop
dominik 2015-07-06 17:12
Najlepsza firma z jaką miałem okazje współpracować wypłaty zawsze na czas i okej, koordynator zawsze jest w stanie pomóc i nigdy nie zostawi Cię obojętnie. Oby więcej takich uczciwych firm było. Polecam!!!
Dawid 2015-07-07 10:32
Wyjazdy w parach.......... raczej nie, z tego wzgledu ze nie zawsze jestesmy w stanie zapewnic prace w tej samej firmie a to sie wiaze rowniez z zakwaterowaniem w innym miejscu. Dlatego raczej nie prowadzimy ofert pracy dla par.
weronika 2015-11-13 19:06
cze powie mi ktos jak to teraz tam wyglada ?? sa godziny i wg? teraz na cebulki lili ?? jest ktos tam i moze cos powiedziec na ten temat ?
Tadayoshi 2015-11-24 15:53
Wybieram się na pracę na cebulkach w Oostwoud. Ktoś ma jakieś opinie na temat pracy tam bądź zakwaterowania? Czego się mogę spodziewać?
abc 2016-02-17 22:09
Hej ☺ wie ktoś może jakie stawki obowiązują w tej agencji? wypłacane są nadgodziny czy 200% za pracę w niedzielę lub święta?
1
zainteresowana 2016-04-08 21:17
pytanko ?? a nawet trzy pytanka

1.. co o tej Agencji ktoś kto tam pracuje może powiedzieć ?
2... jakie warunki mieszkalne i ogólnie proszę bez ściemy

3 .jak jest z pracą normę tygodniową da radę zrobić ? pozdrawiam
zainteresowana 2016-04-08 21:29
coś więcej jak z tą agencją .. jak z wyjazdem jak na miejscu ? jak już tam dojedzie się bo czytając opinie tutaj różne człowieki ... ktoś tam pracuje z tej Agencji i mógłby na obecną chwilę napisać coś wiecej ..pozdrawiam
zainteresowana 2016-04-08 21:32
coś ktoś moze napisac wiecej o tej agencji
1
ombre 2016-04-22 18:54
agencja normalna. w tej branzy gdzie kazda z agencji stara sie wyjac jeszcze dodatkowa gotówke od swoich pracowników, ta sie wyróżnia. wiekszośc agencji ma dobre i złe oferty. ta najczęściej ma dobre. sporo na wiekówke ale podchodza uczciwie do sprawy. chocby ich ostatnia oferta. Texel, sprzatnie dla osób na wiekówce ale zakwaterowanie darmowe. nie tak jak w niektóych innych , musicie tez wiedziec ze nie toleruja szmaciartswa łajdactwa i koorestwa. naduzywanie alkoholu-wyjazd. jaranie zielska w pracy-wyjazd,, kradzieze - wyjazd. bez żadnych problemów. jestęs uczciwy i chcesz pracowac- bedziesz pracował/a.
5
Goszi 2016-08-11 16:36
Czesc,jedzie ktoś 19-go na szklarnie z tej firmy?
Piszcie na maila malgorzata.szambelan@onet.eu
Xd 2016-08-25 21:41
Witam, firma ta firma jest dla Tych, którzy przyjeżdżaja do PRACY, a nie na WAKACJE! Praca na Borówkach, jest ciężka - ale jeżeli jest przyjeżdżasz z nastawieniem do pracy to na akord zarobisz tyle i będziesz w stanie się starał. Lecz jak to wiele osób tam przyjeżdża,slyszy iż jest akord - poddają się obrazu, dlatego że NIE WIERZĄ W SWOJE MOŻLIWOŚCI I? NIEEE, TO DLA TEGO IZ Przyjechało na WAKACJE. W Holandii marihuany jest legalna, ale po co Polic trawę skoro można, nielegalnie palić w Polsce, nic ekscytującego palić w Coffee. W BARDZO POLECAM TĘ FIRMĘ, TRZEBA PODEJŚĆ Z OSTRA MOTYWACJA DO PRACY I Z UŚMIECHEM. PIENIĄDZE WYPŁACANA NA CZAS! ZLTZN. JEŻELI MASZ KONTO HOLENDERSKIE MASZ PIENIĄDZE PW TEN SAM DZIEŃ NA KONCIE, A JEŻELI MASZI POLSKIE KONTO MASZ W CZWARTEK PO POŁUDNIU JUŻ NA PEWNO!! PAN ROBERT, JEST WYROZUMIAŁY - WZGLEDEM SWOICH PRACOWNIKÓW (CHORBA) JEŻELI MASZ JAKIEŚ PROBLEM, A NIE WIESZ JAK POWIEDZIEĆ GO PANU ROBERTOWI - POWIEDZ TO Małżonek,. ONA wyjaśni mu o co chodzi. JEST MIŁO SUPER I SYMPATYCZNIE, WARUNKI MIESZKALNE NIE SA ZA DOBRE ALE STARCZY ŁÓŻKO,, BO I TAK CO W TYM DOMU BĘDZIESZ - W OD PON DO SOB PRACA, CAŁY DZIEŃ PRACA - NIE SPODZIEWAJ IE SIĘ LUKSUSOWE BO ZA LUKSUSY PŁACISZ X4 WIĘCEJ, MO TO TYLE POLECAM BARDZO! PS POZDRAWIAMY Z POLSKI I DZIĘKUJEMY ZA WSPÓŁPRACĘ, W PRZYSZŁYM ROKU TEŻ SIĘ WYBIERAMY DO Pana.
samoocena 2016-08-25 21:51
@ Xd - poruszyłeś faktycznie istotną kwestię - ze liczy sie tak naprawde nastawienie do pracy. Nie wiem czemu ludzie mają taką małą wiare w siebie, tez tego nie jestem w stanei zrozumieć. Niska samoocena?
Sylwia 2016-11-27 18:27
Witam,szukam pracy,Jestem doświadczoną ,zdyscyplinowaną,raczej bezkonfliktową osobą.Chcę zmienić firmę a o TEJ słyszałam wiele dobrego...dyspozycyjna od zaraz praktycznie ,bez zjazdów Świątecznych itp rzeczy.Będę wdzięczna za odpowiedź czy są jakieś szanse.Pozdrawiam Sylwia.
Wierny 2017-01-10 01:03
Salcect to naprawdę dobre biuro. Pieniądze na czas. Praca jest . Jak jej nie ma ogarniaja zaraz coś innego. masz checi do pracy bedziesz pracowal. Nie zostawiają Cię na hotelu bez pracy. Nie można narzekać . Warunki mieszkaniowe moga być chociaż w innych biurach gdzie byłem wcześniej były o niebo lepsze . Co potrzebujesz pomagaja Ci . Szef Dawid naprawdę spoko gość chociaż mógłby traktować wszystkich nA równi.... Darek Koordynator to dopiero zakrecony gość Ale pozytywnie :D koordynatorka Pani Grażyna . Stanowcza Kobieta . Osobiście nie miałem z nią r?przypalow . Nic nie mogę złego na nią powiedzieć . Teraz przejdzmy do sedna . Na hotelu sam fałszywy typ . Wybierając się tam, patrz za plecy bo tylko czaja żeby Ci noz wbić . Wiadomo jak to Polak, Ale żeby wśród młodych osób ..... Pojechałem sam bez Kobiety . Najgorsza nie była tęsknota tylko to , że nie mogłem odgonić się od pewnej osoby . Mowa tu o Karolinie O. Mająca się za piękność a tak nigdy nie było i nie będzie . Nigdy nie dalbym Ci zrobic lachy a co dopiero . Ze szmaty aksamitu nie zrobisz . Chłopaki nA ruchanie to do niej ! Powiedziałem najważniejsze . Pozdrawiam Select!
huk 2017-03-09 17:02
Wiecej opinii nt. agencji Select znajdziesz na stronie http://bpwh.pl Ranking Agencji Pracy w Holandii.
Radzik30 2017-03-13 18:36
Biuro może i ma pracę dla ludzi lecz koordynatorzy pozostawiają wiele do życzenia ale tak to jest wpuścić gnoja do biura to atrament łyknie , dojazd do pracy może być ale za to z pracy ludzie czekają wymarzinieci godzinę przeszło aż laskawie ktoś ich odbierze i na dodatek 3 EUR za transport w jedna stronę to chore jest i aponizej krytyki jest dwóch takich hamowni w biurze ze łby bym pourywal jakbym spotkał na ulicy ....
2
0000 2017-03-27 19:43
Ta firma to jest jedna wielka porażka . Człowiek daje z siebie 200 % a dla szefostwo i tak jest wiecznie za mało , chcesz byc goniony jak pies pracuj w kbb .pieniądze są na czas ale trzeba kontrolować i godziny i soboty bo oni nie lubią wypłacać należnych się pieniędzy . Stare szyny nie naoliwione wózki.. pchać taki wózek to jest jak zawody stron men .. stare tempe sektory też nie ułatwiają pracy . Jedne rękawiczki na cały tydzień + dwie koszulki to jest śmiech na sali bo człowiek na szklarni poci się jak swinia a i zdążą się że szklarnia przezcieka ... do WC można iść tylko na przerwie nie ważne że ma się problem i nie można czekać. Do nadgodziny zmuszają krzycząc!! I tak samo do pracujących sobotę czy niedziela bo tam jest to na porządku dziennym ... nie dajcie się zwodzic tym głupim Polakom co tam pracują oni chuja robią już są ustawieni to wy będziecie odwołać czarna robotę dostaławac najgorsze rajki czy mieć najciezejsza pracy na likwidacji. Dajcie sobie spokój nie ryzykuje swojego zdrowia do takiej firmy która nie szanuje pracownika ! Dla nich jesteście tylko numerami będą was gnoic za nic no chyba że wpadniecie jednemu z szefów w oko ....
2
Select 2017-03-28 12:31
Chyba Pan nas z kims pomylil !!! Nasza firma nie wysyla zadnego pracownika do szklarni !!
sama 2017-04-21 11:44
Oczywiście 99% negatywnych opinii bierze się z nieudolności tych ''niby pracowników" myśleli ze wyjada za granice i dostana pieniążki za darmo . Biura pracy , zatrudniają legalnie i według przepisów Holenderskiego prawa pracy, nikt nie jest zmuszany do podpisywania kontraktów... ale nieuki z PL nawet w Polsce ledwo czytali ze zrozumieniem ,a co dopiero za granica. Później krytykują, na szczęście to tylko ten sam odpad społeczny który nie dawał rady nawet w Polsce. Czyli mała mniejszość. Reszta szanuje prace, pracodawców , i swoje zarobki..... i własnie tych pozdrawiam :)
1
LOOLKA 2017-05-16 13:49
Trzymajcie się z daleka! Wywalają z pracy nie podając przyczyny a na lokacji czekają już następne ofiary. Wszystkie negatywnie postawione opinie to niestety okazuje się prawda. Tylko ja jestem pewna że tego nie zostawie bez echa!!!
Dawid 2017-05-17 10:27
Zwolnienie pracownika zawsze jest czym spowodowane, niechce mi sie wierzyc ze ktos pania zwolnil bez zadnego powodu.
LOOLKA 2017-05-18 00:06
Właśnie chciałam poznać ten powód...zwolnili mnie i nie powiedzieli dlaczego. Gdyby nie mój mężczyzna to teraz bym kwiatki wąchała od spodu, bo już miałam myśli żeby skoczyć ze sobą. Zostałam bez centa przy duszy i wyrzucona na bruk w ciągu trzech godzin. Wszystkie pieniądze wydałam na jakieś garki i środki czystości bo na lokalizacji nic nie było. Mimo że wczesniej telefonicznie zostałam poinformowana że wyposażenie domku powinno być. W razie jego braku mieli to dokupić. No, ale to były słowa puszczone na wiatr. W pracy przepracowałm niecałe cztery dni. W pierwszych trzech byłam chwalona, że dobrze pracujeba na czwarty dzień mnie wywalili. Dziwne też że w czasie pracy zawiezli mnie na lokalizacje gdzie już na pokój w którym mieszkałam czekała nowa para. Nie byłeś w mojej skórze i nie wiesz co przeżyłam. Nie miałam się gdzie podziać i nie wiedziałam co robić. To był horror.
niutka 2017-07-04 15:24
moja praca w Select trwa do dziś ,a juz troche tu pracuje. byłam i na kwiatkach i na rybach..kawie,inpaktu ,texelu itp..itd.. prawda jest taka ,że jak chcesz to masz prace. zawsze.NAWET POZA SEZONEM!mam 40 lat i znam minimum holenderskiego..mimo to pracuje,i tygodniówki nie są niższe niz 400e przy normalnych godzinach. pieniądze zawsze na czas ,dodatki 125% 150% 200% pieniążki wakacyjne i dodatki świąteczne (festuuren) zawsze na solarisie i na koncie. a mieszkania......??? pamietajcie że to wy udządzacie sobie pokój a nie biuro.w pokoju ma być łóżko i stolik oraz szafka na ubrania. to nie jest hotel 5 gwiazdkowy tylko pokoje robotnicze...palić? czemu nie ale po pracy i nie w hotelu. czy w jakimkolwiek hotelu w holandii można palić zioło? otóż nie.palenie dozwolone jest tylko w wyznaczonych miejscach lub na posesji PRYWATNEJ!!!! to samo jest z akloholem itp,itd... pozdrawiam (pozytywna..knook)
Paula 2017-07-11 14:00
trzymalabym się od tej agencji z daleka. Koordynatorka Polska w ogóle nieogarnieta . Są niewyplacalni do tej pory nie zobaczyłam wypłaty za 3 tyg pracy około 130h + dodatki wakacyjne i urlopowe odkładane z każdej wypłaty. Nie tylko ja , moi znajomi również nie otrzymali. Na warunki mieszkalne narzekać nie mogę tylko tyle że mieszkaliśmy w 5 osób w bungalu i każdy placil po 400e na mies .. A to bardzo dużo za taka cenę wynajelibysmy sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sty apartament. A oprócz tych 400e pralnia była za 2 e jedno pranie + 1 euro za wyrzucenie śmieci a przy 5 osobach śmieci jest bardzo dużo. Daleko do pracy bo 50 km w jedną stronę . Trzeba było prosić się o zwrócenie kosztów dojazdu.. A praca wcale nie lekka bo przy mięsie. Jeśli ktoś już pracował w takiej fabryce ten wie że godziny pracy są bardzo różne raz 12-14h a raz 6h.. bez uprzedzenia. Nie było żadnych dodatkow za nadgodziny ani za soboty w które też pracowaliśmy. A po tej całej sytuacji z pieniędzmi zero kontaktu z tą ta agencja. Zablokowali nam nr, również na fb. Z całego serca nie polecam , jeśli ktoś by chciał więcej się dowiedzieć na temat tej agencji jestem w stanie opowiedzieć jak to było jeśli w ogóle mówimy o Select Staffing.
Pozdrawiam
Paula 2017-07-11 14:02
trzymalabym się od tej agencji z daleka. Koordynatorka Polska w ogóle nieogarnieta . Są niewyplacalni do tej pory nie zobaczyłam wypłaty za 3 tyg pracy około 130h + dodatki wakacyjne i urlopowe odkładane z każdej wypłaty. Nie tylko ja , moi znajomi również nie otrzymali. Na warunki mieszkalne narzekać nie mogę tylko tyle że mieszkaliśmy w 5 osób w bungalu i każdy placil po 400e na mies .. A to bardzo dużo za taka cenę wynajelibysmy sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sty apartament. A oprócz tych 400e pralnia była za 2 e jedno pranie + 1 euro za wyrzucenie śmieci a przy 5 osobach śmieci jest bardzo dużo. Daleko do pracy bo 50 km w jedną stronę . Trzeba było prosić się o zwrócenie kosztów dojazdu.. A praca wcale nie lekka bo przy mięsie. Jeśli ktoś już pracował w takiej fabryce ten wie że godziny pracy są bardzo różne raz 12-14h a raz 6h.. bez uprzedzenia. Nie było żadnych dodatkow za nadgodziny ani za soboty w które też pracowaliśmy. A po tej całej sytuacji z pieniędzmi zero kontaktu z tą ta agencja. Zablokowali nam nr, również na fb. Z całego serca nie polecam , jeśli ktoś by chciał więcej się dowiedzieć na temat tej agencji jestem w stanie opowiedzieć jak to było jeśli w ogóle mówimy o Select Staffing.
Pozdrawiam
Paula 2017-07-11 14:08
A [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda. Pracowałam w tej firmie przez inna agencję i było ok zmienili nam na ta to zaczęło się wszystko psuć. Z chęcią porozmawiam z Tobą prywatnie ;)
Zostaw swoją opinię o Select Uitzendbureau b.v. - Uitgeest
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Select Uitzendbureau b.v.