Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CUSTOS SECURITY SYSTEMS

Pracowałeś w firmie CUSTOS SECURITY SYSTEMS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
olek - 2014-10-14 23:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CUSTOS SECURITY jest firmą, której podstawowym zakresem działalności jest ochrona mienia. Ważnym działem jest również ochrona fizyczna VIP, oraz dział techniczny. Specjalizują się głównie w profesjonalnej obsłudze centrów handlowych, handlu detalicznego oraz dużych obiektów przemysłowych, gdyż są to dziedziny, z których wywodzą się założyciele firmy. Kilkunastoletnie doświadczenie na tym polu pozwala im podjąć się każdego wyzwania.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-15 02:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż za książkowy opis zalresu dzialalnosci firmy Custos.
Pewnie w obronie swojego tyłka pisane przez jednego z przydupasów szefa.
A jakie warunki,jednym slowem lipa!!
Zgadzam się z komemtarzami powyżeja profesjonalizm o jakim mowa wyżej??
Jedna wielka pomyłka

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-20 12:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie jacy wy jestescie głupi! Pracuje w tej firmie prawie rok i jest naprawde ok. Więc nie piszcie zadnych wypocin bo to bzdura. Ja pracuje w wawie i sobie chwale. pozdro
zdjecie uzytkownika
obecny pracownik - 2014-10-20 14:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gonzo gdzie pracowałes po 36godz??? jesli chodzi o 24 to w ochronie normalne. W dodatku widac ze kretyn jestes i Cie wywalili z pracy. 200 godzin to tak duzo??? Szukaj pracy biurowej matole!
zdjecie uzytkownika
strazak - 2014-10-21 11:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponad pół roku pracuje jako strażak na ch Bemowo w firmie Custos i sobie chwale. Kasa zawsze na czas, a nawet dużo wcześniej, strażacy ok, jest dwóch dowódców którzy też są bardzo w porządku. Jeśli ktoś chce pracować to pracuje i tyle. jest fajna ekipa, a narzekają Ci co zostali wywaleni bo nie potrafią pracować z ludzmi lub mają problemy alkoholowe!!!. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Strażak - 2014-10-23 11:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie ogarnijcie sie.Kazdy na kazdego najezdza ale niektorzy chca pracowac i nie sa cieciami ale jesli ktos nie placi w terminie to potem takie chore akcje wynikaja.
Ci ktorzy maja na konto kase to NIE W TERMINIE ale na reke to nawet przed 10.
O to tu chodzi z wyplatami.Wiec nie ma sie co wkurzac.
Nastepna sprawa czepiacie sie gonzo ale pracujac na monitoringu czasem jest sie w pracy po 36h- moze nie w kazdym CH ale gdzie niegdzie tak jest.
A co do wynagrodzenia jesli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] masz zaje...wyplate jesli masz malo godzin to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;....
Jednak pracujac i wyrabiajac ponad norme czyli ponad 200godzin owszem kasa fajna ale totalny brak zycia prywatnego.To dobre dla samotnych osob.
Zaraz i tak ktos sie bedzie tutaj burzyl.Hahaha..
Ale taka prawda.
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-10-23 14:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomix - 2014-09-16 16:21:44]:
na chwilę obecną jest tak mundur dostaniesz ale po jakimś czasie - jak się uszyje.
A jak się nie uszyke to nie ma - albo chodzisz w swoich spodniach albo dostaniesz po kimś z tym ze wyprane oczywiście w PRALNI nie w Domu.
Wynagrodzenie zależne od stanowiska to znaczy:
Zwykły pracownik ok:6,50zł/godz.
Strażak ok 7,00zł/godz.
Kierownictwo ok 9,00 - 10,00zł/godz
Grupa Interwencyja ok 8,00 - 9,00zł/godz
zdjecie uzytkownika
kolos - 2014-10-30 16:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A moze mi ktos opowiedzieć o pracy w grupie interwencyjnej? Czy to praca po 24h na dobe? W sensie zmianowym, ze jeden dzien pracuje, drugi odpoczywam. Zalezy mi na jakichs sprawdzonych i prawdziwych informacjach ponieważ szukam pracy, jestem na emeryturze wczesniejszej, doswiadczenie w podobnej pracy mam
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-02 18:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w grupie interwencyjnej jest albo po 12h albo pracujesz 24 h to zalezy jak chcesz bo grafik jest zawsze do uzgodnienia i dogadania.
zdjecie uzytkownika
abbadon381 - 2014-11-16 21:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Custosa z B.emowa dyrektor galerii powinien wywalic na zbity pysk.Kiedys bylem tam a nikogo z nich nier widzialem.Te ich brunatne ubranka hmm..niemile sie kojarza z SA Ernsta Roehma.Pozdro dla ich fuhrera.
zdjecie uzytkownika
Krzak - 2014-11-18 08:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest chociaż szansa na zadowolenie z pracy pod względem finansowym? Bo widzę, że każdy ma wiele zastrzeżeń do pracy. Oczywiście to się zdarza bo nie ma pracy idealnej. Nie zmienia to jednak faktu, że za tak długie dyżury powinno być 1-2 dni wolnego i do tego odpowiednio wysoka stawka. Jak to w miesięcznym rozrachunku wychodzi?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-20 14:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
abbadon Ciebie to chyba rodzice wyrzucili z domu jak byłeś mały i teraz masz straszny problem ze sobą. Jesteś kozak na forum i domyślam sie ze nic sobą nie prezentujesz. Pewnie wywali Cie z Custosa bo nie nadawałes sie do pracy nawet w ochronie. Zal mi ciebie!!!!!
zdjecie uzytkownika
Elok - 2014-12-16 21:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytnie dotyczace pracy w tej firmie w Opolu w CH Karolinka,warto sie zglaszac?jak ludzie atmosfera?
zdjecie uzytkownika
aabbadon381 - 2014-12-17 06:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coz kolega pracownik wyrazil swoj poglad jego prywatna sprawa.Musze tylko skorygowac z Custosa sam odszedlem.Cale szczescie juz konczy im sie kadencja na CH Bemowo.
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-12-30 22:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też na szczęście uciekłem z custosa.porażka.kto był-ten zna temat.na szczęście jutro kończą kadencje.wraca stara ekipa.może wróci stara reputacja ochrony!!!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-01-31 16:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakby pan custos bardziej dbał o pracowników,niż o swój wygląd,byłoby super
zdjecie uzytkownika
Ostaty - 2015-02-28 12:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To panowie jak to w końcu były te zmiany czy nie bardzo. Bo jak są zmiany na lepsze to się zatrudniam a na począ tek bardziej intersuje wszystkim. Firme widziałem w jednym z centrów handlowych i tak pomysłalłem sobie, żę to by było dobre miejsce do pracy dla mnie. Możecie powiedzieć jak wygląda aktualna sytuacja.?
zdjecie uzytkownika
Janosik - 2015-03-03 19:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie mają problemy.Sprawa płac trochę na konto reszta w kopercie. Dziwne w obecnych czasach. KOPERTY ? Firma KRZAK. Ale tym to zajmie się skarbówka. Ktoś coś ukrywa.
zdjecie uzytkownika
Riwiera - 2015-03-07 09:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Próbują wrócić do Trójmiasta ale mają spaloną ziemię. Strażak 8,50 na godz. PORAŻKA! w stoczni dostają 12.50 zł na rękę. Agent ochrony 6.50 PORAŻKA! Średnia w Trójmieście 7.25 do 8.50 i jeszcze dreptanie 12 godzin po galerii. Strażak w centrum Osowa z tego co wiem robi wszystko nawet sprząta, agenci nie wytrzymują dreptania Dyrekcja wymaga.Podpadniesz wylatujesz.Wypłaty w kopercie co to kur............. jest Służby specjale?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-22 09:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Riviera pacanie ,naucz się pisać najpierw poprawnie. Najpierw do szkoły, a póżniej oczekuj czegoś więcej. Tak żle w tym custosie i na rivierze, a ludzie pracują. Płaczą Ci co zostali wyrzuceni. A marudzących strażaków zapraszam do stoczni nauczą si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] hahaha
zdjecie uzytkownika
mądry - 2015-03-22 09:50:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko głupi pracuje, a mądry żyje z pracy głupiego.
zdjecie uzytkownika
Riwiera - 2015-03-23 16:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do " pracownika" po pierwsze nie wyzywaj od pacanów człowieka to świadczy o twojej kulturze.Uprzedzam ,że jest coś takiego jak kodeks karny który mówi, kto narusza ........... podlega karze.... itd. Po drugie według wykształcenia i preferencji osobistych dobierasz sobie stanowisko i oczekujesz adekwatną zapłatę za prace w naszym kraju. Strażacy i Stoczniowcy to dla Ciebie kto ? Jak traktujesz tak ludzi to powodzenia .Życie wystawi Tobie rachunek. Przejęzyczenia to rzecz ludzka nie wytyka się komuś szkoły to tez świadczy o Tobie.Na koniec mamy taki kapitalizm jaki sobie zafundowaliśmy.Poplecznictwo, korupcja,wyzyskiwanie ludzi i i ich sytuacji. Pomyśl. Wesołych Świąt. I nie hahaha tylko życzę powodzenia. Riwiera[ (w pisowni ojczystej poprawnej)
zdjecie uzytkownika
janosik - 2015-03-24 20:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Riwiera - 2015-03-07 09:37:51]:
Polityka firmy jest taka , że najpierw wprowadzają swoich i wycinają starą ekipę. Słowa jednego z kierowników tej firmy na terenie Trójmiasta. Nie liczą się doświadczenie,długoletni staż , znajomość obiektu. Te wartości są obce. Liczą się tacy co da się urobić i wykorzystać czyli nowi. Kłamią i okłamują wprowadzając zamęt wśród pracowników i kierownictwa obiektu. Co do postu "pracownika " to trochę nerwowy gościu mam wrażenie ,że pisał chyba sam kierujący firmą .Do stoczni zapraszam bardziej kierownictwo tej profesjonalnej firmy jak się reklamują.Zobaczymy co by zdziałali.
zdjecie uzytkownika
Powerb - 2015-03-30 11:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Jeśli chodzi o firmę Custos Security to firma była by lepsza gdyby szef bardziej zauważał swoich podwładnych. Pracowałem u nich i powiem , że no tragicznie nie jest: grafik można dostosować do własnych potrzeb, kasa na czas, umundurowanie odrazu dają, pracownicy są także w porządku. Ogólnie firma jest okey ale tak jak wcześniej pisałem szef do bani:/ Panie Ożyński niech pan zacznie lepiej traktować ludzi bo w przeciwnym razie firma upadnie i nie bedzie komu pracować.. Pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
kokon - 2015-04-02 15:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w "Rivierze". Custos ze swoim szpakowatym szefem nie był w ogóle przygotowany do objęcia takiego centrum. Amatorka, amatorka i jeszcze raz amatorka zresztą Polaczkowi to wygarnąłem i odszedłem. Pensja 300 zł na konto reszta pod stołem co to k... jest?! To jest jakieś towarzystwo wzajemnej adoracji, a nie fachowa firma, która stwarza tylko pozory. Impel jaki był to był ale w porównaniu do Custos to Herkules. Tyle w temacie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CUSTOS SECURITY SYSTEMS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy CUSTOS SECURITY SYSTEMS?
Zadaj pytanie
alert