Opolgraf S.A.

Opole

Opinie o Opolgraf S.A.

Ciekawy 2009-11-18 15:11:11
Tzn ile można w Opolgrafie zarobić?
1
były pracownik 2 2011-03-05 20:16:59
zgadzam się z opiniami tu zawartymi. Zarobki marne (usunięte przez administratora)
1
anonim 2011-05-30 15:56:44
(usunięte przez administratora)znów pojawiło się ogłoszenie o pracę. Ludzie nie wysyłajcie tam aplikacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
mick 2011-11-23 10:51:26
uważam, że wypowiedzi są pracowników, którzy boją się, że zostaną zatrudnieni lepsi i zastąpią ich miejsce. Dlatego zniechęcają do przysyłania CV.
olka 2013-11-27 12:43:51
chce zlozyc CV do tej firmy, jakies sa wymagania, i na czym polega praca?? I jakie sa zmiany?? I czy faktycznie jest tak zle??
1
gosiek 2014-02-04 16:04:54
mozna poznać jakąś konkretną kwote ?
jacek 2014-02-27 10:52:47
Może i bym zaaplikował na to stanowisko, ale jakos ocena profilu, czyli dwa przy 114 głosach jakos do mnie nie przemawia, pewnie nie jest bez powodu.
cort 2014-03-17 23:58:01
Może jednak zaszły jakieś zmiany w Opolgrafie, bo dawno tu się nikt nie wypowiadał z pracowników, warto aplikować?
1
jacek 2014-03-25 18:31:45
Nadal na stronie mają to ogłoszenie, że poszukują maszynisty maszyn offsetowych, ciekawe od jakiego czasu ono istnieje, bo coś długo Opolgraf szuka.
lisek 2014-04-08 13:14:53
super praca, miła atmosfera, dobra płaca, negatywne komentarze wpisane są przez osoby które chcą odstraszyć konkurencję na swoje stanowisko.
franc 2014-06-21 15:18:57
Czy tylko lisek jest zadowolony z pracy w opolgraf, czy mi sie wydaje? To co się dzieje w firmie, bo Wy napisaliscie jedynie, że ludzie odchodza, a to mała informacja.
edek 2014-07-31 23:18:23
Hmmm to jest ogłoszenie o poszukiwaniu kandydatów. I co jest w tym złego ?
Każdy kto chce się zatrudnić negocjuje warunki. Co wynegocjuje to jego. Jeśli wszystko jest zgodne z umową to w czym problem ? Jeśli ktoś podpisał umowę na 15 zł miesięcznie(słownie pięt naście złotych miesięcznie) to czemu oczekuje średniej krajowej albo dyrektorskiej pensji ?
bossplayaz 2014-11-20 10:44:30
czesc co roku dostajemy na mikołaja pieniadze :)jest bardzo dobry socjal
abc 2014-11-23 18:31:09
Pieniądze to nie wszystko ale wszystko bez pieniędzy to :-)
kpiot 2014-11-26 22:42:20
Henryk ?
1
xxx 2015-10-14 22:42:03
Firma nie szanuje pracowni (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora) ków, nigdy nie wiadomo kiedy straci się pracę. Do tego zarobki marne, ja miałam w biurze najniższą krajową i już przy podpisywaniu umowy powiedzieli, że nie mam co liczyć na jakąkolwiek podwyżkę. Mówili, że dostanę pramię jak usprawnię pracę sekretarce, to jakiś absurd, premię powinnam dostać jak usprawnię pracę na swoim stanowisku a nie sekretarki.
1
ooo 2015-11-05 19:28:33
a myslicie ze w LEDZE na Malopolskiej jest lepiej?
lega 2015-12-27 03:54:13
(usunięte przez administratora) siwadczy o zlodziestie dratewki i lizusów i dnosicieli opolgrafu. Ponoc największym dososicelem w tej firmie jest "szynka".
2
book 2016-03-24 23:18:17
czy znaleźli już speca od utrzymania ruchu
3
ja,.,.,., 2016-06-05 23:36:05
nikogo nowego nie ma na firmie.
polek 2016-09-20 16:47:26
Specjalista ds. Sprzedaży - w dziale Export jest potrzebny no i zastnawiam się jak to dalej będzie teraz wyglądało, macie może jakieś doświadczenie w tej kwestii?
Zostaw swoją opinię o Opolgraf S.A. - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Opolgraf S.A.