brak logo

sapa

Łódź

Opinie o sapa

???? 2015-10-30 18:17:28
Jak wypełnić samooceny jak nie można wejść w system teta
Polernik 2015-11-01 04:15:09
Ja na polerni mam 2 250 brutto Plus dodatek 650 za premię w zaleznisci od mojej jakości, targetu, braku L4. Dodatek za pracę w systemie elastycznym- Sapa tak to nazywa to jest 20proceny od podstawy. Jak jesteś dobry to kierownik i pseudo liderek da Ci premię bhp nawet i 1000. Ostrzegam na polerki płaca najlepiej inne to 1800 brutto-1900 brutto. Na początku roku daja podwyżki. Na jakości też dobrze płacą. Lepiej jak dawali nadgodziny co miesiąc to zawsze ponad 1000 był czasem nawet lider coś gratis dołączył. Teraz płacą co 3mies nadgodziny.
Polernik 2015-11-01 04:15:09
Ja na polerni mam 2 250 brutto Plus dodatek 650 za premię w zaleznisci od mojej jakości, targetu, braku L4. Dodatek za pracę w systemie elastycznym- Sapa tak to nazywa to jest 20proceny od podstawy. Jak jesteś dobry to kierownik i pseudo liderek da Ci premię bhp nawet i 1000. Ostrzegam na polerki płaca najlepiej inne to 1800 brutto-1900 brutto. Na początku roku daja podwyżki. Na jakości też dobrze płacą. Lepiej jak dawali nadgodziny co miesiąc to zawsze ponad 1000 był czasem nawet lider coś gratis dołączył. Teraz płacą co 3mies nadgodziny.
yucca 2015-11-12 21:56:31
Bo jest zła organizacja pracy.
Piz 2015-11-18 07:19:08
Ta jasne znowu go worek dał reklamę. To do Trzcianki szukają. Ale go work jest prymitywny. Żal
ali 2015-11-26 16:36:14
i najlepiej po rosyjsku dobrze mowic ... ot takie czasy
ja 2015-12-09 20:49:20
już nasi rozumu dostali..... :-).... Teraz czas na Ukrainki.... masakra.... a później co? Chińczycy za darmoche?.... śmiać się czy płakać?....
odszedłem sam 2015-12-10 09:42:21
popieram osobę o nicku : ja - sprowadzili ukrainki za free a nasi dalej pracują tam jako niewolnicy ! brak szacunku do pracownika, wynagrodzenie najniższa krajowa, zmuszanie ludzi do podpisywania papierów że przyjdą w weekend ! jak nie podpisze to mam wypowiedzenie !!! a kierownik montażu to zwykły pijaczyna i ciota ! Dorwę cię po pracy psi zwisie !!!
gosc 2015-12-11 07:59:54
Ładne chociaż te ukrainki ? :D
yucca 2015-12-29 10:53:28
ja pracuje ponad dwa lata i mam dosyć.Ciekawe ,że nikt do tej pory nie zawiadomił PIP o tym, co dzieje się w firmie /
s 2016-02-12 15:39:15
he,he tyle mogę napisać!!!
WYWALONA!! 2016-02-12 15:47:20
PRACOWAŁAM TAM PÓŁ ROKU,PRZEZ PIERWSZE TRZY MIESIĄCE TYRAŁAM JAK DEBIL NA MONTAŻU!! SOBOTY,NIEDZIELE. KIEDYŚ POWIEDZIAŁAM DOŚĆ I ODMÓWIŁAM PANU KIEROWNIKOWI. NA DRUGI DZIEŃ.....NIE ZOSTAŁA PRZEDŁUŻONA MI UMOWA!!! POŚWIĘCAŁAM SIĘ DLA NICH W WEEKENDY KOSZTEM WŁASNEGO DZIECKA!! TAK W TEJ FIRMIE DOCENIA SIĘ PRACE INNYCH!!! DO KITU WSZYSTKO LIDERZY,KIEROWNICTWO I FAŁSZYWI LUDZIE. ŚMIEJĄ SIĘ Z TOBĄ A ZA CHWILE TYŁEK CI OBRABIAJĄ.
3
Marcin 2016-03-09 20:53:18
A czy jest możliwość dorobienia w Sapie, ale tylko w weekendy? Czy będą skłonni zatrudnić kogoś właśnie na soboty i niedziele na umowę-zlecenie?..
pytanie 2016-03-10 17:48:56
Witam ,mam pytanie czy praca w Sapie jest w systemie 4-ro brygadówki bo mówiono mi że niedawno podobno wprowadzili ?
Ciekawa 2016-07-20 19:37:04
Co tu tak cicho. Sapowicze zyjecie? Jakies plotki jakies niusy?
2
armin 2016-07-26 20:02:12
Na polerni brudna robota ale zarobki 2300-2500 na rękę + co 3 miesiące nadgodziny.
jak ktoś jest roboty da sobie radę i będzie pracował, jak ktoś całe życie stęka nigdy nie będzie pracował- Proste :)
Pozdrawiam
rodzinny 2016-07-26 20:13:02
gdy się ma kredyt na mieszkanie, rodzine to wtedy życie staje się zupełnie inne i wszystko robisz by zawsze dla tej rodziny być kimś a nie lumpem "spod sklepu"- zawsze jest szansa na lepsze jutro ale jak ktoś się załapie i pracuje kilka lat wtedy już nie ma nic znaczenia tylko żeby rodzina miała godne życie .

Pozdrawiam
pracownik 2016-08-03 01:17:06
Wiadomo wszedzie place sa podobne ale nie o to chodzi.Czy wiecie czym rózni sie dobry zaklad pracy od zlego ? W dobrym zakladzie liczy sie pracownik.W SAPA Łódz nie.Pracuję juz kilka lat i mam rozeznanie.Od momentu gdy Łodzia zaczela rzadzic Trzcianka jest tylko gorzej.Place polecialy w dól a wymagania w góre.Coraz mniej licza sie tam pracownicy stad ludzie zaczeli sie zwalniac wiec ratunkiem dla SAPA stali sie Ukraińcy.Nie mam nic przeciwko nim,dobrze pracuja.Z wiarygodnych zródel wiem jak rozmawiaja kierownicy z soba." Chdzmy popatrzec jak nasze bydlo pracuje ! ".Nie będzie zaangazowania ludzi przy takich warunkach,Ukraincy tez sie zburza.W zlym zakladzie pracy przepisy sa wazniejsze od ludzi.Dopuscili do wladzy tepych bhpowców ktorzy czepiaja sie byle czego.Mimo ze nie ma zagrozenia to w ponad 30 stopniowym upale kaza ludziom pracowac w helmach,w koszulach z dlugim rekawem.Niech barany same klada.Jak sie tylko przechadzaja to moga tak robic.Co rusz przyjezdza banda darmozjadow z calego swiata i krzywia mordy jakby do ZOO przyjezdzali.Wreszcie pracownicy im powiedza tej bandzie ze sa darmozjadami
3
pracownik 2 2016-08-03 08:57:48
Tak to prawda.W odróżnieniu od innych zakladów nie chodzi tu o place,czy o to czy praca jest ciezka czy lekka.Nie.Tu chodzi o zle relacje pracownik - biurokracja.Przepis jest wazniejszy od pracownika a durne kontrole które jak przyjezdzaja do zakladu pracy powinny sie zachowywac pokornie bo trwa produkcja.Czystość owszem wazna ale nie zeby przed jakims stadem dziwolagów kilka zmian sprzatac tylko.Prezesowi Herbertowi ,mimo ze zaklad nie jest duzy ulice stworzyli .Durne to i smieszne.Z wiadomych zrodel wiem ze jak kiedys przyjechali do SAPA ,wpadli do biur,Prezesowi powiedzieli won i tak se tam urzedowali.Cztli ta banda dziwolagow za nic ma nie tylko pracowników ale i samego dyrektora.Takie to sa stosunki w SAPA.Jak idzie dyrektor na kontrol w zakladzie to nie z kierownikiem.Kierownik idzie kilka metrow za nim a dyrektor dobiera sobie jakas malpe ze stada pawianow i ta mu tlumaczy wszystko bo sam sie nie orientuje.
2
Ciekawe 2016-08-03 09:05:31
Ha,ha,ha !!!!! To rzeczywiscie smieszne ! To wszystko dzieje sie dlatego poniewaz stracono tam rozsadek,bo stchórzono przed jak powiedziales DARMOZJADAMI.Zaklad z tego co slyszalem jest niemiecki.Dziwne bo w innych niemieckich zakladach pracy w wiekszosci w Łodzi nie narzekaja.Ale to wina Dyrektora .Jak se pozwolil biurokratom i darmozjadom wejść na glowe to tak jest.
2
tez pracownik SAPA 2016-08-03 09:12:45
Ukraińcy którzy pracowali tam poszli gdzie indziejpracowac.Nawet oni nie mogli tej durnoty scierpiec !
2
pracownik 2016-08-04 11:11:10
Nie sa pozytywne bo przepisy powinne byc dla ludzi a nie ludzie dla przepisów.I to jest zle a nie praca czy place.U nich pracownik jest dla przepisów.Widac to szczegolnie po zachowaniach bhpowców Niech cham sam zalozy dwa chelmy by czul ze ma łeb bo ma taki pusty że go nie czuje jak nosi jeden ! Po zmiamie to mu chyba łeb wiatr urywa albo sie zasysa.
1
pracownik 2016-08-04 11:36:46
Bhpowiec woli przyczepic sie do tego ze ktos nie nosi czapki ochronnej mimo ze w poblizu nie ma żadnego zagrozenia dla pracownika .Nie zainteresuje sie tym ze na Polerni nie ma wlasciwego wyciagu pylów.Aluminium jest tak samo szkodliwe jak olów !.Nie zaineresuje sie tym ze na Dekoralu gdy na dworze jest 30 to tam jest 50 stopni.Wisza co prawda gdzies jakies prostokatne ruru np na Fabrykacji ktore mialy dawac wentylacje ale tylko zwisaja i nic.Przyjezdzaja rozne komisje z bhp nawet i nie interesuja sie tym.Za to jak np teraz na Montazu trwaja prace budowlane to wszyscy pracownicy na innych oddzialach przy swych stanowiskach pracy musza nosic kaski ochronne.Po co ? Jak pracownik zbliza sie do takiego zagrozenia to powinien zalozyc kask ale gdy sie oddala to po co ?To samo dotyczy ochrony na uszy.Nie ma obawy.Pracownik sam zalozy ochronniki na uszy gdy bedzie glosno.Sam zalozy albo poprosi o maske przeciwpylowa gdy bedzie sie pylic.bo z aluminium nie ma zartow jest tak grozne jak olów i nieodwracalnie osiada pyl aluminiowy na plucach.Na ale takie rzeczy bhpowcow nie obchodza w Sapa !
1
pracownica 2016-08-05 09:28:08
Jesli przepisy sa wazniejsze od pracownika to firma jest zla.I to nie ma co do tego watpliwosci.A powtarzac sobie mozna w kolko ze firma jest dobra,mozna ale to nie zmienia faktów.
2
lol 2016-08-16 17:51:40
jest terminowa.Jak masz konto w ing to masz 1 dzien wczesniej niz ci co maja w innych bankach.Tak samo jak jestes w agencji pracy.
Ktos 2016-09-04 22:57:00
Jeżeli chodzi o nie działające wyciągi na polerni. To w odpowiedzi, jeden z pracowników uslyszal od bhpowca - że nie musi być zdrowo, tylko bezpiecznie...
1
Ktos2 2016-09-09 16:21:29
SKANDAL !!! Ale co to obchodzi Trzciankę ? Przydala by sie tam rzetelna inspekcja pracy z zewnątrz i to bez żadnego ostrzeżenia !
2
Pracownik Sapy 2016-09-13 12:19:48
W sapie uwaza sie ze ten kto dobrze pracuje i nie choruje jest śmieszny,glupi,prymitywny i wogóle komplikuje sytuacje zakladu.Zaklad ten zatem zmierza do zlego końca !
1
Pracownica 2016-09-13 12:23:57
To sie zgadza.Od dawna juz zauwazylam to.Z wyjatkiem niektórych wydzialów ,Sapa to przechowalnia nierobów i leni z Łodzi i okolic.Nie chodzi tu tylko o pracownikow fizycznych ale i o umyslowych !
2
Anonim 2016-10-10 13:11:14
Witam. Staram się o stanowisko operatora wózków widłowych. Jaki tam jest system pracy i wynagrodzenie ?
Anonim 2016-10-10 13:11:40
Witam. Staram się o stanowisko operatora wózków widłowych. Jaki tam jest system pracy i wynagrodzenie ?
Read1312 2016-10-12 12:26:28
Praca 4-brygadowa jest na dziale polerni wcale nie ma zlych warunków nie ma wykorzystania ludzi kto chce przychodzi w weekend. Powiem ze nawet jest mila atmosfera sam tam pracuje i polecam a to ze pracuja ludzie z Ukrainy. To jest z jednej strony plus. Gdyz pomagaja ludzia z zagranicy.
poala 2016-10-12 12:48:26
Wiecie może jak u nich może zarobić projektant czy nie za bardzo?
Drue646 2016-11-14 16:52:11
Czytam i nie wierzę co piszą co po niektórzy. Meksyk piszecie o niewolniczej pracy jaką wykonujecie bądź wykonywaliscie .Ja pracuję 2lata przeszedłem z działu na dział i na kolejny za każdym razem na plus dla siebie .Piszecie o syfie a kto obsługuje i operuje na tych stanowiskach wy kmioty do podcierania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w domach macie wasali. Normy się wylicza na przełomie kilku tygodni i z kilku Zmian tylko jak się ma codziennie na wstępie zmiany parcie na nierubstwo to piszecie takie jaja .Pracuje na normalnym stanowisku nie lideruje i nie jestem powyżej tej funkcji .zwykly robol fizyczny .Brudno jest bo obrabiamy i skrawamy aluminium mośki żeby skały srały będzie brudno .co do pieniędzy nie jest świetnie bo gdzie jest cudnie . Pozdrawiam wszystkich pracujacych CZEEEEŚŚŚĆĆĆ
1
KUBA22333 2016-11-17 19:33:11
Praca na magazynie w tej firmie to porażka!!! Wielki burdel, kierownik psychiczny, niemiłe osoby które nie uczą tylko się tobą wysługują i ganiają cię do najgorszych robót a same nic nie robią. Kasa 14 brutto, więc szału nie ma. Byłem tam krótki przez agencję i nigdy nie wrócę. Podrawiam
edi7324 2016-11-26 22:07:52
W £odzi z zarobkami lepiej nie będzie
Maria :-P 2016-11-30 18:51:18
Ja pracuję na montazach jak widze co sie dzieje na tym magazynie to mnie krew zalewa. Większość starszych pracownik obija sie lenie i patałachy widuje ich na fajce i jak cos potrzebujesz to czekasz godzinami. Nowi nie wytrzymuja , przemial totalny. Balagan tam jest zawsze a kierownik z tego co słyszałem to narwaniec i ludzi ma gdzies. Lepiej zostac wózkowym na montażach niż na magazynie
Robson kante 2016-12-12 13:09:55
Uważam że kierownik magazynu pan W doprowadził już do takiej sytuacji że nikt w tejj firmie nie chce pracować. Wszystko tam jest źle zarządzane i ta jego gadka,obrażenie ludzi podchodząca pod mobing jest dla człowieka upodleniem. Szczeże odmawiam wam pracy nagazyniera w tym zakładzie!!!
pracownik 2016-12-28 19:18:20
Jakis tam durniu.Jak cie matka wyrzygala to nie paprz klawiatury !
1
dd 2017-01-02 20:12:31
Jak przychodzi jakis nowy pracownik to lider i kierownik skacza jak pajace wokol niego.A bo zeby sie nie przemeczyl,a zeby sie nie obrazil bo jutro moze nie przyjść do pracy.I laza te swiete krowy po zakladzie i smieja sie z uczciwie pracujacych.Tak jest na Fabrykacji.Sapa stala sie zakladnikiem pracownikow szczegolnie tych nowo przyjetych poprzez to ze chciala se przyoszczedzic na placach pracownikow w wekendy.Gdy placila w starym systemie to w wekendy bylo wiecej ludzi w pracy niz w zwykly dzien.Byly normalne setki placone zaraz przy pensji.Takze byly zwolnienia.Tacy ludzie bagatelizujacy sobie prace nie utrzymali by sie w dawnym systemie ani tygodnia ! Zapatrzyli sie na najgorsze zaklady molochy w Lodzi tj Gilete.To widac po tych szatniach bo pracowalem w Gilete to wiem.
1
Pracownik Sapy 2017-01-04 13:05:01
.Zaklad Sapa od chwili gdy zaczal podlegac pod Trzcianke schodzi na PSY ! Moze w Trzciance takie traktowanie jest normalne ale nie tu.Chodzi o to że zaklad w Lodzi stal sie zakladnikiem pracownikow a szczegolnie polskich nowoprzyjetych pracownikow.Specjalnie pisze polskich bo pracuja tu Ukraińcy i od nich od razu wymaga sie pracy takiej jaka powinna byc.Te polskie nieroby szczegolnie mlodzi smieja sie z pracownikow uczciwie pracujacych.Liderzy i kierownik mowia tylko " Cicho,cicho bo sie obraza i jutro nie przyjda do pracy ! ".Dlaczego tak jest ? Bo zmienili system wynagrodzen za weekendy ! W starym systemie tacy " pracownicy " nie utrzymali by sie w pracy ani tygodnia ! Ale w starym systemie plac placono uczciwie cale setki przy wyplacie.Chcieli przyoszczedzic To stracili.W dawnym systemie plac ludzie garneli sie do pracy w weekendy tak ze bylo ich czasmi wiecej w pracy w te dni niz w dni zwykle.Sprawa o ktorej pisze dotyczy przede wszystkim dzialu Fabrykacji ale sądzę ze i nie tylko tego dzialu.Druga sprawa.To szatnie pracownikow.Czas w szatni przed praca i po pracy to czas prywatny pracownika.Żeby mu ten czas " umilic " porobiono takie ciasne szatnie z waskimi szafkami ze jeden o drugiego sie obija.No moze sie pokloca,moze zajda jakis nieporozumienia ? To dobrze nie bedzie miedzy nimi wspolpracy czy solidarnosci,latwiej takimi rzadzic.Pracowalem w podobnym zakladzie Gillette Lodz.Tam to samo bylo co do szatni.Jakby komus zalezalo na nieporozumieniach między pracownikami i to niezaleznie czy fizycznymi czy umyslowymi.Praca dla niektorych w tym zakladzie jest tylko pretekstem,zaslona dymna dla zalatwiania miedzy soba prywatnych interesikow.
1
bolo 2017-01-04 19:24:27
Witam wszystkich a jak jest na kontroli .Jesli pracujesz odrazu na przez sape.
1
Tez pracownik 2017-01-04 20:11:14
Potwierdzam.Niektórzy z tych cholbionych leni dziwia sie ze wogóle ktos kaze im cos robic.To maminsynki.Wszczerzaja galy jak im ktos mówi o pracy,a potem maja taka sama pensje jak inni.I to dlatego bedzie zle w Sapie.Postawa liderów i kierownictwa sieje ferment ! A sluzalstwo jest przegromne.Niektórzy stwarzaja wrazenie u normalnych ze sa ludzmi ktorym jakby kazano pierdnac to chcac sie przypodobac wyzszej instancji posrali by sie.
1
bolo 2017-01-04 20:35:45
To dowiem sie jak jest na tej kontroli
SAPA ALUMINIUM ----- duze tonaze aluminiumn na lew 2017-01-12 10:09:28
pracowałem w sapa łódz, mam na imię łukasz stanisław paweł SZCZĘSNY. pracowałem na opakowaniach drewnianych. iiiii. pisze prawde jaką ide przez zycie. JESZCZE NIKT NIGDY NIE ZWOLNIŁ MNIE Z PRACY ZA MOJA DOBRA PRACE.... kROTKO ZWIEZLE I NA TEMAT........ wierzbicki adam kierownik tak sie nazywa. zwolnił mnie bo miałem swoje zdanie a jakim prawem przerabia cód kase na złomie aluminium
....... kierownik adam w. pioprostu jest sobie kierowniczkiem z ktorym wodkio sie nie napije bo , nie zasługuje na to by byc moim znajomym.... jest to człek ktory nie słocha ludzi ktorzy maja wiedze i praktyke a to czyni człowieka xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx........ PANIE MARCINIE CHROSTOWSKI proszę o wyrozumialosc i o kare dla pana adama w .,to ze zwolnił mnie za moja dobra prace..... zobacz pan jaki jest nie ład i porzadek pod wiatami sapa na drewno
...... zarobki jezeli chodzi o magazyn..- ile godz napykasz tyle kasy masz. 10zł na rekke
3 miesieczne wypłaty....napracujesz sie zeby cos miec.... w sapa miec tzn....... dał mi kórtke[poczułem jakis coś. i kask getry 'podkoszulke- buty.. kazal mi podpisac ze ja uderzyłem wozkiem combilift w Marka Zapiska.... ja podpisalem zeby prace miec a adaś kierownik. A WIERZBICKIO NIE NADAJE SIE NA KIEROWNIKA bo - ludzi trzeba słuchac i pomagac.kiedy zgłaszam problem lub jakis pomysł co zdał by swoje znaczenie to ADAM zebrania robi po gdz pracy za ktore nie płaci......... KAZDY KIEROWNIK DOSTAJE PULE KASY ZEBY DOCENIC LUDZI TYCH CO ZASŁUGUJA....adam wierzbicki docenia tylko siebie , bo to on ma ostatnie słowo. PYTANIE DO LUDZI Z SAPA- czy kiedykolwiek dostał ktos premie specjalna od kierownika za swoja dobra prace.... - to gdzie ta kasa...
SAPA ALUMINIUM ----- duze tonaze aluminiumn na lew 2017-01-12 10:32:38
pracowałem w sapa łódz, mam na imię łukasz stanisław paweł SZCZĘSNY. pracowałem na opakowaniach drewnianych. iiiii. pisze prawde jaką ide przez zycie. JESZCZE NIKT NIGDY NIE ZWOLNIŁ MNIE Z PRACY ZA MOJA DOBRA PRACE.... kROTKO ZWIEZLE I NA TEMAT........ wierzbicki adam kierownik tak sie nazywa. zwolnił mnie bo miałem swoje zdanie a jakim prawem przerabia cód kase na złomie aluminium
....... kierownik adam w. pioprostu jest sobie kierowniczkiem z ktorym wodkio sie nie napije bo , nie zasługuje na to by byc moim znajomym.... jest to człek ktory nie słocha ludzi ktorzy maja wiedze i praktyke a to czyni człowieka xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx........ PANIE MARCINIE CHROSTOWSKI proszę o wyrozumialosc i o kare dla pana adama w .,to ze zwolnił mnie za moja dobra prace..... zobacz pan jaki jest nie ład i porzadek pod wiatami sapa na drewno
...... zarobki jezeli chodzi o magazyn..- ile godz napykasz tyle kasy masz. 10zł na rekke
3 miesieczne wypłaty....napracujesz sie zeby cos miec.... w sapa miec tzn....... dał mi kórtke[poczułem jakis coś. i kask getry 'podkoszulke- buty.. kazal mi podpisac ze ja uderzyłem wozkiem combilift w Marka Zapiska.... ja podpisalem zeby prace miec a adaś kierownik. A WIERZBICKIO NIE NADAJE SIE NA KIEROWNIKA bo - ludzi trzeba słuchac i pomagac.kiedy zgłaszam problem lub jakis pomysł co zdał by swoje znaczenie to ADAM zebrania robi po gdz pracy za ktore nie płaci......... KAZDY KIEROWNIK DOSTAJE PULE KASY ZEBY DOCENIC LUDZI TYCH CO ZASŁUGUJA....adam wierzbicki docenia tylko siebie , bo to on ma ostatnie słowo. PYTANIE DO LUDZI Z SAPA- czy kiedykolwiek dostał ktos premie specjalna od kierownika za swoja dobra prace.... - to gdzie ta kasa... KIEROWNIK W SAPA alu AW ... on poza praca mysli ze nadal rzadzi.a , tak naprawde to porzałowali mi plecaka,, plecaka saPA JA POLAK poprosiłem, i co poprosiłem tydz puzniej i wogule to mateusz spi w namiosie ... misiek nocami z marzena siedzi w kanciapie i h-wie... co tam porabiaja bynajmniej w LINDZIE miś JEST BEZPIECZNY myslal. STWORZYŁES SOBIE KIEROWNIKU LUDZI NA MAGAZYN DO PODPIERDALANIA. uuuuuuuuuu....... juz jest MISIEK MATEUSZ PACYNA.... JA do sapa nie wroce bo mobing WPROWADZA adam w . np gdz 3wnocy co robisz pyta zapyta sie mnie to mu odp czekam na zamowienie. nie docenia ludzi... ludzie staraja sie a ON podziekował nam ... na 12 magfazynierow...- andrzej janusz andrzej radek -mateusz
dam ci rade;;;;;;;-------------- powiedz kiedys do pracownika..... zrob to i to i tamto9.. jak zrobisz mozesz sie poopierdalac z te;l w reku bo byc moze produkcjha cos chce. w pracowniku zapalasz ogien od wewnatrz człowieka i motywacja wzrasta tak ze czujesz sie pełno wartosciową osoba.

Marco Polo 2017-01-12 20:46:46
Brawo Łukasz że to napisałeś, mam nadzieje że ludzie jak to przeczytają może w końcu pójdą po rozum do głowy i zrobią porządek z tym "ścierwem".
1
Wierzba szumi 2017-01-13 11:57:57
Jeśli chodzi o tego gościa to dno , wkoncu ktoś się odezwał i nie bał... Brawo... Misiek się nie odezwie bo jest leniwy i bardzo dobrze dogaduje się z nim ... Mobbing w jego wykonaniu jest profesjonalny... A zdziwiona jestem że tyle czasu się tu utrzymał. Zasada [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] innych masz spokój nie jest wygórowana ... łamanie czasu pracy ludzi też jest na miejscu dziennym... zastraszyc, zgnoic, wykorzystywać ... Można, można... Przecież kto co mi zrobi... A jak inni oglądają filmy na kompie biorąc przykład z kierownika Adama to nie widać problemu... oczy zamknięte... Ahhh... Nikt nic z tym nie zrobi... Bo się wyprze wszytkiego to zwykły manipulant jest. Trzymać się od takich ludzi z daleka.. do czasu kiedy on tam będzie to wszystkim odradzam pracy na magazynie i gdzie kolwiek indziej gdzie się pojawi.
4
Jako 2017-01-14 11:04:39
Prawda jest taka ze na lewo mają dużo interesów. Aluminium króluje na lewo. Od lat nic z tym nie robią. Udają, że jest miło fajnie imprezki integracyjne kosze z prezentami itp a tu sierżant m.ch i t.p mają dobry interes. Pewnie reszta to wie ale ok się roGlaszac
Hazel 2017-01-16 15:54:16
O misiu nierobie z magazynu i jego kurtce krążą już legendy. Podobnież jest tak czyściutka ze prana jest raz na poł roku :-) :-) :-)
Zostaw swoją opinię o sapa - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie sapa