brak logo

sapa

Łódź

Opinie o sapa

Polernik 2015-11-01 04:15
Ja na polerni mam 2 250 brutto Plus dodatek 650 za premię w zaleznisci od mojej jakości, targetu, braku L4. Dodatek za pracę w systemie elastycznym- Sapa tak to nazywa to jest 20proceny od podstawy. Jak jesteś dobry to kierownik i pseudo liderek da Ci premię bhp nawet i 1000. Ostrzegam na polerki płaca najlepiej inne to 1800 brutto-1900 brutto. Na początku roku daja podwyżki. Na jakości też dobrze płacą. Lepiej jak dawali nadgodziny co miesiąc to zawsze ponad 1000 był czasem nawet lider coś gratis dołączył. Teraz płacą co 3mies nadgodziny.
yucca 2015-11-12 21:56
Bo jest zła organizacja pracy.
Piz 2015-11-18 07:19
Ta jasne znowu go worek dał reklamę. To do Trzcianki szukają. Ale go work jest prymitywny. Żal
ali 2015-11-26 16:36
i najlepiej po rosyjsku dobrze mowic ... ot takie czasy
1
ja 2015-12-09 20:49
już nasi rozumu dostali..... :-).... Teraz czas na Ukrainki.... masakra.... a później co? Chińczycy za darmoche?.... śmiać się czy płakać?....
odszedłem sam 2015-12-10 09:42
popieram osobę o nicku : ja - sprowadzili ukrainki za free a nasi dalej pracują tam jako niewolnicy ! brak szacunku do pracownika, wynagrodzenie najniższa krajowa, zmuszanie ludzi do podpisywania papierów że przyjdą w weekend ! jak nie podpisze to mam wypowiedzenie !!! a kierownik montażu to zwykły pijaczyna i ciota ! Dorwę cię po pracy psi zwisie !!!
1
gosc 2015-12-11 07:59
Ładne chociaż te ukrainki ? :D
1
yucca 2015-12-29 10:53
ja pracuje ponad dwa lata i mam dosyć.Ciekawe ,że nikt do tej pory nie zawiadomił PIP o tym, co dzieje się w firmie /
s 2016-02-12 15:39
he,he tyle mogę napisać!!!
WYWALONA!! 2016-02-12 15:47
PRACOWAŁAM TAM PÓŁ ROKU,PRZEZ PIERWSZE TRZY MIESIĄCE TYRAŁAM JAK DEBIL NA MONTAŻU!! SOBOTY,NIEDZIELE. KIEDYŚ POWIEDZIAŁAM DOŚĆ I ODMÓWIŁAM PANU KIEROWNIKOWI. NA DRUGI DZIEŃ.....NIE ZOSTAŁA PRZEDŁUŻONA MI UMOWA!!! POŚWIĘCAŁAM SIĘ DLA NICH W WEEKENDY KOSZTEM WŁASNEGO DZIECKA!! TAK W TEJ FIRMIE DOCENIA SIĘ PRACE INNYCH!!! DO KITU WSZYSTKO LIDERZY,KIEROWNICTWO I FAŁSZYWI LUDZIE. ŚMIEJĄ SIĘ Z TOBĄ A ZA CHWILE TYŁEK CI OBRABIAJĄ.
5
Marcin 2016-03-09 20:53
A czy jest możliwość dorobienia w Sapie, ale tylko w weekendy? Czy będą skłonni zatrudnić kogoś właśnie na soboty i niedziele na umowę-zlecenie?..
pytanie 2016-03-10 17:48
Witam ,mam pytanie czy praca w Sapie jest w systemie 4-ro brygadówki bo mówiono mi że niedawno podobno wprowadzili ?
Ciekawa 2016-07-20 19:37
Co tu tak cicho. Sapowicze zyjecie? Jakies plotki jakies niusy?
3
armin 2016-07-26 20:02
Na polerni brudna robota ale zarobki 2300-2500 na rękę + co 3 miesiące nadgodziny.
jak ktoś jest roboty da sobie radę i będzie pracował, jak ktoś całe życie stęka nigdy nie będzie pracował- Proste :)
Pozdrawiam
rodzinny 2016-07-26 20:13
gdy się ma kredyt na mieszkanie, rodzine to wtedy życie staje się zupełnie inne i wszystko robisz by zawsze dla tej rodziny być kimś a nie lumpem "spod sklepu"- zawsze jest szansa na lepsze jutro ale jak ktoś się załapie i pracuje kilka lat wtedy już nie ma nic znaczenia tylko żeby rodzina miała godne życie .

Pozdrawiam
1
pracownik 2016-08-03 01:17
Wiadomo wszedzie place sa podobne ale nie o to chodzi.Czy wiecie czym rózni sie dobry zaklad pracy od zlego ? W dobrym zakladzie liczy sie pracownik.W SAPA Łódz nie.Pracuję juz kilka lat i mam rozeznanie.Od momentu gdy Łodzia zaczela rzadzic Trzcianka jest tylko gorzej.Place polecialy w dól a wymagania w góre.Coraz mniej licza sie tam pracownicy stad ludzie zaczeli sie zwalniac wiec ratunkiem dla SAPA stali sie Ukraińcy.Nie mam nic przeciwko nim,dobrze pracuja.Z wiarygodnych zródel wiem jak rozmawiaja kierownicy z soba." Chdzmy popatrzec jak nasze bydlo pracuje ! ".Nie będzie zaangazowania ludzi przy takich warunkach,Ukraincy tez sie zburza.W zlym zakladzie pracy przepisy sa wazniejsze od ludzi.Dopuscili do wladzy tepych bhpowców ktorzy czepiaja sie byle czego.Mimo ze nie ma zagrozenia to w ponad 30 stopniowym upale kaza ludziom pracowac w helmach,w koszulach z dlugim rekawem.Niech barany same klada.Jak sie tylko przechadzaja to moga tak robic.Co rusz przyjezdza banda darmozjadow z calego swiata i krzywia mordy jakby do ZOO przyjezdzali.Wreszcie pracownicy im powiedza tej bandzie ze sa darmozjadami
8
pracownik 2 2016-08-03 08:57
Tak to prawda.W odróżnieniu od innych zakladów nie chodzi tu o place,czy o to czy praca jest ciezka czy lekka.Nie.Tu chodzi o zle relacje pracownik - biurokracja.Przepis jest wazniejszy od pracownika a durne kontrole które jak przyjezdzaja do zakladu pracy powinny sie zachowywac pokornie bo trwa produkcja.Czystość owszem wazna ale nie zeby przed jakims stadem dziwolagów kilka zmian sprzatac tylko.Prezesowi Herbertowi ,mimo ze zaklad nie jest duzy ulice stworzyli .Durne to i smieszne.Z wiadomych zrodel wiem ze jak kiedys przyjechali do SAPA ,wpadli do biur,Prezesowi powiedzieli won i tak se tam urzedowali.Cztli ta banda dziwolagow za nic ma nie tylko pracowników ale i samego dyrektora.Takie to sa stosunki w SAPA.Jak idzie dyrektor na kontrol w zakladzie to nie z kierownikiem.Kierownik idzie kilka metrow za nim a dyrektor dobiera sobie jakas malpe ze stada pawianow i ta mu tlumaczy wszystko bo sam sie nie orientuje.
3
Ciekawe 2016-08-03 09:05
Ha,ha,ha !!!!! To rzeczywiscie smieszne ! To wszystko dzieje sie dlatego poniewaz stracono tam rozsadek,bo stchórzono przed jak powiedziales DARMOZJADAMI.Zaklad z tego co slyszalem jest niemiecki.Dziwne bo w innych niemieckich zakladach pracy w wiekszosci w Łodzi nie narzekaja.Ale to wina Dyrektora .Jak se pozwolil biurokratom i darmozjadom wejść na glowe to tak jest.
3
tez pracownik SAPA 2016-08-03 09:12
Ukraińcy którzy pracowali tam poszli gdzie indziejpracowac.Nawet oni nie mogli tej durnoty scierpiec !
3
pracownik 2016-08-04 11:11
Nie sa pozytywne bo przepisy powinne byc dla ludzi a nie ludzie dla przepisów.I to jest zle a nie praca czy place.U nich pracownik jest dla przepisów.Widac to szczegolnie po zachowaniach bhpowców Niech cham sam zalozy dwa chelmy by czul ze ma łeb bo ma taki pusty że go nie czuje jak nosi jeden ! Po zmiamie to mu chyba łeb wiatr urywa albo sie zasysa.
3
pracownik 2016-08-04 11:36
Bhpowiec woli przyczepic sie do tego ze ktos nie nosi czapki ochronnej mimo ze w poblizu nie ma żadnego zagrozenia dla pracownika .Nie zainteresuje sie tym ze na Polerni nie ma wlasciwego wyciagu pylów.Aluminium jest tak samo szkodliwe jak olów !.Nie zaineresuje sie tym ze na Dekoralu gdy na dworze jest 30 to tam jest 50 stopni.Wisza co prawda gdzies jakies prostokatne ruru np na Fabrykacji ktore mialy dawac wentylacje ale tylko zwisaja i nic.Przyjezdzaja rozne komisje z bhp nawet i nie interesuja sie tym.Za to jak np teraz na Montazu trwaja prace budowlane to wszyscy pracownicy na innych oddzialach przy swych stanowiskach pracy musza nosic kaski ochronne.Po co ? Jak pracownik zbliza sie do takiego zagrozenia to powinien zalozyc kask ale gdy sie oddala to po co ?To samo dotyczy ochrony na uszy.Nie ma obawy.Pracownik sam zalozy ochronniki na uszy gdy bedzie glosno.Sam zalozy albo poprosi o maske przeciwpylowa gdy bedzie sie pylic.bo z aluminium nie ma zartow jest tak grozne jak olów i nieodwracalnie osiada pyl aluminiowy na plucach.Na ale takie rzeczy bhpowcow nie obchodza w Sapa !
4
pracownica 2016-08-05 09:28
Jesli przepisy sa wazniejsze od pracownika to firma jest zla.I to nie ma co do tego watpliwosci.A powtarzac sobie mozna w kolko ze firma jest dobra,mozna ale to nie zmienia faktów.
3
lol 2016-08-16 17:51
jest terminowa.Jak masz konto w ing to masz 1 dzien wczesniej niz ci co maja w innych bankach.Tak samo jak jestes w agencji pracy.
Ktos 2016-09-04 22:57
Jeżeli chodzi o nie działające wyciągi na polerni. To w odpowiedzi, jeden z pracowników uslyszal od bhpowca - że nie musi być zdrowo, tylko bezpiecznie...
1
Ktos2 2016-09-09 16:21
SKANDAL !!! Ale co to obchodzi Trzciankę ? Przydala by sie tam rzetelna inspekcja pracy z zewnątrz i to bez żadnego ostrzeżenia !
4
Pracownik Sapy 2016-09-13 12:19
W sapie uwaza sie ze ten kto dobrze pracuje i nie choruje jest śmieszny,glupi,prymitywny i wogóle komplikuje sytuacje zakladu.Zaklad ten zatem zmierza do zlego końca !
2
Pracownica 2016-09-13 12:23
To sie zgadza.Od dawna juz zauwazylam to.Z wyjatkiem niektórych wydzialów ,Sapa to przechowalnia nierobów i leni z Łodzi i okolic.Nie chodzi tu tylko o pracownikow fizycznych ale i o umyslowych !
3
Anonim 2016-10-10 13:11
Witam. Staram się o stanowisko operatora wózków widłowych. Jaki tam jest system pracy i wynagrodzenie ?
Anonim 2016-10-10 13:11
Witam. Staram się o stanowisko operatora wózków widłowych. Jaki tam jest system pracy i wynagrodzenie ?
1
Read1312 2016-10-12 12:26
Praca 4-brygadowa jest na dziale polerni wcale nie ma zlych warunków nie ma wykorzystania ludzi kto chce przychodzi w weekend. Powiem ze nawet jest mila atmosfera sam tam pracuje i polecam a to ze pracuja ludzie z Ukrainy. To jest z jednej strony plus. Gdyz pomagaja ludzia z zagranicy.
poala 2016-10-12 12:48
Wiecie może jak u nich może zarobić projektant czy nie za bardzo?
Drue646 2016-11-14 16:52
Czytam i nie wierzę co piszą co po niektórzy. Meksyk piszecie o niewolniczej pracy jaką wykonujecie bądź wykonywaliscie .Ja pracuję 2lata przeszedłem z działu na dział i na kolejny za każdym razem na plus dla siebie .Piszecie o syfie a kto obsługuje i operuje na tych stanowiskach wy kmioty do podcierania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w domach macie wasali. Normy się wylicza na przełomie kilku tygodni i z kilku Zmian tylko jak się ma codziennie na wstępie zmiany parcie na nierubstwo to piszecie takie jaja .Pracuje na normalnym stanowisku nie lideruje i nie jestem powyżej tej funkcji .zwykly robol fizyczny .Brudno jest bo obrabiamy i skrawamy aluminium mośki żeby skały srały będzie brudno .co do pieniędzy nie jest świetnie bo gdzie jest cudnie . Pozdrawiam wszystkich pracujacych CZEEEEŚŚŚĆĆĆ
1
KUBA22333 2016-11-17 19:33
Praca na magazynie w tej firmie to porażka!!! Wielki burdel, kierownik psychiczny, niemiłe osoby które nie uczą tylko się tobą wysługują i ganiają cię do najgorszych robót a same nic nie robią. Kasa 14 brutto, więc szału nie ma. Byłem tam krótki przez agencję i nigdy nie wrócę. Podrawiam
2
edi7324 2016-11-26 22:07
W £odzi z zarobkami lepiej nie będzie
1
Maria :-P 2016-11-30 18:51
Ja pracuję na montazach jak widze co sie dzieje na tym magazynie to mnie krew zalewa. Większość starszych pracownik obija sie lenie i patałachy widuje ich na fajce i jak cos potrzebujesz to czekasz godzinami. Nowi nie wytrzymuja , przemial totalny. Balagan tam jest zawsze a kierownik z tego co słyszałem to narwaniec i ludzi ma gdzies. Lepiej zostac wózkowym na montażach niż na magazynie
1
Robson kante 2016-12-12 13:09
Uważam że kierownik magazynu pan W doprowadził już do takiej sytuacji że nikt w tejj firmie nie chce pracować. Wszystko tam jest źle zarządzane i ta jego gadka,obrażenie ludzi podchodząca pod mobing jest dla człowieka upodleniem. Szczeże odmawiam wam pracy nagazyniera w tym zakładzie!!!
2
pracownik 2016-12-28 19:18
Jakis tam durniu.Jak cie matka wyrzygala to nie paprz klawiatury !
1
dd 2017-01-02 20:12
Jak przychodzi jakis nowy pracownik to lider i kierownik skacza jak pajace wokol niego.A bo zeby sie nie przemeczyl,a zeby sie nie obrazil bo jutro moze nie przyjść do pracy.I laza te swiete krowy po zakladzie i smieja sie z uczciwie pracujacych.Tak jest na Fabrykacji.Sapa stala sie zakladnikiem pracownikow szczegolnie tych nowo przyjetych poprzez to ze chciala se przyoszczedzic na placach pracownikow w wekendy.Gdy placila w starym systemie to w wekendy bylo wiecej ludzi w pracy niz w zwykly dzien.Byly normalne setki placone zaraz przy pensji.Takze byly zwolnienia.Tacy ludzie bagatelizujacy sobie prace nie utrzymali by sie w dawnym systemie ani tygodnia ! Zapatrzyli sie na najgorsze zaklady molochy w Lodzi tj Gilete.To widac po tych szatniach bo pracowalem w Gilete to wiem.
3
Pracownik Sapy 2017-01-04 13:05
.Zaklad Sapa od chwili gdy zaczal podlegac pod Trzcianke schodzi na PSY ! Moze w Trzciance takie traktowanie jest normalne ale nie tu.Chodzi o to że zaklad w Lodzi stal sie zakladnikiem pracownikow a szczegolnie polskich nowoprzyjetych pracownikow.Specjalnie pisze polskich bo pracuja tu Ukraińcy i od nich od razu wymaga sie pracy takiej jaka powinna byc.Te polskie nieroby szczegolnie mlodzi smieja sie z pracownikow uczciwie pracujacych.Liderzy i kierownik mowia tylko " Cicho,cicho bo sie obraza i jutro nie przyjda do pracy ! ".Dlaczego tak jest ? Bo zmienili system wynagrodzen za weekendy ! W starym systemie tacy " pracownicy " nie utrzymali by sie w pracy ani tygodnia ! Ale w starym systemie plac placono uczciwie cale setki przy wyplacie.Chcieli przyoszczedzic To stracili.W dawnym systemie plac ludzie garneli sie do pracy w weekendy tak ze bylo ich czasmi wiecej w pracy w te dni niz w dni zwykle.Sprawa o ktorej pisze dotyczy przede wszystkim dzialu Fabrykacji ale sądzę ze i nie tylko tego dzialu.Druga sprawa.To szatnie pracownikow.Czas w szatni przed praca i po pracy to czas prywatny pracownika.Żeby mu ten czas " umilic " porobiono takie ciasne szatnie z waskimi szafkami ze jeden o drugiego sie obija.No moze sie pokloca,moze zajda jakis nieporozumienia ? To dobrze nie bedzie miedzy nimi wspolpracy czy solidarnosci,latwiej takimi rzadzic.Pracowalem w podobnym zakladzie Gillette Lodz.Tam to samo bylo co do szatni.Jakby komus zalezalo na nieporozumieniach między pracownikami i to niezaleznie czy fizycznymi czy umyslowymi.Praca dla niektorych w tym zakladzie jest tylko pretekstem,zaslona dymna dla zalatwiania miedzy soba prywatnych interesikow.
3
bolo 2017-01-04 19:24
Witam wszystkich a jak jest na kontroli .Jesli pracujesz odrazu na przez sape.
1
bolo 2017-01-04 20:35
To dowiem sie jak jest na tej kontroli
SG 2017-01-28 15:15
Szalu nie ma. Pan kierownik z serii " ciong le mao" jak i wiekszosc w tym zakladzie. Osatnimi czasy robi sie bardzo nieciekawie. Duzo ludzi wypowiedzeniami a najbardziej "szanowanymi" pracownikami sa ukraincy. Bo robia za nic po 12h i weekendy przychodza za normalna stawke bez dodatkow. Oczywiscie "szanowanie" to troche naciagniecie, bo w tym zakladzie nie ma takiego czegos dla zwyklego pracownika produkcji. A czym bylby zaklad bez nich ? Kierownicy by pracowali ? Jak po nowym roku gdy do 4 stycznia pracownicy mieli wolne? Moze jakis kierowniczek sie pochwali czy norme wtedy wyrobil na montazach ? ;-) oczywiscie firma zaniedbana bo dla dyrektorstwa liczy sie ilosc a nie jakosc.
3
Buszek 2017-01-31 17:15
Pracowałem na magazynie. A.W przez pomyłkę nazywany kierownikiem miał przydupasa i konfidenta Mateusza 200cm.kiero kamerka w domu ja na rozladunkach;telefonu jest w międzyczasie byś paletę postawił prosto bo krzywo stoi koło namiotu.teraz robię za lepsze hajsu roboty w chuj. Ale jest ZORGANIZOWANA.
4
As 2017-02-22 11:32
Czy ktoś może zrobić porządek z liderami na polerni ????
1
alllllllllll 2017-02-25 17:52
Takiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jak żyje nie widziałam.Dziwie sie ze jeszcze ten zakład istnieje ,ze maja odbiorców.......ale mysle ze do czasu
1
Od 0 do 2017-03-19 01:08
Sapa... Każdy może wejść bo ochraniacze ( nie mylić z ochroną) wpuszczą każdego, szkoda że zrezygnowali z alkomatu, no ale co się dziwić skoro mało kto chce pracować w takim syfie. Po przekroczeniu szklanych drzwi czuć fetor z amerykańskiej szatni (można wyhaftować) wszystkie ściany brudne pyłem z polerki bo gdzie się nie dotkną tam zostają ślady, a firma sprzątająca to pomyłka smierdząca ściera którą rozmazują syf po całej podłodze, że ktoś za to im płaci to pomyłka. To tyle co czeka nas po wejściu. Następnie szatnie.. Idziesz się przebrać (do pracy Nie przychodź w czystym ubraniu) szafki są małe (basenowe) przez przypadek się czegoś dotkniesz i jesteś brudny, pod prysznic nie radzę bo grzyb wszędzie (są też tacy odważni co się myją- ja osobiście się brzydze miałem przyjemność wejść-odradzam ) No to jesteśmy przebrani pora zacząć pracę... Trafisz na dział 2d to miej zdrowe zęby bo towarzyszący pisk cięcia daje się we znaki i dobrze żebyś nie miał Parkinsona żeby się ręką nie trzęsła jak... ☺️ dodając o tym dziale spore zadymienie. Kolej na polernie... Dział który powinien mieć osobną szatnie, budynek lepsze wyciągi a ludzie zakaz poruszania się po reszcie zakładu, gdzie by nie poszli tam zawsze jest po nich ślad, połowa z tych ludzi na starość będzie cierpieć na choroby płuc przez wdychanie aluminium. 3d to walka z dymem olejowym i mycie podłogi (no tylko idiota robi jasną podłogę w zakładzie przy stężeniu takiej ilości brudu) dotarliśmy na magazyn... Sorki.. Do działu sprzątająco/inwentaryzającego, fajne chłopaki którzy się marnują przy tym kierowniku, ciągle muszą coś liczyć bo się nie zgadza no ale jak ma się zgadzać jak w nowym systemie każdy może sobie robić to co chce, robić ruchy aby się zgadzało u niego, za co często obrywa magazyn, chore... A co do sprzątania- Trzymać porządek na takim terenie zewnętrznym przy tak okrojonym składzie to nie lada wyczyn. Mała sugestia dla kierownika A. W, nauczyłeś polernie i lakiernie że magazyn za nich sprzątanie to sam wejdź do wózka i sprzątaj. Co do stanu wózków pozostawiają wiele do życzenia... Kto wpadł na pomysł jazdą wózków elektrycznych bez jakiegoś zawieszenia po dworze to szok współczuję kręgosłupą chłopaków jak 8h jeżdżą po tej dziurawej jak ser drodze. Lakiernia/anodownia... Uuu jak zaleje anodownia wannę jakimś specyfikiem to można zwymiotować smród że się szok. Większość to Ukraina która jest wykorzystywana do pchania i wieszania bo to ciężka praca. Siwy liczy na newsy żeby mógł przedłużyć wszystko na górę ☺️ jego prawa ręka człowiek bez nazwiska robi wszystko za niego.. Szkoda chłopaka młody jest a z życia nie korzysta bo od świtu do nocy siedzi w sapie i odwala robotę za innych. Tuż obok pakowanie.. Kiedyś było chyba spoko była Iza R i dawała radę, teraz jest planistka której wiedzą nie poszła do głowy i podobno jak coś zaplanuje to nie da się planu zrobić. Jak już przeszliśmy proces obróbki aluminium to trzeba coś zmątować... Ludzie kto to słyszał żeby monter zajmował się wyrzucaniem drewna, kartonów, pianek etc.? Powinien stać i montować, później że nie ma wydajności w innych zakładach jest wytypowany pracownik który ma zapewnić ciągłość i to on sprząta za innych. Jeżeli chodzi o montaż wydaje się nieźle gorzej z tym co pracownik musi robić do okoła. Kontrola jakości w tej firmie to cud że jeszcze sapa jest na rynku to ci jedzie do klienta to szok, z 2 strony biorąc pod uwagę to co produkujemy (zlom) to i tak że coś w ogóle wyjeżdża PS. bo musi lepiej zrobić reklamację niż zatrzymać produkcję w innym przedsiębiorstwie. No i została do opisania śmietanka, elita, ludzie wykształceni jak zwał tak zwał... No tu to czasami jest komedia. Pół swoich kolegów i koleżanek to siedzi tu nie potrzebnie bo i tak nie mają pojęcia co robią liczą tylko na wiedzę innych. Ahh... Jeżeli trafisz do pracy do biura jesteś osobą... Myślącą, a nie zatrutą jak korposzczur to po dwóch tygodniach wszystko można dostrzec kto ma wiedzę, a kto jej nie ma (ale może ma znajomości). Na zakończenie napisze słowa kluczowe : traktuj sape jak by to był twój biznes. (szkoda że nie można tak zarobić jak ci których to jest biznes). Pozdrawiam życzę wiele sukcesów w pracy ☺️
6
pracownik sapa 2017-03-23 23:42
Daj sobie spokoj ,zapomnij o wozku to przykrywka oni potrzebuja jeleni do fizycznej pracy ,sprzatania,dzwigania i z doskoku moze wejsciesz na wozek ,hehe
3
byly pracownik sapa 2017-03-24 00:05
Zapomnij o wozkach ,lepiej znajcie sobie inny zaklad bo ten jest niepowazny (-pracowalem tam ok 3lat ,porazka wozki nie nadaja sie do tej pracy ,dziwie sie ze Urzad Dozoru Technicznego nie zrobil z tym pozadku ,fatalnie mozecie sobie tylko wyobrazic jak jest zle ,nie polecam tej firmy zwolnili mnie tylko dlatego ze przez uszkodzony wozek ktory wogole nie powinien byc w tym zakladzie tzn.przystosowany do rozladunkow i zaladonkow ,uszkodzilem niechcaco ba delikatnie burte samochodu dostawczego ,no i dostalem wypowiedzenie -sami zadajcie pytanie czy warto wogole jezdzic na eozkach w tej firmie i ryzykowac?
4
Mały 2017-07-19 12:04
Firma niepowazna to raz ale głównym problemem magazynu jest jej kierownik. Człowiek nadający się jedynie do kręcenia lodów a nie zarządzania luźmi. Prostak, burak, cham nie ma żadnego autorytetu w śród chłopaków. Nie polecam wiekszego gòwna w życiu nie widziałem
1
Patrycja 2017-07-23 18:38
Skoro kontrole nie wykazały nieprawidłowości to oznacza, że sprzęt nie jest w najgorszym stanie @byłypracowniksapa. Możesz podzielić się z innymi poszukującymi tutaj pracy jaki był oficjalny powód zwolnienia? To mogłoby wyklarowac opisywaną tutaj sytuację.
Zostaw swoją opinię o sapa - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie sapa