logo AP Uniapol Development Sp. z o.o.

AP Uniapol Development Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o AP Uniapol Development Sp. z o.o.

Tchibo 2017-06-11 19:01
No to teraz odkrycie. A kto was niby zatrudniał bo mnie Uniapol. To naprawde nie tródne rzeczy. Nie będę tu pracował do śmierci ale teraz zależy mi żeby prace miec wiec musi każdy kozak swoje robic jak nie robisz to Tchibo Ci dziekuje. Nie wszystko jest pokryte cukrem i nie kazda rozmowa ale wole miec wiadomość że coś jest nie tak i czas żeby poprawić niż wypowiedzenie. Jak ktos nie chce pracowac to jego sprawa bo ja jeszcze chce. A i co jest z tą gadką o wchodzeniu w tyłek bo nie czuje żebym komuś wchodził w tyłek. Nie trzeba mieć super szkół żeby wiedzieć co to zwykła przyzwoitość i kultura osobista . Wniosek urlopowy czy przeprowadzka do innego domku to raczej mało wchodzaca w tyłek sprawa. Bardziej mnie smieszy jak wiekszość między zonami ciumcium a za chwile na siebie nadają. TO JEST CHORE. Skoro jest tak źle to po co tyle pomyj wylewacie na tych co przeszli pod Tchibo. Musieli sie naharować a u was tylko na wszystko i wszystkich hejt.
3
Tchibo 2017-06-12 15:46
Jak się cieszę że czwartek jest dniem wolnym ponieważ nie będę widziała tej pani co mówi o sobie tak wysoko i nawet kamizelkę ma budowlana Kordynator ha ha a jest tylko łącznikiem więc ha ha
2
Kucharka 2017-06-12 15:52
Mam proźbę usuńcie z naszej zmiany tą dziwna nerwowa Panią blondi niech wraca na swoją zmianę Agnieszkę mam już jej dość ciągle narzeka i przeklina że ciężko wszystko ja złości w pracy jak ci się tak nie podoba to zjedz do pl i nie złość innych na zonach i display ok albo siedź w domu i gotuj obiady dla wszystkich haha i jak ziemniaki się znalazły ha ha
5
Tchibo 2017-06-12 18:03
A pan Ja Ja nas mi nie odpisał myślałam że odpisze a tu nic pewnie zajęty praca w karton ach ha ha jak z nim jego kobieta wytrzymuje bo z niego taki kretyn i fałszywy człowiek uważajcie na niego bo sama słyszałam często jak wyzywał niby swoich kolegów na kawie a na drugi dzień z nimi rozmawiał i się śmiał a o pani Kasi nie wspomnę i jego mężu jakie słowa wypowiadał że aż uszy więdną a na drugi dzień z nim rozmawia szkoda gadać panie Piotrze zastanów się nad sobą pozdro z pl
2
221b 2017-06-12 22:51
A wiesz po co nosi tą kamizelkę tempa dzido?
Najpierw się dowiedz, o podstawach BHP, a potem się wypowiadaj na temat "budowlanych" kamizelek.

A zresztą zalóżcie sobie forum hejtu głomby, bo tu się wystawia opinie o pracodawcach, a nie robi osobiste wycieczki do ludzi. Jesteście mięczakami, którzy chowają się pod nikami w internecie, a jak przychodzi do zebrania, na którym możecie wywalić swoje żale, to chętnych nie ma. Banda frajerów bez honoru i odwagi do rozmowy w cztery oczy. Potraficie żyć tylko plotami, które układacie jak wam się podoba i oskarżacie potem innych. Większość z was nie ma wogóle pojęcia o faktach, bo szuka prawdy w opiniach innych. Oskarżacie wszystkich na około a sami na siebie nie patrzycie. Banda konfidentów i cwaniaków.
Jeden drugiego by sprzedał za lepsze zamówienia i więcej godzinek.
Poprzyjmowali młodych cwaniaczków, którzy strasznie się trzepią o premie, a nie potrafią wyrobić normy bez włączania co chwilę pałzy. Tak, tak pajace, wszyscy wiedzą. nie długo wam się skończy samowolka z pałzą.
Rzygacie hejtem na około, to teraz zastanówcie się nad sobą i zostawcie tą stronę do wystawiania opinii o pracodawcy, a nie pracownikach.
Ci na szczęście szybko się zmieniają, więc jest szansa, że za jakiś czas atmosfera się oczyści.


4
tibo 2017-06-12 22:55
Ona nigdy nie decydowała o zwolnieniach. Twoja wiedza jest jak ten twój komentarz - marna.
2
aka poażka 2017-06-13 03:22
Bo pan jaja nas to fałszywa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i gnida i nie dało się go słuchać. Wieczni źle i niedobrze i jaki on poszkodowany a jego baba też niezła plotkara i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] każdemu obrabia za plecami a na zonie haha, hi hi ze wszystkimi i tylko ploteczki ją interesują.
Ludzie dopiero jak się z tego szamba uwolnićie to zobaczycie inny świat. Pozdro z innego (LEPSZEGO) projektu. Wystarczy poszukać :)
5
Tchibo 2017-06-14 04:18
No to chyba czegoś nie rozumiem. Skoro jest "tylko" łącznikiem i nie jest decyzyjna, to co wyprawia?!
Nie wiem czy wy się ludzie czasem zastanawiacie co piszecie? Idąc tym tokiem myślenia rozpoczynamy cykl wchodzenia w tyłek panu Grzegorzowi raz w miesiącu?
2
Cenzorka 2017-06-20 13:14
Interesuje mnie praca dla kucharza we Francji. Może ktoś był i ma rozeznanie?
Tchibo 2017-06-25 14:34
Jeju ludzie zastanowcie sie w ogole co Wy wypisujecie... Klocicie sie na forum a na zonach najlepsi przyjaciele... Tworzycie sobie grupki, a jak ktos Wam nie pasuje to go szykanujecie az sie zwolni... Myslicie ze Tchibo to przedszkole czy jak ?! Skad w Was tyle nienawisci, jezeli dobrze pracujesz i w miare umiesz niemiecki to moze dostaniesz szanse, dla leni i hejterow miejsca nie ma, to pewne.... Wchodzicie w tylek kazdemu kto jest Wam potrzebny a jak nie potrzebny to jazda go obgadywac.. Myslicie ze te osoby tego nie widza ? Ze sa debilami za jakich ich uwazacie ? Nagadujecie na koordynatorow i ich partnerow czy partnerki a jak cos chcecie to latacie za nimi jak oparzeni. Byl Grzesiek, bylo Wam zle, jest Kaska jest Wam jeszcze gorzej, tak samo jak z godzinami, jak nie ma to placz ale jak sa to tez narzekacie, da sie Wam w ogole dogodzic ? musicie miec bardzo nudne zycie zeby sie tak zachowywac.. ale dla Was to widocznie w porzadku.. zal mi Was.. no ale coz.. Polacy za granica.......
8
Chaberek 2017-06-25 16:57
AP widać to firma dobra bo nawet nikt nie pisze żadnych uwag na forum. Może jednak ktoś zdecyduje się napisać kilka słów o agencji. Nowi którzy chcą pracować dzięki AP mając opinie jest im łatwiej o decyzję.
Tchibo 2017-06-26 20:40
Czy ktoś się orientuje czy łaskawie się pojawi pani łącznik? W pracy? W czwartek bo mam sprawę do niej. A pani łącznik ostatnio nie była bo podobno była w pracy na truskawkach ha tak ludzie mówią a a jak się pani łącznik pojawi w pracy to na hali obowiązuje obuwie robocze z blachą a nie sportowe a kamizelka budowlana nie wystarczy a jak coś nie tak to radzę poczytać przepisy BHP
2
Tchibo 2017-06-27 09:23

Dokładnie tak, dobrze tu ktoś napisał. Niestety jak widac gadka jak do ściany. Niektórzy nie myślą co piszą albo pisza cokolwiek zeby tylko było. Kolejny kozak co to udowadnia swoje mądrości ale jakoś nie na magazynie. Jak coś się dzieje nagle kiedy bedzie Pani Kasia? Po czym pokazuje poziom w reszcie swojej wypowiedzi. Jak caly leistad zacznie pchać wozeczki z Toba na jednej zonie to wtedy mozesz mówic o obuwiu roboczym. Ale najlepiej idz porozmawiac o przepisach BHP na góre.
Ehhh...Polacy za granicą :-/
2
się 2017-06-27 16:46
No widać poczytałeś te przepisy BHP, twoja wiedza jest przeraźliwie mała.
Nagle kogoś potrzebujesz kozaczku? Sam nie potrafisz sobie ogarnąć. Cwaniak tylko na forum hehehe
1
Tchibo 2017-07-04 14:28
Ludzie szkoda jechać kuchnia łazienka na 6 osób masakra dalekie są dojazdy do pracy mało godzin a po 10 mies za osobę 200 euro paranoja i 6 osób na łazienkę i kuchnie trzeba to zgłosić niech się zajmą tym bo taki metraż nie może być ludzie większość to dziobaki obgadują jednego dnia za plecami a drugiego koledzy całe Tchibo wózki jak z przed wojny radzę poszukać innej pracy jest dużo lepszych kontraktów
3
Zenolda 2017-07-04 15:47
AP Uniapol ma swoich wiernych pracowników, którzy potrafią bronić. Gdyby były tylko dobre opinie to zaraz ktoś skomentowałby, że to dział HR z firmy pisze!! Zawsze będą osoby niezadowolone bo tak już jest i nikt tego nie zmieni żeby nie wiem jak bardzo się starał.
2
Tchibo 2017-07-05 22:37
Nie polecam pracy na magazynie pracowałam 2 mies i zjechałałam do pl wózki ciężkie normy wysokie a ludzie to porażka lepiej szukać innej pracy
3
sasa 2017-07-06 22:39
pracuj w pl za 1500 lub staż za 800 ,będzie Ci lepiej , śmiać mi sie chce jak Ci nie odpowiadało to trzeba było wynająć mieszkanie własne :)
Tchibo 2017-07-07 12:05
Pracuję teraz w Berlinie mieszkanie mam przez 2 lata darmowe firma opłaca mieszkania w bloku. A nie około 20 ludzi na domku i później bydło się robi masakra w tym Tchibo tu mam spokój itp szukaj a znajdziesz dobry kontrakt
tchibo 2017-07-11 15:47
Agencja nie wyplaca pieniedzy , udaja ze nie dostaja przelewów oszuści nie polecam i odradzam
3
Tchibo 2017-07-11 16:59
Drodzy pracownicy jutro robimy strajk póki pieniędzy nam nie przeleja na konto to nie robimy obie zmiany mają tak zrobić a nie ze nasz zmiana jak wszyscy to wszyscy!
2
ZORIENTOWANA 2017-07-11 17:03
Witam Proszę wszystkich którzy zostali oszukani przez firmę Uniapol o kontakt pod adresem e-mail : diksi254@gmail.com
W Związku z mobbingiem który jest codziennością na Tchibo w Neumarkt oraz wyliczanie wypłat nie korzystnych dla pracowników. FIRMA NARUSZYLA KODEKSU PRACY, USTAWĘ O OCHRONIE DANYCH Osobowych i wiele innych przepisów. Wszyscy którzy chcą odzyskać firmy proszę o maila.
4
Zorientowana 2017-07-11 20:18
Wszystkich którzy zostali w jakikolwiek sposób oszukani przez tą firmę proszę o kontakt ma maila diksi254@gmail.com
3
ZORIENTOWANIBARDZIEJ 2017-07-12 01:13
Naucz się pisać "zorientowana", to po pierwsze, a po drugie, czepiasz się o ten mobing tylko ty i jeszcze jeden taki ... jak jeszcze pracował. Ciekawe dlaczego ludzie, którzy pracują tu ponad rok, a niektórzy dłużej, tak się o ten mobing nie trzepią?!
Codziennie mobing, a jednak parę osób pod firmę przeszło i robią swoje. Pracowałaś tu krótko, a płaczesz jak ci źle i niedobrze, a firmę demonizujesz gorzej niż niewolnik na polu bawełny. Tak cię skrzywdzili?! Nikt cię tu nie trzymał. Zwolniłaś się, przyszli inni i pracują bez lamentowania.
Czas na refleksję ... diksi
2
ZORIENTOWANIBARDZIEJ 2017-07-12 18:11
Jesteś tak zorientowana, że nawet nie masz pojęcia o czym mówisz. Jesteś sama niewolniczką własnej głupoty i przeszkadzasz innym, którzy chcą pracować. Sama ciśniesz kity i pierdoły. Na szczęście nikt cię nie słucha.
Nic w życiu nie widziałaś, nigdzie dłużej nie popracowałaś, bo nigdzie Cię nie chcą. Bzdury piszesz i próbujesz na te szmatławe wypowiedzi innych naciągnąć.
Poza tym obrażasz ludzi, którzy przez Uniapol nie pracują, więc kolejny przykład twojego braku orientacji w temacie.
Generalnie lenie i obiboki takie jak ty potrafią tylko pyszczyć, bo mają za dużo czasu na bezrobociu. Jesteś żałosna.
2
J 2017-07-12 18:48
Co wy za głupoty piszecie. Praca wcale nie jest taka zła,trzeba pracować jak wszędzie.Czy przyjedziecie do Tchibo,czy do Edeki lub innych firm gdzie jest komisjonowanie to trzeba orać. Nie oszukujmy się Niemiec nie zapłaci wam za stanie i dłubanie w nosie. 90% nierobów przyjeżdża i myśli że za stanie i odbrabianie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostanie 1500 euro. Idzie wytrzymać spokojnie tam tylko trzeba mieć fajną ekipę na chacie spoko koordynatorkę i dobrą agencję. Ja to wszystko miałam i prawie 2 lata przepracowałam. Piszecie że jedna czy druga się wozi i obrabia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za plecami. Na mojej zmianie nie jedna osoba próbowała się pokazać z każdej możliwej strony i nic to nie dało bo mieliśmy ekipę spoko,mimo że czasem dochodziło do klótni jak wszędzie. Nikt nie jest idealny. Pozdrowienia dla ekipy z Kastl i agencji Work Express. To były naprawdę super miesiące,kupa śmiechu i fajna praca...
P.S bez pozdrowień dla donosicieli z Nysy (wiecie o kim mowa) i reszty łajdaków którzy za punkt honoru obrali sobie kapowanie na innych i lizanie pośladów dwulicowym mendom których tam nie brakowało i nie brakuje ...!!! 5
1
Niezadowolona 2017-07-12 19:44
Ja się pytam gdzie jest wypłata ??? Juz po 10 a pieniędzy jak nie było tak nie ma... robią jakieś śmieszne przelewy na 300, 400 eur. Może ktoś wie bo z biurem to wogule nie można się skontaktować albo nie odbierają albo mają wyłączony tel i jeszcze ta ściema ze nie dostali przelewów robią z ludzi idiotów i tyle
2
Lelkum 2017-07-13 16:49
Czy jesteście pewni, że nie można napisać cos dobrego o firmie?
Wyższeambicje 2017-07-15 00:28
Widać albo jesteś mało inteligentnym stworzeniem albo jesteś jednym z donosicieli którzy robią zamęt na firmie. Widac po komentarzach o braku wypłat, o wypłatach na raty, to ma być porządna firma?
A co do Mojej Kariery zawodowej to wiesz mam troszkę wyższe ambicje niż komisjonowanie w Tchibo z całą zwierzęca patologią. Widać niektórych stać tylko na nurkowanie w kartonach i podkladanie świń swoim rodakom.
4
tchibo 2017-07-15 17:10
Wsioku jeden hemoroidy lizalas,donosisz to i cię pod Tchibo wzięli.blleee paskudna.
3
Tchibo 2017-07-16 16:13
Nie polecam jechać do tej pracy zostały prawie tylko nowe osoby jeszcze miesiąc i zobaczycie ile osób zostanie ha ha ☺️ za takie pieniądze i nerwy to szkoda jechać, i jeszcze ta pani łącznik to jakaś porażka ha ha
3
Tchibo 2017-07-17 09:16
Nie można nic powiedzieć pozytywnego o firmie, pieniędzy nie ma na czas. Dziś tydzień po wypłatach a ludzie jeszcze całych wypłat nie dostali. FIRMA OSZUKUJE, Pani Łącznik to porażka która wogole nie zna się na swojej pracy!
3
Głupiepolaczkizagranicątylkonarzekają 2017-07-17 12:16
Za to wy się znacie na wszystkim. Czepiliście się tej łącznik ale jak trzeba to do niej latacie ze wszystkim bo nie ma do kogo. Jak pracowałem i miałem problemu poszedłem do Kaśki z pytaniem, to zaraz dzwoniła przy mnie do uniapolu i temat ruszyła.
Trzepiecie się o wszystko i wszystkich na siebie nie patrzycie. Tacy ludzie jak wy to porażka. Obrażalskie polaczki, przyjechały do pracy, która ich przerasta. Standardowo tylko narzekać i szukać komu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrobić.
Mnie robota nie pasowała, to pojechałem gdzie indziej, bez narzekania jak mi źle i niedobrze. Kto was trzyma?! Nikt. Zwolnijcie się i szukajcie czego innego ...... acha ???? .... nie chcą przyjąć bez języka? Trzeba było się uczyć pajace ????
2
Lelkum 2017-07-19 08:54
Jak widać ktoś wreszcie napisał kilka słów prawdy. Narzekanie i ciągłe oskarżanie to już robi się nudne. Niby dorośli ludzie a chcieliby żeby agencja już wszystko za nich robiła. Ta agencja jest spoko!!!!
1
Nowi 2017-07-19 13:45
Nie polecam tej agencji lepiej szukać czegoś innego. Nie wypłacają pieniędzy na czas tylko z tydodniowym przestojem. Często się w domu siedzi bo nie ma na tyle pracy co się wiąże z tym ze potem wypłata marna. Zresztą te wszystkie negatywne komentarze na temat tej firmy o czymś świadczą. Malo tu pozytywów.
2
Ziomuś 2017-07-19 19:41
Witam,czy pracował ktoś kiedyś w tartaku w Bawarii albo czy ktoś się tam wybiera?prosze o wszelkie informacje z góry dziękuję,pozdrawiam :)
Tchibo 2017-07-21 15:56
Zróbcie ludzie z tym coś, dlaczego dajecie się oszukiwać?!
1
Ulka 2017-07-22 15:54
AP Uniapol jest fajną firmą i nie rozumiem tych oskarżeń.
tchibo 2017-07-27 16:50
Przestań opowiadać takie bzdury,gdyby firma Uniapol byla w porządku,nie bylo by tylu zniesmaczonych ludzi.Jasno pisze,male zarobki,zero kontaktu z biurem tzn.ze nie odbierają Tel,siedzisz w domu jak pracy nie ma.Czy to jest firma godna polecenia według ciebie.
3
Cenzorka 2017-07-28 22:39
Czy jesteście przekonani, że nie można napisać o firmie coś pozytywnego? Może niektóre problemy biorą się z naszej niekoniecznie dobrej pracy? AP poradzi sobie z takimi pracownikami!!!
Nick 2017-07-31 12:09
Pawel, wszyscy wiemy ze jestes lysy XD
2
Nickowy 2017-07-31 12:09
Pawel, wszyscy wiemy ze jestes lysy XD
2
Artur 2017-08-03 17:19
Nie wiem kim jesteś, bo widocznie ciężko było się podpisać, ale powiem Ci szczerze.. współczuje Ci, że masz tak nudne życie, że jedynym Twoim zajęciem jest obgadywanie ludzi na jakimś forum.. żal mi Ciebie
4
opsndjdijs 2017-08-03 17:45
Jakby cię pies zobaczył to by się o własną budę zabił pewnie . Pozdrawiam :) ps. Strona jest poświęcona opini o pracodawcy a nie pracownikach .
4
Cecylia 2017-08-09 13:11
AP to spoko agencja ale niestety nie zawsze sprawdzają czy zatrudniani ludzie są tymi właściwymi. Nikt za nikogo nie chce pracować, a cwaniakować można po godzinach pracy. Forum jest dla wszystkich osób.
1
Norymberga 2017-08-10 19:35
Witam ! Czy ta agencja nosi teraz nazwe Axialus? Czy praca na magazybie z kawa i odzieza jest ciezka? Czy miejsce zakwaterowania i pracy jest bezpieczne ?(chodzi o uchodzcow) praca w okolicy Norymbergi
Norymberga 2017-08-10 19:36
Witam ! Czy ta agencja nosi teraz nazwe Axialus? Czy praca na magazybie z kawa i odzieza jest ciezka? Czy miejsce zakwaterowania i pracy jest bezpieczne ?(chodzi o uchodzcow) praca w okolicy Norymbergi
Jerzyk 2017-08-12 14:57
Widziałem, że mają sporo ciekawych ofert pracy. Słyszałem, że to dobra agencja czy mógłby ktoś napisać kilka słów o pracy w sprzedaży z jęz. francuskim?
odpowiadaj za siebie 2017-08-18 15:47
Tak, agencja zmieniła teraz nazwę na Axialus.
Mieszkania rozlokowane są raczej w mniejszych miejscowościach gdzie problem z uchodźcami praktycznie nie istnieje.
Praca nie należy do lekkich, ale to zależy od tygodnia i towaru jaki w danym tygodniu jest pakowany. Są pewne normy do wyrobienia i ludzie jakoś dają soboe radę. Najlepiej przekonać się samemu i nie wyciągać wniosków po bzdurnych, często mijających się z prawdą opinii.
Stella 2017-08-18 21:10
Słyszałam dobre opinie o agencji i jestem zdania, że opinie na forum trzeba brać z przymrużeniem oka.
Zostaw swoją opinię o AP Uniapol Development Sp. z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AP Uniapol Development Sp. z o.o.