Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AP Uniapol Development Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
AP Uniapol Development Sp. z o.o. - 2014-12-01 09:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Wacek - 2014-11-29 11:58:12]:
Szanowny Panie, jeżeli masz jakieś wątpliwości lub żale związane z naszą współpracą skontaktuj się z prowadzącym Cie rekruterem. Zdecydowanie więcej jesteśmy w stanie dla siebie nawzajem zrobić wyjaśniając sprawy między nami niż pisząc na forum. Nie zgadzamy się z Twoją opinią lecz chcielibyśmy ją poznać w bezpośredniej rozmowie. Być może popełniliśmy gdzieś błąd którego nie zauważyliśmy. Jeżeli chcesz pomóc innym, przyszłym i obecnym naszym pracownikom, prosimy o kontakt.
zdjecie uzytkownika
Wacek - 2014-12-01 12:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [AP Uniapol Development Sp. z o.o. - 2014-12-01 09:30:19]:
To nie są żadne żale ani wątpliwości, ale fakty, o których Państwo dobrze wiecie, ponieważ były wielokrotnie "poruszane" i zawsze z tą samą puentą...jeżeli komuś coś nie pasuje to może się zwolnić a jego miejsce zastąpi "inny model". Uwzględniając interesy wszystkich zainteresowanych stron to ogólnie można napisać, że nie ma nic dziwnego w takim podejściu...z tym, że o tym trzeba wiedzieć przed a nie po fakcie. W naszym zawodzie są okresy bogate i ubogie w oferty pracy...
Jeżeli w "bogatym" okresie decydujemy się na jakąś ofertę to wybieramy ją po uwzględnieniu wszelkich dostępnych opinii o przyszłym pracodawcy (i do tego właśnie służy to forum)...tak żeby potem w "ubogim" okresie nie musieć "zaciskać zębów" i robić jak automat rezygnując ze wszystkiego tego, co czyni nas ludźmi...
Każdy człowiek ma prawo wyboru, ale i prawo do rzetelnej informacji zanim go dokona.
zdjecie uzytkownika
FilipPAs - 2014-12-01 13:31:13 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Wacek - 2014-12-01 12:48:50]:
Nie wiem o czym ty w ogóle piszesz ani jakie miałeś przejścia. Od wielu lat z nimi wyjeżdżam i wiem że czasem bywa różnie. Bywają okresy przestoju ale nie jest to spowodowane winą agencji a francuskich pracodawców. Ja nie narzekam na opiekę na miejscu, ani na kontakt w kraju. Urlopów mam tyle ile potrzebuje i nie mam z nimi problemów. Wypłata jest na czas i to się liczy. A co do dostępu do informacji to wszystko co zostało ustalone na pierwszym spotkaniu w Pl jest spełniane. Moim zdaniem uniapol to dobra agencja dla każdego kto wyjeżdża z nimi aby pracować. Jeśli ktoś chce znaleźć dziurę w całym to niestety ją znajdzie.
zdjecie uzytkownika
Suchy - 2014-12-04 16:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [FilipPAs - 2014-12-01 13:31:13]:
Jak nie wiesz to po co tu piszesz ? Jak wiesz to się pochwal ! :))))))))
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-12-09 21:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich! . Dostałem propozycję do szlifowania żeliwa w Baroux, jeżeli już ktoś tam był to jak tam jest, z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
szerman - 2014-12-12 19:50:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2014-12-09 21:49:18]:
wyjazd za granicę do pracy z AP Uniapol wiąże się na pewno z lepszą kasą jaką będzie można zarobić w tej firmie. Jednak masz całe święta na to aby dowiedzieć się o nich czegoś więcej, bo rozumiem , że czytałeś opinie na tym forum goworka i one Cię akurat w żadne sposób nie znięchęciły ? to już sukces przy planowaniu pracy tutaj
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-12-13 16:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szerman - 2014-12-12 19:50:54]:
Dzięki za odpowiedź, ale może jakieś konkrety bardzo był bym wdzięczny.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-12-15 18:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam propozycję wyjazdu w zawodzie tokarz może ktoś tam był i wie coś na ten temat
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-12-21 21:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracował ktoś jako tokarz
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-12-26 22:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma w miare sa gorsze
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-12-27 01:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy AP Uniapol Development płaci dobrze swoim pracownikom, czy jednak stawki mogłoby być większe, ale z braku lepszej opcji w regionie jesteście troche bez wyboru? Cos daja ekstra w ramach systemu socjalnego, czy cisza w tym temacie? Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi, szczęśliwego nowego roku!
zdjecie uzytkownika
krlos - 2014-12-27 12:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [FilipPAs - 2014-12-01 13:31:13]:
Masz racie ja przez nich pracowałem i nie miałem żadnych problemów,a wszystko zależy od francuskiego pracodawcy---byłem ostatnio w Gap w Alpach jako malarz nie narzekałem była kasa warunki mieszkaniowe o.k opieka też dobra, po prostu! chcesz pracować ? musisz się dostosować do nich, oczywiście bez przesady ----pozdrawiam biuro w Poznaniu-----teraz nie wyjeżdżam bo mam prace w Polsce ale ona nie wiem jak długo będzie i wtedy za monituję do nich i wiem że mnie przyjmą.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-12-29 11:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam forumowiczów. Pracował ktoś może lub pracuje jako kierowca C E w Niemczech przez Uniapol? Proszę o info. Pozdrawiam, Piotr.
zdjecie uzytkownika
Dariusz Kużniar - 2015-01-02 19:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.AP UNIAPOL jest dla mnie najlepszą agencją.Miałem okazję współpracować wcześniej z dwoma innymi agencjami i nie wspominam wyjazdów najlepiej.Jeśli chodzi o UNIAPOL wszystko zgodnie z umową,wynagrodzenie na czas,doskonały kontakt z opiekunem w Polsce.
Pracowałem we Francji jako monter płyt k/g przez UNIAPOL dwukrotnie,i jeżeli będę miał propozycję kolejnego wyjazdu na pewno skorzystam.
Pozdrawiam załogę UNIAPOLU!
zdjecie uzytkownika
grypss.. - 2015-01-23 17:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Banda złodzieskich biurowców !!!
zdjecie uzytkownika
mati - 2015-01-25 12:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
grypss.. a na jakim stanowisku pracowales? bo ja chcialem na kierowce wyjechac i nie wiem czy warto?
zdjecie uzytkownika
ccc - 2015-01-25 23:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
grypss o co chodzi że masz pretensje???
zdjecie uzytkownika
ccc - 2015-01-25 23:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mati to że chcesz wyjechać to za mało trzeba mieć doświadczenie i umiejętności oraz dużo szczęsxia aby wyjechać z tej agencji nie miej dużej nadzieji bo takich jak ty mają na pęczki
zdjecie uzytkownika
mati - 2015-01-26 20:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szukam od poczatku roku po agencjach ale jak sie czyta opinie to czlowiek sie zastanawia czy wogole warto. Ja jezdze 5 lat u nas i chcialem sie przenies na stale do niemiec i znalezc jakis punkt zaczepienia tylko widze ze jest ciezko.
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2015-01-27 11:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mati też chwile szukałem i włóczyłem się po różnych agencjach. Raz było lepiej a raz gorzej. Od jakiegoś czasu wyjeżdżam z Uniapolem do Francji. Nie zawsze jest idealnie ale: płacą dobrze i w terminie, jak chcesz pracować to prace masz praktycznie cały czas. Jak na razie jest ok i nie czuje potrzeby zmiany agencji.
zdjecie uzytkownika
Bodo - 2015-01-28 23:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może by ktoś podał jakie stawki mają np - Elektryk
zdjecie uzytkownika
ccc - 2015-01-29 10:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odp"Bodo.Z tego co jestem zorjętowany chodzą pogłoski że w Uniapolu proponują stawki 7,30 na ręke bez dodatków [diety]to są stawki za które nieopłaca śię wyjezdzać chyba że jesteś zmuszony wyjechac.Mało tego to poniesiesz koszty podróży do pracodawcy.Firma zaczyna staczać śię to jusz nie ta firma co była.
zdjecie uzytkownika
Kondzio - 2015-01-29 14:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ccc - 2015-01-29 10:11:27]:
Głupoty piszesz! jestem na kontrakcie we francji jako elektryk i zarabiam zdecydowanie więcej niż piszesz:) Nie jest to mój pierwszy wyjazd z uniapolem i trochę zmieniły sie warunki ale na zmianie nie stracilem nawet centa :) co mnie cieszy:) W ogóle nie wiem tez co ty piszesz o tych dojazdach. Za transport raz mi zwrócili a raz dali bilet na autobus. Na miejscu mamy firmowy samochód którym jeździmy po Francji i tez za niego nie placimy
zdjecie uzytkownika
nik - 2015-01-29 19:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kondzio.Ty niebujaj w obłokach bo jesteś niezły wazeliniarz jesteś centuś pojechałeś gdyż w Polsce nie zarobił byś tych piniędzy ale znając szanujący śię fachowiec niesprzedaje śię za takie marne piniądze jak ci dobrze to siedz i pracuj i tak z czasem ci podziękują jak skonczysz dany projekt.
zdjecie uzytkownika
Kondzio - 2015-01-30 13:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nik - 2015-01-29 19:51:38]:
Jakim cudem komukolwiek się podlizuje? Nie rozumiem w jaki sposób myślisz, wyjechałem już jakiś czas temu i jeździłem z wieloma agencjami w różne miejsca. Od jakiegoś czasu jeżdże z Uniapolem i nie dość że dobrze zarabiam to nie mam z nimi problemów. Konczy się kontrakt to ablo płynnie przenoszą mnie na następny albo dzwonią i jade na nowy. Nie siedziałem w Pl dłużej niż 3-4 tygodnie. Jak dobrze pracujesz to cie nie zwalniaja. jak dla mnei prosty układ. A ty "nik" ksiegowym moim jesteś że wiesz ile zarabiam?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AP Uniapol Development Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AP Uniapol Development Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x