Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AP Uniapol Development Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
Dariusz Kużniar - 2015-01-02 19:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.AP UNIAPOL jest dla mnie najlepszą agencją.Miałem okazję współpracować wcześniej z dwoma innymi agencjami i nie wspominam wyjazdów najlepiej.Jeśli chodzi o UNIAPOL wszystko zgodnie z umową,wynagrodzenie na czas,doskonały kontakt z opiekunem w Polsce.
Pracowałem we Francji jako monter płyt k/g przez UNIAPOL dwukrotnie,i jeżeli będę miał propozycję kolejnego wyjazdu na pewno skorzystam.
Pozdrawiam załogę UNIAPOLU!
zdjecie uzytkownika
grypss.. - 2015-01-23 17:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Banda złodzieskich biurowców !!!
zdjecie uzytkownika
mati - 2015-01-25 12:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
grypss.. a na jakim stanowisku pracowales? bo ja chcialem na kierowce wyjechac i nie wiem czy warto?
zdjecie uzytkownika
ccc - 2015-01-25 23:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
grypss o co chodzi że masz pretensje???
zdjecie uzytkownika
ccc - 2015-01-25 23:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mati to że chcesz wyjechać to za mało trzeba mieć doświadczenie i umiejętności oraz dużo szczęsxia aby wyjechać z tej agencji nie miej dużej nadzieji bo takich jak ty mają na pęczki
zdjecie uzytkownika
mati - 2015-01-26 20:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szukam od poczatku roku po agencjach ale jak sie czyta opinie to czlowiek sie zastanawia czy wogole warto. Ja jezdze 5 lat u nas i chcialem sie przenies na stale do niemiec i znalezc jakis punkt zaczepienia tylko widze ze jest ciezko.
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2015-01-27 11:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mati też chwile szukałem i włóczyłem się po różnych agencjach. Raz było lepiej a raz gorzej. Od jakiegoś czasu wyjeżdżam z Uniapolem do Francji. Nie zawsze jest idealnie ale: płacą dobrze i w terminie, jak chcesz pracować to prace masz praktycznie cały czas. Jak na razie jest ok i nie czuje potrzeby zmiany agencji.
zdjecie uzytkownika
Bodo - 2015-01-28 23:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może by ktoś podał jakie stawki mają np - Elektryk
zdjecie uzytkownika
ccc - 2015-01-29 10:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odp"Bodo.Z tego co jestem zorjętowany chodzą pogłoski że w Uniapolu proponują stawki 7,30 na ręke bez dodatków [diety]to są stawki za które nieopłaca śię wyjezdzać chyba że jesteś zmuszony wyjechac.Mało tego to poniesiesz koszty podróży do pracodawcy.Firma zaczyna staczać śię to jusz nie ta firma co była.
zdjecie uzytkownika
Kondzio - 2015-01-29 14:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ccc - 2015-01-29 10:11:27]:
Głupoty piszesz! jestem na kontrakcie we francji jako elektryk i zarabiam zdecydowanie więcej niż piszesz:) Nie jest to mój pierwszy wyjazd z uniapolem i trochę zmieniły sie warunki ale na zmianie nie stracilem nawet centa :) co mnie cieszy:) W ogóle nie wiem tez co ty piszesz o tych dojazdach. Za transport raz mi zwrócili a raz dali bilet na autobus. Na miejscu mamy firmowy samochód którym jeździmy po Francji i tez za niego nie placimy
zdjecie uzytkownika
nik - 2015-01-29 19:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kondzio.Ty niebujaj w obłokach bo jesteś niezły wazeliniarz jesteś centuś pojechałeś gdyż w Polsce nie zarobił byś tych piniędzy ale znając szanujący śię fachowiec niesprzedaje śię za takie marne piniądze jak ci dobrze to siedz i pracuj i tak z czasem ci podziękują jak skonczysz dany projekt.
zdjecie uzytkownika
Kondzio - 2015-01-30 13:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nik - 2015-01-29 19:51:38]:
Jakim cudem komukolwiek się podlizuje? Nie rozumiem w jaki sposób myślisz, wyjechałem już jakiś czas temu i jeździłem z wieloma agencjami w różne miejsca. Od jakiegoś czasu jeżdże z Uniapolem i nie dość że dobrze zarabiam to nie mam z nimi problemów. Konczy się kontrakt to ablo płynnie przenoszą mnie na następny albo dzwonią i jade na nowy. Nie siedziałem w Pl dłużej niż 3-4 tygodnie. Jak dobrze pracujesz to cie nie zwalniaja. jak dla mnei prosty układ. A ty "nik" ksiegowym moim jesteś że wiesz ile zarabiam?
zdjecie uzytkownika
karlos - 2015-01-31 16:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kondzio - 2015-01-30 13:15:09]:
Nik- ale ty pusty jesteś daj mu spokój, ja przez uniapol jezdziłem także i nie nażekałem -już 10 lat po zachodzie się bujam a za leniuchowanie ci nikt nie zapłaci -----jeśli jesteś takim dobrym fachowcem i w polsce dużo zarabiasz to po h..j wchodzisz na tą strone i dupe ludzią zawracasz
zdjecie uzytkownika
ccc - 2015-01-31 19:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karlos-nie wcinaj śię jak niewiesz o co chodzi mądrosek siedzi w domu i śię mądrzy, a ty Karlos wyleciałes jak Filip z konopi,pało bujaj się dalej,i niebaw śię w adwokata
zdjecie uzytkownika
mirek - 2015-02-09 22:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a konto trzeba miec polskie czy niemieckie czy w gotowce?
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-02-20 19:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napisze ktoś o zawodzie tokarz we Francji opinie proszę o pomoc .
zdjecie uzytkownika
www - 2015-02-25 14:00:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-02-20 19:19:25]:
Mam ten sam problem co Ty, dostałem propozycję wyjazdu do pracy we Francji w zawodzie tokarz i też chciałbym coś bliżej się dowiedzieć o warunkach pobytu i samej pracy. Może już coś wiesz???
zdjecie uzytkownika
konrad - 2015-02-25 16:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem w zeszłym roku na kontrakcie. było ok. poznałem tam ludzi którzy byli na rocznych kontraktach i nie narzekali a sobie chwalili. Mój szwagier też z nimi wyjechał i nie narzeka. Są czasem nieporozumienia ale do wyjaśnienia z koordynatorem. Kasa jest ok i płacą w terminie
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-02-26 20:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki za pomoc a język nie stanowi problemu?
www a gdzie masz jechać na rozmowę a może byłeś już ? odpisz
zdjecie uzytkownika
www - 2015-02-26 20:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-02-26 20:30:26]:
Byłem w Krakowie na rozmwach i mam pozytywną weryfikacię. Po weekendzie mam podpisać umowe i wyjazd do Marsyli.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-03-01 18:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jadę we wtorek na rozmowę kwalifikacyjną o co tam pytają ? www odpisz.i jakie pieniądze ci zaoferowali ?
zdjecie uzytkownika
www - 2015-03-01 18:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-03-01 18:10:32]:
Podaj maila albo Skype to pogadamy.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-03-02 08:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
www masz adres harry40.1972@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Maciuś - 2015-03-03 19:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Kiedyś byłem u nich na rozmowie w Krakowie. Pani bardzo sympatyczna, pytała się mnie co dokładnie robiłem i co umiem robić, sprawdzała też znajomość języka francuskiego. Starałem się o wyjazd do Francji jako cieśla szalunkowy.Zaproponowano mi 9.5 netto, dojazd na koszt firmy, panier - czyli premia wyżywieniowa ok 8h netto za każdy dzień roboczy ale za to mieszkanie płatne 200e miesięcznie.
zdjecie uzytkownika
Maciuś - 2015-03-03 19:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie średnio miesięcznie wychodziłoby ok1400 -1350e miesięcznie. We Francji pracuje się średnio od 35-38h tygodniowo i nie ma raczej szans na nadgodziny jak się zdarzają to raczej sporadycznie Czyli odkładasz miesięcznie ok 1000e no chyba że jesteś centusiem i wyżyjesz za 100 e miesięcznie (najlepsi potrafią się zmieścić w 70e ) Pozdrawiam wszystkich centusi!!! Niech wam się śnią schabowe i wasze merce w garażach w Polsce
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AP Uniapol Development Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AP Uniapol Development Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie