AP Uniapol Development Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o AP Uniapol Development Sp. z o.o.

tchibo odradzam 2017-03-18 20:30
pakowacz w tchibo godzin 40 ale w 3 tygodnie a uniapol to kłamcy i tyle tylko zbywaja na umowie 135 godzin a potem udaja że to sprawdza i nie odpowiadają , może ktoś w końcu na to odpowie ?
Mateusz "Dziubek" :) 2017-03-19 00:43
Czemu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie podejdziesz i nie powiesz w twarz jaki masz problem tylko podpisujesz się po nickiem "kierownik" którym nigdy w życiu nie będziesz bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szkoły średniej nie skończyłeś i wymyślasz jakieś chore jak ty historie że osoba o zwierzęcym nazwisku donosi żeby mieć lepiej ?Wstyd ci że kobieta robi od niechcenia więcej od ciebie ? Proszę cię, przestań. Masz problem podejdź to go wyjaśnimy kozak w necie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w świecie jak byś miał jaja to byś się podpisał. Nie na darmo mama ci imię dała chyba że się go wstydzisz :D
5
dawcio 2017-03-19 21:30
@Kierownik
..Kierownik= internetowy napinacz :D ..
UNIK 2017-03-19 21:54
CHŁOPIE TO RACZEJ TY NIE MASZ WYKSZTAŁCENIA I KULTURY NO CHYBA ŻE MASZ TAKIE GŁUPIE NAZWISKO PO TO JEST FORUM BY SIĘ ANONIMOWO WYPOWIADAĆ BY INNI WIEDZIELI JAKA TO FIRMA CZY WYPŁACALNI CZY NIE NIKT DLA PRZYJEMNOŚCI NIE JEDZIE ZA GRANICE WIĘKSZOŚĆ MA RODZINY A JA CHAMSTWA I OSZUSTWA NIENAWIDZĘ TAK ZWANI KATOLICY POD OŁTARZEM A W RZECZYWISTOŚCI LUDZI NIE WYPŁACAJĄ I KRZYWDĘ CZYNIĄ INNYM JAK TO PAPIEŻ POWIEDZIAŁ JAK MASZ BYĆ TAKIM KATOLIKIEM LEPIEJ ŻE BYŚ BYŁ ATEISTĄ
W KOŃCU JAK W TEJ FIRMIE JEST

PROSZĘ O KONKRETY
KIEDY WYPŁATY
JAKIE WARUNKI MIESZKANIOWE
NA JAK DŁUGO JEST PRACA ITP KONKRETY PROSZĘ A NIE PISANIE O WSZYSTKIM I O NICZYM
4
Drezden 2017-03-19 22:01
Mam konkretne pytania mianowicie rekrutacji na stanowisko elektryk drezno
sądzę że w fabryce volswagena czy ktoś już tam pracuje

jak wygląda praca po ile godzin jaka stawka godzinowa czy firma płaci diety

jakie warunki mieszkaniowe

i czy to jest stała praca a przede wszystkim jaka jest atmosfera pracy i po pracy

wypowiedzcie się anonimowo
Gregor 2017-03-21 18:48
Bardzo fajna agencja , już kilka razy z nimi pracowałem we Francji. Teraz też mam chęć na wyjazd ale chcę pracować w warsztacie samochodowym. Nie wiem czy maja teraz taką ofertę? Może ktoś słyszał ?
piasek 2017-03-27 16:34
Jedzie może ktoś za granice jako pracownik drogowy we Francji? W ogłoszeniu pisze ze trzeba znać język francuski ciekawe czy wszyscy jak się rozlicza później tam i tutaj
Paulina 2017-03-28 08:51
@Gregor, zachęcam do odwiedzenia strony internetowej firmy w celu zapoznania się z aktualnymi ofertami - http://uniapol.com/szukasz-pracy/oferty-pracy-z-polski/ oraz http://uniapol.com/szukasz-pracy/oferty-pracy-z-zagranicy/
ka 2017-04-04 22:08
Dla mnie coś jest niezrozumiałe . Opisujecie zarobi nawet 3 euro na 1h . a zarobek w niemczech nie może być nizszy na 1h niz 8.84 euro brutto, netto to jakieś 6.64 euro. Coś nie jest tu jasne . Albo ktoś pisze nie prawdę .
1
ok 2017-04-04 22:13
za 5e/h z tego co wiem to najniższy zarobek na terenie niemiec to jakieś 6.64e/h netto , brutto 8.84e/h.
1
tony 2017-04-05 07:54
uwaga na prace dla elektrykow we francji i niemczech. śmieciowka i wynagrodzenia nie ma na czas
Grażyna 2017-04-05 09:41
Witam, z tego co mi wiadomo to agencja AP ma w tej chwili sporo nowych ofert pracy. Korzystałam i ich pośrednictwa i dobrze zarobiłam. Teraz interesuje mnie Francja i praca dla kobiety czy coś wiecie o tym?
Krul 2017-04-21 21:30
Zwierzaki bez perspektyw tam tyrają grzecznie bo w kraju z taką głową nie ma dla nich zajęcia :D Pozdrowienia z Polski nieudacznicy, Kuny, Dziubki, i inne konfidenty! :D Bez pozdrowień dla Was gamonie ze śluńska. Jo Jo, nie wrocojcie.
5
Lila 2017-04-22 16:33
To jest fajna agencja, maja dużo ofert i dobrze organizuj pracę.
1
Tchibo 2017-04-29 19:32
Witam wiem że czytasz to bo kiedyś mówiłeś że ludzie piszą wiec . Panie Rafale taki spokój teraz na zmianie naszej jak ciebie nie ma to ty obgadywałeś innych jaki kto nie jest nie będę wyzywała tu szkoda że pan ma tyle lat krótko robiłam na pana zmianie ale to z Pana się śmieją bo pan do tej hańcuwki tak dziobał itp a pan już nie robi a tak się pan czuł pewnie najpierw patrz na siebie jaki jesteś później na innych pozdrawiam z polski też tylko z urlopu
2
Zbigniew 2017-05-01 17:36
Korzystałem wielokrotnie z pośrednictwa AP Uniapol Development i nie narzekam. Wprost przeciwnie byłem zadowolony z pracy i z płacy. Żadnych problemów ale myślę, że ja również nie robiłem z niczego problemów i dlatego inni postępują ze mną ok. Mam naturę pracowitego człowieka.
Krokodyl 2017-05-10 08:38
Witam czy ktoś się wypowie konkretnie o pracy w tchibo w Norymberdze? Pytałam panią z biura czy faktycznie jest tak źle jak piszą niektóre osoby to zakończył się kontakt z ta kobieta. Pozdrawiam
2
Cenzorka 2017-05-11 11:50
AP Uniapol Development działa od 2005 r dla pracowników tymczasowych. Agencja rozszerzyła działalność na Francję, Niemcy a także Belgię, może warto porozmawiać o konkretach?
Paulina 2017-05-15 08:58
@Grażyna wszystkie oferty pracy możesz znaleźć na stronie internetowej firmy: http://uniapol.com/szukasz-pracy/oferty-pracy-z-zagranicy/
Które stanowisko konkretnie Cię interesuje?
Łuku 2017-05-17 17:42
Usuńcie z naszej zmiany tego spasionego idiotę. Nie chcieli go na drugiej zmianie, to wpakowali go do nas i teraz tu bruździ, donosi i robi z siebie debila. Myśli że jest zabawny a polacy i niemcy śmieją się z tego klauna i jego głupoty.
Chwali się jaki to jest bogaty i zarobiony a tylko jego laska zap...rza a on sie obija.
Uważajcie na niego, bo co chwile do uniapolu dzwoni i ściemnia na temat ludzi i pracy. Omijać konfudenta z daleka.
12
Seba 2017-05-19 17:30
Witam Łyku byku, sposiony bo się powodzi nie żyje z miesiąca na miesiąc jak ty he, chłopaku widzę że mało wiesz he miałem spiny z korynatorem bo sobie nie dam w kaszę! jak ty po kątach narzekasz jaki to korynator itp a w oczy nie powiesz,Niemcy to się śmieją z takich jak ty, fajnie być klaunem a wśród mnie małpa więc mamy cyrk, donosi he he ,dzwoni do biura bo mam sprawy to dzwonię mam darmowe minuty he, weź się za robotę lepiej bo masz słabe normy jak tak dalej będziesz robił wolno to w niedziele i święta będziesz pracował, nie mam czasu na takich jak ty tyle w temacie a możesz sobie pisać co chcesz leje na to porannym moczem
3
Łuku 2017-05-20 20:53
Kolega widzę nawet treści nie zrozumiał. Co ma jedno do drugiego. Tą odpowiedzią sam się pogrążyłeś. Jedziesz po wszystkich łącznie z koordynatorem, a nawet nikt o nim nie wspomniał.
Prostactwo i słoma z butów. "Powodzi się".... serio?! Trochę samokrytyki by się przydało. Skoro tak się powodzi to proponuję jak najszybciej lustro kupić i spojrzeć. Tylko etapami, powoli, bo możesz się wystraszy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
5
Dawcio 2017-05-21 12:16
No to leci fala pozytywnego hejtu . Co tu komentowac .hehe .Das ist Tchibo
6
Hapor 2017-05-22 07:52
Ten kololo to porażka jakaś! Skąd oni go wzięli?!
"Nie dam siobie w kaszę.", "wśród mnie małpa", serio? Jak widzę takie wypowiedzi, to nie dziwię się, że ten zakład ma opinię zbiorowiska idiotów bez szkoły. To tylko cytaty z jego wypowiedzi tutaj, a to jak poniża się na zakładzie, to inna sprawa. Niemki i ukrainki nie chcą żeby do nich mówił cokolwiek, bo jest chamem i prostakiem, a jego gadka jest żenująca dla innych. Osobiście słyszałem jak odzywa się do kolesia, który mógłby być jego ojcem. Debil umie tylko caki, caki, a resztę rzuca po polsku i myśli, że jest zabawny. Powinien dostać dawno w pysk za takie teksty. Zero szacunku i ogłady. Zero wychowania z domu. Rodzinka musi się go nieźle wstydzić.
... a jego dziewczyna? Laska co Ty robisz z tym kretynem?! Każdy inny jest lepszy, bo nie jest nim.
8
Henry 2017-05-23 08:58
Czy AP Uniapol organizuje jeszcze pracę w Niemczech? Wiem, że brali ludzi na wózki widłowe i suwnice ale teraz nic nie namierzyłem. Może ktoś wiei mógłby podpowiedzieć?
1
Paulina 2017-05-24 08:15
@Henry wszystkie oferty pracy AP Uniapol Development Sp. z o.o. za granicą możesz znaleźć na ich stronie internetowej: http://uniapol.com/szukasz-pracy/oferty-pracy-z-zagranicy/
Można znaleźć również ogłoszenia do pracy w Niemczech.
Tchibo 2017-05-24 12:18
Niech wywala z naszej zmiany tego Grześka co przyszedł do nas nie nadaje się do niczego a na domku zrobił taką Grande po pijaku że dziewczyna go wywaliła z domu i słusznie np to pijak i jak wypije to ręce podnosi do kobiety
3
Paulina 2017-05-25 09:43
@Anita, a jak oceniasz samą współpracę z AP Uniapol Development Sp. z o.o.? Czy podczas wyjazdu mogłaś liczyć na pomoc Agencji? Czy miałaś zapewnione wsparcie, czy byłaś zdana na 'samą siebie'?
Emilka 2017-05-25 14:47
Na 1 rzut oka widać że pisał to ktoś z upośledzeniem umysłowym a nie Anita. No ale coś musisz robić człowieczku poza ciśnięciem normy w tchibo.
Czekam aż się tam nawzajem pozabijacie za 1200euro xd
Pozdrawiam Emi TA KTÓRA TAKŻE UCIEKŁA DO POLSKI :*** ;D


2
Tchibo 2017-05-26 00:33
Wy wszyscy jesteście siebie warci jeden na drugiego gada a sam nie lepszy więc się zastanówcie nad sobą a nie innymi bo o was też gadają głupoty
5
Tchibo 2017-06-08 21:30
Jutro zebranie w sprawie Kordynator pl więc proszę mówić wszytko trzeba się jej pozbyć bo widzicie że ona się nie nadaje
1
Tchibo 2017-06-09 00:52
Słuchaj się wielką pani Kordynator od siedmiu boleści my ciebie nie chcemy tu na Tchibo bo się nie nadajesz na te stanowisko bo nikomu w niczym nie pomogłaś i nie pomagasz każdy sam liczby na siebie ty żyjesz plotkami i innymi rzeczami a nie tym co do ciebie należy więc się zastanów nad sobą i swoim zachowaniu a i jeszcze jedno dlaczego twój facet opowiada w pracy o innych pracownikach różne rzeczy prywatne bo mu wszystko mówisz wszyscy ludzie wiedzą o tym niech się w biurze wezmą za to też
1
Tchibo 2017-06-09 16:46
Widze ze sie w Tchibo nic nie zmieniło. Przez chwile chcieliśmy z Partnerka wròcić ale chyba nie ma sensu. Po komentarzach widac ze ludzie sa jeszcze gorsi. Czytalismy co tu pisze i szok. Wychodzi na to ze pracowaliśmy na innym zakładzie. Jakos nie mieliśmy zadnych problemow ani z Tchibo, ani z Heinzem ani Uniapolem czy koordynatorem.
Praca cieżka ale bywały gorsze. Gonia z lajstungiem jak jest słabo. Wszedzie tak bywa i nie ma sie czego dziwic. Jak wyskoczyl nam pilny wyjazd do Polski to byl problem zeby urlop dostać ale udało sie. Załatwiliśmy to co musieliśmy. Ale to co bylo najgorsze to zachowanie ludzi na zonach. Powiesz coś na jednej na kolejnej juz wiedza.
Po swojemu. Taki głuchy telefon. Ktos tu dobrze napisał : Tchibo 2017-05-26 00:33 Wy wszyscy jesteście siebie warci jeden na drugiego gada a sam nie lepszy więc się zastanówcie nad sobą a nie innymi bo o was też gadają głupoty.
5
Kongo 2017-06-10 01:00
Kolejny cwaniak, co głośny pitrafi być tylko pod nickiem na forum. Jakoś nie słyszałem żeby na zebraniu ktokolwiek gębę otworzył i nadawał na koordynatora. Sami z siebie idiotów ludzie robicie.
3
Kongo 2017-06-10 01:05
A ty jak....bowski do czego się nadajesz?! Do bycia błaznem zakładowym. Jak cie Haidi jedzie na zonie, to taki chojrak nie jesteś, a "u góry" płaszczysz się jak padalec.
4
haaaa 2017-06-10 10:24
Brawo! Rzeczowo i zgodnie z prawdą kolego
4
Tchibo 2017-06-10 17:23
Pan Grzegorz powiedział że Pani Katarzyna nie jest koordynatorem bo to za dużo powiedziane JEST TYLKO ŁĄCZNIKIEM POMIĘDZY UNIA POLEM!! I ONA NIE DECYDUJE O ZWOLNIENIACH I UMOWACH!! I RAZ W MIESIĄCU PAN GRZEGORZ BĘDZIE NA ZAKŁADZIE BO WIDZI CO TA PANI WYPRAWIA WIĘC NIE WCHODZCIE JEJ W TY.. EK!
4
Tchibo 2017-06-10 17:33
A pan Ja Ja Nas, zawsze narzekał że prace zmienia że ma w dupi..wszystko a dalej pracuje z tego co wiem chodź już tam na pracuje wyzywa ludzi jednego dnia a drugiego koledzy szkoda że ma tyle lat i jak pamiętam opowiadał że był w pl szefem chyba marnym, druga sprawa tak nadawał na tą kaskę że taka i sraka nie będę tu wyzywała i powtarzała jego brzydkich słów a jak była pani Kaśka na kawie to tak jej w tyłek wchodził i się uśmiechał uważajcie na niego
7
Cenzorka 2017-06-11 12:45
Ktoś napisał, że miał zamiar wrócić do firmy ale ten magiel go powstrzymuje. Tak własnie jest, że ludzie nie widzą swoich wad jedynie innych. To jest nieuczciwe nawoływanie do gnębienia innych ludzi. Myślę, że szefowie wiedzą jak pracuje koordynator i gdyby było coś nie tak reagowaliby.
2
Tchibo 2017-06-11 19:01
No to teraz odkrycie. A kto was niby zatrudniał bo mnie Uniapol. To naprawde nie tródne rzeczy. Nie będę tu pracował do śmierci ale teraz zależy mi żeby prace miec wiec musi każdy kozak swoje robic jak nie robisz to Tchibo Ci dziekuje. Nie wszystko jest pokryte cukrem i nie kazda rozmowa ale wole miec wiadomość że coś jest nie tak i czas żeby poprawić niż wypowiedzenie. Jak ktos nie chce pracowac to jego sprawa bo ja jeszcze chce. A i co jest z tą gadką o wchodzeniu w tyłek bo nie czuje żebym komuś wchodził w tyłek. Nie trzeba mieć super szkół żeby wiedzieć co to zwykła przyzwoitość i kultura osobista . Wniosek urlopowy czy przeprowadzka do innego domku to raczej mało wchodzaca w tyłek sprawa. Bardziej mnie smieszy jak wiekszość między zonami ciumcium a za chwile na siebie nadają. TO JEST CHORE. Skoro jest tak źle to po co tyle pomyj wylewacie na tych co przeszli pod Tchibo. Musieli sie naharować a u was tylko na wszystko i wszystkich hejt.
3
Tchibo 2017-06-12 15:46
Jak się cieszę że czwartek jest dniem wolnym ponieważ nie będę widziała tej pani co mówi o sobie tak wysoko i nawet kamizelkę ma budowlana Kordynator ha ha a jest tylko łącznikiem więc ha ha
2
Kucharka 2017-06-12 15:52
Mam proźbę usuńcie z naszej zmiany tą dziwna nerwowa Panią blondi niech wraca na swoją zmianę Agnieszkę mam już jej dość ciągle narzeka i przeklina że ciężko wszystko ja złości w pracy jak ci się tak nie podoba to zjedz do pl i nie złość innych na zonach i display ok albo siedź w domu i gotuj obiady dla wszystkich haha i jak ziemniaki się znalazły ha ha
5
Tchibo 2017-06-12 18:03
A pan Ja Ja nas mi nie odpisał myślałam że odpisze a tu nic pewnie zajęty praca w karton ach ha ha jak z nim jego kobieta wytrzymuje bo z niego taki kretyn i fałszywy człowiek uważajcie na niego bo sama słyszałam często jak wyzywał niby swoich kolegów na kawie a na drugi dzień z nimi rozmawiał i się śmiał a o pani Kasi nie wspomnę i jego mężu jakie słowa wypowiadał że aż uszy więdną a na drugi dzień z nim rozmawia szkoda gadać panie Piotrze zastanów się nad sobą pozdro z pl
2
221b 2017-06-12 22:51
A wiesz po co nosi tą kamizelkę tempa dzido?
Najpierw się dowiedz, o podstawach BHP, a potem się wypowiadaj na temat "budowlanych" kamizelek.

A zresztą zalóżcie sobie forum hejtu głomby, bo tu się wystawia opinie o pracodawcach, a nie robi osobiste wycieczki do ludzi. Jesteście mięczakami, którzy chowają się pod nikami w internecie, a jak przychodzi do zebrania, na którym możecie wywalić swoje żale, to chętnych nie ma. Banda frajerów bez honoru i odwagi do rozmowy w cztery oczy. Potraficie żyć tylko plotami, które układacie jak wam się podoba i oskarżacie potem innych. Większość z was nie ma wogóle pojęcia o faktach, bo szuka prawdy w opiniach innych. Oskarżacie wszystkich na około a sami na siebie nie patrzycie. Banda konfidentów i cwaniaków.
Jeden drugiego by sprzedał za lepsze zamówienia i więcej godzinek.
Poprzyjmowali młodych cwaniaczków, którzy strasznie się trzepią o premie, a nie potrafią wyrobić normy bez włączania co chwilę pałzy. Tak, tak pajace, wszyscy wiedzą. nie długo wam się skończy samowolka z pałzą.
Rzygacie hejtem na około, to teraz zastanówcie się nad sobą i zostawcie tą stronę do wystawiania opinii o pracodawcy, a nie pracownikach.
Ci na szczęście szybko się zmieniają, więc jest szansa, że za jakiś czas atmosfera się oczyści.


4
tibo 2017-06-12 22:55
Ona nigdy nie decydowała o zwolnieniach. Twoja wiedza jest jak ten twój komentarz - marna.
2
aka poażka 2017-06-13 03:22
Bo pan jaja nas to fałszywa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i gnida i nie dało się go słuchać. Wieczni źle i niedobrze i jaki on poszkodowany a jego baba też niezła plotkara i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] każdemu obrabia za plecami a na zonie haha, hi hi ze wszystkimi i tylko ploteczki ją interesują.
Ludzie dopiero jak się z tego szamba uwolnićie to zobaczycie inny świat. Pozdro z innego (LEPSZEGO) projektu. Wystarczy poszukać :)
5
Tchibo 2017-06-14 04:18
No to chyba czegoś nie rozumiem. Skoro jest "tylko" łącznikiem i nie jest decyzyjna, to co wyprawia?!
Nie wiem czy wy się ludzie czasem zastanawiacie co piszecie? Idąc tym tokiem myślenia rozpoczynamy cykl wchodzenia w tyłek panu Grzegorzowi raz w miesiącu?
2
Cenzorka 2017-06-20 13:14
Interesuje mnie praca dla kucharza we Francji. Może ktoś był i ma rozeznanie?
Tchibo 2017-06-25 14:34
Jeju ludzie zastanowcie sie w ogole co Wy wypisujecie... Klocicie sie na forum a na zonach najlepsi przyjaciele... Tworzycie sobie grupki, a jak ktos Wam nie pasuje to go szykanujecie az sie zwolni... Myslicie ze Tchibo to przedszkole czy jak ?! Skad w Was tyle nienawisci, jezeli dobrze pracujesz i w miare umiesz niemiecki to moze dostaniesz szanse, dla leni i hejterow miejsca nie ma, to pewne.... Wchodzicie w tylek kazdemu kto jest Wam potrzebny a jak nie potrzebny to jazda go obgadywac.. Myslicie ze te osoby tego nie widza ? Ze sa debilami za jakich ich uwazacie ? Nagadujecie na koordynatorow i ich partnerow czy partnerki a jak cos chcecie to latacie za nimi jak oparzeni. Byl Grzesiek, bylo Wam zle, jest Kaska jest Wam jeszcze gorzej, tak samo jak z godzinami, jak nie ma to placz ale jak sa to tez narzekacie, da sie Wam w ogole dogodzic ? musicie miec bardzo nudne zycie zeby sie tak zachowywac.. ale dla Was to widocznie w porzadku.. zal mi Was.. no ale coz.. Polacy za granica.......
3
Chaberek 2017-06-25 16:57
AP widać to firma dobra bo nawet nikt nie pisze żadnych uwag na forum. Może jednak ktoś zdecyduje się napisać kilka słów o agencji. Nowi którzy chcą pracować dzięki AP mając opinie jest im łatwiej o decyzję.
Zostaw swoją opinię o AP Uniapol Development Sp. z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AP Uniapol Development Sp. z o.o.