AP Uniapol Development Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o AP Uniapol Development Sp. z o.o.

Lenka 2017-01-03 04:02
Witam interesuje mnie SZCZERA opinia(a nie zlosliwych pracownikow ktorym nie wyszlo ze wzgledu lenistwa i braku checi do pracy) konkretnie chodzi mi o prace w automotive. Z gory dziekuje za odpowiedz . Pozdrawiam :)
Kasia 2017-01-03 21:08
Witam, chciałabym się dowiedzieć czegoś odnośnie pracy w Niemczech:
Pakowacz – pakowanie odzieży i kawy
Miejsce pracy: Niemcy, okolice Norymbergii
czy opłaca się jechać czy to jest wielka sciema ??
Jakie jest wynagrodzenie, jacy ludzie, jakie mieszkanie co kolwiek o tej pracy.

Jeżeli dana osoba nie bedzie chciala napisać na forum to prosze o wysłanie mi maila na adres :
kaka981@wp.pl
dziekuję za odpowiedź
5
Sorci 2017-01-05 00:58
Witam, chciałbym się dowiedzieć czegoś odnośnie pracy w Niemczech:
Pakowacz – pakowanie odzieży i kawy
Miejsce pracy: Niemcy, okolice Norymbergii
czy opłaca się jechać czy to jest wielka sciema ??
Jakie jest wynagrodzenie, jacy ludzie, jakie mieszkanie co kolwiek o tej pracy.
misiek 2017-01-11 10:53
Witam wszystkich firma Uniapol kolejny raz nie wypłaca wynagrodzenia w terminie
5
misiek 2017-01-11 10:55
Witam wszystkich firma Uniapol kolejny raz nie wypłaca wynagrodzenia w terminie
5
ŁUKASZ 2017-01-11 11:05
WITAM FIRMA UNIAPOL KOLEJNY NIE WYPŁACA WYNAGRODZENIA W TERMINIE
7
twoja stara 2017-01-14 12:37
Gościu.
Chyba jakiś niedorozwinięty jesteś.
Pracuje w Niemczech od dłuższego czasu i nikt nie kazał mi " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;. Więc napij sie zimnej wody i ochłoń bo bzdury piszesz.
2
AntyK 2017-01-23 18:43
Nikt Ci nie kazał, bo sam już tak tyrasz jak Kuna jakaś, że Niemcowi by było głupio wymagać 300% skoro dodatkowe 100% do normy (Dla polaczków: 100+100=200) robisz za darmo piesku ze śląska.
6
Cenzorka 2017-01-23 19:13
Miałam okazję pracować za pośrednictwem tej agencji i była to bardzo udana współpraca. Myślę, że niektóre wpisy robią ludzie opłacani przez konkurencję? Nie mam innego wytłumaczenia . Kto chce pracować musi sam sprawdzić.
3
tchibo 2017-02-07 10:07
w tchibo to można zarobić 650 euro za styczeń za luty to samo bedzie , odradzam przyjazdu tu nie ma pracy ludzie odsyłani na urlopy albo maja po pare dni wolnych
8
ciekawa 2017-02-08 13:55
jakaś uczciwa opinia o pracy w tchibo w norymbergi?
aleks 2017-02-09 12:05
Pracujecie w Niemczech na niemieckich umowach czy Uniapol podpisuje z Wami polskie i wysyla w delegacje?
1
J 2017-02-09 22:42
W Tchibo kiedyś pod agencją Work Express można było spokojnie przy fajnych godzinach wyciągnąć ponad 1000 euro. Za mieszkanie nie brali kasy więc nie było najgorzej,warunki były też wporządku. Potem Work odszedł z Tchibo bo Niemcy dogadali się na boku z inną polską agencją Uniapol,z tego co mi wiadomo to była umowa że z Worka mają być pracownicy a Tchibo miało już trzy agencje na miejscu z których brali ludzi i to się nie spodobało WE i odeszli z Neumarkt. Pewnie była inna umowa i się wkurzyli. Jak odszedł Work tak odeszło sporo pracowników a ci co zostali przeszli do Uniapolu z tym że oni już za mieszkania biorą pieniądze i warunki na mieszkaniach nie są tak super. Zapewne zaraz się znajdzie ktoś z tej agencji że napisze mi że warunki s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jednak mówię jak jest możecie wierzyć lub nie. Jeżeli chodzi o niemieckie warunki to możecie pomarzyć,dostać się tam mają szanse ludzie którzy mają dobry niemiecki i bardzo dobre normy czyli robią ponad 100% ,wtedy jest szansa że po roku o Tobie może pomyślą chcociaż nie jest to pewne na 100% . Prawda jest taka że jechać teraz do Niemiec żeby pracować za 1000 euro nawet odjąć mieszkanie ok. 200-250 euro to trzeba być desperatem. Tam się jedzie zarobić,coś odłożyć i żyć jak człowiek a nie wegetować,a są ludzie tacy którzy nie kupią lepszej wędliny,lepszych bułek itp. bo drogo i jedzą wszystko co najtańsze. Oczywiście 1000 E to takie naciągane bo wątpię żeby teraz tam tyle pod agencją wszyscy wyciągali. Pewnie pupilki i donosiciele których tam nie brakuje tyle mają ale nie zwykłe szaraki którzy przyjechali sobie zarobić na chleb. Najlepsze miesiące to te przedświąteczne,wtedy jest sporo godzin więc można więcej zarobić ale życie w Niemczech za mniej jak 1500euro kompletnie mija się z celem. Pozdrawiam J
2
nickname 2017-02-11 00:08
A jak to wygląda z urlopem i składkami? Może się ktoś wypowiedzieć?
Tchibo 2017-02-11 17:32
Pracowałam tam krótko i uciekłam z tam tąd ,wózki ciężkie jak z przed wojny ciężko pchać wysokie normy a ten cały kordynator niemiecki jakiś hańc to ściga ludzi i ludzie cały czas w stresie oprócz starszych pracowników bo trzymają z jego kobietą i są cwani, odnośnie ludzi uwaga na tego pana w okularach Rafała jest dobry bajko pisarz itp .teraz jestem w Berlinie i mam lepiej niż tam
6
Xyz 2017-02-12 21:46
Praca w Tchibo jest ciezka, ale to nic w porównaniu do ludzi, ktorzy pofrafia tylko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wlazic i sie podlizywac zeby miec lepsze zamowienia... ale tak szczerze mowiac to nawet jesli dawaliby mi 2000 € to bym tam nie wrocil. Ludzie szkoda zdrowia zeby tam jechac. Ta cala heidi to kopnieta zdesperowana baba, ktora nie ma szacunku do ludzi, tylko sterczy przed komputerem, czy przypadkiem komus norma o 1% nie spadla. A jest tam jedna dziewczyna co dobrze mowi po niemiecku, nawet bardzo dobrze i moglaby miec lepiej platna pracę a je*ie jak dziki wol. Szkoda mi jej ze tak się poniża
4
Angel38 2017-02-13 22:08
Witam.
Mam pytanie odnośnie opodatkowania wynagrodzenia za pracę w Tchibo, zgodnie z umową z Agencją Uniapol? Jak to jest możliwe że ze stawki 9 euro brutto za godzinę do wypłaty po wszystkich potrąceniach i przeliczeniu wynagrodzenia wychodzi tylko 3 euro za godzinę???
napohybeldebilom 2017-02-14 09:25
".... podczas słynnej powodzi w rzekach ....". Czy debil jeden z drugim mógłby czasem się zastanowić, co pisze?!
tch 2017-02-14 09:31
Nie ma takiej możliwości.
Ciżemka 2017-02-14 12:28
Zawsze można pracować w innej firmie. Nie ma przymusu pracy ale ja wiem, że dzięki nim zarobiłem ładną kasę. Wszystko było bardzo sprawnie i profesjonalnie załatwione.
Angel38 2017-02-14 16:18
A jak jest liczone to wynagrodzenie, bo wiem że składki potrącają normalnie ale podatek jest według mnie za duży naliczony. Dzięki za odpowiedź
Krul 2017-02-16 12:17
E tam, nie ma jej co żałować, tyra jak Kuna bym powiedział nawet :) A do czego innego się Ci ludzie tam nadają :-) Została tylko ciężka praca za grosze z wieśniakami na domkach. Kto jest mądry to robi sobie tyle co potrzeba i ani więcej, ale chamy nadrabiają, także wszystko się zgadza. Jak tam nieudacznicy w lutym? Ile godzinek było? :D
5
pracowałam w obozie 2017-02-17 10:46
Witam :) i ja podziele się moja opinią na temat tego obozu

Warunki mieszkaniowe nie są zle chyba ze przenoszą cię co miesiac do innej nory :) bo nie płacą wlaścicielom za mieszkanie . Pensja wynosi tyle ile masz godzin tzn pracujesz od 5 do 15 lub od 15 do 1 w nocy . Chyba ze nie ma roboty to nach hause :D wyplata 1200 czasem mniej czasem wiecej . Jednak trzeba czasami czekać hmmm czasami ? raczej zawsze bo nigdy nie jest na czas :) urlop to temat studnia bez dna nie masz 24 dni na rok czy ile ci przysługuje tylko informujesz i jedziesz oczywscie nie masz za te dni płacone . Co do pracy ? Jebiesz jak dzika kuna aby wyrobic smieszna normę starasz się by miec premie której i tak nie dostaniesz . Ubezpieczenie czasami masz czasami nie w zaleznosci czy dostałes juz karte jak nie masz to lepiej wykup ubezpieczenie :) co do pracowników i szefostwa nie jebiesz to nara . . Do takiego obozu nadaja sie Slazaki i Nysy :)) które albo liza d... albo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak beduini :) za marne grosze . wystarczy poszukac by znalezc lepsza pracę niz ta w tchibo na niemieckich warunkach z lżejsza praca :) i lepszym wynagrodzeniem nie polcam
9
Danuta 2017-02-24 12:48
Czy praca pakowaczy w Niemczech dla par jest aktualna? Bardzo zależy nam na wyjeździe a słyszeliśmy, że agencja jest spoko. Może ktoś podpowie jak mamy działać żeby to załatwić, jakieś dokumenty? Czy zarobki są dość dobre? Jakie mieszkania dają pracownikom?
Gosia 2017-02-27 12:10
Dzwonilam dzisiaj do biura i dostalam informacje ze dla par oferty beda moze za tydzien albo za dwa tygodnie
Paulina 2017-02-28 14:57
Firma publikuje wiele ofert pracy! Możecie je znaleźć na portalach ogłoszeniowych :) Któreś ze stanowisk szczególnie Was interesuje?
Wiosna 2017-03-03 14:14
Czy ktoś orientuje się czy para bez samochodu może dostać oferte pracy?
Tchibo 2017-03-04 14:01
Nie polecam bez auta tu się wybierać bo bez sensu .tak jak u nas na zmianie u pana hańca ktoś jeździ z kimś to kierowca często musi czekać na kogoś a pozniej na wszystkich zonach gadają głupoty itp polecam własnym autem
1
Wiosna 2017-03-05 09:33
Czyli nie polecasz ale para ma szanse dostac prace. Wiadomo swoim autem lepiej ale ja niestety nie mam do dyspozycji samochodu dlatego pytam.
Paulina 2017-03-06 09:23
@Wiosna myślę, że najlepiej będzie jak porozmawiasz bezpośrednio z firmą podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Z pewnością razem znajdziecie jak najlepsze rozwiązanie.
Wiosna 2017-03-06 12:18
Wszystko byloby dobrze ale dzwoniac do biura mozna otrzymac rozne informacje. Zalezy od pracownika ktory odbierze telefon. Dlatego chcialam sie dowiedziec od ludzi pracujacych w tchibo czy pracuja tam pary bez samochodu.
Paulina 2017-03-07 09:27
@Wiosna rozumiem. W takim razie mam nadzieję, że znajdziesz tutaj przydatne informacje. Ktoś pomoże?
dafrffg 2017-03-15 14:01
polecam prace w tchibo w neumarkt wypłaty po 500 - 600 euro za miesiac i zwolnienia szkoda czasu odradzam
4
NAtalia 2017-03-16 19:57
Ha ha bardzo dobrze kto mądry to się szybko z tamtąd zwolnił jak zobaczyl pierwsza wyplate a reszta niech robi za tak śmieszne pieniądze 5 e na godzine??? i to jeszcze w Niemczech. Porażka nie polecam.
1
Paulina 2017-03-17 08:30
@NAtalia, o pracy na jakim stanowisku mówisz?
Kierownik 2017-03-18 16:00
Co to samego Uniapolu nie ma zastrzezen. Kasa na czas, wszystko sie zgadza co do grosza. W okresie zimowym malo godzin, wiec nie oplaca sie tu przyjezdzac. Jesli chodzi o prace w Tchibo to nic specjalnego, ciezka i monotonna, najgorsze sa tu niektore osoby dluzej pracujace. Ludzie uciekaja stamtad bo kobieta o zwierzecym nazwisku i zachowaniu donosi regularnie do gory i tworzy jakies chore historie razem ze swoja grupa narzekaczy na wszystko. Przyjedzcie tam za 10 lat to nadal beda tam pracowac mimo, iz kazdego dnia biadola, ze zmienia prace w kazdym momencie. Mieszkania w miare, zalezy gdzie sie trafi. Na pomoc koordynatora nie liczcie, slabo zna niemiecki i unika kontaktu. Ogolnie polecam siedziec cicho i robic swoje, nie gadac z konfidentami, wtedy jakos leci
5
tchibo odradzam 2017-03-18 20:30
pakowacz w tchibo godzin 40 ale w 3 tygodnie a uniapol to kłamcy i tyle tylko zbywaja na umowie 135 godzin a potem udaja że to sprawdza i nie odpowiadają , może ktoś w końcu na to odpowie ?
Mateusz "Dziubek" :) 2017-03-19 00:43
Czemu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie podejdziesz i nie powiesz w twarz jaki masz problem tylko podpisujesz się po nickiem "kierownik" którym nigdy w życiu nie będziesz bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szkoły średniej nie skończyłeś i wymyślasz jakieś chore jak ty historie że osoba o zwierzęcym nazwisku donosi żeby mieć lepiej ?Wstyd ci że kobieta robi od niechcenia więcej od ciebie ? Proszę cię, przestań. Masz problem podejdź to go wyjaśnimy kozak w necie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w świecie jak byś miał jaja to byś się podpisał. Nie na darmo mama ci imię dała chyba że się go wstydzisz :D
4
dawcio 2017-03-19 21:30
@Kierownik
..Kierownik= internetowy napinacz :D ..
UNIK 2017-03-19 21:54
CHŁOPIE TO RACZEJ TY NIE MASZ WYKSZTAŁCENIA I KULTURY NO CHYBA ŻE MASZ TAKIE GŁUPIE NAZWISKO PO TO JEST FORUM BY SIĘ ANONIMOWO WYPOWIADAĆ BY INNI WIEDZIELI JAKA TO FIRMA CZY WYPŁACALNI CZY NIE NIKT DLA PRZYJEMNOŚCI NIE JEDZIE ZA GRANICE WIĘKSZOŚĆ MA RODZINY A JA CHAMSTWA I OSZUSTWA NIENAWIDZĘ TAK ZWANI KATOLICY POD OŁTARZEM A W RZECZYWISTOŚCI LUDZI NIE WYPŁACAJĄ I KRZYWDĘ CZYNIĄ INNYM JAK TO PAPIEŻ POWIEDZIAŁ JAK MASZ BYĆ TAKIM KATOLIKIEM LEPIEJ ŻE BYŚ BYŁ ATEISTĄ
W KOŃCU JAK W TEJ FIRMIE JEST

PROSZĘ O KONKRETY
KIEDY WYPŁATY
JAKIE WARUNKI MIESZKANIOWE
NA JAK DŁUGO JEST PRACA ITP KONKRETY PROSZĘ A NIE PISANIE O WSZYSTKIM I O NICZYM
4
Drezden 2017-03-19 22:01
Mam konkretne pytania mianowicie rekrutacji na stanowisko elektryk drezno
sądzę że w fabryce volswagena czy ktoś już tam pracuje

jak wygląda praca po ile godzin jaka stawka godzinowa czy firma płaci diety

jakie warunki mieszkaniowe

i czy to jest stała praca a przede wszystkim jaka jest atmosfera pracy i po pracy

wypowiedzcie się anonimowo
Gregor 2017-03-21 18:48
Bardzo fajna agencja , już kilka razy z nimi pracowałem we Francji. Teraz też mam chęć na wyjazd ale chcę pracować w warsztacie samochodowym. Nie wiem czy maja teraz taką ofertę? Może ktoś słyszał ?
piasek 2017-03-27 16:34
Jedzie może ktoś za granice jako pracownik drogowy we Francji? W ogłoszeniu pisze ze trzeba znać język francuski ciekawe czy wszyscy jak się rozlicza później tam i tutaj
Paulina 2017-03-28 08:51
@Gregor, zachęcam do odwiedzenia strony internetowej firmy w celu zapoznania się z aktualnymi ofertami - http://uniapol.com/szukasz-pracy/oferty-pracy-z-polski/ oraz http://uniapol.com/szukasz-pracy/oferty-pracy-z-zagranicy/
ka 2017-04-04 22:08
Dla mnie coś jest niezrozumiałe . Opisujecie zarobi nawet 3 euro na 1h . a zarobek w niemczech nie może być nizszy na 1h niz 8.84 euro brutto, netto to jakieś 6.64 euro. Coś nie jest tu jasne . Albo ktoś pisze nie prawdę .
1
ok 2017-04-04 22:13
za 5e/h z tego co wiem to najniższy zarobek na terenie niemiec to jakieś 6.64e/h netto , brutto 8.84e/h.
1
tony 2017-04-05 07:54
uwaga na prace dla elektrykow we francji i niemczech. śmieciowka i wynagrodzenia nie ma na czas
Grażyna 2017-04-05 09:41
Witam, z tego co mi wiadomo to agencja AP ma w tej chwili sporo nowych ofert pracy. Korzystałam i ich pośrednictwa i dobrze zarobiłam. Teraz interesuje mnie Francja i praca dla kobiety czy coś wiecie o tym?
Krul 2017-04-21 21:30
Zwierzaki bez perspektyw tam tyrają grzecznie bo w kraju z taką głową nie ma dla nich zajęcia :D Pozdrowienia z Polski nieudacznicy, Kuny, Dziubki, i inne konfidenty! :D Bez pozdrowień dla Was gamonie ze śluńska. Jo Jo, nie wrocojcie.
3
Lila 2017-04-22 16:33
To jest fajna agencja, maja dużo ofert i dobrze organizuj pracę.
Zostaw swoją opinię o AP Uniapol Development Sp. z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AP Uniapol Development Sp. z o.o.