brak logo

Moje bambino

Łódź

Opinie o Moje bambino

??????? 2015-12-05 15:03:30
Chętna? A może oprócz wynagrodzenia szukasz dodatkowej premi, na kasie nie zależy? Jak mówią na MB kierownicy są chętni i wolni..... Łysego i Siwego można często spotkać na Pietrynie w dobrych barach. Podobno ładnym dużo łatwiej. A praca i płaca kiepska, a co po to kto to wie.............
2
...... 2015-12-05 21:04:40
MB sprawia wrażenie pożądanej firmy. Wszystko jest super, umowy, formalności itd. Oczywiście zgadzam się z opinią iż podpisując umowę warunki są jasno określone jednak jak to w życiu bywa to tylko papierek a później zaczynają się schody.... kierownik wymaga znacznie więcej niż na papierku.... smsy emaile w weekend są na porządku dziennym... stale tylko słowa " musisz" to tamto i owamto... najbardziej mnie rozsmieszyl email pani kierownik do swoich PH pod tytułem " praca domowa na weekend .. zrobić tabele zestawienie klientów którzy zamówili produkty w ramach projektu ministeialnego..." praca domowa???? To k..... mac nie jest szkoła podstawowa jednak takie są realia pracy w MB.... ujme to krótko. ... nie po to człowiek szkoli się w MB żeby po 2 tygodniach rezygnować z pracy ale polityka firmy wobec swoich pracowników dzięki którym nota bene zarabiają jest taka iż rotacja choćby przedstawicieli MÓWI SAMA ZA SIEBIE!!!! POZDROWIENIA DLA PANI KIEROWNIK REGIONALNEJ ANITY KTÓRA DZIĘKI PODEJŚCIU DO SWOICH PRZEDSTAWICIELI DOPROWADZIŁA DO SYTUACJI ZE NA DZIEŃ DZISIEJSZY W WOJEWÓDZTWIE POMORSKIM NIE MA ANI JEDNEGO PRZEDSTAWICIELA! !!! ZERO A BYŁY TRZY HEHEHEH.... BRAWO ANITA ... TRZYMAJ TAK DALEJ!!!! NIKT Z TA POZBAWIONA EMPATII ZIMNĄ MASZYNKĄ DO TRZEPANIA KASY I WCHODZENIA LUDZIOM W TYŁKI NIE WYTRZYMAŁ HEHEH
11
;) 2015-12-05 22:32:44
Ku przestrodze kazdemu kto rozwaza aplikowanie na stanowisko PH! Pdpisuję się pod każdym słowem. No cóż jak Kuba Bogu tak... region zostaje bez przedstawicieli. Również pozdrawiam byłą Panią kierownik ;)
7
Anita ani tamta 2015-12-13 16:02:35
Ooo a to się zwolniliście? Pozdrawiam was również, kochane jesteście:* buziaczki:*:* lofciam
1
Informator 2015-12-16 20:57:38
zajebscie tu byc jako informatyk, 5 tys na rękę a pracy tyle ze można w LoL'a grać wiekszosc czasu wraz z kierownikiem
pit 2016-01-06 10:43:41

wpoa - zakup słownik przy okazji samorozwoju w bambino...ciekawe o jakich benefitach piszesz, chyba o zrobieniu w ciula na premi w pakiecie ;)
2
pracuś 2016-01-07 00:18:40
a może Ci bardziej charakterni całkiem nieźle zarabiają nawet i w MB. niestety ale bez pracy kasy nie ma. Koleżanki z pomorskiego chyba z miesiąc pracowały. To raczej z doświadczeniem nie ma nic wspólnego.
cdxv 2016-01-11 15:30:14
Mlodszy specjalista ds. sprzedazy czy to taki trik i zmiana nazwy z PH ?
Wiele nowych ogloszen na to stanowisko ale zadnych informacji dot. tego co oferuje firma. Praca w terenie, niezbędne narzedzia do pracy?
cdxv 2016-01-11 23:07:45
Mam rozmowę w tym tygodniu. Ma trwać około 3h, forma warsztatów, może na ten temat w takim razie ktoś coś powiedzieć może?
6
kociambrasty 2016-01-13 08:49:35
@informator .. no i jak widać informatych za 5 tys. chyba zmienił pracę.
Szukają znowu kogoś na stanowisko informatyka, czy znacie jakieś szczegóły w temacie ? Co jest powodem rotacji na stanowisku informatyka ?
nca 2016-01-17 12:11:53
Szukają chętnych na stanowisko PH Bo kilka osób zwolnili a kilku pracowników zrezygnowało. Nikogo nie dziwi tak duża rotacja? W konkurencji jakoś ludzie pracują kilka lat i są zadowoleni. A na marginesie do Pracuś - 2 dziewczyny z pomorskiego odeszły rzeczywiście po miesiącu ale nie dodałeś ze 3 innych przedstawicieli z tego regionu, z dłuższym stażem i doświadczeniem tez juz nie pracuje. Dziwne? Były wyniki... działo się. .. plan wyrobione. .. do czasu nowego regionalnego - ale to taka mala dygresja na marginesie ;)
2
nca 2016-01-25 15:46:01
@dozin myślisz, że młodszy specjalista do spraw sprzedaży to niby kto? nie kto inny jak potocznie PH w bambino. A jeśli chodzi o zarobki 2500netto to mi kaktus wyrośnie jeśli świeżak tyle dostanie!!!! powodzenia
pit 2016-01-25 19:58:31
2500 netto...buhahaha :D podstawy w okolicach 1600netto, 2500 dostanie ktoś po 4 latach pracy w mb ;) jeżeli chodzi o premie to są za wykonanie PONAD PLANU !! i tylko za to co jest ponad plan...czyli jak zrobisz 100% planu w miesiącu to nie dostaniesz nic ! poza tym praca po godzinach za 0 - standard - krs wręcz wymaga byś zamówienia, oferty, raporty wprowadzał PO GODZINACH PRACY , inaczej znajdzie odpowiedni sposób byś oberwał za to po łbie. Ciągłe ciśnienie na wyniki, ciągłe dopierdzielanie się o byle co - standard. Dlatego na PH jest taka rotacja ciągła. Oczywiście po wszystkim jest powiedziane że ktoś się nie sprawdził itp.
Praca by mogła być naprawdę fajna jakby podejście firmy było do pracownika podmiotowe a nie przedmiotowe. Prawda jest taka że PH i pracownicy BOK to białe murzyny, które mają zapieprzać i się nie odzywać.
wolne weekendy - wyglądają tak , że siedzisz i robisz plan na tydzień kolejny i nadganiasz to czego w tygodniu zrobić nie zdążyłeś bo inaczej się nie da. Praca idealna dla tych którzy nie mają rodzin, mężów, żon, dzieci itp. Jedynie osoby które poświęcą się w 100 % firmie jakoś przejadą dłuższy czas. Jeszcze jakby przynajmniej płacili za to...ale cóż każdemu nowemu powodzenia życzę ;)
1
edek 2016-02-02 20:02:08
Nie wiem czemu tam pracujecie ??? Standardem jeśli chodzi o podstawę wynagrodzenia dla początkującego PH jest obecnie podstawa wynagrodzenia na poziomie około 3000zł netto + premie ale to wiadomo jak się zaczyna nie zawsze się wyrabia o innych benefitach jak prywatna opieka medyczna czy multisport nie wspomnę. Odciąganie pieniędzy za oblepioną fabię to lekka przesada, powinni dopłacać za jazdę takim samochodem...firma zatrzymała się jeżeli chodzi o podejście do ludzi na roku 1999... Powodzenia życzę wszystkim desperatom chcącym robić karierę w MB...
3
do edek 2016-02-02 20:06:42
kto niby dostaje w mb 3tyś netto ?? w jakim województwie ?
pomyliłeś się jedynie prawie o połowę kwoty
1
edek 2016-02-02 20:36:00
Pisałem o standardach rynkowych w szanowanych firmach - MB do takich nie zaliczam ale to moja subiektywna opinia, nie rozumiem czemu tam pracujecie...
Jest tyle innych miejsc pracy dla PH polecam pracuj.pl czy inne tego typu portale kto szuka ten znajdzie.
xyzqwe 2016-02-03 20:49:04
Czy ktos po odbyciu rozmowy na stanowisko informatyka w Łodzi dostał od firmy jakąkolwiek informację zwrotną? Byłem na rozmowie 3 tygodnie temu, mieli się odezwać niezależnie od wyniku po tygodniu i ciągle cisza.
1
ella 2016-02-16 11:32:11
Idzie może ktoś jutro na rozmowę do firmy MB do Krakowa?
Mam pytanie do tych, którzy byli a rozmowach na specjalistę do sprzedaży , jak wygląda rozmowa?
ella 2016-02-16 11:32:12
Idzie może ktoś jutro na rozmowę do firmy MB do Krakowa?
Mam pytanie do tych, którzy byli a rozmowach na specjalistę do sprzedaży , jak wygląda rozmowa?
tom 2016-02-16 14:26:34
Ja idę ale nie mam pojęcia czego się spodziewać, napisz jak coś będziesz wiedziała
ella 2016-02-19 17:20:36
Dostał ktoś odpowiedź od firmy z środowego spotkania z Krakowa?
4
jajaja 2016-02-20 09:12:29
ja dostałam, że nie, że wybrali innego kandydata.
nonon 2016-02-22 07:02:47
Jedzie ktos na szkolenie do Łodzi 29.02?
ella 2016-02-22 07:19:00
tak, ja jadę. To widzę, że jest nas więcej :) Rozumiem, że z rekrutacji z Krakowa jedziesz?
nonon 2016-02-22 08:27:44
No akurat nie ...ale dobrze wiedzieć ,że sama nie bedę . Kiedy jedziesz niedziela?
ella 2016-02-22 08:50:27
tak, będę w tym hotelu popołudniu w niedzielę. Odezwij się do mnie na maila (anii@o2.pl) to się jakoś zgadamy, bo nie będziemy przynajmniej cierpieć na początkową samotność :)
Przystojny 2016-02-24 20:32:46
Masz chłopaka/męża itp? bo jak nie to chętnie ci pomogę przecierpień tą samotność w hotelu do samego rana, If you know what I mean
(͡° ͜ʖ ͡°), podaj adres:)
omajgat 2016-03-04 15:36:26
Podpisuje sie rekami i nogami pod kazda negatywna opinia na temat MB ,przedstawiciele traktowani jak maszynki do trzepania pieniedzy za psie grosze. Musza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na pasozytow w biurze , wymagania z kosmosu pilnowac tego tamtego , nic firma nie daje od siebie tylko ma wymagania.
5
edek 2016-03-04 20:44:35
bu hahaha 1600 czy 2500 hahaha pomocnik murarza po zawodówce wyśmiałby takiego pracodawce....ale frajerów do pracy w tej firmie nie brakuje
7
Olo 2016-03-11 22:37:50
pracowałem w MB w latach 2011-2013. Powiem tak - były to moje pierwsze powazniejsze podrygi na stanowisku przedstawiciela handlowego. Odszedlem ze wzgledu na zarobki, ale mimo wszystko dobrze wspominam tamten okres. Bardzo fajni ludzie w zespole, i nawet kierowniczka na ktora tak niektorzy naczelni opierdalacze " wszystko mi sie nalezy, bo mam wyzsze studia " ( buhahahahaha ) najezdzaja, byla calkiem spoko. Potem przeszedlem do koncernu farmaceutycznego, ale dzieki tej firmie, ktora jest jaka jest, pracuje dla duzych korporacji gdzie mozna wyciagnac calkiem ladne pieniazki. Tak, mialem zapier...l od rana do wieczora, angazowalem sie ile moglem, zarabialem 1800 netto, i co z tego? autko sluzbowe za friko, doswiadczenie, fajne produkty, i jaja jak berety z nauczycielami :P jak na handel, praca bardzo łatwa i przyjemna, bo konkurencja prawie żadna, a MB jest jednak liderem w swojej branży. P.S. Nie jestem lizusem ani konfidentem. Ewentualnie jadowite komentarze wsadzcie sobie w ... Pozdrawiam
1
na szczęście były już pracownik 2016-04-18 14:56:14
lata 2011-2013 - konkurencja prawie żadna, teraz jest ogromna konkurencja, bo aktualnie firm o podobnym asortymencie jest mnóstwo, zarówno tych ogólnopolskich jak i lokalnych, także jeśli chodzi o przebicie się z ofertą już nie jest tak różowo, konkurencja bardzo często daje korzystniejsze rabaty niż MB, bo żeby nie było o rabat musisz się poużerać z KRS, a klient i tak często niezadowolony, a co do wynagrodzeń, no cóż, tak jak wiele osób napisało wcześniej, podstawa 1700-1800 zł netto, za 100% planu 0 zł prowizji, dopiero to co jest ponad plan (1,5% od kwoty jak sam wprowadzisz zamówienie, jak zamówienie na twój region wprowadzi BOK, to 0,75%) - teraz przeliczcie sobie ile trzeba zrobić ponad plan, żeby np. dostać premię 1000 zł; tak naprawdę fajne wypłaty są za miesiące listopad / grudzień - kiedy placówki muszą wydać całą kasę, ale to jest raz na rok, w większości przypadków jedziesz na podstawie + coś tam czasami wpadnie, jakaś stówka, może dwie (oczywiście są regiony, gdzie można więcej zarobić, ale przedstawicieli jest ok. 46, a te lepsze regiony można policzyć na palcach jednej ręki); co do samej pracy, no cóż ...... wszystko zostało już napisane, ile byś nie zrobił zawsze jest za mało, maile od KRS wieczorami, przepraszam nocami, w weekendy, mnóstwo pracy w zaciszu domowego ogniska, oczywiście za free; ale i tak najlepsze są maile od pani dyrektor Ewy - potrafią zepsuć humor, nawet jak masz fajny dzień
4
również były pracownik 2016-04-19 12:31:03
Zgadzam się w 100%. Warto jeszcze dodać info o dodatkowym obciązeniu za korzystanie z samochodu służbowego. przykład:trzeba zadeklarować korzystanie z samochodu do celów prywatnych.Po deklaracji zabierają z pensji okolo 106zł miesiecznie za 300km. po przekroczeniu 300km naliczają dodatkowo tak więc nie dość ze goła pensja to jeszcze okrojona. Dodatkowo jesli chcesz wyjechac za miasto na weekend to trzeba skladać pisemne wnioski, pozwolenie od zarzadu itd... Inne firmy jakos potrafia obejsc przepisy jednak MB rozliczy Cie co do grosza... ale jak mają zaplacic marne grosze premii to juz nie jest tak różowo
4
dla ilustratorki 2016-05-30 12:46:18
witam, nie mogę się doczytać o stanowisku ilustratora:d jest moze ktos kto tam pracował na tym stanowisku i powiedzieć mi mnij więcej jak tam jest?? bardzo mi zależy na opinii, dzieki
Nick 2016-07-10 16:31:26
Jakie samochody maja handlowcy ? Wogole jakie warunki ? Ktoś coś ?
Stary pracownik 2016-07-11 07:06:18
Ciągła rotacja, brak poszanowania pracownika, bezpłatne nadgodziny, ciągle pretensje, do tego obcinanie premi pod byle pretekstem, a podstawa śmieszna... zresztą niech sie nowi wypowiedza jak sie pracuje po okresie próbnym ....
5
pracujący 2016-08-01 13:58:46
Młodszy Specjalista ds. Sprzedaży = dawny Przedstawiciel Handlowy - Konsultant (tyle że na początku pracy, po roku - półtora można zostać Specjalistą i potem po jakimś czasie Starszym Specjalistą i z każdą taką zmianą idzie nieco wyższa kasa.
Samochody: Skoda Fabia, można z nich korzystać prywatnie, ale nie trzeba, a te ok 100 zł za tankowanie na firmę do 300 km nie jest złe, ale wymogły to przepisy i kontrole, więc to nie jest wymysł firmy... Wcale nie trzeba się prosić o przekroczenie tego, można się dogadać z dziewczyną, która to nadzoruje, ona sama potem formalnie to załatwi...
Podstawę zawsze proponują przed podjęciem pracy, faktycznie na początek trzeba się liczyć z kwotą do 2000 netto, zawsze można odmówić, ale znam takich, co pracują ponad rok albo i dłużej i gdyby było aż tak źle to chyba by tyle nie pracowali...
Co do nadgodzin, to każda praca PH wymaga obsługi maili, telefonu czy raportowania poza podstawowym czasem pracy, ale firma daje narzędzia: telefon z internetem, komputer z mobilnym internetem i jeśli ktoś dobrze potrafi zorganizować sobie czas to wcale nie ma tylu "nadgodzin", a jak ktoś nie działa na bieżąco tylko zostawia "na potem" to faktycznie może musi nadrabiać w weekendy...
Co do opinii o kierownikach się nie odniosę, bo niektóre są zbyt emocjonalne i czasem przerysowane, ja bym nie chciała być kierownikiem, od nich też góra wymaga i nie mają za bardzo wyjścia, tylko szkoda, że nikt nie napisze o tych, którzy jednak pomagają i wspierają swoich PH, a są i tacy i naprawdę jak się człowiek zorganizuje to można normalnie funkcjonować...
To napewno nie jest praca dla osoby z dużym doświadczeniem, której marzy się "lepsza praca", ale jest to fajna opcja na start dla osoby z mniejszym doświadczeniem, szczególnie jak ktoś ma czas i nie ma jeszcze zobowiązań w postaci rodziny i dzieci. Wiele takich osób zaczynało, wkręciło się i mimo zmian sytuacji rodzinnej zostawało w firmie, w której dobrze się czuli, dużo potrafili, a organizowali wszystko tak, że mieli na wszystko czas. Da się dogadać żeby dziecko nieco wcześniej z przedszkola odebrać, czy zrobić małą przerwę w ciągu dnia żeby coś załatwić na mieście, wszystko jest kwestią rozmowy.
2
all 2016-08-01 14:06:43
Ilustratorka - fajna kreatywna praca, ciekawy zespół, z dala od części handlowej, poza działaniami ilustracyjnymi w programach graficznych wykonywanie prac plastycznych, które są fotografowane i pomoc w aranżancji podczas sesji zdjęciowych do katalogu. Daje możliwość działania kreatywnego, wyrozumiała kierowniczka, możliwa drobna elastyczność godzin pracy 7-15, 8-16 lub 9-17, możliwe zmiany nawet jednorazowe w razie potrzeby.
1
gość 2016-08-03 11:45:38
Widzę, że krs wkraczają do akcji :D
Ludzie ! zastanówcie, się dlaczego są ciągle ogłoszenia o rekrutacji. Dlaczego na organizowanych spotkaniach często jest tak, że nikt nie przychodzi, albo spośród kilku osób nie ma żadnego chętnego.
To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest, a nie zakład.
4
Wojtek 2016-08-08 14:36:08
Hej jedzie ktoś na szkolenie do Łodzi 17.08 ??
karka 2016-08-13 13:27:52
Hej Wojtek ja się wybieram gdzie byłeś na drugim etapie w Tarnowie ?
Wojtek 2016-08-15 20:09:49
Lublin
ciekawy 2016-08-15 20:59:50
Na magazynie, teraz z info w ogłoszeniach płacą 15 zł brutto/h. Widać progres, ciekawe na jak długo umowa? Ktoś wie?
JuznaszczesciebylyPH 2016-08-21 12:48:37
zagadzam sie z opiniami bylem w tej firmie ph sory mlodszym specjalista ds sprzedazy. Kasa masakryczna 1700 na reke prowizje osiagalne tylko w 2 miesiacach w roku ciagle tel kierowniczki co tak pozno wyjechales za wczesnie wrociles za malo wizyty i tym podobne. Teraz mam prace o niebo lepsza samochod do dyspozycji szefa ktory daje mega prowizje i dobra podstawe. A i nie sluchajcie ze nauczycie sie tam pracy to bajka prawdziwy handel wyglada inaczej niz standardy MB.
6
lolek 2016-08-25 15:31:07
Już długo mnie tam nie ma i zajrzałem z ciekawości zobaczyć czy coś na lepsze się zmieniło , jednak czytając opinie to w dalszym ciągu takie samo dno jakie było . Powiem tak , trzeba być albo mega idiota , albo skończoną fujarą , żeby przyjść pracować do takiego DNA ! bez urazy dla obecnych pracowników , ale ja nie mogę się nadziwić i zrozumieć JAK MOŻNA TAM PRACOWAĆ ?!!! ludzie ogarnijcie się i znajdźcie sobie normalna pracę w przyzwoitych firmach gdzie płaca jak należy, gdzie nikt nie patrzy wam na ręce po godzinach ( powtarzam po godzinach pracy czyli ) tam niema życia prywatnego, gdzie szefostwo jest po prostu normalne. Dziwię się , ze to jeszcze funkcjonuje a życzę im solidnego upadku.
9
Matejos 2016-08-29 12:39:00
Na magazynie w Łodzi podobno maksymalnie do końca października przez pośrednika.
ktoś 2016-08-29 20:03:43
byłem na rozmowie, po 2 miesiącach na umowę - zlecenie obiecują umowę o pracę, stawka jak na teraz podejrzanie wysoka, 15 brutto, hmmmm
Namex 2016-08-31 17:15:20
Miałem okazję popracować dla tej firmy, w magazynie na Olechowie. Nie wiem gdzie wam dają takie obietnice, że po kilku miesiącach na zlecenie dostaniecie normalną umowę. Ale na pewno nie jest to tenże magazyn. Słyszałem, iż niektórzy pracują tam ponad rok na zleceniu, lecz ludzie mają tendencje do kłamstw.

Jeśli ktoś to w ogóle czyta, oraz ma zamiar pracować w magazynie tej firmy w Łodzi na olechowie, to piszę tutaj szybkie streszczenie na temat tego miejsca.

Większość pracowników wydaje się w porządku, można pogadać jak z ludźmi i nawet nie są problematyczni. Ale jest tam taki koleś o ksywce "Grubas" który jeździ na bocznym widlaku, spytajcie się kogoś który to, a wam powiedzą. Tenże podczłowiek jest zwykłym hipokrytą, oraz donosicielem.
Nie ma własnego życia, oraz jakoś musi się dowartościować więc kabluje ile wlezie. Chociaż sam łamie przepisy BHP, do tego potrafiąc stać przez 15 minut gadając z kimś i nic nie robiąc.

Przejdźmy teraz do kolejnej ciekawej osobistości, którą spotkacie zaraz po przyjściu do tego miejsca. Dosłownie zostaniecie do niego skierowani przez agencję pracy. Taki blondyn, niby kierownik.
Gość jest jakiś dziwny. Tutaj wydaje się w porządku i nic nie mówi, a po chwili wyskakuje z jakimś problemem zazwyczaj kompletnie błahym. Do tego nawet nie powie nic o tym, że nie przedłuża umowy, a wysyła informacje do biura pracy w której wspomina o poinformowaniu pracownika o tym.
Jeśli pracownik robi coś, źle, albo wcale. To się mu to po prostu mówi, a nie odwala takie numery.

Reszta wydaje się w porządku, ale kto ich tam wie.
PS Polszczyzna w tym miejscu to tragedia.


iga 2016-09-27 14:19:06
Miałam przyjemność brać udział w rozmowie na stanowisko Młodszy Specjalista ds. Sprzedaży przyszło ok 15 osób z różnym "bagażem" zawodowym, podejrzewam że zatrudnili tą osobę która zgodziła sie na najniższe wynagrodzenie , było kilka osób które obecnie pracuje na podobnych stanowiskach, był również osoby bez doświadczenia przez godzinę robiliśmy dziwne zadania na zasadzie umiesz czytać, umiesz pisać potem był kolejny etap, wybrali połowę i z tą połową rozmawiali ale o czym to nie wiem bo tam nie doszłam, na co zwracali uwagę to nie wiem była tam taka dziewczynka która cały czas sie dopytywała czy mamy doświadczenie ona nie miała i pewnie im powiedziała że najniższą chce żeby zdobyć doświadczenie to ją wzięli, powodzenia wszystkim który będą brali udział w tym spędzie bezrobotnych lub poszukujących pracy
4
Ona 2016-12-02 17:32:45
Szczerze dno.. chcesz za marne grosze , stracić życie rodzinne i znajomych? To oferta dla ciebie, ale firma nie zostawi Cię z niczym, możesz liczyć ze nawabisz się nerwicy, nieprzespanych nocy, worow pod oczami, a kierownicy są wręcz cudowni, kiedy coś się psuje to wepchnąć każdego byle chronić siebie. Stanowisko przedstawiciela handlowego w tej firmie to śmiech na sali. Brak szacunku dla pracownika, wszelkie prawa pracownicze, są na bieżąco pogwałcane, prawo pracy w tej firmie nie obowiązuje. Praca. Przede wszystkim po godzinach, jeżeli jesteś osobą myśląca nie zrobisz tam kariery. W tej firmie myślenie jest zabronione. Naprawdę nie polecam
2
Ona 2016-12-02 17:44:55
Ty chyba na głowę upadłeś, a może kierownik podnoszący statystyki? TA FIRMA JEST NIEŻETELNA przestań cisnąć kit, oczy szczyptą od czytania
Zostaw swoją opinię o Moje bambino - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Moje bambino