brak logo

Moje bambino

Łódź

Opinie o Moje bambino

ella 2016-02-16 11:32
Idzie może ktoś jutro na rozmowę do firmy MB do Krakowa?
Mam pytanie do tych, którzy byli a rozmowach na specjalistę do sprzedaży , jak wygląda rozmowa?
ella 2016-02-16 11:32
Idzie może ktoś jutro na rozmowę do firmy MB do Krakowa?
Mam pytanie do tych, którzy byli a rozmowach na specjalistę do sprzedaży , jak wygląda rozmowa?
tom 2016-02-16 14:26
Ja idę ale nie mam pojęcia czego się spodziewać, napisz jak coś będziesz wiedziała
ella 2016-02-19 17:20
Dostał ktoś odpowiedź od firmy z środowego spotkania z Krakowa?
4
jajaja 2016-02-20 09:12
ja dostałam, że nie, że wybrali innego kandydata.
nonon 2016-02-22 07:02
Jedzie ktos na szkolenie do Łodzi 29.02?
ella 2016-02-22 07:19
tak, ja jadę. To widzę, że jest nas więcej :) Rozumiem, że z rekrutacji z Krakowa jedziesz?
nonon 2016-02-22 08:27
No akurat nie ...ale dobrze wiedzieć ,że sama nie bedę . Kiedy jedziesz niedziela?
ella 2016-02-22 08:50
tak, będę w tym hotelu popołudniu w niedzielę. Odezwij się do mnie na maila (anii@o2.pl) to się jakoś zgadamy, bo nie będziemy przynajmniej cierpieć na początkową samotność :)
Przystojny 2016-02-24 20:32
Masz chłopaka/męża itp? bo jak nie to chętnie ci pomogę przecierpień tą samotność w hotelu do samego rana, If you know what I mean
(͡° ͜ʖ ͡°), podaj adres:)
omajgat 2016-03-04 15:36
Podpisuje sie rekami i nogami pod kazda negatywna opinia na temat MB ,przedstawiciele traktowani jak maszynki do trzepania pieniedzy za psie grosze. Musza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na pasozytow w biurze , wymagania z kosmosu pilnowac tego tamtego , nic firma nie daje od siebie tylko ma wymagania.
7
edek 2016-03-04 20:44
bu hahaha 1600 czy 2500 hahaha pomocnik murarza po zawodówce wyśmiałby takiego pracodawce....ale frajerów do pracy w tej firmie nie brakuje
13
Olo 2016-03-11 22:37
pracowałem w MB w latach 2011-2013. Powiem tak - były to moje pierwsze powazniejsze podrygi na stanowisku przedstawiciela handlowego. Odszedlem ze wzgledu na zarobki, ale mimo wszystko dobrze wspominam tamten okres. Bardzo fajni ludzie w zespole, i nawet kierowniczka na ktora tak niektorzy naczelni opierdalacze " wszystko mi sie nalezy, bo mam wyzsze studia " ( buhahahahaha ) najezdzaja, byla calkiem spoko. Potem przeszedlem do koncernu farmaceutycznego, ale dzieki tej firmie, ktora jest jaka jest, pracuje dla duzych korporacji gdzie mozna wyciagnac calkiem ladne pieniazki. Tak, mialem zapier...l od rana do wieczora, angazowalem sie ile moglem, zarabialem 1800 netto, i co z tego? autko sluzbowe za friko, doswiadczenie, fajne produkty, i jaja jak berety z nauczycielami :P jak na handel, praca bardzo łatwa i przyjemna, bo konkurencja prawie żadna, a MB jest jednak liderem w swojej branży. P.S. Nie jestem lizusem ani konfidentem. Ewentualnie jadowite komentarze wsadzcie sobie w ... Pozdrawiam
3
na szczęście były już pracownik 2016-04-18 14:56
lata 2011-2013 - konkurencja prawie żadna, teraz jest ogromna konkurencja, bo aktualnie firm o podobnym asortymencie jest mnóstwo, zarówno tych ogólnopolskich jak i lokalnych, także jeśli chodzi o przebicie się z ofertą już nie jest tak różowo, konkurencja bardzo często daje korzystniejsze rabaty niż MB, bo żeby nie było o rabat musisz się poużerać z KRS, a klient i tak często niezadowolony, a co do wynagrodzeń, no cóż, tak jak wiele osób napisało wcześniej, podstawa 1700-1800 zł netto, za 100% planu 0 zł prowizji, dopiero to co jest ponad plan (1,5% od kwoty jak sam wprowadzisz zamówienie, jak zamówienie na twój region wprowadzi BOK, to 0,75%) - teraz przeliczcie sobie ile trzeba zrobić ponad plan, żeby np. dostać premię 1000 zł; tak naprawdę fajne wypłaty są za miesiące listopad / grudzień - kiedy placówki muszą wydać całą kasę, ale to jest raz na rok, w większości przypadków jedziesz na podstawie + coś tam czasami wpadnie, jakaś stówka, może dwie (oczywiście są regiony, gdzie można więcej zarobić, ale przedstawicieli jest ok. 46, a te lepsze regiony można policzyć na palcach jednej ręki); co do samej pracy, no cóż ...... wszystko zostało już napisane, ile byś nie zrobił zawsze jest za mało, maile od KRS wieczorami, przepraszam nocami, w weekendy, mnóstwo pracy w zaciszu domowego ogniska, oczywiście za free; ale i tak najlepsze są maile od pani dyrektor Ewy - potrafią zepsuć humor, nawet jak masz fajny dzień
8
również były pracownik 2016-04-19 12:31
Zgadzam się w 100%. Warto jeszcze dodać info o dodatkowym obciązeniu za korzystanie z samochodu służbowego. przykład:trzeba zadeklarować korzystanie z samochodu do celów prywatnych.Po deklaracji zabierają z pensji okolo 106zł miesiecznie za 300km. po przekroczeniu 300km naliczają dodatkowo tak więc nie dość ze goła pensja to jeszcze okrojona. Dodatkowo jesli chcesz wyjechac za miasto na weekend to trzeba skladać pisemne wnioski, pozwolenie od zarzadu itd... Inne firmy jakos potrafia obejsc przepisy jednak MB rozliczy Cie co do grosza... ale jak mają zaplacic marne grosze premii to juz nie jest tak różowo
6
dla ilustratorki 2016-05-30 12:46
witam, nie mogę się doczytać o stanowisku ilustratora:d jest moze ktos kto tam pracował na tym stanowisku i powiedzieć mi mnij więcej jak tam jest?? bardzo mi zależy na opinii, dzieki
Nick 2016-07-10 16:31
Jakie samochody maja handlowcy ? Wogole jakie warunki ? Ktoś coś ?
Stary pracownik 2016-07-11 07:06
Ciągła rotacja, brak poszanowania pracownika, bezpłatne nadgodziny, ciągle pretensje, do tego obcinanie premi pod byle pretekstem, a podstawa śmieszna... zresztą niech sie nowi wypowiedza jak sie pracuje po okresie próbnym ....
10
pracujący 2016-08-01 13:58
Młodszy Specjalista ds. Sprzedaży = dawny Przedstawiciel Handlowy - Konsultant (tyle że na początku pracy, po roku - półtora można zostać Specjalistą i potem po jakimś czasie Starszym Specjalistą i z każdą taką zmianą idzie nieco wyższa kasa.
Samochody: Skoda Fabia, można z nich korzystać prywatnie, ale nie trzeba, a te ok 100 zł za tankowanie na firmę do 300 km nie jest złe, ale wymogły to przepisy i kontrole, więc to nie jest wymysł firmy... Wcale nie trzeba się prosić o przekroczenie tego, można się dogadać z dziewczyną, która to nadzoruje, ona sama potem formalnie to załatwi...
Podstawę zawsze proponują przed podjęciem pracy, faktycznie na początek trzeba się liczyć z kwotą do 2000 netto, zawsze można odmówić, ale znam takich, co pracują ponad rok albo i dłużej i gdyby było aż tak źle to chyba by tyle nie pracowali...
Co do nadgodzin, to każda praca PH wymaga obsługi maili, telefonu czy raportowania poza podstawowym czasem pracy, ale firma daje narzędzia: telefon z internetem, komputer z mobilnym internetem i jeśli ktoś dobrze potrafi zorganizować sobie czas to wcale nie ma tylu "nadgodzin", a jak ktoś nie działa na bieżąco tylko zostawia "na potem" to faktycznie może musi nadrabiać w weekendy...
Co do opinii o kierownikach się nie odniosę, bo niektóre są zbyt emocjonalne i czasem przerysowane, ja bym nie chciała być kierownikiem, od nich też góra wymaga i nie mają za bardzo wyjścia, tylko szkoda, że nikt nie napisze o tych, którzy jednak pomagają i wspierają swoich PH, a są i tacy i naprawdę jak się człowiek zorganizuje to można normalnie funkcjonować...
To napewno nie jest praca dla osoby z dużym doświadczeniem, której marzy się "lepsza praca", ale jest to fajna opcja na start dla osoby z mniejszym doświadczeniem, szczególnie jak ktoś ma czas i nie ma jeszcze zobowiązań w postaci rodziny i dzieci. Wiele takich osób zaczynało, wkręciło się i mimo zmian sytuacji rodzinnej zostawało w firmie, w której dobrze się czuli, dużo potrafili, a organizowali wszystko tak, że mieli na wszystko czas. Da się dogadać żeby dziecko nieco wcześniej z przedszkola odebrać, czy zrobić małą przerwę w ciągu dnia żeby coś załatwić na mieście, wszystko jest kwestią rozmowy.
4
all 2016-08-01 14:06
Ilustratorka - fajna kreatywna praca, ciekawy zespół, z dala od części handlowej, poza działaniami ilustracyjnymi w programach graficznych wykonywanie prac plastycznych, które są fotografowane i pomoc w aranżancji podczas sesji zdjęciowych do katalogu. Daje możliwość działania kreatywnego, wyrozumiała kierowniczka, możliwa drobna elastyczność godzin pracy 7-15, 8-16 lub 9-17, możliwe zmiany nawet jednorazowe w razie potrzeby.
1
gość 2016-08-03 11:45
Widzę, że krs wkraczają do akcji :D
Ludzie ! zastanówcie, się dlaczego są ciągle ogłoszenia o rekrutacji. Dlaczego na organizowanych spotkaniach często jest tak, że nikt nie przychodzi, albo spośród kilku osób nie ma żadnego chętnego.
To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest, a nie zakład.
8
Wojtek 2016-08-08 14:36
Hej jedzie ktoś na szkolenie do Łodzi 17.08 ??
karka 2016-08-13 13:27
Hej Wojtek ja się wybieram gdzie byłeś na drugim etapie w Tarnowie ?
Wojtek 2016-08-15 20:09
Lublin
ciekawy 2016-08-15 20:59
Na magazynie, teraz z info w ogłoszeniach płacą 15 zł brutto/h. Widać progres, ciekawe na jak długo umowa? Ktoś wie?
JuznaszczesciebylyPH 2016-08-21 12:48
zagadzam sie z opiniami bylem w tej firmie ph sory mlodszym specjalista ds sprzedazy. Kasa masakryczna 1700 na reke prowizje osiagalne tylko w 2 miesiacach w roku ciagle tel kierowniczki co tak pozno wyjechales za wczesnie wrociles za malo wizyty i tym podobne. Teraz mam prace o niebo lepsza samochod do dyspozycji szefa ktory daje mega prowizje i dobra podstawe. A i nie sluchajcie ze nauczycie sie tam pracy to bajka prawdziwy handel wyglada inaczej niz standardy MB.
9
lolek 2016-08-25 15:31
Już długo mnie tam nie ma i zajrzałem z ciekawości zobaczyć czy coś na lepsze się zmieniło , jednak czytając opinie to w dalszym ciągu takie samo dno jakie było . Powiem tak , trzeba być albo mega idiota , albo skończoną fujarą , żeby przyjść pracować do takiego DNA ! bez urazy dla obecnych pracowników , ale ja nie mogę się nadziwić i zrozumieć JAK MOŻNA TAM PRACOWAĆ ?!!! ludzie ogarnijcie się i znajdźcie sobie normalna pracę w przyzwoitych firmach gdzie płaca jak należy, gdzie nikt nie patrzy wam na ręce po godzinach ( powtarzam po godzinach pracy czyli ) tam niema życia prywatnego, gdzie szefostwo jest po prostu normalne. Dziwię się , ze to jeszcze funkcjonuje a życzę im solidnego upadku.
14
Matejos 2016-08-29 12:39
Na magazynie w Łodzi podobno maksymalnie do końca października przez pośrednika.
ktoś 2016-08-29 20:03
byłem na rozmowie, po 2 miesiącach na umowę - zlecenie obiecują umowę o pracę, stawka jak na teraz podejrzanie wysoka, 15 brutto, hmmmm
Namex 2016-08-31 17:15
Miałem okazję popracować dla tej firmy, w magazynie na Olechowie. Nie wiem gdzie wam dają takie obietnice, że po kilku miesiącach na zlecenie dostaniecie normalną umowę. Ale na pewno nie jest to tenże magazyn. Słyszałem, iż niektórzy pracują tam ponad rok na zleceniu, lecz ludzie mają tendencje do kłamstw.

Jeśli ktoś to w ogóle czyta, oraz ma zamiar pracować w magazynie tej firmy w Łodzi na olechowie, to piszę tutaj szybkie streszczenie na temat tego miejsca.

Większość pracowników wydaje się w porządku, można pogadać jak z ludźmi i nawet nie są problematyczni. Ale jest tam taki koleś o ksywce "Grubas" który jeździ na bocznym widlaku, spytajcie się kogoś który to, a wam powiedzą. Tenże podczłowiek jest zwykłym hipokrytą, oraz donosicielem.
Nie ma własnego życia, oraz jakoś musi się dowartościować więc kabluje ile wlezie. Chociaż sam łamie przepisy BHP, do tego potrafiąc stać przez 15 minut gadając z kimś i nic nie robiąc.

Przejdźmy teraz do kolejnej ciekawej osobistości, którą spotkacie zaraz po przyjściu do tego miejsca. Dosłownie zostaniecie do niego skierowani przez agencję pracy. Taki blondyn, niby kierownik.
Gość jest jakiś dziwny. Tutaj wydaje się w porządku i nic nie mówi, a po chwili wyskakuje z jakimś problemem zazwyczaj kompletnie błahym. Do tego nawet nie powie nic o tym, że nie przedłuża umowy, a wysyła informacje do biura pracy w której wspomina o poinformowaniu pracownika o tym.
Jeśli pracownik robi coś, źle, albo wcale. To się mu to po prostu mówi, a nie odwala takie numery.

Reszta wydaje się w porządku, ale kto ich tam wie.
PS Polszczyzna w tym miejscu to tragedia.


3
iga 2016-09-27 14:19
Miałam przyjemność brać udział w rozmowie na stanowisko Młodszy Specjalista ds. Sprzedaży przyszło ok 15 osób z różnym "bagażem" zawodowym, podejrzewam że zatrudnili tą osobę która zgodziła sie na najniższe wynagrodzenie , było kilka osób które obecnie pracuje na podobnych stanowiskach, był również osoby bez doświadczenia przez godzinę robiliśmy dziwne zadania na zasadzie umiesz czytać, umiesz pisać potem był kolejny etap, wybrali połowę i z tą połową rozmawiali ale o czym to nie wiem bo tam nie doszłam, na co zwracali uwagę to nie wiem była tam taka dziewczynka która cały czas sie dopytywała czy mamy doświadczenie ona nie miała i pewnie im powiedziała że najniższą chce żeby zdobyć doświadczenie to ją wzięli, powodzenia wszystkim który będą brali udział w tym spędzie bezrobotnych lub poszukujących pracy
5
Ona 2016-12-02 17:32
Szczerze dno.. chcesz za marne grosze , stracić życie rodzinne i znajomych? To oferta dla ciebie, ale firma nie zostawi Cię z niczym, możesz liczyć ze nawabisz się nerwicy, nieprzespanych nocy, worow pod oczami, a kierownicy są wręcz cudowni, kiedy coś się psuje to wepchnąć każdego byle chronić siebie. Stanowisko przedstawiciela handlowego w tej firmie to śmiech na sali. Brak szacunku dla pracownika, wszelkie prawa pracownicze, są na bieżąco pogwałcane, prawo pracy w tej firmie nie obowiązuje. Praca. Przede wszystkim po godzinach, jeżeli jesteś osobą myśląca nie zrobisz tam kariery. W tej firmie myślenie jest zabronione. Naprawdę nie polecam
12
Ona 2016-12-02 17:44
Ty chyba na głowę upadłeś, a może kierownik podnoszący statystyki? TA FIRMA JEST NIEŻETELNA przestań cisnąć kit, oczy szczyptą od czytania
5
Emma 2016-12-10 07:54
Ciesze się, że zrezygnowałam (po pozytywnym wyniku rozmowy kwalifikacyjnej) i nie podjęłam pracy. Na szczęście dostałam pracę w urzędzie i mam przynajmniej święty spokój po godzinie 15.30. Opinie o firmie są kiepskie, a mnie już po rozmowie z potencjalnym kierownikiem odechciało się pracy w MB.
5
Ghhg 2016-12-13 11:14
firma nie liczy sie z pracownikiem na umówię jest co innego a wymagania 2 razy większe za nadgodziny nie płaca a jak nie pracujesz po godzinach to już sie czepiają Za wykonanie planu nie płaca ma być zrobiony i tyle czy go zrobisz w 20 czy 100% dostaniesz podstawę . Premia od przekroczenia liczona tak żeby jak najmniej zarobił handlowiec System motywacyjny żaden socjalu tez nie ma Czas pracy liczony od chwili wejścia do 1 placówki dojazd do niej i powrót do domu jest harytatywny to ze będziesz w domu o 18 to nikogo nie interesuje masz być w placówkach do 15:30 a potem czekać na cud który przeniesie cię do domu kierownicy przypisują sukcesy sobie a jak już jest złe to twoja wina jak zrobisz plan w 100% premie dostaje kierownik nie pH wieczne problemy z dostępnością towaru w sezonie letnim i zimowym klient czeka na towar po 2 miesiące za co obrywa pH jak masz zamówienia kierownictwo jest 1 żeby je przypisać sobie jak są problemy radź sobie sam samochody oklejone jak choinki brakuje tylko światełek
11
Daro 2017-02-03 23:15
Praca - żenada. Kierownictwo magazynu do bani z Dawidem na czele (okaz lamusa, i człowieka prehistorycznego , typowy typ , podnoszący swoją wartość krzykiem na pracownika) Kto go mianował na kierownika zdobywa medal idioty Roku. Praca dla odchudzających się ( od 8 do 14 km dziennie z paleciekiem w dłoni) Zarobki 1600-1800 na rękę, na premie nie liczcie . Plusy 1 zmiana 8-16 w sezonie 8-18 soboty raczej wolne . Jedna przerwa 15 min z zegarkiem w ręku !!!! Zakaz palenia w całej Firmie .
5
kiki 2017-02-07 06:01
Witamy p. Juszczy.....kiego
Jak nie dociera to trzeba krzyknąć bo inaczej nie rozumiesz.
Z przykrością musieli Pana zwolnić :)))
Są plusy i minusy, jak komuś nie pasuje to niech zwolnią miejsce innym.
Pozdro dla meblówki.
2
nigdy wiecej 2017-02-25 10:44
od a do z dramat nie polecam ... zresztą ocena pracodawcy mówi sama za siebie, jest gorzej niż zle!
3
Inna 2017-03-06 19:26
Wypowiem się tylko na temat , który znam w ten firmie. Czyli stanowisko Młodszy Specjalista ds. Sprzedaży tzw PH. Pisze ta opinie aby pomóc osobą chcącym zatrudnić się na danym stanowisku. Firma rzetelna jeżeli chodzi o płatności i formalności zatrudnienia. Płatności m czas, zatrudnienie na umowę o pracę. Centrala w Łodzi , tam załatwi do wszystkie formalności. Dostajr sie samochod, telefon, laptop +internet. Nad wszystkim kontrola. Ludzie w centrali barfzo fajni. Odbywa się dwu tygodniowe szkolenie tydzień w Łodzi , tydzień opcjonalnie Warszawa. Zarobki niestety niskie , podstawa plus premie , ktore ciężko zdobyć. I tak na prawdę to kilka razy w roku coś konkretnego mozna dostać. Pracy jest bardzo dużo nie jest to zatrudnienie na 8h dziennie, jak wskazuje umowa. Po za sezonem odwiedza sie placówki wymagań 10-15. W sezonieczyli 2 razy w roku zamowirnia cały czas się zbiera. Ja osobiście trafiłam na bardzo nie profesjonalnego Kierownika Rejonu. Bardzo nie miły , brak predyspozycji do tego stanowiska. Zawsze ma rację , nawet jak była mowa na tematy prywatne musiał mieć rację. Co innego proponował na rozmowie ,a co innego było później w pracy. Ale w też w firmie fajni Kierownicy , moje koleżanki z innych rejonów miały fajne szefowe. Trzeba po prostu zastanowic się czy takie pieniądze są warte godzin pracy i w nie których przypadkach meczenie się z szefem. No i moim zdaniem nie ma możliwości rozwoju. Ale jak na pierwszą pracę to może warto spróbować obyć się z sprzętem , procedurami nabyć doświadczenia i szukać dalej! Powodzenia
2
qwerty 2017-03-16 12:11
Jakie opinie na temat Asystentki działu Zakupów? Ktoś już pracował?
dycha 2017-03-21 01:58
bez urazy ale byłeś najgłupszym człowiekiem jakiego spotkałam
MojeKałino 2017-03-25 17:42
Strasznie słabo, proponują głodowe stawki, firma na końcu świata, nie opłaca się u nich pracować. Wymagania nie wiadomo jakie, nadgodziny, oczekują jeszcze jakiekolwiek poświecenia, a nie oferują kompletnie nic. Za takie pieniądze nie idzie się do pracy, nie mówiąc o pracowaniu. Typowy wyzysk i ździerstwo, tyrasz na nienażarte gęby na górze, czyt. zarząd. Szukajcie innych osłów do pracy :-)
5
Były pracownik 2017-04-17 23:00
Jakim K***a końcu świata? Ruda Pabianicka, niedaleko centrum Łodzi, to nie jest żaden koniec świata. Dobry dojazd komunikacją miejską zarówno z Polesia, jak i z centrum oraz z Pabianic.

Za nadgodziny owszem nikt nie płaci, ale zdarzają się one sporadycznie, więc nie jest to żaden problem. Stawi niskie, ale wcale nie głodowe. Za to atmosfera bardzo dobra. Bardzo życzliwi współpracownicy, zwłaszcza Zakupy (buziak dla Ewy) / Import i Marketing. Zarząd też nienajgorszy, więc przemawia przez Ciebie złość tudzież nieróbstwo.

Firma i praca (przynajmniej w biurze w Łodzi) bardzo w porządku. Warunki i czas pracy również ok. Jedynie pensje niskie, ale nie można mieć wszystkiego ;).
1
były pracownik 2017-04-20 11:15
Praca fajna, współpracownicy też (PH)...reszta woła o pomstę do nieba. Kasa - psie grosze, wymagania z kosmosu...zestawienia, tabelki itd - choć wszystko mają czarno na białym w CRM..., oferty, przetargi itp -
by trzeba było robić w aucie, jeszcze w czasie jazdy - bo musisz być w terenie! kontrole GPS gdzie jesteś co robisz...jakby dzieci zatrudniali, Praca dla osób po LO...poważnie tam nie traktują pracowników...
2
EDEK 2017-05-15 20:57
Poważni ludzie tam nie pracują przynajmniej nie jako PH....
Jak się cenisz tak masz, dziwisz się że tak cie traktują skoro zgadzasz się na takie warunki ?
1
mx 2017-05-17 13:21
hahahahaha co za brednie , takiego syfu i braku szacunku do pracowników jak w tym szambie nie widziałem , wiec nie opowiadaj bzdur trolu z zarządu albo marny kierowniczyno.
1
Nick 2017-06-07 20:45
O pan Michałek. Dzień dobry. Jak tam psychika ?
2
MrMagic 2017-06-10 19:11
Aktualnie pracuję na magazynie, bardzo przyjemna praca, nie spotkałem jeszcze niemiłych ludzi. Każdy (przynajmniej z działu magazynu) jest przyjaźnie nastawiony, o ludziach z biura raczej się nie wypowiem bo mało mam przyjemność z nimi rozmawiać. Jedna zmiana po 8 godzin jest wręcz idealna. Jedynym minusem tej pracy jest krótka 15-minutowa przerwa, gdzie trzeba się szybko uwijać, zjeść coś i wychodzić.
1
robert264a 2017-06-12 11:24
Nie jestem pracownikiem MB ale mam obraz tego jak przedstawiciele handlowi MB, poruszając się opisanymi samochodami (Skoda EL993WS), zachowują się na drodze - gówniarski prymityw i chamstwo w czystej formie!!!.(np. "środkowy palec") I pomyśleć, że "Ci ludzie" mają do czynienia ze szkołami, przedszkolami itp. Zarządzie MB - zadbaj o kulturalniejszy personel handlowy - dzieci, nasza przyszłość - NA TO PATRZĄ!
Ps. Dla bardziej zainteresowanych - posiadam filmik.
3
Renata 2017-06-14 00:27
Panie Robert gdzie można zobaczec ten film ?
Zostaw swoją opinię o Moje bambino - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Moje bambino