brak logo

ZPM Maxpol

Kuźnia Raciborska

Opinie o ZPM Maxpol

Zbych 2016-11-27 17:07
wyślij CV na e.mail
Gosc4322 2016-11-27 17:21
Ja też polecam
4
Gosc432642 2016-11-27 17:23
Pakowanie wedlin
1
Ania 2016-11-30 21:25
Zdecydowanie TAK ! ! !
2
xxxx 2016-11-30 21:59
Moja opinia na temat zakładu Maxpol będzie należeć do jak najbardziej pozytywnych. Szkoda tylko że nie ma sklepów w mieście gdzie mieszkam- Kietrz :-) Produkty są znakomite. Kiełbasa sucha z zielonym pieprzem moja ulubiona !:-) Krupnioki najlepsze na całym Śląsku ! Warto nadrobić kilka kilometrów żeby je spróbować. Szkoda tylko że czasami sprzedawczynie nie mają ich na sklepie w takiej ilości żeby zawsze były dostępne - czasem wracając z pracy po 15 już ich nie ma na Raciborskich sklepach. Z własnego doświadczenia lepiej robić zamówienia specjalne.
Polecam produkty. Znajoma pracuje na zakładzie i mówi że czystość pierwsza klasa!
3
B 2016-12-01 14:37
Moim zdaniem jest jak najbardziej ok
3
D 2016-12-29 18:55
Bardzo dobra firma ! Bardzo fajna atmosfera! Szefostwo interesuje się pracownikiem. Jak jest potrzeba to samemu pomoże w czymś
1
gosc29122016 2016-12-29 19:11
pracowałem w tej firmie dobrych kilkanaście lat po czym poszedłem na emeryturę. Polecam
5
Ania 2016-12-30 08:42
Jakość produktów bardzo dobra a to jest dla mnie najważniejsze!:-)
2
klientka 2016-12-30 14:57
Witam
Bardzo dobre wyroby jednakże czasem bywa że czegoś w sklepie nie ma więc lepiej składać w sklepie zamówienia specjalne i mieć pewność na drugi dzień że wszystko jest. Pozdrawiam klientka z Bierawy
1
Werka 2016-12-30 15:00
moja koleżanka pracuje jako ekspedientka i bardzo chwali sobie pracę w sklepie.
3
gosc0006428668 2016-12-30 15:03
Wysokie pensje
2
Małgosia 2016-12-30 15:06
POLECAM pracę w tym zakładzie produkcyjnym. Wszyscy traktują się jak rodzinę.
2
sprzedawca 2016-12-31 08:35
Pracuje jako ekspedientka jednego z opolskich sklepów firmowych. Praca ciężka ale satysfakcjonująca. Produkty bardzo dobrej jakości i mówię to dlatego ,bo miałam okazję pracować w innych firmach również branży mięsnej. Codziennie nowe dostawy mięsa i wędlin.
Zarobki mogłyby być większe.
2
klient 2017-01-02 10:02
SWIEZE PRODUKTY 1 KLASA !
2
Kamil 2017-01-05 11:36
Zdecydowanie polecam firmę:)
3
klientraciborz 2017-01-10 08:25
Polecam firme i wyroby!
3
pb 2017-01-12 10:30
jest dobrze
2
gosc1212 2017-01-12 10:32
u mnie podobnie
Bartek 2017-02-03 14:58
Produkty świetne ! Jakość wysoka
1
... 2017-02-04 15:42
Polecam pracę w firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego Maxpol w Kuźni Raciborskiej.

Pracowałam jako ekspedientka jednego ze sklepów firmowych po czym po docenieniu wieloletniej pracy zaproponowano mi pracę na wyższym stanowisku jako osoba nadzorująca sklepy ,dostałam samochód służbowy, telefon komórkowy a co najważniejsze wyższą pensję.

Praca gdzie można się rozwijać nie zawsze łatwa jednak w pełni satysfakcjonująca!

Polecam !
2
klient z Zabrza 2017-02-04 15:46
Firma z wieloletnim doświadczeniem! Produkty znakomitej jakości!
1
pracownik 2017-02-06 07:32
Dobra robota na dobrych warunkach pracy
1
anonim 2017-02-06 07:53
Moje zdanie na temat tej firmy jest następujące kto chce pracować i nie boi się pracy będzie bardzo zadowolony bo zarobki bardzo dobre,warunki pracy też ale jak ktoś chce kombinować to będzie narzekać i długo nie popracuje bo kadra zarzadzajaca ma oczy dookoła głowy i zazwyczaj jest na miejscu. Praca daje możliwość rozwijania się, towarzystwo fajne,ludzie na poziomie.
1
anonim 2017-02-06 20:24
Pracowałam 3 lata i bardzo mi się podobało.  Zwolniłam się bo znalazłam pracę bliżej miejsca zamieszkania ,po zatrudnieniu w nowym miejscu (sklep konkurencyjny...)okazało się że zarobki jakie obiecywali nowi pracodawcy to była ściema a zamiast wędlin sklep oferował też sprzedaż zniczy i innych rzeczy nie związanych z żywnością.  Teraz chce wrócić ale czekam aż zwolni się jakieś miejsce bo z tego co się dowiedziałam ktoś od razu wskoczył na moje miejsce.
1
pracownica 2017-02-06 21:32
Firma szuka ekspedientek w każdym rejonie także proszą o wysyłanie cv.
2
chetna 2017-02-07 10:12
do Gliwic też?
klient 2017-02-08 07:15
Odwiedziłam sklep firmowy znajdujący się na Kotlarza w Katowicach. Bardzo dobre produkty,świeżo i tanio. Sklep jest mało widoczny bo między blokami ale warto odwiedzić. Pyszne szyneczki. Polecam
2
ktos 2017-02-08 07:16
tez
mojaopinia 2017-02-08 09:04
Może być
2
Bartosz 2017-02-08 18:40
Chciałbym zapytać jak tam praca wygląda.Czy jest bardzo ciężko.Niedługo spodziewam się dziecka i chciałbym pracować w fachu i więcej zarobić. Bardzo proszę o odpowiedź.
pracownik 2017-02-08 19:51
Powiem Ci tak praca bardzo dobrze płatna i tak jak napisał ktoś wyżej może i trzeba pracować ale ktoś kto ma dobre zamiary będzie zadowolony. Ja się cieszę że jestem na miejscu z rodziną a nie muszę jeździć za granicę. Można zadzwonić do kadr i pytać o pracę i warunki. Wszystko Ci wytłumaczą

klient 2017-02-08 19:54
ja też polecam dobre rzeczy mają
1
pracownik 2017-02-14 07:50
nie jest ciężko
1
klientka 2017-02-17 21:19
dobre produkty,robię tam zakupy od zawsze i jestem zadowolona
pracownik 2017-02-23 09:09
wysokie zarobki i poszukują osób do pracy
1
pracownik 2017-02-23 09:48
dobre wynagrodzenie!
1
Stefan 2017-02-28 15:28
dobra firma!!!
1
klient 2017-03-20 17:40
ja też się pod tym podpisuje
klient 2017-04-19 09:45
Odwiedziliśmy rodzinę przez święta i zakupiliśmy na drogę produkty firmowe szynki kiełbasy pasztety, zapakowane vakum 1klasa , obsługa w sklepie bardzo miła, kiełbasa i szynka do gotowania które skosztowalismy w święta niebo w gebie.
Szkoda że u nas nie ma takich wyrobów. Mogę podpisac się pod tym że Polska ma najlepsze wyroby
Kalosz 2017-04-25 22:44
A szczegulnie jak Kasztan przyjdzie bąba
Kalik 2017-04-25 22:45
A Stary widłami jeszcze ciepie w ludzi ?
Alojz 2017-04-25 22:48
Oswiecim I tyle brak szacunku do ludzi
pracownik 2017-04-28 12:20
dobra praca dobre zarobki
1
obserwator 2017-05-14 22:19
widze ze ktos siedzi na kompie i pisze popatcie na dni godzinny i niki to wielka LIPA
obserwator 2017-05-14 22:32
CHYBA COS CI SIE POPIPRZYŁO JAK MOGŁAS PRACOWAC 3 LATA JAK RANO PISZESZ COS INNEGO ,A WIECZOREM COS INNEGO TO SZYBKO 3 LATA MIJA MYSLE ZE WASZYM ZAKLADZIE JEST KTOS NASTALE ZATRUDNIONY NA PISANIE TAKICH BREDNI,BO RZECZY WISTOS JEST INNA NAJLEPIEJ WIE P.R
Krzysiek 2017-05-29 15:59
Mnie praca odpowiada i polecam:)
nieważne 2017-08-10 17:08
dokładnie tak jest
3245678andi 2017-08-15 22:54
dobre zarobki czyli ile 2100zł brutto??
K 2017-08-20 18:08
Polecam
Zostaw swoją opinię o ZPM Maxpol - Kuźnia Raciborska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPM Maxpol