brak logo

ZPM Maxpol

Kuźnia Raciborska

Opinie o ZPM Maxpol

malgonia1234 2016-09-30 22:58:20
Witam,u mnie wyglądało to następująco. CV wysłałam na maila jakiego znalazłam na stronie internetowej w zakładce oferty pracy. Po dwóch dniach dostałam odpowiedź telefoniczną aby wstawić się na rozmowę kwalifikacyjną,która przebiegła w bardzo miłej atmosferze. Doświadczenia nie miałam ale wykazalam duża chęć pracy i zainteresowanie bo od dłuższego czasu przymierzalam się do zmiany pracy w innym zakładzie produkcyjnym. To była najlepsza rzecz jaka zrobiłam. Polecam wszystkim pracę w Maxpolu. Tu nie ma 'masówki ' i wszyscy traktuja się jak rodzinę,do każdego podchodzi się indywidualnie.
Pracuje już 4 lata i 2 razy w ciągu tych 4 lat dostałam podwyżkę. To też o czymś świadczy.
Nie zamierzam zmieniać pracy a z tego co wiem kierownik produkcji poszukuje nowych chętnych do pracy także ja polecam.
4
espedientkazabrze 2016-09-30 23:05:09
Ja jako pracująca od 5 lat ekspedientka mogę polecić. Podwyżki i miła atmosfera jak najbardziej.
4
gość 2016-09-30 23:10:06
Warunki pracy jak najbardziej ok
3
gosc1212 2016-09-30 23:12:04
Rekrutacja przebiegała w bardzo miłej atmosferze. Rekruterka pytała się o moje dotychczasowe doświadczenie zawodowe i ja akurat musiałam czekać aż miesiąc ale już pracuje :-)
3
gosc 2016-10-04 10:39:44
JA POLECAM
4
Ola 2016-10-04 11:19:08
podobno poszukują ekspedientek. złożyłam cv czekam na odpowiedź. trzymajcie kciuki! oby się udało.
2
gość 1230 2016-10-05 09:47:49
Witam. Jak najbardziej polecam pracodawcę. Zarobki wysokie. Warunki pracy dobre.
3
Patrycja 2016-10-05 10:13:02
spoko
2
zadowolona 2016-10-06 10:04:46
Pracuje 3 lata na stanowisku ekspedientki i jak najbardziej polecam
3
polecam 2016-10-07 16:27:11
POLECAM
3
Daniel 2016-10-09 11:25:15
Całkiem fajna praca w miłym towarzystwie!
3
stazysta 2016-10-09 13:32:50
jedna z lepszych firm w okolicy
4
gosc766 2016-10-09 18:19:18
Chciałabym jak najbardziej polecić firmę. Pracuję tu od 5 lat, po 3 dostałam awans i o 1/3 większe zarobki, co w dzisiejszych czasach zdarza się rzadko. Warunki pracy jak najbardziej dobre. Praca spokojna i w miłej atmosferze. Szefostwo na miejscu , do którego zawsze można się ze wszystkim zwrócić.
JESZCZE RAZ POLECAM
4
gość 1555783 2016-10-09 19:08:55
dobra firma
3
Renata 2016-10-10 19:35:48
Chce zatrudnić się w firmie Maxpol ,czy możecie mi napisać coś więcej?
1
ktos 2016-10-11 19:07:11
Tak Renata , musisz wysłać swoje CV na adres e-mail maxpol@zpm-maxpol.com.pl jest na stronie internetowej i pewnie dostaniesz odpowiedź :-)
trzymam kciuki !Tak było w moim przypadku. W tym samym dniu dostałam odpowiedź z prosba o spotkanie ,w moim przypadku chodziło o dział produkcji. Dali szansę i jest całkiem dobrze.
4
Benia 2016-10-11 19:09:40
u mnie było podobnie
1
Gosia 2016-10-19 20:50:31
DLA MNIE MAXPOL i cała jego załoga będzie się kojarzyć z miłą praca i ludźmi pomimo że z powodów rodzinnych zmuszona byłam wyjechać do innego miasta w POLSCE.
3
pawellll 2016-10-21 07:59:31
fajnie
4
gość 567346774 2016-10-22 08:02:31
WYSOKIE ZAROBKI
4
B 2016-10-23 17:19:01
Pracuje 2 lata. Zaangażowanie zostało wynagrodzone co się ceni. Polecam
3
Ania 2016-10-24 21:32:25
Dobry wieczór

Wysłałam CV i czekam na odpowiedź. Ciekawe czy się odezwą :-)
Trzymajcie kciuki!
2
gość 2016-10-25 09:56:15
Zakład godny polecenia
3
Zdzich 2016-10-25 10:00:16
Polecam krakowska sucha. Wyroby bardzo dobre. Idealna czystość na produkcji!
3
gosc004532 2016-10-25 10:07:58
Mieszkam na stałe w Niemczech ale wczoraj przyjechałem z powodu nadchodzącego święta. Odwiedziłem dziś sklep na Rudzie Śląskiej. Wybór produktów ogromny i rzeczy wyśmienite. Zakupiłem pasztet raciborski, poledwice sopocka, mięso (swieze) i inne . Sklep czysty. Ekspedientki miłe. Z przyjemnością przychodzi się na takie zakupy.
4
gosc12145 2016-10-25 14:14:03
A ja dziś byłam w Katowicach i moge się pod tym samym podpisać co powyżej.
1
Ulka 2016-10-25 15:29:39
Ja robia na paczkowalni w zakładzie w Kuźni. Wszystko gites. Wypłata na czas. Dajom podwyżki. szef młodszy i starszy na miejscu a nie kajś w Warszawie. Można iść, pogodoć. Jest dobrze. Bardzo dobrze
3
Krzysiek 2016-10-28 09:33:32
Polecam !
3
Basia 2016-11-18 08:35:46
Dobre zarobki !
3
Anna 2016-11-18 09:19:11
polecam
3
pracownica 2016-11-27 17:06:36
Moja opinia o Z.P.M. Maxpol jest dobra. Pracuje na sklepie w Kędzierzynie-Koźlu w woj. opolskim. Produkty dostarczane codziennie,towar świeży, godziny pracy według grafiku, pensja dobra. Ciężka praca ale satysfakcjonująca. Cieszy mnie praca z ludźmi. Co pewen czas podwyżki.
3
Zbych 2016-11-27 17:07:49
wyślij CV na e.mail
Gosc4322 2016-11-27 17:21:13
Ja też polecam
3
Gosc432642 2016-11-27 17:23:09
Pakowanie wedlin
1
Ania 2016-11-30 21:25:58
Zdecydowanie TAK ! ! !
1
xxxx 2016-11-30 21:59:32
Moja opinia na temat zakładu Maxpol będzie należeć do jak najbardziej pozytywnych. Szkoda tylko że nie ma sklepów w mieście gdzie mieszkam- Kietrz :-) Produkty są znakomite. Kiełbasa sucha z zielonym pieprzem moja ulubiona !:-) Krupnioki najlepsze na całym Śląsku ! Warto nadrobić kilka kilometrów żeby je spróbować. Szkoda tylko że czasami sprzedawczynie nie mają ich na sklepie w takiej ilości żeby zawsze były dostępne - czasem wracając z pracy po 15 już ich nie ma na Raciborskich sklepach. Z własnego doświadczenia lepiej robić zamówienia specjalne.
Polecam produkty. Znajoma pracuje na zakładzie i mówi że czystość pierwsza klasa!
1
B 2016-12-01 14:37:39
Moim zdaniem jest jak najbardziej ok
2
D 2016-12-29 18:55:00
Bardzo dobra firma ! Bardzo fajna atmosfera! Szefostwo interesuje się pracownikiem. Jak jest potrzeba to samemu pomoże w czymś
1
gosc29122016 2016-12-29 19:11:04
pracowałem w tej firmie dobrych kilkanaście lat po czym poszedłem na emeryturę. Polecam
2
Ania 2016-12-30 08:42:35
Jakość produktów bardzo dobra a to jest dla mnie najważniejsze!:-)
2
klientka 2016-12-30 14:57:14
Witam
Bardzo dobre wyroby jednakże czasem bywa że czegoś w sklepie nie ma więc lepiej składać w sklepie zamówienia specjalne i mieć pewność na drugi dzień że wszystko jest. Pozdrawiam klientka z Bierawy
1
Werka 2016-12-30 15:00:48
moja koleżanka pracuje jako ekspedientka i bardzo chwali sobie pracę w sklepie.
2
gosc0006428668 2016-12-30 15:03:17
Wysokie pensje
2
Małgosia 2016-12-30 15:06:29
POLECAM pracę w tym zakładzie produkcyjnym. Wszyscy traktują się jak rodzinę.
2
sprzedawca 2016-12-31 08:35:42
Pracuje jako ekspedientka jednego z opolskich sklepów firmowych. Praca ciężka ale satysfakcjonująca. Produkty bardzo dobrej jakości i mówię to dlatego ,bo miałam okazję pracować w innych firmach również branży mięsnej. Codziennie nowe dostawy mięsa i wędlin.
Zarobki mogłyby być większe.
2
klient 2017-01-02 10:02:28
SWIEZE PRODUKTY 1 KLASA !
2
Kamil 2017-01-05 11:36:43
Zdecydowanie polecam firmę:)
2
klientraciborz 2017-01-10 08:25:06
Polecam firme i wyroby!
1
pb 2017-01-12 10:30:37
jest dobrze
1
gosc1212 2017-01-12 10:32:02
u mnie podobnie
Zostaw swoją opinię o ZPM Maxpol - Kuźnia Raciborska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPM Maxpol