brak logo

EURO 24 s.c. R. Żylinski, A. Walc

Rzeszów

Opinie o EURO 24 s.c. R. Żylinski, A. Walc

lysy 2014-03-11 12:52
to jest tragedia
24
kierowca 2015-04-07 11:17
w 100% zgadzam się z opinią moich przedmówców.sama prawda o tej firmie.ludzie jak najdalej od takich firm. jeśli szanujecie swoje zdrowie i życie to naprawdę jak najdalej od Euro 24
5
xxx 2015-04-27 19:37
Widzę same negatywne opinie o tej firmie od kierowców i to nie tylko tutaj... A jak wygląda praca biurowa w tej firmie? Chodzi mi o spedytorów, dyspozytorów etc.? Ktoś, coś?
14
mateo 2016-02-15 20:15
Jeśli potraficie wytrzymać 50 godzin jazdy bez snu to serdecznie polecam :)
5
-Wacek- 2016-07-26 14:23
Te dobre warunki to 1850 brutto na umowie ....
10
Janek 2016-09-10 23:27
Radzę się trzymać od tej firmy z daleka. Zaoszczędzicie siły i nerwy, nie wspominając o stresie. A zdrowia wam niestety nikt nie zwróci...
5
Medalik 2016-09-15 13:36
Kiedys euro i ich kierowcy (pozdr. dla Andrzeja i Adama - nie wiem czy jeszcze jezdza, o Macieju to sluch zaginal a szkoda) reprezentowali 1-sza lige, podwykonawcy to nie bylo byle "g" - kierowcy przez duze "K". Kozaki !!! Spedycja dawala rade i dalo sie dogadac - na milocinskiej to byl schylek profesjonalizmu. Teraz to syf i zenada. ZERO absolutne jesli chodzi o spedytorow i ich wiedze. Jak nie chcecie pozabijajac siebie lub swoich pracownikow to lepiej trzymac sie z daleka !!
6
Mac1975 2017-01-27 16:55
Opinii jest tyle ilu ludzi napisze.Ja mam z ta Firma jak najlepsze wspomnienia i wlasnie po kilku latach wracam na stare smieci.Milo wspominam wspolprace i Kolegow Andrzeja Adama oraz Grzegorza ktorzy tam jezdzili.Maciej
1
myk 2017-01-28 14:52
a jak tam na ciężarówkach ktoś coś wie o kat. c+e?
Anonymus 2017-06-08 19:55
Jazda na C+E wyglada tak. Najnizsza krajowka + 45e za dzien tak ze rewelacji nie ma. Samochody to ubogie najbiedniejsze Scania w niskiej kabinie. Spedytorzy ogarnieci. Z Dyspozycja tragedia 0 pojecia. W firmie spory chaos.
5
gall anonim 2017-06-30 12:15
A ja tam pracuję i polecam. Owszem, bywa ciężko, jak zresztą wszędzie, ale da się wytrzymać. Teraz dniówki od lipca będą wyższe, doszło ubezpieczenie, dodatki na pranie odzieży roboczej. Także jest w porządku.
Jarek 2017-07-31 13:08
Nie polecam, warunki pracy jako kierowca to jakaś katastrofa. Omijać tę firmę szerokim łukiem!!!
1
EURO-sceptyk 2017-08-02 11:36
Popieram opinię poprzedników - pracując jako kierowca w tej firmie bądź przygotowany na mobbing
2
Zaintrygowany 2017-08-02 11:52
A czy możesz ujawnić szczegóły? O co konkretnie chodzi? Bo wiesz mobbing to brzmi złowrogo
Zostaw swoją opinię o EURO 24 s.c. R. Żylinski, A. Walc - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EURO 24 s.c. R. Żylinski, A. Walc