brak logo

EURO 24 s.c. R. Żylinski, A. Walc

Rzeszów

Opinie o EURO 24 s.c. R. Żylinski, A. Walc

lysy 2014-03-11 12:52
to jest tragedia
31
kierowca 2015-04-07 11:17
w 100% zgadzam się z opinią moich przedmówców.sama prawda o tej firmie.ludzie jak najdalej od takich firm. jeśli szanujecie swoje zdrowie i życie to naprawdę jak najdalej od Euro 24
11
xxx 2015-04-27 19:37
Widzę same negatywne opinie o tej firmie od kierowców i to nie tylko tutaj... A jak wygląda praca biurowa w tej firmie? Chodzi mi o spedytorów, dyspozytorów etc.? Ktoś, coś?
20
mateo 2016-02-15 20:15
Jeśli potraficie wytrzymać 50 godzin jazdy bez snu to serdecznie polecam :)
10
-Wacek- 2016-07-26 14:23
Te dobre warunki to 1850 brutto na umowie ....
15
Janek 2016-09-10 23:27
Radzę się trzymać od tej firmy z daleka. Zaoszczędzicie siły i nerwy, nie wspominając o stresie. A zdrowia wam niestety nikt nie zwróci...
11
Medalik 2016-09-15 13:36
Kiedys euro i ich kierowcy (pozdr. dla Andrzeja i Adama - nie wiem czy jeszcze jezdza, o Macieju to sluch zaginal a szkoda) reprezentowali 1-sza lige, podwykonawcy to nie bylo byle "g" - kierowcy przez duze "K". Kozaki !!! Spedycja dawala rade i dalo sie dogadac - na milocinskiej to byl schylek profesjonalizmu. Teraz to syf i zenada. ZERO absolutne jesli chodzi o spedytorow i ich wiedze. Jak nie chcecie pozabijajac siebie lub swoich pracownikow to lepiej trzymac sie z daleka !!
12
Mac1975 2017-01-27 16:55
Opinii jest tyle ilu ludzi napisze.Ja mam z ta Firma jak najlepsze wspomnienia i wlasnie po kilku latach wracam na stare smieci.Milo wspominam wspolprace i Kolegow Andrzeja Adama oraz Grzegorza ktorzy tam jezdzili.Maciej
1
myk 2017-01-28 14:52
a jak tam na ciężarówkach ktoś coś wie o kat. c+e?
Anonymus 2017-06-08 19:55
Jazda na C+E wyglada tak. Najnizsza krajowka + 45e za dzien tak ze rewelacji nie ma. Samochody to ubogie najbiedniejsze Scania w niskiej kabinie. Spedytorzy ogarnieci. Z Dyspozycja tragedia 0 pojecia. W firmie spory chaos.
10
gall anonim 2017-06-30 12:15
A ja tam pracuję i polecam. Owszem, bywa ciężko, jak zresztą wszędzie, ale da się wytrzymać. Teraz dniówki od lipca będą wyższe, doszło ubezpieczenie, dodatki na pranie odzieży roboczej. Także jest w porządku.
Jarek 2017-07-31 13:08
Nie polecam, warunki pracy jako kierowca to jakaś katastrofa. Omijać tę firmę szerokim łukiem!!!
8
EURO-sceptyk 2017-08-02 11:36
Popieram opinię poprzedników - pracując jako kierowca w tej firmie bądź przygotowany na mobbing
7
Zaintrygowany 2017-08-02 11:52
A czy możesz ujawnić szczegóły? O co konkretnie chodzi? Bo wiesz mobbing to brzmi złowrogo
Kierowca 2017-09-01 20:35
Spedytorzy nie ogarnięci, dyspozytorzy tragedia to mało powiedziane laski nie kompetentne nie znające się na niczym . Co im spedytor karze powiedzieć to mówią, zwyczajnie tępe laski nie mające pojęcia o tej pracy. Okradają kierowców i firmy z kasy przeznaczonej na transport. Bałagan w firmie, zero przekazu informacji.
6
obiektywnie 2017-09-05 11:15
Ja się nie zgodzę z przedmówcą, owszem może do pełnego ładu i organizacji daleko w tej firmie, ale dyspozycja odwala tam kawał ciężkiej pracy - wiem od znajomych, którzy tam pracują.
EURO-sceptyk 2017-09-05 23:43
Sytuacja, której doświadczyłem osobiście.
Nie miałem siły jechać dalej. Po prostu czułem, że gdybym na siłę jechał dalej, to zasnął bym za kierownicą, jak by się to skończyło chyba nie muszę pisać.
Miałem umówiony załadunek bodajże na godz. 9 rano. Zrobiłem sobie 2h drzemki i ruszam. Za chwile dzwoni szef (jest również jednym ze spedytorów w Euro) i rzuca obelgami i inwektywami w moją stronę nie przebierając w słowach, BO ON BĘDZIE MUSIAŁ PÓŹNIEJ ZE SWOJEJ KASY PŁACIĆ NA AUTOSTRADY ŻEBYM ZDĄŻYŁ NA CZAS.

Ogólnie było więcej takich sytuacji. Współpracy z Euro24 stanowczo odradzam.
5
Kraweznik 2017-09-06 20:21
Praca na zestawach wyglada nastepujaco:
Jest duzy chaos,
Milion mysli
Ciagle zmiany planow
Miejsca zaladunkow takie ze busem bylo by ciezko dojechac a co dopiero zestawem
Zaladunki na ostatnie minuty ale jak to spedytorzy mowia "musimy zaladowac"
Kierowcy maja takie powiedzonko" gdzie nikt nie chce jechac tam Euro jedzie
Zaladunki, rozladunki wiecznie nie dopiete zawsze czegos brakuje jakiegos nr itd
Spedytorzy nie odbieraja telefonow, dyspozycja to wogole koszmar jak by ich nie bylo
Dyspozycja potrafi pisac sms lub dzwonic o 03.00 mimo ze kierowca robi pauze i spi
Jest powiedziane 3/1 a przewaznie jest to 4/1
Ubezpieczeni dodatkowee moze jakies jest ale co z tego
Na pranie ciuchow roboczych jeszcze nie dostalem ani 1gr, moze przez to ze jeszcze ciuchow roboczych nie dali
Dniowka marna 50e
Dzien wyjazdu i zjazdu liczony za mniej
Problemy ze zjazdami, nigdy nie ma ladunku do PL

4
Kraweznik 2017-09-06 20:22
Praca na zestawach wyglada nastepujaco:
Jest duzy chaos,
Milion mysli
Ciagle zmiany planow
Miejsca zaladunkow takie ze busem bylo by ciezko dojechac a co dopiero zestawem
Zaladunki na ostatnie minuty ale jak to spedytorzy mowia "musimy zaladowac"
Kierowcy maja takie powiedzonko" gdzie nikt nie chce jechac tam Euro jedzie
Zaladunki, rozladunki wiecznie nie dopiete zawsze czegos brakuje jakiegos nr itd
Spedytorzy nie odbieraja telefonow, dyspozycja to wogole koszmar jak by ich nie bylo
Dyspozycja potrafi pisac sms lub dzwonic o 03.00 mimo ze kierowca robi pauze i spi
Jest powiedziane 3/1 a przewaznie jest to 4/1
Ubezpieczeni dodatkowee moze jakies jest ale co z tego
Na pranie ciuchow roboczych jeszcze nie dostalem ani 1gr, moze przez to ze jeszcze ciuchow roboczych nie dali
Dniowka marna 50e
Dzien wyjazdu i zjazdu liczony za mniej
Problemy ze zjazdami, nigdy nie ma ladunku do PL
1
Krzysztof 2017-09-11 19:57
Zgadzam się w 100% z poprzednikiem. Od siebie mogę dodać, że jeździłem busem. Ze zjazdami było tak, że raz gdy zgłosiłem się do zjazdu i powiedziałem, że w ciągu tygodnia chcę zjechać do polski to jeździłem jeszcze przez 3 TYGODNIE! Ludzie! To jakiś dramat. W takiej sytuacji nie jesteś sobie w stanie nic zaplanować w Polsce, bo jesteś skazany na łaskę spedytorów.

Mało tego. Mój szef chcąc ściągnąć mnie, znalazł ładunek na własną rękę do Polski, ale Euro nie pozwoliło mu wziąć zlecenia.

Jestem naprawdę pełen podziwu dla kierowców, którzy tam jeszcze wytrzymują.
Radek Wiącek 2017-09-15 20:35
Drogi Krzysiu! Jeśli jakiś tam szef znajdzie sobie jakiegoś tam... Pożal się Boże "kierowcę" który lubi być sodomizowany bez lubrykantu... No to tak się to właśnie kończy. Jeśli szef dzwoni do kierowcy i twierdzi, że nie zjedzie do domu, bo spedycja nie pozwala, to bardziej prawdopodobne jest to, że bez tego jednego auta zawali się firma, która prowadzi dwieście aut, czy też to, że kierowca ma pazernego siefa?
Krzysztof 2017-09-18 13:08
Ze zjazdami z Euro zawsze było ciężko. Jak się zatrudniałem to było mówione: Zgłaszasz się do zjazdu i po około tygodniu jesteś w Polsce. Tyle teorii.
W praktyce było to najczęściej 2-3 tygodnie oczekiwania na zjazd. Powiedziałem szefowi, mówiłem również na spedycji, że jak mam pracować w systemie 3/1 to może będę się zgłaszał do zjazdu jak wyjadę ze Zgorzelca do Niemiec??
Upominanie się do spedycji o ładunek do Polski to jak rzucanie grochem o ścianę.
Dodatkowo często spotykałem kierowców, których już ch... chciał strzelić, bo mieli coś ważnego do załatwienia w PL, a zjazd się ciągnął często po 2 tygodnie i dłużej.
Także jeśli Ci to odpowiada, to pracuj dla Euro dalej. Ja szanuje swój czas i nie zamierzam go na pewno marnować na współpracę z Euro.
Przez takie sytuacje czułem, że po prostu nikt się tam za bardzo nie liczy ze zdaniem kierowców i ma ich za nic. Dla mnie jest to po prostu przejaw braku szacunku dla pracownika. Byle jak najwięcej wycisnąć z człowieka. Filozofia Euro.
Pozdrawiam.
Qwerty 2017-09-23 21:46
Ukrainy w Euro coraz to wiecej...to jest tylko firma ladnie wygladajaca na FB. A od srodka jest calkiem inaczej.
Jezeli ktos sugeruje sie tymi komentarzami i wacha sie czy podjac prace jako kierowca to moge powiedziec ze sa 100% prawdziwe. A wiem to z doswiadczenia.
Kierowcy zdanie wogole sie nie liczy i nie jest brane pod uwage.
Zostaw swoją opinię o EURO 24 s.c. R. Żylinski, A. Walc - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EURO 24 s.c. R. Żylinski, A. Walc