Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MULTIJOB

Pracowałeś w firmie MULTIJOB i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bartosz - 2010-11-17 12:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja polecam!
zdjecie uzytkownika
janek - 2011-01-03 12:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stary wyjeżdzałem przed śwętami i przeczytalem twojego posta i chcialem zrezygnowac. na miejscu okazalo sie, ze mam normalne mieszkanie z trzema kolesiami. Gdyby nie to, ze mialem wszytsko kupione tobym zrezygnowal, [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Steven - 2011-08-12 10:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! potrzebuje opini osob, ktore wyjezdzaly lub tez wyjezdzaja jutro tj. 13.08.11 do pracy w okolicach Helmond w Holandii przez agencje pracy Multijob z Opola, z góry dzieki
zdjecie uzytkownika
byly Exoticgreen - 2012-06-19 14:06:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma moze ktos aktualne info o tej firmie multijob czyli zakwaterowanie wyplaty idt bo chcialem wyjechac na zielen miejska a jakos malo tych opini jest w necie
zdjecie uzytkownika
inezz - 2013-10-13 11:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie umiem powiedziec, ale wydaje mi się,że warta zaufania...
zdjecie uzytkownika
Antek - 2013-12-27 18:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
inezz, a pracowałes w multijob, czy jak to było? Ktos wie jak działaja obecnie? Warto? Jakie koszta się ponosi?
zdjecie uzytkownika
sony - 2014-02-26 18:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety trudno o obiektywne i pozytywne opinie o multijob na różnych forach. także to też trochę dziwne, że nikt się o nich nie wypowiada
zdjecie uzytkownika
ret - 2014-03-12 23:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda, w Internecie opinie o Multijob zatrzymały się na 2011, tu jest trochę lepiej, ale prosiłbym o informację jak jest aktualnie, bo jestem nimi zainteresowany.
zdjecie uzytkownika
eryk - 2014-03-14 14:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brak opinii to dobra opinia ;-)
zdjecie uzytkownika
dorotkaaa2508 - 2014-03-15 09:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam :) własnie jade w niedziele z córka do pracy do pakowania owoców z tej firmy z opola jak cos to napisze jak tam jest ale boimy sie strasznie bo po raz pierwszy wyjezdzamy przez agencje ...
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-04-10 15:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dorotkaaa2508, no i jak tam wyjazd przez multijob, udany, czy nie bardzo. bo z ciekawością czekam az napiszecie z córką.
zdjecie uzytkownika
kot - 2014-04-29 10:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! ja tez chciałabym sie dowiedziec jak jest przez ta agencje? i widzialam juz oferte pracy na pakownie warzyw i owocow? Napiszcie jak jest? czy warto jechac?
zdjecie uzytkownika
Filip - 2014-05-21 19:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt ostatnio nie wyjeżdżał przez multijob? Bo oferty mają nawet ciekawe, tylko interesuje mnie, czy nie ma aby jakiś niedociągnięć, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
jaka praca - 2014-05-26 17:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak tam z pracą? córka pewnie wydaje euro z multijoba i nie napisze :). ale moze ktos inny z czytajacych?
zdjecie uzytkownika
kot - 2014-06-02 13:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam i jak tam praca przy owocach i warzywach? Jestem ciekawy opinii??
zdjecie uzytkownika
sławek_22 - 2014-07-03 16:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do filetowania drobiu to pewnie szukacie ludzi z doswiadczeniem. Ja pracowalem w miesnym w Polse tylko przez 3 miesiace, ale dam sobie rade?
zdjecie uzytkownika
ciekawska - 2014-10-27 19:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm.Dziwna sprawa. Pierwszy wpis z 1.01.2005 roku - ul.Damrota , adres podany 18 dni później do pracy Money - Reymonta 14 - czyli tak jak Pran. Może to błąd na Money. Nie wiem. Dziwne. Podaję linki, którymi dysponuję:

https://prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/ceidg.public.ui/SearchDetails.aspx?Id=488440b0-b0cb-4628-876c-a8c9bb1e0291

http://praca.money.pl/agencje-pracy/agencja;multijob;katarzyna;mordowska-broszkiewicz,adres,503,1.html

http://www.krs-online.com.pl/pran-sp-z-o-o-krs-212844.html

I jeszcze coś. Ogłoszenia o pracy magazyniera w Tilburgu. To samo miejsce, ten sam termin realizacji. Może obie agencje współpracują z tym samym pracodawcą. Jest to możliwe.

http://praca.gratka.pl/oferta/magazynierka-order-picker-holandia-2508038.html?oferta-nieaktualna

http://www.pran.nl/pl/oferty_pracy/2372/operator-wozka-widlowego-z-uprawnieniami


I opinie o PRAN. Nieciekawe.

http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,705927

Czy MultiJob i Pran jest jedna agencja, tylko działa pod dwoma szyldami? Nie wiem.
zdjecie uzytkownika
ciekawska - 2014-10-27 20:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok. Damrota i Reymonta to ten sam budynek. Sprawdziłam na Street View. Być może dlatego na Zumie, Yelp, Panoramie firm itd. również widnieje adres Reymonta 14. Pran ma adres Reymonta 14 lok 63. Może MultiJob świadomie nie podaje nr.lok? Czemu tego nie robią? Bo być może jest to nr.63. Wtedy sprawa byłaby jasna. Być może nie znajdujecie opinii na temat firmy MultiJob,bo ktoś, kto się decyduje na wyjazd dostaje umowę, w której podana jest inna agencja np.Pran. I może to właśnie tam należy szukać? Mogę się oczywiście mylić. Przy ulicy Reymonta 14 działa kilka innych firm. Może MultiJob i Pran to róźne agencje, ale pozostaje tajemniczy brak nr.lokalu i to, że pracodawca z Holandii ma podpisaną umowę z dwiema agencjami (sądzę po tym, że ogłoszenia dotyczą tych samych stanowisk ,tych samych miast i terminów ofert - link w mojej poprzedniej wypowiedzi) w Polsce i mają one siedzibę akurat w jednym budynku.
zdjecie uzytkownika
ciekawska - 2014-10-27 20:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jeszcze jedna firma z Opola z ulicy Reymonta.Tym razem 16. Firma Axell. To samo miasto - Tilburg. Agencja ma takie same opinie jak Pran - śpimy na sobie i mało pracujemy.

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pan chrumek - 2014-10-28 14:46:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie wymagania muszę spełnić żeby dostać zatrudnienie przy rozbiórce wieprzowiny?czy liczy się tylko cv czy są jakieś testy i okresy próbne? widziałem też kiedyś ogłoszenie o segregowanie gruzu na taśmie i to też by mnie ewentualnie interesowało ale tu już kluczowym elementem byłaby oferowana za to mamona
zdjecie uzytkownika
magazyn? - 2014-11-17 12:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, mnie bardzo zaintersowało ogłoszenie które znalazłem na stronie internetowej multijoba. Chodzi o pracę magazyniera- może coś wiecie o tym jak to tam wygląda? Szczerze wam powiem, że stawka jaka jest napisana w ogłoszeniu jest nie do zdobycia w Polsce, chyba nigdy nawet nie będize taka możliwa bo 10,5 euro za godzine to kosmos
zdjecie uzytkownika
Matt - 2014-11-17 18:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magazyn? - 2014-11-17 12:25:11]:
Witam
Wyslalem swoje CV, dostalem dzisiaj odpowiedz. Telefon z agencji, test niemieckiego i start pracy w przyszlym tygodniu (od 24.11).
Mieszkanie platne 40 euro. A stawka 10.50 to stawka jak wiadomo brutto. Pracujac w Amazonie niedaleko Augsburga mialem podobną, ale wowczas wynajmowalem sam mieszkanie.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-24
Żródło: Gowork.pl
Frankfurt
( )
Jako agencja doradztwa personalnego (cert.KRAZ 1197) dla naszego klienta w Niemczech poszukujemy kandydatów do pracy na stanowisko MAGAZYNIER/-KA do prac magazynowych i logistycznych przy konfekcjonowaniu, sortowaniu, pakowaniu i wysyłaniu towarów aplikacja www.multijob.pl  wymagania: znajomość j., niemieckiego - warunek konieczny, sprawność manualna, doświadczenie na podobnym stanowisku, oferujemy: stawkę od 8,60 do
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Matt - 2014-11-17 19:48:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Matt - 2014-11-17 18:45:35]:
*40 euro /tydzien

Moj mail: mattrz89@gmail.com
zdjecie uzytkownika
hambo - 2014-11-19 09:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś obecnie szuka pracy w branży takiej jak działa firma MULTIJOB to zauważyłem, że opublikowali nową ofertę pracy. Jest spore zainteresowanie, chyba warto zajrzeć i ocenić. Jak dla mnie ciekawy temat. Niemiecka firma zatrudni osoby K/M na stanowisko : malarz budowlany Wymagania: - doswiadczenie na w/w stanowisku - znajo...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5640985?keywords=&region=
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MULTIJOB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MULTIJOB?
Zadaj pytanie
x