Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MULTIJOB

Pracowałeś w firmie MULTIJOB i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bartosz - 2010-11-17 12:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja polecam!
zdjecie uzytkownika
janek - 2011-01-03 12:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stary wyjeżdzałem przed śwętami i przeczytalem twojego posta i chcialem zrezygnowac. na miejscu okazalo sie, ze mam normalne mieszkanie z trzema kolesiami. Gdyby nie to, ze mialem wszytsko kupione tobym zrezygnowal, [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Steven - 2011-08-12 10:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! potrzebuje opini osob, ktore wyjezdzaly lub tez wyjezdzaja jutro tj. 13.08.11 do pracy w okolicach Helmond w Holandii przez agencje pracy Multijob z Opola, z góry dzieki
zdjecie uzytkownika
byly Exoticgreen - 2012-06-19 14:06:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma moze ktos aktualne info o tej firmie multijob czyli zakwaterowanie wyplaty idt bo chcialem wyjechac na zielen miejska a jakos malo tych opini jest w necie
zdjecie uzytkownika
inezz - 2013-10-13 11:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie umiem powiedziec, ale wydaje mi się,że warta zaufania...
zdjecie uzytkownika
Antek - 2013-12-27 18:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
inezz, a pracowałes w multijob, czy jak to było? Ktos wie jak działaja obecnie? Warto? Jakie koszta się ponosi?
zdjecie uzytkownika
sony - 2014-02-26 18:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety trudno o obiektywne i pozytywne opinie o multijob na różnych forach. także to też trochę dziwne, że nikt się o nich nie wypowiada
zdjecie uzytkownika
ret - 2014-03-12 23:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda, w Internecie opinie o Multijob zatrzymały się na 2011, tu jest trochę lepiej, ale prosiłbym o informację jak jest aktualnie, bo jestem nimi zainteresowany.
zdjecie uzytkownika
eryk - 2014-03-14 14:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brak opinii to dobra opinia ;-)
zdjecie uzytkownika
dorotkaaa2508 - 2014-03-15 09:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam :) własnie jade w niedziele z córka do pracy do pakowania owoców z tej firmy z opola jak cos to napisze jak tam jest ale boimy sie strasznie bo po raz pierwszy wyjezdzamy przez agencje ...
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-04-10 15:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dorotkaaa2508, no i jak tam wyjazd przez multijob, udany, czy nie bardzo. bo z ciekawością czekam az napiszecie z córką.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-20
Żródło: Gowork.pl
Głogówek
(opolskie)
Dla naszego klienta-dynamicznie rozwijającej się firmy FILPLAST z siedziba w Głogowku- poszukujemy kandydatow do pracy na stanowisko   STOLARZA DO PRODUKCJI OKIEN PCV (miejsce pracy: GŁOGÓWEK)   Wymagania: - przynajmniej roczne doświadczenie w środowisku produkcyjnym, - duże zdolności manualne,  - umiejętnośc obslugi maszyn i narzędzi stolarskich,   Obowiązki: - montaż okien wg standardow firmy,  - praca w systemie
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
kot - 2014-04-29 10:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! ja tez chciałabym sie dowiedziec jak jest przez ta agencje? i widzialam juz oferte pracy na pakownie warzyw i owocow? Napiszcie jak jest? czy warto jechac?
zdjecie uzytkownika
Filip - 2014-05-21 19:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt ostatnio nie wyjeżdżał przez multijob? Bo oferty mają nawet ciekawe, tylko interesuje mnie, czy nie ma aby jakiś niedociągnięć, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
jaka praca - 2014-05-26 17:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak tam z pracą? córka pewnie wydaje euro z multijoba i nie napisze :). ale moze ktos inny z czytajacych?
zdjecie uzytkownika
kot - 2014-06-02 13:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam i jak tam praca przy owocach i warzywach? Jestem ciekawy opinii??
zdjecie uzytkownika
sławek_22 - 2014-07-03 16:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do filetowania drobiu to pewnie szukacie ludzi z doswiadczeniem. Ja pracowalem w miesnym w Polse tylko przez 3 miesiace, ale dam sobie rade?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MULTIJOB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x