Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo MULTIJOB

Opinie o MULTIJOB

Pracowałeś w firmie MULTIJOB i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-04-17 19:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie, agencja multijob ma bardzo dużo ofert pracy. Ciekawi mnie jak wyglądają sprawy socjalne, kiedy się pracuje, czy zapewnia pewne rzeczy agencja, czy raczej firma u której pracujemy?
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-05-04 11:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś pracuje przy kurczakach. proszę coś napisac o pracy i zarobkach i mieszkaniu.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-05-13 11:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam nikomu tej agencji rozmowa przebiega w bardzo nie miły sposób. konsultant opryskliwy i chamski myśli sobie że są jedyna agencją pracy. Pierwszy raz ktoś podczas rozmowy krzyczał na mnie przez telefon. Szkoda nerwów i zdrowia. Jeżeli w taki sposób jest prowadzona rozmowa w Polsce to co by było jak będą jakieś problemy w Niemczech.
Odradzam
zdjecie uzytkownika
Ornel - 2015-05-20 17:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o samą agencję MultiJob to są oni stuprocentowo profesjonalni. Nie mogę im niczego zarzucić. Kwestia jest tylko tego gdzie i do kogo traficie. Bo słyszałem, że jednak różnie może z tym być czasem jest lepiej a czasem gorzej. Ale ogólnie możecie zarobić całkiem niezłe pieniądze. Oczywiście trzeba się starać.
zdjecie uzytkownika
graszka - 2015-05-23 23:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam informacji o pracy przy pakowaniu kurczaków Den-hag.Jakie zarobki,warunki mieszkaniowe i czy dużo godzin
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-05-24 13:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czy warto jechac na kurczaki do Den-haag.Proszę o opinie
zdjecie uzytkownika
multijob - 2015-05-26 12:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [graszka - 2015-05-23 23:19:33]:
to proponuje zadzwonic do nas : www.multijob.pl
zdjecie uzytkownika
trocin - 2015-06-19 20:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma Multijob oferuje bardzo dużo miejsc pracy w swojej pracy. Na tą chwilę mają wolne stanowiska spawacza i dekarza lub cieśle w Zurichu; Laminator w Dreznie; Produkcja okien i fasad aluminiowych oraz murarz w Maastrichcie; Szwaczka krawcowa, Praca magazynowa w Tilburgu; Pielęgniarka/Pielęgniarz w Londynie;w Tilburgu
zdjecie uzytkownika
cheeester - 2015-06-29 10:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. W samej firmie zaznaczam że nie pracowałem. Mój wpis dotyczy tego że szukałem pracy dla siebie i żony przez tą firmę. Zadzwoniłem i spotkała mnie bardzo nieprzyjemna rozmowa z osobą rekrutującą. Facet z którym rozmawiałem zaczął na mnie z miejsca wrzeszczeć przez telefon i wmawiać mi jakieś kłamstwa w ogóle nie na mój temat. Przy próbie czegokolwiek wytłumaczenia podnosił na mnie głos coraz bardziej. Zaznaczam że pierwszy raz się spotkałem z tego tupu rekrutacją. Nie szanują człowieka za grosz ale przynajmniej lepiej się przekonać o stosunku firmy do pracownika przez telefon niż na miejscu w Holandii.
zdjecie uzytkownika
irek - 2015-07-21 21:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie agencja multijob ma wiele ofert pracy, poszukują w kilku, jak nie kilkunastu miastach w Niemczech, stanowiska podobne, jak powyżej, bo i znajdzie sie praca dla hydraulika, elektryka, posadzkarza, spawacza, dekarza lub cieśli, murarza, lakiernika blacharza samochodowego, a nawet przy filetowaniu drobiu.
zdjecie uzytkownika
on - 2015-07-23 16:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam wszystkich czy może ktos z was pracował przez tą firme Tz MULTIJOB przy drobiu chodzi mi o warunki mieszkalne i prace ile mażna zarobic pozdrawiam i czekam na pomoc.
zdjecie uzytkownika
becia - 2015-08-14 07:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mama pytanie czy ktoś ma jakąś wiedzę na temat pracy szwaczek do Holandii? jakie są tam warunki?płaca oraz czy zakwaterowanie jest odpłatne? jeżeli tak to ile? czy to wo-gule jest coś warte?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-08-14 15:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM TEJ FIRMY !!!
zdjecie uzytkownika
malek - 2015-08-21 02:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, @xxx, moze mógłbyś podać jakieś konkrety, bo przepraszam Cię, ale jeśli piszesz, ze nie polecasz firmy to nic mi to nie mówi niestety. A jestem zainteresowany teraz pracą przez nich jako lakiernik/ blacharz samochodowy i chciałbym wiedzieć co i jak zanim zdecyduję się wyjechać z nimi do Venlo.
zdjecie uzytkownika
multijob - 2015-08-24 08:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malek - 2015-08-21 02:05:04]:
Malek - proponuje zadzwonic do nas i zapytac ?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-09-20 11:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@malek - zawsze dużo można wywnioskować na forum, ale przecież po to jest podany numer telefonu, żeby można było do nich zadzwonić i wszystkiego się dowiedzieć. Są poszukiwani nie tylko lakiernicy, ale również hydraulicy, elektrycy, magazynierzy. Na pewno ten kto chce pracować za granicą, warto żeby przejrzał te oferty, bo zarobki są niezłe.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-11-24 22:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie czy ktoś może korzystał z agencji pracy info.multijob.pl ?chciałby sie dowiedzieć czegoś o tej firmie czy oferty przez nich sa takie jak obiecują czy warto skorzystać i czy ktoś juz wyjeżdżał do Niemiec i jak to wyglada od strony kuchni
zdjecie uzytkownika
Janko - 2015-11-25 01:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi mógłbyś podpowiedzieć co nieco na ich temat bo prawdopodobnie będę chciał do nich wyjechać do monachium bądź do eindhoven - tutaj są oferty na montera. Zapoznałem się z ofertą, mają niezłe wymagania, oczywiśćie doświadczenie, język trzezba mieć, ale najbardziej zastanawia mnie fakt organizacji domu do mieszkania etc. co i jak?
zdjecie uzytkownika
klok - 2015-11-27 12:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no z tego co wiem firma oferuje bezplatne mieszkanie, czyli nie ma z tego tytulu dodatkowych oplat. wiec te 430 euro za 40h pracy zostaje pracownikowi w kieszeni
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2015-11-29 15:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no w kieszeni jak w kieszeni, wiadomo, że trzeba za coś tam też żyć a i pieniądze podesłać rodzinie, bo wiadomo, że zazwyczaj z tego powodu wyjeżdża się do pracy za granicę
zdjecie uzytkownika
miss kasia - 2015-12-01 19:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dawid a skoro mowa o wynagrodzeniu to ja tez mam taki cel jak ty, dlatego chcę u nich zostać monterem konstrukcji stalowych, podobno bardzo dużo płacą
zdjecie uzytkownika
mat - 2016-01-13 18:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy mam okazje wyjechac do pracy jako monter k/g i chciałabym sie dowiedziec czy warto?? Ktoś tam był pracował??
zdjecie uzytkownika
igor - 2016-01-13 22:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mat, a do jakiego miasta, bo jak rozumiem k/g oznacza zabudowę karton gipsową. Jak napisali w ogłoszeniu, mieszkanie jest bezpłatne, a zarobisz wynagrodzenie 430 € netto przy 40 h .
zdjecie uzytkownika
mat - 2016-01-13 22:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam jechac do den haag wiesz cos wiecej o pracy w tej miejscowosci ?/
zdjecie uzytkownika
multijob - 2016-01-14 08:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [igor - 2016-01-13 22:01:09]:
Igor zadzwon do Multijob to wszystkiego sie dowiesz....
zdjecie uzytkownika
michal - 2016-01-15 11:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowal ktos w Den Haag jako monter płyt bezposrednio u holendra??
zdjecie uzytkownika
jacek - 2016-01-17 20:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bezposrednio to musialbys aplikowac do firmy by cie zatrudnili,a przez agencja tą jest szybciej bo wspolpracuja z pracodawca ale tez oferuja dojazd do pracy,bezplatne zakwaterowanie i holenderska umowe,aplikuj w ten sposob.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-01-17 21:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jacek - 2016-01-17 20:49:53]:
Tak ja juz aplikowałem i miałem rozmowe przeprowadzona z holenderskim pracodawca. A Ty moze tam pracowałes?? Wiesz coś wieej na ten temat??
zdjecie uzytkownika
i know - 2016-01-19 21:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo, czy cały czas szukają hydraulików do niemiec? Stawka to 11euto/h więc na prawdę imponująca, w Polsce zarobki takie są niemożliwe, a każdy raczej pokusiłby się.
zdjecie uzytkownika
kołek - 2016-01-21 20:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś leci jako dekarz czekam na info...
zdjecie uzytkownika
kołek - 2016-01-21 20:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba Amsterdam jak się nie mylę
zdjecie uzytkownika
kołek - 2016-01-21 20:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Den Haag a nie w Amsterdamie sorki
zdjecie uzytkownika
pola - 2016-01-21 21:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiem czy jako dekarz tak się faktycznie opłaca, jako cieśla już na penwo bardziej, bo onowiazki podobne a kasa jednak lepsza, przynajmiej w Kolonii.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-01-21 22:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos ma wyjazd jako monter płyt do den haag??
zdjecie uzytkownika
trocin - 2016-01-24 10:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2016-01-21 22:56:25]:
myślę , że ciekawie wyglądają oferty pracy w tej agencji. Mój znajomy sam chciał aplikować na elektryka. Ma sporo doświadczenia, a to się za granicą przydaje
zdjecie uzytkownika
R1 turbo - 2016-01-27 16:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie dajcie sobie spokój z tą firmą hehehehehehe Parodia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
jaro - 2016-01-27 19:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [R1 turbo - 2016-01-27 16:35:09]:
dlaczego tak uwazasz pracowales wtej firmie?/
zdjecie uzytkownika
multijob - 2016-01-28 10:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [R1 turbo - 2016-01-27 16:35:09]:
turbo ! co sie stalo...? powiedz , zadzwon ? jestesmy do dyspozycji Multijob Szanowni Panstwo na tym forum jezeli macie jakies pytania lub watpliwosci to dzwoncie lub piszcie do nas ...? Pozdr...
zdjecie uzytkownika
kogel - 2016-01-30 19:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś może czy teraz sa wyjazdy do pracy jako murarz??
zdjecie uzytkownika
3e4r - 2016-01-31 17:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kogel ja wiem ze teraz mozna do nich aplikowac i to glownie do Niemiec i Holandii, oprocz monterow szukaja takze spawaczy i elektrykow, mozna sporo zarobic
zdjecie uzytkownika
r1turbo - 2016-02-02 10:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o pan jarek pod pod ksywom 3e41 wie gdzie można zarobić bo prowadzi agencje MULTIZAPIERDO...
zdjecie uzytkownika
multijob - 2016-02-02 11:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [r1turbo - 2016-02-02 10:06:42]:
turbo co sie stalo ponawiam pytanie...? cos poszlo nie tak ? pewnie z winy agencji jak zawsze? wyzuć to z siebie i zalatw sprawe ... PS nie używam ksywek
zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2016-02-02 12:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy firma zapewnia dojazd do miejsca zakwaterowania i codziennie transport do pracy?
Czy jest zapewnione zakwaterowanie bezplatne?
chodzi o monterów do KOLN.
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2016-03-01 16:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chyba ze dwa lata temu szukałem pracy także z pomocą Multijob - bezskutecznie. Niedawno ku mojemu zdziwieniu, wreszcie się odezwali (kurcze co za zaszczyt mnie spotkał). Tyle, że ja dzisiaj nie potrzebuję niczego od nich... Zorganizują pracę dla 20 frajerów na każdym zarobią z 500 eu = to daje razem jakieś 10.000 eu / mieś. Za co ? - Powiem tak. Stać Cię na wyjazd samodzielny, potrafisz się sam porozumieć, sam sobie zorganizować podstawowe rzeczy - to zlej to pośrednictwo, bo ich zysk to wasza krwawica. Rozumiałbym układ z pośrednikiem "coś za coś" - ale wg. mnie to są niepoważni ludzie, łowiący i żerujący na frajerach i potrzebujących.
zdjecie uzytkownika
Krytyk - 2016-03-01 19:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę na ich stronie internetowej mujtijob informaje na temat egzaminów VCA, program kursu, dosfinansowania, paragrafy podstawa prawna itd. Na pierwszy rzut oka robi to dobre wrażenie, że to niby są tacy dpbrze zorganizowani, przestrzegający przepisów ludzie. To pośrednictwo niby szuka ludzi do pracy w Holandii - więc się powinni dobrze znać i orientować w temacie. Otóż egzamin VCA w Polsce to koszt ok 1600 zł - i można go zdawać po Polsku. Z tego co pamiętam egzamin w Holandii był połowe tańszy. Nie wiem, nie jestem pewnien czy można zdawać egzamin VCA po polsku w Holandii - bardzo wątpię by można było brać jakieś dofinansowanie z polskiego urzędu pracy na egzamin w Holandii. Krótko mówiąc podawane na ich stronie informację to jakieś bzdury. 2) do egzaminu wypadałoby się przygotowywać ok tygodnia. W Holandii po zatrudnieniu już przez MultiJob - chyba nie będzie już na to czasu.
zdjecie uzytkownika
jacek11 - 2016-03-11 08:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla mnie @krytyk to w ogóle dobrze, że o tym piszą bo niektórzy nie wiedzą w ogóle, że coś takiego istnieje a przecież nikt nikomu nie zabrania wpisać takie hasło w googole i zobaczyć jak jest naprawdę
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2016-04-11 11:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwazajcie obiecują prace a na miejscu okazuje sie że nie ma tej pracy.Siedzisz na domku i czekasz może cos znajda. Nie biorą z
żadnej odpowiedzialnosci za nic. kontrakt na 0 godzin.OSZUSCI
zdjecie uzytkownika
zosia - 2016-04-11 11:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oby chociaż postojowe zapłacili. a ten kurs z odstawy prawa warunków pracy w UE jest u nich obowiązkowy?
zdjecie uzytkownika
Siwy - 2016-04-14 12:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam mam pytanie czy ktos pracuje z agencji jako monter konstrukcj stalowych w Lipsku Rostock itd???chodzi mi czy wogole placa i czxy ta praca wogole jest jak sie zajedzie na miejsce i jak to ogolnie wszystko wyglada?????
zdjecie uzytkownika
hgf - 2016-05-05 17:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Siwy no wiesz co z tego co ja wiem to do wielu miast mozna aplikowac u nich w firmie wlasnie za granica

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie MULTIJOB!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MULTIJOB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert