logo MULTIJOB

MULTIJOB

Opole

Opinie o MULTIJOB

leszek 2015-04-17 19:30:16
Faktycznie, agencja multijob ma bardzo dużo ofert pracy. Ciekawi mnie jak wyglądają sprawy socjalne, kiedy się pracuje, czy zapewnia pewne rzeczy agencja, czy raczej firma u której pracujemy?
nowa 2015-05-04 11:57:01
czy ktoś pracuje przy kurczakach. proszę coś napisac o pracy i zarobkach i mieszkaniu.
abc 2015-05-13 11:18:31
nie polecam nikomu tej agencji rozmowa przebiega w bardzo nie miły sposób. konsultant opryskliwy i chamski myśli sobie że są jedyna agencją pracy. Pierwszy raz ktoś podczas rozmowy krzyczał na mnie przez telefon. Szkoda nerwów i zdrowia. Jeżeli w taki sposób jest prowadzona rozmowa w Polsce to co by było jak będą jakieś problemy w Niemczech.
Odradzam
Ornel 2015-05-20 17:11:43
Jeżeli chodzi o samą agencję MultiJob to są oni stuprocentowo profesjonalni. Nie mogę im niczego zarzucić. Kwestia jest tylko tego gdzie i do kogo traficie. Bo słyszałem, że jednak różnie może z tym być czasem jest lepiej a czasem gorzej. Ale ogólnie możecie zarobić całkiem niezłe pieniądze. Oczywiście trzeba się starać.
graszka 2015-05-23 23:19:33
szukam informacji o pracy przy pakowaniu kurczaków Den-hag.Jakie zarobki,warunki mieszkaniowe i czy dużo godzin
xxx 2015-05-24 13:37:28
Czy warto jechac na kurczaki do Den-haag.Proszę o opinie
4
multijob 2015-05-26 12:39:17
to proponuje zadzwonic do nas : www.multijob.pl
trocin 2015-06-19 20:16:04
firma Multijob oferuje bardzo dużo miejsc pracy w swojej pracy. Na tą chwilę mają wolne stanowiska spawacza i dekarza lub cieśle w Zurichu; Laminator w Dreznie; Produkcja okien i fasad aluminiowych oraz murarz w Maastrichcie; Szwaczka krawcowa, Praca magazynowa w Tilburgu; Pielęgniarka/Pielęgniarz w Londynie;w Tilburgu
cheeester 2015-06-29 10:03:36
Witam. W samej firmie zaznaczam że nie pracowałem. Mój wpis dotyczy tego że szukałem pracy dla siebie i żony przez tą firmę. Zadzwoniłem i spotkała mnie bardzo nieprzyjemna rozmowa z osobą rekrutującą. Facet z którym rozmawiałem zaczął na mnie z miejsca wrzeszczeć przez telefon i wmawiać mi jakieś kłamstwa w ogóle nie na mój temat. Przy próbie czegokolwiek wytłumaczenia podnosił na mnie głos coraz bardziej. Zaznaczam że pierwszy raz się spotkałem z tego tupu rekrutacją. Nie szanują człowieka za grosz ale przynajmniej lepiej się przekonać o stosunku firmy do pracownika przez telefon niż na miejscu w Holandii.
irek 2015-07-21 21:54:59
Faktycznie agencja multijob ma wiele ofert pracy, poszukują w kilku, jak nie kilkunastu miastach w Niemczech, stanowiska podobne, jak powyżej, bo i znajdzie sie praca dla hydraulika, elektryka, posadzkarza, spawacza, dekarza lub cieśli, murarza, lakiernika blacharza samochodowego, a nawet przy filetowaniu drobiu.
on 2015-07-23 16:19:22
witam wszystkich czy może ktos z was pracował przez tą firme Tz MULTIJOB przy drobiu chodzi mi o warunki mieszkalne i prace ile mażna zarobic pozdrawiam i czekam na pomoc.
1
becia 2015-08-14 07:51:00
mama pytanie czy ktoś ma jakąś wiedzę na temat pracy szwaczek do Holandii? jakie są tam warunki?płaca oraz czy zakwaterowanie jest odpłatne? jeżeli tak to ile? czy to wo-gule jest coś warte?
xxx 2015-08-14 15:43:09
NIE POLECAM TEJ FIRMY !!!
malek 2015-08-21 02:05:04
Cześć, @xxx, moze mógłbyś podać jakieś konkrety, bo przepraszam Cię, ale jeśli piszesz, ze nie polecasz firmy to nic mi to nie mówi niestety. A jestem zainteresowany teraz pracą przez nich jako lakiernik/ blacharz samochodowy i chciałbym wiedzieć co i jak zanim zdecyduję się wyjechać z nimi do Venlo.
multijob 2015-08-24 08:05:29
Malek - proponuje zadzwonic do nas i zapytac ?
pracownik 2015-09-20 11:22:22
@malek - zawsze dużo można wywnioskować na forum, ale przecież po to jest podany numer telefonu, żeby można było do nich zadzwonić i wszystkiego się dowiedzieć. Są poszukiwani nie tylko lakiernicy, ale również hydraulicy, elektrycy, magazynierzy. Na pewno ten kto chce pracować za granicą, warto żeby przejrzał te oferty, bo zarobki są niezłe.
pracownik 2015-11-24 22:18:08
Witam serdecznie czy ktoś może korzystał z agencji pracy info.multijob.pl ?chciałby sie dowiedzieć czegoś o tej firmie czy oferty przez nich sa takie jak obiecują czy warto skorzystać i czy ktoś juz wyjeżdżał do Niemiec i jak to wyglada od strony kuchni
Janko 2015-11-25 01:20:37
Mi mógłbyś podpowiedzieć co nieco na ich temat bo prawdopodobnie będę chciał do nich wyjechać do monachium bądź do eindhoven - tutaj są oferty na montera. Zapoznałem się z ofertą, mają niezłe wymagania, oczywiśćie doświadczenie, język trzezba mieć, ale najbardziej zastanawia mnie fakt organizacji domu do mieszkania etc. co i jak?
klok 2015-11-27 12:45:25
no z tego co wiem firma oferuje bezplatne mieszkanie, czyli nie ma z tego tytulu dodatkowych oplat. wiec te 430 euro za 40h pracy zostaje pracownikowi w kieszeni
Dawid 2015-11-29 15:56:44
no w kieszeni jak w kieszeni, wiadomo, że trzeba za coś tam też żyć a i pieniądze podesłać rodzinie, bo wiadomo, że zazwyczaj z tego powodu wyjeżdża się do pracy za granicę
miss kasia 2015-12-01 19:00:03
@dawid a skoro mowa o wynagrodzeniu to ja tez mam taki cel jak ty, dlatego chcę u nich zostać monterem konstrukcji stalowych, podobno bardzo dużo płacą
mat 2016-01-13 18:52:07
Koledzy mam okazje wyjechac do pracy jako monter k/g i chciałabym sie dowiedziec czy warto?? Ktoś tam był pracował??
igor 2016-01-13 22:01:09
@mat, a do jakiego miasta, bo jak rozumiem k/g oznacza zabudowę karton gipsową. Jak napisali w ogłoszeniu, mieszkanie jest bezpłatne, a zarobisz wynagrodzenie 430 € netto przy 40 h .
mat 2016-01-13 22:27:06
Ja mam jechac do den haag wiesz cos wiecej o pracy w tej miejscowosci ?/
multijob 2016-01-14 08:47:20
Igor zadzwon do Multijob to wszystkiego sie dowiesz....
michal 2016-01-15 11:59:35
pracowal ktos w Den Haag jako monter płyt bezposrednio u holendra??
jacek 2016-01-17 20:49:53
bezposrednio to musialbys aplikowac do firmy by cie zatrudnili,a przez agencja tą jest szybciej bo wspolpracuja z pracodawca ale tez oferuja dojazd do pracy,bezplatne zakwaterowanie i holenderska umowe,aplikuj w ten sposob.
Michał 2016-01-17 21:11:38
Tak ja juz aplikowałem i miałem rozmowe przeprowadzona z holenderskim pracodawca. A Ty moze tam pracowałes?? Wiesz coś wieej na ten temat??
i know 2016-01-19 21:10:07
Wiadomo, czy cały czas szukają hydraulików do niemiec? Stawka to 11euto/h więc na prawdę imponująca, w Polsce zarobki takie są niemożliwe, a każdy raczej pokusiłby się.
kołek 2016-01-21 20:49:38
Ktoś leci jako dekarz czekam na info...
kołek 2016-01-21 20:51:06
Chyba Amsterdam jak się nie mylę
kołek 2016-01-21 20:57:46
Den Haag a nie w Amsterdamie sorki
pola 2016-01-21 21:42:39
no nie wiem czy jako dekarz tak się faktycznie opłaca, jako cieśla już na penwo bardziej, bo onowiazki podobne a kasa jednak lepsza, przynajmiej w Kolonii.
nowy 2016-01-21 22:56:25
ktos ma wyjazd jako monter płyt do den haag??
trocin 2016-01-24 10:46:45
myślę , że ciekawie wyglądają oferty pracy w tej agencji. Mój znajomy sam chciał aplikować na elektryka. Ma sporo doświadczenia, a to się za granicą przydaje
R1 turbo 2016-01-27 16:35:09
Ludzie dajcie sobie spokój z tą firmą hehehehehehe Parodia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jaro 2016-01-27 19:47:46
dlaczego tak uwazasz pracowales wtej firmie?/
multijob 2016-01-28 10:52:32
turbo ! co sie stalo...? powiedz , zadzwon ? jestesmy do dyspozycji Multijob Szanowni Panstwo na tym forum jezeli macie jakies pytania lub watpliwosci to dzwoncie lub piszcie do nas ...? Pozdr...
kogel 2016-01-30 19:43:21
Wie ktoś może czy teraz sa wyjazdy do pracy jako murarz??
3e4r 2016-01-31 17:10:31
@kogel ja wiem ze teraz mozna do nich aplikowac i to glownie do Niemiec i Holandii, oprocz monterow szukaja takze spawaczy i elektrykow, mozna sporo zarobic
r1turbo 2016-02-02 10:06:42
o pan jarek pod pod ksywom 3e41 wie gdzie można zarobić bo prowadzi agencje MULTIZAPIERDO...
multijob 2016-02-02 11:19:04
turbo co sie stalo ponawiam pytanie...? cos poszlo nie tak ? pewnie z winy agencji jak zawsze? wyzuć to z siebie i zalatw sprawe ... PS nie używam ksywek
grzegorz 2016-02-02 12:42:53
czy firma zapewnia dojazd do miejsca zakwaterowania i codziennie transport do pracy?
Czy jest zapewnione zakwaterowanie bezplatne?
chodzi o monterów do KOLN.
Maniek 2016-03-01 16:13:22
Chyba ze dwa lata temu szukałem pracy także z pomocą Multijob - bezskutecznie. Niedawno ku mojemu zdziwieniu, wreszcie się odezwali (kurcze co za zaszczyt mnie spotkał). Tyle, że ja dzisiaj nie potrzebuję niczego od nich... Zorganizują pracę dla 20 frajerów na każdym zarobią z 500 eu = to daje razem jakieś 10.000 eu / mieś. Za co ? - Powiem tak. Stać Cię na wyjazd samodzielny, potrafisz się sam porozumieć, sam sobie zorganizować podstawowe rzeczy - to zlej to pośrednictwo, bo ich zysk to wasza krwawica. Rozumiałbym układ z pośrednikiem "coś za coś" - ale wg. mnie to są niepoważni ludzie, łowiący i żerujący na frajerach i potrzebujących.
1
Krytyk 2016-03-01 19:44:41
Widzę na ich stronie internetowej mujtijob informaje na temat egzaminów VCA, program kursu, dosfinansowania, paragrafy podstawa prawna itd. Na pierwszy rzut oka robi to dobre wrażenie, że to niby są tacy dpbrze zorganizowani, przestrzegający przepisów ludzie. To pośrednictwo niby szuka ludzi do pracy w Holandii - więc się powinni dobrze znać i orientować w temacie. Otóż egzamin VCA w Polsce to koszt ok 1600 zł - i można go zdawać po Polsku. Z tego co pamiętam egzamin w Holandii był połowe tańszy. Nie wiem, nie jestem pewnien czy można zdawać egzamin VCA po polsku w Holandii - bardzo wątpię by można było brać jakieś dofinansowanie z polskiego urzędu pracy na egzamin w Holandii. Krótko mówiąc podawane na ich stronie informację to jakieś bzdury. 2) do egzaminu wypadałoby się przygotowywać ok tygodnia. W Holandii po zatrudnieniu już przez MultiJob - chyba nie będzie już na to czasu.
jacek11 2016-03-11 08:14:42
jak dla mnie @krytyk to w ogóle dobrze, że o tym piszą bo niektórzy nie wiedzą w ogóle, że coś takiego istnieje a przecież nikt nikomu nie zabrania wpisać takie hasło w googole i zobaczyć jak jest naprawdę
xxxx 2016-04-11 11:48:03
Uwazajcie obiecują prace a na miejscu okazuje sie że nie ma tej pracy.Siedzisz na domku i czekasz może cos znajda. Nie biorą z
żadnej odpowiedzialnosci za nic. kontrakt na 0 godzin.OSZUSCI
zosia 2016-04-11 11:55:19
oby chociaż postojowe zapłacili. a ten kurs z odstawy prawa warunków pracy w UE jest u nich obowiązkowy?
Siwy 2016-04-14 12:32:21
witam mam pytanie czy ktos pracuje z agencji jako monter konstrukcj stalowych w Lipsku Rostock itd???chodzi mi czy wogole placa i czxy ta praca wogole jest jak sie zajedzie na miejsce i jak to ogolnie wszystko wyglada?????
3
hgf 2016-05-05 17:20:36
@Siwy no wiesz co z tego co ja wiem to do wielu miast mozna aplikowac u nich w firmie wlasnie za granica
Zostaw swoją opinię o MULTIJOB - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MULTIJOB