logo MULTIJOB

MULTIJOB

Opole

Opinie o MULTIJOB

byly Exoticgreen 2012-06-19 14:06:34
ma moze ktos aktualne info o tej firmie multijob czyli zakwaterowanie wyplaty idt bo chcialem wyjechac na zielen miejska a jakos malo tych opini jest w necie
inezz 2013-10-13 11:58:45
Nie umiem powiedziec, ale wydaje mi się,że warta zaufania...
ret 2014-03-12 23:08:28
To prawda, w Internecie opinie o Multijob zatrzymały się na 2011, tu jest trochę lepiej, ale prosiłbym o informację jak jest aktualnie, bo jestem nimi zainteresowany.
eryk 2014-03-14 14:20:31
brak opinii to dobra opinia ;-)
dorotkaaa2508 2014-03-15 09:41:56
witam :) własnie jade w niedziele z córka do pracy do pakowania owoców z tej firmy z opola jak cos to napisze jak tam jest ale boimy sie strasznie bo po raz pierwszy wyjezdzamy przez agencje ...
kot 2014-04-29 10:40:12
Witam! ja tez chciałabym sie dowiedziec jak jest przez ta agencje? i widzialam juz oferte pracy na pakownie warzyw i owocow? Napiszcie jak jest? czy warto jechac?
kot 2014-06-02 13:50:37
Witam i jak tam praca przy owocach i warzywach? Jestem ciekawy opinii??
ciekawska 2014-10-27 19:02:34
Hmm.Dziwna sprawa. Pierwszy wpis z 1.01.2005 roku - ul.Damrota , adres podany 18 dni później do pracy Money - Reymonta 14 - czyli tak jak Pran. Może to błąd na Money. Nie wiem. Dziwne. Podaję linki, którymi dysponuję:

https://prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/ceidg.public.ui/SearchDetails.aspx?Id=488440b0-b0cb-4628-876c-a8c9bb1e0291

http://praca.money.pl/agencje-pracy/agencja;multijob;katarzyna;mordowska-broszkiewicz,adres,503,1.html

http://www.krs-online.com.pl/pran-sp-z-o-o-krs-212844.html

I jeszcze coś. Ogłoszenia o pracy magazyniera w Tilburgu. To samo miejsce, ten sam termin realizacji. Może obie agencje współpracują z tym samym pracodawcą. Jest to możliwe.

http://praca.gratka.pl/oferta/magazynierka-order-picker-holandia-2508038.html?oferta-nieaktualna

http://www.pran.nl/pl/oferty_pracy/2372/operator-wozka-widlowego-z-uprawnieniami


I opinie o PRAN. Nieciekawe.

http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,705927

Czy MultiJob i Pran jest jedna agencja, tylko działa pod dwoma szyldami? Nie wiem.
ciekawska 2014-10-27 20:02:04
Ok. Damrota i Reymonta to ten sam budynek. Sprawdziłam na Street View. Być może dlatego na Zumie, Yelp, Panoramie firm itd. również widnieje adres Reymonta 14. Pran ma adres Reymonta 14 lok 63. Może MultiJob świadomie nie podaje nr.lok? Czemu tego nie robią? Bo być może jest to nr.63. Wtedy sprawa byłaby jasna. Być może nie znajdujecie opinii na temat firmy MultiJob,bo ktoś, kto się decyduje na wyjazd dostaje umowę, w której podana jest inna agencja np.Pran. I może to właśnie tam należy szukać? Mogę się oczywiście mylić. Przy ulicy Reymonta 14 działa kilka innych firm. Może MultiJob i Pran to róźne agencje, ale pozostaje tajemniczy brak nr.lokalu i to, że pracodawca z Holandii ma podpisaną umowę z dwiema agencjami (sądzę po tym, że ogłoszenia dotyczą tych samych stanowisk ,tych samych miast i terminów ofert - link w mojej poprzedniej wypowiedzi) w Polsce i mają one siedzibę akurat w jednym budynku.
ciekawska 2014-10-27 20:20:52
I jeszcze jedna firma z Opola z ulicy Reymonta.Tym razem 16. Firma Axell. To samo miasto - Tilburg. Agencja ma takie same opinie jak Pran - śpimy na sobie i mało pracujemy.

(usunięte przez administratora)
Matt 2014-11-17 18:45:35
Witam
Wyslalem swoje CV, dostalem dzisiaj odpowiedz. Telefon z agencji, test niemieckiego i start pracy w przyszlym tygodniu (od 24.11).
Mieszkanie platne 40 euro. A stawka 10.50 to stawka jak wiadomo brutto. Pracujac w Amazonie niedaleko Augsburga mialem podobną, ale wowczas wynajmowalem sam mieszkanie.
1
Matt 2014-11-17 19:48:37
*40 euro /tydzien

Moj mail: mattrz89@gmail.com
hambo 2014-11-19 09:03:34
Jeżeli ktoś obecnie szuka pracy w branży takiej jak działa firma MULTIJOB to zauważyłem, że opublikowali nową ofertę pracy. Jest spore zainteresowanie, chyba warto zajrzeć i ocenić. Jak dla mnie ciekawy temat. Niemiecka firma zatrudni osoby K/M na stanowisko : malarz budowlany Wymagania: - doswiadczenie na w/w stanowisku - znajo...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5640985?keywords=&region=
harry 2014-12-29 22:36:11
No dobra, wiadomo, że fajnie jest sie skontaktować z kims z firmy, ale chyba tutaj tez sie wypowiadają ludzie z Multijob, tylko najwyraźniej nie sa zadowoleni. Dzięki takim opiniom chyba można zorientować się, czy warto wysyłać do nich CV. Możecie napisać otwarcie, czy firma pomaga człowiekowi, gdy jest coś nie tak? No i ogółem warto aplikować?
Pisak 2015-02-27 22:38:19
Piszą to dobrze, że jak ktoś ma doświadczenie to nie skrywa tego tlyko dla siebie ale chce siętym podzielić z innymi, żeby miał pewność czego sięma spodziewać i jeśli takie warunki niektórym odpowiadają żeby się po prsotu zgłaszali do pracy i tyle. Duża rotacja grozi czy nie ? teraz wiem, że to taka choroba współczesnych firm.
mordor 2015-03-18 10:49:59
ALe przecież Multijob to biuro pośrednictwa pracy, także o jakiej rotacji tu mówimy? Bo chyba się zgubiłem. A tak już w konkretach to czy na Opole to to jest porządne pośrednictwo pracy? maja porządne i w porządku oferty czy jak to wygląda? Pilnie bo szukam roboty
nowa 2015-05-04 11:57:01
czy ktoś pracuje przy kurczakach. proszę coś napisac o pracy i zarobkach i mieszkaniu.
abc 2015-05-13 11:18:31
nie polecam nikomu tej agencji rozmowa przebiega w bardzo nie miły sposób. konsultant opryskliwy i chamski myśli sobie że są jedyna agencją pracy. Pierwszy raz ktoś podczas rozmowy krzyczał na mnie przez telefon. Szkoda nerwów i zdrowia. Jeżeli w taki sposób jest prowadzona rozmowa w Polsce to co by było jak będą jakieś problemy w Niemczech.
Odradzam
graszka 2015-05-23 23:19:33
szukam informacji o pracy przy pakowaniu kurczaków Den-hag.Jakie zarobki,warunki mieszkaniowe i czy dużo godzin
xxx 2015-05-24 13:37:28
Czy warto jechac na kurczaki do Den-haag.Proszę o opinie
4
multijob 2015-05-26 12:39:17
to proponuje zadzwonic do nas : www.multijob.pl
cheeester 2015-06-29 10:03:36
Witam. W samej firmie zaznaczam że nie pracowałem. Mój wpis dotyczy tego że szukałem pracy dla siebie i żony przez tą firmę. Zadzwoniłem i spotkała mnie bardzo nieprzyjemna rozmowa z osobą rekrutującą. Facet z którym rozmawiałem zaczął na mnie z miejsca wrzeszczeć przez telefon i wmawiać mi jakieś kłamstwa w ogóle nie na mój temat. Przy próbie czegokolwiek wytłumaczenia podnosił na mnie głos coraz bardziej. Zaznaczam że pierwszy raz się spotkałem z tego tupu rekrutacją. Nie szanują człowieka za grosz ale przynajmniej lepiej się przekonać o stosunku firmy do pracownika przez telefon niż na miejscu w Holandii.
on 2015-07-23 16:19:22
witam wszystkich czy może ktos z was pracował przez tą firme Tz MULTIJOB przy drobiu chodzi mi o warunki mieszkalne i prace ile mażna zarobic pozdrawiam i czekam na pomoc.
1
becia 2015-08-14 07:51:00
mama pytanie czy ktoś ma jakąś wiedzę na temat pracy szwaczek do Holandii? jakie są tam warunki?płaca oraz czy zakwaterowanie jest odpłatne? jeżeli tak to ile? czy to wo-gule jest coś warte?
xxx 2015-08-14 15:43:09
NIE POLECAM TEJ FIRMY !!!
multijob 2015-08-24 08:05:29
Malek - proponuje zadzwonic do nas i zapytac ?
pracownik 2015-11-24 22:18:08
Witam serdecznie czy ktoś może korzystał z agencji pracy info.multijob.pl ?chciałby sie dowiedzieć czegoś o tej firmie czy oferty przez nich sa takie jak obiecują czy warto skorzystać i czy ktoś juz wyjeżdżał do Niemiec i jak to wyglada od strony kuchni
mat 2016-01-13 18:52:07
Koledzy mam okazje wyjechac do pracy jako monter k/g i chciałabym sie dowiedziec czy warto?? Ktoś tam był pracował??
mat 2016-01-13 22:27:06
Ja mam jechac do den haag wiesz cos wiecej o pracy w tej miejscowosci ?/
multijob 2016-01-14 08:47:20
Igor zadzwon do Multijob to wszystkiego sie dowiesz....
michal 2016-01-15 11:59:35
pracowal ktos w Den Haag jako monter płyt bezposrednio u holendra??
Michał 2016-01-17 21:11:38
Tak ja juz aplikowałem i miałem rozmowe przeprowadzona z holenderskim pracodawca. A Ty moze tam pracowałes?? Wiesz coś wieej na ten temat??
kołek 2016-01-21 20:49:38
Ktoś leci jako dekarz czekam na info...
kołek 2016-01-21 20:51:06
Chyba Amsterdam jak się nie mylę
kołek 2016-01-21 20:57:46
Den Haag a nie w Amsterdamie sorki
nowy 2016-01-21 22:56:25
ktos ma wyjazd jako monter płyt do den haag??
R1 turbo 2016-01-27 16:35:09
Ludzie dajcie sobie spokój z tą firmą hehehehehehe Parodia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jaro 2016-01-27 19:47:46
dlaczego tak uwazasz pracowales wtej firmie?/
multijob 2016-01-28 10:52:32
turbo ! co sie stalo...? powiedz , zadzwon ? jestesmy do dyspozycji Multijob Szanowni Panstwo na tym forum jezeli macie jakies pytania lub watpliwosci to dzwoncie lub piszcie do nas ...? Pozdr...
kogel 2016-01-30 19:43:21
Wie ktoś może czy teraz sa wyjazdy do pracy jako murarz??
r1turbo 2016-02-02 10:06:42
o pan jarek pod pod ksywom 3e41 wie gdzie można zarobić bo prowadzi agencje MULTIZAPIERDO...
multijob 2016-02-02 11:19:04
turbo co sie stalo ponawiam pytanie...? cos poszlo nie tak ? pewnie z winy agencji jak zawsze? wyzuć to z siebie i zalatw sprawe ... PS nie używam ksywek
grzegorz 2016-02-02 12:42:53
czy firma zapewnia dojazd do miejsca zakwaterowania i codziennie transport do pracy?
Czy jest zapewnione zakwaterowanie bezplatne?
chodzi o monterów do KOLN.
Maniek 2016-03-01 16:13:22
Chyba ze dwa lata temu szukałem pracy także z pomocą Multijob - bezskutecznie. Niedawno ku mojemu zdziwieniu, wreszcie się odezwali (kurcze co za zaszczyt mnie spotkał). Tyle, że ja dzisiaj nie potrzebuję niczego od nich... Zorganizują pracę dla 20 frajerów na każdym zarobią z 500 eu = to daje razem jakieś 10.000 eu / mieś. Za co ? - Powiem tak. Stać Cię na wyjazd samodzielny, potrafisz się sam porozumieć, sam sobie zorganizować podstawowe rzeczy - to zlej to pośrednictwo, bo ich zysk to wasza krwawica. Rozumiałbym układ z pośrednikiem "coś za coś" - ale wg. mnie to są niepoważni ludzie, łowiący i żerujący na frajerach i potrzebujących.
1
Krytyk 2016-03-01 19:44:41
Widzę na ich stronie internetowej mujtijob informaje na temat egzaminów VCA, program kursu, dosfinansowania, paragrafy podstawa prawna itd. Na pierwszy rzut oka robi to dobre wrażenie, że to niby są tacy dpbrze zorganizowani, przestrzegający przepisów ludzie. To pośrednictwo niby szuka ludzi do pracy w Holandii - więc się powinni dobrze znać i orientować w temacie. Otóż egzamin VCA w Polsce to koszt ok 1600 zł - i można go zdawać po Polsku. Z tego co pamiętam egzamin w Holandii był połowe tańszy. Nie wiem, nie jestem pewnien czy można zdawać egzamin VCA po polsku w Holandii - bardzo wątpię by można było brać jakieś dofinansowanie z polskiego urzędu pracy na egzamin w Holandii. Krótko mówiąc podawane na ich stronie informację to jakieś bzdury. 2) do egzaminu wypadałoby się przygotowywać ok tygodnia. W Holandii po zatrudnieniu już przez MultiJob - chyba nie będzie już na to czasu.
xxxx 2016-04-11 11:48:03
Uwazajcie obiecują prace a na miejscu okazuje sie że nie ma tej pracy.Siedzisz na domku i czekasz może cos znajda. Nie biorą z
żadnej odpowiedzialnosci za nic. kontrakt na 0 godzin.OSZUSCI
Siwy 2016-04-14 12:32:21
witam mam pytanie czy ktos pracuje z agencji jako monter konstrukcj stalowych w Lipsku Rostock itd???chodzi mi czy wogole placa i czxy ta praca wogole jest jak sie zajedzie na miejsce i jak to ogolnie wszystko wyglada?????
3
Justa 2016-08-26 17:30:35
Witam szukam dobrze płatnej pracy w Niemczech pomożecie ?? Chciałam się również zapytać co sadzicie o agencji MultiJob Niemcy?
emil 2016-09-28 13:17:57
AUDI-montaż Niemcy pracował tam ktoś wie jakta praca wyglada i zakwaterowanie
jacek 2016-09-28 14:57:18
Ja to bym się chętnie załapał, zwłaszcza, że dbają o pozytywne stosunki między pracownikami, co nie? Dzięki
Zostaw swoją opinię o MULTIJOB - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MULTIJOB