Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo MULTIJOB

Opinie o MULTIJOB

Pracowałeś w firmie MULTIJOB i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sławek_22 - 2014-07-03 16:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do filetowania drobiu to pewnie szukacie ludzi z doswiadczeniem. Ja pracowalem w miesnym w Polse tylko przez 3 miesiace, ale dam sobie rade?
zdjecie uzytkownika
ciekawska - 2014-10-27 19:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm.Dziwna sprawa. Pierwszy wpis z 1.01.2005 roku - ul.Damrota , adres podany 18 dni później do pracy Money - Reymonta 14 - czyli tak jak Pran. Może to błąd na Money. Nie wiem. Dziwne. Podaję linki, którymi dysponuję:

https://prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/ceidg.public.ui/SearchDetails.aspx?Id=488440b0-b0cb-4628-876c-a8c9bb1e0291

http://praca.money.pl/agencje-pracy/agencja;multijob;katarzyna;mordowska-broszkiewicz,adres,503,1.html

http://www.krs-online.com.pl/pran-sp-z-o-o-krs-212844.html

I jeszcze coś. Ogłoszenia o pracy magazyniera w Tilburgu. To samo miejsce, ten sam termin realizacji. Może obie agencje współpracują z tym samym pracodawcą. Jest to możliwe.

http://praca.gratka.pl/oferta/magazynierka-order-picker-holandia-2508038.html?oferta-nieaktualna

http://www.pran.nl/pl/oferty_pracy/2372/operator-wozka-widlowego-z-uprawnieniami


I opinie o PRAN. Nieciekawe.

http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,705927

Czy MultiJob i Pran jest jedna agencja, tylko działa pod dwoma szyldami? Nie wiem.
zdjecie uzytkownika
ciekawska - 2014-10-27 20:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok. Damrota i Reymonta to ten sam budynek. Sprawdziłam na Street View. Być może dlatego na Zumie, Yelp, Panoramie firm itd. również widnieje adres Reymonta 14. Pran ma adres Reymonta 14 lok 63. Może MultiJob świadomie nie podaje nr.lok? Czemu tego nie robią? Bo być może jest to nr.63. Wtedy sprawa byłaby jasna. Być może nie znajdujecie opinii na temat firmy MultiJob,bo ktoś, kto się decyduje na wyjazd dostaje umowę, w której podana jest inna agencja np.Pran. I może to właśnie tam należy szukać? Mogę się oczywiście mylić. Przy ulicy Reymonta 14 działa kilka innych firm. Może MultiJob i Pran to róźne agencje, ale pozostaje tajemniczy brak nr.lokalu i to, że pracodawca z Holandii ma podpisaną umowę z dwiema agencjami (sądzę po tym, że ogłoszenia dotyczą tych samych stanowisk ,tych samych miast i terminów ofert - link w mojej poprzedniej wypowiedzi) w Polsce i mają one siedzibę akurat w jednym budynku.
zdjecie uzytkownika
ciekawska - 2014-10-27 20:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jeszcze jedna firma z Opola z ulicy Reymonta.Tym razem 16. Firma Axell. To samo miasto - Tilburg. Agencja ma takie same opinie jak Pran - śpimy na sobie i mało pracujemy.

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pan chrumek - 2014-10-28 14:46:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie wymagania muszę spełnić żeby dostać zatrudnienie przy rozbiórce wieprzowiny?czy liczy się tylko cv czy są jakieś testy i okresy próbne? widziałem też kiedyś ogłoszenie o segregowanie gruzu na taśmie i to też by mnie ewentualnie interesowało ale tu już kluczowym elementem byłaby oferowana za to mamona
zdjecie uzytkownika
magazyn? - 2014-11-17 12:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, mnie bardzo zaintersowało ogłoszenie które znalazłem na stronie internetowej multijoba. Chodzi o pracę magazyniera- może coś wiecie o tym jak to tam wygląda? Szczerze wam powiem, że stawka jaka jest napisana w ogłoszeniu jest nie do zdobycia w Polsce, chyba nigdy nawet nie będize taka możliwa bo 10,5 euro za godzine to kosmos
zdjecie uzytkownika
Matt - 2014-11-17 18:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magazyn? - 2014-11-17 12:25:11]:
Witam
Wyslalem swoje CV, dostalem dzisiaj odpowiedz. Telefon z agencji, test niemieckiego i start pracy w przyszlym tygodniu (od 24.11).
Mieszkanie platne 40 euro. A stawka 10.50 to stawka jak wiadomo brutto. Pracujac w Amazonie niedaleko Augsburga mialem podobną, ale wowczas wynajmowalem sam mieszkanie.
zdjecie uzytkownika
Matt - 2014-11-17 19:48:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Matt - 2014-11-17 18:45:35]:
*40 euro /tydzien

Moj mail: mattrz89@gmail.com
zdjecie uzytkownika
hambo - 2014-11-19 09:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś obecnie szuka pracy w branży takiej jak działa firma MULTIJOB to zauważyłem, że opublikowali nową ofertę pracy. Jest spore zainteresowanie, chyba warto zajrzeć i ocenić. Jak dla mnie ciekawy temat. Niemiecka firma zatrudni osoby K/M na stanowisko : malarz budowlany Wymagania: - doswiadczenie na w/w stanowisku - znajo...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5640985?keywords=&region=
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-12-01 15:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to niby dobra oferta, tylko lepiej chyba pójść do nich na rozmowę kwalifikacyjna tak naprawdę i wszystko wyjaśnić już na miejscu, jak to wygląda konkretnie wszystko? najlepiej, żeby ktoś jasno powiedział jakie są warunki z tego i na jakim stanowisku najlepiej jest się zatrzymać? jak ktoś tam pracował albo pracuje to prosze o kontakt
zdjecie uzytkownika
robotniczek - 2014-12-15 18:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dokładnie ja polecam wszystkim kontaktowanie sie jeszcze bezpiosrednio z firma iwyrobienie sobie wlasnego zdania tutajwiadomo ze pisac moze kazdy i kazdy mozemiec inne odczucia. myslicie ze jakos latwiej bedzie mi zarobic tutaj pieniadze czy lepiej jak poszukam sobiennego zajecia ? pozdrowki dla wszystkich
zdjecie uzytkownika
harry - 2014-12-29 22:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobra, wiadomo, że fajnie jest sie skontaktować z kims z firmy, ale chyba tutaj tez sie wypowiadają ludzie z Multijob, tylko najwyraźniej nie sa zadowoleni. Dzięki takim opiniom chyba można zorientować się, czy warto wysyłać do nich CV. Możecie napisać otwarcie, czy firma pomaga człowiekowi, gdy jest coś nie tak? No i ogółem warto aplikować?
zdjecie uzytkownika
Pisak - 2015-02-27 22:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszą to dobrze, że jak ktoś ma doświadczenie to nie skrywa tego tlyko dla siebie ale chce siętym podzielić z innymi, żeby miał pewność czego sięma spodziewać i jeśli takie warunki niektórym odpowiadają żeby się po prsotu zgłaszali do pracy i tyle. Duża rotacja grozi czy nie ? teraz wiem, że to taka choroba współczesnych firm.
zdjecie uzytkownika
mordor - 2015-03-18 10:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ALe przecież Multijob to biuro pośrednictwa pracy, także o jakiej rotacji tu mówimy? Bo chyba się zgubiłem. A tak już w konkretach to czy na Opole to to jest porządne pośrednictwo pracy? maja porządne i w porządku oferty czy jak to wygląda? Pilnie bo szukam roboty
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-04-17 19:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie, agencja multijob ma bardzo dużo ofert pracy. Ciekawi mnie jak wyglądają sprawy socjalne, kiedy się pracuje, czy zapewnia pewne rzeczy agencja, czy raczej firma u której pracujemy?
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-05-04 11:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś pracuje przy kurczakach. proszę coś napisac o pracy i zarobkach i mieszkaniu.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-05-13 11:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam nikomu tej agencji rozmowa przebiega w bardzo nie miły sposób. konsultant opryskliwy i chamski myśli sobie że są jedyna agencją pracy. Pierwszy raz ktoś podczas rozmowy krzyczał na mnie przez telefon. Szkoda nerwów i zdrowia. Jeżeli w taki sposób jest prowadzona rozmowa w Polsce to co by było jak będą jakieś problemy w Niemczech.
Odradzam
zdjecie uzytkownika
Ornel - 2015-05-20 17:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o samą agencję MultiJob to są oni stuprocentowo profesjonalni. Nie mogę im niczego zarzucić. Kwestia jest tylko tego gdzie i do kogo traficie. Bo słyszałem, że jednak różnie może z tym być czasem jest lepiej a czasem gorzej. Ale ogólnie możecie zarobić całkiem niezłe pieniądze. Oczywiście trzeba się starać.
zdjecie uzytkownika
graszka - 2015-05-23 23:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam informacji o pracy przy pakowaniu kurczaków Den-hag.Jakie zarobki,warunki mieszkaniowe i czy dużo godzin
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-05-24 13:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy warto jechac na kurczaki do Den-haag.Proszę o opinie
zdjecie uzytkownika
multijob - 2015-05-26 12:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [graszka - 2015-05-23 23:19:33]:
to proponuje zadzwonic do nas : www.multijob.pl
zdjecie uzytkownika
trocin - 2015-06-19 20:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma Multijob oferuje bardzo dużo miejsc pracy w swojej pracy. Na tą chwilę mają wolne stanowiska spawacza i dekarza lub cieśle w Zurichu; Laminator w Dreznie; Produkcja okien i fasad aluminiowych oraz murarz w Maastrichcie; Szwaczka krawcowa, Praca magazynowa w Tilburgu; Pielęgniarka/Pielęgniarz w Londynie;w Tilburgu
zdjecie uzytkownika
cheeester - 2015-06-29 10:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. W samej firmie zaznaczam że nie pracowałem. Mój wpis dotyczy tego że szukałem pracy dla siebie i żony przez tą firmę. Zadzwoniłem i spotkała mnie bardzo nieprzyjemna rozmowa z osobą rekrutującą. Facet z którym rozmawiałem zaczął na mnie z miejsca wrzeszczeć przez telefon i wmawiać mi jakieś kłamstwa w ogóle nie na mój temat. Przy próbie czegokolwiek wytłumaczenia podnosił na mnie głos coraz bardziej. Zaznaczam że pierwszy raz się spotkałem z tego tupu rekrutacją. Nie szanują człowieka za grosz ale przynajmniej lepiej się przekonać o stosunku firmy do pracownika przez telefon niż na miejscu w Holandii.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-07-30
Żródło: Gowork.pl
Ingolstadt
( )
NIEMIECKA FIRMA LIDER BRANZY MOTORYZACYJNEJ / PARTNER AUDI / ZATRUDNI OSOBY  : DO PRACY NA LINI MONTAZOWEJ   WYMAGANIA: - DOSWIADCZENIE NA W/W STANOWISKU - KOMUNIKATYWNA ZNAJOMSC J. NIEMIECKIEGO - WLASNY SAMOCHOD - UMIEJETNOSC OBSLUGI WOZKA WIDLOWEGO MILE WIDZIANA   ZAPEWNIAMY : - UMOWE O PRACE + UBEZPIECZENIE - WYNAGRODZENIE 10.30 DO 12.20 € BRUTTO / GODZ. + DIETY - ORGANIZACJE ZAKWATEROWANIA  AGENCJA MULTIJOB SP. Z
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
irek - 2015-07-21 21:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie agencja multijob ma wiele ofert pracy, poszukują w kilku, jak nie kilkunastu miastach w Niemczech, stanowiska podobne, jak powyżej, bo i znajdzie sie praca dla hydraulika, elektryka, posadzkarza, spawacza, dekarza lub cieśli, murarza, lakiernika blacharza samochodowego, a nawet przy filetowaniu drobiu.
zdjecie uzytkownika
on - 2015-07-23 16:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam wszystkich czy może ktos z was pracował przez tą firme Tz MULTIJOB przy drobiu chodzi mi o warunki mieszkalne i prace ile mażna zarobic pozdrawiam i czekam na pomoc.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MULTIJOB

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MULTIJOB?
Zadaj pytanie
alert