Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo MULTIJOB

Opinie o MULTIJOB

Pracowałeś w firmie MULTIJOB i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pan chrumek - 2014-10-28 14:46:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie wymagania muszę spełnić żeby dostać zatrudnienie przy rozbiórce wieprzowiny?czy liczy się tylko cv czy są jakieś testy i okresy próbne? widziałem też kiedyś ogłoszenie o segregowanie gruzu na taśmie i to też by mnie ewentualnie interesowało ale tu już kluczowym elementem byłaby oferowana za to mamona
zdjecie uzytkownika
magazyn? - 2014-11-17 12:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, mnie bardzo zaintersowało ogłoszenie które znalazłem na stronie internetowej multijoba. Chodzi o pracę magazyniera- może coś wiecie o tym jak to tam wygląda? Szczerze wam powiem, że stawka jaka jest napisana w ogłoszeniu jest nie do zdobycia w Polsce, chyba nigdy nawet nie będize taka możliwa bo 10,5 euro za godzine to kosmos
zdjecie uzytkownika
Matt - 2014-11-17 18:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magazyn? - 2014-11-17 12:25:11]:
Witam
Wyslalem swoje CV, dostalem dzisiaj odpowiedz. Telefon z agencji, test niemieckiego i start pracy w przyszlym tygodniu (od 24.11).
Mieszkanie platne 40 euro. A stawka 10.50 to stawka jak wiadomo brutto. Pracujac w Amazonie niedaleko Augsburga mialem podobną, ale wowczas wynajmowalem sam mieszkanie.
zdjecie uzytkownika
Matt - 2014-11-17 19:48:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Matt - 2014-11-17 18:45:35]:
*40 euro /tydzien

Moj mail: mattrz89@gmail.com
zdjecie uzytkownika
hambo - 2014-11-19 09:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś obecnie szuka pracy w branży takiej jak działa firma MULTIJOB to zauważyłem, że opublikowali nową ofertę pracy. Jest spore zainteresowanie, chyba warto zajrzeć i ocenić. Jak dla mnie ciekawy temat. Niemiecka firma zatrudni osoby K/M na stanowisko : malarz budowlany Wymagania: - doswiadczenie na w/w stanowisku - znajo...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5640985?keywords=&region=
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-12-01 15:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to niby dobra oferta, tylko lepiej chyba pójść do nich na rozmowę kwalifikacyjna tak naprawdę i wszystko wyjaśnić już na miejscu, jak to wygląda konkretnie wszystko? najlepiej, żeby ktoś jasno powiedział jakie są warunki z tego i na jakim stanowisku najlepiej jest się zatrzymać? jak ktoś tam pracował albo pracuje to prosze o kontakt
zdjecie uzytkownika
robotniczek - 2014-12-15 18:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dokładnie ja polecam wszystkim kontaktowanie sie jeszcze bezpiosrednio z firma iwyrobienie sobie wlasnego zdania tutajwiadomo ze pisac moze kazdy i kazdy mozemiec inne odczucia. myslicie ze jakos latwiej bedzie mi zarobic tutaj pieniadze czy lepiej jak poszukam sobiennego zajecia ? pozdrowki dla wszystkich
zdjecie uzytkownika
harry - 2014-12-29 22:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobra, wiadomo, że fajnie jest sie skontaktować z kims z firmy, ale chyba tutaj tez sie wypowiadają ludzie z Multijob, tylko najwyraźniej nie sa zadowoleni. Dzięki takim opiniom chyba można zorientować się, czy warto wysyłać do nich CV. Możecie napisać otwarcie, czy firma pomaga człowiekowi, gdy jest coś nie tak? No i ogółem warto aplikować?
zdjecie uzytkownika
Pisak - 2015-02-27 22:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszą to dobrze, że jak ktoś ma doświadczenie to nie skrywa tego tlyko dla siebie ale chce siętym podzielić z innymi, żeby miał pewność czego sięma spodziewać i jeśli takie warunki niektórym odpowiadają żeby się po prsotu zgłaszali do pracy i tyle. Duża rotacja grozi czy nie ? teraz wiem, że to taka choroba współczesnych firm.
zdjecie uzytkownika
mordor - 2015-03-18 10:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ALe przecież Multijob to biuro pośrednictwa pracy, także o jakiej rotacji tu mówimy? Bo chyba się zgubiłem. A tak już w konkretach to czy na Opole to to jest porządne pośrednictwo pracy? maja porządne i w porządku oferty czy jak to wygląda? Pilnie bo szukam roboty
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-04-17 19:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie, agencja multijob ma bardzo dużo ofert pracy. Ciekawi mnie jak wyglądają sprawy socjalne, kiedy się pracuje, czy zapewnia pewne rzeczy agencja, czy raczej firma u której pracujemy?
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-05-04 11:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś pracuje przy kurczakach. proszę coś napisac o pracy i zarobkach i mieszkaniu.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-05-13 11:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam nikomu tej agencji rozmowa przebiega w bardzo nie miły sposób. konsultant opryskliwy i chamski myśli sobie że są jedyna agencją pracy. Pierwszy raz ktoś podczas rozmowy krzyczał na mnie przez telefon. Szkoda nerwów i zdrowia. Jeżeli w taki sposób jest prowadzona rozmowa w Polsce to co by było jak będą jakieś problemy w Niemczech.
Odradzam
zdjecie uzytkownika
Ornel - 2015-05-20 17:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o samą agencję MultiJob to są oni stuprocentowo profesjonalni. Nie mogę im niczego zarzucić. Kwestia jest tylko tego gdzie i do kogo traficie. Bo słyszałem, że jednak różnie może z tym być czasem jest lepiej a czasem gorzej. Ale ogólnie możecie zarobić całkiem niezłe pieniądze. Oczywiście trzeba się starać.
zdjecie uzytkownika
graszka - 2015-05-23 23:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam informacji o pracy przy pakowaniu kurczaków Den-hag.Jakie zarobki,warunki mieszkaniowe i czy dużo godzin
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-05-24 13:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy warto jechac na kurczaki do Den-haag.Proszę o opinie
zdjecie uzytkownika
multijob - 2015-05-26 12:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [graszka - 2015-05-23 23:19:33]:
to proponuje zadzwonic do nas : www.multijob.pl
zdjecie uzytkownika
trocin - 2015-06-19 20:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma Multijob oferuje bardzo dużo miejsc pracy w swojej pracy. Na tą chwilę mają wolne stanowiska spawacza i dekarza lub cieśle w Zurichu; Laminator w Dreznie; Produkcja okien i fasad aluminiowych oraz murarz w Maastrichcie; Szwaczka krawcowa, Praca magazynowa w Tilburgu; Pielęgniarka/Pielęgniarz w Londynie;w Tilburgu
zdjecie uzytkownika
cheeester - 2015-06-29 10:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. W samej firmie zaznaczam że nie pracowałem. Mój wpis dotyczy tego że szukałem pracy dla siebie i żony przez tą firmę. Zadzwoniłem i spotkała mnie bardzo nieprzyjemna rozmowa z osobą rekrutującą. Facet z którym rozmawiałem zaczął na mnie z miejsca wrzeszczeć przez telefon i wmawiać mi jakieś kłamstwa w ogóle nie na mój temat. Przy próbie czegokolwiek wytłumaczenia podnosił na mnie głos coraz bardziej. Zaznaczam że pierwszy raz się spotkałem z tego tupu rekrutacją. Nie szanują człowieka za grosz ale przynajmniej lepiej się przekonać o stosunku firmy do pracownika przez telefon niż na miejscu w Holandii.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-21 21:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
irek - 2015-07-21 21:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie agencja multijob ma wiele ofert pracy, poszukują w kilku, jak nie kilkunastu miastach w Niemczech, stanowiska podobne, jak powyżej, bo i znajdzie sie praca dla hydraulika, elektryka, posadzkarza, spawacza, dekarza lub cieśli, murarza, lakiernika blacharza samochodowego, a nawet przy filetowaniu drobiu.
zdjecie uzytkownika
on - 2015-07-23 16:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam wszystkich czy może ktos z was pracował przez tą firme Tz MULTIJOB przy drobiu chodzi mi o warunki mieszkalne i prace ile mażna zarobic pozdrawiam i czekam na pomoc.
zdjecie uzytkownika
becia - 2015-08-14 07:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mama pytanie czy ktoś ma jakąś wiedzę na temat pracy szwaczek do Holandii? jakie są tam warunki?płaca oraz czy zakwaterowanie jest odpłatne? jeżeli tak to ile? czy to wo-gule jest coś warte?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-08-14 15:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM TEJ FIRMY !!!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-07-30
Żródło: Gowork.pl
Ingolstadt
( )
NIEMIECKA FIRMA LIDER BRANZY MOTORYZACYJNEJ / PARTNER AUDI / ZATRUDNI OSOBY  : DO PRACY NA LINI MONTAZOWEJ   WYMAGANIA: - DOSWIADCZENIE NA W/W STANOWISKU - KOMUNIKATYWNA ZNAJOMSC J. NIEMIECKIEGO - WLASNY SAMOCHOD - UMIEJETNOSC OBSLUGI WOZKA WIDLOWEGO MILE WIDZIANA   ZAPEWNIAMY : - UMOWE O PRACE + UBEZPIECZENIE - WYNAGRODZENIE 10.30 DO 12.20 € BRUTTO / GODZ. + DIETY - ORGANIZACJE ZAKWATEROWANIA  AGENCJA MULTIJOB SP. Z
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-21 02:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
malek - 2015-08-21 02:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, @xxx, moze mógłbyś podać jakieś konkrety, bo przepraszam Cię, ale jeśli piszesz, ze nie polecasz firmy to nic mi to nie mówi niestety. A jestem zainteresowany teraz pracą przez nich jako lakiernik/ blacharz samochodowy i chciałbym wiedzieć co i jak zanim zdecyduję się wyjechać z nimi do Venlo.
zdjecie uzytkownika
multijob - 2015-08-24 08:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malek - 2015-08-21 02:05:04]:
Malek - proponuje zadzwonic do nas i zapytac ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MULTIJOB

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MULTIJOB?
Zadaj pytanie
alert