brak logo

Kufiks

Czerwionka-Leszczyny

Opinie o Kufiks

anonim 2010-09-24 15:38:50
Duzo wymagaja malo placa o zaplaconych nadgodzinach w domu mozecie zapomniec
anonim 2010-10-19 20:50:55
anonim - 2010-09-24 15:38:50

Duzo wymagaja malo placa o zaplaconych nadgodzinach w domu mozecie zapomniec

dokladnie i do tego brak wychowania dzien dobry to dla wlascicieli jakies nie zrozumiale slowo
rokotek 2011-11-07 22:32:24
Właściciele niesympatyczni i mało kulturalni, nawet klimatyzację w lecie trzeba włączać ukradkiem, atmosfera drętwa i każdy musi liczyć na siebie, praca w nadgodzinach i jeszcze w domu na dokładkę za grosze, ogólnie [usunięte przez moderatora] brak poszanowania dla życia rodzinnego pracowników.
justid 2011-11-24 15:39:41
na ogłoszeniu proponują 2000-2500 brutto , jak to ma się w rzeczywistości?
asia75 2012-01-15 12:04:28
Kwota nie odbiega to wprawdzie od rzeczywistości, tylko pytanie czy za pracę po kilkanaście godzin dziennie i za tak szeroki zakres obowiązków to komuś wystarczy.
katka 2014-07-13 12:47:59
Czy poprawiły się warunki pracy w biurze Kufiks?
1
Belka 2015-03-20 13:12:05
Praca ponad siły, płaca zadowalająca szefostwo. Niemiła atmosfera, chamski szef. Duża rotacja pracowników mówi sama za siebie. Nie polecam, radze unikać jak ognia
1
pejter 2015-03-21 09:42:11
Witam gdyby kto kolwiek chciał z tej firmy jechać do niemiec za spawaczy(kontenery)uciekajcie po 3 tygodniach zarobicie moze!!500 ojro odlicza wam mieszkanie itp i gow... przywieziecie uciekać bylem razem z kolega w z rybnika wczesniej pracowalismy razem rok w firmie w pl i przypadkiem sie trafilismy tak 1 dzien powiedzial ze h... zarobie raz 20 raz 30 a i moze nic za 9 h dziennie kolegi tygodniowka to byla z sobota po 9 h 300 ojro odlicz mieszkanie itp a nastepna okolo 200 ale nie poszlismy juz do pracy poprostu bo ja bym na domek zarobil uciekac ludzie jak Boga kocham uciekac !!503777759 ( nie da sie tego opisac)!!firma w niemczech HTC nie wierzcie co oni czy p hania wam mowi!!a bylem kilka razy w niemczech na truskawkach co jest bardzo ciezko a to to katastrofa holandie pare reazy tez zaliczylem i czegos takiego nei widzialem!
3
dana 2015-06-04 18:50:05
... teraz rozumiem dlaczego ciągle pojawia się informacja o zatrudnieniu księgowej, nie wiem co robić, chyba sobie odpuszczę :(
1
mar 2015-10-16 17:44:40
Kiedyś nowe osoby miała tzw " kwarantannę" i przez rok szef dawał ci spokój. teraz nawet miesiąca, nie ma nic dziwnego że teraz osoby zmieniają się tam jak rękawiczki, nie które nawet nie wytrzymują okresu próbnego beznadzieja. Na rozmowie szef przemiły i sympatyczny boziu lepszej oferty nie ma mh tylko na rozmowie o was nic nie powie w prost tylko za plecami każdego obgaduje jeszcze żeby to było w kulturalny sposób ale nie raz słyszałam z pokoju ta suka!. jak idziesz prosić o urlop to albo dostaniesz albo nie zależy jaki ma humor. Ciągle będzie dokładać pracy i wmawiać wam że macie jej za mało i tak za dużo wam płaci. Praca na pełen etat to nie jest u niego 8 h, zapomnijcie o zapłacie jakich kol wiek nadgodzin i wdzięczności, że siedzisz po 10 h czy bierzesz do domu robotę i klepiesz. Nie raz słyszałam jak mówił swoim pracowniką że jak pracuje się w Kufiksie to praca jest najważniejsza nie rodzina, czy wyjazd do studia. Dziewczyny pracują bo pracują marzą żeby skończyć i pójść do domu i najlepiej wyłączyć telefon bo po pracy lubi wydzwaniać i truć dupę. Dlatego jak to wszystko zobaczyłam szybko się zwolniłam nie miało to sensu. Ludzie którzy się szanują nie będą tam pracować. Nie polecam i medal dla tych którzy nawet pół roku tam wytrzymali.
6
lola 2016-01-18 14:02:31
no nie źle, warto wiedzieć
iza 2016-01-23 14:01:14
...słyszałam że jest tam szefowa
1
Milka 2016-01-25 12:24:11
do @łatwizna, orientujesz się jaka branża na tych pełnych księgach? A szefowa łodsza, starsza? Można się dogadać?
Milka 2016-03-16 10:11:24
@Ilonka w księgowości wykształcenie wyższe nie nie jest takie istotne, bardzo ważne na księgach handlowych jest doświadczenie i aktualna wiedza, mam wyższe sprzed 15 lat i tak naprawdę to niewiele dzisiaj daje, przepisy się zmieniają non stop, musisz być biegła w przepisach na bieżąco. Nie aplikowałam gdyż została mi zaproponowana praca głównej księgowej.
1
krawat 2016-05-15 11:45:45
jeśli masz taką możliwość a i Kufiks poszukuje stażystów, to chyba dobre rozwiązanie. Na pewno można wiele się tutaj nauczyć no i zobaczyć jak idzie Ci w określonym zawodzie :)
Zostaw swoją opinię o Kufiks - Czerwionka-Leszczyny
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kufiks