logo ALDI

ALDI

Chorzów

Opinie o ALDI

pracuś 2017-07-04 23:46
Kiedy otwarcie na Batorym?
5
jożin z bażin 2017-07-05 08:06
Po prostu postawić mu tą skode na czterech kapciach....karierowiczowi....
7
GF 2017-07-05 15:39
Zgodnie z najnowszym niemieckim testem najlepszy krem przeciwsloneczny jest w Aldi pozniej w Real a na koncu Rossmann.
1
??? 2017-07-05 15:58
Heja. Ja mam takie pytanko,czytam ogłoszenia o pracę do Aldika i widzę... Starszy sprzedawca? Pracownik sklepu? O co tu chodzi? Jak można szukać starszego sprzedawcę? Starszym sprzedawcą chyba mianuję się osobę z kilkuletnim stażem to moim skromnym zdaniem( chodzi pewnie o osoby funkcyjne chociaż to dla mnie też jest głupie określenie na osobę która zastępuje w jakimś sensie kier. mamy napisane w aneksie osoba pełniąca obowiązki tzw. PO) co do pracownika sklepu? Hm my jesteśmy pracownikami sklepu? Nie wiem po co te nazwy jak i tak kasjer, funkcyjna czy kierownictwo zapierniczamy sami na sklepie. Zaś mydlą oczy osobą które czytają te ogłoszenia i zgłaszają się do pracy! My nie mamy dodatkowej obsługi do mycia sklepu,wypieku pieczywa, prowadzenia biura przyjmowania towaru,rozkładania towaru latania po sklepie z klientem który ciągle czegoś szuka po ciągłych zmianach i przebudowach, a i załatwianie reklamacji!!! Ludzie my to robimy wszystko sami na zmianie z jedną góra dwoma osobami!!!
20
Pracownik 2017-07-05 18:06
my jesteśmy osoby które musza być z 100% idealne, w tym co robimy ;-) nikt z nas nie może błędy popełniać! Ważne ze oni są alfą i omega! :D wiec niech ubiorą niebieska koszule i przypomną sobie jak to się pracuje :)
9
Zumm 2017-07-06 15:46
Dzisiaj w Aldi w Niemczech jest strajk racownikow i zwiazkow. O tym wam pewnie jeszcze dzisiaj nie powiedzieli.
Danuta 2017-07-06 17:05
A ja chciałam zapytać jak u was ze świeżością owoców i warzyw bo u mnie jak na to patrzę to nóż się w kieszeni otwiera i jeszcze wymóg że muszą na sklepie być ładne i świeże pięć razy dziennie przeglądaj a ja sie pytam kiedy?
9
Ona40 2017-07-06 21:25
Przede wszystkim żeby warzywa były świeże i pierwszego gatunku na sklepie ..to musiałby przyjeżdżać do nas takie. Niestety tak nie jest warzywa dostajemy często zwiedniete i z widoczną pleśnią a reklamacje nie sa uwzględniane. Zamiast zająć się kontrola jakości towaru który kupują to zajmują się sprawdzeniem ich już na sklepie .nie tędy droga Koledzy
12
Jmp 2017-07-06 21:42
Poniedzialkowe warzywa w sobotę jakość w dechę
12
Pitole 2017-07-06 22:16
Jakie rządy taka jakość ... Czy w centrali jest jeszcze ktos sensowny ?
2
klient 2017-07-07 10:33
Ja nie kupuje owocow i warzyw u jakiego tam Oktawiana.
4
Mimi 2017-07-09 01:55
E lidlu oferują jedynie 3/4 etatu mało kiedy dają cały. Na 3/4 oferują 1700 plus dodatek w postaci bonusu za brak l4 coś ok 150 zł no i plus kasa 3dychy na pranie. Bony świąteczne są owszem ale w styczniu jest odciągane przez to z wypłaty ok 200zł (bony 4oo). Więc szczerze? Niech se te bony wsadza. Na sklepie ciągły zapiernicz nie.ma sir czasu nawet napić albo iść do WC. Kiedy tam pracowałam pot lał sir że mnie litrami. W 2 tyg schudłam dobrych parę kilo. Z nerwów stresu i ciężkiej pracy fizycznej. Ciągle tylko słyszałam: szybciej szybcirj. Wiecznie poganianir i niezadowolenie. Może trafiłam na złą ekipę i sklep ale pracy w lidlu nie polecam. Ten sam zapieprz jest w biedrze. Za o wiele lepsza kasę
4
Mimi 2017-07-09 01:58
No to najwidoczniej rejonowa mnie nie polubiła ????????..
Mimi 2017-07-09 01:59
Miało być Bez zapytajnikow
Nowy 2017-07-10 09:18
Czyzby zapomnieli o wyplatach???Juz 10hallllooooo!!!!!!!!

Jeszcze jedno pytanko czy u Was na sklepach tez nie ma przerw,tylko odbijacie sie ,ze niby jestescie a tak na prawde, zapieprzacie na sklepie?Pracuję tu miesiac i przecieram oczy ze zdumienia.Takze mysle ze dlugo tu nie popracuje.
4
Helcia 2017-07-10 11:45
My się odbijamy i siedzimy kulturalnie pół godziny. A ruch mamy spory. Się na takie coś zgadzacie to przerw nie macie.
4
sklep przyszlosci 2017-07-11 07:00
ee ty Oktawian powinienes wrocic do pierwaszego sloganu reklamowego firmy aldi: " TANIO I SZYBKO"
moze to cos pomoze a jak nie to wymysl cos madrego, przeciez jestes taki "handlowy cwaniak"!!!
3
Vst 2017-07-14 08:26
Och jak dobrze, ze nie ma upalow i nie trzeba mierzyc temperatury towaru przed przyjeciem towaru na rampe sklepowej.
2
Horst 2017-07-18 14:14
zmiana celi:

1. zaopatrywanie w zywnosc nie jest już pierwszorzednym celem
2. tylko te sklepy w Niemczech które maja wystarczajaco duzy obrot zostaja, pozostale są zamykane.
3
Ktoś-pracujący 2017-07-23 21:54
Dlaczego nikt z kierownictwa nie zajmie się robieniem grafików z tygodnia na tydzień, brakiem 35- godzinnych przerw w tygodniu roboczym. Pracujemy w tej Firmie ciężko, dajemy siebie na 200% szanujcie nas jako zwykłych ludzi nie jak roboli, nieudaczników którzy nie znajdują lepszej pracy.
10
jw 2017-07-27 09:01

Pracownice Aldi,,jeśli potraficie pociągnąć pełną paletę to i z pewnoscią poradzicie sobie z zaliczeniem placu taktycznego w wojsku. Zwiekszają limit zatrudnienia kobiet o 20% więc zapraszam do najbliższej wojskowej komendy uzupełnień. Potem 4 miesieczny kurs i państwowa lepiej płatna praca a jak jeszcze zrobicie sobie prawo jazdy kat.C to was z wojska już nie wypuszczą . Po co sie męczyć dla jakiegoś tam skakańca Torchały!
6
Zbm 2017-07-29 09:37
A może mi ktoś napisać gdzie mam szukać jakiś namiarów, numerów telefonów do kierownictwa powyżej danego sklepy i kierownika regionalnego?
Praca jako praca jest dobra i na nią nie narzekam wręcz przeciwnie podoba mi się, ale....
U mnie na sklepie jest dość ciekawie, jaja nie z tej ziemi... I próby walki z poniżającym podejściem do pracownika skończyły się rozmową z kier reg, który jednoznacznie stoi murem za brygadą rr sklepu, a nie za pracownikiem.... Śmieszne i żałosne. Dlatego chcę uderzyć wyżej, tylko skąd wziąć namiary na tych wyżej skoro nawet nie ma tego na stronie internetowej firmy o.O a pytanie o to przełożonych to w mojej sytuacji strzelenie sobie w stopę...
3
Ktoś 2017-07-29 15:57
Spis tel powinniście mieć wywieszony w biurze sklepu
1
Zbm 2017-07-30 13:59
W tym problem, że go tam nie ma :-/
nbgf 2017-07-30 14:02
do kogo potrzebujesz tel? moge tu napisac moze zdazysz odczytac zanim admin usunie..
lodz 2017-07-30 22:05
A wie ktoś może jak wygląda sytuacja w Łodzi,jaka atmosfera,czy umowa na cały etat i jakie wynagrodzenie proponują na początek dla kasjera i jakie są zmiany po ile godzin się pracuje
Zbm 2017-08-01 20:41
Poproszę na emaila wysłać wszystkie jakie są.
zbm.zbm@interia.eu
Weiss 2017-08-02 14:00
112, 997, 999, 998.
2
Pytia 2017-08-03 08:49
Po co chcesz dzownić? Adres centrali jest dostępny na stronie internetowej, telefon też. Wystarczy znać nazwisko kierownika, pod którym jest Twój regionalny i napisać do niego.
0-NL 2017-08-03 09:30
W Niemczech afera bo 1, 3miliona jajek jest skazonych insektycydami, szczegolnie niebezpieczne sa dla dzieci!!! Otawian odbieraj telefon i daj na pismie, ze te w Polsce jajka mamy dalej wypychac!!
4
Hwdp 2017-08-04 11:49
I to pisze jakiś debil z kierownictwa...
personalna 2017-08-04 12:32
W wojsku bedą uzupełniane stany osobowe, brakuje kobiet na stanowiskach sanitariusz, w kompanii reprezentacyjnej, radiolokacji, desancje, rozpoznaniu, obronie terytorialnej, wog-u itp. Dodatki mieszkaniowe 950 pln i trzeba odbyć szkolenia rotacyjne. Kobiety w pierwszej kolejności jeszcze przed zmianą przepisów w przyszłym roku.
2
BL 2017-08-06 11:52
W Niemczech jajka wycofywane migusiem. A co z majonezem? Torchala sprzedajemy czy wycofujemy, zeby skandalu nie bylo?
2
Vst 2017-08-07 12:45
Siedzą u was KS na kasach?
AGNesa 2017-08-07 15:45

a jak oceniacie godziny pracy? Czy rzeczywiście są elastyczne? Zaczynam studia po wakacjach i myślałam o pracy na kasie, ale nie wiem czy uda mi się te dwie sprawy pogodzić, a praca w markecie to najlżejszych nie należy http://slask-praca.pl/supermarket-czy-tam-da-sie-pracowac/
Orinoko 2017-08-07 17:43
Tak na jednym z najlepszych sklepów
4
supergift 2017-08-08 07:56
Hej Oktawian w Niemczech wycofali najlepsza salatke jajeczna ale ty jej nie wycofuj.
2
Weronika 2017-08-09 13:52
Znalazłam ofertę pracy w Chorzowie na stanowisku Samodzielny księgowy/ Samodzielna Księgowa. Możecie powiedzieć jak wygląda praca w tym dziale firmy? Czego można się spodziewać po przesłaniu swojego CV? Każda dodatkowa informacja może być bardzo pomocna.
5
Kaśka 2017-08-09 18:07
Hej czy dostał ktoś iż dzisiaj na konto wypłatę?
jaszczur 2017-08-09 22:05
Tak była po 18
1
expansion+200 2017-08-10 10:51
Ostatnio w weekend podczas bezwietrznej slonecznej pogody zawalil sie dach na sklepie Aldi kolo Hannoveru.
Ciekawe kto sie teraz podpisze pod odbiorem technicznym sklepow w Polsce? Pewnie trzeba bedzie zaproponowac co najmniej 30.000 pln za taka usluge albo niech sie ktos nowy podpisuje.
3
Wytyczna nr.01 2017-08-10 13:34
Lepiej każdy dziwny dzwięk dochodzący z sufitu, jakiekolwiek nawet drobne przecieki z dachu, drobne pęknięcia, należy natychmiast zgłaszać do Oktawiana Torchałły z dopiskiem pilne. A on wtedy to sprawdzi czy to coś poważnego!!
5
pracownik 2017-08-10 21:44
normalnie jak dzieci ale fajnie się to czyta :)
3
Nie jestem robotem 2017-08-11 23:57
A nie lepiej do G.G.? Ze stoickim
Spokojem zajmuje sie pilnymi
Sprawami o ile nie zapomni .
1
Wzburzona :( 2017-08-12 12:21
Zarąbiście jeśli chcą żebyśmy pracowali jeden na jeden... wszyscy się za chwilę pozwalniaja. Każdy ma tylko dwie ręce i dwie nogi. K.... w trzech miejscach jednocześnie być się nie da
Siedzieć na kasie, ogarniać warzywa, wyjechać wodami, wypiec pieczywo a już nie wspomnę o towarze który trzeba zamówić i wyłożyć.
Co się Ku... dzieje w tej firmie
Wymagań coraz więcej a ludzi coraz mniej.. za chwilę nie będzie już całkiem komu
Pracować
Swoją drogą to bardzo chętnie bym zobaczyła jak rejonowi pracują na sklepie jeden na jeden i wszystko ogarniają.
Bardzo chętnie zaproszę ich na jeden dzień takiej pracy
27
a 2017-08-16 22:33
U nas rejonowy robił 1x1 jeden dzień :D z daniem sobie rady średnio wyszło ;)
2
zrywka 2017-08-17 11:39
"bezbłedny polski" Oktawian wpadł na pomysł wycofania wszystkich foliówek ze sklepów a to uczyni sklepy Aldi bardziej ekologiczne niż sklepy biedronki, lidla czy cauflandu razem wzięte.
2
jo 2017-08-17 17:29
TO trzeba było mu pokazać czego nie zrobił ,a czego sam wymaga ;) To może w końcu zrozumieją czego od nas oczekują na co dzień
1
wp 2017-08-18 11:16
Cały czas są wolne wakaty tylko dla kobiet w Wojsku Polskim.
3
xyz 2017-08-18 21:31
Jakie zarobki na początek ma kasjer a jakie starszy sprzedawca?
Zostaw swoją opinię o ALDI - Chorzów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALDI