logo ALDI

ALDI

Chorzów

Opinie o ALDI

Ona_ 2017-05-23 07:10
Praca w sklepie nie należy do łatwych.... jest ciężka i potrzeba dla niej dużo wysiłku... myślę, że osoby które wypowiadają się negatywnie o firmie myślały, że przyjdą do pracy ''odbębnią'' swoje godziny i będą mogły iść do domu.... a robota sama się nie zrobi... ten kto będzie chciał pracować to będzie pracować... a ten kto ma dwie lewe ręce bedzie wypisywać głupoty... jestem w firmie kolejny rok... są lepsze i gorsze dni jak w każdej jednej pracy... ale jestem mega zadowolona...
12
Persona 2017-05-23 07:30
W centrali po 200pln od czerwca, wszyscy dostaja po rowno, decyzja OKTAWIANA.
4
An ka 2017-05-23 14:03
Zgadzam się z Tobą w 100 procentach
1
Smerf 2017-05-25 23:21
Wszyscy dostaja po 200zl podwyzki?? A kasjerzy i funkcyjni??
Ja 2017-05-26 16:54
Czy te podwyżki to pewna sprawa ? Jakoś niedowierzam , zbyt piękne żeby prawdziwe . Ale przydałoby się .
1
vstx 2017-05-27 08:13
Klientka mówiła mi, że gdzieś czytała, że Aldi dołacza do sklepów dających podwyżki
tescowicz 2017-05-29 15:25
albo pójdzie pracować do Centrum Dystrybucji Tesco za 3500 brutto ;)
Ks 2017-05-30 21:35
Tak ja po 6 latach ks dostałam 100 zł podwyżki nie docenili mnie wiec poszukają sobie kogoś innego tyle co mam tu po 6 latach w lidlu dostanę od razu
7
rybka 2017-05-31 11:41
Hej no i gdzie te podwyżki ? Jakiś aneks albo coś? JAK ZWYKLE NIC CISZA :(
3
cvdr 2017-05-31 14:39
podwyzki są ale tylko dla ks i bl
2
Uhahany 2017-05-31 16:16
Ktoś wypowie się jak pracuje się na magazynie w Chorzowie na prologisie?;)
rybka 2017-06-01 10:19
A zastępcy i funkcyjni ???Dziś słyszałam ,że koniec ryczałtu dla ks i zks ,coś wiecie ? czy ryczałt będzie zsumowany z podstawą czy jak ??? KTOŚ COŚ WIE ??/
Sisi 2017-06-01 12:55
Ryczałtowe umowy znikają, ale czy wpiszą nam jako całość w podstawę czy zabiorą tego jeszcze nie wiadomo zobaczymy jak przyjdą papiery , mam nadzieję że przyjdą. A z innej beczki czy ktoś słyszał o połączeniu obu Aldi w całość ? bo znaczek na początku tego forum jest pomarańczowy z literką a my mamy biały z literką ?
Lola 2017-06-03 02:06
To odbierajcie te zwroty bo sobie jaja ostatnio robicie
1
inez 2017-06-06 14:54
O co chodzi o ten zwrot coctaliowych kielbasek w Niemczech. Oktawian to mozna w Polsce sprzedawac kielbaski w Polsce czy nie? Czy wedliny sprzedawane u nas sa w 100% bezpieczne dla klientow.
2
stokrotka 2017-06-06 20:46
baju baju
ależ wy tą pracą żyjecie
An ka 2017-06-06 21:48
Dostał kasjer - sprzedawca jakąś podwyżkę bo na razie cisza a miało być tak fajnie.
Helcia 2017-06-06 22:03
Pismo z firmy już jest że od 1 czerwca podwyżki, ale nie wiadomo ile bo aneksów na oczy jeszcze nikt nie widział. Na cały etat bony za 180 zł mają być. A funkcyjna to teraz starszy kasjer, z nowymi zasadmi, jedna stała stawka zamias 7 zeta za godzine. Dostał ktoś już aneks na starszego?
1
An ka 2017-06-07 17:40
Niestety nic cisza też czekamy z niecierpliwością.
1
smykk 2017-06-08 16:09
Widzę , że nadal nikt nic nie wie :( Dostajemy kartkę z centrali że zmiany od 1.06 tydzień później cisza .Kto powiedział że musimy to podpisać skoro nawet nie raczą nas poinformować co i jak !! No chyba że nas pozytywnie zaskoczą choć to mało prawdopodobne .Pewnie podwyżki dla nowych pracowników a grosze dla starych ,których się nie docenia :(
4
Pelagia 2017-06-09 07:43
Aldi wycofuje sie z Danii i zamyka tam 32 sklepy.
1
Zaciekawiona 2017-06-09 11:10
jak jedna stawka ? To co jak jedna będzie miała więcej prowadzeń to tak samo dostanie wynagrodzenie jak ta która ma mniej?
1
Helcia 2017-06-09 22:18
Dokładnie, nawet jak nie będziesz mieć prowadzeń w miesiącu to i tak kase dostaniesz. Dostaniesz stałą kase do wypłaty. Ciekawe ile, tego już nikt nie powiedział.
ja 2017-06-11 10:49
będzie 30zł brutto podwyżki w zamian za dodatek prowadzenia zmiany
Zaciekawiona 2017-06-12 10:13
To niech to sobie wsadzą nie powiem gdzie, szkoda było tych nerwów i nauki :(
2
MY 2017-06-12 14:30
No nie, Oktawian czy to prawda, ze podnosisz cene masla?? No to jak mamy pokonac konkurencje i przyciagnac klientow. Moze, Ci sie cos pomylilo?
ev 2017-06-13 20:52
masło 200 gram w spolem 7 zeta w aldi 5,50
3
cisza 2017-06-15 18:27
W Aldi w weekend w Niemczech wędlina o nazwie: Zwiebelmettwurst jest wycofywana ze sprzedaży a w Polsce coś wiadomo?
Taboret 2017-06-16 22:01
Banda kretynów. Że wy Jeszcze pracujecie w Aldi to tego nie rozumiem. Nie pasuje to wynocha..... Czy ktoś was przymocował do Aldi na stałe? Droga wolna,nikt nawet nie będzie was wspominał....takie życie.
8
Taboret 2017-06-18 09:41
Ja nie pracuje w aldi....500 plus????
pix 2017-06-18 10:16
nie pracujesz? to na huxj sie udzielasz
2
Taboret 2017-06-18 11:17
O ile mi wiadomo to ogólnodostępne forum. Więc się wal...... będę podkręcac a wy jak te pieski będziecie reagować.
Bi 2017-06-19 17:42
Alle ciebie suczz...haha
BARYŁKA 2017-06-20 09:54
No i jak u Was z podwyżkami i nowymi umowami ,bo słyszałam ,że niektórzy dostają a inni nie :( Chyba jest to uzależnione od stawki jaską ktoś miał .Jeśli większą to nic nie dostajesz .Może wiecie czy dalej będzie obowiązywać podwyżka ta roczna ?Czy jeśli dostaniemy teraz to we wrześniu (jeśli komuś się wtedy należała )też dostanie?????
??? 2017-06-20 18:06
A ja mam jedno pytanie czy jest jakiś sklep w którym pracuje się jeszcze 1/1 !!!?
1
An ka 2017-06-20 18:19
Podwyżki były każdy dostał a w następnym roku dalej podwyżki obowiązują godziny funkcyjne również płatne
1
Gość 2017-06-20 22:19
Tak!! I jest masakra.
1
Ona_ 2017-06-20 22:20
Niestety ale tak...
1
jo 2017-06-21 16:20
niestety TAK :(((
1
Gość 2017-06-22 05:18
Możecie coś więcej na ten temat napisać bo z tego co czytam to wszystkie funkcje mają tą samą stawkę czyli? I co macie dokładnie na myśl in że czy prowadzi zmianę czy nie ma te same pieniądze to chyba coś nie bardzo.
nowa 2017-06-22 15:42
a jakie zarobki w aldiku? też pracuje w handlu, ale chętnie zmienię sklep. napiszcie jakie warunki pracy
An ka 2017-06-22 21:52
Złóż aplikację To się wszystkiego dowiesz .
1
Uppps 2017-06-23 08:11

W Niemczech Aldi wycofuje wędlinę typu metka bo jest skażona salmonella a u nas Torchala coś wycofał? Jeśli nie da na piśmie, że można jeść każdy rodzaj wędliny znajdujący się na sklepie to cienko widzę sprzedaż w tym roku.
3
m4 2017-06-24 10:57
Nicolas De Lope Fend zarządził likwidację nie rentownych placówek na terenie polski.
1
Gość 3 2017-06-24 19:09
... i zwolnić wszystkich mających problemy z ortografia.
2
Helcia 2017-06-25 20:11
Już nie pracujesz. Ortografią!!!
1
NORD 2017-06-26 15:45
przeciek dla kierownikow z centrali w Chorzowie: W umowie dwujezycznej po prawej stronie macie taki zapis?: "Urlaubsgeld und ein 13. Monatsgehalt.................."
3
Byly pracownik 2017-06-27 05:14
Tak ,ta sytuacja dotyczyla mnie jak rowniez duzo innych osob.Mowie o rotacji na stanowisku kasjera . Oczywiscie skarga z mojej strony wplynela do Chorzowa i podejrzewam ze tylko na tym sie skonczylo . Jeszcze raz NIE POLECAM TAM PRACY .
2
babel 2017-06-27 11:50
Napisz coś więcej...
Vst 2017-06-28 09:04
A ja mam pomysł taki załóżmy związki!!! Bo tylko marudzimy na tym forum i nic z tym nie robimy!!!. Nasi szefowie się śmieją z nas czytając te żale bo dobrze wiedzą że nic nie zrobimy. Jeszcze przyjadą i coś wymyślą żeby nas dobić! A my marudzący lepiej kupmy sobie pamiętniki i zapisujmy te nasze smuteczki do poduszki przed snem. A rano znów do pracy! Pa
Zostaw swoją opinię o ALDI - Chorzów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALDI