Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Barona HR Services

Opinie o Barona HR Services

Pracowałeś w firmie Barona HR Services i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bts - 2013-09-02 14:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje i nie narzekam. Praca, płaca, itp jest ok :)
zdjecie uzytkownika
finux - 2013-09-02 16:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca nie jest łekka ale godzin duzo i wynagrodzenie ok.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-02 22:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ile jest za godzine roboty spedzona na przykld na sobocie na nadgodzinach w Barona Gruop Oy czy sie oplaca przychodzic na nadgodziny do pracy???
zdjecie uzytkownika
bts - 2013-09-03 16:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zalezy gdzie Cie barona wysle do pracy ale tam gdzie ja robie sa nadgodziny i sa placone 50 / 100 itp
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-04 11:11:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
50% i 100% zależy od kontraktu
zdjecie uzytkownika
bts - 2013-09-04 20:42:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hymm to ciekawe bo w finskim kodeksie pracy jest to uwzglednione :) ja mam placone tak jak powinno i jest dobrze. Brak powodow. A ktos chetny do przyjazdu :> jak to gdzie ;>
zdjecie uzytkownika
danka - 2013-09-10 08:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie macie warunki zakwaterowania gdzie mieszkacie i po ile osob?I jakie opłaty potracane sa za mieszkanko czy duzo?:)dziękuje d
zdjecie uzytkownika
angi - 2013-09-12 14:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
różnie my mieszkamy w 3 osoby w 2 pokojowym mieszkaniu . Koszt ok 250 euro za osobę ale można samemu coś też znaleźć...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-22 21:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co ludzie mówią o tej pracy jako operator obrabiarek? trudne to jest ? Jeżdżą ludzie cyklicznie w każdym roku czy raczej jednorazowo bo ciężko?
zdjecie uzytkownika
bts - 2013-09-23 14:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jedziesz robisz i zostajesz to nie praca sezonowa
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-23 21:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć powiecie mi jak to jest z ubezpieczeniem w tej firmie ?Jakie są zapewnione warunki jeśli chodzi o opieke medyczna jak coś się komuś dzieje to dużo się płąci dodatkowo
zdjecie uzytkownika
bts - 2013-09-24 15:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak cos Ci sie dzieje to ktos z barony rejestruje Cie u lekarza z ktorym barona ma podpisany kontrakt. Nic za to nie placisz, jak idziesz prywatnie to placisz slono.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-25 20:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DZień DObry! Napewno wiecie jak wyroby Barona Group sa potrzegane przez klientów i czy klienci wracają wciąz ci sami po sprawdzone zródlo czy się zrażają raczej jakością
zdjecie uzytkownika
bts - 2013-09-26 15:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie wyroby???
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-27 06:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć wam ile może u nich zarobić operator koparki można przyjść na stałe czy rotacja duża wywalają jak kto sie nie stara jaka atmosfera napieta czy raczej spoko
zdjecie uzytkownika
loki - 2013-12-24 18:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Hey Mam jechac do firmy tokmanni - w MÄNTSÄLÄa mieszkac mam w miejscowosci KERAVA praca dotyczy rozladowywania kontenerow ponoc ciezko, po tym co tu przeczytalem mam mieszane uczucia i byl bym niezmiernie wdzieczny jak by ktos kto tam byl lub jest napisal jak jest obecnie naprawde bardzo by mi na tym zalezalo,

z gory dzieki sliczne za jakie kol-wiek info

Wesolych swiat i szczesliwego nowego roku :)

pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-02-12 12:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś nikt nie pisze o barona group, same pytania ostatnio praktycznie, jeśli chłopaki wyjechaliście, to proszę napiszcie jak jest.
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2014-02-13 07:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mysle ze to co juz powinienes wiedziec to masz napisane :)
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-02-16 22:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No o, dzięki, najzwyczajniej w świecie wątpie w aktualnośc tych wszystkich opinii, bo wiadomo życie non stop brnie naprzód i wszystko się zmienia.
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2014-02-18 04:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja zyje rok, pracuje i nie narzekam
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-02-21 12:56:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ziomek, to super, dzięki za słowa zachęty, ale jednak gdybyś był tak miły i jakos bardziej się rozpisał o Barona group, byłbym wdzięczny. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
piki - 2014-03-17 23:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, że Barona Gruop Oy na swoim fanpage'u nie pisze po angielsku, bo języka nie znam, rozumiem, że z samym angielskim sobie nie poradzę?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-03-20 16:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak przeciez my plynnie po finsku gadamy :)
zdjecie uzytkownika
Kokoszka - 2014-03-26 00:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha dobre sobie, już widzę jak fińskim władacie ;) Powiedzcie mi czy jest ciągłość zleceń, nie ma żadnych przestojów w robocie?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-03-26 07:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie masz jechac? do jakiej firmy? do jakiego miasta?
zdjecie uzytkownika
loki - 2014-04-20 14:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do mantsala
zdjecie uzytkownika
marcin12 - 2014-04-22 23:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze ktos wie czy maja prace dla kierowcow?
zdjecie uzytkownika
Rote - 2014-04-23 08:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy oni przypadkiem ostatnio nie prowadzili jakiejś rekrutacji? Najłatwiej byłoby do nich napisać e-maila z zapytaniem.
zdjecie uzytkownika
bobek - 2014-04-23 22:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdyby prowadzili rekrutacje na kierowce to bym juz pracowal w tym zawodzie :P a nie innym
zdjecie uzytkownika
art - 2014-06-01 21:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i jak tam w tokmanni ?
zdjecie uzytkownika
Maer - 2014-06-03 08:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to mówisz, że taka firma, dla której specjalnie można specjalizację i zawód zmienić? Coś mi się nie wydaje
zdjecie uzytkownika
rekrurtacja - 2014-12-30 16:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy na prawde najlepszym wyjscie jest wysyalnei maila bezposrednio do firmy z zapytaniem o wolne stanowiska pracy - dla mnie to troszke slabo wyglada ze ktos ie prosi o prace ale jesli firma odpisuje na takie maila to moze warto srpobowac. ktos takich opcji probowal i dostal prace czy nie ? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
chemiczny rycerz - 2015-01-23 15:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Barona HR Services bardzo mnie interesuje i intryguje jako przyszły nowy potencjalny pracodawca. natomiast co do poprzedniejszych komentarzy, lepiej wysłać cv mailowy czy lepiej pójść bezpośrednie do firmy z wydrukowaną wersją? najbardziej interesuje mnie praca biurowA lub posady managerskie? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
forton - 2015-03-23 10:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ogłoszenie na mechanika .Stawka mała, ale może to na początek. Wie ktoś do jakiej firmy potrzebują.
zdjecie uzytkownika
junior - 2015-06-11 14:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [forton - 2015-03-23 10:16:24]:
nie autoryzowany serwis scanii
zdjecie uzytkownika
Donatan XL1 - 2015-06-11 18:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@forton to skoro już masz wiedzę i się wysiliłeś i coś napisałeś to mogłeś od razu napisać jakie są te stawki, nie popisałeś się kol,ego za bardzo. co do twojego pytania to zależy jakie stanowisko cię interesuje bpo np. sporo tapicerów i pomocników tapicerów poszukują, chociaż i do Szwecji widziałem że monter wind jest potrzebny
zdjecie uzytkownika
stefcio - 2015-06-13 07:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Barona to najbardziej złodziejska i niesłowna agencja pracy w Finlandii a szczególnie ostrzegam prze Małgośką Salokagnas
zdjecie uzytkownika
Damian - 2015-06-22 19:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [marek - 2012-04-24 12:04:50]:
To najgorsza agencja pracy jaka istnieje ma głęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowników których zatrudnia nic nie załatwia,stawki są najnisze w danym kraju a sami zabierają reszte.Na dodatek biorą kase za mieszkania a płaci klient.A ostanie ogłoszenia do Finlandi to już masakra.Radze dobrze się zastanowić i poprosić o umowe przed wyjazdem z kraju bo potem to nawet nie ma za co wrócić.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
stefcio - 2015-06-24 09:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Barona to najbardziej złodziejska firma na rynku w Finlandii!!!!!!
Za mieszkanie pełna odpłatnoć, o jakąkolwiek pomoc trzeba się prosić nieraz po kilanaście razy, mało godzin a co za tym idzie bardzo niskie wypłaty. Radzę dobrze , żeby dobrze sprawdzić umowę o pracę jeszcze przed wyjazdem i to koniecznie przetłumaczoną na język polski. Stały numer to ,,płynna ilość godzin w umowie np. 16 do 40 godz/tydz a potem okazuje się, że raczej 16 niż 40, brak jakichkolwiek informacji o sposobie naliczania np. wynagrodzenia za urlop i potem okazuje się , że jest liczony od średnie z przepracowanych godzin co w przypadku 16 godz/tydz. daje kwoty 40 do 50 euro brutto. A Małgośka Salokagnas to największ baba przekręt z jakimi miałem do czynienie a byłem już w kilku krajach i takiego przypadku nigdzie nie spotkałem!!!!!
Początki były nawet miłe a skończyło się jak zwykle. Jak chcecie zarabiać po 300 do 400 E za dwa tygodnie pracy na rękę to śmiało jedżcie z Baroną!!!
zdjecie uzytkownika
Eryś - 2015-07-18 14:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie, że to najgorsza agencja pracy, a jednak rekrutują ciągle na tyle stanowisk.. Widzę, że szukają teraz między innymi na mechaników, przedstawicieli handlowych, spawaczy i mamagerów sprzedaży. Jak dla mnie agencja wygląda rzetelnie, i jak ktoś chce pracować, to na pewno coś znajdzie dla siebie.
zdjecie uzytkownika
Damian - 2015-07-23 07:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma masakra zwalniają ludzi bez podania przyczyny i jeszcze mówią mozecie nas podać do sądu,a to w szwecji obsługa to jest wielkie nic Taka Pani Dragon to jak ktoś kto jest głuchoniemy i ślepy jednocześnie a przy okazji wielce chamska.Radze dobrze się zastanowić nad tą firmą.
zdjecie uzytkownika
SZWECJA - 2015-08-04 13:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz szukaja przez szwedzkie strony urzedu pracy do IT.Widac ze raczej kiepska firma.Ciekawe czy warunki szwedzkie czy polskie:))
Svenskspråkiga IT-supportpersoner till Polen!Ja bym nawet za 40 tysiecy koron nie wrocil do polski.Oczywiscie wyjazd raz na miesiec na 3-4 dni moze byc i to wielkim bolem.Wole Szwecje(bez obrazy mieszkajacych JESZCZE w Polsce)
zdjecie uzytkownika
stach - 2015-08-17 17:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem wam, że z racji na realia pracy w polsce które są jakie są wszyscy wiemy, to mi marzy się wyjazd. To Lahti w Finlandii brzmi całkiem ok, bo jakieś tam podstawy języka znam i jestem komunikatywny i doświadczenie już w pracy jako Konserwator też mam a widzę że teraz można takie stanowisko hapnąć. Szkoda tylko że boje się wyjazdu troche
zdjecie uzytkownika
wed3rf - 2015-09-16 21:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo dużo nowych ofert pracy znalazłem niedawno w internecie, nadal szukają osób na stanowisko mechanika maszyn szwalniczych w Piasecznie, operatora tokarek CNC w Finladnii, specjalisty do spraw sprzedaży w Trójmieście, konserwatora urządzeń dźwignicowych, można zawsze znaleźć coś dla siebie wśród tych ofert..
zdjecie uzytkownika
cinek - 2015-09-16 21:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mis, proszę Cię zważaj na swój język, bo pisząc taki komentarz raczej nikt Cie nie weźmie pod uwagę, bo jak mówisz językiem prosto z rynsztoku to zbyt wiele sobą raczej nie przedstawiasz. Może jest tu ktoś na forum, kto pracował przez Barona HR Services jako monter izolacji w Helsinkach, bo akurat szukają i nie wiem czy warto aplikować.
zdjecie uzytkownika
uwaga!! - 2015-10-07 10:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważajcie na tą firmę a w szczególności na panią Małgorzatą Salokagnas.Przed podjęciem pracy jest bardzo miła i pomocna, po podpisaniu umowy wręcz przeciwnie!! Przed wylotem do finlandii nie zostałem poinformowany o kosztach za mieszkanie oraz dojazdu do pracy. Pracowałem w wielu firmach na terenie finlandii które zawsze zapewniały kwatere oraz transport na swój koszt. Po przybyciu na miejsce okazało się że nie ma samochodu którym mieliśmy się poruszać. Zaproponowali nam komunikacje miejską ;/. Mieliśmy się poruszać 2 autobusami z przesiadką około 2h. przy 12h pracy!! Praca tylko 4 dni w tygodniu. Pani wręczyła mapę jakąś gównianą rozpiskę po fińsku i radzcie sobie!! Po przeliczeniu zarobku i wszystkich opłat zostało by na waciki, przyjmując że wypłata by się zgadzała. Zero pomocy przy zorganizowaniu powrót do kraju. Nie polecam!! Brak organizacji, traktowanie pracownika jak śmiecia!!
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-10-12 10:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zwracam sie z uprzejma prosba o podawanie prawidlowej nazwy firmy Barona na tutejszym forum. Wszystkie osoby pracujace w Finladii czy Szwecji zatrudniane sa przez Barona Finland lub Barona Sweden a nie Barona HR Services Polska. Podawanie na forum nazwy Barona HR Services Polska w niektorych opiniach jest krzywdzaca i niesprawiedliwa.
zdjecie uzytkownika
piki - 2015-10-17 01:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-10-12 10:43:19]:
Zwiedziłem ostatnimi czasy wiele firm , aż w końcu trafiłem na te.. jedną i jedyną ;) a tak na serio to jest to dobra firma, z kasą w porządku. Wiele więcej do szczęścia raczej nie potrzeba ;) Barona z tego co wiem to szukała ostatnio ludzi na stanowisko Sales Manager - opakowania z tworzyw sztucznych
zdjecie uzytkownika
olaek - 2016-01-08 16:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a praca jest obenie na stanowisku Konserwator urządzeń dźwignicowych. No i @piki ma racje, ze z niktórych branzy jest coraz mniej ofert jak na razie niestety.
zdjecie uzytkownika
kawka - 2016-02-07 19:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio całkiem dużo ofert się pojawiło @olaek. Teraz to można znaleźć zatrudnienie jako specjalista ds. zakupów. Na początku jest to umowa o pracę tymczasową, ale potem można uzyskać na czas nieokreślony.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Barona HR Services!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Barona HR Services

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert