Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Barona HR Services

Opinie o Barona HR Services

Pracowałeś w firmie Barona HR Services i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bts - 2013-09-23 14:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jedziesz robisz i zostajesz to nie praca sezonowa
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-23 21:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć powiecie mi jak to jest z ubezpieczeniem w tej firmie ?Jakie są zapewnione warunki jeśli chodzi o opieke medyczna jak coś się komuś dzieje to dużo się płąci dodatkowo
zdjecie uzytkownika
bts - 2013-09-24 15:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak cos Ci sie dzieje to ktos z barony rejestruje Cie u lekarza z ktorym barona ma podpisany kontrakt. Nic za to nie placisz, jak idziesz prywatnie to placisz slono.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-25 20:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DZień DObry! Napewno wiecie jak wyroby Barona Group sa potrzegane przez klientów i czy klienci wracają wciąz ci sami po sprawdzone zródlo czy się zrażają raczej jakością
zdjecie uzytkownika
bts - 2013-09-26 15:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie wyroby???
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-27 06:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć wam ile może u nich zarobić operator koparki można przyjść na stałe czy rotacja duża wywalają jak kto sie nie stara jaka atmosfera napieta czy raczej spoko
zdjecie uzytkownika
loki - 2013-12-24 18:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hey Mam jechac do firmy tokmanni - w MÄNTSÄLÄa mieszkac mam w miejscowosci KERAVA praca dotyczy rozladowywania kontenerow ponoc ciezko, po tym co tu przeczytalem mam mieszane uczucia i byl bym niezmiernie wdzieczny jak by ktos kto tam byl lub jest napisal jak jest obecnie naprawde bardzo by mi na tym zalezalo,

z gory dzieki sliczne za jakie kol-wiek info

Wesolych swiat i szczesliwego nowego roku :)

pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-02-12 12:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś nikt nie pisze o barona group, same pytania ostatnio praktycznie, jeśli chłopaki wyjechaliście, to proszę napiszcie jak jest.
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2014-02-13 07:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mysle ze to co juz powinienes wiedziec to masz napisane :)
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-02-16 22:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No o, dzięki, najzwyczajniej w świecie wątpie w aktualnośc tych wszystkich opinii, bo wiadomo życie non stop brnie naprzód i wszystko się zmienia.
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2014-02-18 04:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja zyje rok, pracuje i nie narzekam
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-02-21 12:56:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ziomek, to super, dzięki za słowa zachęty, ale jednak gdybyś był tak miły i jakos bardziej się rozpisał o Barona group, byłbym wdzięczny. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
piki - 2014-03-17 23:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, że Barona Gruop Oy na swoim fanpage'u nie pisze po angielsku, bo języka nie znam, rozumiem, że z samym angielskim sobie nie poradzę?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-03-20 16:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak przeciez my plynnie po finsku gadamy :)
zdjecie uzytkownika
Kokoszka - 2014-03-26 00:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha dobre sobie, już widzę jak fińskim władacie ;) Powiedzcie mi czy jest ciągłość zleceń, nie ma żadnych przestojów w robocie?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-03-26 07:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie masz jechac? do jakiej firmy? do jakiego miasta?
zdjecie uzytkownika
loki - 2014-04-20 14:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do mantsala
zdjecie uzytkownika
marcin12 - 2014-04-22 23:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze ktos wie czy maja prace dla kierowcow?
zdjecie uzytkownika
Rote - 2014-04-23 08:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy oni przypadkiem ostatnio nie prowadzili jakiejś rekrutacji? Najłatwiej byłoby do nich napisać e-maila z zapytaniem.
zdjecie uzytkownika
bobek - 2014-04-23 22:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdyby prowadzili rekrutacje na kierowce to bym juz pracowal w tym zawodzie :P a nie innym
zdjecie uzytkownika
art - 2014-06-01 21:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i jak tam w tokmanni ?
zdjecie uzytkownika
Maer - 2014-06-03 08:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to mówisz, że taka firma, dla której specjalnie można specjalizację i zawód zmienić? Coś mi się nie wydaje
zdjecie uzytkownika
rekrurtacja - 2014-12-30 16:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy na prawde najlepszym wyjscie jest wysyalnei maila bezposrednio do firmy z zapytaniem o wolne stanowiska pracy - dla mnie to troszke slabo wyglada ze ktos ie prosi o prace ale jesli firma odpisuje na takie maila to moze warto srpobowac. ktos takich opcji probowal i dostal prace czy nie ? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
chemiczny rycerz - 2015-01-23 15:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Barona HR Services bardzo mnie interesuje i intryguje jako przyszły nowy potencjalny pracodawca. natomiast co do poprzedniejszych komentarzy, lepiej wysłać cv mailowy czy lepiej pójść bezpośrednie do firmy z wydrukowaną wersją? najbardziej interesuje mnie praca biurowA lub posady managerskie? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
forton - 2015-03-23 10:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ogłoszenie na mechanika .Stawka mała, ale może to na początek. Wie ktoś do jakiej firmy potrzebują.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Barona HR Services

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Barona HR Services?
Zadaj pytanie
alert