Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Barona HR Services

Opinie o Barona HR Services

Pracowałeś w firmie Barona HR Services i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
- 2013-09-27 06:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć wam ile może u nich zarobić operator koparki można przyjść na stałe czy rotacja duża wywalają jak kto sie nie stara jaka atmosfera napieta czy raczej spoko
zdjecie uzytkownika
loki - 2013-12-24 18:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hey Mam jechac do firmy tokmanni - w MÄNTSÄLÄa mieszkac mam w miejscowosci KERAVA praca dotyczy rozladowywania kontenerow ponoc ciezko, po tym co tu przeczytalem mam mieszane uczucia i byl bym niezmiernie wdzieczny jak by ktos kto tam byl lub jest napisal jak jest obecnie naprawde bardzo by mi na tym zalezalo,

z gory dzieki sliczne za jakie kol-wiek info

Wesolych swiat i szczesliwego nowego roku :)

pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-02-12 12:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś nikt nie pisze o barona group, same pytania ostatnio praktycznie, jeśli chłopaki wyjechaliście, to proszę napiszcie jak jest.
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2014-02-13 07:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mysle ze to co juz powinienes wiedziec to masz napisane :)
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-02-16 22:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No o, dzięki, najzwyczajniej w świecie wątpie w aktualnośc tych wszystkich opinii, bo wiadomo życie non stop brnie naprzód i wszystko się zmienia.
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2014-02-18 04:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja zyje rok, pracuje i nie narzekam
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-02-21 12:56:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ziomek, to super, dzięki za słowa zachęty, ale jednak gdybyś był tak miły i jakos bardziej się rozpisał o Barona group, byłbym wdzięczny. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
piki - 2014-03-17 23:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, że Barona Gruop Oy na swoim fanpage'u nie pisze po angielsku, bo języka nie znam, rozumiem, że z samym angielskim sobie nie poradzę?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-03-20 16:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak przeciez my plynnie po finsku gadamy :)
zdjecie uzytkownika
Kokoszka - 2014-03-26 00:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha dobre sobie, już widzę jak fińskim władacie ;) Powiedzcie mi czy jest ciągłość zleceń, nie ma żadnych przestojów w robocie?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-03-26 07:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie masz jechac? do jakiej firmy? do jakiego miasta?
zdjecie uzytkownika
loki - 2014-04-20 14:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do mantsala
zdjecie uzytkownika
marcin12 - 2014-04-22 23:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze ktos wie czy maja prace dla kierowcow?
zdjecie uzytkownika
Rote - 2014-04-23 08:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy oni przypadkiem ostatnio nie prowadzili jakiejś rekrutacji? Najłatwiej byłoby do nich napisać e-maila z zapytaniem.
zdjecie uzytkownika
bobek - 2014-04-23 22:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdyby prowadzili rekrutacje na kierowce to bym juz pracowal w tym zawodzie :P a nie innym
zdjecie uzytkownika
art - 2014-06-01 21:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i jak tam w tokmanni ?
zdjecie uzytkownika
Maer - 2014-06-03 08:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to mówisz, że taka firma, dla której specjalnie można specjalizację i zawód zmienić? Coś mi się nie wydaje
zdjecie uzytkownika
rekrurtacja - 2014-12-30 16:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy na prawde najlepszym wyjscie jest wysyalnei maila bezposrednio do firmy z zapytaniem o wolne stanowiska pracy - dla mnie to troszke slabo wyglada ze ktos ie prosi o prace ale jesli firma odpisuje na takie maila to moze warto srpobowac. ktos takich opcji probowal i dostal prace czy nie ? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
chemiczny rycerz - 2015-01-23 15:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Barona HR Services bardzo mnie interesuje i intryguje jako przyszły nowy potencjalny pracodawca. natomiast co do poprzedniejszych komentarzy, lepiej wysłać cv mailowy czy lepiej pójść bezpośrednie do firmy z wydrukowaną wersją? najbardziej interesuje mnie praca biurowA lub posady managerskie? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
forton - 2015-03-23 10:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ogłoszenie na mechanika .Stawka mała, ale może to na początek. Wie ktoś do jakiej firmy potrzebują.
zdjecie uzytkownika
junior - 2015-06-11 14:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [forton - 2015-03-23 10:16:24]:
nie autoryzowany serwis scanii
zdjecie uzytkownika
Donatan XL1 - 2015-06-11 18:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@forton to skoro już masz wiedzę i się wysiliłeś i coś napisałeś to mogłeś od razu napisać jakie są te stawki, nie popisałeś się kol,ego za bardzo. co do twojego pytania to zależy jakie stanowisko cię interesuje bpo np. sporo tapicerów i pomocników tapicerów poszukują, chociaż i do Szwecji widziałem że monter wind jest potrzebny
zdjecie uzytkownika
stefcio - 2015-06-13 07:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Barona to najbardziej złodziejska i niesłowna agencja pracy w Finlandii a szczególnie ostrzegam prze Małgośką Salokagnas
zdjecie uzytkownika
Damian - 2015-06-22 19:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marek - 2012-04-24 12:04:50]:
To najgorsza agencja pracy jaka istnieje ma głęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowników których zatrudnia nic nie załatwia,stawki są najnisze w danym kraju a sami zabierają reszte.Na dodatek biorą kase za mieszkania a płaci klient.A ostanie ogłoszenia do Finlandi to już masakra.Radze dobrze się zastanowić i poprosić o umowe przed wyjazdem z kraju bo potem to nawet nie ma za co wrócić.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
stefcio - 2015-06-24 09:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Barona to najbardziej złodziejska firma na rynku w Finlandii!!!!!!
Za mieszkanie pełna odpłatnoć, o jakąkolwiek pomoc trzeba się prosić nieraz po kilanaście razy, mało godzin a co za tym idzie bardzo niskie wypłaty. Radzę dobrze , żeby dobrze sprawdzić umowę o pracę jeszcze przed wyjazdem i to koniecznie przetłumaczoną na język polski. Stały numer to ,,płynna ilość godzin w umowie np. 16 do 40 godz/tydz a potem okazuje się, że raczej 16 niż 40, brak jakichkolwiek informacji o sposobie naliczania np. wynagrodzenia za urlop i potem okazuje się , że jest liczony od średnie z przepracowanych godzin co w przypadku 16 godz/tydz. daje kwoty 40 do 50 euro brutto. A Małgośka Salokagnas to największ baba przekręt z jakimi miałem do czynienie a byłem już w kilku krajach i takiego przypadku nigdzie nie spotkałem!!!!!
Początki były nawet miłe a skończyło się jak zwykle. Jak chcecie zarabiać po 300 do 400 E za dwa tygodnie pracy na rękę to śmiało jedżcie z Baroną!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Barona HR Services

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Barona HR Services?
Zadaj pytanie
alert