logo BSP Service Sp. z oo

BSP Service Sp. z oo

Koszalin

Opinie o BSP Service Sp. z oo

bart 2012-03-01 21:24:26
Ja od siebie dodam że atmosfera w firmie jest super , a poza tym pieniądze to nie wszystko.
marcin 2012-03-14 20:46:49
a tak poza tym wszystko gra z wami . Napewno jakiś specjalista się znajdzie.
były pracownik 2012-03-14 20:49:45
ja powiem szczerze zarabiałem zależy jaki miesiąc czyli rewelacji nie ma ale tragedi też nie dlatego nie ma co narzekać przypuszczam że teraz będzie ze 100zł więcej bo najniższa poszła do góry.
oooo 2012-03-14 20:50:57
a ja pracuje i nie narzekam jak bym miał narzekać to bym się zwolnił.
xxxx 2013-07-10 10:29:42
Atmosfera w firmie jest bardzo dobra , ekipa zgrana i praca idzie jak należy , co do wysokości wynagrodzeń jest ok jeśli jesteś fachowcem będziesz doceniony na swoim stanowsiku ..
anonim 2013-07-24 22:40:32
zweryfikuje ci opinię o firmie, pracuje obecnie w BSP . Praca dla ambitnych, chcących pracować i rozwijac się. Jak będziesz sie angażował to na pewno zarobisz, pensje będą zadowalające, taki pracownik ma stworzone warunki rozwoju np. 2-3 szkolenia w roku. Jak chcesz sie tylko ślizgac to lepiej nie przychodź.
www 2013-08-09 21:43:00
zatrudnienie jest na umowę o pracę, a zarobki - to zależy co umiesz i czy chcesz pracować, ale nie jest źle, pracuję już parę lat i nie narzekam. ile kto zarabia to ci nikt nie powie to indiwidualna sprawa, zależy od ciebie
xxx2 2014-03-14 19:21:41
Szefu robi wpisy, albo wynajął specjalistę od PR :)
2
q111 2014-04-27 22:44:40
Bernard - a właściwie ( usunięte przez administratora ) - masz żal,że nie pracujesz już w firmie? piszesz nieprawdę, z tego co napisałeś jedyne co jest prawdziwe to , że jest dużo pracy w delegacji. Prace w delegacji ustawiałeś sobie sam, jednego dnia pracowałeś 10 godzin innego 8 a jeszcze innego 4, a było też tak, że robiliśmy robotę w 2 dni, a następne 3 dni byliśmy w domu, nikt nas nie pilnował. Pracowałeś tak ponad 3,5 roku i wszystko było ok, nie
W ostatnich miesiącach psułeś robotę za robotą, żeby nie było reklamacji chłopaki jeździli i poprawiali po tobie. W Warszawie, w Szczecinie, w Sieradzu.
1
X 2014-04-28 20:59:45
PRAWDA SAMA ZAWSZE WYCHODZI NA JAW I ŚMIERDZI !!!!
marcin 2014-05-21 20:47:56
Może wiecie, gdzie BSP Service wywiesza swoje ogłoszenia o prace, bo nic nie moge na ten temat znaleźć.
Robson 2014-05-25 21:00:29
Pracowalem troche przypadkiem w BSP SERVICE W Delegacji w Wejherowie spoko ludzie spoko pieniade tylko pracowac a nie sciemniac . Profesjonalna firma Pozdrawiam
paw 2014-12-01 17:00:13
punkt widzenia zalezy od punktu patrzenia :-) Wszyscy chcialiby pracowac na stanowiskach i zarabiac kokosy, kiedy nie wychodzi to narzekają.... Ja tam wyslalem cv i czekam na odzew. Mam duze doswiadczenie wiec jezeli tylko bylaby jakas praca, chetnie sie jej podejme. Jakie w tej firmie są oczekiwania pracodawcy od nowego pracownika? Każda firma ma jakąś swoją politykę więc może napiszecie mi jakieś opinie ktore na przyszlosc sie przydadzą??
grao 2015-01-31 05:23:26
gradobicie pytan PAW jakos nie pomoglo zeby ktos cokolwiek odpowiedzial. powiem wam szczerze - nie bardzo rozumiem jak mozna szukac pracy w ciemno. ja to jestem nastawiony na prace w jakims fajnym miejscu - i sczerze - to wszystko jedno jak dla mnie gdzie to bedzie - pozdrawiam i czekam na oferty dla mnie
1
tomek 2015-02-25 11:57:40
zawsze możesz sprawdzić czy dana firma ma jakieś oferty pracy czy aktualnie nie.. ale raczej jest tak, że wystawija nie tylko na jakiś portalach ale również u siebei na stronie, tam też powinny być informacje o wszystkich praktykach itd, w jakiejś zakładce "skontaktuje się z nami" "pracuj z nami" czy tego typu.
ola 2015-03-12 14:27:54
zawsze jak się szuka to i sie znajdzie. Jeszcze odnośnie samej sytuacji to trzeba powiedzieć, że ta firma działa na rynku już jakiś czas i więksych afer przy niej nie było w ogóle, to miejcie to też na uwadze jednak tak naprawde. Wszyscy tylko hejt i hejt, ale jak ktoś prosi o pomocną opinię to już nie ma chętnych.
andy 2016-09-18 15:23:25
tylko dziewczyny są tam fajne
andik 2016-09-19 10:38:01
NO właśnie jakieś minimum dla kierownik a robót u nich??
andik 2016-10-01 12:31:37
Ponawiam pytanie. Ile zarabiają tam kierownicy? Ktoś coś wie? Jakieś widełki chociaż.
maniek 2016-10-01 13:25:22
@polki na chwile obecna to chyba nie posiadaja zadncyh ofert pracy chyba ze sprobujesz sie z nimi skontaktowac
Zostaw swoją opinię o BSP Service Sp. z oo - Koszalin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BSP Service Sp. z oo