brak logo

PPU Pomel Sp. z o. o.

Wyszków

Opinie o PPU Pomel Sp. z o. o.

lol 2014-10-07 15:34:17
UWAGA SPRAWDZAJĄ KARTY RCP NA PODSTAWIE KAMER!!!
2
Konio 2014-10-08 08:21:11
Szybki jesteś. Wczoraj już wyróżnieni dostali laurki do oprawienia w ramkę. Ty nie dostałeś.
1
Nick 2014-10-08 17:16:07
Oczywiscie jak zawsze, pracownika fizycznego mozna ukarac ale ludzi z biura ktorzy podobnie robili to nie mozna. Juz nie wspominajac o nazwiskach B i Z
Pozdro
1
baca 2014-10-09 20:08:30
To sa zarty i kpina ze strony pewnych ludzi. Brak uczciwosci
1
fizyczny 2014-10-09 20:10:10
Zgadzam sie w 100%
1
anonim 2014-11-04 12:22:59
długo mówić, są wady i zalety. zalety to że jedna z najlepszych firm w wyszkowie a wada to np debilne i o niskim ilorazie inteligencji kierownictwo, na wszystkich wydziałach. krzykami i upokorzeniami wzbudzać respekt? upodlenie najniżej postawionego pracownika czyt."robol". krzykiem wszystko się załatwi wg jednego z kierowników. obrabianie za plecami, być może też występuję jakiegoś rodzaju mobbing. teraz zaistniała sytuacja że krucho z wyrobami do pracy, czyli jak się pracuję w akordzie to i krucho z wypłatą, wypłaty lecą w dół. premia elastyczna. zdarzające się reklamacje są przypisywane pracownikom a w większości wypadków widać zaniedbanie pracowników technologicznych, brygadzistów i samego kierownika. zatrudnianie ludzi z rodziny, kolesiostwo, bez potrzebnych uprawnień na danych stanowiskach, brak jakiejkolwiek wiedzy i grama rozumu i tak sie rodzą reklamację. brak ogólnego szacunku do pracownika. poganianie i opierd...nie. WYPIE.RDOLE GO..., PIER.DOLISZ!, ZAJEBIE KOPA... czy takim słownictwem i tekstem może się posługiwać osoba na kierowniczym stanowisku?
Piwko 2014-11-04 16:10:11
Pan Prezes powinien sie zajac kierownictwem i sytuacja na halach. (Rzeczy ktore dzieja sie na wydzialach to skandal)
seyyy 2014-12-05 18:14:51
Kasa na czas. Ale jak bys byl pracownikiem wydzialu pp3 to kierownik w dzien wyplaty ma nie zaciekawy chumor placi jak ze swoich. No i chyba jest zdziwiony ze pracownik chce wyplate. Bo przeciez za co ????
3
puchu 2014-12-09 15:56:19
Konczy sie kadencja Rady Pracowniczej!glosujcie na Szkudnika ( mlodszy Rudnik ) !!!
5
Ironman 2014-12-10 07:43:23
Strollujmy wybory i głosujmy na Kinia.
2
Swistak 2015-02-04 22:06:25
Witam. A jak tak chlopcy z PP3, jaka bedzie wiosna swistak wyszedl z nory i latał troszkę? Mowil cos o wiośnie?
2
jaś i małgosia 2015-02-18 12:28:31
kierownik z PP1 to zwykły gbur i powinien paść świnie a nie być kierownikiem do tego sie napewno nadaje
jaś i małgosia 2015-02-18 12:32:49
pan kierownik z PP1 wiemy o kim pisze za to żeby dać premnie to chce no wiecie czego hihihihi
były 2015-04-13 12:17:24
system zmianowy zależny od stanowiska pracy. sa i tylko I zmiany, i I II na zmiane co tydzień, i IIIzm, i również można było napotkać system 4brygadowy na wtryskarkach i chłopaki na pp1 też chyba mieli. Najważniejsze abyś się nie bał pracy i potrafił nie zrobić sobie krzywdy w trakcie wykonywania czynności i ważne również jedne z kryteriów uprawnienia, szkolenia, doświadczenie. Ale trzeba się pilnować i mieć oczy i uszy wokół głowy bo są ludzie zawistni i zbierający punkty na clubkart tesco heh
szkudnik 2015-04-29 11:47:51
a co to McDonald? heh
"jacek" jesteś studentem? skończyłeś jakieś studia? to wracaj spowrotem do nauki baranie ! KONTO to jest w banku heh KĄTEM. tu trzeba zapier dalać a nie z wejścia elastyczny grafik! student tu się nie nadaję heh może frytki do tego??
jak się znasz na robocie to się przydasz a jak jesteś francuskim pudelkiem wypachnionym stokrotkami to zapomnij!
j/w "były" wie co mówi ale chyba znikąd nie wziął mu się nick "BYŁY" heh pozdro dla znajomych! idę robić kotlety bo zgłodniałem!
2
Kasio 2015-06-23 21:01:15
A jak Tam Wujo
Kasio 2015-06-23 21:02:27
Chodzi mi o "Wuja" z PP1
Swistak 2015-07-17 07:29:08
Swistak zło..dzieju oddaj nasze uczciwie zarobione pieniądze, a nie dajesz zaliczki.
PP3 2015-09-19 15:20:19
A jak panie kierowniku wydziału PP3 ukarzesz swoich czwartkowych pracowników z 2 zmiany? Tez bedziesz ukrywał jak wiekszość wypadków na stanowisku pracy? 100% siedzacych, nie pracujacych w godz. pracy to chyba sporo:) i dodam bo pewnie nie wiesz dwóch schowało sie przebranych w kibelku:):):):):) tylko jednego złapałes:)
1
PP3 2015-09-21 15:17:43
Ale po co mam iść do szefa?? Żeby znów się wszystko ukryło? Niech wszyscy się dowiedzą co się dzieje w firmie, a nie kazdy tylko pisze że wyplata na czas i dziobie ja ty gresz. Bo widać ze jesteś dobrym konfidentem sprzedawajacym innych
1
PP3 2016-01-12 15:42:50
świstak po ile sprzedawałeś jabłka przed świętami te co pod kościołem co niedziela rozdawali? Podobno pół Leszczydołu Ci przywoziło
2
... 2016-01-28 23:27:02
Zarzad firmy powinien sie zajac pewnymi ludzmi, mowie tu o ludziach ktorzy prowadza hale PP1. Rzeczy ktore tam sie dzieja to jakas kpina.
Jak dluzej tak bedzie to wiekszosc sie zwolni.
2
pp3 2016-01-31 14:08:19
PP3 najlepszy wydział na zakładzie
2
pracownik 2016-02-03 18:02:36
A co masz na myśli mówiąc co tam się dzieje? Pracuje tam i pytam z ciekawosci. Mozekokosow nie ma, ale jai na Wyszków to wydaje mi sie , ze nie ma co narzekać. Raz gorzej z robota, a raz lepiej to i wypłata dobrze wygląda. Nie ukrywał że nie podoba mi się kolesiostwo jakie tam jest ale trzeba radzić sobie i z tym. Pzdr
Kiełbasa 2016-02-06 08:35:44
PP3 to powinni zamknąć jak odchodził Rogu dzki, a nie tego pajaca dopuścić na kierownika
2
... 2016-02-10 22:49:17
Ten co pracuje na danym wydziale to wie jakie cyrki sie dzieja.Obcinanie akordow, brak przestrzegania kodeksu pracy itd.
Firme powinna skontrolowac Inspekcja Pracy
Manfred 2016-03-20 13:12:22
Pinka ma stawkę godzinową i się mądrzy.Firma nie wie co to efektywność. Poza tym jaka może być efektywność przy tak rozbudowanej kadrze siedzącej na internecie i brygadzistach siedzących-p......
1
Monkey 2016-03-22 21:44:59
Wszyscy udają ze nic nie wiedzą
Zadajcie sobie dlaczego członek odszedł z rady pracowniczej.
2016 2016-03-23 12:24:39
Jak to jest z ta rada pracownicza??? Gdzie jest prezes???

kaka 2016-04-18 21:34:24
Podobno ktos z PP3 ma filmiki jak utylizuja kwas i odtluszczanie do studzienki deszczowej
kaka 2016-04-18 21:34:55
Podobno ktos z PP3 ma filmiki jak utylizuja kwas i odtluszczanie do studzienki deszczowej
kakake 2016-04-19 11:31:03
Dzwonilem, pytalem, ma, juz nie pracuje w ponelu. ale za oplata moze idostepnic:)
Barabasz 2016-05-01 21:36:20
Podobno szukają na PP3 do malowania proszkowego.Jeśli umiesz malować i chcesz mało zarabiać to dobrze trafiłaś.
pp3 2016-05-02 07:19:05
PP3 OMIJAJ SZEROKIM LUKIEM
3
wwy 2016-05-02 15:02:20
Pomel w maire. Ale na PP3 sie nie pchaj. Chamstwo, buradzstwo ze strony kierownika i brygadzistow. No i nie zarobisz
6
wwu 2016-05-06 22:03:10
STRONA TO JEST Z 1989 R. PRACOWNICY NIE WIEDZA JAK NA NIA WEJSC I COS ZAMIESCIC. ZENADA
1
Szkudnik 2016-05-16 17:55:37
W pomelu były piękne dni ;) w każdej robocie kutfa się znajdzie i tak. Więc tragedii chyba nie ma heh dyyma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdro dla dobrych chłopaków! Że wszystkich hal. Może oprócz pp2 bo tam same kobity
2
Pp7 2016-09-12 12:35:21
Pomel opinie ok. Ale dlaczego jest tak glosno o wydziale i przelozonych PP3?. Nie wstyd firmie?
6
konowal 2016-10-03 20:02:20
A czy ktoś się orientuje, czy można tam dostać prace na jakieś "wyższe stanowisko" (czyt. nie na pracownika fizycznego), bez znajomości? Technologa, czy inżyniera procesu?
Hołek 2016-10-04 20:33:16
Droga jest łatwa. Ciśniesz przez portiernię i prosto przez PP1. Jak wyjdziesz z hali ostro w lewo omijasz PP2 i w prawo i zobaczysz KTL o którym marzyłeś. Mam nadzieję ,że pomogłem.
1
Hołek 2016-10-04 20:33:35
Droga jest łatwa. Ciśniesz przez portiernię i prosto przez PP1. Jak wyjdziesz z hali ostro w lewo omijasz PP2 i w prawo i zobaczysz KTL o którym marzyłeś. Mam nadzieję ,że pomogłem.
1
Nick 2016-10-05 07:20:30
Proponuje zrobic nawrotke i ominac Pp3
1
Kasio 2016-10-21 16:51:07
Firma z perspektywami, inwestycje w nowe maszyny, ludzie i atmosfera OK.
1
Wywiad 2016-11-23 20:56:08
Pomel- praca jak kazda inna majaca wady i zalety.
Ludzie- tak samo rozni, ale wydzial PP3 to juz przesada. Spolka brygadzistow i kierownika niszczy ,, roboli" na kazdym kroku przez co ludzie sie buntuja i sa wstanie sprzedac w ostatecznosci swojego kolege. Zastraszanie brygadzisty adama sz. Ze rob tak bo wylecisz z pracy ponoc jest na porzadku dziennym. Wszyscy wyzej tam postawieni lamia prawa i mysla ze wszystko im wolno. Co do innych wydzialow spotykam sie tez z negatywnymi opiniami jednak sa one do przyjecia i sprawy zalatwiane sa w normalny, ludzki sposob.
4
Adam sz 2016-11-24 07:25:20
"robole" pi*zdy. Do powinni w ciemy róg zagonic i przetrzepac futro
3
Sz adam 2016-11-24 07:37:04
Jak świstak nie reaguje to zebrać się i idźcie do prezesa może on pomoże.
3
Marchewka z nowalijki 2016-11-24 11:22:34
Odejść od maszyn na dzień i się się wykażą swoją mądrością i wladza
5
Wywiad 2016-11-24 15:53:14
Z tego co mi wiadomo nie jeden chciałby go zapedzic w ciemny rog ale boja sie konsekwencji wylotu z pracy. Kto to jest swistak? Nikt nie reaguje bo wszystko jest uzgadniane i manipulowane miedzy soba. Ciekawi mnie sytuacja, ktora ma tam miejsce,dlatego prosze o inne informacje.
3
Dex 2016-12-05 14:34:15
Brygadzisto z pp3 co chciales u nas na metalowym we wtorek i to jeszcze na 2 zmianie? Nie chcemy tu konfidentow
4
POMEL 2016-12-05 15:16:20
Lukam, lukam obserwuje, jak przylukam zatrzymuje, A MAM CIE
Zostaw swoją opinię o PPU Pomel Sp. z o. o. - Wyszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPU Pomel Sp. z o. o.