brak logo

WPPiU MSL-PLUS pl Sp. z o.o.

Opole

Opinie o WPPiU MSL-PLUS pl Sp. z o.o.

sprawdzone 2010-09-13 21:54:39
! UWAGA !

Firma nierzetelna nieprofesjonalna i bez przyzwoitej uczciwości w stosunku do kontrahentów i pracowników ! Obietnice bez pokrycia listy dostarczane z opóźnieniem lub wcale to codzienność ! Piękne perspektywy na początku i świetna oferta są podstawą działań Pana [usunięte przez moderatora].

Wynajmowany lokal na ul.luboszyckiej od ponad 2 miesięcy nieurządzony chyba tylko dlatego by łatwo było się wynieść. Brak środków na paliwo dla przedstawiciela, czy kuriera rzekomo bo przelewy nie dochodzą, a szef dalej zleca rozwożenie dla firm które nie płacą i tak jutro będzie już normalnie i mijają 2 miesiące ! Dziwna polityka, kłamstwo za kłamstwem później winę ponosi przedstawiciel, albo najlepiej wcale poco się odezwać wyjaśnić czy przeprosić i powiedzieć że to moja wina ! Szczerze odradzam jakiekolwiek układy z tą firmą a już tym bardziej z Panem Prezesem pięknie działającym na niekorzyść pracowników i firm.
anna b. 2010-10-20 16:53:31
Pracowałam w okresie wakacyjnym i nie mam powodów do narzekań. Może i był poślizg z pensją, ale moja opinia na temat współpracy jest jak najbardziej pozytywna. Jeżeli ludzie nie wiedzą z czym się wiąże praca kuriera, to później mają problemy. Nie raz musieliśmy nadrabiać za tych, którzy nie radzili albo nie chcieli poradzić sobie z pracą.
true12 2011-01-17 00:30:43
Prosze o kontakt Mirka badz osoby bedace na rozprawie, chce sie dolaczyc jako swiadek i niebawem wystosowac swoj pozem, pozdrawiam kaliszzzu z k-k .
piszcie na mail :trueballer@o2.pl
Efron_Opole 2011-01-18 15:40:47
Napisz Mirku jak poszlo :)
anonim 2011-07-28 23:18:28
nowa nazwa tej firmy to List sp.zo o. ten pan szuka następnych do pracy za friko
Anonim 2011-09-21 19:07:32
Wie ktoś coś więcej o tej firmie PHU List. Znajomy jest na okresie próbnym.
nd 2013-01-14 12:31:22
jak się ludzie nie zbiorą to możemy zapomnieć o kasie a on będzie kolejne tysiące do przodu tak było z MSL i tak będzie PHU List, albo już nową nazwą. Pozdrawiam. Nim podejmiecie pracę lepiej przeszukać opinie i zapoznać się z doświadczeniem innych.
2013-08-20 21:58:49
A to jest biuro ?? wow dorobił sie dziad !!
2013-08-25 19:02:35
pusty lokal z 1 krzesłem za pamiętnych czasów tego raczej bym nie zwał biurem :) A adres miał oj miał e-mail.
Dawid 2013-12-17 12:43:31
kiedy ja jeździłem biurem był jeden z pokoi w domu...
endriu35 2015-02-03 19:24:49
Szukałem w wielu miejscach w sieci i powiem Ci, że ciężko zaczerpnąć jakichkolwiek informacji na temat tej firmy. Jeżeli WPPiU MSL-PLUS pl Sp. z o.o. jeszcze istnieje to chyba dosyć słabo u nich z pracą. Sprawdzałem wszędzie i nigdzie nie mogłem znaleźć żadnej oferty. Nawet jakiejś archiwalnej. Wiecie może co się z nimi dzieje ?
seba 2016-05-12 19:32:36
@lilka nie jest wcale tak źle :) Wiadomo - są rzeczy, nad którymi można popracować, ale z drugiej strony mój przyjaciel pracuje tu już dłuższy czas i ogólnie nie narzeka. Mówił tylko, że dużo marud z nim pracuje, więc może to ma związek z niektórymi komentarzami ;)
Zostaw swoją opinię o WPPiU MSL-PLUS pl Sp. z o.o. - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WPPiU MSL-PLUS pl Sp. z o.o.