logo OrangeJobs B.V.

OrangeJobs B.V.

Abcoude

Opinie o OrangeJobs B.V.

xcxcx 2013-05-22 19:29
anonim - 2008-11-10 08:47:32

Dodaj opinie o Orange Jobs - Abcoude-Holandia,. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
(usunięte przez moderatora) pracujacy jako koordynator w firmie Orange Jobs to nie czlowiek tylko gbur ktory mysli ze jak jest wielki i caly w tatuazach to wszystko mu wolno jest nie mily i wulgarnie odnosi sie do ludzi nie wspominajac juz o innych rzeczach swiadczy to jaka to firma skoro nie zatrudniaja porzadnych ludzi (usunięte przez moderatora)
1
anonim 2013-08-03 00:41
Ogolnie firma w porzadku jesli chodzi o mieszkania I prace natomiast nie odpowiada mi tam koordynator (usunięte przez moderatora) ktory jest nie mily chamski dla ludzi a taki czlowiek ktory praktycznie ma najwiecej kontaktu z pracownikamu powinien w normalny sposob zalatwiac sprawy I sie z nimi dogadywac wielki napapowany gbur co mysli ze moze kozakowac bo pewnie w przeszlosci kozakowal co widac po jego tatuazach co to za firma ze takich ludzi zatrudniaja.
teo 2013-09-30 15:28
Prosze opisz wiecej cos o tej firmie. J warunki mieszkaniowe maja ,jak sie tam u nich zarabia co odtracaja od wyplaty-ild zostaje Tobie na reke.opis rowmiez czy placa terminowo.Moze maja jakies dziwne zasady ?????
fiord 2014-04-27 19:22
Jakie warunki zakwaterowania mają , co ile zjeżdza sie do Polski
obywatel_świata 2014-11-16 01:06
czytając niezliczone opinie na temat tej jak i wielu innych agencji dam dobrą radę wszystkim wyjeżdżającym do WiatrakLandii. Mianowicie: Nie zrażajcie sie wywodami pana X czy pani Y tylko próbujcie, nie ma agencji tudzież pośrednika doskonałego, jedni maja dobrą pracę i opłacalne wypłaty, natomiast zarabiają na transporcie i domach, z mojego kilku juz letniego doświadczenia moge napisać że, warto sie przemęczyć tych kilka dni tj. 3-4tyg, coś postarać się odłożyć i na miejscu szukać czego lepszego, Stanowczo odradzam wojaże z pośrednikami oferującymi cuda wianki na patyku bo to zwyczajne kłamstwo, najlepszymi agencjami z jakimi miałem tą przyjemność/nieprzyjemność* (*-niepotrzebne skreślić) nie posiadały swoich punktów rekrutacyjnych w polsce a kontakt tylko i wyłącznie na numery +31......., z drugiej zaś strony można próbować szczęścia i jechać na chybił trafił, może nóż widelec sie uda, odłożyć trochę euro, nauczyć się języka holenderskiego, wynając jakieś skromne lokum i na własną rękę szukać pracy, a nie wracać z płaczem do Polski i pisać na każdym forum jaka to ta czy inna firma jest zła. W Holandii jest wiele instytucji pomagających poszkodowanym przez pośredników emigrantom które chętnie zwalczają nieuczciwości w tym sektorze, pozdrawiam wszystkich wytrwałych, nie dajcie sie tak łatwo robić w konia
6
cieśla 2015-03-31 11:43
witam jestem wstepnie zainteresowany praca dla orange jako ciesla i czytam te wszystkie opinie o tym biurze i nie wiem juz jak sie na to zapatrywac czy mogłby ktoś z was w merytoryczny i rzeczowy sposob przedstawic mi stan faktyczny dodam jedynie ze jestem fachowcem w swojej dziedzinie i zalezy mi nan normalnej pracy
Roro 2015-03-31 12:14
Witam, moim skromnym zdaniem, osoby ktore twierdza ze zostaly oszukane itd. maja cos za uszami i po zlosci wypisuja dziwne rzeczy. Ja osobiscie pracowalem jeszcze niedawno w Orange i nie moge zlego slowa powiedziec, pieniadze na czas, stabilna praca czego chcecie wiecej?? Nawet jak mialem problem z transportem to mnie zawieziono i odwieziono z pracy, czego ludzie oczekujecie? Teraz pracuje przez inne biuro i tez nie narzekam. Podsumuwujac nie ma biur idealnych ale gdy chcesz pracowac i nie masz wymagan typu "zalatw za mnie wszystko" to Orange jest jak najbardziej godna polecenia. Pozdrawiam
1
RYSIO PYSIO 2015-04-15 15:40
Mam jechać do Utrechtu na prefabrykacje.Pytanie panowie.Jak tam jest?Ile godzin pracy?Jak warunki mieszkalne?Czy kasa jest na czas? A co do jakiegoś koordynatora (ponoć dużego i tępego) to na niego mam wy.....e.Dostanie w czajnik i tyle.Chłopaki piszcie.Dzięki.
tomi 2015-04-16 15:45
też dostałem dziś ofertę na wyjazd do Utrechtu jak rysio pysio. koledzy podpowiedzcie jak tam jest....
jarek pracownik. 2015-04-16 21:28
Robota spoko.Płacą na czas.Tygodniowo 380 euro.Warunki w pracy jak i w mieszkaniach ok.Polecam.P.S. Podwyżki jak pozwolisz grubemu koordynatorowi zrobić sobie fotki na golasa.
1
erni 2015-04-21 19:36
chcialbym sie coś wiecej dowiedzieć bo planujemy wyjazd z ojcem wlasnie do utrechtu na te prefabrykacje. ale czytalem dużo na forum i kazdy narzeka na tą agencje ze warunki zle kasa zjazdy do polski itd. chcialbym sie dowiedziec od osób ktore są w miescie utrecht na stanowisku o ktorym napisalem. jakie warunki? jaki kierownik? czy dlugo juz robią i nie ma problemu ze zjazdami do polski,kasą itd?
RYSIO PYSIO 2015-04-22 09:25
Widzisz ja też mogę jechać w każdej chwili ale nikt nic nie pisze.Tylko bzdury o golasach itd.daj jakiś namiar na siebie to skonsultujemy ten Utrecht.Niewiem czy wysłali ci ofertę do Utrechtu ale szału nie ma.
lakiernik 2015-04-24 11:53
opinia dotyczy stanowiska lakiernika za posr orange jobs w Miejsce pracy: okolice Beverwijk.pracodawca tragedia.nadgodziny jak im pasuje a dowiesz sie o 15 w pracy.przez 8-12 godzin chodzisz w masce.kierownik polak niedokonca pelnosprawny ale zapier... jkby po amfie.bylem jednym z wielu ktorzy odeszli bo jak im powiesz ze niebedziesz dlugo robil to cie odrazu zwolnia i nastepny i tak widze ze juz lata.bo dluzej tam byc to trzeba zniesc wiele..oczywiscie biuro odbija za wszystko co sie da zwiazane z mieszkaniem a mieszkanie na calkowitym odludziu na skrzyzowaniu dwupasmowki z 1pasmowka .buty trzeba kupic samemu bo wiekszosc szybko rezygnuje bo warunki pracy tragedia do potegi.
hol 2015-08-06 07:32
380 euro tygodniowo ? Gratuluje. Hi Hi
Morgan 2016-02-26 10:50
Jedzie ktoś na poniedziałek do pracy przy prefabrykatach łazienkowych ?
wert 2016-02-28 07:26
kolega spawacz wszystko opisał jak jest w 100% nie spodziewaj sie kokosów w orange,pracowałem u nich jako spawacz w obdam i w zwagu w hollandstaal kiedys to sie inaczej nazywało flewo czy jakoś ta pierwsza to troche kołchoz i trzeba za...lać ta druga to spoko.
edek 2016-04-23 14:57
w orange jako spawacz żebyś zarobił teraz 1200euro to będzie sukces
loo 2016-05-19 12:17
Odradzam szlifowanie okien do statków. Praca sama w sobie nie jest zła ale solaris to już przegięcie, 233 euro razem z wakacyjnym za 40 godzin. Przed wyjazdem podają że za mieszkanie 117 euro bruto i że wychodzi około 70 netto. Na solarisie potrącone 117. Co do negocjowania stawek, nie da się dużo wynegocjować za szlifowanie, domagałem się 300 euro za tą pracę. Nie chcieli tyle płacić to się zawinąłem. Aldona próbowała mi wcisnąć nadgodziny :D
ja 2016-09-26 17:19
czy pracował ktoś jako spawacz w NL przez tą firmę?
watch 2016-09-26 22:17
Pewnie, że jak jest europejska umowa, to na pewno jest szansa na to, żeby znaleźć zatrudnienie u nich. Ciekawi mnie jednak czy wypłata jest adekwatna do powierzanych zadań? Z góry dziękuję za odpowiedź.
TOMEK. 2017-02-28 19:36
Panowie krótkie pytanie do chłopaków pracujących obecnie na prefabrykatach w Utrechcie.
Jak robota? Ile godzin? Jak mieszkanie?
No i najważniejsze -jaka tygodniówka wychodzi na czysto,na rękę?
Dzięki za info.
Rekruter 2017-03-01 10:00
Drodzy byli i obecni pracownicy. Mam na imie Przemek i jestem od pól roku rekruterem w OJ. Z wielkim zainteresowaniem czytam wasze opinie. Ciezko mi dyskutowac na temat tego co bylo i jak bylo. Moge jednak odniesc sie do opinii z konca 2016 i poczatku 2017 roku. Po krotce kwota potracana za mieszkanie , która widnieje na salarisie 117,5 brutto po przeliczeniu na kwote netto ( zawsze oczekujecie informacji o zarobkach w kwocie netto wiec i kwoty potracane za mieszkanie podaje w netto ) to 62.5 E. Dom w Gorinchem, nie jest juz miejscem kwaterunku dla zadnego z naszych pracowników od dlugiego czasu. Z innych kwater jakie posiadamy pracownicy sa bardzo zadowoleni ( wiem bo zawsze prosze nowo zrekrutowanych pracowników o opinie i mysle, ze nie musza klamac poniewaz nie gryze, nie groze). Nadgodziny, ktorych nigdy nikomu nie gwarantuje wystepuja. Przy czym zawsze zaznaczam, ze podstawowy tydzien pracy to 40 godzin. W przypadku urlopu zasady nie róznia sie niczym niz w jakiejkolwiek innej firmie ( poczawszy od baru po banki urlop trzeba planowac z wyprzedzeniem.) Nalezy go równiez uzgodnic z pracodawca odpowiednio wczesniej aby ten mogl zagwarantowac ciaglosc pracy w danej firmie. I tu czesto idziemy naszym pracownikom na reke, kiedy informuja nas z dnia na dzien o "planowanym" (tu odsylam do definicji slowa planowac) urlopie. Podsumowujac: staramy sie wprowadzac transparentne zasady, nikogo nie oklamujemy, jezeli Aldonie swieca sie oczy to tylko i wylacznie ze zmeczenia :), Jesli ktos ma jakies zale i skargi to zapraszam do biura, zawsze znajdziemy czas na wysluchanie uwag przy dobrej kawie, bo wbrew temu co niektorzy mysla troszczymy sie o naszych pracownikow i kazda (nawet zla wiadomosc, opinia) jest lepsza niz skrywane zale.
2
lazienkowy 2017-06-26 15:42
Krótko o orangejobs troche za duzo zamieszania, ale tak w sumie jest we wszystkich agencjach, z kturymi pracowalem. Pieniadze na czas! Robota jak kazda inna, jak chce ci sie pracowac to jest ok, jak nie to sie z toba zegnaja... Mieszkanie w Arkel, fajna chata, duze pokoje. Jedyny minus to to, ze nie jedynki, a dwojki.
Iza 2017-07-21 19:48
@lazienkowy, wypłata wynagrodzeń co jaki czas następuje? Wynagrodzenie dostajesz przelewem czy odbierasz je osobiście? W sezonie letnim firma prowadzi rekrutację, na jaki czas zazwyczaj podpisywane są umowy?
lazienkowy 2017-07-24 08:35
Wynagrodzenie przelewem, wyplacaja tygodniowki, czas umowy zalezy chyba od oferty?
Anonim 2017-08-19 14:43
Pracuje dla tego biura i nie mam żadnych zastrzeżeń. Jestem w Holandii od ponad 10 lat więc przerobiłem już naprawdę masę biur pracy ( większość to oczywiście złodzieje polacy bez wykształcenia nauczyli się języka pracują w biurach i myślą ze złapali boga za nogi) . Co do OrangeJobs B.V. Abcoude hmmm odnośnie mojej osoby nie mam żadnych zastrzeżeń .

Loon normale uren 36:30 14,19 - 517,94 Bruto
Loon onregelmatige uren 11:15 130,00% 14,19 - 207,56 Bruto
Loon onregelmatige uren 3:30 200,00% 14,19 - 99,33 Bruto

Przykład z jednej tygodniówki z mojego Loonspecificatie. nadgodziny wypłacane, zwroty za dojazdy wszystkie inne dodatki również mam wypłacane. Reasumując w mojej karierze zawodowej w Holandii jest to jedyne biuro pracy do którego ( jak narazie ) nie mam zastrzeżeń.
Zostaw swoją opinię o OrangeJobs B.V. - Abcoude
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OrangeJobs B.V.