Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Orange Jobs

Pracowałeś w firmie Orange Jobs i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ziuta - 2013-10-03 15:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto sie moze jeszcze wypowiedziec odnosnie firmy Orange Jobs?? Pan Jan, o ktorym Anonim pisze faktycznie taki zly?
zdjecie uzytkownika
endi - 2014-01-13 13:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
walą kary za co popadnie,zresztą zatrudnienie osiłka jako koordynatora mówi samo za siebie,a jeśli nie spodoba ci sie praca i chcesz zrezygnować nie wypłacą tygodniówki,manipulują ludźmi i utrudniają bardzo wyjazd na urlopy
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-01-13 14:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [endi - 2014-01-13 13:56:08]:
a ty skąd wiesz jak ma na imię to coś?
zdjecie uzytkownika
endi - 2014-01-15 15:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziuta - 2013-10-03 15:12:37]:
a ty skąd wiesz jak ma na imię to coś? zreszta jaki pan na pana trzeba miec wygląd
zdjecie uzytkownika
mikuś - 2014-02-19 13:38:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Internet nie służy do obsmarowywania czyjegoś tyłka, tym bardziej forum o pracodawcach. Według mnie Orange Jobs nie jest za dużą firmą, ale początek w takim miejscu może być niezłym doświadczeniem.
zdjecie uzytkownika
fiord - 2014-04-27 19:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie warunki zakwaterowania mają , co ile zjeżdza sie do Polski
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-06-07 14:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Orange nie polecam !!!. Panuje totalitaryzm i białe niewolnictwo. Kto chce pracować musi pracować po godzinach pracy, logować się na urlopie i pracować na chorobowym. Pensje europejskie mają managerowie czyli Dyrektorzy reszta to mięso armatnie do czarnej roboty. Firma bardzo dobrze buduje pijar zewnętrzny a wewnątrz firmy jak już pracujesz to jazda bez trzymanki i jeden pic na wodę, fotomontaż to widać zresztą jak odchodzą Klienci korzystający z usług tej firmy
zdjecie uzytkownika
Nomak - 2014-06-10 08:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że po godzinach pracuje ten co chce. Bo gdzieniegdzie ktoś wymyślił, że nadgodziny są obowiązkowe, także tu pewien plus za przestrzeganie zasad.
zdjecie uzytkownika
Rogal - 2014-06-22 11:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam!!!!! koleś który nazywa się koordynatorem to osiłek który terroryzuje ludzi,kiedyś w miare przyzwoite biuro teraz to zwykły kołchoz,bardzo utrudniają "zjazdy"do Polski
zdjecie uzytkownika
Rogal - 2014-06-22 11:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-06-07 14:21:12]:
no właśnie najlepiej jak byś wcale nie zjeżdżał,mówią że przysługuje tylko 24 dni urlopu,nawet jak firma się zgodzi to oni czyli orange cię ni puszczą
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-10-09 02:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rogal - 2014-06-22 11:35:39]:
Jak to nie puszczą ? Przecież nie zamkną Cię na klucz żebyś się uspokoił bo chcesz urlop. No już bez przesady... Czy pracownicy znają swoje prawa by móc się ich domagać? W końcu nie wszyscy współpracownicy są fair więc czasami należy walczyć o swoje !! Atmosferę pracy tworzą nie tylko kierownicy/koordynatorzy.
zdjecie uzytkownika
rogal - 2014-10-14 21:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ola - 2014-10-09 02:50:47]:
no nie zamkna ale po takim urlopie nie ma juz powrotu
zdjecie uzytkownika
sistka - 2014-10-29 18:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie - szukam pracy. a wiem, że orange może mi chyba taką pracę zoferować. Widziałam ofertę pracy w salonie sprzedaży jako sprzedawca w pile - orientujecie się może jak to wygląda wszystko z załatwianiem takiej pracy, trzeba gdzieś daleko jeździć na rozmowy - moze jest wiecej niz jedna rozmowa?
zdjecie uzytkownika
obywatel_świata - 2014-11-16 01:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytając niezliczone opinie na temat tej jak i wielu innych agencji dam dobrą radę wszystkim wyjeżdżającym do WiatrakLandii. Mianowicie: Nie zrażajcie sie wywodami pana X czy pani Y tylko próbujcie, nie ma agencji tudzież pośrednika doskonałego, jedni maja dobrą pracę i opłacalne wypłaty, natomiast zarabiają na transporcie i domach, z mojego kilku juz letniego doświadczenia moge napisać że, warto sie przemęczyć tych kilka dni tj. 3-4tyg, coś postarać się odłożyć i na miejscu szukać czego lepszego, Stanowczo odradzam wojaże z pośrednikami oferującymi cuda wianki na patyku bo to zwyczajne kłamstwo, najlepszymi agencjami z jakimi miałem tą przyjemność/nieprzyjemność* (*-niepotrzebne skreślić) nie posiadały swoich punktów rekrutacyjnych w polsce a kontakt tylko i wyłącznie na numery +31......., z drugiej zaś strony można próbować szczęścia i jechać na chybił trafił, może nóż widelec sie uda, odłożyć trochę euro, nauczyć się języka holenderskiego, wynając jakieś skromne lokum i na własną rękę szukać pracy, a nie wracać z płaczem do Polski i pisać na każdym forum jaka to ta czy inna firma jest zła. W Holandii jest wiele instytucji pomagających poszkodowanym przez pośredników emigrantom które chętnie zwalczają nieuczciwości w tym sektorze, pozdrawiam wszystkich wytrwałych, nie dajcie sie tak łatwo robić w konia
zdjecie uzytkownika
cieśla - 2015-03-31 11:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jestem wstepnie zainteresowany praca dla orange jako ciesla i czytam te wszystkie opinie o tym biurze i nie wiem juz jak sie na to zapatrywac czy mogłby ktoś z was w merytoryczny i rzeczowy sposob przedstawic mi stan faktyczny dodam jedynie ze jestem fachowcem w swojej dziedzinie i zalezy mi nan normalnej pracy
zdjecie uzytkownika
Roro - 2015-03-31 12:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, moim skromnym zdaniem, osoby ktore twierdza ze zostaly oszukane itd. maja cos za uszami i po zlosci wypisuja dziwne rzeczy. Ja osobiscie pracowalem jeszcze niedawno w Orange i nie moge zlego slowa powiedziec, pieniadze na czas, stabilna praca czego chcecie wiecej?? Nawet jak mialem problem z transportem to mnie zawieziono i odwieziono z pracy, czego ludzie oczekujecie? Teraz pracuje przez inne biuro i tez nie narzekam. Podsumuwujac nie ma biur idealnych ale gdy chcesz pracowac i nie masz wymagan typu "zalatw za mnie wszystko" to Orange jest jak najbardziej godna polecenia. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-04-03 03:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Roro - 2015-03-31 12:14:48]:
Przestroga dla Wszystkich jak Orange Polska wprowadza ludzi w błąd i nie potrafi wyjść z ,,twarzą,, z zaistniałej sytuacji.

ty idiota co ty piszesz prostaku tam jest patologia
zdjecie uzytkownika
kinga - 2015-04-07 21:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [leszek - 2015-04-03 03:04:26]:
hahahah no dla takich chyba jak ty płaszczyc się za parę groszy banda czubow niedomytych
zdjecie uzytkownika
RYSIO PYSIO - 2015-04-15 15:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam jechać do Utrechtu na prefabrykacje.Pytanie panowie.Jak tam jest?Ile godzin pracy?Jak warunki mieszkalne?Czy kasa jest na czas? A co do jakiegoś koordynatora (ponoć dużego i tępego) to na niego mam wy.....e.Dostanie w czajnik i tyle.Chłopaki piszcie.Dzięki.
zdjecie uzytkownika
sylwek - 2015-04-16 13:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten wielki niby chłop to mój facet.jest mądry i śliczny.kocjam go.
zdjecie uzytkownika
tomi - 2015-04-16 15:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też dostałem dziś ofertę na wyjazd do Utrechtu jak rysio pysio. koledzy podpowiedzcie jak tam jest....
zdjecie uzytkownika
jarek pracownik. - 2015-04-16 21:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robota spoko.Płacą na czas.Tygodniowo 380 euro.Warunki w pracy jak i w mieszkaniach ok.Polecam.P.S. Podwyżki jak pozwolisz grubemu koordynatorowi zrobić sobie fotki na golasa.
zdjecie uzytkownika
erni - 2015-04-21 19:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jarek pracownik. - 2015-04-16 21:28:46]:
chcialbym sie coś wiecej dowiedzieć bo planujemy wyjazd z ojcem wlasnie do utrechtu na te prefabrykacje. ale czytalem dużo na forum i kazdy narzeka na tą agencje ze warunki zle kasa zjazdy do polski itd. chcialbym sie dowiedziec od osób ktore są w miescie utrecht na stanowisku o ktorym napisalem. jakie warunki? jaki kierownik? czy dlugo juz robią i nie ma problemu ze zjazdami do polski,kasą itd?
zdjecie uzytkownika
RYSIO PYSIO - 2015-04-22 09:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzisz ja też mogę jechać w każdej chwili ale nikt nic nie pisze.Tylko bzdury o golasach itd.daj jakiś namiar na siebie to skonsultujemy ten Utrecht.Niewiem czy wysłali ci ofertę do Utrechtu ale szału nie ma.
zdjecie uzytkownika
lakiernik - 2015-04-24 11:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opinia dotyczy stanowiska lakiernika za posr orange jobs w Miejsce pracy: okolice Beverwijk.pracodawca tragedia.nadgodziny jak im pasuje a dowiesz sie o 15 w pracy.przez 8-12 godzin chodzisz w masce.kierownik polak niedokonca pelnosprawny ale zapier... jkby po amfie.bylem jednym z wielu ktorzy odeszli bo jak im powiesz ze niebedziesz dlugo robil to cie odrazu zwolnia i nastepny i tak widze ze juz lata.bo dluzej tam byc to trzeba zniesc wiele..oczywiscie biuro odbija za wszystko co sie da zwiazane z mieszkaniem a mieszkanie na calkowitym odludziu na skrzyzowaniu dwupasmowki z 1pasmowka .buty trzeba kupic samemu bo wiekszosc szybko rezygnuje bo warunki pracy tragedia do potegi.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Orange Jobs
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Orange Jobs?
Zadaj pytanie