Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Orange Jobs

Pracowałeś w firmie Orange Jobs i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xcxcx - 2013-05-22 19:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
anonim - 2008-11-10 08:47:32

Dodaj opinie o Orange Jobs - Abcoude-Holandia,. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
(usunięte przez moderatora) pracujacy jako koordynator w firmie Orange Jobs to nie czlowiek tylko gbur ktory mysli ze jak jest wielki i caly w tatuazach to wszystko mu wolno jest nie mily i wulgarnie odnosi sie do ludzi nie wspominajac juz o innych rzeczach swiadczy to jaka to firma skoro nie zatrudniaja porzadnych ludzi (usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 16:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cos jeszcze jest nie tak w Orange Jobs oprócz tego koordynatora? Ilu jest koordynatorów? Cięzka praca? Ile dają dniówki?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-03 00:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogolnie firma w porzadku jesli chodzi o mieszkania I prace natomiast nie odpowiada mi tam koordynator (usunięte przez moderatora) ktory jest nie mily chamski dla ludzi a taki czlowiek ktory praktycznie ma najwiecej kontaktu z pracownikamu powinien w normalny sposob zalatwiac sprawy I sie z nimi dogadywac wielki napapowany gbur co mysli ze moze kozakowac bo pewnie w przeszlosci kozakowal co widac po jego tatuazach co to za firma ze takich ludzi zatrudniaja.
zdjecie uzytkownika
teo - 2013-09-30 15:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosze opisz wiecej cos o tej firmie. J warunki mieszkaniowe maja ,jak sie tam u nich zarabia co odtracaja od wyplaty-ild zostaje Tobie na reke.opis rowmiez czy placa terminowo.Moze maja jakies dziwne zasady ?????
zdjecie uzytkownika
ziuta - 2013-10-03 15:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto sie moze jeszcze wypowiedziec odnosnie firmy Orange Jobs?? Pan Jan, o ktorym Anonim pisze faktycznie taki zly?
zdjecie uzytkownika
endi - 2014-01-13 13:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
walą kary za co popadnie,zresztą zatrudnienie osiłka jako koordynatora mówi samo za siebie,a jeśli nie spodoba ci sie praca i chcesz zrezygnować nie wypłacą tygodniówki,manipulują ludźmi i utrudniają bardzo wyjazd na urlopy
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-01-13 14:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [endi - 2014-01-13 13:56:08]:
a ty skąd wiesz jak ma na imię to coś?
zdjecie uzytkownika
endi - 2014-01-15 15:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziuta - 2013-10-03 15:12:37]:
a ty skąd wiesz jak ma na imię to coś? zreszta jaki pan na pana trzeba miec wygląd
zdjecie uzytkownika
mikuś - 2014-02-19 13:38:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Internet nie służy do obsmarowywania czyjegoś tyłka, tym bardziej forum o pracodawcach. Według mnie Orange Jobs nie jest za dużą firmą, ale początek w takim miejscu może być niezłym doświadczeniem.
zdjecie uzytkownika
fiord - 2014-04-27 19:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie warunki zakwaterowania mają , co ile zjeżdza sie do Polski
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-06-07 14:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Orange nie polecam !!!. Panuje totalitaryzm i białe niewolnictwo. Kto chce pracować musi pracować po godzinach pracy, logować się na urlopie i pracować na chorobowym. Pensje europejskie mają managerowie czyli Dyrektorzy reszta to mięso armatnie do czarnej roboty. Firma bardzo dobrze buduje pijar zewnętrzny a wewnątrz firmy jak już pracujesz to jazda bez trzymanki i jeden pic na wodę, fotomontaż to widać zresztą jak odchodzą Klienci korzystający z usług tej firmy
zdjecie uzytkownika
Nomak - 2014-06-10 08:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że po godzinach pracuje ten co chce. Bo gdzieniegdzie ktoś wymyślił, że nadgodziny są obowiązkowe, także tu pewien plus za przestrzeganie zasad.
zdjecie uzytkownika
Rogal - 2014-06-22 11:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam!!!!! koleś który nazywa się koordynatorem to osiłek który terroryzuje ludzi,kiedyś w miare przyzwoite biuro teraz to zwykły kołchoz,bardzo utrudniają "zjazdy"do Polski
zdjecie uzytkownika
Rogal - 2014-06-22 11:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-06-07 14:21:12]:
no właśnie najlepiej jak byś wcale nie zjeżdżał,mówią że przysługuje tylko 24 dni urlopu,nawet jak firma się zgodzi to oni czyli orange cię ni puszczą
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-10-09 02:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rogal - 2014-06-22 11:35:39]:
Jak to nie puszczą ? Przecież nie zamkną Cię na klucz żebyś się uspokoił bo chcesz urlop. No już bez przesady... Czy pracownicy znają swoje prawa by móc się ich domagać? W końcu nie wszyscy współpracownicy są fair więc czasami należy walczyć o swoje !! Atmosferę pracy tworzą nie tylko kierownicy/koordynatorzy.
zdjecie uzytkownika
rogal - 2014-10-14 21:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ola - 2014-10-09 02:50:47]:
no nie zamkna ale po takim urlopie nie ma juz powrotu
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Orange Jobs
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x