brak logo

przedsiebiorstwo budowlane sikora

Nowy Targ

Opinie o przedsiebiorstwo budowlane sikora

to ja 2010-09-12 21:34:46
ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w tej firmie slabo placa a rzadaja wykonania jak na akord a stawka to 13 pln. i nic wiecej a przemial ludzi
1
taki se 2011-11-06 22:35:36
powiem szczerze KATASTROFA [usunięte przez moderatora] jak za cara
1
Pracownik 2014-04-25 11:15:09
Beznadzieja,(usunięte przez administratora) kompletnie nie polecam, na rozmowie ustaliliśmy stawkę, nigdy nie osiągnęła 70% ustalonej kwoty. Rypanie jak za cara, praca w święta, 1 maj, 11 listopad, brak urlopów. Wszędzie lepiej niż w tej firmie...
1
stefan 2015-10-29 20:56:06
wygrywają przetargi kosztem ludzi którzy u nich zapiepszają nie liczą się z pracownikiem jawne wykozystywani wysłac tam inspekcje pracy może to coś da
obiektywny 2015-12-04 10:50:25
Przetargi wygrywają poniżej kosztów realizacji muszą gdzieś szukać oszczędności. Podwykonawców chroni USTAWA PZP pracowników z sektora "pod stołem" niekoniecznie..
budo_budo 2016-02-26 16:35:28
Jeśli ktoś myśli, że nie można pracować w dni ustawowo wolne od pracy to jest w błędzie, u Sikory wszystko jest możliwe. Brak urlopów, wolnego, praca w święta i nadgodziny, ubezpieczenie jeśli już jest to na minimalną krajową, a płaca niska jak u konkurencji.
2
budowlaniec 2016-04-27 10:55:28
Kołchoz, kołchoz i jeszcze raz kołchoz - jeśli ktoś szuka obozu pracy to polecam. Szef jest tak łaskawy, że pozwolił pracować w "długi weekend majowy". Na temat wolnego odpowiedź szefa jest niezmienna od lat: "przecież macie wolne niedziele...". Praca u Sikory trzyma nas przy życiu, bez niej umarlibyśmy ze szczęścia :D
1
jan 2016-04-27 22:10:14
Tragedia.....wyzysk pracowników jak przybudowie piramid, praca w dni ustawowo wolne od pracy po 12 godzin dniowki na wyjeździe sprzątanie prywatnych samochodów "prezesów". Jak najdalej od tej firmy.
2
robol 2016-04-29 09:47:37
Najgorzej, że trzeba tyrać na trzech faraonów, którzy zupełnie nie znają się na budownictwie, naciągają Inwestorów na wszystkim co się da, a pracownikom nadgodzin nie potrafią wypłacić.
Faraon Maciej Sikora :) 2016-08-22 00:15:40
Mając przed sobą ten steg bzdur i pomówień nie sposób nie zareagować. Firma Budowlana Sikora działa na rynku budowlanym już od 1979 roku....podstawą jej istnienia jest uczciwość wobec pracownika. Każda godzina i nadgodzina jest ZAWSZE wypłacona w cotygodniowej wypłacie. Jeżeli ktoś twierdzi inaczej tzn., że nigdy nie pracował w tej firmie. Warunki pracy są ustalone i każdy ma prawo się na nie nie zgodzić. Tak na logikę.....czy ktoś w szczycie sezonu zrezygnuje z nadgodzin?
uwaga! mycie samochodów Faraonów odbywa się w godzinach pracy :)
Łatwo jest pisać w internecie pod anonimowymi nicami bo jak widać nie starcza honoru by wystąpić pod własnym nazwiskiem ( może wstyd?). Co roku firma zatrudnia około 100 pracowników i co?.....wszyscy dają się wyzyskiwać? Pracownicy opuszczają firmę z różnych powodów, często też są zwalniani...... Wiarygodność tego typu portali jest znikoma, bo nie weryfikuje czy opinie pisze pracownik, żona pracownika (która dostaje tylko wypłatę a nadgodzin już nie), czy konkurencja.....
2
Zostaw swoją opinię o przedsiebiorstwo budowlane sikora - Nowy Targ
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie przedsiebiorstwo budowlane sikora