brak logo

Polo market

Sianów

Opinie o Polo market

życzliwa 2012-03-03 18:41:43
Jeżeli komuś chce się pracować z kierowniczką sklepu, którą wyrzucili z poprzednich sklepów za złodziejstwo i inne przekręty, to niech szuka miejsca właśnie tutaj. Z własnego doświadczenia w koszalińskim Bomi mogę powiedzieć, że najlepiej mają u niej donosiciele i nie warto zajmować się pracą, wystarczy tylko zajmować się plotkarstwem i rozmowami z szefową o kosmetykach, bo to są jedyne zainteresowania tej kobieciny.
truska 2012-03-31 15:39:37
Z tego co ja wiem i widzilam to takiej kierowniczki szukac ze swieczka. Cala zaloga stanie za nia murem tam trzeba uwazac na intrygi regionalnego
prawda 2012-04-17 17:36:05
Tak, ze świczką szukać, a kto zwolnił fakturzystkę, żeby zatrudnić swoją leniwą i nieudolną koleżankę - tą rudą donosicielkę?
basia 2012-05-07 11:15:10
Wiadomo nie od dziś, że najlepiej jest tam, gdzie nas nie ma, ale tutaj nie zgadzam się z tymi wypowiedziami. Osoba, która dodała ten post zapewne została zwolniona z pracy i w przypływie żalu i złości wypisuje takie kontrowersyjne opinie.
Za siedzenie nikt nikomu nie zapłaci, a w POLO zmieniło się bardzo dużo i zmieniło się na lepsze. Pozdrawiam rozgoryczone byłe pracownice, które chciały być kierowniczkami, a skończyły w przetwórstwie rybnym. ;)
Pragnę dodać iż praca w polo czy przetwórstwie rybnym nie przynosi żadnej ujmy, z całym szacunkiem dla pracy w przetwórstwie rybnym. :)
XXXX 2012-05-14 18:46:25
Nie radze składać papierów do Polo market w Sianowie, to gorzej jak
\" [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] \" Nie dziwie się ze personel zmienia się jak rękawiczki. A co to za kierownik: Wykolczykowany, wytatuowany. To ma być Kierownik Sklepu, jaki on przykład daje personelowi.
paulucik 2012-06-03 20:48:43
Zyjemy w wolnym kraju i jeden Bog raczy wiedziec gdzie osoba, ktora pisala ten inteligentny komentarz posiada tatuaz i okolczykowanie.
Jak Ci szkoda, to tez sie wytatuuj i wykolczykuj, pozdro 600. <3
Zycie jest sztuka wyboru, no coz zazdrosc.
ciapka 2012-07-05 13:43:19
Dobrego kierownika nie poznaje się po tym jak wygląda tylko jak zarządza sklepem i pracownikami.
jolka 2013-06-10 09:06:27
W Sianowie syf niesamowity ! O ósmej zero świeżego towaru w sklepie!Widać,że nie kierownik rządzi lecz jego "leciwe" pracownice!Zwłaszcza chamska starsza blondi z monopolowego , kobita rodem z PRL-U ! A na paragony też trzeba uważać bo potrafią"przywalić".Generalnie , nie polecam!Biedronka ma naprawdę super obsługę, tam poszli najlepsi a do polo ,,,,,,,pozostali brrrrrrrrr
NN 2013-10-02 13:29:56
Przerwa 15 min. Jolka daruj sobie że do polo "poszli pozostali", bardzo dużo tam się zmieniło, fakt są niedociągnięcia ale to jak w każdym dużym sklepie, gdzie ciężko jest zadbać o każdy detal. A skoro biedronka jest taka najlepsza to co w ogóle szukasz w polo?!
EMMA 2014-10-22 19:34:34
w SIANOWIE JEDNA WIELKA KLIKA A JAK KTOŚ NIE PASUJE WIELKIM DAMOM Z BIURA TO GO ZAJERZDZĄ JAK MAGAZYNIER KTÓRY ODSZEDŁ PRZEZ PANIĄ A JEDYNĄ NORMALNĄ ZMIANOWĄ JEST MARZENA I TO TYLE W TYM TEMACIE ZAKŁAMANE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] UWAŻAJĄCE SIĘ ZA GWIAZDY MAM NADZIEJĘ ŻE KIEDYŚ KTOŚ WAS ZA TO WSZYSTKO DOCENI
loody 2015-01-14 00:58:26
Hej, wydaje mi się, że Polo market to polska sieć marketów, wobec tego możecie napisać, na jakim poziomie są tutaj zarobki? Pytam, bo nie wiem, czy przypadkiem nie lepiej szukać pracy w innym markecie, francuskiej lub innej sieci. Oczywiście chodzi mi o pracę kasjera, ewentualnie wykładanie towaru. Pozdrawiam.
kipi 2015-03-23 02:40:38
Jako klient bardzo lubię robić i cenię sobie zakupy w Polo markecie, bo wiecie, zawsze wszystko jest, mało ludzi w środku, mało tłoku, najczęściej jest wszystko czego potrzebuje no i pracownicy na kasie nie są obrażeni na cały świat jak to często niestety bywa. Moja córa teraz szuka pracy, myślicie że młoda bez studiów ale z maturą to sobie poradzi np. na kasie w polo?
obserwator 2015-04-09 17:08:30
proszę o odpowiedź na pytanie:
Gdzie skutecznie można złożyć doniesienie chamskie zachowanie pracownicy polo w Sianowie? (tej "rodem z PRL"). Uważam, że już czas pomóc tej pani zmienić pracę.
1
Daniela 2015-12-19 18:56:58
Niezwykle miła i uprzejma pracownica w Polo markecie w Sianowie Pani Galas. Panie Prezesie zgłaszam tę Panią do nagrody.
Afera..... 2016-08-23 17:28:19
Hmmmm czytam...czytam i serio radzę najpierw zapoznać się ze słownikiem ortograficznym bo brak zasad pisowni aż razi w oczy..to po pierwsze...po drugie...takie oskarżenia są karalne więc czas może osoba pisząca ten paszkwil popatrzy w lustro i spojrzy sobie w swoje hipokrytyczne oczy i sama puknie się w czoło, gdyż obraża innych robiąc gorsze rzeczy..wstyd, że nawet nie miała śmiałości by się podpisać...tylko anonimki...wymienia osoby po imieniu...opisując je jako najgorszy sort człowieka...myślę, ze tej osobie zazdrość uszami wyziera...wstyd jeszcze raz wstyd...za pracę byś się wzięła i za uczciwość a nie żyła życiem innych...jak Ci się POLO w Polanowie nie podoba to idź do Biedronki i nie mąć...mam nadzieję, że Pani Sylwia i Pani Kasia znajdą tą osobę i postawią jej odpowiednie zarzuty...a bardzo łatwo mozna znaleźć po IP..więc kobiety do dzieła i pokażcie takim hipokrytkom zazdrosnym , gdzie ich miejsce...ojjj Kobieto zajmij się dziećmi...i swoją własna głupotą....
10
adel 2016-09-01 16:43:34
song porównaj sobie warunki jakie oferują, przecież masz ogłoszenie w Koninie ich teraz, od 1 850 PLN Praca od 6-14, 14-22, i premie są więc chyba moim zdaniem nie jest aż tak źle jak niektórzy tutaj starają hejterzy się nam wmówić, a firma okej uważam
Zostaw swoją opinię o Polo market - Sianów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polo market