Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polo market

Pracowałeś w firmie Polo market i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
życzliwa - 2012-03-03 18:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli komuś chce się pracować z kierowniczką sklepu, którą wyrzucili z poprzednich sklepów za złodziejstwo i inne przekręty, to niech szuka miejsca właśnie tutaj. Z własnego doświadczenia w koszalińskim Bomi mogę powiedzieć, że najlepiej mają u niej donosiciele i nie warto zajmować się pracą, wystarczy tylko zajmować się plotkarstwem i rozmowami z szefową o kosmetykach, bo to są jedyne zainteresowania tej kobieciny.
zdjecie uzytkownika
truska - 2012-03-31 15:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co ja wiem i widzilam to takiej kierowniczki szukac ze swieczka. Cala zaloga stanie za nia murem tam trzeba uwazac na intrygi regionalnego
zdjecie uzytkownika
prawda - 2012-04-17 17:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, ze świczką szukać, a kto zwolnił fakturzystkę, żeby zatrudnić swoją leniwą i nieudolną koleżankę - tą rudą donosicielkę?
zdjecie uzytkownika
basia - 2012-05-07 11:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo nie od dziś, że najlepiej jest tam, gdzie nas nie ma, ale tutaj nie zgadzam się z tymi wypowiedziami. Osoba, która dodała ten post zapewne została zwolniona z pracy i w przypływie żalu i złości wypisuje takie kontrowersyjne opinie.
Za siedzenie nikt nikomu nie zapłaci, a w POLO zmieniło się bardzo dużo i zmieniło się na lepsze. Pozdrawiam rozgoryczone byłe pracownice, które chciały być kierowniczkami, a skończyły w przetwórstwie rybnym. ;)
Pragnę dodać iż praca w polo czy przetwórstwie rybnym nie przynosi żadnej ujmy, z całym szacunkiem dla pracy w przetwórstwie rybnym. :)
zdjecie uzytkownika
XXXX - 2012-05-14 18:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie radze składać papierów do Polo market w Sianowie, to gorzej jak
\" [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] \" Nie dziwie się ze personel zmienia się jak rękawiczki. A co to za kierownik: Wykolczykowany, wytatuowany. To ma być Kierownik Sklepu, jaki on przykład daje personelowi.
zdjecie uzytkownika
paulucik - 2012-06-03 20:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zyjemy w wolnym kraju i jeden Bog raczy wiedziec gdzie osoba, ktora pisala ten inteligentny komentarz posiada tatuaz i okolczykowanie.
Jak Ci szkoda, to tez sie wytatuuj i wykolczykuj, pozdro 600. <3
Zycie jest sztuka wyboru, no coz zazdrosc.
zdjecie uzytkownika
ciapka - 2012-07-05 13:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrego kierownika nie poznaje się po tym jak wygląda tylko jak zarządza sklepem i pracownikami.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-03 21:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, pracuje ktoś obecnie na kasie w Polo market (Sianów)? Może ktoś napisać dokładnie ile się zarabia? Czy potrącają z pensji za różnice kasjerskie? Jeśli tak to od jakiej kwoty? Ślicznie dziękuję za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
jolka - 2013-06-10 09:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Sianowie syf niesamowity ! O ósmej zero świeżego towaru w sklepie!Widać,że nie kierownik rządzi lecz jego "leciwe" pracownice!Zwłaszcza chamska starsza blondi z monopolowego , kobita rodem z PRL-U ! A na paragony też trzeba uważać bo potrafią"przywalić".Generalnie , nie polecam!Biedronka ma naprawdę super obsługę, tam poszli najlepsi a do polo ,,,,,,,pozostali brrrrrrrrr
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-30 15:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile przerwy w Polo Markecie ma kasjerka 15 czy 30 min? i mam takie pytanie bo palę szlugi jak nie ma ruchu na sklepie jest szansa wyskoczyć na jednego?
zdjecie uzytkownika
NN - 2013-10-02 13:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przerwa 15 min. Jolka daruj sobie że do polo "poszli pozostali", bardzo dużo tam się zmieniło, fakt są niedociągnięcia ale to jak w każdym dużym sklepie, gdzie ciężko jest zadbać o każdy detal. A skoro biedronka jest taka najlepsza to co w ogóle szukasz w polo?!
zdjecie uzytkownika
klientka - 2013-10-03 17:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O co chodzi z tym ze na paragony trzeba uwazac bo potrafia przywalic co to znaczy ze ceny sa zle czy ze za mało czy za duzo do placenia?
zdjecie uzytkownika
EMMA - 2014-10-22 19:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w SIANOWIE JEDNA WIELKA KLIKA A JAK KTOŚ NIE PASUJE WIELKIM DAMOM Z BIURA TO GO ZAJERZDZĄ JAK MAGAZYNIER KTÓRY ODSZEDŁ PRZEZ PANIĄ A JEDYNĄ NORMALNĄ ZMIANOWĄ JEST MARZENA I TO TYLE W TYM TEMACIE ZAKŁAMANE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] UWAŻAJĄCE SIĘ ZA GWIAZDY MAM NADZIEJĘ ŻE KIEDYŚ KTOŚ WAS ZA TO WSZYSTKO DOCENI
zdjecie uzytkownika
klarysa - 2014-11-04 12:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam kilka propozycji z innych marketów na stanowiska na kasach i stoiskach. możecie mi kochani porównać jak wygląda praca w polo market na tle innych marketów? i ciekawi mnie ile godzin dziennioe realnie sie pracuje i w jakich zmianach godzinowych, i czy za weekendy płacą jakoś dodatkowo i za ewentualne nadgodziny?
zdjecie uzytkownika
student - 2014-12-30 16:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam jest z praca na kasie dla studentow da rade pogodzic pravce na kasie ze studiowaniem powiem szczerze ze potrzebne mi sa pilnnie srodki dodatkowe na jakies przezycie i delikatna rozrywke? ile trzeba przepracowac w miesiacu w polomarkecie zeby przyjeli? pozdrawiam i czekam na pomoc kogos poinformowanego !
zdjecie uzytkownika
loody - 2015-01-14 00:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, wydaje mi się, że Polo market to polska sieć marketów, wobec tego możecie napisać, na jakim poziomie są tutaj zarobki? Pytam, bo nie wiem, czy przypadkiem nie lepiej szukać pracy w innym markecie, francuskiej lub innej sieci. Oczywiście chodzi mi o pracę kasjera, ewentualnie wykładanie towaru. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kipi - 2015-03-23 02:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako klient bardzo lubię robić i cenię sobie zakupy w Polo markecie, bo wiecie, zawsze wszystko jest, mało ludzi w środku, mało tłoku, najczęściej jest wszystko czego potrzebuje no i pracownicy na kasie nie są obrażeni na cały świat jak to często niestety bywa. Moja córa teraz szuka pracy, myślicie że młoda bez studiów ale z maturą to sobie poradzi np. na kasie w polo?
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-04-09 17:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
proszę o odpowiedź na pytanie:
Gdzie skutecznie można złożyć doniesienie chamskie zachowanie pracownicy polo w Sianowie? (tej "rodem z PRL"). Uważam, że już czas pomóc tej pani zmienić pracę.
zdjecie uzytkownika
violka - 2015-04-22 12:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z tego co mi powiedziano to wiem że poszukują kasjera sprzedawcy w Niemczu. napiszcie proszę czy dają jakieś prowizje od obrotu albo coś takiego, pozdrówka
zdjecie uzytkownika
Daniela - 2015-12-19 18:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niezwykle miła i uprzejma pracownica w Polo markecie w Sianowie Pani Galas. Panie Prezesie zgłaszam tę Panią do nagrody.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2015-12-19 23:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@violka już niestety nie szukają, ale wydaje mi się, że w Polo Markecie, jak w większości sklepów ma się pensję podstawową plus może ewentualnie premię uznaniową.
zdjecie uzytkownika
sboi - 2016-04-12 21:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i podobnie jest w tej firmie @lukas, pracując jako zwykły sprzedawca na kasie masz wynagrodzenie na poziomie 1800 złotych, jednak dochodzi do tego premia, a co za tym idzie zarobki mogą przekroczyć te 2000
zdjecie uzytkownika
Musiał - 2016-05-11 21:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co, jeśli chodzi o bycie sprzedawcą w Polo Markecie to jest tutaj całkiem nieźle, naprawdę, świetna rzecz dla młodych ludzi, mam nadzieję, że da się tutaj jakoś zdobyć upragnioną pracę, bo powiem Wam, że jest trochę potrzebnych ludzi i to jakoś tak na już

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Polo market!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polo market

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert