Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polo market

Pracowałeś w firmie Polo market i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
życzliwa - 2012-03-03 18:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli komuś chce się pracować z kierowniczką sklepu, którą wyrzucili z poprzednich sklepów za złodziejstwo i inne przekręty, to niech szuka miejsca właśnie tutaj. Z własnego doświadczenia w koszalińskim Bomi mogę powiedzieć, że najlepiej mają u niej donosiciele i nie warto zajmować się pracą, wystarczy tylko zajmować się plotkarstwem i rozmowami z szefową o kosmetykach, bo to są jedyne zainteresowania tej kobieciny.
zdjecie uzytkownika
truska - 2012-03-31 15:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co ja wiem i widzilam to takiej kierowniczki szukac ze swieczka. Cala zaloga stanie za nia murem tam trzeba uwazac na intrygi regionalnego
zdjecie uzytkownika
prawda - 2012-04-17 17:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, ze świczką szukać, a kto zwolnił fakturzystkę, żeby zatrudnić swoją leniwą i nieudolną koleżankę - tą rudą donosicielkę?
zdjecie uzytkownika
basia - 2012-05-07 11:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo nie od dziś, że najlepiej jest tam, gdzie nas nie ma, ale tutaj nie zgadzam się z tymi wypowiedziami. Osoba, która dodała ten post zapewne została zwolniona z pracy i w przypływie żalu i złości wypisuje takie kontrowersyjne opinie.
Za siedzenie nikt nikomu nie zapłaci, a w POLO zmieniło się bardzo dużo i zmieniło się na lepsze. Pozdrawiam rozgoryczone byłe pracownice, które chciały być kierowniczkami, a skończyły w przetwórstwie rybnym. ;)
Pragnę dodać iż praca w polo czy przetwórstwie rybnym nie przynosi żadnej ujmy, z całym szacunkiem dla pracy w przetwórstwie rybnym. :)
zdjecie uzytkownika
XXXX - 2012-05-14 18:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie radze składać papierów do Polo market w Sianowie, to gorzej jak
\" [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] \" Nie dziwie się ze personel zmienia się jak rękawiczki. A co to za kierownik: Wykolczykowany, wytatuowany. To ma być Kierownik Sklepu, jaki on przykład daje personelowi.
zdjecie uzytkownika
paulucik - 2012-06-03 20:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zyjemy w wolnym kraju i jeden Bog raczy wiedziec gdzie osoba, ktora pisala ten inteligentny komentarz posiada tatuaz i okolczykowanie.
Jak Ci szkoda, to tez sie wytatuuj i wykolczykuj, pozdro 600. <3
Zycie jest sztuka wyboru, no coz zazdrosc.
zdjecie uzytkownika
ciapka - 2012-07-05 13:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrego kierownika nie poznaje się po tym jak wygląda tylko jak zarządza sklepem i pracownikami.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-03 21:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, pracuje ktoś obecnie na kasie w Polo market (Sianów)? Może ktoś napisać dokładnie ile się zarabia? Czy potrącają z pensji za różnice kasjerskie? Jeśli tak to od jakiej kwoty? Ślicznie dziękuję za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
jolka - 2013-06-10 09:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Sianowie syf niesamowity ! O ósmej zero świeżego towaru w sklepie!Widać,że nie kierownik rządzi lecz jego "leciwe" pracownice!Zwłaszcza chamska starsza blondi z monopolowego , kobita rodem z PRL-U ! A na paragony też trzeba uważać bo potrafią"przywalić".Generalnie , nie polecam!Biedronka ma naprawdę super obsługę, tam poszli najlepsi a do polo ,,,,,,,pozostali brrrrrrrrr
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-30 15:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile przerwy w Polo Markecie ma kasjerka 15 czy 30 min? i mam takie pytanie bo palę szlugi jak nie ma ruchu na sklepie jest szansa wyskoczyć na jednego?
zdjecie uzytkownika
NN - 2013-10-02 13:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przerwa 15 min. Jolka daruj sobie że do polo "poszli pozostali", bardzo dużo tam się zmieniło, fakt są niedociągnięcia ale to jak w każdym dużym sklepie, gdzie ciężko jest zadbać o każdy detal. A skoro biedronka jest taka najlepsza to co w ogóle szukasz w polo?!
zdjecie uzytkownika
klientka - 2013-10-03 17:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O co chodzi z tym ze na paragony trzeba uwazac bo potrafia przywalic co to znaczy ze ceny sa zle czy ze za mało czy za duzo do placenia?
zdjecie uzytkownika
EMMA - 2014-10-22 19:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w SIANOWIE JEDNA WIELKA KLIKA A JAK KTOŚ NIE PASUJE WIELKIM DAMOM Z BIURA TO GO ZAJERZDZĄ JAK MAGAZYNIER KTÓRY ODSZEDŁ PRZEZ PANIĄ A JEDYNĄ NORMALNĄ ZMIANOWĄ JEST MARZENA I TO TYLE W TYM TEMACIE ZAKŁAMANE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] UWAŻAJĄCE SIĘ ZA GWIAZDY MAM NADZIEJĘ ŻE KIEDYŚ KTOŚ WAS ZA TO WSZYSTKO DOCENI
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-11-04 12:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
klarysa - 2014-11-04 12:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam kilka propozycji z innych marketów na stanowiska na kasach i stoiskach. możecie mi kochani porównać jak wygląda praca w polo market na tle innych marketów? i ciekawi mnie ile godzin dziennioe realnie sie pracuje i w jakich zmianach godzinowych, i czy za weekendy płacą jakoś dodatkowo i za ewentualne nadgodziny?
zdjecie uzytkownika
student - 2014-12-30 16:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam jest z praca na kasie dla studentow da rade pogodzic pravce na kasie ze studiowaniem powiem szczerze ze potrzebne mi sa pilnnie srodki dodatkowe na jakies przezycie i delikatna rozrywke? ile trzeba przepracowac w miesiacu w polomarkecie zeby przyjeli? pozdrawiam i czekam na pomoc kogos poinformowanego !
zdjecie uzytkownika
loody - 2015-01-14 00:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, wydaje mi się, że Polo market to polska sieć marketów, wobec tego możecie napisać, na jakim poziomie są tutaj zarobki? Pytam, bo nie wiem, czy przypadkiem nie lepiej szukać pracy w innym markecie, francuskiej lub innej sieci. Oczywiście chodzi mi o pracę kasjera, ewentualnie wykładanie towaru. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kipi - 2015-03-23 02:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako klient bardzo lubię robić i cenię sobie zakupy w Polo markecie, bo wiecie, zawsze wszystko jest, mało ludzi w środku, mało tłoku, najczęściej jest wszystko czego potrzebuje no i pracownicy na kasie nie są obrażeni na cały świat jak to często niestety bywa. Moja córa teraz szuka pracy, myślicie że młoda bez studiów ale z maturą to sobie poradzi np. na kasie w polo?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-04-09 17:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-04-09 17:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
proszę o odpowiedź na pytanie:
Gdzie skutecznie można złożyć doniesienie chamskie zachowanie pracownicy polo w Sianowie? (tej "rodem z PRL"). Uważam, że już czas pomóc tej pani zmienić pracę.
zdjecie uzytkownika
violka - 2015-04-22 12:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z tego co mi powiedziano to wiem że poszukują kasjera sprzedawcy w Niemczu. napiszcie proszę czy dają jakieś prowizje od obrotu albo coś takiego, pozdrówka
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polo market

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Polo market?
Zadaj pytanie
alert