brak logo

Polo market

Sianów

Opinie o Polo market

życzliwa 2012-03-03 18:41:43
Jeżeli komuś chce się pracować z kierowniczką sklepu, którą wyrzucili z poprzednich sklepów za złodziejstwo i inne przekręty, to niech szuka miejsca właśnie tutaj. Z własnego doświadczenia w koszalińskim Bomi mogę powiedzieć, że najlepiej mają u niej donosiciele i nie warto zajmować się pracą, wystarczy tylko zajmować się plotkarstwem i rozmowami z szefową o kosmetykach, bo to są jedyne zainteresowania tej kobieciny.
truska 2012-03-31 15:39:37
Z tego co ja wiem i widzilam to takiej kierowniczki szukac ze swieczka. Cala zaloga stanie za nia murem tam trzeba uwazac na intrygi regionalnego
prawda 2012-04-17 17:36:05
Tak, ze świczką szukać, a kto zwolnił fakturzystkę, żeby zatrudnić swoją leniwą i nieudolną koleżankę - tą rudą donosicielkę?
basia 2012-05-07 11:15:10
Wiadomo nie od dziś, że najlepiej jest tam, gdzie nas nie ma, ale tutaj nie zgadzam się z tymi wypowiedziami. Osoba, która dodała ten post zapewne została zwolniona z pracy i w przypływie żalu i złości wypisuje takie kontrowersyjne opinie.
Za siedzenie nikt nikomu nie zapłaci, a w POLO zmieniło się bardzo dużo i zmieniło się na lepsze. Pozdrawiam rozgoryczone byłe pracownice, które chciały być kierowniczkami, a skończyły w przetwórstwie rybnym. ;)
Pragnę dodać iż praca w polo czy przetwórstwie rybnym nie przynosi żadnej ujmy, z całym szacunkiem dla pracy w przetwórstwie rybnym. :)
XXXX 2012-05-14 18:46:25
Nie radze składać papierów do Polo market w Sianowie, to gorzej jak
\" [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] \" Nie dziwie się ze personel zmienia się jak rękawiczki. A co to za kierownik: Wykolczykowany, wytatuowany. To ma być Kierownik Sklepu, jaki on przykład daje personelowi.
paulucik 2012-06-03 20:48:43
Zyjemy w wolnym kraju i jeden Bog raczy wiedziec gdzie osoba, ktora pisala ten inteligentny komentarz posiada tatuaz i okolczykowanie.
Jak Ci szkoda, to tez sie wytatuuj i wykolczykuj, pozdro 600. <3
Zycie jest sztuka wyboru, no coz zazdrosc.
ciapka 2012-07-05 13:43:19
Dobrego kierownika nie poznaje się po tym jak wygląda tylko jak zarządza sklepem i pracownikami.
anonim 2013-06-03 21:31:35
Hej, pracuje ktoś obecnie na kasie w Polo market (Sianów)? Może ktoś napisać dokładnie ile się zarabia? Czy potrącają z pensji za różnice kasjerskie? Jeśli tak to od jakiej kwoty? Ślicznie dziękuję za odpowiedź.
jolka 2013-06-10 09:06:27
W Sianowie syf niesamowity ! O ósmej zero świeżego towaru w sklepie!Widać,że nie kierownik rządzi lecz jego "leciwe" pracownice!Zwłaszcza chamska starsza blondi z monopolowego , kobita rodem z PRL-U ! A na paragony też trzeba uważać bo potrafią"przywalić".Generalnie , nie polecam!Biedronka ma naprawdę super obsługę, tam poszli najlepsi a do polo ,,,,,,,pozostali brrrrrrrrr
anonim 2013-06-30 15:15:25
ile przerwy w Polo Markecie ma kasjerka 15 czy 30 min? i mam takie pytanie bo palę szlugi jak nie ma ruchu na sklepie jest szansa wyskoczyć na jednego?
NN 2013-10-02 13:29:56
Przerwa 15 min. Jolka daruj sobie że do polo "poszli pozostali", bardzo dużo tam się zmieniło, fakt są niedociągnięcia ale to jak w każdym dużym sklepie, gdzie ciężko jest zadbać o każdy detal. A skoro biedronka jest taka najlepsza to co w ogóle szukasz w polo?!
klientka 2013-10-03 17:13:32
O co chodzi z tym ze na paragony trzeba uwazac bo potrafia przywalic co to znaczy ze ceny sa zle czy ze za mało czy za duzo do placenia?
1
EMMA 2014-10-22 19:34:34
w SIANOWIE JEDNA WIELKA KLIKA A JAK KTOŚ NIE PASUJE WIELKIM DAMOM Z BIURA TO GO ZAJERZDZĄ JAK MAGAZYNIER KTÓRY ODSZEDŁ PRZEZ PANIĄ A JEDYNĄ NORMALNĄ ZMIANOWĄ JEST MARZENA I TO TYLE W TYM TEMACIE ZAKŁAMANE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] UWAŻAJĄCE SIĘ ZA GWIAZDY MAM NADZIEJĘ ŻE KIEDYŚ KTOŚ WAS ZA TO WSZYSTKO DOCENI
klarysa 2014-11-04 12:06:16
mam kilka propozycji z innych marketów na stanowiska na kasach i stoiskach. możecie mi kochani porównać jak wygląda praca w polo market na tle innych marketów? i ciekawi mnie ile godzin dziennioe realnie sie pracuje i w jakich zmianach godzinowych, i czy za weekendy płacą jakoś dodatkowo i za ewentualne nadgodziny?
1
student 2014-12-30 16:09:09
jak tam jest z praca na kasie dla studentow da rade pogodzic pravce na kasie ze studiowaniem powiem szczerze ze potrzebne mi sa pilnnie srodki dodatkowe na jakies przezycie i delikatna rozrywke? ile trzeba przepracowac w miesiacu w polomarkecie zeby przyjeli? pozdrawiam i czekam na pomoc kogos poinformowanego !
loody 2015-01-14 00:58:26
Hej, wydaje mi się, że Polo market to polska sieć marketów, wobec tego możecie napisać, na jakim poziomie są tutaj zarobki? Pytam, bo nie wiem, czy przypadkiem nie lepiej szukać pracy w innym markecie, francuskiej lub innej sieci. Oczywiście chodzi mi o pracę kasjera, ewentualnie wykładanie towaru. Pozdrawiam.
kipi 2015-03-23 02:40:38
Jako klient bardzo lubię robić i cenię sobie zakupy w Polo markecie, bo wiecie, zawsze wszystko jest, mało ludzi w środku, mało tłoku, najczęściej jest wszystko czego potrzebuje no i pracownicy na kasie nie są obrażeni na cały świat jak to często niestety bywa. Moja córa teraz szuka pracy, myślicie że młoda bez studiów ale z maturą to sobie poradzi np. na kasie w polo?
obserwator 2015-04-09 17:08:30
proszę o odpowiedź na pytanie:
Gdzie skutecznie można złożyć doniesienie chamskie zachowanie pracownicy polo w Sianowie? (tej "rodem z PRL"). Uważam, że już czas pomóc tej pani zmienić pracę.
1
violka 2015-04-22 12:32:11
z tego co mi powiedziano to wiem że poszukują kasjera sprzedawcy w Niemczu. napiszcie proszę czy dają jakieś prowizje od obrotu albo coś takiego, pozdrówka
1
Daniela 2015-12-19 18:56:58
Niezwykle miła i uprzejma pracownica w Polo markecie w Sianowie Pani Galas. Panie Prezesie zgłaszam tę Panią do nagrody.
lukas 2015-12-19 23:56:36
@violka już niestety nie szukają, ale wydaje mi się, że w Polo Markecie, jak w większości sklepów ma się pensję podstawową plus może ewentualnie premię uznaniową.
sboi 2016-04-12 21:12:53
No i podobnie jest w tej firmie @lukas, pracując jako zwykły sprzedawca na kasie masz wynagrodzenie na poziomie 1800 złotych, jednak dochodzi do tego premia, a co za tym idzie zarobki mogą przekroczyć te 2000
Musiał 2016-05-11 21:03:24
Wiesz co, jeśli chodzi o bycie sprzedawcą w Polo Markecie to jest tutaj całkiem nieźle, naprawdę, świetna rzecz dla młodych ludzi, mam nadzieję, że da się tutaj jakoś zdobyć upragnioną pracę, bo powiem Wam, że jest trochę potrzebnych ludzi i to jakoś tak na już
1
Klienktka i byla pracownica 2016-08-16 12:09:59
Od poczatku istnienia w mojej miejscowosci POLANÓW Polomarketu opinie bywaja różne. Przewaznie te opinie dotycza zniesmaczonych klientow lub bardzo trudnych. Ja mialam okazje sama sie przekonac na wlasnej osobie jak tam jest i czy firma Polomarket dba lub nie o swoich pracownikow. Rzeczywistość jest taka że zarzad za wiele nie dowiaduje sie jaka spolecznoscia dysponuje czyli pracownikami ponieważ jest to nie realne. Wszelkie informacje dotyczące działania sklepow sa ukazywane w jak najlepszych wynikach a o problemach stara sie nie mowic lub zalatwia sie to tak szybko aby do glownej siedziby za wiele nie splynelo niezbyt wygodnych informacji. Do dzisiaj w tej miejscowosci sa trudnosci samej obslugi i atmosfery jaka tam panuje, rodzinna atmosfera, która tam panuje jets az nad wyraz rodzinna. Kierowniczka Agnieszka Ż. zatrudnila wiekszosc rodziny, mozna to zweryfikować wglebiajac sie w temat. Sami pracownicy, ktorzy chca sie czuc jako team tego sklepu musza sie liczyc z ta rodzina bo sa zatrudnieni na różnych stanowiskach od kierownika zmiany, liderke na dziale miesnym az do kasjerki. Pracownicy, ktorzy nie dostosuja sie do ustalen tego teamu koncza szykana lub pomowieniami i presja psychiczna, kierowniczce to pasuje bo jak to sie mowi " w rodzinie nic nie zginie a na zewnatrz nie wyplynie". Czesc Obslugi kas i dzialu miesnego zostala tak naprawde przyjeta przez polecenie z tej zamnknietej grupy i czuja sie nie do tkniecia bo przeciez jak.;))) Co do pracy samych pracownikow mozna by wiele sobie zyczyc nie mam na mysli wszystkich bo bym zgrzeszyla oskarzajac wszystkich, poniewaz jest kilka osob ktore czuja to co robia i pokazuja swoja pasje w tym co wykonują. Nie zmienia to jednak ze jest to znikoma ilosc osob bo reszta czuje sie gromowladna. Na kasach kobiety sa nie mile i wyrafinowane wybieraja sobie klientów, ktorych lepiej traktowac, jesli sie z nimi dana osoba zna uzyczy uprzejmości i teraz sie nasuwa pytanie gdzie jest kierowniczka jak szkoli personel za ktory odpowiada a przeciez dzieki klientom ta siec sie rozwinela. Osoby ktore swieca przykladem to starsza pani ktora siedzi na kasie oraz zawsze wesola pani z gołogóry, te osoby powinny przeszkolic kierowniczke i personel wzgledem zachowania wobec klienta i przedewszystkim wspanialym entuzjazjazem i aparytią. Jak i na dziale miesnym czesc obslugi zachowuje sie egoistycznie samolubnie sprzedajac swierze wyroby lub mieso znajomym gdzie sama zostalam w ten sposob obsluzona a klienci którzy nie znaja sie sie z nimi sa wrecz naklaniani do zakupu wedlin miesa starego nie informujac ich dlaczego ich naklaniaja tylko tworza tzw oferte dnia w rzeczywistosci konczy sie data na wedliny lub mieso oraz jest sliskie i zbyt duzo go bylo w chlodni a termin ucieka. Takim przykladem jest przeslodka pani Sylwia , Katarzyna, Zdzisia ktore uprzejmoscia zasypia pod warunkiem ze klienta znaja a cala reszte nie znajomych osób traktuja z gory. Kirowniczka jest zadowolona gdyż wyrabiaja cele aktywna i pozbywaja sie tak zwanej nieprzyjemnej zaleglosci jaka jest towar ktory traci date lub jest naprawde stary. Pani Sylwia i inni potrafia sobie zaznaczam sobie zrobic ścinki tak dobre ze nie jeden klient takie by chcial kupic jako scinki ktore sa tylko sprzedawane po nizszej cenie lub wliczane do strat i wywalone ;))) . A normalny klient moze tylko pomarzyc o takich scinkach!!! , zreszta pani Sylwia ma bardzo bogata historie swojego doswiadczenia zawodowego, pracujac za granica zostala zwolniona dyscyplinarnie za zlodziejstwo!!!!!!!! (Tu pytanie z prawa pracy do pani kierownik o czym mowi art.52k.p.?)co moze to potwierdzic wiele osob z tej miejscowości w ktorej mieszka to mala miescina wiec wszyscy sie znaja. Do tej pory kupuje rozne artykuly po tzw przecenie lub juz wspomniene scinki az mi zal sie zrobilo tej kobiety ;( . A maz wojskowy na stanowisku w Koszalinie sluzy czy az tak ciężko maja hmm??? dobre auto , duzy dom, dzialka niczego sobie. Pani Katarzyna mloda osoba a swoim zachowaniem zniecheca do zakupu czego kolwiek, a jak to ona sama mowi mniej roboty aby tylko aktywna poszla bo kierowniczka wtedy jest szczesliwa ;))).Jak i pani Zdzisia choc ma większość chwil kiedy naprawde potrafi swoim zachowaniem zaskoczyc az sie chce od niej kupowac. Tak naprawde wystarczy popytac klientow z pobliskiego osiedla na ktorym sama osobiscie mieszkam. Kasiula z miesnego uczy sie wzorców od osob ktore nie sa najlepszym przykladem. I teraz nasuwa sie pytanie czy wyksztalcenie ma znaczenie na danym stanowisku oraz doswiadczenie zawodowe ? Kolejne czy nie latwiej jest poprostu poznac sie z teamem o ktorym mowa byla wcześniej. Tą odpowiedz pozostawiam wam jako klientom tej sieci i bylym pracownikom. Wiem napewno ze przyjecia do pracy powinny odbywac sie poprzez profesjonalna rekrutację, selekcje personelu pod wzgledem doswiadczenia oraz referencji i kontaktowaniu sie z bylymi pracodawcami. Taka weryfikacja pozwala na dogłębne sprawdzenie kogo zatrudniamy i czy te osoby spelniaja sz
1
song 2016-08-16 18:27:17
musiał sugerujesz że tutaj kasjerka ma lepiej niż w innym sklepie?
Afera..... 2016-08-23 17:28:19
Hmmmm czytam...czytam i serio radzę najpierw zapoznać się ze słownikiem ortograficznym bo brak zasad pisowni aż razi w oczy..to po pierwsze...po drugie...takie oskarżenia są karalne więc czas może osoba pisząca ten paszkwil popatrzy w lustro i spojrzy sobie w swoje hipokrytyczne oczy i sama puknie się w czoło, gdyż obraża innych robiąc gorsze rzeczy..wstyd, że nawet nie miała śmiałości by się podpisać...tylko anonimki...wymienia osoby po imieniu...opisując je jako najgorszy sort człowieka...myślę, ze tej osobie zazdrość uszami wyziera...wstyd jeszcze raz wstyd...za pracę byś się wzięła i za uczciwość a nie żyła życiem innych...jak Ci się POLO w Polanowie nie podoba to idź do Biedronki i nie mąć...mam nadzieję, że Pani Sylwia i Pani Kasia znajdą tą osobę i postawią jej odpowiednie zarzuty...a bardzo łatwo mozna znaleźć po IP..więc kobiety do dzieła i pokażcie takim hipokrytkom zazdrosnym , gdzie ich miejsce...ojjj Kobieto zajmij się dziećmi...i swoją własna głupotą....
5
Zostaw swoją opinię o Polo market - Sianów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polo market