Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polo market

Pracowałeś w firmie Polo market i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
życzliwa - 2012-03-03 18:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli komuś chce się pracować z kierowniczką sklepu, którą wyrzucili z poprzednich sklepów za złodziejstwo i inne przekręty, to niech szuka miejsca właśnie tutaj. Z własnego doświadczenia w koszalińskim Bomi mogę powiedzieć, że najlepiej mają u niej donosiciele i nie warto zajmować się pracą, wystarczy tylko zajmować się plotkarstwem i rozmowami z szefową o kosmetykach, bo to są jedyne zainteresowania tej kobieciny.
zdjecie uzytkownika
truska - 2012-03-31 15:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co ja wiem i widzilam to takiej kierowniczki szukac ze swieczka. Cala zaloga stanie za nia murem tam trzeba uwazac na intrygi regionalnego
zdjecie uzytkownika
prawda - 2012-04-17 17:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, ze świczką szukać, a kto zwolnił fakturzystkę, żeby zatrudnić swoją leniwą i nieudolną koleżankę - tą rudą donosicielkę?
zdjecie uzytkownika
basia - 2012-05-07 11:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo nie od dziś, że najlepiej jest tam, gdzie nas nie ma, ale tutaj nie zgadzam się z tymi wypowiedziami. Osoba, która dodała ten post zapewne została zwolniona z pracy i w przypływie żalu i złości wypisuje takie kontrowersyjne opinie.
Za siedzenie nikt nikomu nie zapłaci, a w POLO zmieniło się bardzo dużo i zmieniło się na lepsze. Pozdrawiam rozgoryczone byłe pracownice, które chciały być kierowniczkami, a skończyły w przetwórstwie rybnym. ;)
Pragnę dodać iż praca w polo czy przetwórstwie rybnym nie przynosi żadnej ujmy, z całym szacunkiem dla pracy w przetwórstwie rybnym. :)
zdjecie uzytkownika
XXXX - 2012-05-14 18:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie radze składać papierów do Polo market w Sianowie, to gorzej jak
\" [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] \" Nie dziwie się ze personel zmienia się jak rękawiczki. A co to za kierownik: Wykolczykowany, wytatuowany. To ma być Kierownik Sklepu, jaki on przykład daje personelowi.
zdjecie uzytkownika
paulucik - 2012-06-03 20:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zyjemy w wolnym kraju i jeden Bog raczy wiedziec gdzie osoba, ktora pisala ten inteligentny komentarz posiada tatuaz i okolczykowanie.
Jak Ci szkoda, to tez sie wytatuuj i wykolczykuj, pozdro 600. <3
Zycie jest sztuka wyboru, no coz zazdrosc.
zdjecie uzytkownika
ciapka - 2012-07-05 13:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrego kierownika nie poznaje się po tym jak wygląda tylko jak zarządza sklepem i pracownikami.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-03 21:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, pracuje ktoś obecnie na kasie w Polo market (Sianów)? Może ktoś napisać dokładnie ile się zarabia? Czy potrącają z pensji za różnice kasjerskie? Jeśli tak to od jakiej kwoty? Ślicznie dziękuję za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
jolka - 2013-06-10 09:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Sianowie syf niesamowity ! O ósmej zero świeżego towaru w sklepie!Widać,że nie kierownik rządzi lecz jego "leciwe" pracownice!Zwłaszcza chamska starsza blondi z monopolowego , kobita rodem z PRL-U ! A na paragony też trzeba uważać bo potrafią"przywalić".Generalnie , nie polecam!Biedronka ma naprawdę super obsługę, tam poszli najlepsi a do polo ,,,,,,,pozostali brrrrrrrrr
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-30 15:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile przerwy w Polo Markecie ma kasjerka 15 czy 30 min? i mam takie pytanie bo palę szlugi jak nie ma ruchu na sklepie jest szansa wyskoczyć na jednego?
zdjecie uzytkownika
NN - 2013-10-02 13:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przerwa 15 min. Jolka daruj sobie że do polo "poszli pozostali", bardzo dużo tam się zmieniło, fakt są niedociągnięcia ale to jak w każdym dużym sklepie, gdzie ciężko jest zadbać o każdy detal. A skoro biedronka jest taka najlepsza to co w ogóle szukasz w polo?!
zdjecie uzytkownika
klientka - 2013-10-03 17:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O co chodzi z tym ze na paragony trzeba uwazac bo potrafia przywalic co to znaczy ze ceny sa zle czy ze za mało czy za duzo do placenia?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polo market
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x