brak logo

Vectra S.A.

Gdynia

Opinie o Vectra S.A.

bla bla.. 2015-05-04 22:18
cześć. pracuje w Vectrze już dłuższy czas. do tej pory wszystko było ok - zarobki rewelacyjne. z tego co wiem W żadnym call center nie płacą (nie płacili) tak dobrze jak w Vectrze. co do braku kompetencji przez kierowników oraz braku motywacji konsultantów to wszystko prawda. myślą, że kasa jest najlepszym motywatorem. i tak zawsze jest ale co zrobić kiedy tej kasy już nie ma??? i teraz zarabiasz tylko 1/3 tego co wcześniej. porażka!!ogólnie praca nie jest zła - klient nie jest złem tak jak niektórzy uważają. ja nie miałem i nie mam z tym nigdy problemu ale to chyba kwestia doświadczenia i wychowania. jeżeli lubisz kontakt z klientem to polecam pracę... tym bardziej ze ekipa która siedzi obok jest mega fajna :) piszę nie po to żeby odradzić pracę ale po to aby jakiś kierownik lub inny "święty" mógł dowiedzieć się że MY nie chcemy pracować za free! chcemy wykonywać pracę - swoją pracę a nie pracę innego działu za 5zł za godz także w soboty i niedz! może ktoś nas wysłucha i przestanie szantażować karami w wysokości 20 - 50 zł za każdy nawet najdrobnieszy błąd - jesteśmy ludźmi a nie robotami!
3
bla bla.. 2015-05-04 22:24
co do wypłat - 3 mies?? nigdy tyle nie czekałem. marna godzinówka jest do 10 - go, a prowizja do 30-go. niestety ostatnio też marna. i to nie z winy doradców tylko tych wyżej postawionych...a może Vectra po prostu potrzebuje oszczędności dlatego zabiera tym "szaraczkom" bo tak przecież najprościej !!!
2
pracownik 2015-05-05 23:30
Kochani, nie podejmujcie pracy w tej firmie!!! Przestrzegam Was!!! Szczególnie osoby zadłużone!!! Na jednej umowie, na której możecie zyskać na przykład 15 złotych firma może Wam odjąć np 120 (za każdy błąd w skrypcie 20 zł). Dlatego osoby przychodzące do firmy i pracujące na przykład dwa tygodnie często wychodzą na zero po zbilansowaniu kar jakie dostały a uwzględniając koszty dojazdu na minusie!!!. Plus do tego reklamacje -50 zł. Firma stawia nowy budynek i chce mieć więcej konsultantów a robi wszystko aby Ci którzy pozostali zniechecili się do pracy. Firma nieprzyjazna zarówno dla pracowników jak i dla klientów!!! Jednym słowem nie polecam (no chyba, że jesteś frajerów i w trojmiescie chcesz zarabiać 800-900 złotych miesięcznie)!!!
3
pracownik 2015-05-05 23:41
A co do wypłat, to wcale nie jest tak źle, zazwyczaj przychodzą na czas ewentualnie 2-5 dni spóźnienia. Pytanie czy ktoś czeka na wypłatę 900 zl? Chyba nikt... Tym bardziej, że jest rozłożona na dwie raty...
4
sylwia 2015-05-07 12:35
witam czy w vectrze jest umowa o pracę?
hahahahahaha 2015-05-09 10:32
Hahahaha nie ma umowy o pracę. jest zlecenie ale wymagania takie jak na umowe o prace
3
DamianZTG 2015-05-18 10:13
praca super o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wam chodzi. dżolero jeszcze nie robi asle myśli tak samo jak DamianZTG
SzeryfZaglembia 2015-05-18 10:21
Pracuje się fajnie. Odbieramy telefon i pytamy co się wyświetla. Ludzie mówią o co chodzi a my im pomagamy. Pomagamy dużo, nie mało. Jak musimy iść zapalić to odpalamy stoper. Jak wracamy z papierosa - wyłączamy stoper. Poświęcamy nasze życie pomocy potrzebującym, czujemy się jak wolontariusze w służbie Wyższemu Celowi. Wyższy Cel płaci sprawiedliwie choć surowo. Ważne żeby klient był zadowolony bo to daje nam satysfakcję i napędza na przyszłość.
3
konsultant 2015-05-18 22:55
dziś odbyła się rozmowa kwalifikacyjna - dział reklamacji i rozliczeń. umowa zlecenie, praca na zmiany 6-14, 14-22. Wynagrodzenie UWAGA POWALAJĄCE NA KOLANA 9,40 BRUTTO na godzinę co przy pełnym etacie tj. 160 h wynosi ok 1100 na rękę!!!! Po trzech m-cach maxxxxxx 14 zl. CHOLERNY WYZYSK NIE POLECAM !!!!!!! NIech się prezes zastanowi czy murzynów nie zatrudnić!!!!
4
marsa 2015-06-16 16:42
Pracowałam dla Vectra S.A w Warszawie w call center i niestety nie polecam tej firmy, nigdy nie dostałam wypłaty na czas często było to opoźnienie o prawie miesiąc, nie wspominając, że wypłata była zawsze nie zgodna.Liderzy niestety nie byli pomocni w wyjaśnieniu takich spraw i zaskoczeni,że ktoś chce się wykłócać za pełen etat na prawdę zarabia się 1100zł na rękę,bo sprzedać jest ciężko, poniewaz konsultanci zawsze muszą podnieść rachunek osobie zmieniającej warunki umowy, a nawet jeśli się uda to stawki prowizyjne są bardzo zaniżone.Jeżeli chodzi o telemarketing to polecam firmę Netia S.A pracowałam w obu firmach i pomimo spadku sprzedaży w neti przynajmniej panuje miła atmosfera pracy i super trenerzy, mozna się czegoś nauczyć.
3
Memory 2015-06-18 18:53
Praca w tej firmie - w Centrali tym bardziej, to jedna wielka porażka, żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska, żeby osoby w Centrali firmy zarabiały najniższą krajową. Osoby niepełnosprawne są przyjmowane na um. o pr., reszta na zlecenie 7 zł/ godz. Nie skomentuję tego. Przerąbana jest praca w Sekcji Korespondencji i Reklamacji- nikomu nie polecam!!! Atmosfera do kitu- tylu przesiąkniętych fałszem ludzi nie widziałam jak żyję, jadem tryskają za Twoimi plecami na każdym kroku, możesz być dobrym pracownikiem, ale "jeśli nie chcesz krakać jak i one..." zgnoją cię i z gównem zmieszają, żeby tylko się pozbyć, nikomu nie polecam tam pracy! co za badziewie- od początku roku 2015 z jakieś 30 osób odeszło. Wcześniej os. pracujące na zlecenie miały bodajże płacone za urlopy oraz miały jakieś premie... teraz, jedna os. podczas mojej pracy tam- dostała premię 1,20 brutto :) Wyżej srają niż d! mają :)porażka,ja nie przedłużam umowy z tą badziewiastą firmą. Dodam jeszcze że tydzień temu złożyła wypowiedzenia cały Dział SWUK- zajmujący się odstąpieniami i rezygnacjami- ich przełożeni stwierdzili, że mają zapier! aż padną, a jak padną- to po Red Bull-u i dalej- weekendy i po godzinach. Nie dajcie się zwieść tym uśmieszkom na wstępie. Poziom zerowy.
3
praca 2015-06-23 17:46
Witam,
a jakie są zarobki w Sekcji Korespondencji i Reklamacji??
W czwartek idę na rozmową i nie wiem czy warto tracić czas :)
1
Memory 2015-06-25 14:14
Zarobki na zlecenie 7zł (zapomnij o premii i jakimkolwiek urlopie- jeszcze w weekendy najlepiej pracować), a na umowę o pracę najniższa krajowa, i lepiej nie idź, bo tylko stracisz czas :)) nie warto na prawdę, atmosfera do kitu,jeden drugiemu d! obrabia
Do memory 2015-06-30 10:23
To co napisałeś to prawda. Umowę zlecenie ma chyba cały parter (call center) oprócz niepełnosprawnych. Jeden z działów do którego przez cały czas jest rekrutacja- praca przez 6 dni w tygodniu za 7 zł brutto za godzinę. Atmosfera brak słów. Kasa dno. I do tego jesteś ciągle kontrolowany. Każda twoja rozmowa jest analizowana i oceniana. Pracujesz w atmosferze ciągłej kontroli. Nie polecam nikomu nawet studentom, bo praca wcale nie jest taka elastyczna jak obiecują na rozmowie kwalifikacyjnej. Dział do którego rekrutacja trwa 24/7.
1
bla bla.... 2015-07-02 23:23
witam. Vectra i cała "góra" Vectry to wielki chaos!! doradcy to pionki, które cały czas słyszą "wykonać". W ogłoszeniu przeczytałem "Cykl specjalistycznych szkoleń, zdobywanie doświadczenia..." - totalna bzdura!! masz tylko pierwsze szkolenie wstępne, a kolejne? kiedy wchodzi nowa oferta? kiedy wchodzi nowy system? kiedy jest zmiana pewnych procedur? - jesteś ze wszystkim sam i słyszysz "co tu jest niejasne? wykonać" i tyle.Musisz sam się ze wszystkim zapoznać i to szybko i od razu wdrażać. Dopiero jak dostaniesz reklamacje 20-50 zł to dowiesz się że było coś źle wiec niestety na własnych błędach się uczysz i na własnym portfelu
1
bi 2015-07-02 23:30
z tego co wiem pracownicy piszą nawet pisma - petycje do prezesów i kierowników aby chociaż przeczytali że pracownicy z najniższego poziomu nie zgadzają się z takim traktowaniem, dziwnymi zmianami, brakiem przepływu informacji, niższymi pensjami itp
Zanim tam pójdziesz na rozmowę lepiej się grubo nad tym zastanów - raczej nikt nie lubi jak mydli się mu oczy
1
kisiel 2015-07-02 23:35
były w Vectrze dobre czasy i nikt nie chciał odchodzić - wszystkie stanowiska zawsze były zajęte bo kasa była świetna, a teraz... PORAŻKA!!! nie wiem czy czekać jeszcze na te lepsze czasy? czy już raczej uciekać? jakoś od 3-4 mies wszystko wskazuje na to że te dobre czasy BYŁY, MINĘŁY I JUŻ NIESTETY NIE WRÓCĄ...szkoda
1
pracownik pracownik 2015-07-04 21:39
Jako konsultant zarabiam o 1\2 mniej według nowego systemu de motywującego. Jezeli tak będą doceniać pracowników będą musieli niedługo zatrudniać Ukraińców
oxu 2015-08-11 21:18
Znalazłem ogłoszenie o rekrutacji na przedstawiciela handlowego w vectrze i moje pytanie jak wygląda praca na tym stanowisku?
1
Szukam pracy 2015-09-12 19:57
Bylem na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko konsultanta pomocy technicznej - zaproponowano mi 1100 zl na reke przy 160h pracy, mozliwosc robienia nadgodzin, umowa zlecenia, jedyna mozliwosc otrzymania umowy o prace to niepelnosprawnosc. Powyzsza pensja mialaby byc przez pierwsze 3-4 miesiace, pozniej troche wyzsza. Za takie pieniadze mozna pracowac tylko zyjac u rodzicow lub na czyjs rachunek. Niestety, pomimo dlugich rozmow kierownik sie nie zgodzil. Pani prowadzaca rekrutacje przyznala, ze za takie pieniadze nie da sie przezyc na wlasnym rachunku ale taka jest polityka firmy.
2
zombi 2015-10-02 20:08
nie wyplacanie wynagrodzenia jest w Polsce przestępstwem .Radzę powiadomić Inspekcje Pracy-można mailem
niunia1 2015-10-22 19:09
Hm pracuję w Vectrze w dziale obsługi kienta - płatności - Gdynia, hm ciężko jest wytrzymać psychicznie podczas rozmów z klientami, ale to chyba nie to jest najgorsze. Stawka - fakt jest niska ale podobno ulega podwyższeniu. Jednak pamiętaj: chcesz pracować w Dziale obsługi klienta - zaprzyjaźnij się najpierw z liderkami bo inaczej nic dobrego nie osiągniesz :) Liczą się tylko znajomości.
1
Groszek 2015-12-09 11:57
Na dniach ide na rozmowę kwalifikacyjna jako przedstawiciel handlowy w Gdańsku, ciekawe czy wciąż jest umowa zlecenie, śmieszna pesja ?
Pracownik 2016-01-09 02:38
Jestem pracownikiem działu technicznego. Sytuacja wygląda tak: cały dzień dzwonią do ciebie ludzie z problemami, nie są to jednak kwestie techniczne. Rozmawiasz z debilami, patologią, osobami bez wiedzy o czymkolwiek. Na początku stawką wynosi 9.40 netto, po trzech miesiącach 10,42 netto. Po roku niby mozesz dostać zlotowke więcej ale jak pojdziesz do przełożonego to przez kolejne kilka miesięcy znajdą się wymowki. Pracując w vectrze na jakimkolwiek dziale, jesteś nikim. Twój przełożony może cię nagrodzic za dobra pracę (przyjmowanie każdej zjeby na klate i wchodzenie każdemu w dupe) robieniem maili zamiast odbierania telefonu przez godzinę lub dwie. Na zmianie potrafi być 7 lub mniej osób na całą Polskę. Kolejka oczekujących średnio 50-100 osob. Na początku opowiadają banialuki o możliwościach awansu wewnątrz firmy a w rzeczywistości jest zakaz brania kogokolwiek z technicznego że względu na braki kadrowe. Umowa zlecenie - przy czym jest normalny grafik "dostępność miejsc", jeśli się nie pojawisz to po premii. Vectra to nie jest dobry pracodawca. Wykorzystuje luki w prawie a straty ma wpisane w budżet. Dla Vectry pracownik jest zasobem. Nie ma czegoś takiego jak święta, dni wolne od pracy. Vectra funkcjonuje cały rok. "Liderzy" - taki pseudo przelozony, zależy jak trafisz. Jeden będzie miły i nieszkodliwy a drugi będzie zwyczajnym tłukiem. Łączy ich jedno, mogą się bezpardonowo opierdalać i opowiadać frazesy o tym jak ciężko na to pracowali. To od nich zależy twoja premia i to co będziesz robił. Widzimisie, kumpelstwo, kto z kim pije to piorytet. Jak jesteś studentem i marzysz o czymś więcej niż 1600 na rękę to trzymaj się od tej firmy z daleka
3
Pracownik 2016-01-10 17:35
Inne oferty? Jesteś liderem czy z jakości obsługi? Internetu nie oszukasz. Vectra to chłam.
lokotoko 2016-03-03 08:47
Dla tych co piszą, że się zarabia po 1000 zł na godzinówkę, to jest sprzedaż, wiadomo, że pracujesz dla prowizji? to czego się spodziewasz? Wiadomo, że godzinówka to jest " dodatek" do wypłaty. 3 razy większą wypłatę dostajesz na koniec miesiąca za prowizje. Do 10tego dostaje się pieniądze za godziny. do 30 każdego miesiąca za prowizje. Ani razu się nie spóźnili mi z opłatą
1
enya 2016-03-11 21:22
Sama prawda
ł 2016-03-21 16:10
AD: Zbigo
3500 zł brutto, a że vectra nie zatrudnia pracowników tylko firmy, odlicz sobie kolego od tej kwoty pełny zus i podatek.... dziekuje
asdasd 2016-04-03 19:38
zatrudnia firmy nie ludzi? mówisz o całej Vectrze czy jakimś konkretnym dziale?
Trafalgar 2016-04-12 22:43
Przestrzegam każdego przed pracą w tej firmie ( terminowość, uczciwość, informacja, etyka, prawo - tego NIE MA). Fajni współpracownicy jako jedyny PLUS.
1
tytus 2016-06-05 21:40
Prawda jest taka, ze wypłata jest na czas. od dwóch lat nie zdarzyło mi się, żeby wypłata nie była na czas ; ) jako student mozna wyjść średnio ok 1800zł ale po ok1,5h. - tyle dobrego.
Jest to praca z ludźmi, więc często nie jest łatwo na słuchawce, bo ludzie są różni. Wystarczy sie dobrze nastawic i pomyśleć, ze za chwile jest koniec i o wszystkim zapomnieć ;) Vectra niestety ma polityke i myslenie do D**Y. Tak samo jak nie szanuje stałych klientów, tak samo nie szanuje stałych pracowników. otrzymanie specjalisty ds. obsługi kl. graniczy z cudem. max można otrzymać starszego konsultanta. ciągłe awarie i błędy ze strony działu sprzedaży powodują ciągłe telefony niezadowolonych klientów. Jeżeli skarga, sprawa trafi do zarządu z automatu zabierana jest premia. Zero urlopów, no chyba ze bezpłatny ale i tak krecą nosem. Zero nadgodzin. Nawet jeżeli masz L4, krzywo na to patrzą. Pracownik kontrolowany jest na każdym kroku. liczy sie nawet czas odbierania połączenia! ich motto to "JAKOŚĆ" - hahahaha! Nie dajcie sie zwieść na rozmowie, jak beda wam mówic o możliwości awansu i premii do 500zł jeszcze nie spotkałem sie, zeby ktos tyle dostał. gadka, ze zawsze mozecie ze wszystkim isc do swojego lidera do bajka! lider zajmuje sie wszystkim tylko nie tym czym powinien, a wiedze maja jak nowi pracownicy. Ale i tak mówią ile to oni pacy nie mają...
Plus jest taki ze pracuje sie z fajnymi ludźmi, co w dużej mierze rekompensuje minusy ;)
Xyz 2016-07-01 10:59
Nie polecam! Wymigali się od ogólnej podwyżki na śmieciowe i wykombinowali ze beda dawać 12 brutto ale z prowizji zabiorą Ci 400 zł. Jak mozna tak lecieć w kulki z ludźmi? Wypłaty? Bardzo nieregularne. Dzisiaj mamy 1 lipca a ja nie mam wypłaty za maj ! Dno!
3
Ja 2016-07-01 14:33
Moi drodzy, odradzam Wam tę niesolidna firmę.
Dzisiaj mamy 1.07 a ja nadal nie otrzymałam wypłaty za....uwaga ! Za maj! Ludzie którzy zarządzają firmą mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to, że ludzie maja kredyty, dzieci, rodzinę! Informacja zwrotna jaką otrzymaliśmy w związku z brakiem wypłat była nastepująca. Kobieta która odpowiedzialna jest za to obecnie przebywa na urlopie do 06.07!
Śmiech na sali! Jak dobrze ze podjęłam decyzje o złożeniu wypowiedzenia. Nigdy wiecej !
1
Neinnein 2016-08-19 13:46
Vectra to jakaś maskara- wielka firma , druga sieć w Polsce a to co płacą to jest porażka ... na zleceniu nie ma nawet najniższej krajowej, L4 - zapomnij bo to zlecenie, obowiązków masa , normy itp. Tyle co fajni ludzie (niektórzy) - reszta to dupki!
1
hn 2016-08-24 23:03
To raczej już nieaktualne. Na zlecenie jest już najniższa ustawowo stawka na godzinę, co pewnie jeszcze może wzrosnąć od nowego roku.
boss 2016-09-10 11:53
Witam
Przeczytałem opinie o firmie z punktu widzenia pracownika i szczerze współczuję.
Ze strony klienta jaki jestem od czerwca ubr. mam odmienne zdanie.
Od lipca tego roku nie mogę się doczekać blankietów płatniczych .
W# dniach 2.08.2016 , 8.08.2016 oraz 18.082016 telefonicznie zapewniano mnie o wysłaniu tych blankietów i do dnia dzisiejszego nie otrzymałem.
Moim zdaniem trzeba wywiązywać się ze swoich obowiązków i dopiero narzekać

Pozdrawiam z Bydgoszczy
Daboni 2016-09-22 16:05
Skończyłem tam pracę z końcem sierpnia. Byłem tam telemarketerem. Warunki pracy przyzwoite, ludzie sympatyczni. Pracowało mi się tam generalnie dobrze i wygodnie. Tylko zarobki... Podstawa to podstawa (tzw. godzinówka) w tej branży zawsze słaba. Pracując po 8 h dziennie + 3 - 4 h w soboty wyciągałem w granicach 1500 - 1600 netto tej godzinówki. W lipcu byłem jeżeli chodzi o wynik sprzedażowy 3 w dziale sprzedaży wychodzącej i zarobiłem +/- 600 zł netto prowizji za ten miesiąc... :-( Dawniej tak nie było. Ludzie pracowali po kilka lat i wielu zarabiało powyżej 4000 na rękę. Teraz z każdym miesiącem jest gorzej i dlatego ludzie odchodzą a całe piętro świeci pustkami, a firma zaczyna bardzo agresywnie werbować :-)
Generalnie moim zdaniem jeszcze teraz (dopóki kierownictwo nie pójdzie po rozum do głowy) nie warto tam iść. jak ich trochę przyciśnie zwiększą stawki i firma znowu zacznie uczciwie płacić...
Daboni 2016-09-23 14:10
Witaj!
Na Zieleniaku w Gdańsku jest podobno wielki bilbord zapraszający do pracy w Vectrze, chłopaki z działu rekrutacji jeszcze jak tam pracowałem roznosili ulotki z reklamą pracy, http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/s,vectra,o0,0.html na FB też widziałem (zresztą całkiem fajnie napisane). Na innych portalach już nie zaglądałem :-) Dla mnie to jest trochę agresywne ;-)
A ja tam pracę skończyłem z końcem sierpnia, czyli 23 dni temu od dziś i mam cały czas kontakt z osobami które tam zostały w telemarketingu...
Daboni 2016-09-23 14:18
Ale wiesz, że konsultant do którego dzwonisz może Cię wysłuchać, może nawet napisać do kogoś tam aby Ci wysłał i nic więcej zrobić nie może? Czy zostanie wysłane nie zależy zupełnie od niego. To "przyjemność" pracy w korporacji. Ty odpowiadasz za wąski skrawek i nie masz żadnego wpływu na to co dzieje się naokoło :-( Na pocieszenie powiem Ci, że w Orange gdzie kiedyś pracowałem była jeszcze większa spychologia i brak możliwości wzięcia odpowiedzialności za cokolwiek... :-(
Man 2016-09-23 14:27
Jaka jest Vectra to chyba każdy widzi, tak mi się przynajmniej wydaje, od zawsze dobry dostawca usług internetowych
Darmika 2016-11-20 23:07
Szkoda , że nie dba się o pracownika i klienta uczciwego. Słaba kondycja firmy wobec Polsatu.
Szkoda Vectry, a tak się dobrze zapowiadała w latach 90.

Wierny klient Dariusz z Kielc.

P.S. Jednak jest szansa poprawy kondycji- indywidualne podeście do osób wiernych firmie .
1
abcd 2017-02-03 17:58
Odradzam pracy w tej firmie, która cechuje się wielkimi wymaganiami a małą rzetelnością. Zasłanianie się tym, że od 14 dni od podpisania formatki( rozliczenie prowizji/godzinowego wynagrodzenie) jest uwłaczające. Przelewy robione są kiedy się im spodoba. Mają za nic pracownika, który musi opłacić wszelkie rachunki nie rachunki . . . żeby mieć na życie. To jeden z wielu mankamentów, gdzie na każdy musiałbym poświecić podobną ilość wierszy.
4
ABCD 2017-02-07 09:38
Potwierdzam ostatni komentarz i dodam że:
- zarobki do 1600zł na rękę
- odejmują 360zł od premii
- płacą kiedy chcą
- NIE MOŻESZ SIĘ PYTAĆ KIEDY WYJDZIE PRZELEW OD FIRMY
- za szkolenia masz płatne po 3 przepracowanych miesiącach ( o ile 5 razy się upomnisz)
- śmieciowa umowa
- WIELKIE KŁAMSTWA W OFERTACH PRACY ORAZ NA ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ
powodzenia nowi vectrowicze :)
4
Śmiechu Warte 2017-02-23 20:49
Jedyne co w tej firmie to ludzie :)
Reszta to totalne dno, już nie zabierają 360 ale za to obniżyli prowizje o połowę, jak to w korpo nie liczą się pracownicy. Co do wypłat, śmiechu warte, to jest jedyna firma w jakiej pracowałem kiedy wypłaty są wtedy kiedy komuś się zachce. Nie ma mowy o planowaniu wydatków bo Vectra zawsze Cię zaskoczy. Aaa jak wchodzi minimalna krajowa to pierwsze co to myślą jak z tego uciąć :). Co smutne zawsze ktoś do nich przyjdzie pracować choć szczerze odradzam. Niepotrzebne nerwy. Jedyne co na plus to zespoły, w których się pracuje, ludzie w nich są spoko.
1
Aneta 2017-03-01 13:54
@Śmiechu Warte czyli atmosferę pracy w firmie oceniasz na plus? Długo już pracujesz w firmie Vectra S.A? Jak wyglądała Twoja rozmowa o pracę? Trudno się dostać do pracy w firmie?
Vectra Srarara 2017-03-22 14:38
Nie ma tylko zlecenie za minimalna krajową. Chyba ze jesteś niepełnosprawna.
Aneta 2017-03-22 14:51
Obecnie firma poszukuje osoby między innymi na stanowisko Konsultant ds. obsługi klienta wewnętrznego - Back Office. Ktoś z Was może podpowiedzieć osobom rozważającym aplikację jak wygląda praca w firmie w tym charakterze?
Wasz były pracobiorca 2017-03-22 15:23
Zostałem przyjęty kobieta powiedziała ze zadzwoni w przeciągu tygodnia i powie kiedy jest termin szkoleń. Faktycznie zadzwoniła ale żeby powiedzieć mi ze jednak zatrudnili kogoś innego. Bardzo nie ładnie tak kogoś zatrudniać i zwalniać bez umowy, bez sprawdzenia jakim byłby pracownikiem nie mówiąc juz o tym ze nie zatrudnia się kogoś innego jak komuś sie już powiedziało ze się go zatrudniło. To nie jest skandal to jest zwykłe chamstwo z waszej strony. I dlatego każdemu będę odradzał u was pracę , kłamiecie ludzi na każdym kroku. Nie warto za minimalna krajową użerać się z chamami którzy kłamią i się sztucznie uśmiechają.
1
Pionnna 2017-03-23 14:02
Czym się zajmuje osoba na stanowisku konsultanta ds spraw reklamacji i korespondencji i? To zwykła słuchawka gdzie wpadają połączenia jak w call center?
Adam 2017-03-28 17:35
Witam
Znalazłem ofertę pacy w firmie porównującej ceny za usługi tele u różnych operatorów . Zaoferowano mi 100 zł za sprzedaż internetu tyle samo telewizji i telefonu. Czy to są realne zarobki w sensie tyle wynosi zazwyczaj prowizja np w vectrze od sprzedaży dla opiekuna bloku?
Zostaw swoją opinię o Vectra S.A. - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vectra S.A.