brak logo

AXON Międzynarodowa Sieć Nauczania

Toruń

Opinie o AXON Międzynarodowa Sieć Nauczania

Y&B 2010-11-16 11:41:18
Pani dyrektor traktuje swoich lektorów jak naiwnych [usunięte przez moderatora] Bardzo niemiło wspominam współprace z ta szkołą,nikomu nie polecam
3
chap 2012-01-20 22:15:46
Zgadzam się całkowiecie. Brak szacunku dla lektorów. beznadziejna oranizacja. I sekretaki zmieniane co 3 miesiące bo za staż nie trzeba płacic. A ostanio nawet na praktyki brali lstudentów, żeby lektorów mieć za darmo
2
Zadowolona 2012-04-13 22:16:04
A ja tam jestem zadowolona z pracy. Szkoła nieduża, przytulna. Studenci fajni. Na sekretariacie sympatyczne dziewczyny. A Pani Dyrektor jest w końcu właścicielem i musi dbać, żebyśmy miały pracę, a konkurenja teraz ogromna.
2
2013-09-02 10:39:29
Zgłosiłam się jako promotor ulotek i okazało się że chcieli mnie wywiesc do Złotorii i miałam rozdawać i spowrotem sama wrócić na swoj własny koszt i nawet nie objaśnili mi jak mam wrócić a miasta wogole nie znam czy wsi. Wiec powiedzialam że dziekuje a dyrektorka wielce oburzona i mnie do drzwi pchała. Nawrzeszczałam na nią bo normalnie.. Wogole tam z organizacja kiepsko odnosnie jak wynagrodzenie wyplacane i ile godzin trzeba tam stac i rozdawac te [usunięte przez moderatora] ulotki dziewczyna zarzadzaca inaczej mowi i dyrektorka inaczej. Koszulki w jakie trzeba by zalozyc na reklame sa białe i zauwazyłam były strasznie ubrudzone.. Oszczednosc niewiem. ?! NIe polecam tam woogole pracowac
2
klient szkoły 2013-12-19 19:32:41
Witam,
przez przypadek trafiłam na ten wątek - jestem Klientką szkoły, moich 2 dzieci się w niej uczy kolejny rok.
Szkoła prowadzona profesjonalnie, dzieci zadowolone. Są lektorzy, którzy pracują już bardzo długo. Pani Dyrektor prowadzi zajęcia z uczniami i nie są one wliczane do zrealizowanego materiału. Co więcej dzieci chętnie chodzą na te zajęcia. Nie spotkałam takiej szkoły i organizacji pracy oraz kontaktu z klientami. Zapewne ta Pani jest wymagająca i tym zasłużyła sobie na takie komentarze.




1
kuponista 2013-12-19 19:41:58
ja pracowałem tam - 8 zł netto za ulotki, stawka dobra i wypłacone.
zzz 2013-12-26 17:36:45
Kaśka --- nie polecam pracy w tej szkole szczerze od serca bo nabawisz się chorby nerwowej a to prawda zmiana praktykantek jest duża, może akurat tobie to podpasuje. Klinet szkoły -- bycie klientem to jedno a praca to drugie, myślę, że nie widzi się wszystkiego a organizacja jest kosztem ludzkiego zdrowia co potwierdza większośc negatynych wpisów niz pozytywnych więc opinie odnośnie zajęc i lektorów nie można powiedzieć, że są złe ale tutaj mówimy o pracodawcy a słowo wymagająca to mało powiedziane a opinia o niej jest znaczna i to usłyszana od osób bezstronnych - staszne rozczarowanie co do osoby.
2
byłapraktykanta 2014-01-08 06:58:26
Byłam na praktykach w tej szkole, potem było zatrudnienie. Praktyki mogą trwać od 1 do 3 miesięcy, i są praktykami. Osoba, która się sprawdzi może pracować nawet na część etatu.
Obecnie dzięki temu co się nauczyłam i pomocy właśnie temu be be pracodawcy mam fajną pracę w innym mieście.
Widzę, jak (usunięte przez administratora) , że osoba pisząca powyżej to osoba, która miała kontakt ze szkołą, ale zdaje się że nie dostała zatrudnienia. W sekretariacie jest dziewczyna która pracuje tam bardzo długo, atmosfera naprawdę dobra, trzeba pracować i uczyć się standardów, musi być porządek. Jak ktoś się nie stosuje i maks. w 3 miesiące nie jest w stanie pracować zgodnie z oczekiwaniami nie zostanie w tej pracy. Dużo się nauczyłam i polecam.
O mnie też piszą 2014-01-08 08:06:07
Witam.
Też jestem pracodawcą, a nawet więcej bo właścicielem. Żeby ludzi zatrudnić muszę zarobić pieniądze i to nie małe i im zapłacić. Naturalnie chce się mieć dobrego pracownika i takiego się docenia.
Czytam także i o sobie w Internecie i podziwiam jak anonimowość uzjadliwia ludzi.
Profil pracowników wpisujących się:
Y&B - osoba, której nie chciało się pracować.
chap - zwolniony pracownik.
Osoba od ulotek - osoba, która nie dostała zatrudnienia, i trudno się dziwić - "spowrotem".
xyz - osoba, która nie dostała zatrudniania, z wielkimi pretensjami i ambicjami, niezrównoważona emocjonalnie ( co wnioskuje po wypowiedziach tej osoby ) gdzie nigdzie nie zagrzała jeszcze miejsca, manipulator faktami.
zzz - ta sama osoba, tylko już ochłonęła:-, ale jest rozczarowana co do osoby pracodawcy, bo ta ją przejrzała i nie zatrudniła.
No cóż gratuluję takich pracowników!
Powodzenia u kolejnych pracodawców, którzy też będą źli bo przecież Wy pozostaniecie tacy sami i z tym samym podejściem pójdziecie dalej w świat.
Bbbb 2014-05-24 07:05:02
"Uzjadliwia ludzi" tylko swiadczy o ubogim zasobie slownictwa osoby piszacej - radze spojrzec do slownika co oznacza to slowo. Osady "o mnie tez pisza" sa niestety bledne, pozbawione kszty profesjonalizmu i tylko udawadniaja, ze osoba piszaca jest czlowiekiem o bardzo ograniczonych horyzontach myslowych. Jeszcze raz: z calego serca nie polecam!
2
madlene 2014-09-01 22:07:44
Odradzam absolutnie, praktykantki zmieniają się co trzy miesiące, pracują jak niewolnice, myjąc klatki schodowe, toalety, czasami ucząc dzieci. Dzieciaki nie raz słyszą od pani dyrektor, że są do niczego, oczywiście przy rodzicach cmokanie, ochy i achy. Z DALEKA, jeśli nie chcecie mieć zszarganych nerwów!
5
nevermore 2014-09-17 14:46:48
Jeśli myślisz o pracy w Axon Toruń, dla własnego dobra odpuść sobie. Chyba, że huśtawki emocjonalne, agresywne podejście pracodawcy, brak perspektyw na awans i nachalne nakłanianie do działalności gospodarczej byle uniknąć opłacania pracownikowi ZUSu to dla Ciebie nie problem. Zero organizacji, brak metodyka, brak wytycznych - szkolenie polega na obejrzeniu prezentacji na komputerze. Wszystko byle wyciągnąć kasę od kursanta i jak najmniej zapłacić pracownikowi. Omijać z daleka!
5
zatrudniona 2014-10-21 19:28:10
Pracuje w tej szkole 4 raok, najpierw na zlecenie teraz na działalność.
Zaprzecam temu co sie pisze w takim negatywie.
Szkolenie jest online, później rozmowa z p. Dyrektor.
Zebrania co miesiąc. W sprawach budzących zapytania zawsze nastpuje wsparcie czy to w zakresie powadzenia zajęć i reazlizacji czy radzenia sobie z uczniami.
jestem po metodyce w nkjo w toruniu więc wszytsko jasne. Grupy od 1 do 8, więc dobrze se pracuje.
Atmosfera naprawde dobra, w szkole jest kawa, herbata, woda do dyspozycji, spotkania na święta i upominki. zawsze jednak znajdzie się ktoś niezadowolony, bo nie zatrudniony :-( przykre to.
Nikt nikogo do niczego nie zmusza, a działalnośc jest praktykowana w wielu szkołach.
klient 2014-10-21 19:32:18
no cóż jes to nieprawdziwa opinia;-(
korzystam i jest bardzoo dobrze!!!
Ludzie opamiętajcie sięi nie piszcie głupot!
no cóż 2014-10-21 19:50:35
nie każdy dostaje prace w tej szkole bo sie zwyczajnie nie nadaje.
A potem pisze żale daremne...
lektorka 2014-10-22 22:55:28
a mnie wrowadziłą koleżanka, jest fajnie! polecam
obserwator 2014-10-22 23:07:32
Ludzie, Ci od negatywów
zakładajcie własne firmy, pracujcie 24h na dobę, zapewnijcie terminowe wypłaty wszystkim!
dacie radę??/ powodzenia i zobaczymy jakimi wy będziecie szefami
ulotki 2014-10-27 08:32:48
pracowałem w tej szkole przy kolportażu.
Szefowa konkretna i życiowa. nosilismy ulotki na rubinkowie i pod szkołami. padał deszcz kobieta zapłaciła więcej niz sie umawialiśmy. Była [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] herbata i cos na ząb. widać dobrą atmosferę we współpracy z innymi osobami. Ja polecam bardzo i pracowa będe.
zatrudniona 2014-10-27 13:44:33
a to jakieś wymysły:-) ja dostałam pracę i pracuję.
nikt nachalnie mnie do tego nie nakłaniał, wszystko fajnie i treściwie. wsparcie na każdym etapie.
Polecam!
paniDyrcia 2014-12-03 23:23:52
stanowczo odradzam! praca w tej placowce to pomylka! uwazajcie
2
dorcia 2014-12-04 12:49:54
jestem lektorem, nikt nie daje umowy o pracę w prywatnej szkole, a jeśli daje to jest to bardzo wyjątkowa sytuacja
prowadzę działalność jeszcze lepiej na tym wychodzę!
dziwne 2014-12-04 12:53:05
moje koleżanki tam pracują i są zadowolone, mam dobrą opinie po tym co słyszałam od nich i po swoich doświadczeniach
oj, ludzie ludzie chyba nie macie co robić tylko dziwne rzeczy piszecie
była pracownica 2014-12-07 14:56:17
Pracowałam tam. urodziłam dziecko i musiałam przeorganizować życie.
Polecam i pracę i korzystanie z usług szkoły.
troche prawdy 2014-12-07 16:43:57
oz mojego doświadczenie wynika, że tylko ktoś bardzo niedoceniony i niedowartościowany pisze takie opinie
zainteresowany 2014-12-07 17:02:15
czytam wszystkie opinie i dochodzę do wniosku, że "trochę prawdy" ma racje
olak 2015-01-29 12:08:13
to ta firma jest dobra dla poczatkujących ludzi? chodzi mi o to, ze studiuje, ale weekendowo i chciałem teraz podjąć również pracę tak naprawde, mam nadzieje, że w tej kwestii uda się cos zdziałać, bo jestem bradzo ambitny i rzeczowo podchodzę do tematu, więc byłbym raczej dobrym i opłacalnym pracownikiem.
lektorka 2015-01-30 09:51:18
myślę, że jak najbardziej. Szkolą ludzi bardzo i pomagają na każdym etapie.
A zresztą tak czy inaczej próbować trzeba, ale tam się dobrze pracuje.
niki 2015-03-13 10:43:03
raczej nie szkoła ma zła opinie generalnie w różnym środowisku od ludzi z różnych branż - chodzi o sposób prowadzenia i odnoszenia się do ludzi a nie o sam charakter pracy bo nikt w tym kierunku nie narzeka i jaka to jest umowa....zmiana właściciela byłby strzałem w dziesiątkę.
4
lektorka 2015-03-16 08:49:18
No cóż, właściciel ma inne podejście i inne obowiązki.
z tego co wiem, jeśli ktoś jest dobry i stosuje się do standardów to pracuje i jest zadowolony, jak widać po innych wpisach. Widać też dbałość o zaplecze socjalne i atmosferę.
żeby tak naprawdę pojąć różnicę trzeba trochę doświadczenia :-) choć niektórzy i tak nic się nie nauczą przez całe życie cały czas w roszczeniach i niewłaściwych postawach.
zatrudnione 2015-03-16 09:00:15
dziwie się taka nagonką, pracuje 4 rok i pracuje z tym samym właścicielem i jest bardzo dobrze!
obserwator 2015-03-16 09:04:34
Człowieku od negatywów, daj spokój widać, że to jakaś osobista vendetta i urażona ambicja! Nie każdy się nadaje do określonej pracy. Koncentruj się na budowaniu swojej drogi a nie na oczernianiu innych!
nowy pracownik 2015-03-16 09:19:32
właśnie dostałam tam pracę, pracuje moja koleżanka z roku - jest super.
Organizacja, nauczania i atmosfera.
Moje koleżanka pracuje już 2 lata, Właścicielka konkretna i wymagająca ale bardzo pomocna i życzliwa. popracuje to jeszcze napisze, ale mam nadzieję, że będzie dalej tak jak jest!
Nik 2015-09-14 18:31:27
100 % racja taka opinia jest w calym miescie od roznych ludzi z roznych srodowisk mozna uslyszec ze sam charakter szkoly i pracy jest ok ale nie osoba prowadzaca.
1
chyba kpicie 2016-03-06 11:07:02
Bez wątpliwości lektorka, zatrudnione, obserwator i nowy pracownik to jedna i ta sama osoba, co łatwo rozpoznać po stylu wypowiedzi!!! Kochani studenci, językowcy UWAŻAJCIe na tę firmę, bo Wasza pierwsza praca może stać się prawdziwym koszmarem z socjopatyczną pANIĄ dYREKTOR (który to tytuł wymienione nicki zawsze piszą z wielkiej litery). NIE POLECAM.
a. 2016-10-19 18:52:46
Powiem tak - rotacja lektorów powinna budzić niepokój, dawać do myślenia. Osobiście miałam wątpliwą przyjemność pracować z p. dyrektor - i nie zdziwiłabym się gdyby sama sobie pisała pozytywne opinie.
melody 2016-10-19 20:39:55
Ważne dla mnie jest to, żeby atmosfera odpowiadała teraz każdemu, wiecie czy jest to możliwe? Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię o AXON Międzynarodowa Sieć Nauczania - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXON Międzynarodowa Sieć Nauczania