brak logo

Lewiatan market Łukasik

Kraków

Opinie o Lewiatan market Łukasik

ginks 2013-03-15 17:36
[usunięte przez moderatora] ,nic nie wolno tylko tyrać za najnizsza krajowa...sprzety przedpotopowe,kazdy sie sypie,nawet sklepu pozamiatac nie ma czym....zero integracji...tylko robic i robic...żenada...[usunięte przez moderatora]
lewiatan łukasik 2014-08-06 11:43
Potwierdzam poniższe opinie. Praca i warunki trudne do wytrzymania. Ale nie sama praca jest ciężka, bo każdy kto tam podejmuje zatrudnienie zdaje sobie sprawę, że nie idzie tam odpoczywać. Najgorsza jest kadra kierownicza, bez kwalifikacji i odpowiednich standardów współpracy. Robią wszystko żeby poniżyć i dokopać szeregowemu pracownikowi. Jeżeli nie kraczesz tak jak one tzn. nie donosisz i nie obgadujesz to zostajesz ty czarną owcą, co w finale skutkuje, że wszyscy obgadują siebie nawzajem a kierowniczki mają z tego największą pożywkę. Brak jakiejkolwiek integracji między pracownikami jedni są nastawiani przeciwko drugim przez kierowniczki zmianowe, które kręcą wszystkim, bo kierownik główny jest tylko w określonym czasie i też urabiany przez nie. Żenująca firma- nikomu nie polecam, nawet w ciężkiej sytuacji, lepiej poczekać i znaleźć coś innego. Przez atmosferę ciągła rotacja pracowników tylko ciekawe dlaczego kierownictwo się nie zmienia.
2
ona30 2015-07-29 20:07
Nigdy nikomu na Boga takiego miejsca nie polecam!! Pracowałam tam dość długo i niggdy więcej bym tam nie wróciła.Ciągle straszenie jeśli nie przyjdziesz na wolnym czy nie pojedziesz na inny sklep.Dziewczyny robimy po 7 dni w tygodniu bez przerwy czasami masz na popołudniu a na 2 dzień Cię dają na rano,przeważnie 3 niedziele pracujące i przysięgam nie dajcie się zwieść nawet jak nie macie pracy poczekajcie.Najgorsza kadra kierowniczka która traktuje cię jak śmiecia zero podwyżek i szacunku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
ala 2016-01-22 19:24
najgorsze są niedziele 12h!oglądanie tych co chodzą po sklepie w celach turystycznych po kościółku do marketu tyranie za najniższą krajową nic zaplanować nie można bo wolne zabierają i jedną osobą chcą zastąpić trzy.Nie polecam tego miejsca do pracy bo sie zaraz wypalicie!
dagii21 2016-02-12 18:37
Czy ktoś z Was orientuje się, Które Lewiatany w Krakowie należą do Pana Łukasika a Które nie. Proszę o Odpowiedż na dagii21@o2.pl
doktor 2016-03-04 10:08
@dagii21 Z całą pewnością Leviatan na Głowackiego należy do Pana Łukasika.
4
beti 2016-04-22 09:46
nie polecam tego miejsca pracy bo oprócz gołej pensji nie ma nic wymagania ponad możliwości pracowników inwigilacja ogólna porażka nie pchajcie się tam
4
ona 2016-09-19 14:11
Miałam niestety nieprzyjemność pracować w tym chorym ,,zakładzie,,i przysięgam na wszystko że takiej żenady i traktowanie ludzi nie widziałam,jeśli np najniższa krajowa wzrasta oni dają ci więcej na konto a zabierają rożnicę z ,,ręki,, wszędzie totalny wyzysk i zero szacunku traktują ludzi jak śmieci super pani kadrowa i złodziejscy właściciele nigdy na Boga nie polecam!!
8
435 2016-09-22 12:14
Widocznie nie pokazało się żadne ogłoszenie, bo wszystkim odpowiada atmosfera jaka panuje w wielkopolskim.
Koki 2017-03-16 20:01
Wszyscy o tej najniższej krajowej. Jak się godzisz na taką płacę to pracuj!!!
Gdyby był tak syf i nie porządek jak tu opisujecie to dawno do sklepów Pana łukasika dobrałyby się odpowiednie służby.
Sama pracowałam w tej firmie, fakt praca ciężka ale jak wszędzie. Ale zmieniło się podejście do pracowników. Kadra kierownicza była w porządku. Nie mogę na to narzekać. Co do odbierania wolnego to jeśli miałam plany i nie mogłam nie musiałam przychodzić z wolnego. Bardzo często mi też szli na rękę.
Iwona 2017-05-17 10:11
@Koki rozumiem, że masz odmienne doświadczenia z pracy w Lewiatan market Łukasik niż inni wypowiadający się użytkownicy. Jak myślisz z czego wynika ta różnica? Chętnie też dowiemy się więcej o Twoich doświadczeniach i plusach pracy w firmie.
Zostaw swoją opinię o Lewiatan market Łukasik - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lewiatan market Łukasik