brak logo

A-NOVO Polska

Wołomin

Opinie o A-NOVO Polska

anonim 2010-05-06 17:30:28
nie warto tam pracować-porażka
Kamil 2010-06-10 20:51:48
nie polecam nikomu, nawet najgorszemu wrogowi:) na hali w lato 35*C! , woda daleko, zarobki 1400netto, brak klimatyzacji, nie ma wywiewu czy nawiewu, hala blaszana, kierownictwo bez wykształcenia elektronicznego! jak by im dał oscyloskop i hot aira to by nie wiedzieli co do czego!!!!!! a pozatym normy zawyżone!! 8 h z 30 minutową przerwą!!! trzeba 14-15 komputerów naprawić !!! paranoja, gdzie jest testowanie? nie ma czasu , wymieniasz i wysyłasz! A novo to nir firma tylko (usunięte przez administratora)
anonim 2010-06-17 09:19:59
Kamil - 2010-06-10 20:51:48

nie polecam nikomu, nawet najgorszemu wrogowi:) na hali w lato 35*C! , woda daleko, zarobki 1400netto, brak klimatyzacji, nie ma wywiewu czy nawiewu, hala blaszana, kierownictwo bez wykształcenia elektronicznego! jak by im dał oscyloskop i hot aira to by nie wiedzieli co do czego!!!!!! a pozatym normy zawyżone!! 8 h z 30 minutową przerwą!!! trzeba 14-15 komputerów naprawić !!! paranoja, gdzie jest testowanie? nie ma czasu , wymieniasz i wysyłasz! A novo to nir firma tylko (usunięte przez administratora)

Witam. Czy mówisz o Wołominie?
anonim 2010-06-18 09:41:15
Kamil - 2010-06-10 20:51:48

nie polecam nikomu, nawet najgorszemu wrogowi:) na hali w lato 35*C! , woda daleko, zarobki 1400netto, brak klimatyzacji, nie ma wywiewu czy nawiewu, hala blaszana, kierownictwo bez wykształcenia elektronicznego! jak by im dał oscyloskop i hot aira to by nie wiedzieli co do czego!!!!!! a pozatym normy zawyżone!! 8 h z 30 minutową przerwą!!! trzeba 14-15 komputerów naprawić !!! paranoja, gdzie jest testowanie? nie ma czasu , wymieniasz i wysyłasz! A novo to nir firma tylko (usunięte przez administratora)

Twoja opinia jest dla mnie cenna z powoda oddania do nich laptopa - mam problem. Mozesz sie skontaktowac (usunięte przez administratora)
pracownik 2010-09-19 18:39:07
o prawda.(usunięte przez administratora) jest niesprawiedliwa i nie obcina tylko premii tym ktorzy dadza sobie na głowe wejsc
1
a 2010-10-06 15:14:08
to prawda, (usunięte przez administratora)jest nie odpowiednia osoba na stanowisko które zajmuje, nie szanuje innych ludzi i nie jest obiektywna potrafi jedynie pokazywac swoje fochy i dawac do zrozumienia pracownikom ze nic dla niej nie znaczą.Szkoda gadac
anonim 2011-02-05 22:58:44
teraz wcale nie jest lepiej zatrudnili (usunięte przez administratora) ktorym jest osoba nie potrafiąca nawet obiektywnie oceniac sytuacji i rozmawiac ze swoimi podwładnymi do tego uważa że pozjadała wszystkie rozumy a wybrańców ma za nic, ale nie mozna się jej sprzeciwidz bo leci na skarge do (usunięte przez administratora) która zawsze jest za nią.Nie polecam
Kellu 2011-03-24 18:41:56
Nie życzę nikomu by do tego serwisu trafił jego laptop, nie wiem kto kieruje szeregowymi pracownikami ale sporo karygodnych fuszerek jest już opisanych w internecie.
Szukam życzliwych osób które pomogą w walce o naprawę zepsutego w serwisie laptopa. (usunięte przez administratora)
ktoś 2011-11-09 23:29:49
Zgadzam się ze wszystkimi opiniami ta firma to totalne dno .Pracuję w niej dalej tylko dla tego że nie chce mi sie szukac innej pracy ale chyba czas to zmienic . Człowieka traktują jak (usunięte przez administratora) .Kierownik ciągle opcina premie pomimo małych płac poprostu paranoja .Na chali brudno śmierdzi i mało miejsca .Nawet nie wolno się ruszyć z miejsca rozprostować nóg a przerwa krótka . powodzenia przyszłym pracownikom
anonim 2011-11-24 17:25:00
Może dlatego po naprawie, po 1/2 roku znowu mój laptop był niesprawny.
goscie 2012-01-30 22:32:37
Pracowałam tam jeszcze na Wołczyńskiej , (usunięte przez administratora)
Rafał B 2012-11-16 01:06:04
Pracowałem jeszcze dwa lata temu .... wspominam dobrze, ale z biegiem czasu stwierdzam że siedziałem tam za długo. Atmosfera trochę ... szkolna ... dziwne zasady. Pozdrawiam Cyfrę :)
1
tomek20 2014-01-04 15:31:20
czy zdaża się że firma najpierw robi pracującą sobote a potem ją odwołuje
Monika 2015-01-23 22:43:36
Pracowałam na Wólczyńskiej,niech się ktoś odezwie,pozdrawiam Monika
klemens 2015-03-08 14:24:55
o A-Novo z Pietrzykowic chodzą słuchy , że jest to firma bardzo niestabilna, nieustanne zamykanie i otwieranie projektów , a co za ty idzie zwalnianie pracowników to dla nich chuba chleb powszedni bo robią to niezwykle często jak na tego typu firme. Myślę , że nad tym własnie aspektem działalności powinni popracować
jogi 2015-04-11 00:27:29
atmosfera fajna - zajebista zwłaszcza na zebraniach
nowy1 2015-05-28 12:16:12
cześć wszystkim, SZUKAM PRACY, znam się na naprawach drukarek bo lubię majsterkować nieraz znajomym naprawiam, i słyszałem że właśnie w Anovo jest dział który zajmuje się naprawami drukarek, wiecie co chciałbym się dowiedzieć tak orientacyjnie jakie tam się drukarki naprawia i jakie są normy dzienne bo nie wiem czy dam sobie radę.
kot 2016-05-11 21:37:33
dla odmiany, teraz szukają operatora wózka widłowego. Wydaje mi się, że oferta jest zbliżona do tej, którą wspomniałaś @ewa. Zastanawiam się, czy firma ma częste rotacje na stanowiskach wspomnianych. :) W sumie taki operator musi mieć uprawnienia, to na pewno podnosi zarobki
Zostaw swoją opinię o A-NOVO Polska - Wołomin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A-NOVO Polska