Luxoft Poland Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Luxoft Poland Sp. z o.o.

kk 2016-05-16 13:02:07
Atrapy PMów kleczące przed UBSem, które nawet nie rozumieją na czym polega projekt.
4
ubes 2016-05-16 18:56:08
Developerzy przenoszeni z Ukrainy, Azerbejdżanu, Tadżykistanu nie są rekrutowani w lokalnym biurze w Polsce.

Tych ludzi Luxoft RELOKUJE z biur w tamtych krajach do Polski załatwiając wszystkie formalności zanim pojawią się z Polsce.

Przenosi się także projekty razem z kompletnym zespołem developerskim.
W Polsce do takich przeniesionych projektów dopiero rekrutuje się brakujących developerów wśród Polaków. W takich zespołach 100% stanowią Ukraincy, Tadżykowie, Azerzy. Polaków w relokowanych projektach nie ma wcale.
7
Kotek 2016-05-17 10:58:17
Hindusi pewnie też są relokowani z Tadżykistanu? Jeśli relokowane są całe zespoły, to skąd biorą się zespoły mieszane?
1
dejze spokoj 2016-05-17 13:39:05
Nie.
kim 2016-05-17 14:38:59
Odradzam ten wspolczesny system niewolnictwa
6
Ned 2016-05-18 09:23:23
Mówisz ogólnie o outsourcingu, czy o Luxofcie?
zgrywus 2016-05-19 09:45:38
Na fanpage'u Luxoftu ostatnia relacja z wycieczki rowerowej z Wroclawia a tam zdjecie mapy wycieczki po ukrainsku. To chyba lepsze niz 1000 slow. A i te nazwiska takie troche nie polskie.
9
kizior 2016-05-22 18:01:27
Prawo większości :)
Większość pracowników firmy Luxoft posługuje się takim językiem w jakim były mapy. Nie polski, nie angielski ale rosyjski. Przepraszam Ukraińców, nie potrafię odróżnić mowy rosyjskiej od ukraińskiej.
7
luxxoft 2016-05-25 13:01:10
No ale jak sie dostaniesz to jest to najlepsze miejsce na nauke jezyka rosyjskiego :))))
4
Piotrek 2016-06-10 10:28:14
Brałem udział w procesie rekrutacyjnym... po rozmowie z HR'em i rozmowie technicznej nie otrzymałem dalej żadnych instrukcji, ani informacji o etapie rekrutacyjnym, ani słowa dziękuje za poświęcony czas :/.

"Fajne" podejście do ludzi....
8
Luxoft Poland sp. z o.o. 2016-06-10 13:20:46
@Piotrek,
Przykro nam to słyszeć! Bardzo Cię przepraszamy za tę sytuację.
Podeślij mi proszę na akosinska@luxoft.com swoje dane – sprawdzimy, na jakim etapie procesu jesteś i skontaktujemy się z Tobą!
Pozdrawiamy
LXFT Team
CHWDL 2016-06-21 22:26:43
Reprezentacja Luxoftu odpadła z ME w fatalnym stylu.
3
past 2016-06-24 17:46:06
Na pewno są byli pracownicy. ;)

Z punktu widzenia dewelopera Luxoft nie ma znaczenia dla pracy bo wszystko zalezy i ustala klient któremu Luxoft wynajmuje dewelopera.

Nie mylcie proszę końcowego klienta dla którego wykonujecie pracę z pośrednikiem typu agencja jakich wiele na rynku albo w tym Luxof
4
max 2016-06-26 11:12:18
O czym Ty mówisz? Polacy nie są tolerancyjni? To co biją i pluja w pracy na tych ukraińców w Luxofcie? Daj sobie spokój z takimi bredniami. Jak mają pisać programiści, których widzi się w firmie skoro uciekli z Luxoftu byle dalej?
Co z tego że w Luxofcie jest to i tamo - pracujesz i tak u klienta i tyle.
4
me2016 2016-06-28 14:18:10
Pracownicy Luxoft chętnie wypowiadaja się na forum. Czy skomentują może pogłoski o nieformalnych praktykach blokujących przejście od pośrednika - Luxoft do końcowego klienta?

Wszyscy o tym mówią, oficjalnie temat nie istnieje, później okazuje się że nawet krótki epizod zawodowy w Luxoft to zamknięcie zawodowych drzwi.
11
GK 30-06 2016-06-30 08:57:27
Prasa: "W pierwszym półroczu zeszłego roku krakowscy pracodawcy złożyli ok. 5 tysięcy wniosków o zatrudnienie Ukraińców. W tym roku zgłosili ich już blisko 14 tysięcy. Ukraińcy pracują w wielu branżach: są wśród nich programiści, a nawet dyrektorzy w korporacjach. To skutek wojny na Ukrainie, a także znowelizowanej ustawy o cudzoziemcach, która ułatwia ich zatrudnianie".
8
greedisgood 2016-06-30 20:14:22
Pracuję w UBS (Wrocław) przez Luxoft jako vendor i niestety to co widzę to głównie patologie dziejące się w ITSec. Luxoft ma wszystkich w poważaniu, bo po pięknej rekrutacji jest prawdziwe życie gdzie masz siedzieć, robić marżę dla Luxoftu (a biorą bardzo dużo) i nic nie chcieć.


Sam UBS - niby korpo jak korpo, ale tutaj naprawdę czuć stres i kiepską kulturę pracy. Ludzie z UK nie cierpią Polaków, bo zabieramy im pracę, a Szwajcarzy generalnie traktują nas często jak podludzi/idiotów/kozły ofiarne/worki treningowe w zależności od sytuacji - część robi to naprawdę otwarcie ocierając się o oskarżenia o dyskryminację.



Dość powiedzieć, że po niecałym roku działania we Wrocku wiele ludzi tutaj chce uciekać gdzieś indziej nawet za niższą pensję.


Będąc zatrudnionym jako "kontraktor" przez Luxoft NIE WIERZCIE, że:

--> "nie ma znaczenia, czy jesteś internal czy externalem, wszyscy traktowani są tak samo" - BZDURA, którą poczujecie już po pierwszym tygodniu-dwóch

--> "Luxoft ma oferty z wielu firm i jak nie spodoba ci się albo nie wypali w UBS to przeniesiemy cię gdzieś indziej" - BZDURA, widziałem już kilka osób które spotkały przykrości w UBS i musiały pożegnać się z firmą i Luxoft operował na granicy prawa próbując wymuszać wypowiedzenie za porozumieniem stron, ale nie wykazywał chęci szukania dla kogoś przydziału u innego klienta



Musicie także pamiętać, że idąc do pracy jako kontraktor przez Luxoft wpadacie w sidła układów rekrutacyjnych. Jeżeli spróbujecie wysłać CV-kę do którejkolwiek z firm będących klientami Luxoftu (UBS/CS/DB i inne) to i tak was nie zatrudnią póki Luxoft nie wyrazi zgody. I tak, jest to nielegalne bo nie macie nigdzie umowy w zakazie konkurencji, ale to część nieoficjalnej zmowy, która panuje na rynku.


Good luck :)

greedisgood 2016-05-27
17
dev 2016-07-01 10:02:55
Szanowna Pani z HR jest tak jak napisal @greddisgood. Moze sobie Pani pisac co chce ale firma juz jest od dluzszego czasu na rynku i niestety slabo dba o swoj PR.
My deweloperzy ze soba rozmawiamy, kazdy ma gdzies kolegow, pracowal tam lub pracuje wiec blagam nie wciskajcie ciemnoty jaka to super firma. Opinia @greddisgood jest i tak moim zdaniem bardzo wywazona i sie pod nie podpisuje.

Socjal, co Pani ma na mysli? Luxmed? To jest kwestia 200-300zl miesiecznie (oferta dla klientow ktorzy odchodza z pracy a chca korzystac z uslug). Karta na multisport?
Szkolenia? Zalapac sie na nie to trzeba miec szczescie lub znajomosci (pomijam jakies podstawowe nic nie wnoszace).

Pensja rzecz gustu dla kazdego 10k brutto to inna kwota. Dla jednych duzo dla drugich malo ale generalnie nie jestescie powyzej sredniej na rynku IT.
15
lux 2016-07-12 14:57:53
super...
luxtorpeda 2016-07-13 10:14:32
Wystarczy biegly ukrainski i komunikatywny angielski. Polski nie jest potrzebny.
19
kolo 2016-07-15 14:06:28
na prawde jezyk obcy jest wymagany wszedzia? serio? nie wierze!
gość:) 2016-07-15 18:24:34
Co to oznacza, kiedy nie pojawia się żaden nowy klient, kiedy aktualny klient nie tworzy nowych projektów, nie rozszerza działalności, ale... Pojawia się regularnie dużo ofert na te same stanowiska?

Czy to się nazywa duża rotacja pracowników?
7
swietla 2016-07-22 14:51:16
@hg,
no tak mamy XXI wiec, znamy sie nie od dzis i wiem jak napiety masz grafik, ale wiem ze chwalisz sobie prace w Luxoft. Kazdy chce pracowac w tej firmie, bo swietnie placa i sa premie! Zazdroszcze CI takiej pracy :)
Maciek 2016-08-07 14:57:08
Cześć, Zauważyłem, że w Warszawie szukają C# / .NET Developera. Wymagane doświadczenie 2-5 lat.
Pytanie do specjalistów z branży: Jakich "widełek wynagrodzenia" można się spodziewać przy 2 letnim doświadczeniu? Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź.
Maciek 2016-08-07 15:14:50
Cześć, Dodano ogłoszenie p .NET / C# Developer w Warszawie. Wymagane 2-5 lat doświadczenia. Chciałbym się zapytać osoby z branży, jakich "widełek wynagrodzenia" można się spodziewać?
Arek W. 2016-08-24 11:15:56
Smutna firemka. A przynajmniej oddział Wrocławski
Oburzenia pani manager gdy połapała się, że rozsyłałem CV w kilka miejsc, a nie tylko SPECJALNIE staram się o posadę w Luxoft nie zapomnę do końca życia.
Również nie zapomnę faktu, że przy pierwszym telefonie anglojęzyczny rekruter/resourcer nie raczył się przedstawić, jedynie uporczywie kilka razy powtarzał "helloł" by w końcu poirytowanym głosem spytać "do you actually speak English?". Tak, mówię, ale nie mam w zwyczaju odbierać rozmów i zaczynać ich po angielsku.
Nie zapomnę dzikiego okrzyku radości resourcera gdy w trakcie rozmowy telefonicznej (już którejś z kolei) dogadaliśmy wspólny termin spotkania. podejrzewam że ma jakieś twarde KPI a rozmowy prowadziłem pod koniec miesiąca, pewnie biedakowi moja osoba zamykała target.
Nie zapomnę trzech spotkań w trakcie których zadawano dokładnie ten sam zestaw pytań.
Nie zapomnę, że pani manager spóźniła się na spotkanie i nie raczyła nawet uścisnąć mi dłoni.
Nie zapomnę oburzenia i słów wypowiedzianych w złości "LUXOFT PŁACI DOBRZE" na fakt, że wspomniałem, że to już moja trzecia rozmowa i nadal nie znam oferty.
Nie zapomnę, że pomimo otrzymania informacji "niestety nie możemy złożyć panu oferty" nikt nie reagował na kilka moich maili z prośbą o konkretny feedback.

Kontakt będę wspominał jak najgorzej. Nie jestem w stanie zrozumieć jak przy takim traktowaniu ta firma wykazuje taki wzrost.
16
Ost Tumski 2016-08-25 18:11:06
Wzrost masz dzięki relokacji do Polski.
W kraju niestabilnym politycznie pracowników ubywa, w relatywnie tanim kraju Unii pracowników przybywa.
Popatrz na konta linked pracowników firmy i przekonaj się w których krajach poprzednio pracowali.
6
Bashir 2016-08-26 11:05:12
Czy to prawda, że ostatnio była jakaś większa czystka w Krakowie?
2
Nicker 2016-08-26 18:21:46
Arek W.
Rekrutację w Luxofcie przeszedłeś całą. Dopiero rekruter zagranicznego klienta Luxofu odrzucił Twoje CV.
Luxoft nie może ci wysłać feedback klienta bo sam go nie ma.

Żeby uniknąć problemów aplikuj bezpośrednio u klienta co ci się opłaci też finansowo.

Nie potrzebujesz chyba pośrednictwa Luxoft w załatwieniu pozwolenia na pobyt i pracę w kraju Unii Europejskiej?
1
Arek W. 2016-08-30 15:18:50
No własnie chyba nie przeszedłem, bo maila "niestety nie możemy złożyć Panu oferty" otrzymałem pół godziny po moim wyjściu z ich biura, więc chyba w pół godziny nie wysłali rekomendacji która została rozpatrzona negatywnie :D
A o feedback dopominałem się już tylko z czystej złośliwości, żeby managerka za szybko o mnie nie zapomniała, może wpisali mnie na jakąś czarną listę i będę miał spokój :D
1
Waw 2016-09-06 13:16:57
Pani "rekruterka" zaczepia na jednym z portalii zawodowych i poponuje ofertę pracy. Po czym przekłada rozmowę, ale I tak nie dzwoni w umówionym termnie. Jeśli tak wygląda start, to dziękuję za dalszą współpracę.
5
vinnie 2016-09-06 16:57:38
Prawda...
1
fuzu 2016-09-06 17:00:07
Ogromna szkoda ze czytam to dopiero teraz...
Zgadzam sie w 100%
3
Bashir 2016-09-09 11:58:27
Czy możesz podać jakieś szczegóły?
Kaśka 2016-09-15 12:47:32
Najbardziej prowincjonalna rekrutacja jaką w życiu miałam. Na początku dzwoni jakaś panienka z Krakowa i ofertuje pracę w Gdańsku...Umawia mnie w roli pośrednika do pracy w innej firmie… Mija tydzień rozmawiam z jakimś Ukraińcem. Pogaduchy o niczym. Za chwilę po rozmowie z Ukraińcem dzwoni panienka z Krakowa i mówi, że jest wszystko ok., że będę miała następną rozmowę z kolejnym Menadżerem. Mija tydzień, rozmawiam przez telefon z kolejnym, który nie wie o co chodzi z tym pośrednictwem i tak naprawdę pyta o te same elementy jak na pierwszej rozmowie. Twierdzi, że za kilka dni będą dalsze instrukcje co dalej. No i słuch się ucina, nie ma żadnego kontaktu, nie wiadomo czy ta firma jeszcze rekrutuje, może już nie istnieje, nic nie wiadomo.

No przecież to są jakieś kpiny w biały dzień. Jeżeli sam front tak wygląda to dalej mogę sobie tylko wyobrazić jak wygląda praca/kariera w tej międzynarodowej… hehehe firmie ukraińskiej. Śmiech…
10
a.. 2016-09-16 08:31:02
Wypłata zawsze na czas
Lola 2016-09-19 19:58:29
Bardzo zła atmosfera, złe zarządzanie pracownikami.
13
maczi 2016-09-29 11:38:27
Zgadzam sie w 100%, komunikacja to porazka w tej firmie, brak jasno okreslonych obowiazkow i sciezki rozwoju, unikanie rozmow na tematy istotne dla wykonyuwania twojej pracy. Szkolenia dla pracownikow spoza afery IT DEV praktycznie nie istnieja.
1
Luxoft Poland Sp. z o.o. 2016-09-29 12:21:52 [pracodawca]
@pakasg
Oto lista naszych benefitów:
1. opieka medyczna z pakietem stomatologicznym
2. ubezpieczenie na życie / szpitalne
3. Kafeteria / karta Benefit
4. Wewnętrzne centrum szkoleniowe - szkolenia technologiczne i miękkie (ponad 260 kursów)
5. Eventy dla pracowników/rodzin/dzieci, wycieczki krajoznawcze
6. communities technologiczne, sportowe, kulturalne
7. Yummie Days
8. programy szkoleń managerskich - szkolenia dla osób, które właśnie awansowały lub chcą się rozwijać w tym kierunku
9. program Internal Mobility
10. programy dla studentów i juniorów
11. bIlety na konferencje branżowe
12. spotania z branżowymi guru http://www.luxoft.com/events-and-webinars/
13. coaching biznesowy
14. Program relokacyjny http://www.luxoft.com/careers/luxoftcalling/
15. Samochodowy leasing pracowniczy.

Pozdrawiamy
LXFT Team
1
jasiek 2016-10-07 14:28:26
bo jest rotacja olbrzymia tlumoku jeden ....
6
pracownik 2016-10-10 10:50:32
Jednym słowem o Luxoft: bałagan.

Zarobki:
Zależne od tego co się wynegocjuje i jaka jakość swojej pracy wprowadza, trzeba liczyć się z tym, że będąc setnym specjalistą w danym zawodzie nie można wyskoczyć poza ustalone widełki.
Sprostować należy jednak mit, że praca z pośrednikiem to mniejsza płaca, bo on "swoje" zabiera. Sprawa jest bardziej skomplikowana i są przypadki takie, gdzie płaca z Luxoft w roli pośrednika daje większą pensję niż praca u klienta.

Atmosfera:
Umówmy się, że atmosfera w firmie to wypadkowa nacji jaka przeważa. Tutaj bez dwóch zdań trzeba liczyć się z tym, że można wpaść w grupę, która na korytarzu nie będzie rozmawiała po polsku i/lub angielsku...
Jeśli chodzi o różnice pomiędzy sposobem zatrudnienia na atmosferę pracy u klienta, to ma ona kolosalne znaczenie dla kariery. Bycie externalem bardzo często uniemożliwia sensowny awans w strukturze klienta.

Benefity:
Pokaźny pakiet, każdy może znaleźć coś interesującego, ale np. budżet szkoleniowy nie jest z góry określony per pracownik, tylko per zespół. Jeśli jeden z pracowników chce drogie szkolenie, to wiadome jest to, że manager wyśle pozostałych na tańsze wykorzystując cały budżet. To w sumie wynika ze sposobu zarządzania...

Management:
Nie chce generalizować, ale ostatnie zmiany pokazały, że warto mieć plecy, że firma wspiera obcokrajowców często porzucając jakość ich pracy. Rozczarowanie największe, to brak sensownego dialogu pomiędzy szczeblami managementu i porzucenie pracownika do momentu, aż nie zacznie krzyczeć, że coś mu nie odpowiada.
Hint: robienie ankiet oceny zadowolenia pracownika to mit

Rada dla firmy:
O ile to jeszcze możliwe, to proponuję, aby wyższy management zerknął trochę niżej w strukturę i zapytał się ludzi jak im się pracuje zwłaszcza w kontekście niskiej jakości bezpośrednich managerów z Ukrainy/Rosji, którzy nie mają często pojęcia nie tyle o biznesie, ale także o charakterze pracy swoich podwładnych.
O ile misją firmy nie jest zatrudnianie "średniaków" proponowałbym bardziej indywidualne podejście. Wiem, że to może być trudne przy tej skali, ale mimo wszystko nie jest to niewykonalne.
O ile zasoby firmy traktowane są jak ludzie, którzy żyją, rozwijają się i chcą osiągać sukcesy, proponowałbym, aby zarząd firmy częściej szukał wewnętrznych przesunięć, niż nowo zatrudniał. Jest spory odsetek ludzi, którzy chcieliby zacząć robić coś nowego lub zmienić klienta.
3
Trump 2016-10-16 16:57:02
Jakie wrażenia po premierze Wołynia?
11
got it 2016-10-16 23:14:59
Hej, ale wiecie jak przygotowac się do rozmowy rekrutacyjnej na it report analyst? Dobrze by się było załapać, bo na pewno zarobki są adekwatne do powierzanych zadań, skoro ostatnio była szansa na dwuskładnikowe wynagrodzneie u nich. Dzięki za odpowiedź
2
us 2016-10-31 10:11:31
Tak, wiemy jak sie przygotowac durniu
4
wroc-man 2016-11-09 09:49:55
Jak podaje Reuters, największy niemiecki bank w ramach restrukturyzacji chce pozbyć się nie tylko Deutsche Bank Polska, ale także innych mniejszych oddziałów zagranicznych.

Nie wesoło we Wroc-ku
1
Lux 2016-11-09 19:29:16
Szto wy gawarjecie tawarisz ? :)
2
Kandydatka 2016-11-10 10:40:55
Śmiech na sali, sami zaczepiają na linkedinie, na rozmowie od razu przechodzą na "ty", żeby niby skrócić dystans, ale opinii zwrotnej po rozmowie ani śladu. Kolejna nieresponsywna firma
4
też koder 2016-11-10 19:33:29
Smutne dzisiaj wyznanie kodera który po paru latach szuka nowej pracy
Dostaje fajne propozycje
Odpowiada

> Nie mogę pracować w firmie XXX - mają z moją firmę umowę o niepodkupowaniu pracowników.

Rozpoczynając pracę w firmie mającej tego typu nieformalne umowy nie myśli sie i późniejszych konsekwencjach
4
PracowalemIwidzialemNiejedno 2016-11-15 00:20:27
Masakra. Rosyjska firma, rosyjska mentalnosc. Ukraincy i Rosjanie sa wszedzie, sa tak falszywi ze szok. Nie polecam. Rozgrywki wewnetrzne, falszywe lalunie w HR i plotkary.
Naprawde uwazajcie z ta firma.
8
ja 2016-12-02 16:17:12
szału nie ma
Zostaw swoją opinię o Luxoft Poland Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Luxoft Poland Sp. z o.o.