Luxoft Poland Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Luxoft Poland Sp. z o.o.

Maciek 2016-08-07 14:57
Cześć, Zauważyłem, że w Warszawie szukają C# / .NET Developera. Wymagane doświadczenie 2-5 lat.
Pytanie do specjalistów z branży: Jakich "widełek wynagrodzenia" można się spodziewać przy 2 letnim doświadczeniu? Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź.
Maciek 2016-08-07 15:14
Cześć, Dodano ogłoszenie p .NET / C# Developer w Warszawie. Wymagane 2-5 lat doświadczenia. Chciałbym się zapytać osoby z branży, jakich "widełek wynagrodzenia" można się spodziewać?
1
Arek W. 2016-08-24 11:15
Smutna firemka. A przynajmniej oddział Wrocławski
Oburzenia pani manager gdy połapała się, że rozsyłałem CV w kilka miejsc, a nie tylko SPECJALNIE staram się o posadę w Luxoft nie zapomnę do końca życia.
Również nie zapomnę faktu, że przy pierwszym telefonie anglojęzyczny rekruter/resourcer nie raczył się przedstawić, jedynie uporczywie kilka razy powtarzał "helloł" by w końcu poirytowanym głosem spytać "do you actually speak English?". Tak, mówię, ale nie mam w zwyczaju odbierać rozmów i zaczynać ich po angielsku.
Nie zapomnę dzikiego okrzyku radości resourcera gdy w trakcie rozmowy telefonicznej (już którejś z kolei) dogadaliśmy wspólny termin spotkania. podejrzewam że ma jakieś twarde KPI a rozmowy prowadziłem pod koniec miesiąca, pewnie biedakowi moja osoba zamykała target.
Nie zapomnę trzech spotkań w trakcie których zadawano dokładnie ten sam zestaw pytań.
Nie zapomnę, że pani manager spóźniła się na spotkanie i nie raczyła nawet uścisnąć mi dłoni.
Nie zapomnę oburzenia i słów wypowiedzianych w złości "LUXOFT PŁACI DOBRZE" na fakt, że wspomniałem, że to już moja trzecia rozmowa i nadal nie znam oferty.
Nie zapomnę, że pomimo otrzymania informacji "niestety nie możemy złożyć panu oferty" nikt nie reagował na kilka moich maili z prośbą o konkretny feedback.

Kontakt będę wspominał jak najgorzej. Nie jestem w stanie zrozumieć jak przy takim traktowaniu ta firma wykazuje taki wzrost.
22
Ost Tumski 2016-08-25 18:11
Wzrost masz dzięki relokacji do Polski.
W kraju niestabilnym politycznie pracowników ubywa, w relatywnie tanim kraju Unii pracowników przybywa.
Popatrz na konta linked pracowników firmy i przekonaj się w których krajach poprzednio pracowali.
9
Bashir 2016-08-26 11:05
Czy to prawda, że ostatnio była jakaś większa czystka w Krakowie?
10
Nicker 2016-08-26 18:21
Arek W.
Rekrutację w Luxofcie przeszedłeś całą. Dopiero rekruter zagranicznego klienta Luxofu odrzucił Twoje CV.
Luxoft nie może ci wysłać feedback klienta bo sam go nie ma.

Żeby uniknąć problemów aplikuj bezpośrednio u klienta co ci się opłaci też finansowo.

Nie potrzebujesz chyba pośrednictwa Luxoft w załatwieniu pozwolenia na pobyt i pracę w kraju Unii Europejskiej?
2
Arek W. 2016-08-30 15:18
No własnie chyba nie przeszedłem, bo maila "niestety nie możemy złożyć Panu oferty" otrzymałem pół godziny po moim wyjściu z ich biura, więc chyba w pół godziny nie wysłali rekomendacji która została rozpatrzona negatywnie :D
A o feedback dopominałem się już tylko z czystej złośliwości, żeby managerka za szybko o mnie nie zapomniała, może wpisali mnie na jakąś czarną listę i będę miał spokój :D
1
Waw 2016-09-06 13:16
Pani "rekruterka" zaczepia na jednym z portalii zawodowych i poponuje ofertę pracy. Po czym przekłada rozmowę, ale I tak nie dzwoni w umówionym termnie. Jeśli tak wygląda start, to dziękuję za dalszą współpracę.
8
vinnie 2016-09-06 16:57
Prawda...
2
fuzu 2016-09-06 17:00
Ogromna szkoda ze czytam to dopiero teraz...
Zgadzam sie w 100%
4
Bashir 2016-09-09 11:58
Czy możesz podać jakieś szczegóły?
Kaśka 2016-09-15 12:47
Najbardziej prowincjonalna rekrutacja jaką w życiu miałam. Na początku dzwoni jakaś panienka z Krakowa i ofertuje pracę w Gdańsku...Umawia mnie w roli pośrednika do pracy w innej firmie… Mija tydzień rozmawiam z jakimś Ukraińcem. Pogaduchy o niczym. Za chwilę po rozmowie z Ukraińcem dzwoni panienka z Krakowa i mówi, że jest wszystko ok., że będę miała następną rozmowę z kolejnym Menadżerem. Mija tydzień, rozmawiam przez telefon z kolejnym, który nie wie o co chodzi z tym pośrednictwem i tak naprawdę pyta o te same elementy jak na pierwszej rozmowie. Twierdzi, że za kilka dni będą dalsze instrukcje co dalej. No i słuch się ucina, nie ma żadnego kontaktu, nie wiadomo czy ta firma jeszcze rekrutuje, może już nie istnieje, nic nie wiadomo.

No przecież to są jakieś kpiny w biały dzień. Jeżeli sam front tak wygląda to dalej mogę sobie tylko wyobrazić jak wygląda praca/kariera w tej międzynarodowej… hehehe firmie ukraińskiej. Śmiech…
14
a.. 2016-09-16 08:31
Wypłata zawsze na czas
Lola 2016-09-19 19:58
Bardzo zła atmosfera, złe zarządzanie pracownikami.
15
maczi 2016-09-29 11:38
Zgadzam sie w 100%, komunikacja to porazka w tej firmie, brak jasno okreslonych obowiazkow i sciezki rozwoju, unikanie rozmow na tematy istotne dla wykonyuwania twojej pracy. Szkolenia dla pracownikow spoza afery IT DEV praktycznie nie istnieja.
2
Luxoft Poland Sp. z o.o. 2016-09-29 12:21 [pracodawca]
@pakasg
Oto lista naszych benefitów:
1. opieka medyczna z pakietem stomatologicznym
2. ubezpieczenie na życie / szpitalne
3. Kafeteria / karta Benefit
4. Wewnętrzne centrum szkoleniowe - szkolenia technologiczne i miękkie (ponad 260 kursów)
5. Eventy dla pracowników/rodzin/dzieci, wycieczki krajoznawcze
6. communities technologiczne, sportowe, kulturalne
7. Yummie Days
8. programy szkoleń managerskich - szkolenia dla osób, które właśnie awansowały lub chcą się rozwijać w tym kierunku
9. program Internal Mobility
10. programy dla studentów i juniorów
11. bIlety na konferencje branżowe
12. spotania z branżowymi guru http://www.luxoft.com/events-and-webinars/
13. coaching biznesowy
14. Program relokacyjny http://www.luxoft.com/careers/luxoftcalling/
15. Samochodowy leasing pracowniczy.

Pozdrawiamy
LXFT Team
2
jasiek 2016-10-07 14:28
bo jest rotacja olbrzymia tlumoku jeden ....
7
pracownik 2016-10-10 10:50
Jednym słowem o Luxoft: bałagan.

Zarobki:
Zależne od tego co się wynegocjuje i jaka jakość swojej pracy wprowadza, trzeba liczyć się z tym, że będąc setnym specjalistą w danym zawodzie nie można wyskoczyć poza ustalone widełki.
Sprostować należy jednak mit, że praca z pośrednikiem to mniejsza płaca, bo on "swoje" zabiera. Sprawa jest bardziej skomplikowana i są przypadki takie, gdzie płaca z Luxoft w roli pośrednika daje większą pensję niż praca u klienta.

Atmosfera:
Umówmy się, że atmosfera w firmie to wypadkowa nacji jaka przeważa. Tutaj bez dwóch zdań trzeba liczyć się z tym, że można wpaść w grupę, która na korytarzu nie będzie rozmawiała po polsku i/lub angielsku...
Jeśli chodzi o różnice pomiędzy sposobem zatrudnienia na atmosferę pracy u klienta, to ma ona kolosalne znaczenie dla kariery. Bycie externalem bardzo często uniemożliwia sensowny awans w strukturze klienta.

Benefity:
Pokaźny pakiet, każdy może znaleźć coś interesującego, ale np. budżet szkoleniowy nie jest z góry określony per pracownik, tylko per zespół. Jeśli jeden z pracowników chce drogie szkolenie, to wiadome jest to, że manager wyśle pozostałych na tańsze wykorzystując cały budżet. To w sumie wynika ze sposobu zarządzania...

Management:
Nie chce generalizować, ale ostatnie zmiany pokazały, że warto mieć plecy, że firma wspiera obcokrajowców często porzucając jakość ich pracy. Rozczarowanie największe, to brak sensownego dialogu pomiędzy szczeblami managementu i porzucenie pracownika do momentu, aż nie zacznie krzyczeć, że coś mu nie odpowiada.
Hint: robienie ankiet oceny zadowolenia pracownika to mit

Rada dla firmy:
O ile to jeszcze możliwe, to proponuję, aby wyższy management zerknął trochę niżej w strukturę i zapytał się ludzi jak im się pracuje zwłaszcza w kontekście niskiej jakości bezpośrednich managerów z Ukrainy/Rosji, którzy nie mają często pojęcia nie tyle o biznesie, ale także o charakterze pracy swoich podwładnych.
O ile misją firmy nie jest zatrudnianie "średniaków" proponowałbym bardziej indywidualne podejście. Wiem, że to może być trudne przy tej skali, ale mimo wszystko nie jest to niewykonalne.
O ile zasoby firmy traktowane są jak ludzie, którzy żyją, rozwijają się i chcą osiągać sukcesy, proponowałbym, aby zarząd firmy częściej szukał wewnętrznych przesunięć, niż nowo zatrudniał. Jest spory odsetek ludzi, którzy chcieliby zacząć robić coś nowego lub zmienić klienta.
5
Trump 2016-10-16 16:57
Jakie wrażenia po premierze Wołynia?
18
got it 2016-10-16 23:14
Hej, ale wiecie jak przygotowac się do rozmowy rekrutacyjnej na it report analyst? Dobrze by się było załapać, bo na pewno zarobki są adekwatne do powierzanych zadań, skoro ostatnio była szansa na dwuskładnikowe wynagrodzneie u nich. Dzięki za odpowiedź
3
us 2016-10-31 10:11
Tak, wiemy jak sie przygotowac durniu
7
wroc-man 2016-11-09 09:49
Jak podaje Reuters, największy niemiecki bank w ramach restrukturyzacji chce pozbyć się nie tylko Deutsche Bank Polska, ale także innych mniejszych oddziałów zagranicznych.

Nie wesoło we Wroc-ku
5
Lux 2016-11-09 19:29
Szto wy gawarjecie tawarisz ? :)
6
Kandydatka 2016-11-10 10:40
Śmiech na sali, sami zaczepiają na linkedinie, na rozmowie od razu przechodzą na "ty", żeby niby skrócić dystans, ale opinii zwrotnej po rozmowie ani śladu. Kolejna nieresponsywna firma
11
też koder 2016-11-10 19:33
Smutne dzisiaj wyznanie kodera który po paru latach szuka nowej pracy
Dostaje fajne propozycje
Odpowiada

> Nie mogę pracować w firmie XXX - mają z moją firmę umowę o niepodkupowaniu pracowników.

Rozpoczynając pracę w firmie mającej tego typu nieformalne umowy nie myśli sie i późniejszych konsekwencjach
12
PracowalemIwidzialemNiejedno 2016-11-15 00:20
Masakra. Rosyjska firma, rosyjska mentalnosc. Ukraincy i Rosjanie sa wszedzie, sa tak falszywi ze szok. Nie polecam. Rozgrywki wewnetrzne, falszywe lalunie w HR i plotkary.
Naprawde uwazajcie z ta firma.
19
ja 2016-12-02 16:17
szału nie ma
6
Zła 2016-12-06 13:58
Okropieństwo. Skusiły mnie dobre zarobki, ale w sumie cieszę się, że nic z tego. Nie chciałabym pracować z takimi ludźmi. Jedynym plusem są bardzo sympatyczne i ogarnięte rekruterki, które kontaktowały się ze mną telefonicznie.

Z minusów... Podczas jednej z rozmów kwalifikacyjnych face to face (w ciągu tygodnia byłam na dwóch, na dwie różne pozycje), jedna z pań obecnych na rozmowie robiła wycieczki osobiste (rozumiem, sprawdzanie reakcji, ale nie przesadzajmy; było to po prostu niskie)... Zanim w ogóle wyjaśniłam w czym rzecz, nasłuchałam się dziwnych komentarzy dot. odejścia z mojej poprzedniej pracy. Komentowane też były moje zainteresowania (panie poświęciły im grubo ponad 10 minut, jedna z nich chyba cierpiała na jakieś kompleksy - okazało się, że jedno z moich zainteresowań pokrywa się z jej i usilnie próbowała mi udowodnić, że tylko ona ma prawo się tym interesować, tylko ona się zna i moja wiedza zapewne sięga poziomu świadomości zbędnego produktu przemiany materii na temat celu wszechświata. Potem z drugą panią checheszkowały, bo nie słyszały wcześniej o jednym z punktów na mojej liście zainteresowań - spoko, tego ostatniego nie odebrałabym negatywnie, gdyby nie cała reszta). Bardzo to wszystko merytoryczne.

Jedna z rozmów trwała nieco ponad godzinę, druga 50 minut. Rozwiązałam podane mi zadania (feedbacku na ich temat też zero, miałam dostać 'najpóźniej za dwa dni'), odpowiedziałam wyczerpująco na każde pytanie. Dodatkowo na dojazd straciłam dwukrotnie po 1,5-2h. Nie odezwali się nawet by powiedzieć "pocałuj nas w zwykle osłoniętą część ciała", chociaż minęło już półtorej miesiąca. Wielki niesmak pozostał i pozostanie. Stanowczo nie polecam.
13
DonAndress 2016-12-29 13:56
Czy ktoś ma doświadczenie w pracy w dziale finansowym dla UBS?
Szukają analityka i nie wiem, czy warto w ogóle się interesować.
Jak z managementem w takim teamie? Atmosfera jest do zniesienia? Deadline'y dzienne czy miesięczne? Jeżeli są nadgodziny, to w jakim wymiarze? Jak ogólny workload (byłem w firmie, gdzie praca była zwykle 8h, bez nadgodzin, ale ciśnienie takie, że ból głowy był codziennie)?
Na razie wiem, że rekruterka bardzo miła.
Elektron 2017-01-10 15:14
Myślę, że w tak dobrej firmie człowiek z frustrowany będzie miał ciężko. Może lepiej poszukaj sobie pracy gdzie indziej, nie idziesz musiał ponownie martwić się na tym forum o każdy drobiazg. Praca w Twoim zawodzie jest odpowiedzialna i musisz mieć świeży umysł.
byly pracownik 2017-01-12 05:49
bardzo kiepski poziom managerow- praktyki rodem z sredniowiecza zdecydowanie nie polecam
5
ObecnyPracownikAleJuzNiedlugo 2017-01-13 17:48
Pracuje w Luxoft juz dosc dlugo. dla UBS. Wszystko zalezy od:
a) projektu
b) ludzi z ktorymi pracujesz
c) managera Luxoftu.
Moj projekt i ludzie sa super (ok, projekt spoko, ludzie super:)), jednakze poziom managerow ciagle spada i po zmianie managera juz jakis czas temu, o 180 stopni sie wszystko odwrocilo. Maja coraz to dziwniejsze pomysly,ktore nam kaza robic, BO TAK. Sa glusi na to co pracownicy mowia. Klamia pracownikom w zywe oczy. Nie, nie wszyscy. Ale ich grono jest dosc spore (znam kilku z koleii ktorzy sa na prawde niesamowici w tym co robia). Najwazniejsze to jak najwiecej zrekrutowac i jak najszybciej.A proces rekrutacyjny jest w oplakanym stanie.
Takze ani nie polecam ani nie odradzam.
5
koll 2017-01-15 13:58
Hej czy są jakieś stanowiska w księgowosci na które moge aplikować z ang B2 i mgr z ekonomii?
Luxoft Poland Sp. z o.o. 2017-01-16 11:03 [pracodawca]
Dzień dobry, niestety ostatnia rekrutacja na stanowisko do Działu Księgowości właśnie się zakończyła. Bardzo prosimy o przesłanie CV na adres: awojciga@luxoft.com - przekażemy je do Działu Rekrutacji i w razie nowych ról będziemy w kontakcie! Dziękujemy i pozdrawiamy!
Luxoft Poland Sp. z o.o. 2017-01-16 11:11 [pracodawca]
Każdy z naszych menedżerów ma własną charakterystykę, różny styl pracy i preferencje dotyczące prowadzenia zespołu :) Ten sam menedżer może być zupełnie inaczej oceniany w zależności od pracownika i jego oczekiwań. Natomiast dokładnie sprawdzamy zgłoszenia pracowników dotyczące nieodpowiednich metod zarządzania zespołem przez liderów. O relacjach z menedżerami można porozmawiać choćby z naszymi HR Partnerami. Te uwagi, które się sprawdzają, bierzemy pod uwagę przy podejmowaniu decyzji o rozwoju zespołów. W przypadku mniej oczywistych zgłoszeń, np. wynikających z różnicy charakterów czy odmiennych wizji pracy, przyjmujemy inne metody. Jednym z rozwiązań jest program internal mobility, który umożliwia pracownikom przenoszenie się między projektami w ramach Luxoft.
ObecnyPracownikAleJuzNiedlugo 2017-01-17 09:55
NIestety, proby byly. Poniewaz ja nie mam w tytule 'manager' wiec musze teraz siedziec cicho (zostalo dosc jasno mi przekazane, ze jesli nie, to moge sobie szukac pracy w innej firmie - nie internal mobility ale w innych Krakowskich firmach) .
4
Nikuś 2017-01-18 16:39
Ja pracuję w Luxoft już dłuższy czas i chwalę sobie. Managerowie ,z którymi pracowałem byli ok. nie czepiali się i nie wymyślali prac. Ale to zależy tylko od konkretnego człowieka i jego podejścia do podwładnych.
1
Zainteresowana 2017-02-21 12:55
Mam pytanie . Widzę, ze firma obecnie ma w Krakowie 3 biura. W którym z nich wykonują pracę ludzie na stanowiskach księgowych? Dziękuję za odp.
Zainteresowana 2017-02-21 12:55
Mam pytanie . Widzę, ze firma obecnie ma w Krakowie 3 biura. W którym z nich wykonują pracę ludzie na stanowiskach księgowych? Dziękuję za odp.
Młodzik 2017-02-22 11:47
Czy praca na stanowisku security architect jest jeszcze aktualna? Chciałbym spróbować swoich sił a że firma fajna ...
Luxoft Poland Sp. z o.o. 2017-02-23 12:03 [pracodawca]
Dzień dobry, aktualnie poszukujemy Security IT Engineera: https://career.luxoft.com/careers/112271/security-it-engineer/. Zachęcamy do zaaplikowania przez ogłoszenie lub przesłanie CV do naszego Działu Rekrutacji: Recruit.ME@luxoft.com. Pozdrawiamy!
Luxoft Poland Sp. z o.o. 2017-02-23 12:09 [pracodawca]
Dzień dobry, nasz Dział Księgowości pracuje przy Al. Bora-Komorowskiego 25, ale lokalizację dla konkretnej roli warto sprawdzić z naszym Działem Rekrutacji: Recruit.ME@luxoft.com . Pozdrawiamy!
1
Edyta 2017-02-28 09:05
Czy wiecie jak firma Luxoft Poland Sp. z o.o. motywuje swoich pracowników? Informację na ten temat znajdziecie w zakładce "Wywiad". Zachęcam do zapoznania się! :)
Rekrut 2017-03-03 11:51
Mam tylko jedną rzecz do zarzucenia firmy LUXOFT. Podczas pierwszego kontaktu osoby wyszukujące kandydatów proszą o przesłanie dokumentów itp. oraz umawiają się na rozmowę telefoniczną. Kandydat traci czas na przesyłanie dokumentów po czym kontakt się urywa mimo wcześniejszego ustalenia daty rozmowy telefonicznej. Nie wiem na czym polega problem? Bo w 100% rozumiem że dana osoba może nie spełniać warunków rekrutacji ale w takim układzie chyba nie należy od razu ustalać dalszych działań tylko poprosić o przesłanie dokumentów aplikacyjnych. Po wysłaniu dokumentów zapada CISZA. Kolejny kontakt jest po kilku tygodniach/miesiącach z propozycją innego stanowiska i historia się powtarza.
Edyta 2017-03-06 15:36
Rekrut, myślę, że warto zwrócić na to uwagę bezpośrednio firmie. :)
Luxoft Poland Sp. z o.o. 2017-03-07 08:24
@Rekrut, chcielibyśmy przyjrzeć się Twojej sprawie - czy możesz przekazać więcej szczegółów na kontakt@luxoft.pl? Dziękujemy!
poiuytrewqasdfghjkl 2017-03-14 11:45
Jestem warty ok 9k (srednia z ostatnich 5 rozmow, ktore przeszedlem). Luxoft mi nie pasuje (z roznych wzgledow), ale potrzebuje $$$ - myslicie, ze zaplaca wiecej, niz jestem warty, powiedzmy 11-12?
wania 2017-03-15 23:21
nie sadze
1
Rekruter_ 2017-03-17 23:46
w wiekszosci pracuja tam Ukraincy lepiej odpuscie sobie ta firme szkoda miec taki wpis w CV
1
Pawcio 2017-03-20 15:17
3 lata doświadczenia w Javie. Dzwoni rekruterka, no i gadka-szmatka, ja wyraziłem zainteresowanie, dostaje na maila opis projektu. Od razu poznałem duży bank inwestycyjny, o którym słyszałem od swoich znajomych dużo złego, więc od razu grzecznie dziękuję, ale nie chcę pracować dla UBS i chcę jakiś inny projekt. Za 5 minut telefon, że skoro nie chcę, to bardzo jej przykro, ale nie ma pasujących projektów. Serio, tak wielka firma nie ma więcej projektów w najpopularniejszym języku programowania? Trochę współczuję w takim razie. Swoją drogą, zadbajcie lepiej o pracowników, bo gdyby nie moi znajomi i ich opinia o UBS to pewnie już bym tam siedział.
1
Zostaw swoją opinię o Luxoft Poland Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Luxoft Poland Sp. z o.o.