brak logo

Cadbury

Wrocław

Opinie o Cadbury

anonim 2009-04-20 15:22:07
cienkie zarobki i w dodatku [usunięte przez moderatora] jak u [usunięte przez moderatora], nie polecam
Xxx 2009-11-04 23:57:46
Również, nie polecam. Nie miła atmosfera, małe zarobki i traktowanie człowieka jak robota...
były pracownik 2009-11-25 21:18:24
Zarobki- żenujące
Traktowanie pracowników jak roboli, zero szacunku ze strony TEAM LIDERÓW.
Jedynym plusem jest przesympatyczna Pani Kadrowa.
zuza 2009-11-29 18:50:51
Proszę o opinie na temat pracy w wedlu we wrocławiu bo nie ma ich za wiele , a zamierzam podiąć tam pracę .
1
aga 2009-12-10 15:05:07
Ja jestem bardzo zadowolona. Jak się komuś nie chce pracować to dla każdego będzie ciężko. Zarobki jak dla mnie satysfakcjonujące. W swoim mieście bym tyle nie zarobiła.
1
malutka 2009-12-19 21:38:05
Zadowolona?
To chyba dlatego, że jesteś lizusem team liderów.
Zarobki na poziomie krytycznym, ciągłe poniżanie pracowników to rytuał. Nie polecam,
malutka 2009-12-24 22:02:33
Komu?
Wszystkim, a w szczególności linii bombonierek tam jest największe chamstwo. Dorobił się taki lizusostwem posadki team lidera i myśli, iż może pomiatać ludźmi.
Widocznie ty jesteś jednym z lizusów, i ci się podoba.
Skoro dla ciebie te żenujące zarobki to ogrom pieniędzy to pracuj dalej, ja po 12 latach mogłam dorobic się jedynie garba, a teraz w nowej pracy to wiem, że żyję szacunek przełożonych i zarobki 2 razy większe.
Więc mam prawo mówić , iż praca tam to była żenada i nie było tak jak piszesz, iż nie chciało mi się pracować bo nikt by mnie nie trzymał tam 12 lat i to ja sama odeszłam nie zwolnili mnie.
? 2009-12-27 20:43:23
Tak to jest jak się do władzy dorywają ludzie bez wykształcenia i o szacunku nie mają pojęcia, ale do kościółka co niedziela.
1
, 2009-12-28 12:04:49
Nie polecam, pogarda dla ludzi to czeka cię na pewno. Kierownictwo OK, natomiast team liderzy do bani,jedyne co cię może spotkać to krzyki, pomiatanie itp.
Sama praca nie jest zła, jednak brak szacunku ze strony przełożonego ( team lidera ) powoduje, iż ludzie uciekają z tego zakładu, zero wyrozumiałości dla nowych pracowników i słynne hasło ,, rączki pracują ". Linię bombonierek omijaj z daleka, największy brak szacunku, natomiast jest nieźle na cukierkach, fajny kierownik i załoga.
- 2009-12-28 12:07:43
nie polecam.
amon 2010-01-01 15:50:38
jako operator procesu chwale sobie tą prace i zarobki są tez lepsze niz w innych firmach.A nazekają tylko kobiety na liniach ale one z tego co zauwazyłem(nie wszystkie oczywiscie)same chyba niewiedzą co chcą!Brak dokładności,zaangarzowania i aby tylko dniówka mineła!!!
m 2010-01-07 21:31:48
Oczywiście że ci się podoba, za nie robienie nic niezła kasa.
Natomiast te kobiety tyrają jak woły za marne grosiki to co się dziwisz?
- 2010-01-08 21:51:38
Amon wróć do podstawówki, naucz się ortografii- wstyd i ty jesteś operatorem procesu chyba po przedszkolu.
. 2010-01-29 11:52:05
Amon nie musi poprawnie pisać tam operatorem procesu można być po podstawówce, i stąd te błędy.
...... 2010-01-29 16:04:27
to nic teraz przyjeli ludzi do fabryki czekolady w skarbimierzu (ktora jest w budowie dopiero )i chodza takie święte krowy po zakladzie w bielanach nic nie robiąc a kasa leci,nic powiedziec nie mozna bo obraza,one opreatora maja w umowie przeciez i na skarge leci taka jak w przeczkolu.... porazka....
anonimek 2010-02-09 16:15:23
żenada, wyzysk a liderzy to same cwaniaki i traktuja pracowników jak niewolników ,,praca czyni wolnym,,
tatatata 2010-03-22 19:00:29

Nie polecam, pogarda dla ludzi to czeka cię na pewno. Kierownictwo OK, natomiast team liderzy do bani,jedyne co cię może spotkać to krzyki, pomiatanie itp.
Sama praca nie jest zła, jednak brak szacunku ze strony przełożonego ( team lidera ) powoduje, iż ludzie uciekają z tego zakładu, zero wyrozumiałości dla nowych pracowników i słynne hasło ,, rączki pracują
Pracowalem w Wedlu 6 lat temu,i widze ze nic sie nie zmienilo. Fakt KIEROWNICTWO BYLO SWIETNE!!!! Co do liderow to jedyne co potrafili to tylko morde drzec. Naj lepiej mialy te panie co dawaly sie macac po d....ch panowi RACZKI PRACUJA na lini bombonierki.Co do lini cukierkow potwierdzam ze byla tam najlepsza praca. Panie z cukierkow,to swietne osoby z ktorymi naprawde swietnie sie pracowalo. Kierownik i Liderzy to dardzo mili ludzie. Niewiem czy jeszcze te same osoby tam pracuja. Jezeli tak to wszystkich pozdrawiem i trzymajcie tak dalej!!
kasia 2010-10-28 10:57:40
Tak tak linia cukierków była ok. nie wiem jak teraz, natomiast ( usunięte przez administratora ) masakra nic nie robiące nieroby dorzuciłabym jeszcze ( usunięte przez administratora )
5454554 2011-06-14 19:49:06
witam sa przyjecia na produkcjie?przyjmuja przez firme czy agencje pracy?
1
ktoś 2011-11-19 19:43:22
może ktoś napisać link gdzie można wysłać cv
basia 2012-05-18 15:12:25
nie polecam malo placa i ludzi wykorzystuja
asia 2012-05-18 15:18:22
Zarobki- żenujące
Traktowanie pracowników jak roboli, zero szacunku ze strony TEAM LIDERÓW.
Jedynym plusem jest przesympatyczna Pani Kadrowa.
Monika 2012-08-20 16:53:09
A kto jest teraz wogole liderem ptasiego???? o ile mozna zapytac??
A 2013-05-01 11:44:19
Witajcie,

Ja z takim zapytaniem, jak pracuje się personelowi technicznemu??

chodzi o utrzymanie ruchu maszyn....

Czy zarobki są OK ?

Jaka jest atmosfera w pracy?

Chciałbym poznać opinie ludzi wykonującą tą pracę....

Pozdrawiam...
szperka 2013-07-31 23:09:22
zarobki są naprawde niskie praca jest prosta ale strasznie monotoona, każdy chce tam żądzic, przyjmują poprzez pośrednika i tam tez jest bałagan. Grafiki to porażka raz masz prace a raz nie , chcesz zarobi szukaj czegoś innego tam tylko taśma klejąca ma większą szansę na rozwój nię pracownik stawki 9.50 i 10.80 brutto to policz sobie ile na ręke
sniezkowy 2013-08-17 21:14:23
JA PRACUJE W SNIEZCE W ŚWIEBODZICACH JEST LIPA 1100ZL A TRZEBA SIE NAROBIC NADZWIGAC JESZCZE W MIĘDZY CZASIE POMAGAĆ INNYM PORAŻKA ALE LUDZIE ROBIA NARZEKAJĄ I ROBIA
He he sniezka 2013-08-17 21:18:00
zgadzam sie z tobą wyzysk w biały dzien a kierownictwo wogole Nie zna sie na produkcji nic a nic ludzie robia i beda robia bo Nie mają wyjścia i to jest wkurw... ze Nie mozemy nic z tym zrobic
wesoły Romek 2013-08-20 21:08:44
Eeeee chyba lekko przesadzacie że jest tak źle. Sąsiadki syn tam pracuje od końca lipca i za 5 dni roboczych( w tym 1 nocka) wzioł na ręke 850zł. I na magazynie robi, jakieś pudła układa i podobno bardzo lekka praca aż nudna
ojt 2013-12-25 09:03:26
czy da się pracować w same weekendy?
anna388 2014-02-11 07:48:32
szczerze odradzam
1
przyszły 2014-06-26 20:02:58
Mam do was pytanie, mam zamiar zatrudnić się jako kierowca wózka jezdniowego [widlak] a moje pytanie to, zarobki i atmosfera między ludźmi i przełożonymi.
wedel 2015-01-31 13:37:29
hmm a to cadbury nie był wlascicielem wedla - bo z tego co pamietam to wlasnie zajmowal sie tym ostatnimi czasy. chyba ze sie mi cos pomylilo - tak znam ta marke i bardzo ja lubilem tylko teraz to nie wiem czy jeszcze zatrudniaja w polsce. prosilbym o informacje w tym temacie - z gory dziekuje za pomoc.
Ciekawa 2015-04-18 19:52:50
Napiszcie co dzieje się z pracą bo słyszałam że nie ciekawie
1
ciekawa 2015-05-13 16:03:32
Nie o Cadbury tylko o Mondelez i nie jest mi do śmiechu bo szkoda mi ludzi i pracy .
odpowiedż na emil 2016-05-25 18:09:55
Te niedogodności to jest poniżanie pracownika chyba tak nie powinno być ,zwłaszcza wagowe które same nić nie robią tylko gębę prują i donoszą fe.
1
Odpowiedż. 2016-06-21 09:07:15
Zgadzam się z Tobą że atmosferę można polepszyć , ale wszyscy muszą chcieć gorzej jak znajdzie parę osób które mają to w D... uważają że zjadły wszystkie rozumy i nie widzą nic poza czubkiem swojego nosa to nic z tego nie będzie .Mnie tylko zastanawia gdzie są liderzy bo chyba im powinno zależeć na zgranym zespole a żądzą zwykli tz. pracownicy.
1
nowy 2016-06-21 09:13:39
Zgadzam się z Tobą Agencja zasuwa a firmowi wychodzą na fajkę kiedy chcą co na to liderzy ???
1
nowy 2016-06-21 09:14:24
Zgadzam się z Tobą Agencja zasuwa a firmowi wychodzą na fajkę kiedy chcą co na to liderzy ???
1
as 2016-10-16 13:55:51
pzecież doskonale wiecie, że polacy zamiast spokojnie pracować i wyrabiać sie w czasie to robią ponad normę dlatego jest taka nagonka na wieksze wyrobienie normy
1
odp. 2016-11-04 19:29:48
Liderzy sami chodzą .
1
Zostaw swoją opinię o Cadbury - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cadbury