Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cadbury

Pracowałeś w firmie Cadbury i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-20 15:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cienkie zarobki i w dodatku [usunięte przez moderatora] jak u [usunięte przez moderatora], nie polecam
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2009-11-04 23:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również, nie polecam. Nie miła atmosfera, małe zarobki i traktowanie człowieka jak robota...
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2009-11-25 21:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki- żenujące
Traktowanie pracowników jak roboli, zero szacunku ze strony TEAM LIDERÓW.
Jedynym plusem jest przesympatyczna Pani Kadrowa.
zdjecie uzytkownika
zuza - 2009-11-29 18:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o opinie na temat pracy w wedlu we wrocławiu bo nie ma ich za wiele , a zamierzam podiąć tam pracę .
zdjecie uzytkownika
aga - 2009-12-10 15:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem bardzo zadowolona. Jak się komuś nie chce pracować to dla każdego będzie ciężko. Zarobki jak dla mnie satysfakcjonujące. W swoim mieście bym tyle nie zarobiła.
zdjecie uzytkownika
malutka - 2009-12-19 21:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadowolona?
To chyba dlatego, że jesteś lizusem team liderów.
Zarobki na poziomie krytycznym, ciągłe poniżanie pracowników to rytuał. Nie polecam,
zdjecie uzytkownika
malutka - 2009-12-24 22:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Komu?
Wszystkim, a w szczególności linii bombonierek tam jest największe chamstwo. Dorobił się taki lizusostwem posadki team lidera i myśli, iż może pomiatać ludźmi.
Widocznie ty jesteś jednym z lizusów, i ci się podoba.
Skoro dla ciebie te żenujące zarobki to ogrom pieniędzy to pracuj dalej, ja po 12 latach mogłam dorobic się jedynie garba, a teraz w nowej pracy to wiem, że żyję szacunek przełożonych i zarobki 2 razy większe.
Więc mam prawo mówić , iż praca tam to była żenada i nie było tak jak piszesz, iż nie chciało mi się pracować bo nikt by mnie nie trzymał tam 12 lat i to ja sama odeszłam nie zwolnili mnie.
zdjecie uzytkownika
? - 2009-12-27 20:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to jest jak się do władzy dorywają ludzie bez wykształcenia i o szacunku nie mają pojęcia, ale do kościółka co niedziela.
zdjecie uzytkownika
, - 2009-12-28 12:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam, pogarda dla ludzi to czeka cię na pewno. Kierownictwo OK, natomiast team liderzy do bani,jedyne co cię może spotkać to krzyki, pomiatanie itp.
Sama praca nie jest zła, jednak brak szacunku ze strony przełożonego ( team lidera ) powoduje, iż ludzie uciekają z tego zakładu, zero wyrozumiałości dla nowych pracowników i słynne hasło ,, rączki pracują ". Linię bombonierek omijaj z daleka, największy brak szacunku, natomiast jest nieźle na cukierkach, fajny kierownik i załoga.
zdjecie uzytkownika
- - 2009-12-28 12:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam.
zdjecie uzytkownika
amon - 2010-01-01 15:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako operator procesu chwale sobie tą prace i zarobki są tez lepsze niz w innych firmach.A nazekają tylko kobiety na liniach ale one z tego co zauwazyłem(nie wszystkie oczywiscie)same chyba niewiedzą co chcą!Brak dokładności,zaangarzowania i aby tylko dniówka mineła!!!
zdjecie uzytkownika
m - 2010-01-07 21:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście że ci się podoba, za nie robienie nic niezła kasa.
Natomiast te kobiety tyrają jak woły za marne grosiki to co się dziwisz?
zdjecie uzytkownika
- - 2010-01-08 21:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Amon wróć do podstawówki, naucz się ortografii- wstyd i ty jesteś operatorem procesu chyba po przedszkolu.
zdjecie uzytkownika
. - 2010-01-29 11:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Amon nie musi poprawnie pisać tam operatorem procesu można być po podstawówce, i stąd te błędy.
zdjecie uzytkownika
...... - 2010-01-29 16:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nic teraz przyjeli ludzi do fabryki czekolady w skarbimierzu (ktora jest w budowie dopiero )i chodza takie święte krowy po zakladzie w bielanach nic nie robiąc a kasa leci,nic powiedziec nie mozna bo obraza,one opreatora maja w umowie przeciez i na skarge leci taka jak w przeczkolu.... porazka....
zdjecie uzytkownika
anonimek - 2010-02-09 16:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żenada, wyzysk a liderzy to same cwaniaki i traktuja pracowników jak niewolników ,,praca czyni wolnym,,
zdjecie uzytkownika
tatatata - 2010-03-22 19:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Nie polecam, pogarda dla ludzi to czeka cię na pewno. Kierownictwo OK, natomiast team liderzy do bani,jedyne co cię może spotkać to krzyki, pomiatanie itp.
Sama praca nie jest zła, jednak brak szacunku ze strony przełożonego ( team lidera ) powoduje, iż ludzie uciekają z tego zakładu, zero wyrozumiałości dla nowych pracowników i słynne hasło ,, rączki pracują
Pracowalem w Wedlu 6 lat temu,i widze ze nic sie nie zmienilo. Fakt KIEROWNICTWO BYLO SWIETNE!!!! Co do liderow to jedyne co potrafili to tylko morde drzec. Naj lepiej mialy te panie co dawaly sie macac po d....ch panowi RACZKI PRACUJA na lini bombonierki.Co do lini cukierkow potwierdzam ze byla tam najlepsza praca. Panie z cukierkow,to swietne osoby z ktorymi naprawde swietnie sie pracowalo. Kierownik i Liderzy to dardzo mili ludzie. Niewiem czy jeszcze te same osoby tam pracuja. Jezeli tak to wszystkich pozdrawiem i trzymajcie tak dalej!!
zdjecie uzytkownika
kasia - 2010-10-28 10:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak tak linia cukierków była ok. nie wiem jak teraz, natomiast ( usunięte przez administratora ) masakra nic nie robiące nieroby dorzuciłabym jeszcze ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
5454554 - 2011-06-14 19:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam sa przyjecia na produkcjie?przyjmuja przez firme czy agencje pracy?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2011-11-19 19:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może ktoś napisać link gdzie można wysłać cv
zdjecie uzytkownika
basia - 2012-05-18 15:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam malo placa i ludzi wykorzystuja
zdjecie uzytkownika
asia - 2012-05-18 15:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki- żenujące
Traktowanie pracowników jak roboli, zero szacunku ze strony TEAM LIDERÓW.
Jedynym plusem jest przesympatyczna Pani Kadrowa.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2012-08-20 16:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto jest teraz wogole liderem ptasiego???? o ile mozna zapytac??
zdjecie uzytkownika
A - 2013-05-01 11:44:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie,

Ja z takim zapytaniem, jak pracuje się personelowi technicznemu??

chodzi o utrzymanie ruchu maszyn....

Czy zarobki są OK ?

Jaka jest atmosfera w pracy?

Chciałbym poznać opinie ludzi wykonującą tą pracę....

Pozdrawiam...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-25 15:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jest jakaś osoba która może wypowiedzieć się na temat firmy Cadbury Wedel sp.z.o.o? jakie są tam warunki pracy?
zdjecie uzytkownika
szperka - 2013-07-31 23:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki są naprawde niskie praca jest prosta ale strasznie monotoona, każdy chce tam żądzic, przyjmują poprzez pośrednika i tam tez jest bałagan. Grafiki to porażka raz masz prace a raz nie , chcesz zarobi szukaj czegoś innego tam tylko taśma klejąca ma większą szansę na rozwój nię pracownik stawki 9.50 i 10.80 brutto to policz sobie ile na ręke
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-06 10:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szperka a w jakich godzinach pracuje się w firmie Cadbury Wedel sp.z.o.o? czy jest to praca zmianowa?
zdjecie uzytkownika
sniezkowy - 2013-08-17 21:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA PRACUJE W SNIEZCE W ŚWIEBODZICACH JEST LIPA 1100ZL A TRZEBA SIE NAROBIC NADZWIGAC JESZCZE W MIĘDZY CZASIE POMAGAĆ INNYM PORAŻKA ALE LUDZIE ROBIA NARZEKAJĄ I ROBIA
zdjecie uzytkownika
He he sniezka - 2013-08-17 21:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z tobą wyzysk w biały dzien a kierownictwo wogole Nie zna sie na produkcji nic a nic ludzie robia i beda robia bo Nie mają wyjścia i to jest wkurw... ze Nie mozemy nic z tym zrobic
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-19 23:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha he sniezka czy możesz jeszcze powiedzieć jaką umowę mają pracownicy firmy Cadbury Wedel sp.z..o.o?
zdjecie uzytkownika
wesoły Romek - 2013-08-20 21:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eeeee chyba lekko przesadzacie że jest tak źle. Sąsiadki syn tam pracuje od końca lipca i za 5 dni roboczych( w tym 1 nocka) wzioł na ręke 850zł. I na magazynie robi, jakieś pudła układa i podobno bardzo lekka praca aż nudna
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-28 22:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaką umowę dostaje się w firmie Cadbury Wedel sp.z.o.o pracując na magazynie? można liczyć na umowę o pracę?
zdjecie uzytkownika
ojt - 2013-12-25 09:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy da się pracować w same weekendy?
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-02-08 13:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem, czy się zgodzą w Cadbury Wedel na pracownika weekendowego, ale najlepiej zapytać na rekrutacji, czasem takich potrzebują, czy na zastępstwo, ale wiadomo, wtedy za dużo nie zarobisz.
zdjecie uzytkownika
anna388 - 2014-02-11 07:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szczerze odradzam
zdjecie uzytkownika
gabi - 2014-02-18 14:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anna388, może chociaż napisz dlaczego, bo ja bardzo polecam produkty cadbury wedel, mają według mnie najlepsza czekoladę, ale trzeba jeść ją z umiarem.
zdjecie uzytkownika
przyszły - 2014-06-26 20:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam do was pytanie, mam zamiar zatrudnić się jako kierowca wózka jezdniowego [widlak] a moje pytanie to, zarobki i atmosfera między ludźmi i przełożonymi.
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-06-30 20:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@przyszły, a możesz napisac, gdzie znalazłes informacje, że cadbury wedel rekrutuje ludzi, bo szukam ogłoszeń i nie moge niz znaleźć, z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
iwka - 2015-01-16 16:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wiem tylko bardzo ogólnie- firma zajmująca się produkcją słodyczy i napojów z centralą w Londynie w Wielkiej Brytanii i tez zastanawiam sie gdzie można znaleźć ogłoszenie do nich do pracy, a może wysłąć mailem i czekać aż zadzwonią w razie potrzeby? napiszcie jak zazwyczaj wyglada proces rekrutacji, jakie kompetencje u kandydata są dla nich najważniejsze i na jakie zarobki można tam liczyć?
zdjecie uzytkownika
wedel - 2015-01-31 13:37:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm a to cadbury nie był wlascicielem wedla - bo z tego co pamietam to wlasnie zajmowal sie tym ostatnimi czasy. chyba ze sie mi cos pomylilo - tak znam ta marke i bardzo ja lubilem tylko teraz to nie wiem czy jeszcze zatrudniaja w polsce. prosilbym o informacje w tym temacie - z gory dziekuje za pomoc.
zdjecie uzytkownika
Ciekawa - 2015-04-18 19:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Napiszcie co dzieje się z pracą bo słyszałam że nie ciekawie
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-04-19 19:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ciekawa, a co takiego usłyszałas o Cadbury, bo czesto tak rodza się plotki, że ktoś coś usłyszy, źle powtórzy. Napisz, to się może pośmiejemy razem. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2015-05-13 16:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie o Cadbury tylko o Mondelez i nie jest mi do śmiechu bo szkoda mi ludzi i pracy .
zdjecie uzytkownika
Kazzy - 2015-05-21 16:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeden właściciel więc de facto gadka toczy się o tym samym pracodawcy. Ja z chęcią bym podjął pracę w renomowanej firmie a za taką uważam markę Cadbury i Mondelez. Nie wiem co prawda jaka jest atmosfera na co dzień ale sądząc po niektórych komentarzach można mieć wątpliwości czy codzienność jest taka kolorowa.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cadbury

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert