Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cadbury

Pracowałeś w firmie Cadbury i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ktoś - 2011-11-19 19:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może ktoś napisać link gdzie można wysłać cv
zdjecie uzytkownika
basia - 2012-05-18 15:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam malo placa i ludzi wykorzystuja
zdjecie uzytkownika
asia - 2012-05-18 15:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki- żenujące
Traktowanie pracowników jak roboli, zero szacunku ze strony TEAM LIDERÓW.
Jedynym plusem jest przesympatyczna Pani Kadrowa.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2012-08-20 16:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto jest teraz wogole liderem ptasiego???? o ile mozna zapytac??
zdjecie uzytkownika
A - 2013-05-01 11:44:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie,

Ja z takim zapytaniem, jak pracuje się personelowi technicznemu??

chodzi o utrzymanie ruchu maszyn....

Czy zarobki są OK ?

Jaka jest atmosfera w pracy?

Chciałbym poznać opinie ludzi wykonującą tą pracę....

Pozdrawiam...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-25 15:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jest jakaś osoba która może wypowiedzieć się na temat firmy Cadbury Wedel sp.z.o.o? jakie są tam warunki pracy?
zdjecie uzytkownika
szperka - 2013-07-31 23:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki są naprawde niskie praca jest prosta ale strasznie monotoona, każdy chce tam żądzic, przyjmują poprzez pośrednika i tam tez jest bałagan. Grafiki to porażka raz masz prace a raz nie , chcesz zarobi szukaj czegoś innego tam tylko taśma klejąca ma większą szansę na rozwój nię pracownik stawki 9.50 i 10.80 brutto to policz sobie ile na ręke
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-06 10:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szperka a w jakich godzinach pracuje się w firmie Cadbury Wedel sp.z.o.o? czy jest to praca zmianowa?
zdjecie uzytkownika
sniezkowy - 2013-08-17 21:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA PRACUJE W SNIEZCE W ŚWIEBODZICACH JEST LIPA 1100ZL A TRZEBA SIE NAROBIC NADZWIGAC JESZCZE W MIĘDZY CZASIE POMAGAĆ INNYM PORAŻKA ALE LUDZIE ROBIA NARZEKAJĄ I ROBIA
zdjecie uzytkownika
He he sniezka - 2013-08-17 21:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z tobą wyzysk w biały dzien a kierownictwo wogole Nie zna sie na produkcji nic a nic ludzie robia i beda robia bo Nie mają wyjścia i to jest wkurw... ze Nie mozemy nic z tym zrobic
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-19 23:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha he sniezka czy możesz jeszcze powiedzieć jaką umowę mają pracownicy firmy Cadbury Wedel sp.z..o.o?
zdjecie uzytkownika
wesoły Romek - 2013-08-20 21:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eeeee chyba lekko przesadzacie że jest tak źle. Sąsiadki syn tam pracuje od końca lipca i za 5 dni roboczych( w tym 1 nocka) wzioł na ręke 850zł. I na magazynie robi, jakieś pudła układa i podobno bardzo lekka praca aż nudna
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-28 22:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaką umowę dostaje się w firmie Cadbury Wedel sp.z.o.o pracując na magazynie? można liczyć na umowę o pracę?
zdjecie uzytkownika
ojt - 2013-12-25 09:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy da się pracować w same weekendy?
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-02-08 13:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem, czy się zgodzą w Cadbury Wedel na pracownika weekendowego, ale najlepiej zapytać na rekrutacji, czasem takich potrzebują, czy na zastępstwo, ale wiadomo, wtedy za dużo nie zarobisz.
zdjecie uzytkownika
anna388 - 2014-02-11 07:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szczerze odradzam
zdjecie uzytkownika
gabi - 2014-02-18 14:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anna388, może chociaż napisz dlaczego, bo ja bardzo polecam produkty cadbury wedel, mają według mnie najlepsza czekoladę, ale trzeba jeść ją z umiarem.
zdjecie uzytkownika
przyszły - 2014-06-26 20:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam do was pytanie, mam zamiar zatrudnić się jako kierowca wózka jezdniowego [widlak] a moje pytanie to, zarobki i atmosfera między ludźmi i przełożonymi.
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-06-30 20:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@przyszły, a możesz napisac, gdzie znalazłes informacje, że cadbury wedel rekrutuje ludzi, bo szukam ogłoszeń i nie moge niz znaleźć, z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-01-16 16:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
iwka - 2015-01-16 16:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wiem tylko bardzo ogólnie- firma zajmująca się produkcją słodyczy i napojów z centralą w Londynie w Wielkiej Brytanii i tez zastanawiam sie gdzie można znaleźć ogłoszenie do nich do pracy, a może wysłąć mailem i czekać aż zadzwonią w razie potrzeby? napiszcie jak zazwyczaj wyglada proces rekrutacji, jakie kompetencje u kandydata są dla nich najważniejsze i na jakie zarobki można tam liczyć?
zdjecie uzytkownika
wedel - 2015-01-31 13:37:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm a to cadbury nie był wlascicielem wedla - bo z tego co pamietam to wlasnie zajmowal sie tym ostatnimi czasy. chyba ze sie mi cos pomylilo - tak znam ta marke i bardzo ja lubilem tylko teraz to nie wiem czy jeszcze zatrudniaja w polsce. prosilbym o informacje w tym temacie - z gory dziekuje za pomoc.
zdjecie uzytkownika
Ciekawa - 2015-04-18 19:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Napiszcie co dzieje się z pracą bo słyszałam że nie ciekawie
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-04-19 19:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ciekawa, a co takiego usłyszałas o Cadbury, bo czesto tak rodza się plotki, że ktoś coś usłyszy, źle powtórzy. Napisz, to się może pośmiejemy razem. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-13 16:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2015-05-13 16:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie o Cadbury tylko o Mondelez i nie jest mi do śmiechu bo szkoda mi ludzi i pracy .
zdjecie uzytkownika
Kazzy - 2015-05-21 16:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeden właściciel więc de facto gadka toczy się o tym samym pracodawcy. Ja z chęcią bym podjął pracę w renomowanej firmie a za taką uważam markę Cadbury i Mondelez. Nie wiem co prawda jaka jest atmosfera na co dzień ale sądząc po niektórych komentarzach można mieć wątpliwości czy codzienność jest taka kolorowa.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cadbury

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Cadbury ?
Zadaj pytanie
alert