Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cadbury Wedel Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie Cadbury Wedel Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
m - 2010-01-07 21:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście że ci się podoba, za nie robienie nic niezła kasa.
Natomiast te kobiety tyrają jak woły za marne grosiki to co się dziwisz?
zdjecie uzytkownika
- - 2010-01-08 21:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Amon wróć do podstawówki, naucz się ortografii- wstyd i ty jesteś operatorem procesu chyba po przedszkolu.
zdjecie uzytkownika
. - 2010-01-29 11:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Amon nie musi poprawnie pisać tam operatorem procesu można być po podstawówce, i stąd te błędy.
zdjecie uzytkownika
...... - 2010-01-29 16:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nic teraz przyjeli ludzi do fabryki czekolady w skarbimierzu (ktora jest w budowie dopiero )i chodza takie święte krowy po zakladzie w bielanach nic nie robiąc a kasa leci,nic powiedziec nie mozna bo obraza,one opreatora maja w umowie przeciez i na skarge leci taka jak w przeczkolu.... porazka....
zdjecie uzytkownika
anonimek - 2010-02-09 16:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żenada, wyzysk a liderzy to same cwaniaki i traktuja pracowników jak niewolników ,,praca czyni wolnym,,
zdjecie uzytkownika
tatatata - 2010-03-22 19:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Nie polecam, pogarda dla ludzi to czeka cię na pewno. Kierownictwo OK, natomiast team liderzy do bani,jedyne co cię może spotkać to krzyki, pomiatanie itp.
Sama praca nie jest zła, jednak brak szacunku ze strony przełożonego ( team lidera ) powoduje, iż ludzie uciekają z tego zakładu, zero wyrozumiałości dla nowych pracowników i słynne hasło ,, rączki pracują
Pracowalem w Wedlu 6 lat temu,i widze ze nic sie nie zmienilo. Fakt KIEROWNICTWO BYLO SWIETNE!!!! Co do liderow to jedyne co potrafili to tylko morde drzec. Naj lepiej mialy te panie co dawaly sie macac po d....ch panowi RACZKI PRACUJA na lini bombonierki.Co do lini cukierkow potwierdzam ze byla tam najlepsza praca. Panie z cukierkow,to swietne osoby z ktorymi naprawde swietnie sie pracowalo. Kierownik i Liderzy to dardzo mili ludzie. Niewiem czy jeszcze te same osoby tam pracuja. Jezeli tak to wszystkich pozdrawiem i trzymajcie tak dalej!!
zdjecie uzytkownika
kasia - 2010-10-28 10:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak tak linia cukierków była ok. nie wiem jak teraz, natomiast ( usunięte przez administratora ) masakra nic nie robiące nieroby dorzuciłabym jeszcze ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
5454554 - 2011-06-14 19:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam sa przyjecia na produkcjie?przyjmuja przez firme czy agencje pracy?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2011-11-19 19:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może ktoś napisać link gdzie można wysłać cv
zdjecie uzytkownika
basia - 2012-05-18 15:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam malo placa i ludzi wykorzystuja
zdjecie uzytkownika
asia - 2012-05-18 15:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki- żenujące
Traktowanie pracowników jak roboli, zero szacunku ze strony TEAM LIDERÓW.
Jedynym plusem jest przesympatyczna Pani Kadrowa.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2012-08-20 16:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto jest teraz wogole liderem ptasiego???? o ile mozna zapytac??
zdjecie uzytkownika
A - 2013-05-01 11:44:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie,

Ja z takim zapytaniem, jak pracuje się personelowi technicznemu??

chodzi o utrzymanie ruchu maszyn....

Czy zarobki są OK ?

Jaka jest atmosfera w pracy?

Chciałbym poznać opinie ludzi wykonującą tą pracę....

Pozdrawiam...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-25 15:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jest jakaś osoba która może wypowiedzieć się na temat firmy Cadbury Wedel sp.z.o.o? jakie są tam warunki pracy?
zdjecie uzytkownika
szperka - 2013-07-31 23:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki są naprawde niskie praca jest prosta ale strasznie monotoona, każdy chce tam żądzic, przyjmują poprzez pośrednika i tam tez jest bałagan. Grafiki to porażka raz masz prace a raz nie , chcesz zarobi szukaj czegoś innego tam tylko taśma klejąca ma większą szansę na rozwój nię pracownik stawki 9.50 i 10.80 brutto to policz sobie ile na ręke
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-06 10:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szperka a w jakich godzinach pracuje się w firmie Cadbury Wedel sp.z.o.o? czy jest to praca zmianowa?
zdjecie uzytkownika
sniezkowy - 2013-08-17 21:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA PRACUJE W SNIEZCE W ŚWIEBODZICACH JEST LIPA 1100ZL A TRZEBA SIE NAROBIC NADZWIGAC JESZCZE W MIĘDZY CZASIE POMAGAĆ INNYM PORAŻKA ALE LUDZIE ROBIA NARZEKAJĄ I ROBIA
zdjecie uzytkownika
He he sniezka - 2013-08-17 21:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z tobą wyzysk w biały dzien a kierownictwo wogole Nie zna sie na produkcji nic a nic ludzie robia i beda robia bo Nie mają wyjścia i to jest wkurw... ze Nie mozemy nic z tym zrobic
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-19 23:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha he sniezka czy możesz jeszcze powiedzieć jaką umowę mają pracownicy firmy Cadbury Wedel sp.z..o.o?
zdjecie uzytkownika
wesoły Romek - 2013-08-20 21:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eeeee chyba lekko przesadzacie że jest tak źle. Sąsiadki syn tam pracuje od końca lipca i za 5 dni roboczych( w tym 1 nocka) wzioł na ręke 850zł. I na magazynie robi, jakieś pudła układa i podobno bardzo lekka praca aż nudna
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-28 22:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaką umowę dostaje się w firmie Cadbury Wedel sp.z.o.o pracując na magazynie? można liczyć na umowę o pracę?
zdjecie uzytkownika
ojt - 2013-12-25 09:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy da się pracować w same weekendy?
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-02-08 13:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem, czy się zgodzą w Cadbury Wedel na pracownika weekendowego, ale najlepiej zapytać na rekrutacji, czasem takich potrzebują, czy na zastępstwo, ale wiadomo, wtedy za dużo nie zarobisz.
zdjecie uzytkownika
anna388 - 2014-02-11 07:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szczerze odradzam
zdjecie uzytkownika
gabi - 2014-02-18 14:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anna388, może chociaż napisz dlaczego, bo ja bardzo polecam produkty cadbury wedel, mają według mnie najlepsza czekoladę, ale trzeba jeść ją z umiarem.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
35 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cadbury Wedel Sp.z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x