brak logo

Dubee

Warszawa

Opinie o Dubee

anonim 2009-11-10 16:42:51
anonim - 2009-03-19 00:46:06

Dodaj opinie o Dubee - Warszawa. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.

to jest jakis dom a nie firma, w dodatku nawiedzony chyba
kkkk 2010-03-09 12:58:11
Wcale nie nawiedzony!! Wcale nie jest tak źle. Wiele firm, szczególnie tych małych, które nie potrzebują wielkich biur mieści się w domach! Zacznij z nimi współpracę a przekonasz się, że to jest normalna firma.
Ania 2010-03-11 15:03:13
Wyjątkowo NIEUCZCIWA firma
zielonygroszek 2010-03-11 23:11:12
dlaczego NIEUCZCIWA?
zielonygroszek 2010-03-13 17:33:57
nieciekawa sytuacja, ale o ile przeczytałam dobrze ocenia się tu firmy jako pracodawców
anonim 2010-03-16 19:11:23
a ja mam jak najserdeczniejsze skojarzenia, ta firma bardzo mnie wsparla, jestem niezamozna osoba i w bardzo trudnej sytuacji i zawsze bede jak najlepiej myslec i mowic o tej firmie
pozdrwaiam wszystkich,
Maria M.
córka oszukanej 2010-03-19 14:24:28
zdaje sie, że firma oszukuje nie tylko nas klientow,(moja mame oszukano, kupila odkurzacz, mieli zaaplacic r pierwsze raty-nie zaplacili) firma nie odbiera telefonow, a przedstawiciele mowia ze juz nie pracuja i tez zostali oszukani
> 2010-03-25 10:52:45
no coz.... zero szkolenia, po prostu siadasz i dzwonisz, zero umowy, kiepskie zerabki. Chyba wystarczy, aby nie zaczynac z nimi wspolpracy. Nie polecam firmy!!!!!!!!!!
jk 2010-05-11 15:01:25
Po prostu PORAZKA. Dom naprawde jest nawiedzony! Jak nie chcesz byc oszukany nie wspolpracuj z nimi (duchami).
anonim 2010-06-01 20:36:23
a jakie tam sa zarobki, na tym tez oszukuja?
sałatka 2010-09-07 12:03:15
Uważajcie! Nie wypłacają należności! Nie polecam nikomu współpracy. Nie wierzcie w ich kłamstwa i mydlenie oczu!
krzychu 2015-01-26 16:05:44
no i nadal nic.. chyba firma już nie działa, chociaż nie widziałem żadnego oficjalnego oświadczenia w tej sprawie, może jeszcze w krs poszukam o tym kilka rzeczy.. no zobaczę jak to wszystko będzie wyglądać.. powiedzcie jeszcze czy warto do nich tak naprawdę iść i szukać informacji na miejscu czy nie opłaca się?
gdzieTO 2015-03-28 02:10:11
No i jak poszukiwania ? Bo u mnie były bezowocne :( Jedyna polska strona internetowa którą znalazłem na temat Dubee to właśnie ta na której teraz piszę, obawiam się, że wasze podejrzenia są prawdą. Wielka szkoda, co raz to kolejne firmy upadają, żeby tyle firm przybywało na rynku co upada to było by dobrze, no ale niestety...
Facet 2016-05-14 18:47:28
No nie mam nic złego do powiedzenia, ktoś mówił, że z wypłatami gorzej, ale ja wiem, że wszystkie są
Zostaw swoją opinię o Dubee - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dubee