Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tarkett Polska

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-09-02 10:56:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma jest beznadziejna kiedyś przyjemnie sie tam pracowało a teraz strasznie zwykły człowiek jest niedoceniony tylko znajomośći coś dadzą nie liczy się wiedza i umiejetności :( smród nie tylko nie tarkett ja już zmieniłem prace nie polecam zmarnowane 2 lata w tej firmie
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2010-12-12 13:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2010-12-12 13:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brygadzistami w tej firmie są osoby bez przygotowania praktycznego ani teoretycznego z układami rodzinnymi .byli pracownicy myjni samochodowych któży nigdy samodzielnie nie pracowali na obrabiarkach w przemyśle drzewnym lub przyuczeni do zawodu ślusarz preferowani pracownicy w innych kierunkach niż drzewnych
zdjecie uzytkownika
zalll - 2010-12-14 13:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jednak nie wszyscy moga pozwolic sobie na dojezdzanie do pracy wiec ja ciesze sie ze mam prace na miejscu i nie narzekam. Wiadomo ze placa i warunki pracy nie sa wymarzone ale gdybym mial dojezdzac za marne 100zl wiecej...
zdjecie uzytkownika
gówniana firma - 2011-01-24 13:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie sobie spokój nie warto tu pracować
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2011-01-25 10:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do pana kierownika (usunięte przez administratora) niech ktoś sprubuje kupić braki lameli.Nie do kupienia .Można kupić tylko w Jarocinie Przez firmę Wałkowski parkiety na Allegro z montażem tz. braki nie maja nic wspulnego z brakami od lipca można też nabyć tam deskę litą.Po przejęciu nstępnego wydziału asortymęt pana (usunięte przez administratora) się zwiękrzył
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szkoda czasu
Pytania: czy chce pan robic za miske ryzu ?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2011-01-27 20:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
jeniec auschwitz - 2011-01-27 20:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolezanki i koledzy ........ nie zapominajmy o panu (usunięte przez administratora) ktory bierze wszystko i wykupuje towar sprzed nosa innym - wiecznie cos zarezerwowane przez tego pana, juz nie wspomne o rezerwacje na opal przez obszerna rodzinke (usunięte przez administratora) ktora tez pracuje z nami - no coz - w blokach zimno - trzeba palic
wstyd i chanba
pracuje w tej firmie prawie 10 lat i zauwazylem jedno - waly krecone przez kierownictwo, innych biorowych i niektorych pracownikow ktorzy maja wszystko w leju prowadza nas do samozniszczenia

zdjecie uzytkownika
xxx - 2011-01-27 21:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nie bardzo wiesz co piszesz. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarkett Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tarkett Polska?
Zadaj pytanie
alert