Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tarkett Polska

zdjecie uzytkownika
ktoś - 2010-12-12 13:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brygadzistami w tej firmie są osoby bez przygotowania praktycznego ani teoretycznego z układami rodzinnymi .byli pracownicy myjni samochodowych któży nigdy samodzielnie nie pracowali na obrabiarkach w przemyśle drzewnym lub przyuczeni do zawodu ślusarz preferowani pracownicy w innych kierunkach niż drzewnych
zdjecie uzytkownika
zalll - 2010-12-14 13:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jednak nie wszyscy moga pozwolic sobie na dojezdzanie do pracy wiec ja ciesze sie ze mam prace na miejscu i nie narzekam. Wiadomo ze placa i warunki pracy nie sa wymarzone ale gdybym mial dojezdzac za marne 100zl wiecej...
zdjecie uzytkownika
gówniana firma - 2011-01-24 13:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie sobie spokój nie warto tu pracować
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2011-01-25 10:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do pana kierownika (usunięte przez administratora) niech ktoś sprubuje kupić braki lameli.Nie do kupienia .Można kupić tylko w Jarocinie Przez firmę Wałkowski parkiety na Allegro z montażem tz. braki nie maja nic wspulnego z brakami od lipca można też nabyć tam deskę litą.Po przejęciu nstępnego wydziału asortymęt pana (usunięte przez administratora) się zwiękrzył
zdjecie uzytkownika
jeniec auschwitz - 2011-01-27 20:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolezanki i koledzy ........ nie zapominajmy o panu (usunięte przez administratora) ktory bierze wszystko i wykupuje towar sprzed nosa innym - wiecznie cos zarezerwowane przez tego pana, juz nie wspomne o rezerwacje na opal przez obszerna rodzinke (usunięte przez administratora) ktora tez pracuje z nami - no coz - w blokach zimno - trzeba palic
wstyd i chanba
pracuje w tej firmie prawie 10 lat i zauwazylem jedno - waly krecone przez kierownictwo, innych biorowych i niektorych pracownikow ktorzy maja wszystko w leju prowadza nas do samozniszczenia

zdjecie uzytkownika
xxx - 2011-01-27 21:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nie bardzo wiesz co piszesz. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wychowanek patologiiiiii - 2011-01-27 21:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) tarkett polska do prezesa niech pan cos zrobi a nie wstyd przynosi pan razem z ta firma ludzia ktorzy tam pracuja mysli pan ze bony i grusza da nam jesc - wasze obliczanie norm to zenada nie da sie na tym złomie zrobic nic wiecej i tak wypruwamy flaki z tych maszyn(moze taki pan niechcielski zrobi norme przez tydzien nocek to sie zycia nauczy) a prosba do kierownika o czesci do maszyny spotyka sie z odpowiedzia tak wiem wszystko zrobimy 7 miesiecy i zrobił wystawke na kasty do opału obkleił cala hale instrukcjami ktorych sam nie przestrzega gdzie maski do sprzatania ?(maska ta jest maska jednorazowego uzytku)
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2011-01-27 22:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od straszenia to sa duchy pozdrawiam ;)) strachu i pieniedzy nigdy nie miałam
zdjecie uzytkownika
...... - 2011-01-28 13:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
analfabetyzm się szerzy..
ludzie, którzy nie znają podstaw ortografii wypowiadają się ośmieszając samych siebie..

pozdro
zdjecie uzytkownika
..........magister blokers - 2011-01-28 20:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo to ludzie z ulicy na ktorej ty bys nie przezyl/a - dnia głaskane dzieci boga pieniążków jeszcze troche sami bedziecie robic sami na siebie kazdy z biura niech otworzy wlasny interes a zdechnie w ciagu 3 miesiecy
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2011-01-29 19:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Panie i Panowie pierwszy raz się spotykam z zespołem Ludzi, którzy (usunięte przez administratora) w swoje gniazdo przytoczę kilka przykładów. 1.Wypłaty wypłacane na czas. 2.Gdyby nie pan Prezes nikt by w Orzechowie nie słyszał o firmie Turketti 3.Warunki pracy wprost idealne [poznajcie inne zakłady a potem oceniajcie] 4.Dt.Spraw BHP podajcie przykłady, co jest nie tak a potem oceniajcie. 5.Przekręty czy są jakieś trzeba wpierw je udowodnić a potem oceniać 6. Co do pana (usunięte przez administratora) każdy z pracowników ma możliwość zakupu z naszej firmy? Wystarczy się zapisać na listę i spokojnie czekać, co wiem ani Prezes ani Kierownicy Nikomu nic nie odmówili o ile jest to zgodne z ustaleniami zakładowymi. 7.A co do kierowników oni są zatrudnieni do wykonywania zadań i obowiązków Powierzonych przez zarząd nie będzie ich będą inni. Może gorsi 8.Przecierz nikt nikogo tutaj nie trzyma możecie poszukać innej firmy, Która spełni wasze wymagania? I na koniec DOCENIAJCIE TO, CO MACIE, BO MOŻNA TO W KAŻDEJ CHWILI STRACIĆ

zdjecie uzytkownika
xxx - 2011-01-29 22:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak Ci nie pasuje to się zwolnij jeden z drugim. Trzyma Was tu ktoś? Zapraszam do pracy u prywaciarza 12 lub 14 h, zapłaci Wam za 8 (jeśli zapłaci w ogóle). Szkoda mi Was. Jeśli jest tak źle , to dlaczego tu jeszcze pracujecie???? Nie chcecie się zwolnić??? Nie chce się pracować? Żal mi Was!!! Pewnie jeszcze tu pracujecie, bo to jedyna firma która płaci na czas i gdyby nie tarkett to nie mielibyście nic!!! Ciekawe czy ktoś z tego forum ma odwagę, żeby złożyć wypowiedzenie?????????Przecież jest tak źle w tarkecie!!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2011-01-29 22:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co, podziwiam Was. Walczycie sami ze sobą. Naprawdę jest mi przykro, bo Polacy (a jestem jednym z Was) to dziwny naród. Życzę powodzenia i wyjeżdżam z tego kraju. Pzdr
zdjecie uzytkownika
sen - 2011-01-29 22:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie pasuje praca w tej firmie to[usunięte przez moderatora].na bezrobocie ha ha
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaaaaa - 2011-01-29 22:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Won z tej firmy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie pasi to wyjazd !!!!
zdjecie uzytkownika
zadowolony ciekawe z czego ???? - 2011-01-29 22:56:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bhp_____ wózek spalinowy na hali ,zapylenie ,(nie jest w normie pewnie chcesz znac wartosci przekroczone) zle odpylanie maszyn niesprawne stopy uszkodzone osłony czesci wirujących , wystajace elementy zposadzki zle zabezpieczone przewody wys nap,brak sprawnych narzedzi do wymiany głowic zuzyte elementy maszyn zagrażające bezpieczenstwu brak miejsc i odkurzaczy do odpylania odziezy (brak czasu)brak masek ,brak okularow brak odziezy ktora przysluguje raz w roku , brak wody utlenionej w apteczkach brak opatrunków brak zdrowego myslenia takich jak ty ktorzy wypisuja 10 przykazan jak wejsc w tyłek prezesowi prawda jest taka ze nie narzekaja ci ktorzy sa przy korycie nie ze wzgledu na umiejetnosci tylko na ich brak nadrabiasz niewiedze lizaniem [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
666 - 2011-01-29 22:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
twardy kolego jestes[usunięte przez moderatora]w klawiature
zdjecie uzytkownika
git - 2011-01-29 22:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zwolnij sie baranie
zdjecie uzytkownika
aaa - 2011-01-29 23:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy jest twardy pisząc. Nie uważasz?
zdjecie uzytkownika
666 - 2011-01-29 23:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty zadowolona niedlugo bedziesz pracowac na 4 zmiany wiec [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
crazy - 2011-01-29 23:10:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze?takiej bandy palantów na tym forum jeszcze nie widziałem
zdjecie uzytkownika
nie musze sie przedstawiac kazdy wie kim jestem - 2011-01-29 23:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie musze sie przedstawiac kazdy wie kim jestem
zdjecie uzytkownika
ZADOWOLONA - 2011-01-29 23:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z wypowiedzią,,zadowolonego'' on ma rację nikt was nie trzyma na siłę.Dlaczego o tych wszystkich żalach nie powiecie wprost Prezesowi?Każdy jest mądry jak pozostaje anonimowy.Ja jestem dumna że pracuję w Tarkett Polska a zapewniam was że nie pracuję w biurze tylko tak jak wy wszyscy na produkcji.ZADOWOLONA!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
progres - 2011-01-29 23:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę ze mamy tu plejadę gwiazd pouczają ,uczą pisać same zdolniachy moze zle przecinek gdzies postawiłem moze czegos sie naucze od kolegi kolezanki ?? walczcie na forum to takie zabawne moze ktos jeszcze zjedzie kogos kogo sie boi tu mozna wszystko do dzieła hejterki
zdjecie uzytkownika
progres - 2011-01-29 23:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
łapa w góre ci którzy mieszkaja z mamusią i kasy im starcza w wielkiej firmie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarkett Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tarkett Polska?
Zadaj pytanie
alert