Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tarkett Polska

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-09-02 10:56:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma jest beznadziejna kiedyś przyjemnie sie tam pracowało a teraz strasznie zwykły człowiek jest niedoceniony tylko znajomośći coś dadzą nie liczy się wiedza i umiejetności :( smród nie tylko nie tarkett ja już zmieniłem prace nie polecam zmarnowane 2 lata w tej firmie
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2010-12-12 13:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brygadzistami w tej firmie są osoby bez przygotowania praktycznego ani teoretycznego z układami rodzinnymi .byli pracownicy myjni samochodowych któży nigdy samodzielnie nie pracowali na obrabiarkach w przemyśle drzewnym lub przyuczeni do zawodu ślusarz preferowani pracownicy w innych kierunkach niż drzewnych
zdjecie uzytkownika
zalll - 2010-12-14 13:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jednak nie wszyscy moga pozwolic sobie na dojezdzanie do pracy wiec ja ciesze sie ze mam prace na miejscu i nie narzekam. Wiadomo ze placa i warunki pracy nie sa wymarzone ale gdybym mial dojezdzac za marne 100zl wiecej...
zdjecie uzytkownika
gówniana firma - 2011-01-24 13:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie sobie spokój nie warto tu pracować
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2011-01-25 10:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do pana kierownika (usunięte przez administratora) niech ktoś sprubuje kupić braki lameli.Nie do kupienia .Można kupić tylko w Jarocinie Przez firmę Wałkowski parkiety na Allegro z montażem tz. braki nie maja nic wspulnego z brakami od lipca można też nabyć tam deskę litą.Po przejęciu nstępnego wydziału asortymęt pana (usunięte przez administratora) się zwiękrzył
zdjecie uzytkownika
jeniec auschwitz - 2011-01-27 20:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolezanki i koledzy ........ nie zapominajmy o panu (usunięte przez administratora) ktory bierze wszystko i wykupuje towar sprzed nosa innym - wiecznie cos zarezerwowane przez tego pana, juz nie wspomne o rezerwacje na opal przez obszerna rodzinke (usunięte przez administratora) ktora tez pracuje z nami - no coz - w blokach zimno - trzeba palic
wstyd i chanba
pracuje w tej firmie prawie 10 lat i zauwazylem jedno - waly krecone przez kierownictwo, innych biorowych i niektorych pracownikow ktorzy maja wszystko w leju prowadza nas do samozniszczenia

zdjecie uzytkownika
xxx - 2011-01-27 21:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nie bardzo wiesz co piszesz. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wychowanek patologiiiiii - 2011-01-27 21:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) tarkett polska do prezesa niech pan cos zrobi a nie wstyd przynosi pan razem z ta firma ludzia ktorzy tam pracuja mysli pan ze bony i grusza da nam jesc - wasze obliczanie norm to zenada nie da sie na tym złomie zrobic nic wiecej i tak wypruwamy flaki z tych maszyn(moze taki pan niechcielski zrobi norme przez tydzien nocek to sie zycia nauczy) a prosba do kierownika o czesci do maszyny spotyka sie z odpowiedzia tak wiem wszystko zrobimy 7 miesiecy i zrobił wystawke na kasty do opału obkleił cala hale instrukcjami ktorych sam nie przestrzega gdzie maski do sprzatania ?(maska ta jest maska jednorazowego uzytku)
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2011-01-27 22:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od straszenia to sa duchy pozdrawiam ;)) strachu i pieniedzy nigdy nie miałam
zdjecie uzytkownika
...... - 2011-01-28 13:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
analfabetyzm się szerzy..
ludzie, którzy nie znają podstaw ortografii wypowiadają się ośmieszając samych siebie..

pozdro
zdjecie uzytkownika
..........magister blokers - 2011-01-28 20:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo to ludzie z ulicy na ktorej ty bys nie przezyl/a - dnia głaskane dzieci boga pieniążków jeszcze troche sami bedziecie robic sami na siebie kazdy z biura niech otworzy wlasny interes a zdechnie w ciagu 3 miesiecy
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2011-01-29 19:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Panie i Panowie pierwszy raz się spotykam z zespołem Ludzi, którzy (usunięte przez administratora) w swoje gniazdo przytoczę kilka przykładów. 1.Wypłaty wypłacane na czas. 2.Gdyby nie pan Prezes nikt by w Orzechowie nie słyszał o firmie Turketti 3.Warunki pracy wprost idealne [poznajcie inne zakłady a potem oceniajcie] 4.Dt.Spraw BHP podajcie przykłady, co jest nie tak a potem oceniajcie. 5.Przekręty czy są jakieś trzeba wpierw je udowodnić a potem oceniać 6. Co do pana (usunięte przez administratora) każdy z pracowników ma możliwość zakupu z naszej firmy? Wystarczy się zapisać na listę i spokojnie czekać, co wiem ani Prezes ani Kierownicy Nikomu nic nie odmówili o ile jest to zgodne z ustaleniami zakładowymi. 7.A co do kierowników oni są zatrudnieni do wykonywania zadań i obowiązków Powierzonych przez zarząd nie będzie ich będą inni. Może gorsi 8.Przecierz nikt nikogo tutaj nie trzyma możecie poszukać innej firmy, Która spełni wasze wymagania? I na koniec DOCENIAJCIE TO, CO MACIE, BO MOŻNA TO W KAŻDEJ CHWILI STRACIĆ

zdjecie uzytkownika
xxx - 2011-01-29 22:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak Ci nie pasuje to się zwolnij jeden z drugim. Trzyma Was tu ktoś? Zapraszam do pracy u prywaciarza 12 lub 14 h, zapłaci Wam za 8 (jeśli zapłaci w ogóle). Szkoda mi Was. Jeśli jest tak źle , to dlaczego tu jeszcze pracujecie???? Nie chcecie się zwolnić??? Nie chce się pracować? Żal mi Was!!! Pewnie jeszcze tu pracujecie, bo to jedyna firma która płaci na czas i gdyby nie tarkett to nie mielibyście nic!!! Ciekawe czy ktoś z tego forum ma odwagę, żeby złożyć wypowiedzenie?????????Przecież jest tak źle w tarkecie!!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2011-01-29 22:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co, podziwiam Was. Walczycie sami ze sobą. Naprawdę jest mi przykro, bo Polacy (a jestem jednym z Was) to dziwny naród. Życzę powodzenia i wyjeżdżam z tego kraju. Pzdr
zdjecie uzytkownika
sen - 2011-01-29 22:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie pasuje praca w tej firmie to[usunięte przez moderatora].na bezrobocie ha ha
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaaaaa - 2011-01-29 22:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Won z tej firmy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie pasi to wyjazd !!!!
zdjecie uzytkownika
zadowolony ciekawe z czego ???? - 2011-01-29 22:56:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bhp_____ wózek spalinowy na hali ,zapylenie ,(nie jest w normie pewnie chcesz znac wartosci przekroczone) zle odpylanie maszyn niesprawne stopy uszkodzone osłony czesci wirujących , wystajace elementy zposadzki zle zabezpieczone przewody wys nap,brak sprawnych narzedzi do wymiany głowic zuzyte elementy maszyn zagrażające bezpieczenstwu brak miejsc i odkurzaczy do odpylania odziezy (brak czasu)brak masek ,brak okularow brak odziezy ktora przysluguje raz w roku , brak wody utlenionej w apteczkach brak opatrunków brak zdrowego myslenia takich jak ty ktorzy wypisuja 10 przykazan jak wejsc w tyłek prezesowi prawda jest taka ze nie narzekaja ci ktorzy sa przy korycie nie ze wzgledu na umiejetnosci tylko na ich brak nadrabiasz niewiedze lizaniem [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
666 - 2011-01-29 22:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
twardy kolego jestes[usunięte przez moderatora]w klawiature
zdjecie uzytkownika
git - 2011-01-29 22:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zwolnij sie baranie
zdjecie uzytkownika
aaa - 2011-01-29 23:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy jest twardy pisząc. Nie uważasz?
zdjecie uzytkownika
666 - 2011-01-29 23:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty zadowolona niedlugo bedziesz pracowac na 4 zmiany wiec [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
crazy - 2011-01-29 23:10:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze?takiej bandy palantów na tym forum jeszcze nie widziałem
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarkett Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tarkett Polska?
Zadaj pytanie